Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 druid pvp talent build
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 31

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 24/10/2005 :  18:54:36  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

quote:
Originally posted by Nisha

quote:
Originally posted by beldor5
tiNisha: Mno zalezi na tom co delas v pvp.Ja 90% casu healuju.

zdá se že řešením je shaman, který bohužel hraje jen za hordu, za kterou vůbec neznám questy, takze budu muset pekne pomalu od zacatku... :(

Ono totiž questy ve WoWu jsou tak těžké...
Pokud nesnášíš healování, tak pak volbu druida opravdu nechápu. Ono i nehealujcí shaman je nahovno, takové v grupách fakt nesnáším(když už jsem nucen do pugu).
V tvém případě rogue is the way to go imo...

No ale jde o to že od priesta se čeká jen healovani, od druida uz tak moc ne a shaman je asi v rade posledni. Ono, nehealujici shaman je mozna nahovno, ale kdyz po nem nekdo porad rve "healuj" a pritom má dost starostí aby zustal sam nazivu (nejen shammy), tak to fakt dovede nasrat...

(\_/)
(0.o)
(> <)
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 24/10/2005 :  20:50:48  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Si vem shadowpriesta
Jsem šel třeba minule sunken jako mage a healoval to druid

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 24/10/2005 :  20:55:58  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Si vem shadowpriesta
Jsem šel třeba minule sunken jako mage a healoval to druid

looooool
ale ja sem shadowpriest, ve vetsich instancich to healovani ale uz neni sranda...

(\_/)
(0.o)
(> <)
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 25/10/2005 :  01:18:15  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:
tiNisha: Mno zalezi na tom co delas v pvp.Ja 90% casu healuju.

zdá se že řešením je shaman, který bohužel hraje jen za hordu, za kterou vůbec neznám questy, takze budu muset pekne pomalu od zacatku... :(

Ono totiž questy ve WoWu jsou tak těžké...
Pokud nesnášíš healování, tak pak volbu druida opravdu nechápu. Ono i nehealujcí shaman je nahovno, takové v grupách fakt nesnáším(když už jsem nucen do pugu).
V tvém případě rogue is the way to go imo...

No ale jde o to že od priesta se čeká jen healovani, od druida uz tak moc ne a shaman je asi v rade posledni. Ono, nehealujici shaman je mozna nahovno, ale kdyz po nem nekdo porad rve "healuj" a pritom má dost starostí aby zustal sam nazivu (nejen shammy), tak to fakt dovede nasrat...

jo v rade posledni .... endage jsou paladin a sham healeri a bufferi, nic jinyho (pve), staci se mrknout na earthfury a lawbringer ...
paladin je healer zcela brutalni (60 % hp priest flash healu za 35% ceny many (za stejny cas))
ad feral druid .. asi takhle, vcera sem s nim sle instanci .. byl celou dobu kocka, kdybych to potreboval mohl demorph a mizerne healovat
(potreba nebylo, DM west a north ulecim s palem v polospanku) ...

z myho pohledu je feral druid hybrid class na urovni shamana. potrebuju dmg / support heal kdyby se neco posralo, tak ho vemu. Potrebuju li heal, vemu priesta / resto druida. potrebuju li dmg ... atd

druid bez innervate neni druid, .. innervate je unikatni abilita, a nejaky x % zvyseni dmg za jeji obetovani nestoji ... hlavne kdyz ty vysledky s nekompletnim feral tree a feral gearem nejsou od full feral moc rozdilny

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 25/10/2005 :  12:39:38  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ja som uplne s prehladom uhealil LBRS 5 man s druidom a sem tam mi pomohol shaman s healom. Ide o to ze nesmies mat grupu plnu faggotov ala : WOOT, IAM 1 DMG DONE !!! H4X !! N00BS !!!

