Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 PvP a WoW
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 10/05/2006 :  18:51:10  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle
CS i nekdy hral? videl si tam levely ses asi jedinej ...

Ok dejme tomu ze jsem predpokladal ze slova jako ironie, nadsazka a opis jsou vetsine diskuterum znama.

Ten level tam byl opravdu napsanej v uvozovkach proto ze jsem tim myslel samozrejme uroven hrace (level = uroven, stupen) ergo jeho schopnost reagovat, mirit, hodnotit situace. Asi sam uznas ze s tim se hrac nerodi ale tyto dovednosti si vypestovava casem -> tudiz jista paralela na levely v RPG hrach (stejne jako kdyz se ja (svatecni hrac) stretnu s nejakym ostrilenym CSkarem, proste nemam sanci a tezko budu na nej whinovat at do me nestrili ze mu nejsem odpovidajici souper)

Smyslem meho postu bylo ukazat ze je s prominutim <->vina brecet nad tim ze me projel vyssi level nebo dokazovat kdo je jakej ignorant kdyz sejme nizsi level. Je to jenom hra. Hra na "valku" (pozor: uvozovky - ironie). Ve valce se bezne stava (a je to defacto cilem strategie vojevudcu) ze se stretne silnejsi se slabsim a silnejsi vyuzije maximum svych vyhod. Opravdu neudela to ze treba odstavi pulku sve armady aby byly sily vyrovnane. To jsem ale zajel opravdu daleko.
Jinak se omlouvam pokud je ti neco v tomto textu chapano dvojsmyslne nebo nedej boze porad nesrozumitelne.

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"

Edited by - Reyden on 10/05/2006 18:54:59
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 10/05/2006 :  20:49:12  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
ty vole, pane Vorel, ty uz to nehul, to zelene vonave..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 10/05/2006 :  21:06:59  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
OMG já myslel že budete psát s rozumem pár příspěvků a ne dvě strany. Kdo to má číst.

Imho to moc řešíte... je to jenom hra. WoW nikdy nemělo bejt onlinovka jako ostatní, ale přístupná masám. Imho je masám přístupnější hra typu D2 nebo CS než DaoC nebo AO.

A tak to zůstane.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 10/05/2006 21:08:31
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 10/05/2006 :  22:10:54  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Lol eagly, ty si riadny magor. Neco jako Pusttule
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 11/05/2006 :  00:19:47  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

quote:
CS i nekdy hral? videl si tam levely ses asi jedinej ...

Ok dejme tomu ze jsem predpokladal ze slova jako ironie, nadsazka a opis jsou vetsine diskuterum znama.

Ten level tam byl opravdu napsanej v uvozovkach proto ze jsem tim myslel samozrejme uroven hrace (level = uroven, stupen) ergo jeho schopnost reagovat, mirit, hodnotit situace. Asi sam uznas ze s tim se hrac nerodi ale tyto dovednosti si vypestovava casem -> tudiz jista paralela na levely v RPG hrach (stejne jako kdyz se ja (svatecni hrac) stretnu s nejakym ostrilenym CSkarem, proste nemam sanci a tezko budu na nej whinovat at do me nestrili ze mu nejsem odpovidajici souper)

Smyslem meho postu bylo ukazat ze je s prominutim <->vina brecet nad tim ze me projel vyssi level nebo dokazovat kdo je jakej ignorant kdyz sejme nizsi level. Je to jenom hra. Hra na "valku" (pozor: uvozovky - ironie). Ve valce se bezne stava (a je to defacto cilem strategie vojevudcu) ze se stretne silnejsi se slabsim a silnejsi vyuzije maximum svych vyhod. Opravdu neudela to ze treba odstavi pulku sve armady aby byly sily vyrovnane. To jsem ale zajel opravdu daleko.
Jinak se omlouvam pokud je ti neco v tomto textu chapano dvojsmyslne nebo nedej boze porad nesrozumitelne.

no to co pises je sice pravda ale bohuzel skill hrace nema s levelem postavy nic spolecneho ani vzdalene ... takze prirovnat byt ironicky CS k WoW je nesmysl

no a dobry vojevudce neni ten ktery ma neporazitelnou armady diky jejimu poctu ale diky strategii ... tedy dokaze vyhravat i proti silnejsimu nepriteli ... ale to je nepochopitelny ja vim

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 11/05/2006 :  00:20:41  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

ty vole, pane Vorel, ty uz to nehul, to zelene vonave..

