Author |
Topic  |
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 26/01/2006 : 21:06:49
|
čau, hele zdechliny sou super v PVP, dobre tymy dobre to funguje, tak proc mate zapotrepi delat takove P......y jako dat MC a poslat hrace do gatu ?
Nebo je to součást vaší taktiky ?
26. ledna 21:04 , Nobody team
|
|
| |
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 26/01/2006 : 21:15:06
|
Co ja vim tak se to dela teamum ktery od zacatku stoji v 15ti na stablech |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
Drakus
Starting Member
51 Posts |
Posted - 26/01/2006 : 21:33:13
|
betonari si zaslouzej vyzonovani, aspon si to treba priste rozmysli a budou normalne fajtit(to bude driv v Burning Steppes snezit:)) |
WoW:Wipedrak/JakoDrak (retired) EQ2: WajpDrak (retired) LOTRo: Haldrakor |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 26/01/2006 : 22:19:42
|
Na paladinech je dovoleno vse... kdyby ti 2x znasilnil celou rodinu (i kdyz pochybuju ze by se mezi hordakama nasel tak otrlej ork) tak zbytek guildy ti na to max rekne /rofl... more more more |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 26/01/2006 : 22:20:56
|
na paladiny to delat porad true true |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
|
Cuk0r
New Member

198 Posts |
Posted - 26/01/2006 : 23:23:46
|
quote: Originally posted by -Mike-
spatny forum :) priste napis http://forum.zdechliny.com/index.php?board=10.0
mrtve forum, zdechliny su ted nejaki soft tak neni moc staznosti a flamy si musia citat na inych forach...no bieda
hele inak mi dajte pokoj ked idem 1v1 v AB kkekekkk? seru na vasu vlajku, je to desna votrava kdyz si clovek chce nejaky full HK (4x fullHK Zdechlina = 1AB win pro mne) tak pribehnu nejaci dalsi hajzli a me zabijou. No hruza. Ja chodim AB ted jenom obcas si zazergovat tak me nechte kthxbye. |
Podpisy su pre magorov. |
 |
|
GORTHAUR
New Member

168 Posts |
Posted - 27/01/2006 : 04:25:58
|
Kdyz uz sme u toho AB, jakou praci da u vas na serveru HW? Mam dojem ze se o to snazim na tom nejhorsim serveru co de a to je Ragnaros. Mam premade grp za hordu, alli "elite" teamy resi challenge zpusobem /afk ,chapu jejich duvody, spousta dalsich premade je tlaci, jenze stejne nejde prebit ty kvanta honor farmeru kteri vam dychaji na zada. HW u nas vychazi tak na 3-4 mesice v BGs minimalne, je to u vas jiny? |
EvE |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 27/01/2006 : 08:29:55
|
je to bug a bude to odstraneno, ale kdo vi kdy, ze  |
 |
|
Jebka
New Member

170 Posts |
Posted - 27/01/2006 : 09:41:52
|
quote: Originally posted by Cuk0r
mrtve forum, zdechliny su ted nejaki soft tak neni moc staznosti a flamy si musia citat na inych forach...no bieda
hele inak mi dajte pokoj ked idem 1v1 v AB kkekekkk? seru na vasu vlajku, je to desna votrava kdyz si clovek chce nejaky full HK (4x fullHK Zdechlina = 1AB win pro mne) tak pribehnu nejaci dalsi hajzli a me zabijou. No hruza. Ja chodim AB ted jenom obcas si zazergovat tak me nechte kthxbye.
bud pis po slovensky alebo po cesky, takto to vyzera komicky +1 |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 27/01/2006 : 11:16:33
|
quote: Originally posted by GORTHAUR
Mam premade grp za hordu, alli "elite" teamy resi challenge zpusobem /afk ,chapu jejich duvody
Jeste si zapomel dodat ze ally elite premade uz pvp nejdeou ^^. V dobe kdy jeli tak horda prohravala uplne kazdy AB 5:0. Takze ta elita o ktere ted mluvis je jen odpad co zustal u pvp, pze ally ted tak trosku na pvp hazi bobek. Takze diky tomu se i socialni premady hrejou na vysluni. Jinak asi ti to bude trvat dlouho, protoze AB sou ted tak trosku brzdeny cekanim na alliky. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
Cuk0r
New Member