Ale potrebujes ludi ktory trochu rozmyslaju a nechaju aj warra urobit nejaky ten tanking
Go to Top of Page

Grimnebulin
Starting Member

11 Posts

Posted - 26/10/2005 :  09:20:20  Show Profile Send Grimnebulin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar
druid bez innervate neni druid

teď tu o karkulce, ju?;-)
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 26/10/2005 :  09:37:37  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grimnebulin

quote:
druid bez innervate neni druid

teď tu o karkulce, ju?;-)

Jsem téhož názoru co Stilgar(druid je momentálně můj main)... Druid, který chce dělat, dmg, by měl prostě rerollnout na jiný class.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 26/10/2005 :  09:42:12  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ano ano neni nic horsiho nez vzit druida do tymu, kam se nacpe jakoze je healer, snazi se davat dmg, ale kdyz prijde na heal tak da dva a je bez many a innervate nema

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 26/10/2005 :  10:04:29  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

ano ano neni nic horsiho nez vzit druida do tymu, kam se nacpe jakoze je healer, snazi se davat dmg, ale kdyz prijde na heal tak da dva a je bez many a innervate nema

ja s sebou taham 3 setty, jeden do taureni podoby kde mam max int, mam i hodne cloth veci nevim jestli to je uplne dobre protoze kdyz chytnu agro tak ty hp jdou dolu opravdu rychle ale koneckoncu ten leather by asi extra nepomoh a mam ted na lvl 48 s buffem 4200 many, nevim jestli je to moc nebo malo ale prijde mi ze mi to dovoluje healit docela dlouho nez jsem oom.

pak taham set pro kocku :) ten ma maximalizovanou strenght

no a pak na medveda kde mam set na def a staminu

rozdily jsou hodne velky s kockou davam obycejnou ranu za 30 s tim setem na str mi prijde ze davam tak 50. nemeril jsem to ani jsem si toho nejak extra nevsimal ale takhle nejak to myslim je.

s cim mam problem je equip addon, casto i kdyz nemam lagy tak proste pri premene zapomene vymenit a je to sakra rozdil jestli mam 4200 many nebo 2500 pokud si toho nevsimnu. co pouzivate vy za addon ?

lastfm
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 26/10/2005 :  11:03:35  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Myslim ze na 48 lvl trepat so sebou 200 itemov je zbytocne ked budes mat epiky tak potom sa ti to oplati, ale takto je to na nic
Go to Top of Page

Grimnebulin
Starting Member

11 Posts

Posted - 26/10/2005 :  11:47:07  Show Profile Send Grimnebulin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jsem téhož názoru co Stilgar(druid je momentálně můj main)... Druid, který chce dělat, dmg, by měl prostě rerollnout na jiný class.

Já vám neberu váš názor, že innervate je užitečnej talent (což každopaádně je), ale napsat, že 'druid bez innervate není druid' je nebetyčná omezenost. Jedu full feral už od doby před 1.8 a nikdo mě nebude cpát do respecnutí na resto, tím si leda tak zajistí rychlý /ignore;-) Naštěstí jsem v dobrý guildě (navíc rp-server, takže trochu volnější tempo), kde je snad 50% druidů...kromě toho jsem tam druhej nejvyšší rank, tak mě tyhle problémy nehrozí;-) Chcete healbota? Sežeňte si priesta...
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 26/10/2005 :  11:55:25  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Myslim ze na 48 lvl trepat so sebou 200 itemov je zbytocne ked budes mat epiky tak potom sa ti to oplati, ale takto je to na nic

je mi jasny ze od levelu 60 nabyva shromazdovani equipu jinej vyznam, ale nemyslim si ze na 48 to nema zadny vyznam, uz ted je mezi tema setama obrovskej rozdil kterej je hodne znat.

lastfm
Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 26/10/2005 :  13:44:35  Show Profile Send Bajaja a Private Message  Reply with Quote
Já sebou tahám 2 různý geary (melee forms, caster form) a začal jsem s tím někde kolem 50lvl a rozhodně to význam mělo.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 26/10/2005 :  17:17:04  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Mno ja vidim velky problem druida v tom ze jeho silu a jeho zamereni na feral/balance/resto urcuje mnohem vice jeho gear nez jeho talent build.(vim ze u ostatnich class je to podobne ,ale todle trosku neco jineho)

Navic talenty v balance mi zvysi silu utoku tak o 20%(maximalne) u feral je to cca 25-35% ale restoration(s innervate+NS) zvysuje "schopnost" healovani o 80-100%.... ve feral ani v balance totiz neni zadny klicovy "must have" talent kterej by mi vyrazne pomohl(max. feral charge bez ktereho je bear smucka).A resto ma tydle talenty hned dva NS+innerv.