njn ja mezi vas deti uz asi nezapadnu no .. tak prominte

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 11/05/2006 :  00:41:36  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
no to co pises je sice pravda ale bohuzel skill hrace nema s levelem postavy nic spolecneho ani vzdalene ... takze prirovnat byt ironicky CS k WoW je nesmysl

vsichni to chapou jenom ty ne ... ano je to neco odlisneho ale v podstate je to to samy .. z nejakeho duvodu ten jeden nema proti tomu druhemu sanci (a je to jen otazka casu aby ji pak mel) - ve wow je to uroven, v napr. CS je to znalost mapy, zbrani a samotna reakceschopnost hrace
quote:
no a dobry vojevudce neni ten ktery ma neporazitelnou armady diky jejimu poctu ale diky strategii ... tedy dokaze vyhravat i proti silnejsimu nepriteli ... ale to je nepochopitelny ja vim

tohle jsem fakt pouzil jako primer a nemelo to byt predmetem dalsiho rozhovoru. Ale ok.
Podle vseho jsi byl asi v minulem zivote Galahadem ... ja ti tvoje iluze neberu a ano vim ze dobry vojevudce by asi mel umet porazit i mnohem vetsi armady ale ne vsechno je tak jak se pise v fantasy knihach a ve filmech.

Nerikal jsem ze dobry vojevudce je ten co ma neporazitelnou armadu ale ten ktery se snazi ziskat nad tim druhym vyhodu (pocet, sila, poloha). Prosim kdyz uz mas potrebu se tady porad dokola hrabat v tom h*vne tak me aspon cituj presne.

Takove "moudro" na zaver: "zivot je svine a nikdy nikdo netvrdil ze je fer".

Takze jo, low levely budou gankovani at chces nebo ne a imo pokud to nekoho z aliance rozcili tak jako tebe a prestane treba hrat tak jenom bod pro hordu :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 11/05/2006 :  08:56:58  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Nat
BTW v zabíjení postav protistrany nízkého levelu nevidím vůbec nic špatného, vždyť je to přirozené.
Kdo to dělá důkladně, je pro mne nativní RolePlayer.
ano spravne je 10 let po valce vsichni se snazi nejak vyjit a zabijeni slabych je tedy v poradku ... slaby zabiji jen vylizani magori ... a je jedno jestli hrajou RP nebo PvP ... takovej jagr taky nejezdi na vesnicky rybniky dokazovat si jakej je ruler ...
zabijenim slabych dokazete sobe a vsem okolo jedinou vec ... ze proste nemate na to stat se hrdinou ... v RP svete je to smutny a v PvP svete je to vsem kolem pro smich :)
ale dal zabijejte slabe a bezbranne ... vaseho pindika vam to nezvetsi :)
Kde tvrdím, že je to v pořádku? Pokud někdo farmuje jen low levely, tak to v pořádku není. Ale není to špatné. Kdyby všichni byli hrdinové, tak by nikdo hrdinou nebyl. Když mne někdo jako low levela farmil, taky se mi to nelíbilo, nicméně stupeň "nelíbení" je stejný, jako nemám rád, když mne zergnou mobové, když mi po killu nepadne drop který chci, když nevyjde raid, který jsme nezvládli - bez negativ bych si neužil pozitiv a v podstatě mohu být vděčný člověku, který mne gankováním vyškolil a naučil mne třeba, jak se vyhnout ganknutí, jak se dát efektivně a rychle do kupy, nebo - existuje-li nepřímy důvod - se o tomto důvodu dozvědět (třeba že místo, kde gankování probíhalo, je prostě pro gankování stvořené).
Poslední věc, kterou bych se zabýval, by byl duševní stav protivníka.
Vybral jsem si prostředí, ve kterém není problém býti ganknut.
Kdybych měl z toho fóbii, tak si takové prostředí nevyberu, podobně, jako nejezdím lyžovat na hory, protože nesnáším zimu a sníh.

A jesli je cíl hry s každým vyjít a udělat z rozpolcené poválečné warcraft společnosti národ, kde jsou všichni kamarádi, kde si všichni pomáhají a jsou k sobě milí... mno pro děti do osmi let max imho ;)

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 11/05/2006 :  09:23:14  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

vsichni to chapou jenom ty ne ... ano je to neco odlisneho ale v podstate je to to samy .. z nejakeho duvodu ten jeden nema proti tomu druhemu sanci (a je to jen otazka casu aby ji pak mel) - ve wow je to uroven, v napr. CS je to znalost mapy, zbrani a samotna reakceschopnost hrace

to se trochu pletes ... vsechno co dela v SC rozdil mezi hraci je skill ... ve wow je to skill + equip + lvl ... pokud vezmes nekoho kdo svoji postavu ve wow ovlada dokonale a das mu postavu level 20 tak proti postave lvl 60 neudela ani prd a muze ten na 6 klidne spat ...

