Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 JEDI = dalsi "vychytavka" do PvP?
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 13/07/2004 :  00:34:12  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message
Tak jsme dnes v 12-15 lidech branili zakladnu pred najezdem 2 a pak 3 rebelskych Jedi. Remizova situace: pribehl Jedi, 15 lidi do nej spustilo palbu a kdyz se mu nepovedlo zabit jednoho z nas, zase utekl svym forcerunem v dali, byli jsme namackani pod ochranou at-stcek a zdi zakladny a vydrzeli jsme cca 20-30 minut techto najezdu. Nejak jsem nechapal proc ti 3 PvP "odbornici" co dostali do ruky Jedi char neutocej naraz a na jednoho cloveka a chodej po jednom a utocej naprosto chaoticky. Byli jsme tam tak trochu jak kralici na porazku bo jsem jiz par duelu s Jediem mel a vzdy za 3 sec vymalovano bez sebemensi sance s tim cokoliv udelat.
No a tak ti Jediove za cas zjistili ze takhle to asi nepujde a tedy zmenili strategii. Pouzili svou jedinou osvedcenou taktiku zavolat posily ... a tak za chvili prislo jiz 5 Jediu s podporou 10-12 dalsich rebelu poisoneru. Kdyz pominu to ze nase grupa behem 10sec vyzdechala na bugly area poison tak nejak nechapu jak nebo cim se da branit proti takovejmhle hordam Jediu?
Pekne me to nasralo ! Jediu jak sracek a bude hur tzn PvP asi nebude pro obycejne postavy a tak se na to i tech 0,5% co ted hraje PvP pekne vykasle. A vubec, Jedie jeste prekousnu, ale ten zabugovany area poison uz tu strasi odzacatku co to pustili. SOE sux.

Patas
member of CzH, CzA, BoH & MdK

Edited by - Patas on 13/07/2004 00:46:35

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 13/07/2004 :  03:18:04  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message
ja sem rikal od zscatku ze do SWG vubec jedie do rukou hracu davat nemeli,
1.to vubec dejove nezapada .. v tuhle dobu (EP4-EP5) je JEdiu asi na jako na prstech jedne ruky (Joda co je zalezlej na Dagobahu (snad ?), "jedi" Luke, v EP 1 hebnouci Obi-Wan, a pak Imperator a DV)
2.je to balanc absolutne rusici prvek... Dimenzujes li PvE na norm postavu, jedi to bude mit jako prochazku po parku, bude li to dimenzovany na jedie, norm char si neskrtne ... a o pvp nemluve.

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 13/07/2004 :  07:40:02  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
Hehe, presne takto sem si myslel, ze to dopadne

Ten area poison/disease je fakt hnus.

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 13/07/2004 :  07:50:32  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
quote:
Originally posted by Khaot

Hehe, presne takto sem si myslel, ze to dopadne
Ten area poison/disease je fakt hnus.

Jediove me nevadi, chces li byt silnejsi udelej si taky jediho, kazdopadne mas sanci s tim neco udelat. Ale ten hnusnej poison s tim neudelas vubec nic

Black
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 13/07/2004 :  09:17:29  Show Profile Send Golgoleth a Private Message
Area poison - nevim jestli uz je to na live ale na TC ted byla uprava ze uz muzou CM pouzivat AEpoison s 5s prodlevou tusim, teda ne ze by to moc pomohlo . Dalsi upravy se podle SOE zatim neplanuji az v combat balance.

Jedi - tohle co popisujes Patasi me dost zarazi, spravne by to melo fungovat ze pokud ranked JEDI(jedi knight a vyse) zabije normalniho hrace tak by mel mit postih na ranked expu prave aby se zabranilo vyse uvedene situaci, aspon takhle to bylo nekde od SOE popisovany nez sel pub9 na live. Jak je videt tak to tak nefunguje
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 13/07/2004 :  12:57:03  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message
Keby v SOE vymysleli to stavanie sa jediom tazsie.

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 13/07/2004 :  13:00:13  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message
A boli by slabsi ako su, napr. taky Jango by si s jediom mozno aj poradil.

