Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Volby do EP
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 14/06/2004 :  15:01:42  Show Profile Send Julian a Private Message
Ja volim spis proti Komancum, Sladkovcum atd. Tem nejde jen o prachy, ale jsou i nebezpecny . Az vyhrajou rudosi, tak to tady balim a jdu pryc.

No comment
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/06/2004 :  15:26:55  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
Na tehle trapnejch volbach bylo presne videt, jak je to tu u nas vsechno zmanipulovany.... volbam do EP predchazelo referendum, ktere dopadlo pomerem 75:25% pro vstup.
By me zajimalo, kde u tehle voleb byli vsichni ti, kteri hlasovali pro vstup, kdyz vyhrala ODS a KSCM... dve strany, ktere byli vice ci mene proti vstupu do EU za podminek ktery nam Spidlovci domluvily.

Pro me se to jevi jednoznacne, ze to referendum bylo zmanipulovany a nikdo me ted asi uz nepresvedci o tom, ze tomu bylo jinak..... (z mych znamych volilo 9 lidi z 10ti proti vstupu, to same mi potvrdily i ti znamy... jsou to podnikatel, zivnostnici, zamestnanci atp. zadny lopaty nebo studaci) vysledky jsou jasne.

Ostatne kdybych asi sel volit, tak bych dal poprve hlas ODS... nikdo jinej tu nema zlba rozumu.
Volit sem nebyl a udelal sem dobre.

Add Ransdorf: Ma krivou drzku, ma blby keci, je to komous..... ale, kdo se v politice trosku vic orientuje, tak vi, ze je to clovek s obrovskymi znalostmi, prehledem a je to spickovy odbornik v tech vecech, do kterych dela a ma v nich vzdelani.
Mit strany ve vladnouci koalici kazda dva takovehle Ransdorfy, nevypadalo by to u nas tak jak to vypada.... ostatne takovehle lidi by meli bejt v kazdy strane, bohuzel kriva huba Ransdorf je komanc

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"

Edited by - Kuzmik on 14/06/2004 15:31:08
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 14/06/2004 :  15:29:24  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
quote:
Originally posted by Kuzmik

Smim znat tvuj duvod, proc si myslis, ze ignorovani voleb je ten spravny pristup?
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/06/2004 :  15:37:19  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:
Originally posted by Khaot
Smim znat tvuj duvod, proc si myslis, ze ignorovani voleb je ten spravny pristup?

Samozrejme.
Jak sem napsal vyse.... neverim zadnym oficialnim vysledkum jakych koliv voleb ci referend u nas.
Bohuzel ted nemam zadnou stranu, s kterou bych se dokazal ztotznit ve vetsine nazoru a ani zadna ze stan pro me prijatelnych nema zadnou osobnost, kterou bych chtel podporit.

Jit volit mensi zlo oproti vetsimu pro me neznamena nic vic, nez proste volit zlo.

Volby jsou kurevsky nakladny a myslim si ze pro 28% populace starsich 18ti let je docela luxus vyhazovat tyhle penize za volby, ktere jsou spatne organizovane, nepruhledne, tudiz pro me neduveryhodne a buh vi co jeste. Ty penize by se mohli pouzit lepe, ostatne vetsina u nas prerozdelovanych penez by se dala vyuzit lepe.

Na zaver zopakuju, ze jsem volit nebyl a udelal sem dobre.
Nekdo muze mit nazor jiny, ale ja mam takovejhle a sve duvody jsem uvedl.

Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 14/06/2004 :  16:24:31  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Khaot

Samozrejme.
Jak sem napsal vyse.... neverim zadnym oficialnim vysledkum jakych koliv voleb ci referend u nas.

Ocividne trpíš paranoiou
Je naprostý nesmysl k volbám nejít. kdo tam nejde nikdy nemůže nic kritizovat. dává prostor pro extrémní strany a řeže si sám pod sebou větev.

*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě]
member of Suchdol -Triada- team
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/06/2004 :  16:38:02  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:
Originally posted by Rebel
Ocividne trpíš paranoiou
Je naprostý nesmysl k volbám nejít. kdo tam nejde nikdy nemůže nic kritizovat. dává prostor pro extrémní strany a řeže si sám pod sebou větev.

Paranoiou rozhodne netrpim.
Pro me je naprosto smysluplne k volbam nejit.
Nechodim, nekritizuju... ja se snazim prezivat.
Rad dam prostor extremistum, treba si pak lidi uvedomi, ze uz ted sou v nasi snemovne extremisti a neco se pak zmeni.
Vetev si nerezu, a uz vubec ne pod sebou.... vetev nam tu podrezavaji ti, jenz neustale dokola omilaji jak je lepsi volit mensi zlo, ti kteri voli Spidlovce a komance.

Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 14/06/2004 :  17:17:21  Show Profile Send Ardeth a Private Message
quote:

Kdo nevoli, voli soupere.
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 14/06/2004 :  17:19:25  Show Profile Send Ardeth a Private Message
quote:

Na tehle trapnejch volbach bylo presne videt, jak je to tu u nas vsechno zmanipulovany....

