Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Co se mi nelíbí
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 24/09/2004 :  20:17:42  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Tak jsem přemýšlel, co bych sem najpsal jako největší problém. Pro mě je to asi to, že musím používat EN klávesnici. Jsem zvyklej psát rychle na CZ a na EN dělám neuvěřitelný množství překlepů + občas musím mrknout kde co je.
Možná se to bude zdát jako kravina, ale pro mě to docela zásadní problém.

od šéfa techniky EQ2
One of our UI guys is working on international keyboard support right now. :) Won't make your next update, but it should make the one after that.
To mi fakt udělalo radost.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 24/09/2004 :  21:06:07  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
S ohledem na skutečnost, že jsem stále nedoskládal svůj nový kompl a tudíž nedokázal pořádně skuknout EQ2 mám jen jednu otázku:

Je to stejně jako EQ hlavně o itemech ? Protože pokud ano, tak moje carebear srdce defintivně zahřeje nová láska
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 24/09/2004 :  22:36:42  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

S ohledem na skutečnost, že jsem stále nedoskládal svůj nový kompl a tudíž nedokázal pořádně skuknout EQ2 mám jen jednu otázku:

Je to stejně jako EQ hlavně o itemech ? Protože pokud ano, tak moje carebear srdce defintivně zahřeje nová láska

zatim to vypada nadejne, itemu je hafo a snad jich bude vic a vic a doufam v plno rare/unique itemu at uz s questu nebo norm huntu... taky sem prznivce propracovanych systemu equipmentu... taky te tak rozmazlilo Diablo

so...
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 25/09/2004 :  00:56:23  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
K tem itemum, hodne nebo spis zatim vetsina dobrych veci co mam je z questu. To se libi zase me.
Z lootu je samo taky celkem dost srotu, ale rek bych ze jsem zatim nenasel nic co by bylo lepsi nez z questu (alespon pokud jde o veci pro maga).

Jen kdyby byly ty kramy kam davat

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/09/2004 :  08:25:04  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Oproti jednicce padaji prilis rychle kvalitni dropy s treba bonusy do ctyr peti statu. Prilis rychle budes mit na sobe milion itemu s milion bonusy.

RPG je pro mne nedostatek neceho a prilis rychle nabyte bohatstvi (at uz itemu nebo treba spellu, ktery kazdy dostane zdarma) neni pro mne dobra vlastnost hry.

Jsme stale v bete, tak to treba bude v produkci jinak.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 25/09/2004 :  09:06:09  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
jj treba chteji rychlit vyvoj postavy aby odzkouseli i stredni levely a po releasu snizi i rychlost expy, treba ...

lastfm
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 25/09/2004 :  09:06:37  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Khan: Mno jednak Diablo, ale hlavně AC Khane . Myslím, že Rare a Unique bude spíš ve WoW, tady bych spíše čekal quest věci a dropy se super bonusy.

Attro: Já jsem questoidní maniak :)

VT: Hmm, možná jo, už jsem to zažil kdy se po ukončení bety pořádně přitáhly kohoutky.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 25/09/2004 :  11:41:03  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Mno, asi XPovani utahnou. Postavy lezou fakt celkem svizne, staci kouknout na hledani hracu.

Dneska jsem hlavne craftil a je to fakt maso.
Vyrobil jsem si lepsi bagly se 6ti slotama , parada :)

Proste se mi to zacina libit.

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 25/09/2004 :  12:17:24  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
Loot chests reduced in size

super tak kdyz zabiju goba uz z nej nevypadne jeho barak ve kterym bydli :)

- Fixed various memory leaks on both the client and server.
- Optimized server performance - this should be most noticeable in larger zones.
- Zone loading times have been reduced by about 50%.

ze by ?

- /mood [mood] - changes your character's mood to your choice of the following: afraid, angry, happy, sad, tired

lastfm
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 26/09/2004 :  08:36:25  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

Loot chests reduced in size

super tak kdyz zabiju goba uz z nej nevypadne jeho barak ve kterym bydli :)

- Fixed various memory leaks on both the client and server.
- Optimized server performance - this should be most noticeable in larger zones.
- Zone loading times have been reduced by about 50%.

ze by ?

