Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Drak´Thul
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

nicrome
Starting Member

32 Posts

Posted - 15/05/2006 :  21:33:38  Show Profile  Send nicrome an ICQ Message Send nicrome a Private Message  Reply with Quote
zdarec,jelikoz je muj origos konecne na ceste k mymu pc tak je nacase zabyvat se serverama chtel bych hlavne nekam kde je hodne Cechu..hodne lidi porad sklonuje Drak´Thul tak bych se chtel zeptat nekoho nestranneho kdo na tom serveru hraje jak to tam asi tak vypada? samo me nezajima jak vypada Goldshire atd spis sem se chtel zeptat jaky sou tak prumerne pingy a jestli se ceka fronta pri prihlasovani do hry...na tohle si zatim fakt neumim udelat vlastni nazor pac pulka lidi pise ze latency skoro nulova a zadny fronta a druha pulka zas ze to laguje a hodinovy fronty...vim ze se to tu uz probiralo ale fakt nevim tak at pls nekdo nestranej povi jak to chodi v praxi thx

Bred
Starting Member

55 Posts

Posted - 15/05/2006 :  21:42:25  Show Profile Send Bred a Private Message  Reply with Quote
zadny fronty nejsou pingy sou dobry pokud nehrajes na mobilu...
a cechu je tu dost a rusaku k zabijeni taky a kdyz te sunda tauren shaman kterej nebude mit videt lvl tak sem to byl ja

Zdechliny - Arrwa
http://wow.allakhazam.com/profile.html?1282520
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 15/05/2006 :  21:51:14  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
a hlavne si nezapomen dat do jmena "cz", aby te ostatni hned poznali..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 15/05/2006 :  21:57:06  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

a hlavne si nezapomen dat do jmena "cz", aby te ostatni hned poznali..

Jajsemcechcz by bylo optimální

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

nicrome
Starting Member

32 Posts

Posted - 15/05/2006 :  21:57:23  Show Profile  Send nicrome an ICQ Message Send nicrome a Private Message  Reply with Quote
tezko me budes zabijet pac pudu k horde,je jich min to s CZ ve jmene nevim,nekomu to vadi nekdo to ma zas rad..kazdopadne to vypada prinejmensim blbe kdyz ma nekdo nejak machranskej RP nick a za nim CZ
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 15/05/2006 :  22:00:15  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nicrome

tezko me budes zabijet pac pudu k horde,je jich min to s CZ ve jmene nevim,nekomu to vadi nekdo to ma zas rad..kazdopadne to vypada prinejmensim blbe kdyz ma nekdo nejak machranskej RP nick a za nim CZ

vsak to "cz" je na nem prave nejvice RP..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 15/05/2006 :  22:58:29  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Cech alebo slovak bez CZ/SVK v mene nie je pravy narodovec a mal by byt vyhosteny.
Go to Top of Page

nicrome
Starting Member

32 Posts

Posted - 15/05/2006 :  23:00:39  Show Profile  Send nicrome an ICQ Message Send nicrome a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Cech alebo slovak bez CZ/SVK v mene nie je pravy narodovec a mal by byt vyhosteny.

jasny
Go to Top of Page

Bred
Starting Member

55 Posts

Posted - 15/05/2006 :  23:03:51  Show Profile Send Bred a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

nemalo zmatenej pepo

Zdechliny - Arrwa
http://wow.allakhazam.com/profile.html?1282520

Edited by - Bred on 15/05/2006 23:04:06
Go to Top of Page

nicrome
Starting Member

32 Posts

Posted - 15/05/2006 :  23:28:01  Show Profile  Send nicrome an ICQ Message Send nicrome a Private Message  Reply with Quote
koukam ze se mi tu seslo strasne prispevku k veci a zadny spamy diky vsem,asi sem se rozhod ze pudu na Drak´Thul kdyz ho tady vsichni tak chvalite
Go to Top of Page

