Author |
Topic  |
Sedivecz
Starting Member
36 Posts |
Posted - 20/12/2005 : 07:17:20
|
a odpovi mi nekdo na ten muj "ferance" build? |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 20/12/2005 : 07:45:15
|
Ne |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 20/12/2005 : 08:11:47
|
quote: Originally posted by pompo
... Takze klidne budu za lamu a pro smich pulce nejen servru, klidne i cele wow komunite, ale radsi pojedu balance/feral s tim, ze v pripade nouze muzu morfnout a pomoct s healem. On i feral druid dokaze schopne healovat, mozna to nestaci na top instance, ale kdyz tece do bot, tak je druid krasne povolani. Obcas jako prime healer chodim a zatim sem problemy nemel(taky pouze lvl 39...). To je duvod proc sem si ho zvolil a nikdo me nepresvedci o opaku, pac ja hraju pro zabavu a nepotrebuju byt znudenym top hracem...
Když jdeš instanci jako feral tak máš - předpokládám - věci vhodné pro feral (str/sta nebo agi/stam zhruba v poměru jak moc využíváš medvěda či kočku) takže s manapoolem co máš toho moc nenaléčíš. Druhá věc je že instance pod 60 jsou velmi easy mode a tomu odpovídají nároky (resp. absence) na hráče. Nicméně počítej s tím že zatímco teď s tím problém nemáš, sehnat kloudný armor pro druida nehealera 60 je zatím prakticky nemožné (tím myslím fialové itemky protože ty vhodné pro ferala mají na sobě povětšinou class: rogue) což se nicméně s příchodem AQ pravděpodobně změní - nicméně blizzard těžko bude dělat lehčí instanci než ZG/MC/BWL takže je otázka jak snadno se k nim dostaneš. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 20/12/2005 : 09:30:49
|
ono pred levelelm 60 je to fakt uplne jedno co jsi ... ja muzu jit do instance nahatej a bez talentu a budu platnej stejne tak jako v tom co muzu na svuj level sehnat :)
jak jsem to pochopil ja tak je hrani do levleu 60 tutorial ve kterym se mas seznamit s tim co vsechno postava dokaze a pak na levelu 60 si ji udelat presne takovou jaka ti vyhovuje tedy nastavit talenty a sehnat vybaveni odpovidajici tvemu zamereni ... takze zkouset a zkoumat a zase zkouset :)
a vy ostatni co uz mate vyzkousino mu klidne poradte :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
Edited by - Eagle on 20/12/2005 09:31:14 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 20/12/2005 : 09:56:07
|
Ne |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 20/12/2005 : 10:03:39
|
Jen bych sem teda pridal svuj nazor... Opravte me prosim, jestli se pletu. Takze pokud se jde naka instance, naky pvp raid, cokoli. Ktere povolani je primo predurceno zachranovat ostatnim zadek? Dle meho druid svou univerzalnosti, ale to jen tak mimochodem. Resto druidy nechapu. "Jen" (v uvozovkach, vsichni vime, ze je to druiduv nejlepsi talent) kvuli inervate si dat resto a delat healbota v clothu by me nejspis nebavilo. Takze klidne budu za lamu a pro smich pulce nejen servru, klidne i cele wow komunite, ale radsi pojedu balance/feral s tim, ze v pripade nouze muzu morfnout a pomoct s healem. On i feral druid dokaze schopne healovat, mozna to nestaci na top instance, ale kdyz tece do bot, tak je druid krasne povolani. Obcas jako prime healer chodim a zatim sem problemy nemel(taky pouze lvl 39...). To je duvod proc sem si ho zvolil a nikdo me nepresvedci o opaku, pac ja hraju pro zabavu a nepotrebuju byt znudenym top hracem.
Shrnuto a podtrzeno-stale me nikdo nepresvedcil, ze inervate je tak potrebny talent, abych si musel skazit celou zabavu ze hrani sveho charu.
To sis bohuzel spletl classu,mel sis vzit shamana.