Dokaz to !
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 14/06/2004 :  17:23:11  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
Kuzmo, uvedom si, ze tady nejsme v Moldavii, nebo v Belorusku. Tady se volby nefalsujou.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 14/06/2004 :  17:56:12  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

Kuzmo, uvedom si, ze tady nejsme v Moldavii, nebo v Belorusku. Tady se volby nefalsujou.

Co ty vis odkud Kuzma pise ;D

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/06/2004 :  20:10:09  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:
Originally posted by Ardeth

hmmm... tak tohle je velice hluboka myslenka.
kdo je ten muj souper, kterymu sem dal svuj hlas tim ze sem nevolil?

to ze ja si myslim, ze u nas je mozne zkorumpovat a uplatit vsechno, je muj nazor a dokazovat nemusim nic tobe ani nikomu jinemu. Pro me jasnym dukazem toho ze mam pravdu byl jednoznacny vysledek referenda o vstupu do EU (i kdyz odhady byly uplne jine a naprosto vyrovnane) a vysledky tehle voleb me v tom jen utvrdily, protoze vyhraly dve strany, jejichz potencionalni volici pro vstup do EU nehlasovaly.

Thomiku a myslis ze se v Belorusku nebo Moldavii uplaci, vydira, vyhrozuje nebo korumpuje o tolik vic nez u nas?
Ceska republika je vyhlasena po cele evrope tim, jak se tu uplaci a nic bez obalky nefunguje, proc by zrovna volby mely bejt vyjimkou?
Ja nemam dukazy o tom ze tomu tak je, jako nikdo z vas nema dukazy k tomu, aby dokazal neomylnost a nezkorumpovatelnost nasich voleb potvrdit.

Mam nazor jaky mam a dokud ho nezmenim, pochybuju ze me nekdo uvidi u nejakych voleb.

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 14/06/2004 :  20:23:38  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
Me staci, ze se vysledky oficialni ani o pid nerozchazeli s vysledky SC&C, kteri v zadnem pripade nemaji potrebu korumpovat svoje vysledky, za to je nikdo neplati.

EDIT:
Myslim si, ze ten kdo nejde k volbam, tak nejen ukazuje absolutni arogantnost vuci osudu svoji zeme, ale nema pravo jakkoliv kritizovat politickou situaci v CR.

Edited by - Sir.Thomik on 14/06/2004 20:24:47
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/06/2004 :  20:53:03  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:

Me staci, ze se vysledky oficialni ani o pid nerozchazeli s vysledky SC&C, kteri v zadnem pripade nemaji potrebu korumpovat svoje vysledky, za to je nikdo neplati.

EDIT:
Myslim si, ze ten kdo nejde k volbam, tak nejen ukazuje absolutni arogantnost vuci osudu svoji zeme, ale nema pravo jakkoliv kritizovat politickou situaci v CR.

A ja si naopak myslim, ze ten kdo nejde k volbam je jakykoliv obycejny obcan, kteremu na sve zemi zalezi, ale nemysli si ze se neco k lepsimu zmeni tim, ze pujde volit mensi zlo v podobe politickych stran, o kterych si jini mysli ze jsou skvele. Je to obycejny obcan, kterej je naprosto znechucen nasi politickou sferou a radoby politikama, kteri si na to jen hraji a pritom si jen drzi zidli pod prdeli aby oni neprisli a rypaky rvou co nejhloubejs do svych koryt a prave ti obycejni obcani jsou jim naprosto lhostejni.

Oficialni vysledky jsou jen jedny a u nas se da penezma a narvanejma obalkama do kapes urednicku a jinych byrokratu ovlivnit naprosto vse... to de prave ruku v ruce s politickou situaci u nas.
A pokud nebude politicka vule, k lepsimu se nic nezmeni a uz vubec se nic nezmeni tim, ze si k plnejsim EU korytum zvolime jine politicke loutky, jake u nas mame.
Uz jen to ze u nas je mozne aby do EP kandidovaly kreatury a´la Dolly, Bobosikova, Vikky a jim podobni je vysmech prostym obcanum teto zeme. Jsme tim pro smich cele Evrope, ktera se prave nad nasima volbama skvele pobavila. Nejen nad nasi ucasti, ale prave i nad tim kdo vsechno u nas muze kandidovat.

Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 14/06/2004 :  21:14:15  Show Profile Send Ardeth a Private Message
quote:

quote:

hmmm... tak tohle je velice hluboka myslenka.
kdo je ten muj souper, kterymu sem dal svuj hlas tim ze sem nevolil?

Tim jsi dal hlas komunistum. Jejich volici, byt se to nezda, jsou nejorganizovajsi komunita, ktera u nas existuje. Dokud nebudou strany jednotne tak je nutne oddelit ten plevel od toho co ma pro nas prinos.
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 14/06/2004 :  21:15:47  Show Profile Send Ardeth a Private Message
quote:
..., Bobosikova,...

Muzu vedet cim se Bobosikova provinila ?
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 14/06/2004 :  21:32:58  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
quote:

quote:
..., Bobosikova,...

Muzu vedet cim se Bobosikova provinila ?

Ze ji to ted kurva slusi. Pripada mi celkem sexy, asi jsem uchyl.