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 11/05/2006 :  09:25:18  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

quote:

quote:
Originally posted by Nat
BTW v zabíjení postav protistrany nízkého levelu nevidím vůbec nic špatného, vždyť je to přirozené.
ano spravne je 10 let po valce vsichni se snazi nejak vyjit a zabijeni slabych je tedy v poradku ... slaby zabiji jen vylizani magori ... a je jedno jestli hrajou RP nebo PvP ... takovej jagr taky nejezdi na vesnicky rybniky dokazovat si jakej je ruler ...
zabijenim slabych dokazete sobe a vsem okolo jedinou vec ... ze proste nemate na to stat se hrdinou ... v RP svete je to smutny a v PvP svete je to vsem kolem pro smich :)
ale dal zabijejte slabe a bezbranne ... vaseho pindika vam to nezvetsi :)
Kde tvrdím, že je to v pořádku? Pokud někdo farmuje jen low levely, tak to v pořádku není. Ale není to špatné. Kdyby všichni byli hrdinové, tak by nikdo hrdinou nebyl. Když mne někdo jako low levela farmil, taky se mi to nelíbilo, nicméně stupeň "nelíbení" je stejný, jako nemám rád, když mne zergnou mobové, když mi po killu nepadne drop který chci, když nevyjde raid, který jsme nezvládli - bez negativ bych si neužil pozitiv a v podstatě mohu být vděčný člověku, který mne gankováním vyškolil a naučil mne třeba, jak se vyhnout ganknutí, jak se dát efektivně a rychle do kupy, nebo - existuje-li nepřímy důvod - se o tomto důvodu dozvědět (třeba že místo, kde gankování probíhalo, je prostě pro gankování stvořené).
Poslední věc, kterou bych se zabýval, by byl duševní stav protivníka.
Vybral jsem si prostředí, ve kterém není problém býti ganknut.
Kdybych měl z toho fóbii, tak si takové prostředí nevyberu, podobně, jako nejezdím lyžovat na hory, protože nesnáším zimu a sníh.

A jesli je cíl hry s každým vyjít a udělat z rozpolcené poválečné warcraft společnosti národ, kde jsou všichni kamarádi, kde si všichni pomáhají a jsou k sobě milí... mno pro děti do osmi let max imho ;)

nevim kde tvrdis ze je neco v poradku nenapsal sem ze to tvrdis nebo jo?

pokud neumite cist tak je to ok ale uz sem asi 10x napsal ze me je jedno koho co bavi jen jsem napsal ze ten clovek co to dela je chudak ... esli to delal, dela a delat bude je jenom na nem a ja mu v tom branit nehodlam ... pro me je to proste vylizanec a hotovo ...

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 11/05/2006 :  09:42:03  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
to se trochu pletes ... vsechno co dela v SC rozdil mezi hraci je skill ... ve wow je to skill + equip + lvl ... pokud vezmes nekoho kdo svoji postavu ve wow ovlada dokonale a das mu postavu level 20 tak proti postave lvl 60 neudela ani prd a muze ten na 6 klidne spat ...

Ok takze nadhled ti nic nerika. Fakt mi neslo o to porovnavat CSko s Wowem, slo jen o princip "gankovani".
Bezdeky jsem si pri cetbe tvych argumentu vzpomel na popis charakteru trapasliku v nocni hlidce
peace

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 11/05/2006 :  09:52:39  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
srovnavat dve spolu nesouvisejici veci mi neprijde jako nadhled

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 11/05/2006 :  10:05:20  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

omg udivuje me tvoje schopnost se porad motat v tom samym a ztrapnovat se

nesrovnaval jsem hry, srovnaval jsem whinovani (ze je <->vina si stezovat v CS ze me projel zkusenejsi hrac, stejne tak jako je chujovina si stezovat ve wowku ze me projel hrac na vyssi urovni, ano vim ze to jsou jine hry, i vsem ostatnim to je jasny, ale vsichni ostatni vedi co jsem tim chtel rict jenom ty jses patrne trosku pomalejsi)

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/05/2006 :  10:08:38  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

patrne trosku pomalejsi)

tu sis vybral na pristi rok na hlavatici ?

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 11/05/2006 :  10:09:49  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

omg udivuje me tvoje schopnost se porad motat v tom samym a ztrapnovat se

nesrovnaval jsem hry, srovnaval jsem whinovani (ze je <->vina si stezovat v CS ze me projel zkusenejsi hrac, stejne tak jako je chujovina si stezovat ve wowku ze me projel hrac na vyssi urovni, ano vim ze to jsou jine hry, i vsem ostatnim to je jasny, ale vsichni ostatni vedi co jsem tim chtel rict jenom ty jses patrne trosku pomalejsi)

ja jsem tak desne pomalej az to boli hele :) vsichni pochopili ze srovnavas ruzne hry coz je vporadku ale v jak v CS tak i ve WoW jsou hraci dobri a hraci spatni ... to taky vsichni chapou ale vyssi level z nikoho nedela lepsiho hrace ... kdyz v CSku nekdo nekoho pojizdi je to normalni protoze vsichni maji od zacatku stejne moznosti (lisi se pouze skillem) ve WoW tohle neplati ... tak se hraci samiozrejme lisi skillem taky ale navic je tam level ktery rozdeluje hrace na ty kteri to pochopili a na ty co zabiji sedivaky

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 11/05/2006 :  10:12:12  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha
tu sis vybral na pristi rok na hlavatici ?