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 13/07/2004 :  13:05:36  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Originally posted by Hosty

Keby v SOE vymysleli to stavanie sa jediom tazsie.

Asi pred rokem jsem tady dostal od Khostriho a spol (vlastne od vsech) narez kdyz jsem tvrdil, ze stat se Jedim bude od urcite casu T uplna brnkacka v uvozovkach.

Par tydnu po releasu Shadowbane jsem tvrdil, ze pujde udelat na regulernim serveru max level za nekolik hodin (max desitek). Dostal jsem jebacku od Kuzmy a spol.

Pul roku pred vydanim Wow tvrdim, ze restovaci nerf powergameru bude prekonan a 100 bonus (ala daoc camp bonus) nebude pro ne znamenat nic a max level ve wow bude otazka hodin ....

atd.

Jsou to vsechno romantici co prilis podcenuji lidi a veri v kód od programatoru.

Edited by - VT on 13/07/2004 13:05:59
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 13/07/2004 :  13:19:27  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message
quote:

Nejsou náhodou BH zamýšleni jako lovci Jedi? Tak ať jim dají ochranu proti Síle, odolnost proti Lightsaberu a možnost nacpat si do brnění obranu proti lightsaberům. A Jediové budou nahraní, já bych osobně natrénoval Master BH Jedi Killera.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 13/07/2004 :  13:22:54  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message
Plno funkcnich hrajicich Jediu ale malo Dark Jediu. Chtelo by to natrenovat dark jedie. Khaot a Rheg prece uz jedi postavu maji jak jste s ni na tom? Jsem zevdavej na ty questy pokud by se mi je podarilo udelat sel bych do dark jedie.

Stillgar >> Jediu bylo v te dobe vic ale byli skryti. Jenze tady kdyz si nekdo udela jediho tak se jde odkryt do nejakeho dungu tam se namasteruje a pak se odkryje s peti dalsimi a vykosej impy. Chtelo by to Pridat BHckum defense a nejake zbrane a vychytavky proti jedium. BH se mi jevi jako jedine rozumne povolani ktere by melo mit proti nim sanci.
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 13/07/2004 :  13:43:24  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message
Jak se vlastně dá udělat ten jedi? Už se to přesně ví?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/07/2004 :  13:47:43  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:
Originally posted by Tibor

Jak se vlastně dá udělat ten jedi? Už se to přesně ví?

momentalne pomoci holocronu - mastrovat povolani pro silent holo a holt casem se clovek trefi , po pub 10 pomoci questu

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Algul
New Member

140 Posts

Posted - 13/07/2004 :  13:49:39  Show Profile  Send Algul an ICQ Message Send Algul a Private Message
quote:
Originally posted by Jorssk

Plno funkcnich hrajicich Jediu ale malo Dark Jediu. Chtelo by to natrenovat dark jedie. Khaot a Rheg prece uz jedi postavu maji jak jste s ni na tom? Jsem zevdavej na ty questy pokud by se mi je podarilo udelat sel bych do dark jedie.

Stillgar >> Jediu bylo v te dobe vic ale byli skryti. Jenze tady kdyz si nekdo udela jediho tak se jde odkryt do nejakeho dungu tam se namasteruje a pak se odkryje s peti dalsimi a vykosej impy. Chtelo by to Pridat BHckum defense a nejake zbrane a vychytavky proti jedium. BH se mi jevi jako jedine rozumne povolani ktere by melo mit proti nim sanci.

To co navrhujes by dost rozhodilu hru.Pokud by BH mel bejt schopnej zabit jediho tak by zakonite byl overpower proti normalnim hracum.Navic nevim kde si vzal ze pouze BH ma mit sanci.TKM by mel mit rozhodne taky sanci.TKM by meli bej vlastne schopny jedie stopovat diky jejich citlivosti na silu.