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 14/06/2004 :  21:34:33  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
Viz Kuzmo, k tem Vikky, Dolly atd.
Pochop, ze je demokracie a pravo byt volen ma kazdy obcan CR starsi nez 21 let. Jeste neco chces dodat? To, ze si z toho lidi udelali takovej malej theatr je pouze jejich vec.

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/06/2004 :  21:37:37  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:
Tim jsi dal hlas komunistum....

A jak vis koho ja bych sel volit kdybych sel?
Ted kdyz reknu ze bych volil komance tak sem podle ty tvoji teorie dal hlasy ODS nebo komu?
Nech si tyhlety tvoje teorie a alibisticky keci pro kamose v hospode kdyz mate v hlave desaty pivo a nemate o cem rozumovat chytraku.

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/06/2004 :  21:40:20  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:

Pochop, ze je demokracie a pravo byt volen ma kazdy obcan CR starsi nez 21 let. Jeste neco chces dodat? To, ze si z toho lidi udelali takovej malej theatr je pouze jejich vec.

Chci jen dodat ze z toho neudelaly teatr lidi, ale zase penize. Ten kdo je ma si u nas muze delat cokoliv. Nejen uplacet a manipulovat, ale maj i na drahy reklamy a propagaci, na kterou si slusnej clovek pokud nekrade nevydela... a nebo pokud neni uplne vymastejnej a svoje celozivotni uspory nehodla vyhodit kanalem za spoty pro politickej cirkus.

Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 14/06/2004 :  21:48:58  Show Profile Send Speh a Private Message
Je to sice nazor, ale me pripadne celkem ne prilis rozumnej.Tim ze nejdes volit podle meho nazoru rikas ze vlastne je vsechno u nas v poradku a vubec ti to nevadi.To ze jsi znechucen je sice pekny, ale tim ze nikoho nevolis rikas ze je ti to vlastne jedno at si delaj co chtej ja budu furt rikat jak je to na hovno.To ze jsou u nas volby zkorumpovany je pekna blbost.Kazdopadne je to tvuj nazor.

Dobra vlada nikdy nezavisi na zakonech, ale na osobnich kvalitach tech, kdo vladnou.Aparat vlady je vzdycky podrizen vuli tech, kdo ten aparat obsluhuji.Nejdulezitejsim prvkem vlady je tedy metoda vyberu vudcu.
Frank Herbert
Celkem vystizny dokonce tak vystizny ze jsi to i pamatuju.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.

Edited by - Speh on 14/06/2004 21:50:32
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 14/06/2004 :  21:49:57  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
quote:

quote:

Chci jen dodat ze z toho neudelaly teatr lidi, ale zase penize. Ten kdo je ma si u nas muze delat cokoliv. Nejen uplacet a manipulovat, ale maj i na drahy reklamy a propagaci, na kterou si slusnej clovek pokud nekrade nevydela... a nebo pokud neni uplne vymastejnej a svoje celozivotni uspory nehodla vyhodit kanalem za spoty pro politickej cirkus.

Na volebni kampan dostavas statni prispevek po zaplaceni registracniho poplatku, je ti zdarma umozneno vysilani spotu v TV a v radiu. Je pravda, ze velke strany davaji dalsi penize do kampane, ale jsou to soukrome penize stran, takze do toho davaji stejne penize jako Pepa z horni dolni, tzn. ze sve kapsy.
Ale ja si myslim, ze s trochou snahy se da dobry spot udelat i za tech 50k co dostanes od statu.

Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 14/06/2004 :  22:30:20  Show Profile Send Ardeth a Private Message
quote:

quote:
Tim jsi dal hlas komunistum....

A jak vis koho ja bych sel volit kdybych sel?
Ted kdyz reknu ze bych volil komance tak sem podle ty tvoji teorie dal hlasy ODS nebo komu?
Nech si tyhlety tvoje teorie a alibisticky keci pro kamose v hospode kdyz mate v hlave desaty pivo a nemate o cem rozumovat chytraku.

Ze zasady u piva o politice nemluvim. Krom toho si po sobe precti co placas za nesmysly. A nakonec se nauc pouzivat slovo alibismus. Posledni posty cos tu napsal nemaj hlavu ani patu, opiraji se o tvoje smyslene nazory a odpovedi bych hodnotil stylem neco placnu treba to vyjde.
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 14/06/2004 :  22:32:00  Show Profile Send Ardeth a Private Message
quote:

ROFL...fakt uz prestan placat
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/06/2004 :  23:11:47  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:

Placas ty.... jednoznacne si rekl ze ja sem dal hlas komunistum, tim ze jsem nesel volit....o post predtim si napsal ze kdo nevoli, voli soupere.

Tak mi vysvetli, komu jsem presne pomohl, kdyz jsem nesel volit s tim ze jsem jit volit chtel a dat hlas komunistum, protoze si myslim ze Ransdorf je odbonik na svem miste. Dal jsem tedy hlas ODS ci jine pravicove strane????