- /mood [mood] - changes your character's mood to your choice of the following: afraid, angry, happy, sad, tired

a co z toho se ti konkretne nelibi? ;)

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 26/09/2004 :  08:43:31  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
nechtel se mi zakladat topic co se mi libi a tenhle byl po ruce :)

lastfm
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 26/09/2004 :  15:41:40  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
takjsem narazil na vec ktera se mi opravdu nelibi, vsude psali jak bude kladen duraz i na solo hru az jsem se bal ze grupovanis e nevyplati ale prijde mi ze to byl jeden velky kec, predevsim ty reci ze postava se sama vyhealuje restenim velmi rychle, na kazdym levlu se ta doba drasticky zveda a uz ted na blbim level 6 mi trva pet minut nez se vyrestim na full. takze co delam spatne ? predpokladam ze chyba bude nekde u me.

lastfm
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 26/09/2004 :  16:12:44  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

takjsem narazil na vec ktera se mi opravdu nelibi, vsude psali jak bude kladen duraz i na solo hru az jsem se bal ze grupovanis e nevyplati ale prijde mi ze to byl jeden velky kec, predevsim ty reci ze postava se sama vyhealuje restenim velmi rychle, na kazdym levlu se ta doba drasticky zveda a uz ted na blbim level 6 mi trva pet minut nez se vyrestim na full. takze co delam spatne ? predpokladam ze chyba bude nekde u me.

pouzivas jidlo a chlast ? zasadne zveda rychlost regenerace

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 26/09/2004 :  16:13:41  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Před dvěma patchy to lezlo rychle. Pak to lezlo docela rychle, když jsi jedl a pil, no a teď to leze jako šnek, což je pěkně naprd, čekat půl století po boji, než se ti vyregeneruje Health a Power na max.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 26/09/2004 :  16:18:14  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
jo jak vodu tak jidlo mam a jim/piju, tu zakladni co mam od zacatku

lastfm
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 26/09/2004 :  16:27:53  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Mno co jsem zjistil a fungovalo to je, ze kdyz mam zaple automaticke jidlo a piti tak funguje asi 20 minut, kdy se regeneruji 20+ a pote to spadne na zakladnich 4+. Pred patchem pomohl relog a uz sem se opet regeneroval 20+. Ted nevim jestli opet pomuze relog, protoze stale patchuji .

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 26/09/2004 :  18:52:20  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

takjsem narazil na vec ktera se mi opravdu nelibi, vsude psali jak bude kladen duraz i na solo hru az jsem se bal ze grupovanis e nevyplati ale prijde mi ze to byl jeden velky kec

me to pride taky jako kec.. ja uz vicemene do EQ2 neloguju diky tomu ze pokazdy musim hledat groupu a vetsinou to dopadne tak ze pozbiram debt a pak se groupa rozpadne.. singlovat se neda takze na to kaslu

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 26/09/2004 :  19:12:57  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stormer

quote:

takjsem narazil na vec ktera se mi opravdu nelibi, vsude psali jak bude kladen duraz i na solo hru az jsem se bal ze grupovanis e nevyplati ale prijde mi ze to byl jeden velky kec

me to pride taky jako kec.. ja uz vicemene do EQ2 neloguju diky tomu ze pokazdy musim hledat groupu a vetsinou to dopadne tak ze pozbiram debt a pak se groupa rozpadne.. singlovat se neda takze na to kaslu

jo mam uplne stejne zkusenosti singlovat nelze, grupu udelat taky nejde, prestoze podle me singlovat nejde kazdy singluje :) nechapu jestli je chyba u me nebo jsou ty lidi tam spokojeni s tim ze z lvl 8 na 9 musi zabit 100000 potvor

lastfm
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 26/09/2004 :  19:27:25  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

Mno co jsem zjistil a fungovalo to je, ze kdyz mam zaple automaticke jidlo a piti tak funguje asi 20 minut, kdy se regeneruji 20+ a pote to spadne na zakladnich 4+. Pred patchem pomohl relog a uz sem se opet regeneroval 20+. Ted nevim jestli opet pomuze relog, protoze stale patchuji .