WoW - Ragnaros - Algul - Tauren Shaman

Killer 93% Achiever 53% Explorer 53% Socializer 0%
A.L.G.U.L. : Anorganický Likvidátor na Genocidu a Utlačování Lidí
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 13/07/2004 :  13:58:27  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
TKM/Fencer/sword...ci jiny stacer na TC2 daval jedium sodu jak prase. Proto dev vymsleli upravu pri vypoctu sance na miss a hit. Asi to zase kapku prehnali nebo jste nezkouseli na jedie meleeri.
Go to Top of Page

Algul
New Member

140 Posts

Posted - 13/07/2004 :  14:01:44  Show Profile  Send Algul an ICQ Message Send Algul a Private Message
Kterej jedi se dobrovolne hlasi jako pokusnej kralik?
Rad bych si otestoval Algula.
BTW:muzu tedka zase utocit na jedie?Driv me dost stvalo ze sem je normalne v Theedu potkaval a nemohl sem nic.

Go to Top of Page

vali
Starting Member

32 Posts

Posted - 13/07/2004 :  14:03:40  Show Profile  Send vali an ICQ Message Send vali a Private Message
quote:
Originally posted by Algul

quote:

To co navrhujes by dost rozhodilu hru.Pokud by BH mel bejt schopnej zabit jediho tak by zakonite byl overpower proti normalnim hracum.Navic nevim kde si vzal ze pouze BH ma mit sanci.TKM by mel mit rozhodne taky sanci.TKM by meli bej vlastne schopny jedie stopovat diky jejich citlivosti na silu.

Kdyby BH dostal jenom defence proti lightsabru a force attackum, tak by to přece neznamenalo, že by se stal overpowered proti všem, ne?

WoW: Kopytko - Chrocht, Thunderhorn, Druid
EQ2: Nobras - Mor do Kulí, Runnyeye, Wizard (retired)
SWG: Nobras Vali - BoH, Eclipse (retired)
Go to Top of Page

Algul
New Member

140 Posts

Posted - 13/07/2004 :  14:06:25  Show Profile  Send Algul an ICQ Message Send Algul a Private Message
quote:
Originally posted by vali

quote:

quote:

Kdyby BH dostal jenom defence proti lightsabru a force attackum, tak by to přece neznamenalo, že by se stal overpowered proti všem, ne?

Kdyby dostal defence proti LS a FA tak by zaclo zkuhrani proc to ostatni nemaj.

Go to Top of Page

vali
Starting Member

32 Posts

Posted - 13/07/2004 :  14:16:19  Show Profile  Send vali an ICQ Message Send vali a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by vali

quote:

quote:

Kdyby dostal defence proti LS a FA tak by zaclo zkuhrani proc to ostatni nemaj.

To máš úplnou pravdu. Hráči budou zkuhrat vždycky. Ale to by taky za chvíli mohl chtít rifleman meditaci, doktor házet poisony atd. atd. Každý povolání má to svoje a když je v týhle hře BH určenej pro huntování jediů (aspoň vše tomu nasvědčuje), tak by proti nim měl mít šanci...

WoW: Kopytko - Chrocht, Thunderhorn, Druid
EQ2: Nobras - Mor do Kulí, Runnyeye, Wizard (retired)
SWG: Nobras Vali - BoH, Eclipse (retired)
Go to Top of Page

Algul
New Member

140 Posts

Posted - 13/07/2004 :  14:23:07  Show Profile  Send Algul an ICQ Message Send Algul a Private Message
Asi je predcasny delat naky zavery kdyz se fsechno zmeni po combat rebalance.

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 13/07/2004 :  15:34:11  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message
quote:

Asi je predcasny delat naky zavery kdyz se fsechno zmeni po combat rebalance.

Jestli se ji vubec dockas....a pak bude jeste rebalance combat rebalance.....

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%

Edited by - Pedro on 13/07/2004 15:36:43
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 13/07/2004 :  16:52:52  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

quote:

Nejsou náhodou BH zamýšleni jako lovci Jedi? Tak ať jim dají ochranu proti Síle, odolnost proti Lightsaberu a možnost nacpat si do brnění obranu proti lightsaberům. A Jediové budou nahraní, já bych osobně natrénoval Master BH Jedi Killera.

Tak by to malo byt.

