Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Priest - nejaky tipy jak ...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 30/11/2005 :  16:12:55  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

to neni tvym equipem, jeste ve hre neni zadnej equip, kterej by zabil ud shadow priesta

medo neni to o geare, je to o skille :DDD
pod skillom myslim: Bring a friend.
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 30/11/2005 :  18:42:50  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jebka
toto je blbost, warriora som hral natolko dlho ze mam predstavu ako to vobec prebieha z jeho strany po uvodnom charge. Skusal som charge a v priebehu charge fanaticky mackat bers stance, bohuzial to nefungovalo. mam pocit ze do bersu sa da prepnut az po hite ktory je spojeny s chargom. a otazka kitovat?
To je jen pocit, jde to. Tedy, jde to mimo AB/AV, tam jsou občas takové lagy že je člověk rád že vůbec ten stance přepne - což na druhou stranu znamená i pozdější fear.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 22/12/2005 :  09:29:24  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-priest-en&t=73498

Mno doufam ze si s nekteryma vecma dela srandu nebo nam vsem nezbude nic jineho nez /reroll PRIEST

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 22/12/2005 :  09:58:21  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
to nekomu prijde priest slabej jo?

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 22/12/2005 :  10:24:38  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

Holy/discipline priest urcite.Btw nazdar Juriji:)

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 22/12/2005 :  10:37:33  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xavier
Btw nazdar Juriji:)

ci ty ses? te po tech letech nejak nepoznavam :)

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 22/12/2005 :  11:18:24  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Xavier
Btw nazdar Juriji:)

ci ty ses? te po tech letech nejak nepoznavam :)

prece hafan Rastafan

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 22/12/2005 :  13:15:31  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

zkus si to přečíst znova, časem tě to trkne
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 22/12/2005 :  13:41:13  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

zkus si to přečíst znova, časem tě to trkne

me tezko

Go to Top of Page

Roman76
New Member

129 Posts

Posted - 23/12/2005 :  21:07:02  Show Profile  Send Roman76 an ICQ Message Send Roman76 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Nemáš pravdu.
většinou ten fear funguje, ale narazil jsem u XR na jednoho aliančního warra - ať se ke mě přiblížij jakkoliv, ať jsem resistnul stun nebo ne, tak při použití fearu byl immune.
Tzn musí být skutečně schopen přepnout stance při charge. V momentě, když odpálíš fear, on je immune a stojí u tebe těch možností už moc není. cooldown na fear je docela dlouhej (a to tam mám talenty, jelikož jsem shadow/disc). A s tím, že ti bouchá do štítu - nevím, jak tobě, ale mě tenhle war dával první úder do štítu, o nějaké 2 sec později druhý probouchnul. Trošku si ho zpomalím Mind flayem, ale když je u mě, nemá to moc význam. Sice různým poskakováním mám trošku na flay čas, než se otočí a zorientuje, ale není to žádná výhra a pokud to stihne rychle, tak mi zruší ten channeling. Nemám co bych dál kouzlil. Když mám štít dole, ale ještě ho nemůžu dát znova, fear na cooldownu a war u mě, můžu sice zkusit focused casting a nějak mind blast, ale vzhledem k těm 3 sekundám kouzlení a vzhledem k poměru damage/warr hp to zas taková výhra není.
Pak pochopitelně můžu ještě wara zkoušet oďobávat třeba crystalem z ungor, ale otázkou je jak dlouho.
Prostě s tímhle warrem jsem po sobě asi 6x lehnul a nepřišel na to, jak ho dát.
Navíc teď po nějakém minipatchi už má fear poměrně velkou šanci na break, když cíl dostane damage.

Ohledně kitování - pokud jsi to někdy zkoušel, budu rád, když se podělíš o rady. Nekituju poprvé si myslím (jelikož jsem v Everquestu 1 hrál druida, který tento výraz a způsob boje založil), ale u priesta tedy skutečně nevím, čím ho chceš kittovat. Ať koukám jak koukám, nevím, čím moba či hráče zpomalím tak, abych mohl popoběhnout. Nemám pokud vím žádné kouzlo root ani snare stylu Cast and Forgot. I ten blbej Mind Flay je channeled. A spoléhat na 5 procent šanci na blackout jsi asi nemyslel doufám.
Pokud mi řekneš čím target zpomalit, budu velmi rád. Potom totiž není pro priesta v podstatě problém zabít cokoliv (z mobů) - takže hurá farmovat démony do Winteru.

