Author |
Topic  |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 28/07/2004 : 23:43:58
|
Chci upozornit případné zájemce o tuto hru že mnoho užitečných informací z mé vlastní hlavy, klávesnice a hlavně zkušeností naleznou na http://mmorpg.glee.cz/ V sekci SWG se brzo objeví můj druhý a následně další články které Vás zavedou z tohohle topiku až do Mos Eisley, Coronetu nebo kam si jen budete přát, stačí přečíst a chtít....
|
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
|
| |
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 29/07/2004 : 11:25:17
|
Hlavne neni od veci procist si toto forum, na vetsinu myslitelnych i nemyslitelnych otazek zde naleznete odpovedi, staci jen trochu hledat. |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 29/07/2004 : 11:52:42
|
Offpost:
Rahman> Ted koukam na ten tvuj avatar, peknej hnt, grtz ! =p |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 29/07/2004 11:53:26 |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 29/07/2004 : 13:17:15
|
quote: Originally posted by Colldor
Offpost:
Rahman> Ted koukam na ten tvuj avatar, peknej hnt, grtz ! =p
Sry za offtopic, ale nevim proc mi ten Rahmanuv avatar pripomina Jezise  |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 29/07/2004 : 13:27:50
|
quote: Originally posted by Pedro
quote: Originally posted by Colldor
Offpost:
Rahman> Ted koukam na ten tvuj avatar, peknej hnt, grtz ! =p
Sry za offtopic, ale nevim proc mi ten Rahmanuv avatar pripomina Jezise 
lol :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 29/07/2004 : 13:43:05
|
ale luja... |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 29/07/2004 : 14:58:26
|
quote: Originally posted by Pedro Sry za offtopic, ale nevim proc mi ten Rahmanuv avatar pripomina Jezise 
... nejsi sam, ja kdyz ho poprve uvidel tak jsem si rikal hele jezis, proc ten rahman zvolil takovej avatar ? ... nebudu nad tim premyslet je to jeho vec ... a hele ono se to vyresilo  |
Black |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 29/07/2004 : 19:21:23
|
Haleluja!
Pray to The Beast!
</end of 'lol' mode>
PS: Zavidite co? (Toho Jezise) |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 29/07/2004 : 19:37:24
|
Omlouvam se, kazdopadne zpet k tematu. Stranka je to docela pekna, kupodivu sem se i pres ponekud odvaznejsi graficky design celkem rychle doklikal k necemu zajimavemu. Nejdrive mne trosku vydesil obsah tohoto prispevku, preci jen tezko se da do jednoho clanku vmestnat mnozstvi informaci nashromazdene na techto forech od pocatku bety SWG.
Nicmene, jako uplne zakladni informace to staci, chybelo mi snad jen zdurazneni, ze nejdulezitejsi krok v zivote zacinajiciho hrace je zkontaktovat (nejlepe ve hre, pripadne na techto forech) starsi hrace.
Onlinove hry jsou o kolektivu a o komunikaci, pro spoustu novacku muze byt velkou prekazkou jazykova bariera (dalsi vec hodna zdurazneni, v SWG se mluvi anglicky a ne vsem to musi byt hned zrejme).
Jinak pekna stranka, drzim palce aby vam to vydrzelo. |
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 30/07/2004 : 01:49:31
|
Jsem si vědom této i jiných chyb, hned jak se tam objeví ten druhý článek tak to oboje editnu. Ten druhý článek (kerej tam zatim nedali)nikdy nemůže zahrnout celé téma "návod pro SWG"... mě stačí když to nováčkovi pomůže se ke hře dostat a nervově se nezhroutit hned první den co to zapne a taky to má přitáhnout další hráče kteří se tak již předem mouhou alespoň letmo seznámit s rozsáhlostí a (ne)kvalitami hry. Když někdo přechází z UO na SWG tak to neni nejlehčí, nemluvě o někom kdo nehrál ani UO.
Takže druhej článek se na mmorpg.glee.cz objeví až v neděli, v redakci je prostě fronta, s tim nic neudělám  |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
Edited by - Dargnon on 30/07/2004 23:06:23 |
 |
|
Frencis
Starting Member
26 Posts |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 17/08/2004 : 17:46:53
|
quote: Originally posted by Frencis
Nějaké ty informace do začátků také najdete na www.starwarsgalaxies.cz :)
To je stranka naprosto pekelna. Horsi informace (rozumej min) uz je snad jen v prewiev v casopisech :-) |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
Frencis
Starting Member
26 Posts |
Posted - 17/08/2004 : 18:09:57
|
quote: Originally posted by Giltanas
quote: Originally posted by Frencis
Nějaké ty informace do začátků také najdete na www.starwarsgalaxies.cz :)
To je stranka naprosto pekelna. Horsi informace (rozumej min) uz je snad jen v prewiev v casopisech :-)
Dik :) Holt jsme lenosny to psat no .. co nadelas. :D |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 18/08/2004 : 02:43:08
|
Aaaha. Koukam, ze jsem kritizoval primo :-) No kdyz jsem tam hledal co a jak tak jsem v podstate zjistil jen ze ve hre existujou makra. :-) Popisi ras jsou sice fajn ale na informacnim webu bych cekal tabulky, popisy povolani atd :-) |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
Frencis
Starting Member
26 Posts |
Posted - 18/08/2004 : 14:25:38
|
quote: Originally posted by Giltanas
Aaaha. Koukam, ze jsem kritizoval primo :-) No kdyz jsem tam hledal co a jak tak jsem v podstate zjistil jen ze ve hre existujou makra. :-) Popisi ras jsou sice fajn ale na informacnim webu bych cekal tabulky, popisy povolani atd :-)
Posbiram nejaky ty Mastery tady a urcite neco dame dohromady. Jako mas pravdu, ty zaklady tam nejsou. Napraviem .. opravime. :) |
 |
|
|
Topic  |
|