jo, protoze jste me letos zklamali ... vzpominali jste, slibovali jste ... a nakonec nic nebylo

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 11/05/2006 :  10:18:00  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

pane Vorel, ty by sis mel predevsim v hlave srovnat a utridit pojmy..
potom, mozna, v dalsi fazi vyvoje, pochopis, o cem tady Reyden mluvi..

a s tim vecnym odkazovanim na vek uz jsi nejen srandovni, ale i trapny..
sice chapu tu tvoji potrebu se nad ostatni povysit a ziskat zdanlivou prevahu alespon svym vekem, kdyz ti to jinak nejde, ale s tvymi 26 lety to neni moc na miste..

a jak jsem ti uz jednou radil, zopakuji: nehul to, kdyz chces pak psat rozumne argumenty na forum..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 11/05/2006 :  10:24:51  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pane Vorel, ty by sis mel predevsim v hlave srovnat a utridit pojmy..
potom, mozna, v dalsi fazi vyvoje, pochopis, o cem tady Reyden mluvi..

a jak jsem ti uz jednou radil, zopakuji: nehul to, kdyz chces pak psat rozumne argumenty na forum..

napsal jsem svuj nazor - zabijeni sedivaku neni je PvP pro chudaky ... pokud to nekdo z vas dela je podl eme chudak pokud to nedela a obhajuje tyo tak to nechapu ... pokud to nedela a nema potrebu to obhajovat tak sem nepise ... nikdy jsem nenapsal ze se to delat nesmi - a nikdy jsem se nesnazil srovnavat hrusky s jabkama jak to dela Ryeden ...

Edited by - Eagle on 11/05/2006 10:25:53
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 11/05/2006 :  10:26:17  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by Nat
ano spravne je 10 let po valce vsichni se snazi nejak vyjit a zabijeni slabych je tedy v poradku ... slaby zabiji jen vylizani magori

nevim kde tvrdis ze je neco v poradku nenapsal sem ze to tvrdis nebo jo?
Ironie nebo holé tvrzení? Možná, kdybys používal interpunkci, pochopil bych výše uvedené lépe. Omlouvám se.

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 11/05/2006 :  10:28:55  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a s tim vecnym odkazovanim na vek uz jsi nejen srandovni, ale i trapny..
sice chapu tu tvoji potrebu se nad ostatni povysit a ziskat zdanlivou prevahu alespon svym vekem, kdyz ti to jinak nejde, ale s tvymi 26 lety to neni moc na miste..

vek jsem nikdy nezminil pokud vim jen jsem zminil ze se chovate jako deti ... na zemz bohuzel musim trvat i dal ...

zajdete se nekdy podivat na piskoviste ... rozslapejte tam nakymu diteti babovicky a sledujte co bude delat ... (vy jste vyssi level a dite se nema jak branit takze vas to bude urcite desne bavit) ... no a to dite bude nejdriv brecet a pak se s tim smiri a pri prvni prilezitosti si najde nejaky dalsi slabsi dite a tomu taky rozslape babovicky protoze to prece delaj skilleri ...

dite je nasrany ze mu nekdo rozslapal jeho babovicky a nema se jak pomstit tomu skillerovi co to udelal tak si najde jinou obet na ktere svou pomstu vykona ... je uplne jedno ze ta s tim nema nic spolecnyho .. dulezity je ze se nemuze branit ... no apka se najdou taci co bydou oslavovat hrdinu co takhle ublizuje slabsim ... to budete asi vy ...

Edited by - Eagle on 11/05/2006 10:43:17
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 11/05/2006 :  10:30:17  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
napsal jsem svuj nazor - zabijeni sedivaku neni je PvP pro chudaky ... pokud to nekdo z vas dela je podl eme chudak pokud to nedela a obhajuje tyo tak to nechapu ... pokud to nedela a nema potrebu to obhajovat tak sem nepise ... nikdy jsem nenapsal ze se to delat nesmi - a nikdy jsem se nesnazil srovnavat hrusky s jabkama jak to dela Ryeden ...

to je prave to .. ja nerikal ze jabka jsou hrusky, ja jen rekl ze kdyz snis zkazene jabko je to to samy jako kdyz snis zkazenou hrusku (ano je to jine ovoce ale porad ovoce, a v obou pripadech ti je reklamace na nic kdyz uz mame zustavat u toho kompotu)
proste imo neumis cist :)
jinak uz me tohle neustale opakovani nebavi, ted mi dej jeden reply at mas posledni slovo a ja ti slibuji ze uz nebudu reagovat

Go to Top of Page

Sláine
Starting Member

27 Posts

Posted - 11/05/2006 :  10:51:02  Show Profile  Send Sláine an ICQ Message Send Sláine a Private Message  Reply with Quote
Ja nestiham zasnout nad tim, jak se tady nekteri nejmenovani operenci snazi povysit nad vsechny ostatni a ukazat radoby intelignentnim komentarem ( s durazem na slovo radoby ) ze sebe udelat nejvetsiho skillera a nemuzu si odpustit to, ze faktem, ze sam sebe ztrapnuje jak svymi posty totalne mimo, nechapanim toho, co mu jini odpovidaji a v neposledni rade tim, jak se snazi ze sebe udelat tatika vsech zucastnenych tim, ze se ohani svym vyssim vekem a nazyva ostatni detmi, jen dokazuje jaky je l00ser. Ze ho jeho otec radsi nevychcal do misy...