198 Posts |
Posted - 27/01/2006 : 11:22:21
|
quote: Originally posted by Jebka
hele inak mi dajte pokoj ked idem 1v1 v AB kkekekkk? seru na vasu vlajku, je to desna votrava kdyz si clovek chce nejaky full HK (4x fullHK Zdechlina = 1AB win pro mne) tak pribehnu nejaci dalsi hajzli a me zabijou. No hruza. Ja chodim AB ted jenom obcas si zazergovat tak me nechte kthxbye.
bud pis po slovensky alebo po cesky, takto to vyzera komicky +1
vsak sa vyjadrujem k zdechlinam |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 27/01/2006 : 12:17:55
|
o cem je rec ? moc tady tem zkratkam a vyrazum nerozumim..  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 27/01/2006 : 14:40:22
|
quote: Originally posted by Cuk0r mrtve forum, zdechliny su ted nejaki soft tak neni moc staznosti a flamy si musia citat na inych forach...no bieda
Njn malo lidi si stezuje a malo lidi pise do verejne casi fora... chce to nejakyho Magfona  |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 27/01/2006 : 15:58:43
|
quote: Originally posted by Cuk0r mrtve forum, zdechliny su ted nejaki soft tak neni moc staznosti a flamy si musia citat na inych forach...no bieda
Njn malo lidi si stezuje a malo lidi pise do verejne casi fora... chce to nejakyho Magfona 
ze by zas vyrazil?  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 27/01/2006 : 16:18:36
|
Chybaju tu nejaky flameri a pravidelni posteri ako je napriklad VT, ten to vedel na daoc fore vzdy rozbehnut   |
 |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 28/01/2006 : 03:37:07
|
quote: Originally posted by Mandorallen
Mam premade grp za hordu, alli "elite" teamy resi challenge zpusobem /afk ,chapu jejich duvody
Jeste si zapomel dodat ze ally elite premade uz pvp nejdeou ^^. V dobe kdy jeli tak horda prohravala uplne kazdy AB 5:0. Takze ta elita o ktere ted mluvis je jen odpad co zustal u pvp, pze ally ted tak trosku na pvp hazi bobek. Takze diky tomu se i socialni premady hrejou na vysluni. Jinak asi ti to bude trvat dlouho, protoze AB sou ted tak trosku brzdeny cekanim na alliky.
Tak to jsou solidní žvásty  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 28/01/2006 : 08:08:44
|
Jeste si zapomel dodat ze ally elite premade uz pvp nejdeou ^^. V dobe kdy jeli tak horda prohravala uplne kazdy AB 5:0. Takze ta elita o ktere ted mluvis je jen odpad co zustal u pvp, pze ally ted tak trosku na pvp hazi bobek. Takze diky tomu se i socialni premady hrejou na vysluni. Jinak asi ti to bude trvat dlouho, protoze AB sou ted tak trosku brzdeny cekanim na alliky.
jj elitni alici ted pojizdej lvl 20 -30 v hillsbradu bo se do ab bojej |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
GORTHAUR
New Member

168 Posts |
Posted - 28/01/2006 : 09:47:02
|
Mel sem za to ze pokud napisu neco do uvozovek je jasny ze je to brany s nadsazkou, jak vidim ne vsem to dochazi.  |
EvE |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 28/01/2006 : 14:12:32
|
quote: Originally posted by Luka
Tak to jsou solidní žvásty 
Asi nechapes ze hraju na jinem realmu, paladine ;) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
GORTHAUR
New Member