Edited by - Hosty on 13/07/2004 16:53:11
Go to Top of Page

enki
Starting Member

28 Posts

Posted - 13/07/2004 :  19:05:40  Show Profile Send enki a Private Message
Hele, asi tu hru ještě úplně nechápu, ale co mám teda dělat pro to, aby ze mě byl Dark Jedi? Zatim cvičim polearm (teď lvl3),což se bude podle mě hodit, ale asi se takhle neproleveluju k Jedi profesi ne? Mám začít dělat mise pro impérium?
Vorcigernix

Edited by - enki on 13/07/2004 19:06:02
Go to Top of Page

Klattu
New Member

462 Posts

Posted - 13/07/2004 :  20:09:33  Show Profile Send Klattu a Private Message
quote:
Originally posted by enki

Hele, asi tu hru ještě úplně nechápu, ale co mám teda dělat pro to, aby ze mě byl Dark Jedi? Zatim cvičim polearm (teď lvl3),což se bude podle mě hodit, ale asi se takhle neproleveluju k Jedi profesi ne? Mám začít dělat mise pro impérium?
Vorcigernix

Zatim hrat jak te bavi, seznamovat se s hrou a za 2 mesice, az budou questy na Jediho, tak si to nekde najit na webu:)

Klattu, Runnyeye, EQ2
Klattu, Eclipse, SWG
Klattusun, Atlantean, AO
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 13/07/2004 :  23:28:43  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
Mozna to bude znit detinske, ale tohle je presny priklad toho co jsem si predstavoval a co se my docela na swg nelibilo. I prez docela HC system vytvorit jediho, stejne casem se vetsina lidi k tomu njeak dopracuje a vysledek bude tohle :) Kazdej bude mavat mecem, a clovek co si bude chtit zahrat pvp jako rekneme normalni char nebude mit zadnou sansi ... sice jsme swg pvp nikdy nehral takze je na 100% mozny ze jsem to ted strelil vedle, ale i tak je to co popsal Patas docela komicka situace.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 14/07/2004 11:45:33
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 13/07/2004 :  23:43:30  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Originally posted by Colldor

Mozna to bude znit detinske, ale tohle je presny priklad toho co jsem si predstavoval a co se my docela na swg nelibilo. I prez docela HC system vytvorit jediho, stejne casem se vetsina lidi k tomu njeak dopracuje a vysledek bude tohle :) Kazdej bude mavat mecem, a clovek co si bude chtit zahrat pvp jako rekneme normalni char nebude mit zadnou sensi ... sice jsme swg pvp nikdy nehral takze je na 100% mozny ze jsem to ted strelil vedle, ale i tak je to co popsal Patas docela komicka situace.

Nestrelil si vedle, uz se tady na toto tema vedlo hodne diskuzi, napr.:

http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=9036

Jsem zvedav zda se mi splni i predpoved, ze za cca dva roky (tehdy mysleno v podstate od release) bude mit 30 procent hracu jediho (ci alespon otevreny slot).

Snad se lide pouci a pochopi, ze i pro hrace a mmorpgs dev plati stejna pravidla jako pro hackery a spravce, ci tvurce viru a antivirove firmy. Tedy to, ze ti na level strane budou vzdy o krok napred.

Edited by - VT on 13/07/2004 23:44:32
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 14/07/2004 :  04:29:55  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message
quote:

ne nebyly nikde zadni dzedajove schovani ... DV je vsechny vykosil az na Obi-Wana a Jodu ...
po "smrti" Obi-wana v EP 4 jde luke za Jodou ( natahne backory v EP 6) kerej mu rika ze po jeho odchodu bude on posledni Jedi a posledni nadeje ...