War se po charge prepne do berserku uplne normalne aniz by nekdo stihl te fearnout nebo te nejak oblbnou pokud to nekomu nejde tak je neschopny vojta :o) ale to je jedno shadow priest roseka wara namaderu pokud maji srovnatelny equip a je to 1vs1 zacinat mind blastem na wara je nesmysl dulezite je dat Pain jako prvni a dostat wara do combatu aby nedal charge a nemel zadarmo rage (mam wara vim o cem mluvim)war ktery hnedka po cahrge a prepnuti do berserku zapne Berserker Rage aby byl immuni na fear je taky jouda pac to proste setris a pouzijes jako WOTF.Mam take shadow priesta 51ku a to o cem pisu s tim warem dela vetsina lidi coz me strasne pomaha pac ja prvne nabafuju Shadow word pain-Vampiric embrace-Devouring plague pokud jsem nemel full hp kdyz jsem nekoho napadl nebo jsem byl napaden a pak jenom Mind fly a recast Shield (15sec recast)pokud war udelal chybu a po charge hned pouzil Berserker rage (coz jde poznat)tak ma smolu a konci a ja zustanu ze 100% hp.To same plati i kdyz ti berserker rage nezapne na startu pokud neda 50% jeho hitu critic je mrtvola v tom ci onom pripade.Sem tam se stane ze se war pritahne a zapomene se prepnout do berserku to je pak jeste jednodusi :o).

WoW Warlock 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46791
WoW Shaman 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46454
WoW Hunter 49 http://wow.allakhazam.com/profile.html?58849
WoW Warrior 56 http://wow.allakhazam.com/profile.html?62193
WOW Rogue 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?245956
Priest 51
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 23/12/2005 :  22:16:27  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Nevím co přesně máš nebo nemáš, ale souboj na 51 nebo 54 je vážně úplně o něčem jiném než na 60. Ten war o těch 6 levelů výš může mít itemy klidně na +10 crit, o 100 vyšší sta/str/agi, o 10-30 vyšší DPS zbraň, navíc s brutálním procem atd. atd.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 24/12/2005 :  17:22:38  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nevím co přesně máš nebo nemáš, ale souboj na 51 nebo 54 je vážně úplně o něčem jiném než na 60. Ten war o těch 6 levelů výš může mít itemy klidně na +10 crit, o 100 vyšší sta/str/agi, o 10-30 vyšší DPS zbraň, navíc s brutálním procem atd. atd.

Blbej warr je soustem pro kazdou classu
Dobrej warr je killer - vse je to vicemene o skillu v kombinaci s itemama - clovek muze byt dobrej ale bez patricnych veci udela hovno

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 24/12/2005 :  18:48:25  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

quote:

Blbej warr je soustem pro kazdou classu
Dobrej warr je killer - vse je to vicemene o skillu v kombinaci s itemama - clovek muze byt dobrej ale bez patricnych veci udela hovno

Jenže tohle je přesně ono. Vzato kolem a kolem, warrior je do 60tého levelu šmucka i když na sobě má nonstop modré itemy pro svůj level. Pro většinu classů co na něj jumpnou je to free honor. Ten pravej boom přijde až na 60ce kdy na sebe obleče "pvp" equip z BWL/MC/povyrábí si epic věci a získá další za repku + sežene zbraň s alespoň 70 DPS (proti "noobstickům" s 53 DPS a podobně).
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 24/12/2005 :  20:40:04  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
OT: no war ma desny problemy uz v tom jak je vymysleny...
pokud Blizzard nezmeni principy rage/instant utoku tak bude proste permanentne oslabovanej

kdyz to vemu polopate: cim vic dmg tim vic rage, cim vic rage tim vic dmg - spolu s ostatnimi upgrady je proste warr silnejsi a silnejsi - to zadne povolani v tehle hre neni. Warr je proste uplne uber do party s healerem, ci dvema. A udela tolik dmg (i AoE!) co zadna jina classa. A tohle by si ti vsichni skucilove meli uvedomit. A clovek, ktery umi hrat, ma skill, je proste s warrem neprekonatelny.

