Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Lagovanie CTRA
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 15/02/2006 :  19:19:35  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Neviete kde je problem ? Uz som vyskusal asi 5 verzii CTRA, aj stare aj najnovsie an ic nepomaha. Vzdy ked sa niekdo pripoji alebo sa prehodia ludia v grupach tak dostanem HW lag na 2-3 sekundy, coz je pekne otravne ...

Stan
Starting Member

82 Posts

Posted - 16/02/2006 :  09:49:37  Show Profile  Send Stan an ICQ Message Send Stan a Private Message  Reply with Quote
To znam, nejvic mi vadilo, kdyz se po bossovi hodila gate do mesta. Nez se mi WoW konecne pohlo, tak vsichni vcetne gate byli v trapu a ja tam stal sam , jak kul v plote. Nasledoval rozpat raidu a stal jsem tam dal...
Mel jsem balik Insomniax Recompilation + SimpleTranqShot 1.84 ,Group Buttons v4.96 ,WeaponQuickSwap ,StanceSets v3,DamageMeters.
Protoze jsem nemohl prijit co to dela , vybral jsem si jen ty addony co vim ze pouzivam a ty jsem si jednotlive nahral do cisteho WoW. Dnes nevim co je to raid lag. Proste to dela nektery addon ve spojenim s CTRA a je jedno jakou mas verzi.

Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired)
Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active)
Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)

Kdo si hraje nezlobí....
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 16/02/2006 :  09:54:00  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jojo, to je ono. Tak ja to teda zmazu a necham si tam len to co pouzivam.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000