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 26/10/2005 :  20:16:52  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Samozrejme ze to ma vyznam, ale nie je to nevyhnutne. Ten rozdiel myslim ze nie je az taky velky aby sa oplatilo investovat tolko casu a penazi to zhanania lepsie/ineho equipu.
Go to Top of Page

Jirkamcz
Starting Member

31 Posts

Posted - 26/10/2005 :  23:15:29  Show Profile  Send Jirkamcz an ICQ Message Send Jirkamcz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Já vám neberu váš názor, že innervate je užitečnej talent (což každopaádně je), ale napsat, že 'druid bez innervate není druid' je nebetyčná omezenost. Jedu full feral už od doby před 1.8 a nikdo mě nebude cpát do respecnutí na resto, tím si leda tak zajistí rychlý /ignore;-) Naštěstí jsem v dobrý guildě (navíc rp-server, takže trochu volnější tempo), kde je snad 50% druidů...kromě toho jsem tam druhej nejvyšší rank, tak mě tyhle problémy nehrozí;-) Chcete healbota? Sežeňte si priesta...

Hehe tenhle problém jsem měl kdysi taky mě bavil feral a měl sem ho speclýho na feral ale lidi do mě pořád kérovali tak sem se na to vybodnul a přestal hrát drujda :-) pořád poslouchat ty kecy ( k ekvipu mě nepustili že prej to neni pro drujda ale pro rouga prsteny na kritikaly prej taky ne a podobne :-) fakt mě nebavilo se s těma lidma hádat :D. Nevím jak je to po 1.8 kde drujda prej předělali ještě sem se od té doby na wow nedostal tak uvidím feral mě bavil tak jestli ho něják vylepšili tím líp :-)
Go to Top of Page

Grimnebulin
Starting Member

11 Posts

Posted - 26/10/2005 :  23:47:54  Show Profile Send Grimnebulin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jirkamcz
taky mě bavil feral a měl sem ho speclýho na feral ale lidi do mě pořád kérovali tak sem se na to vybodnul a přestal hrát drujda :-)

/gquit

ty platíš 4 kila měsičně za hru, aby ti nějakej pojebanej puberťák říkal, jak můžeš hrát a jak ne?;-)
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 27/10/2005 :  06:32:21  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno ja vidim velky problem druida v tom ze jeho silu a jeho zamereni na feral/balance/resto urcuje mnohem vice jeho gear nez jeho talent build.(vim ze u ostatnich class je to podobne ,ale todle trosku neco jineho)

Navic talenty v balance mi zvysi silu utoku tak o 20%(maximalne) u feral je to cca 25-35% ale restoration(s innervate+NS) zvysuje "schopnost" healovani o 80-100%.... ve feral ani v balance totiz neni zadny klicovy "must have" talent kterej by mi vyrazne pomohl(max. feral charge bez ktereho je bear smucka).A resto ma tydle talenty hned dva NS+innerv.

no nedavno jsem na offic forech cetl celkem zajimavej rozbor nejakyho hrace, proc jsou "problemy" shamana predevsim zalezitosti equipu...
kdyz to shrnu... zakladni problem je v tom, ze war/rogue potrebuji akorat 2 staty, mag taky tak nejak
zatimco hybrid classy druid/shaman/paladin jsou zavisly na 4 statech...
coz v dusledku znamena, ze volba equipu u hybrida hraje hlavni roli v tom co muze delat, zatimco zmena equipu u war/rogue v podstate je jen linearni rust sily orientovane jednim smerem, takze logicky u war/rogue ma talent build rozhodujici vliv na to co vlastne muzes, u hybridu jsou talenty "podruzne"... coz asi vede k tomu, ze se u tehle classu vytipuji "must have" talenty a zbytek je jen zalezitosti equipu a jak tak sleduju vasi diskusi tak konkretne u druida je to primo v extremni poloze...

no mmo
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 27/10/2005 :  15:28:25  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
jo, klasickej problem hybridu ...