Jsem zvedavej na tvoji jasnou odpoved ty curaci hlavo

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 14/06/2004 :  23:43:08  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message
serou vás politici ?

terapie, kterou jsem podstoupil :

cca 10 x jsem si přehrál komplet seriál Yes, (Prime)Minister ,
následně jsem si pro jistotu přečet obě knihy Yes, Minister

v současný době se mně drtivá většina zpráv o politice asociuje s nějakou scénou v tomto seriálu, takže se celkem i zasměju (černej humor)(např. Tvrdík -> ČSA)

jinak jít volit je absolutní minimum co může člověk udělat, aby jsme se dostali z tědlech sraček

btw až se dostanou komouši do vlády, tak to tu taky balim, tak zatim vyberte nějakou pěknou zem (Irsko ? Anglie ?) a tam se sejdem
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 14/06/2004 :  23:52:03  Show Profile Send Ardeth a Private Message
quote:

quote:

Placas ty.... jednoznacne si rekl ze ja sem dal hlas komunistum, tim ze jsem nesel volit....o post predtim si napsal ze kdo nevoli, voli soupere.

Tak mi vysvetli, komu jsem presne pomohl, kdyz jsem nesel volit s tim ze jsem jit volit chtel a dat hlas komunistum, protoze si myslim ze Ransdorf je odbonik na svem miste. Dal jsem tedy hlas ODS ci jine pravicove strane????

Jsem zvedavej na tvoji jasnou odpoved ty curaci hlavo

Uz mam aspon jasneji co jsi zac...jeste pripis svuj vek at muzu dotvorit tvuj obraz mladeho pionyra ci vyspeleho komunisty.
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 14/06/2004 :  23:53:21  Show Profile Send Ardeth a Private Message
quote:
Originally posted by Isac
..., tak zatim vyberte nějakou pěknou zem (Irsko ? Anglie ?) a tam se sejdem

Kazdy mi zatim doporucuje Irsko (pry tam je tydeni vyplata).
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 14/06/2004 :  23:55:36  Show Profile Send Speh a Private Message
To ja bych asi dotahnul asi do Nepalu do hor, abych se uklidnil. Kazdopadne ano pane premiere/ministre nemuzes srovnavat z nasi politikou i kdyz je to hodne podobny.U Tvrdika to bylo krapet v necem jinym. Kazdopadne hodne zabavnej serial a rozhodne nejvetsi borec je sir hamfri.

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 14/06/2004 :  23:59:17  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
Irsko jednoznace. Z EU druhy nejvetsi HDP po Lucembursku. A navic se jeste dale rozviji, vypada to tam jako v anglii za 100 let, moderni technologie a tak. A pekna priroda, neznicena jako v Anglii.

Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 15/06/2004 :  00:08:40  Show Profile Send Speh a Private Message
No Irove to opravdu udelali skvele, zkratka dokazali vyuzit namaximum penize z eu.Taky ze jse jich tam napumpovala tuna, takovou prilezitost uz nikdy zadna zeme nebude mit.Kazdopadne zazivaji skveli cas a zlepseni narodniho sebevedomi.Ale nesmi jse tam kourit v hospe, takze bych tam moc dlouho nevidrzel

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 15/06/2004 :  00:12:59  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:
Uz mam aspon jasneji co jsi zac...jeste pripis svuj vek at muzu dotvorit tvuj obraz mladeho pionyra ci vyspeleho komunisty.

Je mi vic jak tobe skautiku.
Dobra odpoved na moji konkretni otazku.....

Ty si asi prehlidl na co sem se ptal co... tka ja ti to rad zopakuju

Zkus se zamyslet a odpovedet mi na moji konkretni otazku. Ocekavam jasnou a strucnou odpoved komu ze jsem to vlastne pomohl... verim ze to zvladnes skautiku

Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 15/06/2004 :  00:17:59  Show Profile Send Speh a Private Message
Mno ja bych ti odpovedel takto.Tim ze jsi nesel volit jsi napomohl komousum, jelikoz by jsi komouse rozhodne nevolil prepokladam.Jelikoz maji komancove nejstalejsi volicskou zakladnu, ktera chodi stale volit, coz neni muj vymysl ale statistika.Takze tim ze jsi nedal hlas komukoliv jinymu jsi vlastne dal hlas komunistum.Je to hrozne diskutabilni jestli to tak je, ale kazdopadne nic jineho me nenapada.Ale celkem bych tomu veril, ze pokud by prislo dejme tomu o 10-20% vice naroda, tak by komuniste nemeli tolik.
Ransdorf je vzkutku dobrej skoda ze je komunista vic takovich lidi ve stranach ostatnich.

Edited by - Speh on 15/06/2004 00:23:00
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 15/06/2004 :  00:29:11  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message
Matematicky ten kdo nejde volit dal 30 procent hlasu ODS, 20 procent hlasu KSCM ... etc
ty kecy o tom ze za vysoky preference komancu muze jen jejich volicska zakladna, ktera ma vyssi volebni moralku sou trochu neuplny. Komunisti dostali vic hlasu i v absolutnim poctu, nejen v pomerovym. pocet jejich volicu se od roku 89 zdvojnasobil ( z nejakych 9,8 po revoluci) k nejakym 17-18 co by meli dnes pri parlamentnich volbach. Muzou za to strany jenz byly u moci.
Co si narod odstavkoval to ma.

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 15/06/2004 :  00:36:53  Show Profile Send Speh a Private Message
Nj nevim jak je to presne, ale kazdopadne mi to zas tolik nevadi. Mnohem vic bych to rozdejchaval kdyby to bylo v parlamentnich volbach.Naopak za Ransdorfa jsem svym zpusobem rad ze tam je.Ale snad socani skonci brzo a trosku jse to u nas rozhejbe nejsme na tom nejhur zatim.