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

charles
Starting Member

64x64

21 Posts

Posted - 14/07/2004 :  09:52:39  Show Profile  Visit charles's Homepage  Send charles an ICQ Message Send charles a Private Message
[/quote]
ne nebyly nikde zadni dzedajove schovani ... DV je vsechny vykosil az na Obi-Wana a Jodu ...
po "smrti" Obi-wana v EP 4 jde luke za Jodou ( natahne backory v EP 6) kerej mu rika ze po jeho odchodu bude on posledni Jedi a posledni nadeje ...
[/quote]

No prinejmensim sam Vader mel spoustu ucnu ;) ve filmu to sice neni ale zkus si to precist jako knizky ... A co rika Joda, Jediove o Sithech nemluvili jako o Jedi

Charles, CzH
ex UO Siege Perilous, Drachenfels
ex SWG Eclipse
ex WOW Shadowmoon
ex EQ2 Splitpaw
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 14/07/2004 :  10:50:01  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message
Luke byl předposlední naděje.Leia je taky force sensitive.

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 14/07/2004 :  10:58:00  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
quote:
Originally posted by Werrevlk

Luke byl předposlední naděje.Leia je taky force sensitive.

A co jejich deti?
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 14/07/2004 :  12:33:08  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message
Oni maji spolu nejake parchanty?

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/07/2004 :  12:42:09  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:
Originally posted by Pedro

Oni maji spolu nejake parchanty?

Milovat!!!

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 14/07/2004 :  13:47:41  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message
LoL jaky dětiDyt Luke je bratr Leii

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 14/07/2004 :  14:03:38  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
quote:

Kdo rika, ze je maji mit spolu?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/07/2004 :  14:05:55  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

quote:

Kdo rika, ze sourozenci spolu nemuzou met deti

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 14/07/2004 :  14:26:50  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message
Koukam, ze jse zase krasne zasfinili forum...

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/07/2004 :  14:31:50  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

Koukam, ze jse zase krasne zasfinili forum...

jsme ? jste ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 14/07/2004 :  14:40:10  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message
JsMe!!!

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/07/2004 :  14:46:12  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

JsMe!!!

pika pika

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Popbob
New Member

100 Posts

Posted - 14/07/2004 :  15:04:26  Show Profile  Send Popbob an ICQ Message Send Popbob a Private Message
Leia mala deti s Hanom Solom a to hned tri...tazke o jediov bolo postarane :)

EQ2 Popbob guardian/alchemyst
SWG Popbob Aifi commando
WoW Littlemage warlock/alchemyst
Vanguard Popbob Necromancer
LOTRO Poprandir champion
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 14/07/2004 :  15:52:06  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message
No... hlavne ze jim rekli, ze jsou sourozenci :) Buhvi jak by to jinak dopadlo :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 14/07/2004 :  16:47:11  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message
quote:
Originally posted by Popbob

Leia mala deti s Hanom Solom a to hned tri...tazke o jediov bolo postarane :)

A co ked boli po Hanovi ?

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 14/07/2004 :  17:12:28  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message
tak to ´by byl pruser

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 14/07/2004 :  21:58:35  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

quote:

Kdo rika, ze sourozenci spolu nemuzou met deti

No to by v tom pripade byla dokoce vyhra! kazdemu jedimu se vic prstu sikne ...

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 15/07/2004 :  13:03:32  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message
Leia nebyla jedina force sensitive. Byla to taky Mara Jade a spousta ostatnich lidi. Kdyz uz tak se pise "Yoda" a ne "Joda" pane boze!! A Yoda a Obi nebyli posledni jediove napr. v te dobe se schovaval i Jedi Echu.
Btw Leia bude mit tri deti z Hanem a Luke bude mit dite Bena s Marou Jade.

Algul: BH by meli mit proti jedi jedini sanci protoze jsout to "BH". Kdyz by sel dejme tomu v real star wars po jedi TKM tak by z nej byl hned taky BH, proc? Protoze lovi jedi . Kdyby pridali BH vetsi defense, zbrane proti jedium a jedium slabost proti BH tak by to bylo podle me vyrovnane dost a BH by nebyl silnejsi treba nez TKA. Urcite by to bylo lepsi nez jak je to ted, ze nejlepsi je proti jedi CM. Mozna ze neco takoveho i udelaji, rikali prece ze prvni krok k rewampu BH aby byli silnejsi proti jedi je to ze uz nemusi byt master scout.