blizzard to resi tak ze PvE (MC, BWL ..) epix armory sou ne_hybridni, tj specializuji hybrid class (sham/pal/druid) jednim konkretnim smerem (resto a holy)

EDIT: pro upresneni myslim tier1 a 2 sety, v BWL padaj naky armory pro pal / shamu ktery hybrid sou a cokoliv co nema class: Rogue vetsinou muze vyninjovat nakej druid (za predpokladu ze si guilda veme gimped kociciho_rogua do instance)

[Stilgar]

Edited by - Stilgar on 27/10/2005 15:30:07
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 27/10/2005 :  17:25:14  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

blizzard to resi tak ze PvE (MC, BWL ..) epix armory sou ne_hybridni, tj specializuji hybrid class (sham/pal/druid) jednim konkretnim smerem (resto a holy)

EDIT: pro upresneni myslim tier1 a 2 sety, v BWL padaj naky armory pro pal / shamu ktery hybrid sou a cokoliv co nema class: Rogue vetsinou muze vyninjovat nakej druid (za predpokladu ze si guilda veme gimped kociciho_rogua do instance)

Mno blizzard by to mel vyresit tim ze da zajimave a silne 21 a 31 talenty ktere by postavu posunuly smerem k urcite specializaci..zatim to temer u vsech class vypada tak ze pulka 31 talentu je nepouzitelna....

.....
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 27/10/2005 :  18:10:39  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mno blizzard by to mel vyresit tim ze da zajimave a silne 21 a 31 talenty ktere by postavu posunuly smerem k urcite specializaci..zatim to temer u vsech class vypada tak ze pulka 31 talentu je nepouzitelna....

ty to se ti asi nikdy nepovede... vzdycky prijde nekdo s nejakou kalkulaci podle ktere NECO vyjde jako THE COOKIE CUTTER spec... a tu pak pojede 70-90% hracu te classy...
ale jestli si tak veris tak nejakou ideu predestri a zkusime prijit na to jestli jsi udelal neco co by "donutilo" 33% hracu mit strom1, dalsich 33% strom2 a dalsich 33% strom3, zbyvajici 1% si tak jako tak udela trispec build :-D

no mmo
Go to Top of Page

Jirkamcz
Starting Member

31 Posts

Posted - 27/10/2005 :  20:55:29  Show Profile  Send Jirkamcz an ICQ Message Send Jirkamcz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
taky mě bavil feral a měl sem ho speclýho na feral ale lidi do mě pořád kérovali tak sem se na to vybodnul a přestal hrát drujda :-)

/gquit

ty platíš 4 kila měsičně za hru, aby ti nějakej pojebanej puberťák říkal, jak můžeš hrát a jak ne?;-)

mno po týdnu kérovaní sem opravdu napsal /gquit a odešel hrát na jinej server ;-). Bohužel do mě nekéroval jen jeden člověk ale skoro celá gilda takže mě to fakt nebavilo to pořád poslouchat od tý doby nehraju hybridní postavy nechci si nechat nadávat za to že jsem jiný než ostatní ;-)
Go to Top of Page

Grimnebulin
Starting Member

11 Posts

Posted - 28/10/2005 :  10:04:07  Show Profile Send Grimnebulin a Private Message  Reply with Quote
quote:
od tý doby nehraju hybridní postavy nechci si nechat nadávat za to že jsem jiný než ostatní ;-)

taky mám někdy záchvaty, že bych radši hrál nějakou pure class než hybrida, kterej umí od každýho něco, ale nic dokonale, jenže mě už snad nic jinýho než druid nebaví;-) Možná ještě tak warlock...
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 29/10/2005 :  02:11:41  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Vy ste moc cajovy, tak si najdite poriadnu guildu ...