Neni treba relog. Hodne lidi je v Oakmyst forest lokaci, takze staci pouze prejit do mesta, kde se healing automaticky zvedl na 18 az 20 a vratit se z5 do lesa. Vzdy to fungovalo, takze nevim jestli novy nahodou patch nefixuje tento bug(?!?).

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 26/09/2004 :  22:34:34  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Bohuzel musim potvrdit. Takhle tezce group only mmorpg jsem jeste nehral. Snad pouze FFXI je na tom jeste hur.

Ovsem nekomu se to muze libit.
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 26/09/2004 :  23:01:11  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

quote:

Bohuzel musim potvrdit. Takhle tezce group only mmorpg jsem jeste nehral. Snad pouze FFXI je na tom jeste hur.

Ovsem nekomu se to muze libit.

nevim jak to hrajete ale dle meho to zadnej kec neni... vetsinu lvlu sem zatim udelal solo a musim rict ze solo jde EXpovat temer stejne rychle jako v grupe jen vedet jak na to... obcas i mnohem rychleji nez v grupe pokud chytite mene skusenou bandu...

tady je praxe:
ja Barbarian - Fighter/Warrior

lvl 13 to 14 - solo killing lvl 9-10 Golemu v Q Forestu + lvl 10 Medvedi na tom samym miste...
co mob to 2% k lvl up takze prace zhruba na 2- max3 hodky...

lvl 14 to 15 - to same jako u lvl13to14 jen bez lvl 9 golemu kteri uz xp nedavaj - co mob to 1% prace na zhruba na 3 hodky

lvl 15 to 16 - mmt in progress (az se teda dostanu do hry) ale vypada to bud na lvl 11 spiriti v Q Forestu davaji 0,9 % nebo kraby lvl 12 v antonice na plazi tam je to blbejsi z duvodu lagu v antonice ale zase daji vic XP...

vsichni moby o kterych je rec jsou Grupaci !!! A vetsinou to byly souboje na hranici moznosti tzn. moba sem sice v 98% killnul ale vzdy mi zbylo treba jen 5-15% lifu

a predevsim tenhle Solo hunt byl takhle efektivni hlavne diky pouziti comb bez kterych bych tyto monstra vetsinou nedal.

proste je potreba si najit ten spravnej system, spravny moby a misto a pak to jde. Ja sem na powerlvling uchyl v kazdy mmorpg co hraju a vzdy sem si nasel cesticku jak expit rychleji nez ostatni, samozrejmne sem nikdy nebyl sam.

Zatim se mi solo hunt nesmirne libi mnohem vic nez u vetsiny ostatnich mmorpg... protoze tu plati kdo se vazne snazi jde mu to... kdo se nesnazi a jen remca tak si pak stezuje

so...

Edited by - Khandar on 26/09/2004 23:18:00
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 27/09/2004 :  07:45:11  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Musim 100% souhlasit s Khandarem.
Kazdy dle sveho gusta.

Nejdriv jsem soloval a kdyz jsme s jednim warem zjistili ze nejsme zadny vorezavatka , udelali jsme grupu.

Po case jsme jeste pribrali dalsi 2 takze jmse meli 4kovou grupu v Oakmistu (war, druid, clerda a sorc 13,12,10,13). Bez problemu jsme davali spirity (ti davali 1.5%). Nikdo za tu celou dobu neumrel.

Pak jsem jel jeste s clerdou dvojkovou grupu az do meho L15 a taky jsme jeli bez JEDINE SMRTI.

Kdyz mam naladu a neni moc lag jedu solo, protoze je to supr zabava a stiham pri tom i zbirat veci na craft.

To ze neskace lvl jako na traingove lodi mi prijde pochopitelne. aopak si myslim, ze v releasu MOZNA jeste XP snizi.