Dibone
Starting Member

97 Posts

Posted - 16/05/2006 :  00:13:23  Show Profile  Send Dibone an ICQ Message Send Dibone a Private Message  Reply with Quote
Drak'thull je super.. Hned jak bude placena moznost transferu na nej jdu

o_O

Go to Top of Page

Keqin
Starting Member

22 Posts

Posted - 16/05/2006 :  00:20:09  Show Profile  Send Keqin an ICQ Message Send Keqin a Private Message  Reply with Quote
haha Dibone nestihl transfer :))

http://ctprofiles.net/1094236
Go to Top of Page

Dibone
Starting Member

97 Posts

Posted - 16/05/2006 :  10:15:28  Show Profile  Send Dibone an ICQ Message Send Dibone a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Keqin

haha Dibone nestihl transfer :))

nojo, ja mel maturitni ples, takze sem byl 2 dny neschopnej cokoliv delat a oni ten transfer tak podle ukoncili driv

Holt sme s torugem smolari, i kdyz torug si ted brouzda draka s necim jinym no

o_O

Edited by - Dibone on 16/05/2006 10:16:58
Go to Top of Page

nicrome
Starting Member

32 Posts

Posted - 16/05/2006 :  20:00:08  Show Profile  Send nicrome an ICQ Message Send nicrome a Private Message  Reply with Quote
kua lidi snad sem se na neco ptal ne? tak piste jak se vam libi na DrakThulu,jaky mate latency atak at je tu naka diskuze
Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 16/05/2006 :  20:30:35  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
quote:

kua lidi snad sem se na neco ptal ne? tak piste jak se vam libi na DrakThulu,jaky mate latency atak at je tu naka diskuze

Mylím že už bylo vše zodpovezeno.
Latence a lagy jsou průmerne jako na vsech ostatnich serverech.
Cechu a slovaku je tam dost, až moc.
Fronty nejsou, jestli ti tohle nekdo řekl, tak kecal.
Chodit jinam je chyba, já tu chybu ze začátku udelal ted toho můzu jedine litovat.

Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic>
Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

nicrome
Starting Member

32 Posts

Posted - 16/05/2006 :  21:11:09  Show Profile  Send nicrome an ICQ Message Send nicrome a Private Message  Reply with Quote
jasny ja se jen snazim rozpoutat trochu nejakou diskuzi kdyz uz sem to tema jednou zalozil jinak na DT pujdu asi na 105,4% takze uz se moc tesim az vas tam potkam popr rosekam
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 16/05/2006 :  21:12:12  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

jasny ja se jen snazim rozpoutat trochu nejakou diskuzi kdyz uz sem to tema jednou zalozil jinak na DT pujdu asi na 105,4% takze uz se moc tesim az vas tam potkam popr rosekam

R u a girl irl? plx plx naked piczzz!!! OK?!?!!!?

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 16/05/2006 21:12:40
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 16/05/2006 :  21:55:59  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

BTW nezapomen si dat do toho jmena to CZ pac to te pak kazdy bude pokladat za imba hrace od zacatku
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 17/05/2006 :  08:58:13  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Soudit někoho dle přípony CZ :). Komici :).

Nevím dle mého názoru je lepší nick + cz než nick kupříkladu Jebka nebo Mrdka :). Takovýhle člověk je pak v mých očích o dost níže.

To že někdo si dá do nicku Cz spíš ukazuje, že mu nevadí, když se to pozná a ostatní si můžou akorát políbit kapsu :p.

a nick JaJsemCechCZ je opravdu kravina :D

-
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/05/2006 :  09:00:17  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

Soudit někoho dle přípony CZ :). Komici :).

Nevím dle mého názoru je lepší nick + cz než nick kupříkladu Jebka nebo Mrdka :). Takovýhle člověk je pak v mých očích o dost níže.

To že někdo si dá do nicku Cz spíš ukazuje, že mu nevadí, když se to pozná a ostatní si můžou akorát políbit kapsu :p.

a nick JaJsemCechCZ je opravdu kravina :D

noobe
az uvidis prvniho magora s nickem FasounDE nebo magorUS tak pak to bude normalni , ale ne to pouze cesky deti nepochopily ze nick ve hre neni to samy jako na directconnectu

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 17/05/2006 :  09:18:06  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Este dobre ze tu nejde dat [cz] a este k tomu [dsl]

Edit 2 pertha : Nehral si na ravencrestu, co je nieco ako danska obdoba DTcka ..... tam to bolo velmi podobne s tymi menami. Ale je pravda ze ty dani boli z 90% velmi pripeceny .... a my co sme mali v guilde danov tak sa za nich ,,hanbili,, ...

