Author |
Topic  |
Cerrbion
New Member

125 Posts |
Posted - 17/06/2005 : 10:42:11
|
no každopádně jsem chtěl říct, že shaman může odstranit magic, nevěděl jsem, že jen buffy. thats all folks :) |
Cerrbion - Night Elf Priest
Cerrbion |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 17/06/2005 : 20:08:25
|
quote: Originally posted by Marigold
Jen bych dodal že co se zbraní týče není úplně k zahození kombinace wand / dagger, protože se dá střílet hůlkou a dýka mezi dvěma výstřely (je tam krátká pauza jako u kouzel) ještě stihne jednou píchnout.
At uplne nevypadneme z puvodniho topicu: Pro pripadne nove priesty, kteri procitaji tento topic - tohle uz nefunguje. Od posledniho patche, ktery pripad na wandu automaticky autoshoot (nemusi se mackat ability shoot pro kazdy vystrel) zaroven znemoznil stridat vystrel wandy a utok (v rechargi z wandy) (Ano, je to dost znacny nerf priestu).
Kdo se budete chtit specializovat na wandy tak pozor! Pri strileni wandou se neda kouzlit, a to dokonce tak, ze pokus o kouzleni neprerusi strileni. Musi se rucne zrusit shoot (nebo se pohnout), pak tak na 50% JESTE JEDNOU wanda vystreli automaticky, a az po dalsim rechargi wandy je mozne cokoliv zakouzlit. Stale ale plati, ze wandou dava priest mnohem vetsi damage nez melee zbrani (s talentem na damage wand je to zhruba dvonjasobek), navic i na dalku. |
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 17/06/2005 : 23:43:57
|
je vam teda nevim, ale dispelnul mi doty zatim jen Priest a jestli se chce jen dispelovat, tak prosim.. priest vs priest je proste o tom kdo to lip zvladne, vybava talent build atd.. a priest me teda jeste nekillnul ty ja zasadne silencuju jak je uvidim ;o). |
Pain is inevitable; suffering is optional. Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K. |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 18/06/2005 : 04:01:31
|
quote: Originally posted by Rahman Pri strileni wandou se neda kouzlit, a to dokonce tak, ze pokus o kouzleni neprerusi strileni.
toto mi docela vadi.. /zdalo sa mi ze v patchnotes bolo i prerusenie spellom. no asi to nevyslo :]/ ale inak autoshot je fajn |
"Relationships come and go. Epics are soulbound" |
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 18/06/2005 : 07:18:05
|
quote: Originally posted by Sacrifice
quote: Originally posted by Rahman Pri strileni wandou se neda kouzlit, a to dokonce tak, ze pokus o kouzleni neprerusi strileni.
toto mi docela vadi.. /zdalo sa mi ze v patchnotes bolo i prerusenie spellom. no asi to nevyslo :]/ ale inak autoshot je fajn
jo nejses sam komu to vadi.. :)) rusim to malym kruckem dopredu prip. dozadu.. to se mi zda nejpohodlnejsi.. jenze uz me tohle dokazalo nasrat kdyz sem strilel wandem a nakej curymrd te zakoreni.. to se uz nepohnes a ty jak tuzka klikas na kouzla a ono to nejde :) to pak nekde lovim macknuti strelby, v dobrym pripade to prestane hned, v horsim je to zlagovany a porad to strili tak to clovek macka jak pominutej a ono stejne prd a ste bez kouzel.. takze doporucuju sehnat si wandku ktera vam vynahradi kouzla.. tak 1000 dmg criticalama :). |
Pain is inevitable; suffering is optional. Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
 |
|
Cerrbion
New Member