Bohuzel ted praticky neexistuje epic gear pro feral druida(cca 1 item na kazde misto +pvp SET pro rank 12-13).Hodne me sere ze presto ze mam 30+ epiku tak pvp musim delat v blue gearu..SUX |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 20/12/2005 : 10:54:30
|
Druid může (a je) být skvělý healer, ale je trochu do sobecka - zachraňuje zadek primárně sobě :) To takovej priest, ten radši umře  |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 20/12/2005 : 11:07:53
|
quote: Originally posted by Rakhen
quote: Originally posted by Stilgar ale crit healem je celkem hodne malo cennenej (resp v PvP cenenej je, v PvE neni) protoze 1) neni na to spoleh, a nemuzes si dovolit riskovat ze kdyz to necritne ze ti umre tank 2) tim padem castis tak jako kdyby to necritovalo a kdyzto critne, je to jen overheal 3) sou situace kdy crit muze vylozene nasrat (crit velkym healem na zacatku boje vedouci k preagrovani treba. I kdyz je zase pravda ze tohle je spis chyba healera co se nevyvaroval pouziti neceho jinyho nez flashe na zacatku boje, kdy tank nema jeste agro)
Afaik heal generuje aggro jen za skutečně vyléčené hp takže overhealem nebereš žádné další aggro proti dohealování na 100 %. Aspoň tak to bylo když sem to zkoušel před dvěma měsíci.
to zrejme ano, ale jde o to, ze ja si na zacatku boje nemuzu dovolit chtit vyhealovat MT z pulky na full sam .. protoze tim bych dost mozna zaagroval .. potrebuju si hodit ten jeden flash a predpokladat ze zbytek healeru udela to same u flashe pravda zech 600 hp navic je ok ... kdyz me takhle critnul insta heal za 3,3K+ (opravdu na zacatku boje, kdyz sem jeste bezel do pozice) tak uz sem mackal fadde (kery nemam)  |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Sedivecz
Starting Member
36 Posts |
Posted - 20/12/2005 : 12:33:19
|
quote: Originally posted by Pepo
Ne
nechces si to dat do podpisu? (ja vim odpoved : ne) |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 20/12/2005 : 14:18:38
|
quote: Originally posted by Stilgar kdyz me takhle critnul insta heal za 3,3K+ (opravdu na zacatku boje, kdyz sem jeste bezel do pozice) tak uz sem mackal fadde (kery nemam) 
Tys byl vzdycky cheater :o) |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 20/12/2005 : 14:25:46
|
jadna vec na kerou sem zapomnel ... paladini sou v podstate jedini (PvE wise) kteri maji velky uzitek ze spellcritu u healu (+3% spell cirt je pro ne defakto tottez co - 3% manacost healy) |
|
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 20/12/2005 : 21:55:22
|
quote: Originally posted by beldor5
Bohuzel ted praticky neexistuje epic gear pro feral druida(cca 1 item na kazde misto +pvp SET pro rank 12-13).Hodne me sere ze presto ze mam 30+ epiku tak pvp musim delat v blue gearu..SUX
Nespletl, shaman je true hybrid, kdezto druid hraje role, ktere muze prubezne menit, to je rozdil nebo ne? To, ze nejsou sety je druha vec, do toho mam daleko, ale reknete mi jednu vec...kolik z vas hraje resto druida a bavi ho to, tzn. kolik z vas ma resto druida jako primary char? Jen maly pruzkum, pro zajimavost, zas nechci zbrojit proti resto druidum, sou lidi, ktere bavi holy priest... |
WoW-Crista <Fluffy Bunnies> Sarkasticka sova |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 20/12/2005 : 22:19:54
|
Bohuzel ted praticky neexistuje epic gear pro feral druida(cca 1 item na kazde misto +pvp SET pro rank 12-13).Hodne me sere ze presto ze mam 30+ epiku tak pvp musim delat v blue gearu..SUX
Nespletl, shaman je true hybrid, kdezto druid hraje role, ktere muze prubezne menit, to je rozdil nebo ne? To, ze nejsou sety je druha vec, do toho mam daleko, ale reknete mi jednu vec...kolik z vas hraje resto druida a bavi ho to, tzn. kolik z vas ma resto druida jako primary char? Jen maly pruzkum, pro zajimavost, zas nechci zbrojit proti resto druidum, sou lidi, ktere bavi holy priest...