Edited by - Pepo on 17/05/2006 09:19:48
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 17/05/2006 :  09:21:27  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
To Pertha:

noobe

Když Američani to nedělají neznamená, že my nemůžem :P.

noobe :p

Jsme Češi a jestli ti to vadí tak si škubni nohou :p. Mimochodem všimni, že si čeština oplývá diakritikou noobe :p. Pryznit takhle rodný jazyk noobe :p.

-

Edited by - sleglik on 17/05/2006 09:22:05
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/05/2006 :  09:27:34  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

To Pertha:

noobe

Když Američani to nedělají neznamená, že my nemůžem :P.

noobe :p

Jsme Češi a jestli ti to vadí tak si škubni nohou :p. Mimochodem všimni, že si čeština oplývá diakritikou noobe :p. Pryznit takhle rodný jazyk noobe :p.

predstav si ze ani cesi to nedelali zacali s tim az noobove za posledni rok , dva

ano a predstav si, ze internet je take mezinarodni medium a ne kazdy ma na pocitaci moznost sledovat ceske znaky, a to iz lidi, kteri ctou toto forum ale napriklad z anglie.

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 17/05/2006 :  09:28:29  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
cz za nickem je ve hrach kde neni tolik cechu prinosne....potkal jsem timhle zpusobem hodne lidi...

jinak myslim ze amici, nemci a cinane v nicku svoji narodnost mit nemusi.... proc? kdyz je jich 90 procent na serveru mluvicich jeho reci

Edited by - Drakchen on 17/05/2006 09:35:55
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 17/05/2006 :  09:30:58  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

Idealni skladba vet co? Kdyz oplyva diakritikou tak proc ji nepouzivas? A jako typicky ceske slovo pouzit 4x noob...ty jeden rodny jazyku.

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/05/2006 :  09:36:06  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drakchen

cz za nickem je ve hrach kde neni tolik cechu prinosne....potkal jsem timhle zpusobem hodne lidi...

cim je to prinosne ? ja v tom nevidim ani zbla prinosu

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 17/05/2006 :  09:39:09  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

jo musím souhlasit, toho člověka okamžitě rozpoznáš :)

to Pertha:

Hrál jsi Anarchy online a proč ti nevadilo název orgu "Czech Anarchy". Když ti vadí, že někteří jedinci mají nicky s CZ. Tak si dával všem najevo, že jsi z Čech! :)
Kupříkladu na W3 co jsem hrál (a hraju), hodně lidí si dává k nickům název klanu nebo název státu. Nick blabla[klan] nebo blabla[stát] :).

Já osobně si to nedávám z toho důvodu, že mi to zní strašně špatně foneticky. Prostě to cz ti nabourá slovo, ale rozhodně na tom ocenuju tu praktickou stránku. Jenže moralisti jako tuhle Pertha prostě ty lidi nazve nooby a pošle je do háje .

Jelikož jsi ostřílený veterán online her prostě je máš právo zprcat :p. Mimochodem pertho jsi noob :p.

PS: Píšu tolik bo se nudím v práci :).

-
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 17/05/2006 :  09:40:39  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

quote:

Idealni skladba vet co? Kdyz oplyva diakritikou tak proc ji nepouzivas? A jako typicky ceske slovo pouzit 4x noob...ty jeden rodny jazyku.

jo ta věta je blbě :((((

to mě sere

ten noob byla ironie na perthu, ode mne takové slovo normálně neuvidíš, zkratky jako lol, omg nebo noob mi přijde jako prasárna, proto jsem to tolikrát použil :)

-

Edited by - sleglik on 17/05/2006 09:43:19
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 17/05/2006 :  09:42:33  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
jmeno ve hre ma byt jmeno postavicky ... ne oznaceni zeme hrace

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

entes
Starting Member

16 Posts

Posted - 17/05/2006 :  09:42:34  Show Profile Send entes a Private Message  Reply with Quote
Hlavni duvod, proc jsem si nevybral ShadowMoon a pozdeji Drak´Thul byl, ze jsem se chtel citit trochu "mezinarodne" zdokonalit se v anglictine, ziskat kamarady v zahranici a ne byt na nejakem serveru kde je to samy cech a nebo rus jako nekde v ghetu. Ze stejneho duvodu bych si ani nedal to ...cz. Ale jak se rika proti vkusu zadny disputat. A navic, nejaka dobra cs guilda je skoro na kazdem serveru, jen si vybrat.

