Author |
Topic  |
|
Vigo_mocny
Starting Member
43 Posts |
Posted - 16/08/2004 : 11:02:13
|
Ahoj Mam jeden maly dotaz. Mam embosovanou kartu mastercard od CS a zajima me zda je platba poplatku za hru realizovana na zabezpecenych strankach. jde totiz o to ze karta ma defaultne zablokovanou moznost platby na nezabezpecenych strankach jestli to teda dobre chapu. Uvital bych vase zkusenosti o placeni. Je to ma prvni online akce a platba kartou timto zpusobem.
a jeste da se nekda na offic servru najit vyse mesicnich poplatku. Nasel jsem to tady na foru ale stejne bych to radsi videl na offic strankach.
Predem dik za odpovedi
|
|
| |
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 16/08/2004 : 23:02:06
|
quote: Originally posted by Vigo_mocny
Ahoj Mam jeden maly dotaz. Mam embosovanou kartu mastercard od CS a zajima me zda je platba poplatku za hru realizovana na zabezpecenych strankach. jde totiz o to ze karta ma defaultne zablokovanou moznost platby na nezabezpecenych strankach jestli to teda dobre chapu. Uvital bych vase zkusenosti o placeni. Je to ma prvni online akce a platba kartou timto zpusobem.
a jeste da se nekda na offic servru najit vyse mesicnich poplatku. Nasel jsem to tady na foru ale stejne bych to radsi videl na offic strankach.
Predem dik za odpovedi
Staci mit e-kartu, platba mi zatim probiha normalne Pri logginu do hry mas moznost [Subscribe] tam to myslim najdes. Stejne ti to tam napise ze to je 15 babek. me to ted ke 14.8. strhlo cca 460kc
EDIT: tak ted jsem se koukal poradne a je to 17,61 USD i s poplatkama u ebanky |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
Edited by - smajlik02 on 16/08/2004 23:14:21 |
 |
|
Patas
Senior Counsellor

304 Posts |
Posted - 18/08/2004 : 08:21:43
|
quote: Originally posted by Vigo_mocny
Predem dik za odpovedi
Pokud vis ze je zablokovana tak s ni asi nezaplatis (pro ne jsou vsechny operace na inetu nebezpecny), me dali k my EC/MC takovou druhou plastikovou potvoru s cislem jen pro platby na internet. Zajdi do banky a rekni ze chces platit pres inet a uvidis co ti reknou, je to pokazdy jinak. |
Patas member of CzH, CzA, BoH & MdK |
 |
|
Vigo_mocny
Starting Member
43 Posts |
Posted - 19/08/2004 : 15:36:13
|
No prave ze mi rekli ze po netu platit muzu pokud to cislo zadavam na zabezpecenych (secure) strankach. Jde mi o to zda ty stranky kde si predplacim ucet jsou zabezpeceny. Ostatne zadavam tam cislo kreditky tak mi to pride celkem logicky. Díky za odpoved |
 |
|
|
Topic  |
|