U nas sa zase hadazju s Crown of Destruction a nehadaju sa hybridi ale ty vasi pure classy, takze problem nie je len v hybridoch ale v ludoch ...
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 29/10/2005 :  09:25:17  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uz jsem to tu chtel dele napsat ,ale nejak jsem nevidel zavaznej duvod protoze tady hraje druida stejne jen malo lidi..:)

Po patchi jsem se prehodil na feral, prvni 14/32/5 potom 1/29/21 nabral feral gear a byl jsem z toho celkem unesenej.ALE!Potom jsem si prosel jake talenty vlastne z feral vetve beru , jak moc mi pomohaji s celkovym prezitim a jak zvetsuji moji dmg.Bohuzel jsem dosel k zaveru, ze pokud chci jet jako feral druid tak Drtivou vetsinu sve dmg nedelam talentama ,ale gearem.Takze jako resto druid s feral gearem dokazu udelat prakticky stejnou dmg.

Naproti tomu innervate je bezesporu best druid talent ktery proste poskytuje v pvp i v pve takove moznosti ze nevzit ho neni mozne...:(

Mno:tedy muj vysledny build je ted
1 balance(ja ten bod v graspu proste mit musim)
14 feral->nejdulezitejsi talent je ferocity ,feral charge a +6%crit za 3 body je taky dobrej.Tydle 3 talenty vytvareji ve formach nejvetsi zlepseni dmg a ostatni jsou tam bohuzel jen do poctu,takze nevim proc je brat...
36 resto ...Ovsem pokud chcete vubec nekdy pouzivat formy a feral charge musite mit 5/5 furor!!!

v těch 36 resto... co tam všechno máš, předpokládám, že máš 0 v reflection; full v gift of nature, improved regrowth a improved rejuvation, správně?

btw pěkně mě nasrali, že nejde specnout regrowth aby se castil rychlejc, s odstupem času mi spíš příjde, že druida víc dojebali než mu pomohli

Edited by - Cotouch on 29/10/2005 09:38:03
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 29/10/2005 :  17:46:20  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

v těch 36 resto... co tam všechno máš, předpokládám, že máš 0 v reflection; full v gift of nature, improved regrowth a improved rejuvation, správně?

btw pěkně mě nasrali, že nejde specnout regrowth aby se castil rychlejc, s odstupem času mi spíš příjde, že druida víc dojebali než mu pomohli

me osobne prijde, ze lepsi mit 50% sanci na crit u regrowth nez o pochybnych 0.5sec. rychlejsi... stejne to "nemuzes" spamovat jako priestove jedou flash heal nebo shamani lhw...

no mmo
Go to Top of Page

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 29/10/2005 :  18:57:36  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
Mám takový dotaz, talent Feline Swiftness co kočku zrychlí o 30% zrychlí i její pohyb zatimco je ve stealth módu (Prowl), takže se bude pohybovat asi 90%-ni rychlosti, nebo je to jen dalsi talent kde se jen tak vyhodi dva body?

(\_/)
(0.o)
(> <)
Go to Top of Page

Garen
Starting Member

46 Posts

Posted - 29/10/2005 :  19:51:13  Show Profile Send Garen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mám takový dotaz, talent Feline Swiftness co kočku zrychlí o 30% zrychlí i její pohyb zatimco je ve stealth módu (Prowl), takže se bude pohybovat asi 90%-ni rychlosti, nebo je to jen dalsi talent kde se jen tak vyhodi dva body?

zrychli ti to pohyb o 30% proste na furt v kocce ,ale ve stealthu sem si toho nevsiml.Proste uz nebudes muset pouzivat geparda.Je to spis na pvp nez pvm.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 29/10/2005 :  21:40:11  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ano kocka s FS se ve stealthu(v prirode) pohybuje cca 91% normalni rychlosti...

to Resto talenty: Mno hlavni talenty na pvp jsou:
Nature's Focus
Improved Regrowth
Nature's Swiftness

ostatni jak ti to vyjde ja vzal vsechny co vubec neco delaj bohuzel mi nevyslo na improwed Motw.