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 24/12/2005 :  21:12:27  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

pokud Blizzard nezmeni principy rage/instant utoku tak bude proste permanentne oslabovanej

kdyz to vemu polopate: cim vic dmg tim vic rage, cim vic rage tim vic dmg - spolu s ostatnimi upgrady je proste warr silnejsi a silnejsi - to zadne povolani v tehle hre neni. Warr je proste uplne uber do party s healerem, ci dvema. A udela tolik dmg (i AoE!) co zadna jina classa. A tohle by si ti vsichni skucilove meli uvedomit. A clovek, ktery umi hrat, ma skill, je proste s warrem neprekonatelny.

No je to celkem síla, lítám s warem LV 40 .. vběhne mezi 6-7 trolu level 38-40, všechny pěkně naagruje, já ho léčím a je to úplně v pohodě, to jsem fakt čuměl
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 24/12/2005 :  22:24:27  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
JJ, od té doby, co nechali efekty i po výměně stance, je whirlwind(cleave)+sweeping strikes docela ownz0r... War je imho nejzábavnější class ve hře

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 25/12/2005 :  13:07:04  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Roman76

quote:

Nemáš pravdu.
většinou ten fear funguje, ale narazil jsem u XR na jednoho aliančního warra - ať se ke mě přiblížij jakkoliv, ať jsem resistnul stun nebo ne, tak při použití fearu byl immune.
Tzn musí být skutečně schopen přepnout stance při charge. V momentě, když odpálíš fear, on je immune a stojí u tebe těch možností už moc není. cooldown na fear je docela dlouhej (a to tam mám talenty, jelikož jsem shadow/disc). A s tím, že ti bouchá do štítu - nevím, jak tobě, ale mě tenhle war dával první úder do štítu, o nějaké 2 sec později druhý probouchnul. Trošku si ho zpomalím Mind flayem, ale když je u mě, nemá to moc význam. Sice různým poskakováním mám trošku na flay čas, než se otočí a zorientuje, ale není to žádná výhra a pokud to stihne rychle, tak mi zruší ten channeling. Nemám co bych dál kouzlil. Když mám štít dole, ale ještě ho nemůžu dát znova, fear na cooldownu a war u mě, můžu sice zkusit focused casting a nějak mind blast, ale vzhledem k těm 3 sekundám kouzlení a vzhledem k poměru damage/warr hp to zas taková výhra není.
Pak pochopitelně můžu ještě wara zkoušet oďobávat třeba crystalem z ungor, ale otázkou je jak dlouho.
Navíc teď po nějakém minipatchi už má fear poměrně velkou šanci na break, když cíl dostane damage.

Ohledně kitování - pokud jsi to někdy zkoušel, budu rád, když se podělíš o rady. Nekituju poprvé si myslím (jelikož jsem v Everquestu 1 hrál druida, který tento výraz a způsob boje založil), ale u priesta tedy skutečně nevím, čím ho chceš kittovat. Ať koukám jak koukám, nevím, čím moba či hráče zpomalím tak, abych mohl popoběhnout. Nemám pokud vím žádné kouzlo root ani snare stylu Cast and Forgot. I ten blbej Mind Flay je channeled. A spoléhat na 5 procent šanci na blackout jsi asi nemyslel doufám.
Pokud mi řekneš čím target zpomalit, budu velmi rád. Potom totiž není pro priesta v podstatě problém zabít cokoliv (z mobů) - takže hurá farmovat démony do Winteru.