125 Posts |
Posted - 20/06/2005 : 14:45:14
|
no s tou wandou to neni tak uplne pravda, kdyz se trefite presne do doby kdy dojizdi recharge tak se kouzlem strileni prerusi, ale jde o dobre refelexy :) |
Cerrbion |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 20/06/2005 : 15:51:15
|
To jde jen s pomalou wandou. Ja mam momentalne wandu se speed 1.3, tam se ti to nepovede ani kdyby ses rozkrajel. Kazdopadne enjoy. |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 20/06/2005 : 15:55:46
|
A znova zmacknot ikonu/hotkey kterym spoustite wandu uz jste zkouseli? :))
(nechci delat chytryho, me to taky muselo byt pripomenuto :)
EDIT: Aha, tak nic, ted koukam ze je to napsane uz v tom puvodnim prispevku :) |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
Edited by - Herbicid on 20/06/2005 16:07:45 |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 20/06/2005 : 16:08:03
|
No pravda nenapsal jsem explicitne ze zrusit shoot = znovu zmacknout ikonu shootu, ale kazdopadne jsem to tak myslel, takze jsi kacir a bohove te zatrati (coz uz ostatne urcite davno udelali). |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 20/06/2005 : 16:15:02
|
quote: Originally posted by Rahman
No pravda nenapsal jsem explicitne ze zrusit shoot = znovu zmacknout ikonu shootu, ale kazdopadne jsem to tak myslel, takze jsi kacir a bohove te zatrati (coz uz ostatne urcite davno udelali).
"I'm cursed and I'm pissed!" :) |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
Cerrbion
New Member

125 Posts |
Posted - 21/06/2005 : 11:41:45
|
quote: Originally posted by Rahman
To jde jen s pomalou wandou. Ja mam momentalne wandu se speed 1.3, tam se ti to nepovede ani kdyby ses rozkrajel. Kazdopadne enjoy.
Stormrager mam taky :) tedy jestli myslis tuhle, ono stejne s touhle rychlosti jich moc neni
|
Cerrbion |
Edited by - Cerrbion on 21/06/2005 11:53:14 |
 |
|
lozes
New Member

143 Posts |
Posted - 21/06/2005 : 12:54:16
|
škoda té wandky, já předtím jel kladivo+wand a na solo jsem takhle měl hodně slušné dmg. Díky patchi jsem musel předělat kompletně výbavu na +int +spirit a má to taky něco do sebe, teda do instancí nebo do alespoň dvojice na q atd...solování je už teď horší, protože prostě už to dmg musím dělat primárně kouzlama a takovej priest co má po souboji s mobem 20% many....a někdo na něj zaútočí je co ano je to mrtvej priest
|
- lozka(Unimpressed) - rune priest r25/rr23 - orhori(Unimpressed) - ironbreaker r31/rr26 - Heldo(Unimpressed) - bright wizard r26/r25 |
 |
|
Dibone
Starting Member
97 Posts |
Posted - 25/06/2005 : 08:51:14
|
Ma nekdo nejakou fajnovou taktiku na paladina? Uz tu mame druida, tak aby se nam to rozrostlo.. btw jestli mi chce nejakej chytrak napsat, abych se podival na ofic. fora, tak at se ani nenamaha . Zajima me vas nazor/zkusenosti a kdyby se to podle te "rady" bralo vsechno, nemuselo by tu toto forum byt  |
o_O
|
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 25/06/2005 : 09:49:43
|
Pokud nejses shadow, tak SW:P, dispel, mana burn, fear, mana burn mana burn mana burn mana burn mana burn mana burn. A kdyz nema manu tak uz cokoli, Ale stejne je to hrozne o drzku.
A pokud ses shadow. SW:P, dispel, a pak ho rasit tak na jeho 20% a spustit fear, silence kombo a doufat ze to za tech 16 sec stihnes
Ale i tak je dobrej pala stejne skoro neporazitelnej... |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 25/06/2005 : 14:31:08
|
quote:
Ale i tak je dobrej pala stejne skoro neporazitelnej...
Naopak ho považuju pro priesta za snad nejsnadnější kořist vůbec.
Začít rozhodně několika dispely, Pally bude rázem o třetinu slabší.
Klíčem je opravdu mana burn - paladin bez many je k smíchu.
To SW:P bude nejspíš totálním plýtváním manou, protože si ho pokud není úplný lama okamžitě dispelne. Osvědčilo se mi ale použití SW:P rank 1 - mě stojí 24 many, jeho stojí dispel 40... 
Takže: dispel, dispel, shield (případně + renew), mana burn, mana burn, fear, mana burn, mana burn -> paladin je bez many a skončil.
Pokud se paladinovi nějakým omylem podaří udělat trochu damage, možno proložit nějakým healem, ale nejspíš to nebude potřeba. |
Edited by - Marigold on 25/06/2005 14:32:52 |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 25/06/2005 : 15:13:08
|
quote: Originally posted by Marigold Naopak ho považuju pro priesta za snad nejsnadnější kořist vůbec.
Tak to musim delat neco blbe |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 25/06/2005 : 15:56:13
|
sw:p,devouring plague apod nic moc,ten jejich dispel za 40 many je docela dobrej 
Kazdopadne dobrej paladin dokaze hodne zavarit(hammer of justice je desne preboostle ) ,ale mana burn je zaklad uspechu |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
Cerrbion
New Member