Entes, WOW - retired
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 17/05/2006 :  09:44:48  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

to je dobrý argument, ale oni nemají celé jméno postavičky jako název země, jinak dobrý argument

Co třeba nick Chcipaczek? (to CZ je tam taky) :)

-
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/05/2006 :  09:44:52  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

jo musím souhlasit, toho člověka okamžitě rozpoznáš :)

to Pertha:

Hrál jsi Anarchy online a proč ti nevadilo název orgu "Czech Anarchy". Když ti vadí, že někteří jedinci mají nicky s CZ. Tak si dával všem najevo, že jsi z Čech! :)
Kupříkladu na W3 co jsem hrál (a hraju), hodně lidí si dává k nickům název klanu nebo název státu. Nick blabla[klan] nebo blabla[stát] :).

Já osobně si to nedávám z toho důvodu, že mi to zní strašně špatně foneticky. Prostě to cz ti nabourá slovo, ale rozhodně na tom ocenuju tu praktickou stránku. Jenže moralisti jako tuhle Pertha prostě ty lidi nazve nooby a pošle je do háje .

Jelikož jsi ostřílený veterán online her prostě je máš právo zprcat :p. Mimochodem pertho jsi noob :p.

PS: Píšu tolik bo se nudím v práci :).

ja jsem nekde psal ze me vadi czech aliance ? nebo czech anarchy ? ne to me nevadi tak jako me nevadi nazev Russian Partisans Avalanche RU (ty lidi v nich jo ale nazev je normalni)
vadi mi cz v jmene jmeno ma byt jmenem charakteru a nekdo kdo se jmenuje JendaCZ je proste blbec uz ze slova jenda je videt ze je cech a kdyby nebylo muze vlezt treba do Czech Aliance

Jendacz s Czech Elite pod jmenem je proste k smichu , ano czech elite nebo czsr elite mi vadi ale spis z nacionalistickych duvodu, protoze vetsina tech lidi tam neni elita ani nahodou a presto se snazi tak neopravnene prezentovat
Warcraft Diablo atd neni mmorpg mmorpg funguje jinak komunita je jina a dat si tam cz za jmeno je proste odznackem lamy

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 17/05/2006 :  09:45:00  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

cim je to prinosne ? ja v tom nevidim ani zbla prinosu

no ze poznas ze na nej muzes cesky :) ja se taky dycky bavim s nekym anglicky ... myslim si ze je to podle toho jak mluvi madar ... on si o me mysli ze sem mongol a kdyz ho pak cesky poslu do prdele tak najednou cau ty si taky cech? ... no kdyby mel za jmenem CZ tak se mi to nestane :)

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 17/05/2006 :  09:47:44  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

to je dobrý argument, ale oni nemají celé jméno postavičky jako název země, jinak dobrý argument

no ale to je polak :) cech by to napsal Chcipaczech :)

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 17/05/2006 :  09:50:04  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
zalozim si asi guildu czech elite ... nebo mozna cech jelit ? poradte co je lepsi?

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 17/05/2006 :  09:51:26  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
To se mi stalo, že sem ho jen tak z legrace ho poslal do prdele a on mi reagoval "si polib" :).

To Perhta:

Máš pravdu, že je to kravina v případě JendaCz, CzechOrgCZ :). Asi nejhorší by bylo JaJsemCechCz,CzechEliteCZ. Tak tomuhle týpkovi bych asi doporučil delete :).

Jenže obráceně na serveru hraje stovka čechů a nevím jak ty, ale já rád třeba pokecám česky. Pokud vidím nějakého týpka s CZ, tak mu obvykle telluju.

V každém případě bych to kategoricky neodmítal :p.

-
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 17/05/2006 :  09:55:59  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Obvykle to spoznas podla guildy.