Hledám někoho kdo mi bude pravidelně čistit kopýtka od rozšlápnutých Gnomů ;)
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 11/05/2006 :  11:00:34  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sláine

Ja nestiham zasnout nad tim, jak se tady nekteri nejmenovani operenci snazi povysit nad vsechny ostatni a ukazat radoby intelignentnim komentarem ( s durazem na slovo radoby ) ze sebe udelat nejvetsiho skillera a nemuzu si odpustit to, ze faktem, ze sam sebe ztrapnuje jak svymi posty totalne mimo, nechapanim toho, co mu jini odpovidaji a v neposledni rade tim, jak se snazi ze sebe udelat tatika vsech zucastnenych tim, ze se ohani svym vyssim vekem a nazyva ostatni detmi, jen dokazuje jaky je l00ser. Ze ho jeho otec radsi nevychcal do misy...

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 11/05/2006 :  11:02:40  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
napsal jsem svuj nazor - zabijeni sedivaku neni je PvP pro chudaky ... pokud to nekdo z vas dela je podl eme chudak pokud to nedela a obhajuje tyo tak to nechapu
A právě proto, že to nechápeš, se ti pár lidí zde snaží vysvětlit podstatu věci.
Zjevně si byl ve svém ranném mmorpg mládí málo gankován, bo jinak bys to pochopil.

Masení low level postav protivníka patří ke hře a jakékoliv extrémy mohou být brány ve zlém, nicméně bez extrému bychom neměli jasno.

To, že chápu podstatu a schvaluji jeji existenci, neznamená, že se tímto extrémem budu řídit žejo. Takže pokud chceš vést normální diskusi a ne flame, doporučuji si odpustit tu druhou osobu v souvislosti v komentářích o gankerech.

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 11/05/2006 :  11:06:04  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
ja podstatu chapu jen jeji existenci neschvaluji ... jen nevim proc to nikdo nechapete :)

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 11/05/2006 :  11:07:40  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

Takže pokud chceš vést normální diskusi a ne flame, doporučuji si odpustit tu druhou osobu v souvislosti v komentářích o gankerech.

diskusi samozrejme vest nechci ... ja mam jasno vy mate jasno a dohoda neni mozna tak proc diskutovat ...

Go to Top of Page

Sláine
Starting Member

27 Posts

Posted - 11/05/2006 :  11:28:22  Show Profile  Send Sláine an ICQ Message Send Sláine a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Nat

Takže pokud chceš vést normální diskusi a ne flame, doporučuji si odpustit tu druhou osobu v souvislosti v komentářích o gankerech.

diskusi samozrejme vest nechci ... ja mam jasno vy mate jasno a dohoda neni mozna tak proc diskutovat ...

Skoda, ze to tvoje "jasno" dost zavani Jiraskem...

Hledám někoho kdo mi bude pravidelně čistit kopýtka od rozšlápnutých Gnomů ;)
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 11/05/2006 :  12:39:20  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
zajdete se nekdy podivat na piskoviste ... rozslapejte tam nakymu diteti babovicky a sledujte co bude delat ... (vy jste vyssi level a dite se nema jak branit takze vas to bude urcite desne bavit) ... no a to dite bude nejdriv brecet a pak se s tim smiri a pri prvni prilezitosti si najde nejaky dalsi slabsi dite a tomu taky rozslape babovicky protoze to prece delaj skilleri ...

dite je nasrany ze mu nekdo rozslapal jeho babovicky a nema se jak pomstit tomu skillerovi co to udelal tak si najde jinou obet na ktere svou pomstu vykona ... je uplne jedno ze ta s tim nema nic spolecnyho .. dulezity je ze se nemuze branit ... no apka se najdou taci co bydou oslavovat hrdinu co takhle ublizuje slabsim ... to budete asi vy ...

Tak srovnání WoWu s CSkem(popřípadě válkou) se ti nelíbí, ale srovnat WoW s děckama a jejich bábovičkama ti vyhovuje? Lajk, dabljůtýef mejt?
quote:
pokud to nekdo z vas dela je podl eme chudak pokud to nedela a obhajuje tyo tak to nechapu ...

quote:

ja podstatu chapu jen jeji existenci neschvaluji ...

Tak chápeš, nebo ne?
quote:

No přece kvůli postům, kvůli čemu jinému...
Tak teda speciální otázka pro Reydena, aby to tady někdo jiný nebral jako osobní dotaz(kek): A proč bych sakra měl jíst zkažené jabka a hrušky?