125 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 10:39:38
|
prosím vás a které paldinovo kouzlo dispellne PW:P? já u něj tedy žádné nevidím, pokud vím tak může ze sebe sundat jen diseasee a posion (Purify)
a pak má "Cleanse" ale to může použít jen na friendly target ne?
Jinak já paladina sundám pomocí PW:P,fear,Starshards, mindblast, fear, PW:P, mindblast a pokus mi dojde mana tak ho dorazim wandkou..
na sebe samozřejmě pořád shield a nějakej ten heal
Já mám spíš největší problém s roguama, paladin a shaman nejsou zas tak těžko k poražení, rogue mě pořád stunuje, přerušuje kouzla a pořád kolem mě běhá, takže ho nemůžu zaměřit a pořád se taky jen motam abych ho měl před sebou a pokud má Insignii na dispell fear tak sem v pr.....
|
Cerrbion |
Edited by - Cerrbion on 27/06/2005 10:44:58 |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 10:42:38
|
Mno paladin je pro sebe necekane taky friendly target takze cleanse |
now - HotS
 |
|
Cerrbion
New Member

125 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 10:47:07
|
oki, je to nečekané :) ale pokud mu dám PW:P a pak hned fear, tak nemá kdy to ze sebe sundat :) |
Cerrbion |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 10:53:45
|
Mno jo tak za tech 8 sec mu das naky 3 ticky,coz je u me(disc/holy) cca 450 damage za 400 many ,ale je fakt ze kdyz feanes tak ten dot mozna i smysl ma. |
now - HotS
 |
|
Cerrbion
New Member

125 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 11:03:58
|
no bez fearu snad s paladinem ani bojovat nejde, krome toho nesmis hned pocitat s tim,ze hned jak prestane ucinkovat fear tak prvni co udela, ze dispelne pain, protoze i za tu chvilicku mu muzu dat treba mindblast, takze z me zkusenosti jde hned po me a PW:P nechá radši dojet a pak se healne. Ale na nikoho stejně neexistuje universální postup, každý hraje trochu jinak, záleží taky na tom jak je kdo specnutej a jaký má hadry. |
Cerrbion |
Edited by - Cerrbion on 27/06/2005 11:05:17 |
 |
|
Cerrbion
New Member

125 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 11:06:51
|
jinak s tou mana burn nevim. cast trva docela dlouho, takze jak tu byla rada vyse, ze mam dat mana burn nekolikrat posobe, tak to me mezitim 6x ten paladin utluce |
Cerrbion |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 12:29:43
|
quote: Originally posted by Cerrbion
jinak s tou mana burn nevim. cast trva docela dlouho, takze jak tu byla rada vyse, ze mam dat mana burn nekolikrat posobe, tak to me mezitim 6x ten paladin utluce
takto to delam JA;] paly>pain,fear,manaburn,shield,opakovatfear,manabarun do nuly/moze byt problem ked poskakuje okolo/,/paly ma tak 1/2hp a nula many...dorazit. pod shieldom ten coldown na fear v poho prezijes problem bude mana ;p/premna trispec 6k many/
rogue> pain,fear/puzije insigniu/shield/teraz mindflay ked som neni stunlock a modlim sa abych prezil cooldown na fear ;p/ fear,heal, midblast,MF /drzim si odstup a ked sa nepodari tak shield. ked prezijem prvy fearcoldown tak mam vetsinou vyhrate. nedovolit aby aby nazbiral pointy na vas. inak po backstabe mam tak 1/2 a u;mrem na 3hity.;]
inak ked sa nedari a dostanes niekolko kritov za sebou tak mas proste smolku |
"Relationships come and go. Epics are soulbound" |
 |
|
Cerrbion
New Member