-20% agra , -80%agra u tranq. a 15% regenerace behem boje je na nic..

ten novej dot co snizuje -2% chance to hit je taky na houby(ale 1 bod obetuju)

Ted bych to videl asi takhle:http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/druids2/talents.html?00000000000000005302001300000000555500105311051

.....
Go to Top of Page

Jirkamcz
Starting Member

31 Posts

Posted - 02/11/2005 :  10:23:51  Show Profile  Send Jirkamcz an ICQ Message Send Jirkamcz a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem se podíval na talenty drujdíka a docela sem žasnul už bude celekm vrah v kočce ;-). Jinak jsem se chtel zeptat +10% armoru je z celkovyho armoru (i s kitama motw flaska) a nebo jen zaklad z prave ekvipliho armoru
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 08/12/2005 :  20:13:01  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Prave mi poslal blizzard mail o tom ze uz su nove feral ability. Lol, este zesu taky neskutocne aktualny
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 08/12/2005 :  21:31:13  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak jsem se podíval na talenty drujdíka a docela sem žasnul už bude celekm vrah v kočce ;-). Jinak jsem se chtel zeptat +10% armoru je z celkovyho armoru (i s kitama motw flaska) a nebo jen zaklad z prave ekvipliho armoru

Jen z equiped armor/wpn/trinket atd. Myslím, že ani kit se na to nevztahuje, buffy určitě ne. Každopádně je to hodně poznat, s lepším equipem už ti to nějakou tu tisícovku hodí =)
Pepo je gáj

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 08/12/2005 :  22:13:32  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ja to videl !!!
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 18/12/2005 :  02:14:18  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Tenhle topic si ctu, kdyz potrebuju malinko zlepsit naladu... Kazdeho druida musi pobavit. Nektere posty jsou sice az k placi, ale stejne se clovek musi smat.

http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?FN=wow-druid-en&T=72382&P=1

Enjoy :)

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Sedivecz
Starting Member

36 Posts

Posted - 18/12/2005 :  15:58:33  Show Profile Send Sedivecz a Private Message  Reply with Quote
co rikate na tenhle balance/feral build?
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/druids2/talents.html?01400533100513415000521000000000050020000000000
ps nechapu proc tam davaji tolik 0 -.-
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 18/12/2005 :  19:30:42  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sedivecz

http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/druids2/talents.html?01400533100513415000521000000000050020000000000

Kdyz se podivas na strukturu toho odkazu a calculatoru tak pochopis(je v tom "zakodovanej" ten tvuj build)

btw:je o nicem,nechapu jak chces s timdle druidem hrat....

Feral ftw..

.....
Go to Top of Page

Sedivecz
Starting Member

36 Posts

Posted - 18/12/2005 :  19:38:41  Show Profile Send Sedivecz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kdyz se podivas na strukturu toho odkazu a calculatoru tak pochopis(je v tom "zakodovanej" ten tvuj build)

btw:je o nicem,nechapu jak chces s timdle druidem hrat....

Feral ftw..

umm co je na balance druidovi spatnyho? (samo mam rad feral proto ta "feral slozka" )
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 18/12/2005 :  19:44:36  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Bohuzel Balance by byl hodne dobrej kdyby existovaly +dmg leather itemy.Ty ovsem neexistujou takze neni hodne dobrej(Jednoducha odpoved).Snad po 1.9ce pude udelat 200 a vice +dmg z veci ,tak si mozna taky balance build vyskousim(ale Moonkin formu urcite brat nebudu)..spis jed 30/0/21

.....
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 18/12/2005 :  20:13:44  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Jako ja nevim proc tu porad rikate, ze feral je na prd. Na dojeti na 60 je potreba, to je bez debat, ale i potom je v poho. Jako vsichni se na forech hadaji, ze bud jen healujou, nebo jen tankujou, atd. Ja hraju druida... proste kdyz nekam du, tak se v kazdem okamziku rozmyslim co je nejvic potreba a tu roli hraju. Kdyz je potreba pomoct s healem, tak i feral druid muze hilfnout a ta moonkin forma nahoudou neni zas tak spatna, co sem tak cetl, tak v raidovych instancich si balance druidu zacinaji cenit.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 18/12/2005 :  21:52:51  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bohuzel Balance by byl hodne dobrej kdyby existovaly +dmg leather itemy.Ty ovsem neexistujou takze neni hodne dobrej(Jednoducha odpoved).Snad po 1.9ce pude udelat 200 a vice +dmg z veci ,tak si mozna taky balance build vyskousim(ale Moonkin formu urcite brat nebudu)..spis jed 30/0/21

Nj, ale ono druidi v MC clothu už nejsou tak rare, jako kdysi :) SoD má každý druhý a oomkini se množí čím dál víc i v těch lepších guildách. Ono to MCčko se stane časem lehké (nevim jak BWL,ale asi na tom bude stejně) a druidi se tam můžou tak možná škrábat na zadku a potom hodit innerverate. Takže ten crit boost z moonkinu pro mágy/warlocky je docela cool. A hlavně... /dance !

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 18/12/2005 :  22:06:11  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
myslim ze druid se dostava do pozice "hunter weapon!"

Od doby co rolluji na caster/rogue/crit veci, si moc pratel neziskali.
Zvlast treba za hordu, kde si myslim, ze shamman je na tom o moc lip

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 18/12/2005 :  22:07:31  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

myslim ze druid se dostava do pozice "hunter weapon!"

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 19/12/2005 :  09:06:44  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Podle mych poslednich skusenosti je feral druid nejlepsi pvp classa pokud chcete nekde z hidu zabijet 1vs1 a prezit(v av neni problem rogue stylem udelat 50:2 score),pokud jsem v ab branil nejaky bod tak me ho 1vs1 prakticky jeste nikdy nikdo neprebral(kdyz neberu stfu charge helmu),i kdyz proti dobre vohaknutemu paladinovi mam velky problem,nikdy neumru a prinejhorsim po 2 min boje zdrhnu(nebo prijde pomoc)...

jen to chce 0/30/21 build a rogue gear...

Add.Cloth +dmg .to je mozne reseni(pouze na pve).bohuzel ma vetsina +dmg gearu class omezeni nebo je o nej ze strany clotheru takovej zajem ze by me snad ubili cepicema kdybych jim na to chtel bidovat...

nerf Feral..

.....
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 19/12/2005 :  09:29:30  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
+3% je nic ...

nechapu proc nekdo argumentuje ze moonkin je fajn do raidu bo +3% crit (to samy melee u feralu)

ve srovnani s innervate je 3% ... bez komentare

moonkin ma jedinou vyhodu kvuli tem AC, ale vzhledem k tomu ze aby mel balance druid smysl tak musi nosit cloth + dmg itemy (bo leather neni) a ten boost AC se tak rapidne snizuje ... takze vyznam je imo dost diskutabilni ...

a NS je tak imo proste o MOC MOC lepci i pro balance druida ...
(30/0/21), bo tim muze instanukovat, pripadne se instahealnout (bez heal talentu tu sanci jinak moc nema)
ano, prijde o naky AC takze war rogue bude pain in arze, ale ziska vyhodu na castery (keri ac ignoruji) a on si bude moct na sobe drzte aspon rejuv (obcas si pomoct NS a pod)

a hlavne nebude si o nem pulka serveru myslet jakej je gimp

[Stilgar]
Go to Top of Page

Sedivecz
Starting Member

36 Posts

Posted - 19/12/2005 :  14:02:13  Show Profile Send Sedivecz a Private Message  Reply with Quote
quote:

+3% je nic ...

nechapu proc nekdo argumentuje ze moonkin je fajn do raidu bo +3% crit (to samy melee u feralu)

moonkin ma jedinou vyhodu kvuli tem AC, ale vzhledem k tomu ze aby mel balance druid smysl tak musi nosit cloth + dmg itemy (bo leather neni) a ten boost AC se tak rapidne snizuje ... takze vyznam je imo dost diskutabilni ...

(30/0/21), bo tim muze instanukovat, pripadne se instahealnout (bez heal talentu tu sanci jinak moc nema)
ano, prijde o naky AC takze war rogue bude pain in arze, ale ziska vyhodu na castery (keri ac ignoruji) a on si bude moct na sobe drzte aspon rejuv (obcas si pomoct NS a pod)

a zvysuje to i sanci na crit healu? tady by to mohlo mit nejaky vyuziti ne?
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 19/12/2005 :  15:41:36  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

+3% je nic ...

a zvysuje to i sanci na crit healu? tady by to mohlo mit nejaky vyuziti ne?

spell crit je spell crit ... zvysuje to crti healu.

ale crit healem je celkem hodne malo cennenej (resp v PvP cenenej je, v PvE neni)
protoze
1) neni na to spoleh, a nemuzes si dovolit riskovat ze kdyz to necritne ze ti umre tank
2) tim padem castis tak jako kdyby to necritovalo a kdyzto critne, je to jen overheal
3) sou situace kdy crit muze vylozene nasrat (crit velkym healem na zacatku boje vedouci k preagrovani treba. I kdyz je zase pravda ze tohle je spis chyba healera co se nevyvaroval pouziti neceho jinyho nez flashe na zacatku boje, kdy tank nema jeste agro)

jediny poradny vyuziti critu v PvE (u healu) vidim spolu s inscription a Ancestral healing (takovej sham s 30 % spellcrit co spamuje na MT nizzsi rank (predposledni treba) healu a defakto tak pocely boj na nem drzi +25% armor nemusi byt notne zla vec, i kdyz taky trochu diskutabilni)

[Stilgar]
Go to Top of Page

Sedivecz
Starting Member

36 Posts

Posted - 19/12/2005 :  18:09:29  Show Profile Send Sedivecz a Private Message  Reply with Quote
tak dalsi... je to ferance (feral+balance )
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/druids2/talents.html?01400531100510005050420303200150000000000000000
jen do me chci mit ten nejlepsi build pro sebe (chtel bych aby tam byla feral i balance slozka ale nechci byt (ani jednim bodikem) restoration...)
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 20/12/2005 :  00:32:41  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
ale crit healem je celkem hodne malo cennenej (resp v PvP cenenej je, v PvE neni)
protoze
1) neni na to spoleh, a nemuzes si dovolit riskovat ze kdyz to necritne ze ti umre tank
2) tim padem castis tak jako kdyby to necritovalo a kdyzto critne, je to jen overheal
3) sou situace kdy crit muze vylozene nasrat (crit velkym healem na zacatku boje vedouci k preagrovani treba. I kdyz je zase pravda ze tohle je spis chyba healera co se nevyvaroval pouziti neceho jinyho nez flashe na zacatku boje, kdy tank nema jeste agro)
Afaik heal generuje aggro jen za skutečně vyléčené hp takže overhealem nebereš žádné další aggro proti dohealování na 100 %. Aspoň tak to bylo když sem to zkoušel před dvěma měsíci.
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 20/12/2005 :  02:23:22  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Jen bych sem teda pridal svuj nazor... Opravte me prosim, jestli se pletu. Takze pokud se jde naka instance, naky pvp raid, cokoli. Ktere povolani je primo predurceno zachranovat ostatnim zadek? Dle meho druid svou univerzalnosti, ale to jen tak mimochodem. Resto druidy nechapu. "Jen" (v uvozovkach, vsichni vime, ze je to druiduv nejlepsi talent) kvuli inervate si dat resto a delat healbota v clothu by me nejspis nebavilo. Takze klidne budu za lamu a pro smich pulce nejen servru, klidne i cele wow komunite, ale radsi pojedu balance/feral s tim, ze v pripade nouze muzu morfnout a pomoct s healem. On i feral druid dokaze schopne healovat, mozna to nestaci na top instance, ale kdyz tece do bot, tak je druid krasne povolani. Obcas jako prime healer chodim a zatim sem problemy nemel(taky pouze lvl 39...). To je duvod proc sem si ho zvolil a nikdo me nepresvedci o opaku, pac ja hraju pro zabavu a nepotrebuju byt znudenym top hracem.

Shrnuto a podtrzeno-stale me nikdo nepresvedcil, ze inervate je tak potrebny talent, abych si musel skazit celou zabavu ze hrani sveho charu.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 20/12/2005 :  05:45:19  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak na co sa tu hadate o talentoch ked si kazdy bude hrat ako chce ?

Kludne si hraj aj uplne bez talentov .... ale druid nemoze vyvazit ostatnymi abilitami ani morfami dalsie classy, jediny v com sa rovna ostatnym je healovanie.
Go to Top of Page
Page: of 31 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,87 seconds. on eygor Snitz Forums 2000