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 11/05/2006 12:46:45
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 11/05/2006 :  12:44:20  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

quote:

Tak srovnání WoWu s CSkem(popřípadě válkou) se ti nelíbí, ale srovnat WoW s děckama a jejich bábovičkama ti vyhovuje? Lajk, dabljůtýef mejt?
quote:
pokud to nekdo z vas dela je podl eme chudak pokud to nedela a obhajuje tyo tak to nechapu ...

quote:

ja podstatu chapu jen jeji existenci neschvaluji ...

Tak chápeš, nebo ne?
quote:

No přece kvůli postům, kvůli čemu jinému...
A proč bych sakra měl jíst zkažené jabka a hrušky?

srovnani wow a cs je srovnani nesrovnatelneho ... ale srovnani chovani deti ve hre a chovani deti na piskovisti bohuzel srovnatelne je ...

nechapu proc obhajujete veci ktere pisete ze nedelate ... chapu proc to delaji ostatni ...

na to proc bys mel jist zkazene ovoce se musis zeptat reydena ...

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 11/05/2006 :  12:51:01  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Tak teda speciální otázka pro Reydena, aby to tady někdo jiný nebral jako osobní dotaz(kek): A proč bych sakra měl jíst zkažené jabka a hrušky?

Dekuji za trefne polozenou otazku, svedcici o urcite vyspelosti a urovni tazatele. Takze zkazene ovoce se povetsinou ji z duvodu:

a, naproste ztraty soudnosti a presvedceni ze i zkazene se muze v dobre obratit
b, z nudy
c, z vychytralosti
d, vsechny predesle odpovedi dohromady

jev jezeni zkazeneho ovoce bylo povetsinou pozorovan u uhrovitych mladiku, postpubertalniho veku, nenapadne se potloukajicich kolem piskovist

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 11/05/2006 :  12:51:55  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
srovnani wow a cs je srovnani nesrovnatelneho ... ale srovnani chovani deti ve hre a chovani deti na piskovisti bohuzel srovnatelne je ...

nechapu proc obhajujete veci ktere pisete ze nedelate ... chapu proc to delaji ostatni ...

Ale Reyden se nesnažil srovat hry jako takové, ale to, proč je zbytečné whinovat tady na foru o tom, že ho někdo ve hře pojezdil(a přirovnal to svou vtipnou nadsázkou na to, že si v CS taky nestěžuje na to,že ho zabil někdo s větším "levelem"(úrovní jeho hraní). Tak jsem to teda pochopil já, 19ti letý puberťák, když máš teda tak rád přirovnávání věku. Ale možná jsem na to ještě mladý a měl jsem to pochopit jinak...).
A obhajují se proto, protože je v práci/škole nuda, protože si každý rád někdy gankne nějakého šeďáka(=lowlvla) no a proto, že si pořád tvrdohlavě stojíš za svým. Jasně, máš na to právo a já ti ho neberu, jen by to chtělo nějaké pádnější argumenty imho...(i když bábovičky byly fér, to přiznávám )

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 11/05/2006 12:52:55
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 11/05/2006 :  12:56:52  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dekuji za trefne polozenou otazku, svedcici o urcite vyspelosti a urovni tazatele. Takze zkazene ovoce se povetsinou ji z duvodu:

b, z nudy
c, z vychytralosti

jev jezeni zkazeneho ovoce bylo povetsinou pozorovan u uhrovitych mladiku, postpubertalniho veku, nenapadne se potloukajicich kolem piskovist

Normálně bych dal C, protože "C is richtig" (c)Česká Soda... Ale tady bych asi zvolil možnost A. To bych přirovnal asi k tomu, jak lidé stále věří, že s komunisty se bude vládnout dobře =) (a srovávám to, že i zlé se může v drobé obrátit, nesrovnávám jezení jablek a volby-to jen aby nedošlo k mýlce).

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 11/05/2006 :  13:13:16  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ale Reyden se nesnažil srovat hry jako takové, ale to, proč je zbytečné whinovat tady na foru o tom, že ho někdo ve hře pojezdil(a přirovnal to svou vtipnou nadsázkou na to, že si v CS taky nestěžuje na to,že ho zabil někdo s větším "levelem"(úrovní jeho hraní). Tak jsem to teda pochopil já, 19ti letý puberťák, když máš teda tak rád přirovnávání věku. Ale možná jsem na to ještě mladý a měl jsem to pochopit jinak...).
A obhajují se proto, protože je v práci/škole nuda, protože si každý rád někdy gankne nějakého šeďáka(=lowlvla) no a proto, že si pořád tvrdohlavě stojíš za svým. Jasně, máš na to právo a já ti ho neberu, jen by to chtělo nějaké pádnější argumenty imho...(i když bábovičky byly fér, to přiznávám )

s tim vekem ste zacali vy ne ja ... ja nerek ze je nekdo pubertak nebo ze sem starsia moudrejsi ... ja jen rek ze se tu lidi chovaji jako deti ... co nema s vekem ani s pubertou co delat ...