Edited by - Speh on 15/06/2004 00:38:16
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 15/06/2004 :  08:17:57  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
quote:
Samozrejme.

Pokud neveris jakymkoli vysledkum, je to opravdu tvuj velky problem, z ktereho se odviji tvoje pochopitelna nechut k cemukoli. Osobne si nemyslim, ze vysledky referenda byly zmanipulovane. Opravdu si myslim, ze vetsina lidi byla pro vstup do EU a slibovali si od toho zlepseni stavu u nas (nemyslim ted nejaky rust ekonomiky, i kdyz, pravda, i taci najivni jedinci se nasli) a k volbam sli, i kdyz moc nesouhlasili s podminkami vstupu, ktere ale stejne nikdo poradne nezna. Druhou veci jsou volby do EU parlamentu. Tam vsichni volici "uctovali" s vladou/politiky. Zatimco vetsina lidi nevidi smysl v techto volbach (at se to odviji od neznalosti principu EU, od neznalosti aktualnich problemu EU, az po pocit zbytecnosti - co 24 ptaku v 800 clenem hejnu), tak dalsi cast volicu je znechucena domaci politickou scenou (a to nejen vladnimi kroky, ktere ne vsechny byly nutne, presto se na EU svedly, tak i opozici, ktera se nechova korektne).
Ale nemyslim si, ze jakekoli volby by byly u nas zfalsovane. Ono to ostatne jde ponekud problematicky, protoze jsou vysledky po mestech a casem budou i vysledky po okrscich a dost tezko podplati tolik "spravnych" obcanu, kteri v tech komisich sedeli a vysledky znaji/jsou k dispozici k nahlednuti.

quote:
Bohuzel ted nemam zadnou stranu, s kterou bych se dokazal ztotznit ve vetsine nazoru a ani zadna ze stan pro me prijatelnych nema zadnou osobnost, kterou bych chtel podporit.

Jit volit mensi zlo oproti vetsimu pro me neznamena nic vic, nez proste volit zlo.

Nevolit je tve pravo a volit/volit mensi zlo je otazka diskuze, kdy nikdo nemuze rict, ktery postoj je spravny. Ale faktem zustava, ze nejde-li nekdo k volbam, dava vetsi sanci populistum (ne extremistum, ale populistum a v tom je rozdil) a jeho "hlas" je obrazem rozlozeni sil. Pochopitelne zde hraji roli strany, ktere nedokazi takove lidi pritahnout k volbam, zaujmout a presvedcit, ze nutne, aby clovek sel volit.

quote:
Volby jsou kurevsky nakladny a myslim si ze pro 28% populace starsich 18ti let je docela luxus vyhazovat tyhle penize za volby, ktere jsou spatne organizovane, nepruhledne, tudiz pro me neduveryhodne a buh vi co jeste. Ty penize by se mohli pouzit lepe, ostatne vetsina u nas prerozdelovanych penez by se dala vyuzit lepe.

Na zaver zopakuju, ze jsem volit nebyl a udelal sem dobre.
Nekdo muze mit nazor jiny, ale ja mam takovejhle a sve duvody jsem uvedl.

Volby jsou a nejsou nakladne. Zalezi na uhlu pohledu. A rozhodne to nebyly volby pro 28% volicske zakladny, ale byly pro 100% volicske zakladny. Jenom 78% se rozhodnulo se jich neucastnit.
Ze byla mala ucast a pro nektere pusobi dojmem neduverihodnosti je problem, ktery jde resit - povinnosti volit, protoze neni clovek, ktery nema nazor. Byly by potom duveryhodne? Aha, ty bys citil nejake omezeni, ze Ale nejde to resit jinak...na jednu stranu, jsou vsechny volby u nas (krome referenda) nezavisle na volebni ucasti, jsou opravdu svobodne, ale mohou vyustit v extremni pripady.

Ale rozhodne bych byl opatrny s frazi, ze volby byly zbytecne a penize sly pouzit jinak. Tak to rozhodne nemuze byt postaveno, protoze to bychom se vratili tam, kde jsme byli, mozna jeste dal. Potom bys byl spokojeny? Kdo by urcoval, kdo se za nas ma ucastnit zasedani parlamentu EU? A muzeme pokracovat...kde jsou volby nezbytecne? Od 50% ucasti? Proc zrovna 50%?...co 80%? ...90? 99?100? 0?

Nehlede na to, ze 2 miliardy korun, at se to muze zdat jako neskutecne velke prostredky, jsou ve srovnani s prostredky, ktere vlada (jakakoli, ale nase) promrha naprosto zanedbatelne.