War se po charge prepne do berserku uplne normalne aniz by nekdo stihl te fearnout nebo te nejak oblbnou pokud to nekomu nejde tak je neschopny vojta :o) ale to je jedno shadow priest roseka wara namaderu pokud maji srovnatelny equip a je to 1vs1 zacinat mind blastem na wara je nesmysl dulezite je dat Pain jako prvni a dostat wara do combatu aby nedal charge a nemel zadarmo rage (mam wara vim o cem mluvim)war ktery hnedka po cahrge a prepnuti do berserku zapne Berserker Rage aby byl immuni na fear je taky jouda pac to proste setris a pouzijes jako WOTF.Mam take shadow priesta 51ku a to o cem pisu s tim warem dela vetsina lidi coz me strasne pomaha pac ja prvne nabafuju Shadow word pain-Vampiric embrace-Devouring plague pokud jsem nemel full hp kdyz jsem nekoho napadl nebo jsem byl napaden a pak jenom Mind fly a recast Shield (15sec recast)pokud war udelal chybu a po charge hned pouzil Berserker rage (coz jde poznat)tak ma smolu a konci a ja zustanu ze 100% hp.To same plati i kdyz ti berserker rage nezapne na startu pokud neda 50% jeho hitu critic je mrtvola v tom ci onom pripade.Sem tam se stane ze se war pritahne a zapomene se prepnout do berserku to je pak jeste jednodusi :o).

prepinanie do stancov je hodne zavisle na pingu, takze niekto to neprepne ani keby chcel, a neschopny vojta to zrovna byt nemusi.
Go to Top of Page

Roman76
New Member

129 Posts

Posted - 25/12/2005 :  17:54:20  Show Profile  Send Roman76 an ICQ Message Send Roman76 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nemáš pravdu.

prepinanie do stancov je hodne zavisle na pingu, takze niekto to neprepne ani keby chcel, a neschopny vojta to zrovna byt nemusi.

Priest 51
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 25/12/2005 :  18:22:18  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Co si tim chtel jako rict?

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 26/12/2005 :  11:35:24  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Co si tim chtel jako rict?

jo to by me taky zajimalo, nejspise to, ze je treba tady tu stranku poradne nabobtnat co do rozsahu..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 26/12/2005 :  14:39:24  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jooo, pokorime SWG 201 strankovy topic .... spammery vsech zemi, spojte se. GO GO GO
Go to Top of Page

Roman76
New Member

129 Posts

Posted - 28/12/2005 :  09:37:11  Show Profile  Send Roman76 an ICQ Message Send Roman76 a Private Message  Reply with Quote
LOL nevim o tom ze by jsem neco takoveho postnul ale asi jo no tak soracek :o)

Priest 51
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 28/12/2005 :  10:22:35  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:

No je to celkem síla, lítám s warem LV 40 .. vběhne mezi 6-7 trolu level 38-40, všechny pěkně naagruje, já ho léčím a je to úplně v pohodě, to jsem fakt čuměl

war je nepřekonatelný-na duel se shadowpriestem to prohraješ i kdyby jsi měl zbroj z uranu jak řekl jeden člověk:nemáš šanci žádnou žádnou ŽÁDNOU já jen dodám z praxe,že žádnou

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 28/12/2005 :  10:41:36  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
delate z priesta supermana :)

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 28/12/2005 :  15:39:08  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
Its fine Learn to Purge !

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 28/12/2005 :  15:45:58  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

Its fine Learn to Purge !

tys byl dycky jinej :)

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 28/12/2005 :  18:51:29  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SAS1939

quote:
Originally posted by spajdr

quote:

war je nepřekonatelný-na duel se shadowpriestem to prohraješ i kdyby jsi měl zbroj z uranu jak řekl jeden člověk:nemáš šanci žádnou žádnou ŽÁDNOU já jen dodám z praxe,že žádnou

No a? Celá tahle hra je totiž o duelech a patří do kategorie MMORPG proto, protože všichni tady hrajou sami a každý by měl chodit na férovku...kekeke

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

kamilb
Starting Member

16 Posts

Posted - 05/01/2006 :  09:57:08  Show Profile Send kamilb a Private Message  Reply with Quote
Velmi by mě zajímalo - jestli v talentech abilita IMPROVED HEALING - účinkuje i na Flash Heal ale řekl bych že když tam není napsanej tak asi ne - ale přijde mě to buď divný a nebo škoda vzhledem k tomu, že ho používám v insta nejčastej.