Mna resto druid bavil, lenze potom odisli vsetci moji kamosi zo serveru prec tak som ho prestal hrat, ale inac ma bavil. Ja totiz preferujem team play. |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 06:37:28
|
Nespletl, shaman je true hybrid, kdezto druid hraje role, ktere muze prubezne menit, to je rozdil nebo ne? To, ze nejsou sety je druha vec, do toho mam daleko, ale reknete mi jednu vec...kolik z vas hraje resto druida a bavi ho to, tzn. kolik z vas ma resto druida jako primary char? Jen maly pruzkum, pro zajimavost, zas nechci zbrojit proti resto druidum, sou lidi, ktere bavi holy priest...
Já hrál taky resto druida a to hlavně v pvp a bylo to naprosto super. Jenže na to musíš hrát v grupě, která ví, co dělat. Hrát healera v pick-upu je opruz, to musím přiznat i já. V pve už to byla většinou nuda, protože jsem chodíval s dobrým priestem a tak většinou nebylo co healovat, ale když sem byl solo healer, tak to byla taky zábava. |
Arokh Estarioll |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 09:03:58
|
Ako ist strat alebo scholo 5-man a ja ako druid jediny healer (este shaman ked su fakt ze problemy) to bolo uplne super ... |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 11:04:14
|
ooo scarlet to muzu chodit donekonecna, ale musi bejt good tank, pak nehrozi wipe, a nemusi to bejt ani war, takovej paladin, kdyz vi co dela, tak je uber... ale to je to sami DM north... jen musi bejt vyvazena parta.. |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 15:07:06
|
quote: Originally posted by berousek
ooo scarlet to muzu chodit donekonecna, ale musi bejt good tank, pak nehrozi wipe, a nemusi to bejt ani war, takovej paladin, kdyz vi co dela, tak je uber... ale to je to sami DM north... jen musi bejt vyvazena parta..
Mmmmmkay!  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 15:10:20
|
quote: Originally posted by Kořka Mmmmmkay! 
GRATS   |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 15:22:40
|
ooo scarlet to muzu chodit donekonecna, ale musi bejt good tank, pak nehrozi wipe, a nemusi to bejt ani war, takovej paladin, kdyz vi co dela, tak je uber... ale to je to sami DM north... jen musi bejt vyvazena parta..
Divine shield a hearthstone? Mnojo, to je uber v každé instanci :) |
Edited by - Rakhen on 21/12/2005 15:25:05 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 15:37:50
|
quote: Originally posted by Reyden
quote: Originally posted by Kořka Mmmmmkay! 
GRATS  
Dík  |
Arokh Estarioll |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 16:30:46
|
Divine shield a hearthstone? Mnojo, to je uber v každé instanci :)
hehe hochu ty budes celkem zakomplexovanej... bo co chodim s jednim palatem, tak ten snad nevi ze nejakou bublinu ma.. btw: ze ty budes shaman? tak si di stoupnout mezi totemy, to umite nejlip  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 17:37:27
|
hehe hochu ty budes celkem zakomplexovanej... bo co chodim s jednim palatem, tak ten snad nevi ze nejakou bublinu ma.. btw: ze ty budes shaman? tak si di stoupnout mezi totemy, to umite nejlip 
ty chodis s palatem, co nevi o sve bubline ? njn coze to hrajes ? night elf rogue ?  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 17:55:07
|
quote: Originally posted by JerzeeG
hehe hochu ty budes celkem zakomplexovanej... bo co chodim s jednim palatem, tak ten snad nevi ze nejakou bublinu ma.. btw: ze ty budes shaman? tak si di stoupnout mezi totemy, to umite nejlip 
ty chodis s palatem, co nevi o sve bubline ? njn coze to hrajes ? night elf rogue ? 
ne e |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 22:20:06
|
Ne imo |
 |
|
Sedivecz
Starting Member
36 Posts |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 23/12/2005 : 00:16:07
|
Ne |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 23/12/2005 : 01:04:20
|
Ne
myslim si ze jsem pochopil klic, ktery pouzivas na vyber odpovedi  |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Sedivecz
Starting Member
36 Posts |
Posted - 23/12/2005 : 08:42:13
|
Ne
nejake pripominky? (nepouzivat zadne ne, niet, non, nein, no ani zadne jine obmeny slova "ne" do jineho jazyka) ani nemam pripominky |
Edited by - Sedivecz on 23/12/2005 08:51:16 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 23/12/2005 : 10:58:25
|
Hehe sorry, ja som si len robil srandu, ja neviem, ja som to ani necital  |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 23/12/2005 : 11:16:49
|
ne |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Wolfie
Starting Member
24 Posts |
|
Sedivecz
Starting Member
36 Posts |
Posted - 27/12/2005 : 00:55:15
|
quote: Originally posted by Wolfie
Neboj nejsi sam, ja taky chci zkusit Balance/Feral Druida. Podle me je nejlepsi kombinace asi takovato http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/druids2/talents.html?21205530121510515032011302000000000000000000000 A jestli chces Mark of Wild tak neco usetrit z Feralu. Jinak asi nejlepsi taktika podle myho: 1.byt ve moonkin forme (mas lepsi obranu proti utoku zlodeje atd) 2.zahajit utok kouzly a pokud je to mozne jit do full kontaktu a pouzivat Omen of Clarity, aby jsi setril co nejvic manu, kdyz nemas Inervate 3. kdyz zacne mizet mana nebo zivoty premenit se a lecit a pak do medveda a cekat na manu a zase lecit :)
no v podpisu mas jednu "nesrovnalost"... mas tam OoC ale nemas ani jeden bod v natural weapons (nebo tak nejak) jakto?!? |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 27/12/2005 : 08:29:33
|
Skusit to samozrejmne muzete,ale podle mych skusenosti je balance druid na pvp naprosto na houby(malo instantu,chybi mu neprerusitelnost casteni,chybi +dmg gear),vsechno prakticky zalezi na rootu.Takze pocitejte s pve only.:) |
 |
|
Wolfie
Starting Member
24 Posts |
Posted - 27/12/2005 : 10:42:13
|
quote: Originally posted by Sedivecz
quote: Originally posted by Wolfie
Neboj nejsi sam, ja taky chci zkusit Balance/Feral Druida. Podle me je nejlepsi kombinace asi takovato http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/druids2/talents.html?21205530121510515032011302000000000000000000000 A jestli chces Mark of Wild tak neco usetrit z Feralu. Jinak asi nejlepsi taktika podle myho: 1.byt ve moonkin forme (mas lepsi obranu proti utoku zlodeje atd) 2.zahajit utok kouzly a pokud je to mozne jit do full kontaktu a pouzivat Omen of Clarity, aby jsi setril co nejvic manu, kdyz nemas Inervate 3. kdyz zacne mizet mana nebo zivoty premenit se a lecit a pak do medveda a cekat na manu a zase lecit :)
no v podpisu mas jednu "nesrovnalost"... mas tam OoC ale nemas ani jeden bod v natural weapons (nebo tak nejak) jakto?!?
Na podpis nekoukej, to mam stary, koukni jen na ten odkaz na build talent.
To Beholder: podle me na 1vs1 je to bez problemu horsi jen proti presile nebo Restoration Druidovi tam potom zakonite budou problemy s manou a absence instant healu Jinak mas pravdu, ze je to vetsinou o korenech plus malej bonus za StarFire+Stun effect 15%, trochu jistotu ma i clovek v moonkin forme, ze neprijde o polovinu zivotu hned po nejakym kombu od Rogua nebo Wara, ale medved to jisti :)
|
Wolfi/Tauren/Druid <Mor do kuli>.....Shadow Moon http://wow.allakhazam.com/profile.html?155162 |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 27/12/2005 : 11:38:36
|
Mno mozna ti mel nekdo rict ze na pvp je starfire temer nepouzitelnej(tak pro NE v shadowmeldu jako opener),ale..:) np.
root zastavi 10% protivniku s iq < 90..Ale to se blbe vysvetluje,vyskousej , uvidis.
celkem vzato tu bude po AQ moznost jet moonkina a bouchat nejakou 74dps zbrani s tim ze to nove brnco dava jak +ap tak +dmg.Kdyz ted v Ab potkam balance druida tak je mi maximalne tak pro smich |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 27/12/2005 : 22:22:38
|
No jo, to je 1 vs 1 , ale ked stretnes resto druida s warem za prdeli uz ti tak do smiechu nieje, a ani tvojim 4om kamosom ktorych s prehladom toto duo pokilluje dosmiechu nemusi byt  |
 |
|
Segma
Starting Member
15 Posts |
Posted - 23/01/2006 : 13:35:18
|
Může mi prosím někdo poradit, jestli je velký rozdíl pokud mám v bear formě jako tank armor 8200 nebo 8650? Nevím jestli mám investovat poměrně dost goldů do lepšího equipu, jestli to bude hodně znát. |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 23/01/2006 : 13:44:26
|
quote: Originally posted by Segma
Může mi prosím někdo poradit, jestli je velký rozdíl pokud mám v bear formě jako tank armor 8200 nebo 8650? Nevím jestli mám investovat poměrně dost goldů do lepšího equipu, jestli to bude hodně znát.