168 Posts |
Posted - 29/01/2006 : 04:15:18
|
quote: Originally posted by Colldor
Asi nechapes ze hraju na jinem realmu, paladine ;)
exSMcentrista.. 
BTW: cim min cechu, tim lip.. |
EvE |
Edited by - GORTHAUR on 29/01/2006 04:18:33 |
 |
|
Mark
Starting Member
87 Posts |
Posted - 30/01/2006 : 01:02:47
|
Me celkem mrzi,ze Alici nejsou schopny dat nejaky konkurence-schopny tym dohromady. My se v AB setkavame pouze se ctyrma typama skupin.. 1,total pick up -hra 5:0 tak 70% her 2,dementni pick up 4:1 (botonaz staju) 25%her 3,Sehrana grupa(C-trix,rusaci),nekdy motion 4:1,nebo 3:2 5%her 4,leavujici motion -Temer vzdy,kdyz na ne narazime..
Naposled me pobavila hlaska jednoho z motionu ve WSG :Kdyz nam nechate jednu vlajku,nebudeme betonovat. PvP na strane aliance je proste katastrofalni..
Kde jsou ty casu na shadow moonu,kdy tam jeste byly Salvation Army,Genjuro.. Jo s nima sme hravali supr hry.. to i ti motion poradne hrali.
Co rict na zaver? Doufam,ze se v brzke dobe neco zmeni, strana aliance zacne poradne hrat a motion prestane leavovat.. |
D2:Mark,Max R.I.P. UO,Kel,DP Mark,Max R.I.P W.o.W Maxmilian ,UD Rogue -R.I.P. AoC -TOS 80-R.I.P. Warhammer - WE,Shaman ....
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 30/01/2006 : 01:34:57
|
nehraju pvp na shadow moonu/drakthulu, ale z my zkusenosti, pokud se potka dobrej team hordy a dobrej team aliance, tak kupodivu horda ma navrch a to tak nejak diky shamanum a diky racialum u hordy - tyhle dve malickosti umej rozhodnout
takovy blbustky jako aoe stun od taurenu pri pokusu o sebrani vlajky, veci jako imunita na fear/mind control u undeadu, stun resistance u orcu, purge (!), chain lightning a shocky od shamanu vs hand of justice a autoswing bez moznosti prerusit spell cast za paladina... etc etc jsou to malickosti na ktery se da zvyknout, ale urcite alespon nejakou casti zasahnou do vysledku zapasu
|
 |
|
Cuk0r
New Member

198 Posts |
Posted - 30/01/2006 : 01:51:00
|
quote: Originally posted by Mark
Me celkem mrzi,ze Alici nejsou schopny dat nejaky konkurence-schopny tym dohromady. My se v AB setkavame pouze se ctyrma typama skupin.. 1,total pick up -hra 5:0 tak 70% her 2,dementni pick up 4:1 (botonaz staju) 25%her 3,Sehrana grupa(C-trix,rusaci),nekdy motion 4:1,nebo 3:2 5%her 4,leavujici motion -Temer vzdy,kdyz na ne narazime..
Naposled me pobavila hlaska jednoho z motionu ve WSG :Kdyz nam nechate jednu vlajku,nebudeme betonovat. PvP na strane aliance je proste katastrofalni..
Kde jsou ty casu na shadow moonu,kdy tam jeste byly Salvation Army,Genjuro.. Jo s nima sme hravali supr hry.. to i ti motion poradne hrali.
Co rict na zaver? Doufam,ze se v brzke dobe neco zmeni, strana aliance zacne poradne hrat a motion prestane leavovat..
nepovedal by som ze nie su schopni poskladat dobry tim ale oni na to kaslu , momentalne na Drak'thule nie je jediny poriadny pre made raid do BG na strane Alliancie. Co je celkom skoda. ALe zasa treba zobrat do uvahy ze aliancia ma omnoho viacej "fresh blood" ako horda. Aspon z mojho pohladu. Proste stretavam tych samych ludi od hordy s ktorymi som bol v AV cez leto, ale u alikov vidim stale nove a nove tvare. Okrem toho alliancia to ma trosku tazsie s class balance. S 3 healermi vo wsg je to tazke, nehovoriac o tom ze aspon jeden trci vzadu, aspon jeden je noobadin a ten treti uz toho moc nezmeni. Alebo ked je 5 healerov tak 3 z nich su noobadini . A zrovna paladin neni ta najlahsia postava na hranie do... Aliance pvpckari veterani uz dostali svoje ranky a ted seru na honor farmenie Inak nikdy som nemyslel ze by mohlo platit neco ako rank=/=skill lebo sak musis mat skill aby si sa dostal do/poskladal nejaky slusnejsi pvp raid ktory by bol konkurencieshcopny, ale ked sa pozeram na Drakthul aliance honor ranking page a ingame hodnosti tak menim svoj nazor  muhehehehe rank10+ noobs - nie setci, aby sa ludia neurazili  skoda ze zo SM neodisli Nilfheim, sice nemali nijaky pvp raid ale ludia od nich hrali dobre a co je este lepsie- bola tam radost z hry(random) s nimi.Potencial maju imho velmi dobry.
wsg+alliancia na DT = /cry na test realme sa mi hralo super  /whineoff |
Edited by - Cuk0r on 30/01/2006 01:56:46 |
 |
|
Cuk0r
New Member