Is time to die for aliance !!!
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 05/01/2006 :  13:24:06  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kamilb

Velmi by mě zajímalo - jestli v talentech abilita IMPROVED HEALING - účinkuje i na Flash Heal ale řekl bych že když tam není napsanej tak asi ne - ale přijde mě to buď divný a nebo škoda vzhledem k tomu, že ho používám v insta nejčastej.

ne, a o tom to je

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 05/01/2006 :  14:17:47  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Proto je Holy strom (respektive jeho druhá část) vcelku na prd, protože vylepšuje kouzla která se nepoužívají.

Například jsem si nedávno všimnul že mám kouzlo co se jmenuje "Heal". Dokonce se dá vylepšit pomocí talentů. Nevzpomínám si že bych ho cca od levelu 20 někdy použil

Uvidíme co s tím udělá 1.10, zrovna Holy strom by měla čekat docela radikální rekonstrukce. Úplně by stačil jakýkoliv talent zlepšující Flash Heal (cena? cast time? crit?). Třeba by pak konečně byla pravda tvrzení na oficiálním WOW webu že priest je "Most powerful Healing class".. Ne jako současný stav, kdy je to prostě "stejně dobrý healer jako každý jiný, až na to že na rozdíl od nich nic jiného neumí".

Protože Group Heal je sice hezkej, ale hodí se jen občas a zlepšuje tak akorád "healing done" ve statistikách, což je na...)

O právě probělém trojnásobném zdražení dispelu nemluvě... Stane se z něj opravdu vzácně používané kouzlo. Chci to v MC/ZG/BWL vidět..

Edited by - Marigold on 05/01/2006 14:19:23
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 05/01/2006 :  14:25:19  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold
Uvidíme co s tím udělá 1.10, zrovna Holy strom by měla čekat docela radikální rekonstrukce. Úplně by stačil jakýkoliv talent zlepšující Flash Heal (cena? cast time? crit?). Třeba by pak konečně byla pravda tvrzení na oficiálním WOW webu že priest je "Most powerful Healing class".. Ne jako současný stav, kdy je to prostě "stejně dobrý healer jako každý jiný, až na to že na rozdíl od nich nic jiného neumí".

Současný stav je spíš "celkem dobrý healer ale v mass pvp nic nevydrží"
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 05/01/2006 :  14:30:36  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
quote:

Proto je Holy strom (respektive jeho druhá část) vcelku na prd, protože vylepšuje kouzla která se nepoužívají.

Například jsem si nedávno všimnul že mám kouzlo co se jmenuje "Heal". Dokonce se dá vylepšit pomocí talentů. Nevzpomínám si že bych ho cca od levelu 20 někdy použil

Protože Group Heal je sice hezkej, ale hodí se jen občas a zlepšuje tak akorád "healing done" ve statistikách, což je na...)

O právě probělém trojnásobném zdražení dispelu nemluvě... Stane se z něj opravdu vzácně používané kouzlo. Chci to v MC/ZG/BWL vidět..

Marigolde,dispell nebude "opravdu vzácně používané kouzlo",to je prostě nesmysl,bez dispellování by to nešlo:)
A to s tím zlepšením flash healu-spis zlepší Greater,kterej ted 99% priestu prostě nepoužívá a je uplne k nicemu.
Holy priesta by meli prekopat a to co nejdriv,vetsina druidu jsou lepsi healeri nez my,smutne ale je to tak,"most powerfull healing class se nekona":)

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 05/01/2006 :  15:04:44  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Já vím že "bez dispelu by to prostě nešlo", na druhou stranu teď stojí 220-250 many, a kolik dispelů sešleš než budeš bez many? Pak toho zase moc neuhealuješ..

Hlavní problém dispelu je necílenost - dispeluje zbytečnosti stejně jako to co je dispelovat potřeba, často to první dřív.