v tomu CS a WoW jeste esi uz naposledy ... v SC rozhoduje skill hrace ... ve WoW rozhoduje level postavy ...
je to stejny jako treba zavod motorek ... vsichni stejne stroje a jede se ... no a vyhraje skiller ... to je CS
a nebo se proste pojede tak ze nekdo bude mit zavodni special a jiny prijede na trikolce ... to je WoW ...

v CS si kazdy muze stezovat jen sam na sebe protoze maji vsichni stejne podminky ... ve WoW nemaji ... esli to proste nechapete a sedivaci vas pojizdi tak to beru je potreba se proti nim branit a obcas nejakejho zabit ... nejlip kdyz je sam a zraneny aby nebylo tak velke riziko ze vas ten skiller sedivak zase zabije a vy budete muset bezet ze hrbitova zpatky

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 11/05/2006 :  13:15:38  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

b, z nudy
c, z vychytralosti

Normálně bych dal C, protože "C is richtig" (c)Česká Soda... Ale tady bych asi zvolil možnost A. To bych přirovnal asi k tomu, jak lidé stále věří, že s komunisty se bude vládnout dobře =) (a srovávám to, že i zlé se může v drobé obrátit, nesrovnávám jezení jablek a volby-to jen aby nedošlo k mýlce).

TAK TED JSEM Z TOHO UZ KURVA JELEN shift1

Jak je to s tema Jebkama a hruskama ? Je jedno jestli snim shileho komunistu nebo babovicku na pisku ?

Nejvetsi ROFLBUS je, ze Sláine napsal docela hustej post na Eagla a on se tomu jeste zasmal... To je anbilivejbl.

PS: WoW taky stejne jako Nat nehraju, ale kdyz treba nemam penize jit do kina se pobavit, tak sem nahlednu.

PSS: OMG MAM @@ ROKU!!11

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 11/05/2006 :  15:57:05  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ja si hlavne myslim, ze srovavat hru a realitu je uplne mimo misu

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 11/05/2006 :  16:02:24  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
nekdo myslel a po*ral se

btw. peknej flame o nicem, to je uz jak u nas na foru
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 11/05/2006 :  17:56:01  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Konecne sa to tu da citat, uz to zacinalo byt nudne cele toto forum
Go to Top of Page

Tomcon
New Member

102 Posts

Posted - 14/05/2006 :  19:56:37  Show Profile  Send Tomcon an ICQ Message Send Tomcon a Private Message  Reply with Quote
"Tož chlapi, co já vám na to možu řéct...?"

Nádherná pětistránková ukázka toho jak 60kové levely Nat, Reyden a spol. stále dokola ownují 20ku Eagla. A Eagle prostě stále nabíhá, i když ví že 20ka nemá proti 2+ 60kám žádnou šanci..
Holt low-levely to mají těžké, někdy se ani na tu 60ku nedostanou..

Missunderstood - Eldritch DAoC Eden
Missunderztood - Bard DAoC Eden
Missundastood - Chanter DAoC Eden
Missundaztood - Blademaster DAoC Eden
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 15/05/2006 :  10:43:46  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tomcon

"Tož chlapi, co já vám na to možu řéct...?"

Nádherná pětistránková ukázka toho jak 60kové levely Nat, Reyden a spol. stále dokola ownují 20ku Eagla. A Eagle prostě stále nabíhá, i když ví že 20ka nemá proti 2+ 60kám žádnou šanci..
Holt low-levely to mají těžké, někdy se ani na tu 60ku nedostanou..

me se libi jak tu kazdej chce rict neco moudryho :) ale hlavni je stat na ty silnejsi strane :) ale zkousej to dal ... ze statistickyho hlediska jednou neco moudreho napises neboj

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 15/05/2006 :  14:55:18  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
heh, nebylo toho tady vice ? nekdo mazal ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 15/05/2006 :  14:55:59  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

heh, nebylo toho tady vice ? nekdo mazal ?

to samo :)

Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 15/05/2006 :  15:47:42  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Předně abych se vrátil na začátek k topicu od Nata, tak oba (skvělé) články vesměs vystihují skutečnost, je to prostě tak.

Outdoor PvP ve WoW není vůbec podporované - žádné úkoly,žádné odměny (či postihy) a vůbec se nevyplatí (honor), proto se masově nekoná. Změny mají přijít ale co bude se zatím neví.

Přesto se najde mnoho lidí na PvP serverech, kteří outdoor PvP provozují a dělají to po svém (a baví je to).

Názory typu "... protože ten co zabiji všechno magor je" (viz Eagle a jeho zalší slovní prujmy) mne opravdu rozesmály - nic ve zlém Eagle, ale fakt mi to přišlo funny.