Zadny, protoze stejne neudrzis aggro.
PS: Co se damage tyce, tak to rozdil je. Sice cim vyssi armor mas, tim mene redukce ti prida jeden bod armoru navic, ale zase nepocitas ze zakladu 100%, ale neco pres 60%, takze relativni redukce damage klesa mnohem pomaleji (ale klesa stejne).
PPS: Cim vic armoru tim mensi damage dostavas, takze pokud chces dostavat malo damage tak jako druid zarucene maxuj armor, jinou moznost moc nemas ;-) |
 |
|
Segma
Starting Member
15 Posts |
Posted - 23/01/2006 : 13:53:52
|
Tak s držením aggra žádný problém nemám, to je v klidu. Defence mám 330, to snad není taky tak špatný. Jasně že netankuju MC a podobné :) Spíš scholo, strat, dm. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 23/01/2006 : 19:15:37
|
pokud chces jako bear tankovat tak doporucuju proste normal feral gear a zbran+trinkety+ringy veci +armor ... ,to uz si doufam umis na thotbotu vyhledat sam.. |
 |
|
pan.filuta
New Member

145 Posts |
Posted - 23/01/2006 : 19:20:08
|
quote: Originally posted by Rahman Zadny, protoze stejne neudrzis aggro.
Blbost...feral druid udrží aggro naprosto v pohodě.. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 23/01/2006 : 19:29:11
|
quote: Originally posted by pan.filuta
Blbost...feral druid udrží aggro naprosto v pohodě..
myslis ze by Feral dr00d mohl delat spolehlivyho tanka treba ... u Vaela ? ... ja bych byl by pochybach a mel pripravenej bubblehearth
|
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 23/01/2006 : 20:18:32
|
quote: Originally posted by Stilgar
myslis ze by Feral dr00d mohl delat spolehlivyho tanka treba ... u Vaela ? ... ja bych byl by pochybach a mel pripravenej bubblehearth
By ses divil,sice na vaelovi bych to nejspis ze zacatku nedal,ale kdyby mi dali 10sec tak uz by me do konce fightu nikdo nepreagroval..:). Na druhou stranu,nejak neexistuje firerezist gear pro druida(aniz by nebyl gimply jinde) takze bych do par sekund zemrel na firedmg.Jinak me v low instancich nikdo nepreagruje.Standartne plati ze kdyz mam agro prvnich 5sec(kdyz nerezistne taunt a nikdo neda 3crity po sobe) tak dostavam jako target tolik rage ze v klidu udelam 350+dps.
Ovsem druid toho vydrzi tak o 20-30% min nez war se stitem(v def stanci) takze tankovat fakt jen kdyz neni zbyti.. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 23/01/2006 : 20:59:49
|
quote: Originally posted by Stilgar
By ses divil,sice na vaelovi bych to nejspis ze zacatku nedal,ale kdyby mi dali 10sec tak uz by me do konce fightu nikdo nepreagroval..:). Na druhou stranu,nejak neexistuje firerezist gear pro druida(aniz by nebyl gimply jinde) takze bych do par sekund zemrel na firedmg.Jinak me v low instancich nikdo nepreagruje.Standartne plati ze kdyz mam agro prvnich 5sec(kdyz nerezistne taunt a nikdo neda 3crity po sobe) tak dostavam jako target tolik rage ze v klidu udelam 350+dps.