Pikantní je že Rank1 dispel teď stojí přesně stejně jako Rank2...

Jinak "celkem dobrý healer" je sice pravda, ale co se healování týče tak je healer stejně dobrý jako druid, shaman, paladin... Jedinou "zvláštností" priesta je že umí jen to healování, a že jde rychle zabít. Počkat, vlastně kecám, Blizzardí representative přece na Priest fóru jasně píše že "Priests are one tough cookie to bring down! "

Edited by - Marigold on 05/01/2006 15:08:42
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 26/01/2006 :  06:45:10  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
hojte nevite jaky talenty sou dobry pro priesta vim ze uz to tady nekde je ale mozna stary tak jestli nekdo mohl pastnout co je dulezity dik

"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent"
"Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine))
Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister"
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 26/01/2006 :  07:51:30  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Já vím že "bez dispelu by to prostě nešlo", na druhou stranu teď stojí 220-250 many, a kolik dispelů sešleš než budeš bez many? Pak toho zase moc neuhealuješ..

Hlavní problém dispelu je necílenost - dispeluje zbytečnosti stejně jako to co je dispelovat potřeba, často to první dřív.

Pikantní je že Rank1 dispel teď stojí přesně stejně jako Rank2...

Jinak "celkem dobrý healer" je sice pravda, ale co se healování týče tak je healer stejně dobrý jako druid, shaman, paladin... Jedinou "zvláštností" priesta je že umí jen to healování, a že jde rychle zabít. Počkat, vlastně kecám, Blizzardí representative přece na Priest fóru jasně píše že "Priests are one tough cookie to bring down! "

03

ale ale ... zase neprehanej

1. Priest JE "most powerful healing class", mozna ne v kvalite jednoho aspektu (flash heal, bo ho ma stejnej jako treba shaman, resp shaman ho ma lepci:o) ale jde o to ze priest je "kompletni healer"

Ma ress, rychlej heal, hot, group heal, pomalej heal (ok nepouziva se) a ma stit

shaman ma rychlej a stredni heal (nepouziva se) a ress
NEMA hot, moznosti grup healu s chain healem sou dost limitovany.

druid "stradni" heal (s HoT), HoT a pomalej heal. ma "jen" combat ress,
NEMA rychlej levnej heal na spam (aka flash) (nejvetsi heal nedostatek druida) Nema zadny grup heal (neee tranq neee), a nema normalni ress

pal, ma rychlej (hodne levnej a v base slabej) heal, stredni heal, ress.
Nema HoT, Nema zadny grup heal

priest ma proste "vsechny" nastroje na heal,

offtopic {
(jina vec je je odstranovani debuffu, tam jednoznacne ruluje paladin s odstranenim Poison, Desease I MAGIC, za cenu 120 mp ....
tohle je momentalne nejvetsi HordexAliance unbalance ... Horda ma pulku magic dispeleru (jen priesty, aliance priesty + paladiny) a jeste za vic nez 2x many ...
nehlede na to ze je obvykle curovat 2 debuff typy (priest desease + magic, sham poison + desease, druid poison + curse) a nikoli 3 ..
/whine :o

jooo ta nemoznost curovat poison by me u priesta hodne srala (v PvP proti rogum a hunterum)
}

2. rozhodne neplati ze priest je "jenom" healer a nic vic ... jednak dycky je t moznost spec shadow ... a v shadow forme neni priest naopak vubec healer :o
a i jako holy mas celkem funkcni fear, pwf, mb ... coz dohromady dela dmg output mnohdy srovnatelny s pre-1.9 paladinem ...
o pre-druid talent rewamp druidech nemluve ...

full resto druid taky neni feral hvezda vecera ... specl si heal, takze se ceka ze chces healovat ... nechces li, tak specni shadow. Zabit pujdes o dost hur, nebezpecnej budes (mozna, zalezi taky na rukach) az az

neco jinyho je revamp holy (pripadne jinejch) talent tree ... ona by to uzila v podstate skoro kazda classa

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.