Takže pánové (a dámy), aby bylo jasno, tak my na serveru Drakťhul máme v outdooru válečnou zónu, kterou si vytvořili sami hráči a kde se bojuje nonstop, ať se to někomu líbí či nikoliv.
Osobně (a nejen sám) jsem tuto warzonu pomohl vytvořit, (a na to jsem hrdý) viz:

http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-realm-drakthul-en&t=5550&p=1&tmp=1#post5550

Hrajte jak umíte, stěžujte si pokud musíte, ale ještě žádný post na foru nikdy nikoho před smrtí ve hře nezachránil
Já budu bojovat kdykoliv budu chtít a s kýmkoliv budu chtít (bohužel kromě hráčů vlastní frakce - někteří jsou vážně na zabití ), protože v tom vidím prvek RP, pokračování v historii WoW a především proto že mne to baví.
Plno protihráčů ze druhé frakce má ze mne už dávno srandu a to je dobře, že si zachovávají humor a sportovní přístup, alespoň je pak ta smrt tolik nebolí

Ninjagon
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 15/05/2006 :  15:57:27  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA

Názory typu "... protože ten co zabiji všechno magor je" (viz Eagle a jeho zalší slovní prujmy) mne opravdu rozesmály - nic ve zlém Eagle, ale fakt mi to přišlo funny.

lowlevely lovi jen magor kterej si potrebuje nahnat ego ...

pokud se lowlevel priplete nekam kde nema co delat a navic se treba aktivne zapojuje do boju tak umre ... ale abych sel do nejaky lowlevel lokace kde bych si chtel honit triko? to bych jak rikam musel byt magor coz nejsem ... to nechavam na vas

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 15/05/2006 :  15:58:22  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pokud se lowlevel priplete nekam kde nema co delat a navic se treba aktivne zapojuje do boju tak umre ... ale abych sel do nejaky lowlevel lokace kde bych si chtel honit triko? to bych jak rikam musel byt magor coz nejsem ... to nechavam na vas

Here we go again!

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 15/05/2006 :  15:59:12  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Here we go again!

no ja si s tim nezacal ... nemuzu za to ze nemuze skousnout muj nazor na nej ...

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 15/05/2006 :  16:09:54  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
To Ninja - loladin mno dobre, ale mel by jsi rict par svym clenum (bohuzel mam pamet je tak spatna, ze nevim uz jmena..)at se nauci hrat trosku to PvP s tema svyma T2 setama ...omg. Uz jsem se fakt chechtal, s cim se daji zabit tihle super equipnuty PvE playeri (mam OEB only). Zvlast, kdyz zabiji ve trech 2 lidi, kteri maji na sobe elitni demony. Clovek tam na chvili prijede a bylo pro ownovani. 1vs1 nula bodu. Dokonce i perlicka 1vs2 nula bodu. 1k crit z WW, asi tomu magovi prekazilo plany.

Jo a blinkovat se, kdyz nemam jeste pouzity intercept je spatne.

Edit: pockejte spinavy alici, az budu mit HoR. (uz se to bliiizzi pomalicku)

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 15/05/2006 16:12:06
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 15/05/2006 :  16:13:21  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

To Ninja - loladin mno dobre, ale mel by jsi rict par svym clenum (bohuzel mam pamet je tak spatna, ze nevim uz jmena..)at se nauci hrat trosku to PvP s tema svyma T2 setama ...omg. Uz jsem se fakt chechtal, s cim se daji zabit tihle super equipnuty PvE playeri (mam OEB only). Zvlast, kdyz zabiji ve trech 2 lidi, kteri maji na sobe elitni demony. Clovek tam na chvili prijede a bylo pro ownovani. 1vs1 nula bodu. Dokonce i perlicka 1vs2 nula bodu. 1k crit z WW, asi tomu magovi prekazilo plany.

PvE hraci najprv potrebuju par krat wipnut, predebatovat strategiu encounteru na ventrile a az po tom co zlozia optimalny raid dokazu dotycneho bossa zabit. Learning curve je v dosledku premnozenia lopat,dwarfu a gnomu u alliancie dost slaby takze vymyslanie strategie im zaberie nejaky ten cas.
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 15/05/2006 :  16:36:07  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Edit: pockejte spinavy alici, az budu mit HoR. (uz se to bliiizzi pomalicku)

vidis na tom snad neco spatnyho, ze nekteri hraci sou ciste PvE focused a PvP je jim sum a fuk a jednoduse je nebavi - nemaji zkusenosti ?

jinak 4v1 je klasickej initium style v silithusu :p

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 15/05/2006 :  16:41:22  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
No, kdyz zabijeli ve trech dva lidi...Pak jsem si je chytnul hezky po jednom. Takze asi chteli "delat" to PiViPi.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 15/05/2006 :  16:57:37  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:

No, kdyz zabijeli ve trech dva lidi...Pak jsem si je chytnul hezky po jednom. Takze asi chteli "delat" to PiViPi.

mno to mas v kazdy vetsi gilde :p

sou holt lidi, kterym pvp moc nejde

Trance addicted <3
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000