125 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 13:26:04
|
no já neřikam ,že vždy prohraju, ale mam s nimi nejvíc práce, jinak MF nemam, sem disc/holy do instancí.. |
Cerrbion |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 14:23:26
|
Na paladina je mana brn hodne moc silny,bez nej se imo dava palat docela tezko(nevim jak S priest,toho sem upustil na 56ce) |
now - HotS
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 14:30:58
|
Johny, zdravím tě! |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 14:33:38
|
Nazdarek Fire,tak co,kdy se k nam pridas?  |
now - HotS
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 16:44:46
|
Máte dvě vady: 1. hrajete za Hordu 2. hrajete na PvP serveru
Takže i kdybych hrál WoW asi se stejně neshledáme :-(
Ale chtěl jsem se tě zeptat, jestli by sis občas zahrál AO, kdybys na to měl prachy ;-) No a pak jsem si vzpomněl že vlastně už nemáš postavu tak nic no :) |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 17:33:40
|
ebay n00b ! -mu rikam porad
sak on jeste dojde a bude expit novej char (neco uzitecnyho, ne jako NTcko) |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 17:52:05
|
Hlavne ze tys vylevlil nejuzitecnejsi postavicku na serveru.
Kazdopadne hrat uz nebudu,ani zadarmo Ale tpo je trosku offtopic ne? |
now - HotS
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 18:30:33
|
quote: Originally posted by Johny
Hlavne ze tys vylevlil nejuzitecnejsi postavicku na serveru.
Kazdopadne hrat uz nebudu,ani zadarmo Ale tpo je trosku offtopic ne?
nikdy nerikej nikdy :) to se nevyplaci |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 27/06/2005 : 18:53:16
|
Však on neřekl nikdy :)
Ale když nemá postavu tak to je pochopitelné, nemá se prostě kam vracet.
Johny tak si zřiď aspoň free účet pokecáme o životě a tak ;-) |
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 03:43:10
|
S Johnym ted maximalne tak o nezivote....
PS: Jinak klidne pouzijte ten free acc co sem zakladal ja. |
 |
|
Dibone
Starting Member
97 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 06:55:59
|
Tak jo, uz sme* tu "pro me" rozebrali taktiku na druida a paladina.. A co takhle Shaman? Kombinace tehlech dvou taktik? 
*uz ste tu |
o_O
|
Edited by - Dibone on 28/06/2005 06:56:39 |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 10:52:41
|
Shaman je mrcha,hlavne nestat u tech jeho totemu,vedet kdy hodit jakej spell aby sel do absorbu a pak asi mana drain.Ale de to tezko,hadraky shaman rozjizdi jako nic |
now - HotS
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 11:27:11
|
Shaman je mrcha,hlavne nestat u tech jeho totemu,vedet kdy hodit jakej spell aby sel do absorbu a pak asi mana drain.Ale de to tezko,hadraky shaman rozjizdi jako nic
no shadow to ma v tomhletom o dost snazsi diky vampiric embrace a healum z ni nicmene purge je strasna svine :X |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 22:42:31
|
quote: Originally posted by Mefisto
Shaman je mrcha,hlavne nestat u tech jeho totemu,vedet kdy hodit jakej spell aby sel do absorbu a pak asi mana drain.Ale de to tezko,hadraky shaman rozjizdi jako nic
no shadow to ma v tomhletom o dost snazsi diky vampiric embrace a healum z ni nicmene purge je strasna svine :X
hihi.. jojo shaman je dewka :).. na toho doty a pak hezky smele daleko doprdelky od totemu, at si za mnou dojde ;o). |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 08:35:01
|
no shadow to ma v tomhletom o dost snazsi diky vampiric embrace a healum z ni
vampiric embrace nejde hodit pokud nejsi v teamu je to only group kouzlo takže na solo nijak nepomůže a pokud jsi v teamu musí se o shamana postarat halt ostatní  |
Noe
|
 |
|
tsawo
New Member

330 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 09:01:14
|
Priest je pro shamana mnamka. Tam moc taktik nevymyslite ;-) Obzvlast kdyz ted cim dal vic shamanu beha bud s reaperem nebo s epic rewardama z AV. Viz Unstoppable Force. Skoda, ze nemam cas na grindeni reputaci se vsemoznymi frakcemi. Snad po patchi, az to nebude jen o tom, ze polovina lidi v bg nebojuje a ceka na mrtvolu. I kdyz uprava ziskavani reputace v AV z patch notes nejak vypadla nebo jsem to prehledl.
|
KRUANA|SHA|WOW ROONA|MA|AO|RETIRED |
Edited by - tsawo on 29/06/2005 09:16:00 |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 09:25:59
|
quote: Originally posted by Noe
vampiric embrace nejde hodit pokud nejsi v teamu je to only group kouzlo takže na solo nijak nepomůže a pokud jsi v teamu musí se o shamana postarat halt ostatní 
fungovalo to i na solo a tusim,ze to nemenili |
now - HotS
 |
|
tsawo
New Member