Edited by - Atronach on 27/09/2004 07:45:46
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 27/09/2004 :  08:22:13  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
nelibi se me lagy ve mestech po poslednim patchi

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/09/2004 :  08:46:02  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khandar
vsichni moby o kterych je rec jsou Grupaci !!! A vetsinou to byly souboje na hranici moznosti tzn. moba sem sice v 98% killnul ale vzdy mi zbylo treba jen 5-15% lifu

No prave ... Samozrejme ... Popisujes absolutne neefektivni solo.

Ja vidim v soucasne dobe pouze dve moznosti eq2 sola:
- mlaceni milionu low level mobu co ti jeste davaji expu
- mlaceni mobu tesne pod tvym nebo na tvem levelu s velkym downtimem (a rizikem samozrejme)

Zlatou stredni cestu zde zatim nevidim (to neznamena, ze neexistuje :)). A neresim zde ted solo a group chary, jejich moznosti jsou samozrejme jine, mluvim obecne.
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 27/09/2004 :  09:11:40  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

No prave ... Samozrejme ... Popisujes absolutne neefektivni solo.

Vysvetli mi laskave proc je neefektivni ?? IMHO je to uplne naopak je to max efektivni solo hunt

Jestli je tva predstava efektivniho solohuntu takova ze budes dostavat velky EXpy za moby ktery budes zvladat bez odpocinku (masit jednoho zadruhym) a to autoattackem (bez comb) tak teda potez... vim u plno mmorpg to tak je ale to neznamena ze je spravnej... Jak rikam u EQ plati kdo se snazi ma hodne XP kdo ne ma malo...

so...

Edited by - Khandar on 27/09/2004 09:20:46
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 27/09/2004 :  09:24:41  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
pokud na moba spotrebujes 85% svyho lifu/energie/chokoliv a pak musis 5 minut cekat nez jsi na full tak to efektivni neni. ale to souvisis s mim problemem ze se mi zdravi vraci desne pomalu, nevim cim to je ostatni ty problemy asi nemaj.

lastfm
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 27/09/2004 :  09:25:17  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Možná kvůli downtime na rest, ale imho je to jedno jestli sedíš 2x tak dlouho než aby jsi za stejný čas musel zabít dva lehčí moby. Vždy je ale něco efektivnější a je třeba najít co.

Nicméně jak znám Khana, je možno mu v tomto plně důvěřovat :)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/09/2004 :  09:25:54  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Vysvetli mi laskave proc je neefektivni ?? IMHO je to uplne naopak je to max efektivni solo hunt

Jestli je tva predstava efektivniho solohuntu takova ze budes dostavat velky EXpy za moby ktery budes zvladat bez odpocinku (masit jednoho zadruhym) a to autoattackem (bez comb) tak teda potez... vim u plno mmorpg to tak je ale to neznamena ze je spravnej... Jak rikam u EQ plati kdo se snazi ma hodne XP kdo ne ma malo...

Ne. Efektivni solo rozhodne neni tak ze ti zustane 5 procent hp (efektivni to muze byt max. pro nekoho kdo ma denne 18 hodin pro placani mobu).

Mluvil jsem o stredni ceste, tedy nemluvil jsem o "velke EXpe za moby, ktery budes zvladat bez odpocinku". Procti znovu muj post.

U eq plati, ze kdo se snazi ma hodne XP? Ale to ja jsem vubec nevyvracel, to je fakt, ktery plati uz 10 let temer u vsech mmorpg. O tom tady snad diskutovat nebudeme, ze.

Edited by - VT on 27/09/2004 09:35:04
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 27/09/2004 :  09:50:11  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
nelibi se mi porad mapa... za 1) to porad moji pozici ukazuje jinde nez opravdu sem.. stojim na mole a ukazuje me to na mape 3 cm v mori..

a za 2) kdyz uz udelali informativni moseover na ikony na mape, tak proc po zmacknuti nenaskoci waypoint na to misto? doufam ze to dodelaji ;)

Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 27/09/2004 :  09:51:57  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:

pokud na moba spotrebujes 85% svyho lifu/energie/chokoliv a pak musis 5 minut cekat nez jsi na full tak to efektivni neni. ale to souvisis s mim problemem ze se mi zdravi vraci desne pomalu, nevim cim to je ostatni ty problemy asi nemaj.

proc 5 minut cekat ja nikdy necekal dyl jak minutu!...dostaval sem ze zradla 22 - 27 HP a to se lvlem zvetsovalo... takze vzdy tech 90% lifu bylo pri restu behem max te minuty full.

a to ze mi vzdy zbylo jen 5-15% sem trosku prehnal to bylo nazacatku kdyz sem si vazne troufal na o dost silnejsi (viz na lvl 13 killovat lvl 10grupaka) pote na lvl 14 sem ho uz zvladal o dost lip a vzdy mi zbylo 15 - 60% lifu takze tam cekani bylo uz jen par desitek sekund.

Otazka je jak je to ted s refreshem HP ze zradla? ja nevim jeste nemam stazenej update... ??

so...

Edited by - Khandar on 27/09/2004 09:54:24
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 27/09/2004 :  10:33:19  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
aha no tak to se pak nema smysl bavit ja mluvim o tom jak to funguje ted ted proste restim kdyz mam treba 20% a cekam 5 minut se zradlem

lastfm
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 27/09/2004 :  22:27:32  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Vzhledem k tomu ze co patch to vetsi lag, rozhodl jsem se to nehrat.
Minimalne do faze nez z toho udelaji PLAYABLE betu.
Tohle je proste zoufale - lokace ktere jsou bez lagu uz nemaji moby co mi davaj xpu, tam kde jsou je to o zivot i bez lagu. Pokud mam lag 20-60sec (na nevytizene lince) pak se neni o cem bavit.

Cekal jsem ledas co, ale tohle je tak na zruseni projektu.

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 27/09/2004 :  23:00:11  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
co se mi nelibi je design venkovnich zon, byl jsem jen v par takze treba jinde je to lepsi ale i venku mam porad pocit jako bych yl nekde uvnitr, podivam se na levo stena konec zony, podivam na pravo to sami, nikde zadnej otevrenej prostor ala daoc nebo temez jakakoliv jina mmo co jsem hral. na jednu stranu je to fajn, promakanej design kazdyho koutu na druhou stranu se nechci v lese citit jako v dungu kde muzu bud dopredu nebo dozadu.

lastfm
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 27/09/2004 :  23:05:42  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
quote:

nelibi se mi porad mapa... za 1) to porad moji pozici ukazuje jinde nez opravdu sem.. stojim na mole a ukazuje me to na mape 3 cm v mori..

a za 2) kdyz uz udelali informativni moseover na ikony na mape, tak proc po zmacknuti nenaskoci waypoint na to misto? doufam ze to dodelaji ;)

Ta mapa je opravdu naprd. World mapa ukazuje jen globalne ostrov a napr. v meste se dle ni da orientovat velmi zle. Jenom proste pridelani sipky by to trochu zlepsilo.

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 27/09/2004 :  23:06:28  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

Vzhledem k tomu ze co patch to vetsi lag, rozhodl jsem se to nehrat.
Minimalne do faze nez z toho udelaji PLAYABLE betu.
Tohle je proste zoufale - lokace ktere jsou bez lagu uz nemaji moby co mi davaj xpu, tam kde jsou je to o zivot i bez lagu. Pokud mam lag 20-60sec (na nevytizene lince) pak se neni o cem bavit.

Cekal jsem ledas co, ale tohle je tak na zruseni projektu.

Tady máš na toto téma celý topic:

http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=betagameplay&message.id=24474

Dostal jsi důvěru jako betatester, tzn. - přidej svůj poznatek

Osobně jsem nezažil betu, kde by se neřešil lag jako kráva. A vždy se vyřešil...
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 28/09/2004 :  08:55:17  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

co se mi nelibi je design venkovnich zon, byl jsem jen v par takze treba jinde je to lepsi ale i venku mam porad pocit jako bych yl nekde uvnitr, podivam se na levo stena konec zony, podivam na pravo to sami, nikde zadnej otevrenej prostor ala daoc nebo temez jakakoliv jina mmo co jsem hral. na jednu stranu je to fajn, promakanej design kazdyho koutu na druhou stranu se nechci v lese citit jako v dungu kde muzu bud dopredu nebo dozadu.

Tohle plati pro instantni zony, ktery sou vlastne jeste soucasti mesta.. outdoor zony (napriklad zalagovana Antonica) sou obrovsky a nevidis zadny steny.. az na to, ze se tam neda hrat jak to laguje ;)

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 01/10/2004 :  07:04:19  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
no v poslednim patchi se jim opet neco nepovedlo :) pri smrti me to temer pokazde vypadne na char select , ale lognout nejde , musim zavrit klienta a zkusit znovu

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 01/10/2004 :  07:42:04  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

no v poslednim patchi se jim opet neco nepovedlo :) pri smrti me to temer pokazde vypadne na char select , ale lognout nejde , musim zavrit klienta a zkusit znovu

To je problem nekde u tebe, me to neudelalo ani jednou a to jsem umrel uz hodnekrat.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 01/10/2004 :  08:00:59  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mně to dělá taky, ale jen v některých zónách.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 01/10/2004 :  08:12:11  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
vcera jsem umrel 2x na tom samem miste jednou me to vyhodilo do char selectu a pak se neslo prihlasit musel jsem zavrit klienta a podruhe z toho sameho mista to bylo ok.

lastfm
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 01/10/2004 :  08:13:02  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
dalsi vec
nevim jestli to mam jen ja, ale ve freeportu na mape jsou vsecky vychody popsany spatne, napr vsechny vedou do south freeportu

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 01/10/2004 :  09:52:08  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

dalsi vec
nevim jestli to mam jen ja, ale ve freeportu na mape jsou vsecky vychody popsany spatne, napr vsechny vedou do south freeportu

Njn se nediv, kdyz hrajes za blbou stranu...

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 01/10/2004 :  10:19:28  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Myslim si ze hraje za tu spravnou stranu.... nemusim bejt good, kdyz sem na tyhle strane taky in RL ne?

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 01/10/2004 :  11:35:11  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Myslim, ze je uplne jedno za jakou kdo hraje stranu, protoze zde neni pvp a stret dobra a zla je tim paden nejak nedoresen a je to asi jenom zalezitost RP. Ale treba se pletu .

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 01/10/2004 :  11:49:55  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Myslim, ze je uplne jedno za jakou kdo hraje stranu, protoze zde neni pvp a stret dobra a zla je tim paden nejak nedoresen a je to asi jenom zalezitost RP. Ale treba se pletu .

je zasadni rozdil ve skillech v questech atd

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 01/10/2004 :  12:05:16  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:

Otazkou spise je (coz nevim), zda spolu budou moci hrat evil a good v jedne grupe pripadne raidu. Ted samozrejme nepocitam jasne probemy s fakci napr. u quest akci apod.

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 01/10/2004 :  12:06:35  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
jo s tim logoutem po smrti mi to dela taky temer pokazdy.. snad to fixnou hodne rychle protoze s mojim rate umirani porad jen restartuju klienta ;)

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 01/10/2004 :  12:33:19  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
je zasadni rozdil ve skillech v questech atd

Jake jine skilly a specky ma evil fighter oproti good? Myslim ze rozdil prijde az od lvl 20+ kde si musis vybrat 2 specializaci. A to mi tady vadi, ze nebuzu byt treba evil monk, ale musim byt Bruiser... U questu je to snad samozdrejme ze jsou rozdilne .

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 01/10/2004 :  21:34:45  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Taky vám nejde login ? A tak dobrej flek jsem měl...
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 02/10/2004 :  11:55:29  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Uz zase sem narazil na bug kdy mi to samo zacne napul chodit napul behat. Takovy podivny cukani. Kdyz sem mlatil moba, fakt zabava... A neda se toho zbavit. Nejde si sednout, nejde nic.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000