198 Posts |
Posted - 30/01/2006 : 01:55:11
|
quote: Originally posted by MegaDeath
nehraju pvp na shadow moonu/drakthulu, ale z my zkusenosti, pokud se potka dobrej team hordy a dobrej team aliance, tak kupodivu horda ma navrch a to tak nejak diky shamanum a diky racialum u hordy - tyhle dve malickosti umej rozhodnout
takovy blbustky jako aoe stun od taurenu pri pokusu o sebrani vlajky, veci jako imunita na fear/mind control u undeadu, stun resistance u orcu, purge (!), chain lightning a shocky od shamanu vs hand of justice a autoswing bez moznosti prerusit spell cast za paladina... etc etc jsou to malickosti na ktery se da zvyknout, ale urcite alespon nejakou casti zasahnou do vysledku zapasu
Ti ten trinket moc procuje co? |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 30/01/2006 : 02:10:21
|
prehanis .. hodne.
shadowmelt je taky imba racial, nova stoneform super HoJ je hodne powerful stun ... (je malo veci co zastavi druida s vlajkou ... ranged stun je jedna z nich) Escape artist je taky pro urcity classy nekdy k nezaplaceni
Horda ma nejaky vyhody, ale stejne tak je ma i aliance (Blessing of Freedom je jedna z nich a asi nejvetsi ... a neargumentuj prosimte tim ze ho hned nekdo purgne, ne pokazde u toho ten shaman / priest musi byt a hlavne, BoF je super tim ze odtsrani z cile vsechny snare / rooty ... takovej hamstring, piercing hown nema horda jak sundat ..
nebo paladin bezici s flag carrierem, stunem zastavi jednoho, Repeatanci druhyho, BoFne flag crriera ... 6 sekund a sou mimo range, pripadne zastitovat se a lecit taky dela sve ..
ale je pravda ze smysl hrat paladina v pvp ma jen s dobrou grupou .. ale tam .. je k nezaplaceni |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Mark
Starting Member
87 Posts |
Posted - 30/01/2006 : 02:21:30
|
*mimo rozvahu* Jak se tak divam,tak skoro kazdej paladin na Draku je lamik a neumi to hrat.. Jen malokdy potkam palata co me naseka prez 3k dmg za dobu co sem v hammeru. To me vede k zamysleni.. kdo ted hraje Ykunii.. driv to byla takova lama a tedka dava celkem solidni zahul:) |
D2:Mark,Max R.I.P. UO,Kel,DP Mark,Max R.I.P W.o.W Maxmilian ,UD Rogue -R.I.P. AoC -TOS 80-R.I.P. Warhammer - WE,Shaman ....
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 30/01/2006 : 06:49:58
|
Ono je to asi tym, ze nie kazdy paladin rozmysla pri robeni buildu, a teraz po tomto patchi myslim ze dostali nejaky boost v burst dmg, takze sa to konecne niekdo naucil  |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 30/01/2006 : 08:25:19
|
Asi nechapes ze hraju na jinem realmu, paladine ;)
BTW: cim min cechu, tim lip..
tak nemuzu nez souhlasit. I kdyz na Ragnarosu jich taky neni zrovna malo  |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 30/01/2006 : 09:38:07
|
quote: Originally posted by Cuk0r Ti ten trinket moc procuje co?
trinket mi procuje skoro stejne jako sword specka ;) ale jo, myslel sem hammer of justice |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 30/01/2006 : 09:39:55
|
quote: Originally posted by Stilgar prehanis .. hodne.
shadowmelt je taky imba racial, nova stoneform super HoJ je hodne powerful stun ... (je malo veci co zastavi druida s vlajkou ... ranged stun je jedna z nich) Escape artist je taky pro urcity classy nekdy k nezaplaceni
Horda ma nejaky vyhody, ale stejne tak je ma i aliance (Blessing of Freedom je jedna z nich a asi nejvetsi ... a neargumentuj prosimte tim ze ho hned nekdo purgne, ne pokazde u toho ten shaman / priest musi byt a hlavne, BoF je super tim ze odtsrani z cile vsechny snare / rooty ... takovej hamstring, piercing hown nema horda jak sundat ..
nebo paladin bezici s flag carrierem, stunem zastavi jednoho, Repeatanci druhyho, BoFne flag crriera ... 6 sekund a sou mimo range, pripadne zastitovat se a lecit taky dela sve ..
ale je pravda ze smysl hrat paladina v pvp ma jen s dobrou grupou .. ale tam .. je k nezaplaceni
hele ani neprehanim, vcera sem hral pro prdel AV, kdyz nam horda zautocila na hrbitov, tak ten co bral vlajku ji bral, zatimco kolemstojici taureni me drzeli v dokonalym stunlocku s warstompama... zni to jako lol, ale ve skutecnosti je to spis rofl to ze dam charge - intimidating shout a kolem mne zazni 15x wotf nekomentuju |
 |
|
Cuk0r
New Member

198 Posts |
Posted - 30/01/2006 : 10:08:45
|
*mimo rozvahu* Jak se tak divam,tak skoro kazdej paladin na Draku je lamik a neumi to hrat.. Jen malokdy potkam palata co me naseka prez 3k dmg za dobu co sem v hammeru. To me vede k zamysleni.. kdo ted hraje Ykunii.. driv to byla takova lama a tedka dava celkem solidni zahul:)
Ykunii hraje stejny clovek jenom iny build :D driv mal talentbody v autoattack tree - retribution, ale ted ma reckoning build, ktory nastastie pre hordu bol nerfnuty. V 1.8 s r14 zbranou davat 4k reckbomby bola bezna zalezitost. |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 30/01/2006 : 10:44:58
|
*mimo rozvahu* Jak se tak divam,tak skoro kazdej paladin na Draku je lamik a neumi to hrat.. Jen malokdy potkam palata co me naseka prez 3k dmg za dobu co sem v hammeru. To me vede k zamysleni.. kdo ted hraje Ykunii.. driv to byla takova lama a tedka dava celkem solidni zahul:)
Ykunii hraje stejny clovek jenom iny build :D driv mal talentbody v autoattack tree - retribution, ale ted ma reckoning build, ktory nastastie pre hordu bol nerfnuty. V 1.8 s r14 zbranou davat 4k reckbomby bola bezna zalezitost.
paladinovi neco nerfnuli? to skoro ani nezni jako blizzard |
 |
|
Cuk0r
New Member

198 Posts |
Posted - 30/01/2006 : 11:35:20
|
quote: Originally posted by Araya
Ykunii hraje stejny clovek jenom iny build :D driv mal talentbody v autoattack tree - retribution, ale ted ma reckoning build, ktory nastastie pre hordu bol nerfnuty. V 1.8 s r14 zbranou davat 4k reckbomby bola bezna zalezitost.
paladinovi neco nerfnuli? to skoro ani nezni jako blizzard
jojo uzitocne talenty posunute to vyssich tiers. Trebars DF+IL+Reckoning+SoC+Vengeance+2hspec v 1.8 v jednom builde ted pribudli nejake fajn veci ale je to zly tradeoff, maximalne co dostanem ted je reckoning+soc+E4aE/consecration +bok ale to neni moc pvp blessing |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 30/01/2006 : 12:53:57
|
quote: Originally posted by Araya
paladinovi neco nerfnuli? to skoro ani nezni jako blizzard
ano paladinum nerfnuli ...
- nemuze shieldovat 2x behem jedne minuty - SoC ztratil neco ze svyho burst dmg potencialu - nerfuty byly nekery buildy (nejdou uz nekery kombinace talentu) - etc
ale aby tomu clovek rozumel a nebyl jen "OMFG nerf teh palydan" tak musi minimalne paladina znat z teoreticke roviny (cooldowny, specly, podrobne talent tree, equip, casting timy, ...) nebo ho nejlepe hrat
boost to v 1.9 byl, ale ja ted shledavam paladina "akorat" (i kdzy s tim spell dmg equipem je to porad takovy divny) hustej paladin je proste silna class ... stejne jako hustej warrior, priest, rogue, lock, mage ... nebo koliv jineho |
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 30/01/2006 : 12:56:04
|
quote: Originally posted by Stilgar prehanis .. hodne.
ale je pravda ze smysl hrat paladina v pvp ma jen s dobrou grupou .. ale tam .. je k nezaplaceni
hele ani neprehanim, vcera sem hral pro prdel AV, kdyz nam horda zautocila na hrbitov, tak ten co bral vlajku ji bral, zatimco kolemstojici taureni me drzeli v dokonalym stunlocku s warstompama... zni to jako lol, ale ve skutecnosti je to spis rofl to ze dam charge - intimidating shout a kolem mne zazni 15x wotf nekomentuju
code02, ever heard of dim. returns ?
ten stunlock bych vazne rad videl ... aby se lidi dokazali sesyncovat tim 0,5sec cast 2sec dura stunem a tim ze je to afaik 2 sec, 1,5sec, 1 sec, immune |
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 30/01/2006 : 13:04:20
|
quote:
- nemuze shieldovat 2x behem jedne minuty - SoC ztratil neco ze svyho burst dmg potencialu - nerfuty byly nekery buildy (nejdou uz nekery kombinace talentu) - etc
jj, ted uz warrior ma alespon 30% sanse ze paladina zabije ... driv to bylo tak 10% pokud clovek byl High Warlord :P |
 |
|
Cuk0r
New Member

198 Posts |
Posted - 30/01/2006 : 13:19:46
|
quote:
jj, ted uz warrior ma alespon 30% sanse ze paladina zabije ... driv to bylo tak 10% pokud clovek byl High Warlord :P
zalezi taky od buildu paladina. Trebars so sucasnym buildom u mna za rovnakych podmienok by som odhadoval na 40:60. No a ked ma warr Ashkandi nebo r14 tak to je 50:50. S holy spec je skore ale 20:80 . S holy specc a full tier2set sa to znizi na 5:95 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 30/01/2006 : 16:31:53
|
ale ked sa pozeram na Drakthul aliance honor ranking page a ingame hodnosti tak menim svoj nazor 
ta stranka funguje ? kdyz jsem se dival na hordu, tak tam jsou uplne pikachoviny a nikoliv skutecnost.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 30/01/2006 : 16:36:15
|
quote: Originally posted by JerzeeG
ale ked sa pozeram na Drakthul aliance honor ranking page a ingame hodnosti tak menim svoj nazor 
ta stranka funguje ? kdyz jsem se dival na hordu, tak tam jsou uplne pikachoviny a nikoliv skutecnost..
ta stranka je aktualni jenom ve ctvrtek |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 30/01/2006 : 16:47:33
|
quote: Originally posted by Eagle ta stranka je aktualni jenom ve ctvrtek
Který čtvrtek, ten před měsícem? Já mám pocit že u postav z shadowmoonu to na drak'thulu ukazuje jen lidi, co si nějak měnili jméno. Ve zdechlinách rozhodně není 19 lidí co by hráli BG, a moje postava je třeba stále vedena na ShM. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 30/01/2006 : 16:49:23
|
quote: Originally posted by Rakhen
quote: Originally posted by Eagle ta stranka je aktualni jenom ve ctvrtek
Který čtvrtek, ten před měsícem? Já mám pocit že u postav z shadowmoonu to na drak'thulu ukazuje jen lidi, co si nějak měnili jméno. Ve zdechlinách rozhodně není 19 lidí co by hráli BG, a moje postava je třeba stále vedena na ShM.
no po presunu nevim ... asi budete muset za frantikama ... |
|
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 31/01/2006 : 09:59:03
|
Co rict na zaver? Doufam,ze se v brzke dobe neco zmeni, strana aliance zacne poradne hrat a motion prestane leavovat..
me zas dostava, jak kazdej ten raid, kde sou 3 nasi clenove a zbytek z ostatnich guild, hned naziva Motion raidem :>
Motion only raid, kterej poskladame tak jednou za tejden, se nesklada vetsionu z vice nez 5 lidi :p |
Trance addicted <3 |
 |
|
Sir Lukas
Junior Member

544 Posts |
Posted - 31/01/2006 : 10:15:16
|
jdete se s paladinem vysrat je to nejtrapnejsi char ve wow |
Sir Lukas CzH tolik rostlin a tak málo času... momentálně na poloherním odpočinku (na pařbu a flink stačí půl člověka)
|
 |
|
Jebka
New Member

170 Posts |
Posted - 31/01/2006 : 10:17:15
|
quote:
jj, ted uz warrior ma alespon 30% sanse ze paladina zabije ... driv to bylo tak 10% pokud clovek byl High Warlord :P
zalezi taky od buildu paladina. Trebars so sucasnym buildom u mna za rovnakych podmienok by som odhadoval na 40:60. No a ked ma warr Ashkandi nebo r14 tak to je 50:50. S holy spec je skore ale 20:80 . S holy specc a full tier2set sa to znizi na 5:95
s facemelt palicou z nefa, full t2, shieldom je paladin asi najoverpowrd postava. Dostavat holy shocky za 600-700 non crit a crity cez 1100+, s tym ze dany lolidan ma 7,5k many a warrior mu dava mortal strike crity za 400 max, to je proste lol. Za a) pala overdamagne warriora b) vie sa liecit c) ked sa nahodou nejakym zazrakom dostane na 20% HP da si shield, Divine fervor + 3k crit heal a boj pokracuje. jediny sposob ako neprehrat je intercept+hamstring+swiftness potion + mount |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 31/01/2006 : 12:40:36
|
Když paladin potká šamana, který ví co má dělat a dělá to, tak většinou prohraje. |
Ninjagon |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 31/01/2006 : 12:45:47
|
no na wsg 10-40 to vypada tak ze shamani pobihaji ve vlkovi sem a tam a nosi vlajky ... a ani ultranesmrtelnej paladin s tim nic neudela ... |
|
 |
|
Jebka
New Member

170 Posts |
Posted - 31/01/2006 : 12:47:51
|
no ja neviem neviem. shaman nemoze purgnut holy shock, s jednoruckou bude tomu palosovi davat rany za +-100, SoC stoji menej many nez jeho purge. Nevidel som mnoho t2 shamanov takze neviem kolko many maju ale porazit paladina s 50-60mana regen a 7k many nebude easy. |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 31/01/2006 : 17:20:39
|
quote: Originally posted by Sir Lukas
jdete se s paladinem vysrat je to nejtrapnejsi char ve wow
Eště že tu máme lidi, který jsou schopni podat dokonalé vysvětlení situace o paladinech. Díky moc za cenné informace.  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 31/01/2006 : 18:10:29
|
quote: Originally posted by Eagle
no na wsg 10-40 to vypada tak ze shamani pobihaji ve vlkovi sem a tam a nosi vlajky ... a ani ultranesmrtelnej paladin s tim nic neudela ...
To je ovšem dáno jen neschopností skupiny. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 31/01/2006 : 18:26:49
|
quote: Originally posted by Sir Lukas
jdete se s paladinem vysrat je to nejtrapnejsi char ve wow
Some1 got pwnd here by paladin ...
code03
ad Ghost Wolf
zastavit shaman v GW je TAK TAK jednoduche ... pokud maj ti lidi aspon mozek.
Priest = dispel = no wolf Mage = sheep = no wolf hunter = scale beast = zOMG druid = Sleep = Zzzzzzzz
to ze jde GW dispelnout, sheepnout, sleepnout i fearnout hunterem .... k tomu
war = charge + hamstring = aint gonna get away lock = a) felhunter dispel = no wolf, b) DC + fear = ZOMG §
jenom ten pal to ma trochu tezssi na zastaveni (ale pokud je to retrib engineer ... HoJ, repe, nade ... = OWND)
proste GW je absolutne mizerna nahrazda druida ... ja osobne snad i radsi necham vlajknu nosit maga / rogue (hlavne bo ho pak muzu lecit), bo se prepravuji taky rychle (spring, blink) a hlavne se muzou NEJAK "uvolnit" z CC (blink, vanish, retake vlajky)
kazdej solidni team ma druida, kerej se instashiftuje z CC, nejde dispelnout, nejde sheepnout, a z fearu se shift_out + insigne
moo, r u happy now ? |
|
Edited by - Stilgar on 31/01/2006 18:32:51 |
 |
|
Topic  |
|