Edited by - Jorssk on 15/07/2004 13:08:07
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 15/07/2004 :  14:47:25  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
quote:

Leia nebyla jedina force sensitive. Byla to taky Mara Jade a spousta ostatnich lidi. Kdyz uz tak se pise "Yoda" a ne "Joda" pane boze!! A Yoda a Obi nebyli posledni jediove napr. v te dobe se schovaval i Jedi Echu.

Algul: BH by meli mit proti jedi jedini sanci protoze jsout to "BH". Kdyz by sel dejme tomu v real star wars po jedi TKM tak by z nej byl hned taky BH, proc? Protoze lovi jedi . Kdyby pridali BH vetsi defense, zbrane proti jedium a jedium slabost proti BH tak by to bylo podle me vyrovnane dost a BH by nebyl silnejsi treba nez TKA. Urcite by to bylo lepsi nez jak je to ted, ze nejlepsi je proti jedi CM. Mozna ze neco takoveho i udelaji, rikali prece ze prvni krok k rewampu BH aby byli silnejsi proti jedi je to ze uz nemusi byt master scout.

Nejak nechapu, proc by BH mel byt silnejsi proti jedium. Doted jsem si myslel, ze BH je lovec odmen a z toho nejak nechapu, proc by lovec odmen mel byt silnejsi proti jedium.
Mimochodem, on nejaky BH dokazal nekde zabit/porazit jediho? A dark jediho/sitha, kteri nemaji jiste zabrany, proti jedium?
Go to Top of Page

Algul
New Member

140 Posts

Posted - 15/07/2004 :  15:02:49  Show Profile  Send Algul an ICQ Message Send Algul a Private Message
quote:

Presne jak rekl Khaot.BH je lovec odmen ne jediu.Se me zda ze nejak lobujes za svoje soucany povolani.

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 15/07/2004 :  16:35:56  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message
Keby bolo ako hovori Jorssk, tak by to bolo super, ale SOE vymysleli dalsi sprosty update- zo scouta staci exploration 4, takze by bolo potom tych BH viac a bolo by ich plno.

Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 15/07/2004 :  17:00:53  Show Profile Send WereHamster a Private Message
Byl jsem master pika a tka, utocil jsem na jediho takovou tou "obyc nightsister lance" (chtel jsem ho alespon otravit), dostal zasah za "16" bodu...
To jen pro predstavu jak je to jedi na blizko :)
Go to Top of Page

Popbob
New Member

100 Posts

Posted - 15/07/2004 :  17:20:14  Show Profile  Send Popbob an ICQ Message Send Popbob a Private Message
Podla mna by sa to malo obmedzit iba na Jedi vs Dark Jedi a hotovo

EQ2 Popbob guardian/alchemyst
SWG Popbob Aifi commando
WoW Littlemage warlock/alchemyst
Vanguard Popbob Necromancer
LOTRO Poprandir champion
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 15/07/2004 :  22:39:34  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message
Na dosiahnute Novice BH by mohlo byt Master Marksman, Explorer a Hunter.

Edited by - Hosty on 15/07/2004 22:40:07
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 16/07/2004 :  10:07:48  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message
quote:
Nejak nechapu, proc by BH mel byt silnejsi proti jedium. Doted jsem si myslel, ze BH je lovec odmen a z toho nejak nechapu, proc by lovec odmen mel byt silnejsi proti jedium.
Mimochodem, on nejaky BH dokazal nekde zabit/porazit jediho? A dark jediho/sitha, kteri nemaji jiste zabrany, proti jedium?

Měl by tu možnost mít, když už má BH při Investigation IV možnost brát si mise na hráčské Jedi postavy. Navíc BH byli už dříve zamýšleni aby redukovali počet Jedi (když ještě ty mrchy šlo zabít).

A když mluvíš o tom, jestli už nějaký BH zabil Jediho (předpokládám, že nemluvíš o hře, ale o expanded universe), tak jo, zabil, někteří se na to dokonce specializovali - Aurra Sing se na zabíjení Jedi specializovala, sbírala lightsabery svých obětí a taky je používala v zabíjení dalších Jedi.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,26 seconds. on eygor Snitz Forums 2000