Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 SWG zabezpecena ci nezabezpecena platba?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Vigo_mocny
Starting Member

43 Posts

Posted - 16/08/2004 :  11:02:13  Show Profile  Visit Vigo_mocny's Homepage Send Vigo_mocny a Private Message  Reply with Quote
Ahoj
Mam jeden maly dotaz. Mam embosovanou kartu mastercard od CS a zajima me zda je platba poplatku za hru realizovana na zabezpecenych strankach. jde totiz o to ze karta ma defaultne zablokovanou moznost platby na nezabezpecenych strankach jestli to teda dobre chapu. Uvital bych vase zkusenosti o placeni. Je to ma prvni online akce a platba kartou timto zpusobem.

a jeste da se nekda na offic servru najit vyse mesicnich poplatku. Nasel jsem to tady na foru ale stejne bych to radsi videl na offic strankach.

Predem dik za odpovedi

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 16/08/2004 :  23:02:06  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vigo_mocny

Ahoj
Mam jeden maly dotaz. Mam embosovanou kartu mastercard od CS a zajima me zda je platba poplatku za hru realizovana na zabezpecenych strankach. jde totiz o to ze karta ma defaultne zablokovanou moznost platby na nezabezpecenych strankach jestli to teda dobre chapu. Uvital bych vase zkusenosti o placeni. Je to ma prvni online akce a platba kartou timto zpusobem.

a jeste da se nekda na offic servru najit vyse mesicnich poplatku. Nasel jsem to tady na foru ale stejne bych to radsi videl na offic strankach.

Predem dik za odpovedi

Staci mit e-kartu, platba mi zatim probiha normalne
Pri logginu do hry mas moznost [Subscribe] tam to myslim najdes.
Stejne ti to tam napise ze to je 15 babek. me to ted ke 14.8. strhlo cca 460kc

EDIT: tak ted jsem se koukal poradne a je to 17,61 USD i s poplatkama u ebanky

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired

Edited by - smajlik02 on 16/08/2004 23:14:21
Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 18/08/2004 :  08:21:43  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vigo_mocny

Ahoj

Predem dik za odpovedi

Pokud vis ze je zablokovana tak s ni asi nezaplatis (pro ne jsou vsechny operace na inetu nebezpecny), me dali k my EC/MC takovou druhou plastikovou potvoru s cislem jen pro platby na internet. Zajdi do banky a rekni ze chces platit pres inet a uvidis co ti reknou, je to pokazdy jinak.

Patas
member of CzH, CzA, BoH & MdK
Go to Top of Page

Vigo_mocny
Starting Member

43 Posts

Posted - 19/08/2004 :  15:36:13  Show Profile  Visit Vigo_mocny's Homepage Send Vigo_mocny a Private Message  Reply with Quote
No prave ze mi rekli ze po netu platit muzu pokud to cislo zadavam na zabezpecenych (secure) strankach. Jde mi o to zda ty stranky kde si predplacim ucet jsou zabezpeceny. Ostatne zadavam tam cislo kreditky tak mi to pride celkem logicky. Díky za odpoved
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000