Ovsem druid toho vydrzi tak o 20-30% min nez war se stitem(v def stanci) takze tankovat fakt jen kdyz neni zbyti..
ale vaela netankuje jedinej tank ... prave o tom to je, ze ho musi byt schopen 2. 3. .. tank po smrti predchoziho prebrat...
navic je to casove omezenej encounter ...
a prave o to de, druid by klidne mohl delat tanka (kdyby byval existoval decentni fire resist gear pro nej treba) na prechytavani ebonroca, chytani buffetu u firemava /famegora... etc
ale je spousta encounteru kde bych druida jako tanka neriskoval ... a imo jich bude jenom pribyvat |
|
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 23/01/2006 : 21:31:09
|
takze viete kde je vase miesto... baterky pre priestov a healovat 
 |
"Relationships come and go. Epics are soulbound" |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 24/01/2006 : 08:22:37
|
quote: Originally posted by Stilgar ale vaela netankuje jedinej tank ... prave o tom to je, ze ho musi byt schopen 2. 3. .. tank po smrti predchoziho prebrat...
navic je to casove omezenej encounter ...
a prave o to de, druid by klidne mohl delat tanka (kdyby byval existoval decentni fire resist gear pro nej treba) na prechytavani ebonroca, chytani buffetu u firemava /famegora... etc
ale je spousta encounteru kde bych druida jako tanka neriskoval ... a imo jich bude jenom pribyvat
Mno vael je extremni pripad ,tam druid nic nezmuze,protoze execute ftw... .
proste druid je max secondary tank.Jedinej duvod proc s nim tankovat je challenge.... |
 |
|
pan.filuta
New Member

145 Posts |
Posted - 24/01/2006 : 17:18:49
|
quote: Originally posted by Stilgar myslis ze by Feral dr00d mohl delat spolehlivyho tanka treba ... u Vaela ? ... ja bych byl by pochybach a mel pripravenej bubblehearth
No ta moje hláška, že je to blbost bylo stejný zobecnění jako ta, že neudrží aggro, takže pravdu máme oba, náčelníku;-) Samo, že druid těžko bude nachlup stejně efektivní tank jako warrior, ostatní se musí přizpůsobit stylu tankování druida a taky to nepůjde všude, to je jasný...
quote: Originally posted by Stilgar ale je spousta encounteru kde bych druida jako tanka neriskoval ... a imo jich bude jenom pribyvat
No nevím, moc jsem to poslední dobou nesledoval, tak abych neplácal nějaký blbosti;-), ale byly náznaky, že by třeba v AQ u některejch bossů mohl bejt druid tank nutnost nebo aspoň velká výhoda (schopnost bosse polymorfovat - což warriora nasere;-) - apod.) |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 26/01/2006 : 02:59:02
|
quote: Originally posted by Sacrifice
takze viete kde je vase miesto... baterky pre priestov a healovat 

Sacri, ty nebyt kamos, tak te za tohle nakopu do zadnice hned jak te potkam. Kdyby si tohle rekli vsichni, tak druida uz nikdo nehraje. Mozna by ses divil kolik lidi uz se mi za presne ty same kecy omluvilo po tom, co jsem je presvedcil o opaku. |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 01/02/2006 : 15:11:35
|
Hadka na Thottbotu u nake epicke sracicky :)
As a rogue.. I'm laughing whenever you go on a raid and the leader tells you to take off your epic (rogue) breastplate and put on your +healing dress. >:)
It doesn't matter if the druid is wearing this thing and the rogue isn't, we still know which one will be standing in the corner chain-healing and which one will be backstabbing the crap out of the mob.
Odpoved:
Thats simply because its harder to get healers than it is rogues. Youre the dime a dozen class. Theres no reason to argue about this. Its a fact.
Another interesting thing is that in epic boss (and the rest of the instance for that matter) encounters alot of rogue stuff simply doesnt work. This is just ONE example but - never seen a rogue sap a core hound or cheap shot hakkar... You just bring dps. Thats it.
While a feral druids % crit aura still adds to ALL 5 members of his group, feral charge (immobilize might not work but hes still charges) taunt etc all work... Upcoming content, even content now, bring use to sleep, root, poison, curses etc. Stuff all druids can do and then still be feral dps/etc. When you get to a part where curses are common. Swap to max mana gear and decurse. So on and so forth.
I absolutely can see why rogues are shitting on everything regarding feral druids. There WILL be one spot less for you guys.
Tip for all guilds: Defenitely kill off a rogue and swap him for a feral druid in that group and get that feral druid GOOD gear. |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 05/02/2006 : 08:33:34
|
quote: You just bring dps.
sad true :p, ale jestli vazne chces porovnavat dmg rogua a feral druida v max equipu tak je to trochu mimo :) |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Topic  |
|