330 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 09:34:33
|
Co takhle souboj Priest vs Hunter? Slabiny, taktiky. V tomto pripade bude mit zrejme jednoznacne navrh priest, protoze 7k many Viper sting jen tak nevysaje ze? |
KRUANA|SHA|WOW ROONA|MA|AO|RETIRED |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 09:53:30
|
vampiric embrace nejde hodit pokud nejsi v teamu je to only group kouzlo takže na solo nijak nepomůže a pokud jsi v teamu musí se o shamana postarat halt ostatní 
fungovalo to i na solo a tusim,ze to nemenili
presne tak |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 09:55:39
|
quote: Originally posted by tsawo
Co takhle souboj Priest vs Hunter? Slabiny, taktiky. V tomto pripade bude mit zrejme jednoznacne navrh priest, protoze 7k many Viper sting jen tak nevysaje ze?
Divil by ses,ale kdyz te hunter prekvapi je to docela zahul,kor kdyz si predtim treba bojoval s mobem a mas pulku many.Ale na duel je hunter pro priesta prijatelnej souper a ma hodne navrch |
now - HotS
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 10:47:31
|
U huntera z doby kdy jsem jel Shadow:
- poprvý mě napad u moba, utek jsem mu - poctivých 30 levelů cvičení útěků před huntery 
- podruhý mě napad u moba a sejmul mě
- potřetí jsem si ho vychytal a sejmul ho ani nemrk (bez mobů)
Takže celkem vyrovnaný.
Vampiric embrace healuje všechny členy grupy za část shadow damage, a to funguje i když je to "grupa jednoho muže", tj. healuje samozřejmě i samotného priesta. Efektivnější je na grupu ale i bez ní docela ujde, i když to není nijak obří heal.
Nicméně když nahodíš embrace, SW:P a k tomu devouring plague, tak to docela frčí. |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 13:15:09
|
quote: Originally posted by Marigold
Vampiric embrace healuje všechny členy grupy za část shadow damage, a to funguje i když je to "grupa jednoho muže", tj. healuje samozřejmě i samotného priesta.
tak sem nějakej zbuglej zkoušel jsem to ale nešlo mi to nahodit a psalo nějaké red hlášky - Pak jsem to už nikdy nezkoušel protože jsem v grupě pouze healoval. |
Noe
|
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 14:40:52
|
vamp emb presne jak pisete fakci i kdyz je priest sam, tj neni v grupe a potvrzeno.. heal frci celkem fajn.. pain,devour..
Tak a ted otazka do diskuze.. :DD..
Myslite ze pokud jste jako priest v shadow forme, tak pokud nahodite vamp.embrace, healuje vas to z nej pres to ze se nachazite v SHFORME ? .. mno tak co si myslite :D..
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 14:46:48
|
vampiric embrace je holy kouzlo? pokud ne (coz predpokladam) tak nevim proc by to mela shadow form nejak negovat |
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 16:15:44
|
quote: Originally posted by MegaDeath
vampiric embrace je holy kouzlo? pokud ne (coz predpokladam) tak nevim proc by to mela shadow form nejak negovat
cece to byla otazka do diskuze.. nemusel si hned prozradit uuplne ten naprosto presnej duvod proc by to nemelo fungovat.. ale tak budiz.. tim sem jen chtel rict ze v shadow formu, s vamp. embr., ten heal jede fakt v pohode... |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 16:19:03
|
quote: Originally posted by Gamca
quote: Originally posted by MegaDeath
vampiric embrace je holy kouzlo? pokud ne (coz predpokladam) tak nevim proc by to mela shadow form nejak negovat
cece to byla otazka do diskuze.. nemusel si hned prozradit uuplne ten naprosto presnej duvod proc by to nemelo fungovat.. ale tak budiz.. tim sem jen chtel rict ze v shadow formu, s vamp. embr., ten heal jede fakt v pohode...
jisteze healuje :) videl sem videa ne ? :P |
 |
|
Topic  |
|
|
|