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 17/05/2006 :  09:58:31  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
no kdyz jsem ja zacinal a neumel anglicky bylo super narazit v nekonecne hre na cecha a promluvit snim materstinou. ne kazdy RP hrac umi anglicky a v ne kazde hre je dostatecne velka a sjednocena komunita. toto muj nazor peace

pertha: ber to tak ze i ve stredoveku melo hodne "hracu" za nickem narodnost:) treba ulrych von lychtenstajn nejakej manik z lychtejnstaj a podobne:) dneska to je megaskillezCZ :)

darkface: vsichni v guildach nejsou a nekteri jsou v multilanguague :D guildach

slegik: jojo me se to stalo taky mluvili jsme spolu ang uz jsme se loucili a zjistili jsme ze jsme CZ :) ja se kazdeho projistotu ptam odkud je:))

Edited by - Drakchen on 17/05/2006 10:05:05
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/05/2006 :  10:17:30  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by entes
A navic, nejaka dobra cs guilda je skoro na kazdem serveru, jen si vybrat.

Na Ravenholdtu jsem za pet tydnu nepotkal ani jednoho cecha, neslysel ani jedno ceske slove, nevidel ani jedno cz jmeno. Raj na zemi, doporucuji :)
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 17/05/2006 :  10:30:06  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

Na Ravenholdtu jsem za pet tydnu nepotkal ani jednoho cecha, neslysel ani jedno ceske slove, nevidel ani jedno cz jmeno. Raj na zemi, doporucuji :)

VT Porad provozujes lvl 10-20 pvp? :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 17/05/2006 10:30:22
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/05/2006 :  10:34:24  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

V každém případě bych to kategoricky neodmítal :p.

ja ano , jsou inteligentnejsi zpusoby jak dat najevo, ze jsem cech nez si nacpat cz za pred nebo do jmena

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 17/05/2006 :  10:38:50  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

jinak myslim ze amici, nemci a cinane v nicku svoji narodnost mit nemusi.... proc? kdyz je jich 90 procent na serveru mluvicich jeho reci

Na tohle uz kupodivu cesti hraci prisli pred par lety, a vez, ze jmena jako: Hromburac, Budulinek a podobne plni uplne stejny ucel a pritom z nas nedelaj totalni voly.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 17/05/2006 :  10:41:35  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
[rejp]
Se divím, že na takový flame máte čas :/.

Já musím makat a makat :(.
[/rejp]

Tak se asi neshodnem a Pertha je noob, souhlas? :)

-
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 17/05/2006 :  10:46:36  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

[rejp]
Se divím, že na takový flame máte čas :/.

Já musím makat a makat :(.
[/rejp]

Tak se asi neshodnem a Pertha je noob, souhlas? :)

Nene, Pertha je n00b, a to je rozdil ;-)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/05/2006 :  10:47:44  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

quote:

quote:

VT Porad provozujes lvl 10-20 pvp? :)

Uz se davno snazim o 60 pvp, ale nemam spoluhrace, trosku jsem to pve po startu serveru prehnal )
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/05/2006 :  10:53:56  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Nene, Pertha je n00b, a to je rozdil ;-)

prestan spamovat forum hry, kterou nehrajes jo ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 17/05/2006 :  11:08:16  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Ale nekecej, vcera sem prejel mysi nebezpecne blizko ikonky wowu na quicklaunch toolbaru ;-)
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 17/05/2006 :  11:15:29  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Ale nekecej, vcera sem prejel mysi nebezpecne blizko ikonky wowu na quicklaunch toolbaru ;-)

haha..))
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 17/05/2006 :  12:57:22  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Teraz si to posral, cesi sa dopoculi o novom serveru a uz sa tam hrnu
BTW pamatas na Alderyho z daocu ? Teraz mi pise na ICQ ze zacal na ravenholdtu za hordu

BTW VT ked to teraz takto vydrzis a udrzis to zopar tyzdnov tak urobis rank 12-13 skoro zadarmo. Proste nebudes mat supera ktory ta bude predbiehat v honore, tak mozes lahko a rychlo naharvestrovat rank a potom uz sa na to vykaslat ked zacnu vsetci harvit BG.

Edited by - Pepo on 17/05/2006 13:11:32
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 17/05/2006 :  13:02:59  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

to je uplne desny a vzdy kdyz potkam cloveka s takovym podobnym jmenem zabiju ho i kdyby byl lvl 20 to uz je takovy zvyk
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 17/05/2006 :  13:16:30  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Další fragař :)

PvP je blé .

Zabíjet, protože se ti nelíbí nick . Ty musíš být strašně milý kluk :).

-
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000