Edited by - Stilgar on 26/01/2006 08:00:23
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 26/01/2006 :  09:37:40  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
reply na offtopic a taky maj dva classy co maj q na epic kone horda jen jeden :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 26/01/2006 :  12:19:04  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

reply na offtopic a taky maj dva classy co maj q na epic kone horda jen jeden :)

*cry on* aspon by mohli dat shamanum platnost totemu pro cely raid.. *cry off*

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 26/01/2006 :  12:49:17  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
togglewhine=1
paladin potrebuje frost shock, earthshock, totemy, windfury
togglewhine=0
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 26/01/2006 :  13:02:08  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

togglewhine=1
paladin potrebuje frost shock, earthshock, totemy, windfury
togglewhine=0

hlavne ankh plz, bublina je na <>
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 07/02/2006 :  09:52:41  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Potreboval bych nejakou radu od zkusenych..jak bojovat s roguem lvsl, hlavne jak si ho udrzet do tela, nejcasteji UD rogue, jsem aliance human shadow priest, vysokej inzenyr skill.
Vetsinou to probiha tak ze zautoci ze stinu, ja nahodim PWS, fear, dam mind blast, SWP, pak vampira a snazim se ho pomoci kombinace mind blast a mind flay dat ale vetsinou bohuzel dava strasny damage, navic poison a locky, takze vetsinou prohraju mu zustane tak ctvrtina zivota..prakticky vyhravam jen kdyz se me povede hodit sit a tak ho udrzet u sebe.

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

Nataniel
New Member

334 Posts

Posted - 07/02/2006 :  13:08:14  Show Profile  Send Nataniel an ICQ Message Send Nataniel a Private Message  Reply with Quote
Dle meho nazoru, proti dobrymu undead rougovi priest moc sanci nema. Zkousel jsem duelovat proti dobre equiplymu dagger rougovi (lobotomizer, glacial blade) a jako shadow priest jsem vyhral oba dva duely (ale dva duely jsou na statistiku dost malo). Pak jsem jako holy/disc priest dueloval proti rougovi s modrejma daggers a kupodivu jsem vyhral taky, coz jsem ani necekal, ale prostej sem ho "uhealoval k smrti" ;) Neberte toto jako vychloubani, duvod proc to pisu jsou prave ty duely..mel jsem full manu, full health a chybel moment prekvapeni. To se ti v PVP s rougem povede jen malokdy, vetsinou si roug pocka, kdyz mas pulku many apod., od toho je to koneckoncu roug. Wow je o tom, kdo zautoci prvni, pokud jsem zautocil ja na rouga, tak moc sanci nemel. Ale pokud se pak zergovalo v AVcku, tak jsem tam naopak casto skoro instantne umiral na ambush, backstab,evisc.

Jinak k te traktice. Podle talentu jsem pochopil, ze jsi Shadowpriest.
Pokud na me nejakej roug vybehl, tak jsem vzdycky instinktivne zmackl fear, to ti da 2 vteriny na zoerintovani a aspon ho dostanes do targetu, nedelej si moc iluzi o tom, ze mas 8 sec se pripravit. UD rouge casti okamzite WoTF. Pak samozrejme hned Shield a swp aby se nestealthul/nevanishnul. Dal asi pak vampiricu, mindblast a mind fly, kdyz to zrovna jde. Ono by se dalo rict, ze jsi popsal docela dobrej postup, ale jak sam pises, umiras, kdyz rougovi zbyde 1/4 hpcek, z toho vyplyva, ze musis shodit shadowformu a healnout se + renew a zase zpatky do formy. Vim, ze je to manove narocny a ztracis pak na dps, ale ja jsem toho druhyho erouga taky zabil tim, ze jsem mu hodil SWP obcas mindblast a jinak se jen healoval.
Zkratka strategii mas dobrou, staci ji jen vylepsit healem. Zbytek uz nejspis bohuzel zavisi na tom, jak je ten roug, se kterym bojujes dobrej. Kdyz se podivam na jeho ability (mam rouga sice jen na lvl 44), tak si myslim, ze skilled rouga nema priest sanci dat. Kick, gouche, kidney, cheap shot, blind. To je pet abilit na interupt casting. Improve kick navic dava 4 sec silence a pokud si ten roug namaze pred bojem jeste mind numbing na offhand, tak je velka sance, ze budes mit casting time +60%. A s fearem na undead rouga prakticky pocitat nemuzes, protoze prvni si dispellne WoTF a druhej insignii. A dyl nez 30 sec ten boj nikdy netrva. Mind fly je sice pekna vec, ale kdyz si roug nahodi sprint, tak je u tebe stejne hned. Asi se priestum paradoxne bojuje lepe proti dagger rougum,n ze proti sword stunlockum, pokud teda prezijou prvni ambush+backstab.