Me jen zajimal tvuj postoj k tomu, proc nevolit je ten spravny pristup.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/06/2004 :  10:17:23  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

Irsko jednoznace. Z EU druhy nejvetsi HDP po Lucembursku. A navic se jeste dale rozviji, vypada to tam jako v anglii za 100 let, moderni technologie a tak. A pekna priroda, neznicena jako v Anglii.

me osobne pokud bych mel porovnavat tak bych nejradsi svedsko nebo finsko, podle prostredi atd, bohuzel tu jejich hatmatilku teda vazne neumim

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 15/06/2004 :  10:20:32  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message
Malá účast byla protože lidem jako já kua propadla občanka a neměli novou a ten zkurv. pas zapomněli v Praze
Na druhou stranu sem překecal známé at volí Zielnce a ne unii svob. páč ti se tam stejně nedostanou :o)
ad Kuzmik : až se jednou dostanou díky takovým jako ty k moci extrémisti a pořádně tady s tím státem zatočí, tak si možná uvědomíš to co ti tady většina lidí povídá...
ad emigrace : já bych volil Kanadu, je tam druhá největší životní úroveň na světě, je to obrovská země, levné baráky, malá nezaměstnanost, mluví se anglicky...a budeme tam mít kamarády cigány, ó respektive róómcigány

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 15/06/2004 :  10:29:33  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
Samozrejme ze pokud by u nas bylo jit volit povinne (ani bych nebyl moc proti) volit bych sel a urcite bych nejaky to mensi zlo zvolil.

Co se tyka tech nesmyslnych kecu, ze kdyz nekdo nejde volit dava hlas komunistum, myslim ze nejbliz pravde je Stilgar s tim ze se na to musi koukat z matematickeho hlediska, protoze volby a jejich vysledky jsou prave jen pouha cisla, procenta a jine pocty. S tim se dokazu ztotoznit a jak sem rekl, dle toho jsem udelal dobre ze jesem volit nesel.
Sve politicke fafority nemam a da se rict ze kazda politicka strana ma v sobe neco malo, s cim bych souhlasil a rad to podporil.
A presne jak Stilgar napsal, podle vysledku voleb jsem dal 30% svyho hlasu ODS, 20% Komousum atd. atd.

Jsem se svou volbou nadmiru spokojen.
Osobne si myslim ze tu bylo vice lidi co volit nesli, a je mi jedno z jakeho duvodu. Moje duvody jsou pro me opodstatnene a duvody tech co me presvedcuji pro to abych volit sel mi zatim nepripadaji silnejsi nez ty me.
Treba se to casem zmeni, ale ted ne.

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 15/06/2004 :  10:37:41  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:

Malá účast byla protože lidem jako já kua propadla občanka a neměli novou a ten zkurv. pas zapomněli v Praze
Na druhou stranu sem překecal známé at volí Zielnce a ne unii svob. páč ti se tam stejně nedostanou :o)
ad Kuzmik : až se jednou dostanou díky takovým jako ty k moci extrémisti a pořádně tady s tím státem zatočí, tak si možná uvědomíš to co ti tady většina lidí povídá...

Otazka je co je horsi.... jestli bejt obcan, kterej dodrzuje zakony a ma vlastni nazor a nejde volit pokud nema koho.

Nebo bejt obcan, co nema platny obcansky prukaz a ani u sebe nema jinej prukaz totoznosti, coz je u nas proti zakonu, protoze je to povinnost kazdeho kdo dosahl veku 15ti let.
Pak samozrejme volit jit nemuze a o to, ze by rad chtel vyjadrit podporu nejake strane a tim i svuj zajem o budoucnost tohoto statu, zmari jen proto ze je nezodpovednej a neni si schopen ohlidat vlastni doklady totoznosti. Je dobre ze takovehle individua nastesti volit nesli, buh vi komu by ten svuj hlas dali a jak by to tu vypadalo kdyby se podobni lide dostali k moci v tomhle state.

Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 15/06/2004 :  10:57:53  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message
quote:

Otazka je co je horsi.... jestli bejt obcan, kterej dodrzuje zakony a ma vlastni nazor a nejde volit pokud nema koho.

Nebo bejt obcan, co nema platny obcansky prukaz a ani u sebe nema jinej prukaz totoznosti, coz je u nas proti zakonu, protoze je to povinnost kazdeho kdo dosahl veku 15ti let.
Pak samozrejme volit jit nemuze a o to, ze by rad chtel vyjadrit podporu nejake strane a tim i svuj zajem o budoucnost tohoto statu, zmari jen proto ze je nezodpovednej a neni si schopen ohlidat vlastni doklady totoznosti. Je dobre ze takovehle individua nastesti volit nesli, buh vi komu by ten svuj hlas dali a jak by to tu vypadalo kdyby se podobni lide dostali k moci v tomhle state.

Tak za prvé, za doklad totožnosti se považuje i řidičák, který u sebe nosím a je platný. Bohužel nemůže byt jako doklad u voleb ap.
To, že mi občanka propadla o 7 dnů je moje chyba, to uznávám...domů se moc nedostanu a když tak o víkendu kdy jsou úřady zavřené.
Byl jsem volit zatím vždy a pujdu zase a tvoje útočné kecy jsou naprosto mimo.
Na druhou stranu konečně jsem pochopil tu nabubřelost a ignoraci, ne-li debilitu lidí, kteří tím, že nevolí....a ted ti to vysvetlim jeste jednou...Většina lidí by volila "normální strany" levici nebo pravici, to že jsou znechucení, líní, nezodpovědní nebo jak tomu chceš říkat je jejich věc...prostě tím že nejdou se sníží počet volících např na 200 000 lidí..jenže komunisti chodí pravidelně a organizovaně volit a jejich počet je u voleb stabilní...není to nárust voličů komunistu ale debilita lidí jako ty, kteří nechodí volit a dávají jim tak vlastně procenta.
ad já : je mi to kua líto, že sem nemohl volit a nechtěne se zařadil mezi lidi jako Kuzmik

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 15/06/2004 :  11:14:04  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:
Tak za prvé, za doklad totožnosti se považuje i řidičák, který u sebe nosím a je platný. Bohužel nemůže byt jako doklad u voleb ap.
To, že mi občanka propadla o 7 dnů je moje chyba, to uznávám...domů se moc nedostanu a když tak o víkendu kdy jsou úřady zavřené.
Na druhou stranu konečně jsem pochopil tu nabubřelost a ignoraci, ne-li debilitu lidí, kteří tím, že nevolí....a ted ti to vysvetlim jeste jednou...Většina lidí by volila "normální strany" levici nebo pravici, to že jsou znechucení, líní, nezodpovědní nebo jak tomu chceš říkat je jejich věc...prostě tím že nejdou se sníží počet volících např na 200 000 lidí..jenže komunisti chodí pravidelně a organizovaně volit a jejich počet je u voleb stabilní...není to nárust voličů komunistu ale debilita lidí jako ty, kteří nechodí volit a dávají jim tak vlastně procenta.
ad já : je mi to kua líto, že sem nemohl volit a nechtěne se zařadil mezi lidi jako Kuzmik

Tak zaprve.
Ridicsky prukaz u nas neni uznavan jako prukaz totoznosti, protoze neobsahuje zakonem dane povinne udaje aby se jim mohl stat. Lze jej pouze pouzit jako doplnkovy doklad k obcance ci pasu (zadosti o uver atp.). Tudiz s ridicskym prukazem jit volit nelze, protoze to NENI PRUKAZ TOTOZNOSTI!

Za druhe.
Mezi lidi jako Kuzmik si se nezaradil, protoze ja sve doklady mam v poradku a volit sem mohl jit pokud bych mel zajem. Ten sem nemel a nesel sem, narozdil od tebe kterej je nezodpovednej bordelar a mohl jit leda do prdele a ne volit.

Za treti.
Komunisticka strana jiz davno neni zivena hlasy starych skalnich zastancu teto ideologie jejichz vekovy prumer je daleko nad 60ti roky. Pokud by si nasi politickou scenu sledoval pozorneji, jiste by ti neuslo, ze podstatna cast hlasu je z okruhu novych a mladych clenu, kteri se ztotoznuji s programem KSCM. Vetsina tech o kterych mluvis bud uz nezije, nebo volit nechodi, protoze neveri ze svym hlasem neco zmeni.

Misto blbejch kecu se seber dacane, a bez si dat do poradku vlastni doklady, aby si stihnul pristi volby

Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 15/06/2004 :  11:30:49  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message
quote:

quote:

Ale jenom pokud pro tebe neni voleni tech souperu uplne stejnej shit jak toho "mensiho zla". Jinak Ransdorfa sem v parlamentu chtel, je tam, ja sem spokojenej.
-Jinak spis me dostavaji az fasisticke nazory lidi, ktere bych jinak oznacil typem "rychly sipy", kdyz sem rekl(ne tady), ze bych Ransdorfa volil. Konkretne Baghera atd. Nemuzu potlacit pocit sklamani.

-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru-
*The murderer Feyd Rautha*
-ex/member of Suchdol -Triada- team.

Edited by - Cert2 on 15/06/2004 11:56:21
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/06/2004 :  11:54:15  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:
Originally posted by Cert2

Ale jenom pokud pro tebe neni voleni tech souperu uplne stejnej shit jak toho "mensiho zla". Jinak Ransdorfa sem v parlamentu chtel, je tam, ja sem spokojenej. Fasisti jako Baghera mi muzou polibit .....

jojo komanci uz rozjeli taktiku, nepohodlny lidi uklidit do ustrani , sup s ransdorfem za hranice, este by z nas moh udelat demokratickou levici

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 15/06/2004 :  12:36:19  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message
quote:

quote:

Tak zaprve.
Ridicsky prukaz u nas neni uznavan jako prukaz totoznosti, protoze neobsahuje zakonem dane povinne udaje aby se jim mohl stat. Lze jej pouze pouzit jako doplnkovy doklad k obcance ci pasu (zadosti o uver atp.). Tudiz s ridicskym prukazem jit volit nelze, protoze to NENI PRUKAZ TOTOZNOSTI!

Za druhe.
Mezi lidi jako Kuzmik si se nezaradil, protoze ja sve doklady mam v poradku a volit sem mohl jit pokud bych mel zajem. Ten sem nemel a nesel sem, narozdil od tebe kterej je nezodpovednej bordelar a mohl jit leda do prdele a ne volit.

Za treti.
Komunisticka strana jiz davno neni zivena hlasy starych skalnich zastancu teto ideologie jejichz vekovy prumer je daleko nad 60ti roky. Pokud by si nasi politickou scenu sledoval pozorneji, jiste by ti neuslo, ze podstatna cast hlasu je z okruhu novych a mladych clenu, kteri se ztotoznuji s programem KSCM. Vetsina tech o kterych mluvis bud uz nezije, nebo volit nechodi, protoze neveri ze svym hlasem neco zmeni.

Misto blbejch kecu se seber dacane, a bez si dat do poradku vlastni doklady, aby si stihnul pristi volby

Ja taky nerikam ze je to jako prukaz totoznosti...taky sem rekl ze vim, ze s tim se k volbam, na postu ap. nemuze.
To ze jsem udelal chybu a nevyridil si doklady jen proto ze sem vetsinu casu v Praze a ne doma kde jsem jen na vikend jsem rekl taky, je to chyba a ja to vim.
Mezi lidi jako ty jsem se zaradil tim ze jsem nevolil, nikdy bych se neopovazil klesnout tak hluboko a zaradit se mezi lidi s nazorem jako mas ty.
Komunisticka strana ma narust mezi nezamestnanymi a stala volicska zakladna je porad u duchodcu.
btw ja bych klidne volil Randsdorfa...nemam predsudky proti komunistum, ale proti extremistum, kteri by dostaly diky neschopnosti lidi jako si ty procenta.
Tot vše a ukecej se třeba k smrti.

Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 15/06/2004 :  16:53:53  Show Profile Send Ardeth a Private Message
quote:
Za treti.

Vetsi snusku blbosti jsem necetl ani v blesku.
Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 15/06/2004 :  17:36:08  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message
Ardeth> Fakt ? Ja volil Ransdorfa, tj KSCM, u voleb jsem potkal particku lidi, co zasli k volbam pri dopoledni prochazce, 5 lidi asi ve veku 20-25, fesne obleceny, pohodovy lidi. Asi pul hodiny jsem se s nima bavil, dali sme si cigo a vsichni do jednoho toho Ransdorfa volili taky, protoze podle nich dneska neni jina moznost, po zkusenostech s vyvojem politicky sceny v tyhle zemi po 89. Mozna je to svym zpusobem smutny, ale je to tak.

btw. vetsina z mych znamych volila bud ODS nebo KSCM a taky to jeste nejsou duchodci ;) Chce to otevrit oci.

Beholder [- Monster of Underdark -]
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 15/06/2004 :  17:53:10  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
´
quote:
Originally posted by beholder
po zkusenostech s vyvojem politicky sceny v tyhle zemi po 89

Chce to otevrit oci.

Otevrit by mel oci nekdo tobe. Zapominas na politicky vyvoj pred 89´? Nebo nezapominas a v tom pripade jsi u me proste debil.

Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 15/06/2004 :  17:53:13  Show Profile Send Ardeth a Private Message
40 let tu delali dusno a nikdo mi nevymluvi, ze budou jini po par letech. Stacil mi dokument s mladou poslankyni klubu komunistu a jeji stupidni nazory.

Krom toho program je vzdy psan tak, aby na to hlavne skocili ti hloupi lide. Tim je nechci nijak urazet, ale je to ostuda, ze prave na nich se takove strany jako KSCM ci CSSD hoji.

Doporucuji Ti sejit se s lidmi co zazili pravou tvar komunismu. A to, ze je volic mlady nezmeni nic na faktu, ze ve vedeni je vetsina byvalych funkcionaru byvaleho rezimu. Jen se ti mladi nechali zblnout recmi, ze vse bude "zadarmo" - tohle uz tu jednou bylo.

Edit: chybka

Edited by - Ardeth on 15/06/2004 17:53:57
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 15/06/2004 :  18:30:36  Show Profile Send Speh a Private Message
Mno otevrit oci by jsi mel ty.Nevim z jakeho kraje pochazis nebo odkud a co delas, ale zadny z mich znamich opravdu zadny komunisty nevolil. Mozna je to tim ze jsem z prahy coz je tradicni basta ods.Nevim no vubec nevim co na to rict.Podle miho i kdyby jse dostali komancove k moci tak to nebude jako driv, preci jenom by jim to nikdo nedovolil a mozna by jse lidi zacli vic zajimat o politiku kdyz uz by na nas skoro padalo hovno.Ve zkrytu duse doufam aby jse to tak stalo aspon na rok dva, aby ty co tu rvou jak nevolej atd... strasne to obhajujou, aby to zazili.Kdyz mi vypravi muj deda co zazil v jachymove v dolech nicmoc [nema vlasy zuby svoje plno nemoci a vad], jak nase rodina nesmela nic na skoly nikdo nic, protoze pulka rodiny emigrovala a pak se podivam na nektere posty a nazory tak je mi pomalu do breku.

Edited by - Speh on 15/06/2004 18:31:47
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 15/06/2004 :  18:34:14  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
Speh>
a myslis, ze v 48´ se komunisti nekoho ptali, jesli jim to nekdo dovoli? Byla jina doba, to je jasny, ale vem si, ze si to dovolili v dobe po 2. svetovy valce, takze nasili nasledovalo nasili a predtim byla u nas jedna z nejrozvinutejsich demokracii na svete. Takze nikdy nerikej, ze by se to nemohlo stat znova. Mohlo a ver tomu, ze v mistnich bunkach (a ty ridi deni uvnitr strany) sedi lidi, ktery by opet radi "kroutili krky".

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000