EDIT: Pokud jsi inzenyr, tak pry existuje nejaka sit s cooldownem 5 minut, mozna jeste nejake dalsi ability, ale ja engineeering nemam, takze v tomhe neporadim.

Mlatic - 161 enf, Esha - 206 adv

Edited by - Nataniel on 07/02/2006 13:10:12
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 07/02/2006 :  15:39:15  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Morpheus.cz

Potreboval bych nejakou radu od zkusenych..jak bojovat s roguem lvsl, hlavne jak si ho udrzet do tela, nejcasteji UD rogue, jsem aliance human shadow priest, vysokej inzenyr skill.
Vetsinou to probiha tak ze zautoci ze stinu, ja nahodim PWS, fear, dam mind blast, SWP, pak vampira a snazim se ho pomoci kombinace mind blast a mind flay dat ale vetsinou bohuzel dava strasny damage, navic poison a locky, takze vetsinou prohraju mu zustane tak ctvrtina zivota..prakticky vyhravam jen kdyz se me povede hodit sit a tak ho udrzet u sebe.

Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 07/02/2006 :  15:41:20  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Morpheus.cz

rerollni UD priesta a uvidis co je to stredovek
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 07/02/2006 :  17:43:28  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nataniel

EDIT: Pokud jsi inzenyr, tak pry existuje nejaka sit s cooldownem 5 minut, mozna jeste nejake dalsi ability, ale ja engineeering nemam, takze v tomhe neporadim.

Jo tu sit prave sem psal ze pouzivam, jeste se snazim hodit obcas granat nebo shrinknout ho ale ne dycky to udela to co chci samozrejme.
S tim renew to zkusim pridat do toho komba ale moc si od toho neslibuju, presto dik.

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 15/02/2006 :  15:12:11  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
[/quote]přepadne tě zezadu zloděj fear štít focused casting swp vampiric embrace mind blast mind flay hlavně nevyskakovat ze shadowformu nebo jsi na marách v ten moment ,,každých 15 sec máš štít vypij pot,tuber,dračí bobule,já používám u trolla ještě berserking+hex,procne ti blackout dáš ho jak malinu,když se to naučíš hrát jediný kdo tě zabije je lepší warlock protože tě nepustí z fearu používá inženýrské blbinky a tobě dojde mana nezapomeň že s každým dotem se ti zvyšuje vulnerability takže dáváš větší a větší tečky,,měl jsem pár duelů s Respem(undead rogue výbava z MC)z osmi bitek jsem jednou prohrál,,to se naučíš časem pak to půjde samo

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 19/02/2006 :  18:08:15  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Pro zajímavost v "prostředku týdne" budou zveřejněny nové talent stromy pro priesty...
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 19/02/2006 :  18:14:38  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pro zajímavost v "prostředku týdne" budou zveřejněny nové talent stromy pro priesty...

jen tohle nebo uz kompletni patch notes?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 19/02/2006 :  18:21:02  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Co psal Eyonix na US forech tak budou zverejneny(snad) vsecky priest talent tree,o patch notes nic nepsal(holt 'patron' priest)

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 23/02/2006 :  16:33:37  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
omg vcera rikal, ze dneska a dneska furt nic

mackam F5 jak o zivot

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 23/02/2006 :  19:28:33  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
je to tam!!!

http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/priests2/talents.html

ENJOY

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly