Author |
Topic  |
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 03/06/2004 : 12:50:03
|
Spousta lidi zjevne zapomela proc ODS sla od valu, ze tehdy byla ekonomika zeme jaka byla, a ze pak vymenou za ruzny funkce podepsala opozicni smlouvu. Nakonec preference ODS vzrostly az v tomhle volebnim obdobi, kdy zustala chte nechte ciste v opozici a jenom kritizuje a dela "ja nic ja muzikant". Sem zvedavej jaky reformy vytahne z rukavu v oblastech kde se to jim ani CSSD zatim nepovedlo. Snad to nebudou experimenty typu "kuponova privatizace". Sem ateista takze na zazraky neverim. Je fajn, ze spousta z nich odesla do US nebo se jinak ze sceny vytratila(Ruml atd..), ale furt tam zbyli stari dobri pratele, kterym bych nedal hlas ani za milion. Ale co, jedni sou za osmnact a druzi bez dvou za dvacet, tak aspon se zase zasmejem. |
-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru- *The murderer Feyd Rautha* -ex/member of Suchdol -Triada- team. |
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 03/06/2004 : 12:54:28
|
quote: Originally posted by beldor5
quote: Originally posted by Isac
neřikám všichni komunisti, řikám Ransdorf
rozhodně pobral víc rozumunu než půlka komunistů dohromady
Je inteligentni,je dobry recnik,ale to nic nemeni ze o problematice ekonomiky vi pekny hovno...ale umi to celkem dobre zamaskovat,vi co lidi chteji a presno to jim dava....(moje sousedka mu tedy alespon pri tech debatach rozumi,coz se bohuzel neda rict o vetsine politiku ostatnich stran)
I kdyby tomu a onomu nerozumel, tak aspon uvazuje racionalne a neni demagog a populista jak "nebudu radsi konkretizovat". EDIT:Tim, ze ho nezvolili za predsedu strany jasne ukazali, ze nestoji o zadny inteligentni zmeny ve strane a radsi budou placat svoje nesmysly s Grebenickem v cele. Znam totiz par mladych lidi, kteri by komunisty i volili, kdyby Ransdorf vyhral. |
-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru- *The murderer Feyd Rautha* -ex/member of Suchdol -Triada- team. |
Edited by - Cert2 on 03/06/2004 13:06:03 |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 03/06/2004 : 13:06:21
|
rofl...Ransdorf je stejnej smejd jako teba Tlusty, sice mozna inteligentni, ale nepujcil bych mu 10 Kc bez smenky a hmotne zaruky :) |
Dávejte na sebe pozor, holoto! Dobře už bylo... |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 03/06/2004 : 13:08:16
|
quote: Originally posted by Cert2
Spousta lidi zjevne zapomela proc ODS sla od valu, ze tehdy byla ekonomika zeme jaka byla, a ze pak vymenou za ruzny funkce podepsala opozicni smlouvu. Nakonec preference ODS vzrostly az v tomhle volebnim obdobi, kdy zustala chte nechte ciste v opozici a jenom kritizuje a dela "ja nic ja muzikant". Sem zvedavej jaky reformy vytahne z rukavu v oblastech kde se to jim ani CSSD zatim nepovedlo. Snad to nebudou experimenty typu "kuponova privatizace". Sem ateista takze na zazraky neverim. Je fajn, ze spousta z nich odesla do US nebo se jinak ze sceny vytratila(Ruml atd..), ale furt tam zbyli stari dobri pratele, kterym bych nedal hlas ani za milion. Ale co, jedni sou za osmnact a druzi bez dvou za dvacet, tak aspon se zase zasmejem.
sla od valu protoze sk**vili kuponovou privatizaci,bohuzel v te dobe,zrovna nebyly zadne ucebnice co se ma delat po revoluci,takze je to takove kritizovani z pohledu historie(to nic nemeni na tom ze to podelali),opozicni smlouva jim taky nepridala.Bohuzel CSSD uz je tady 6 let a udelali(az na tu posledni skororeformu) este vetsi ho....(zase muzem rict ze kdo nic nedela nic neskazi)
+To ze randsdorf neni demagog je celkem spatny vtip..... ,takym u nekterych otazek nic jineho nezbyva
Edit:Ale je fakt ze randsdorf je 3x lepsi nez ostatni komunaci dohromady |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
Edited by - beldor5 on 03/06/2004 13:10:11 |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 03/06/2004 : 13:32:37
|
quote: Originally posted by beldor5 Njn 18+ blbci maj bohuzel taky volebni pravo....
tim si jako myslel co ?
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 03/06/2004 : 15:26:47
|
quote: Originally posted by beldor5 Njn 18+ blbci maj bohuzel taky volebni pravo....
tim si jako myslel co ?
Mozna myslel, ze by se melo volit jen do 18ti.  |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 03/06/2004 : 16:11:03
|
quote: Originally posted by Sir.Thomik
tim si jako myslel co ?
Mozna myslel, ze by se melo volit jen do 18ti. 
Centimetru?
-Jinak celou politickou situaci verne vystihuje Jiste pane ministre a Jiste pane premiere, nedavno sem se na to zas dival a je az smutny jak to co je tam jako ze srandy je ve skutecnosti pravda. |
Edited by - Cert2 on 03/06/2004 16:37:55 |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 03/06/2004 : 18:39:36
|
Mno bych rek ze rozhodne nevistihuje situaci u nas, ale je tam hodne podnetnych veci a veci kterym se zasmat, ktere jse daji pouzit i na nasi politiku.Je to skvelej serial.Rozhoden to tak nefunguje, ale svym zpusobem je to hodne podobny. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 03/06/2004 : 18:44:11
|
quote: [i]O tomdle by mela vazne zapremyslet a uvedomit si svoji silu na obycejne lidi a neuvyuzivat ji.
Hmm... todle asi opravdu nemuzes ocekavat.Proste chteji PRACHY PRACHY PRACHY...
prej nevyuzivat  (mozna za 50 let,mozna)
Ano ale stejne by jsi tak meli uvedomit dopad na psychiku lidi kterejm to cpou.Dokud bude cela nase spolecnost tazena strachem a konzumni kampani vazanou na penize, tak se bohuzel v zivote nezbavime tohoto hnusu.Je jenom na kazdym z nas aby jse to zmenilo.Dej buh at na to lidi pridou driv nez bude pozde, protoze takhle to opravdu dal nepude. |
Edited by - Speh on 03/06/2004 18:45:19 |
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 01:18:58
|
quote: Originally posted by Speh
quote: [i]O tomdle by mela vazne zapremyslet a uvedomit si svoji silu na obycejne lidi a neuvyuzivat ji.
Hmm... todle asi opravdu nemuzes ocekavat.Proste chteji PRACHY PRACHY PRACHY...
prej nevyuzivat  (mozna za 50 let,mozna)
Ano ale stejne by jsi tak meli uvedomit dopad na psychiku lidi kterejm to cpou.Dokud bude cela nase spolecnost tazena strachem a konzumni kampani vazanou na penize, tak se bohuzel v zivote nezbavime tohoto hnusu.Je jenom na kazdym z nas aby jse to zmenilo.Dej buh at na to lidi pridou driv nez bude pozde, protoze takhle to opravdu dal nepude.
Tys zjevne nepochopil na cem "konzumni" kapitalismus stoji. Rozhodne ne na tom co my si myslime, ale na tom co je jeste vetsina lidi schopna jim sezrat a tak to zustane! |
Edited by - Cert2 on 04/06/2004 01:22:06 |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 09:48:36
|
V ODS je většina ekonomicky schopných lidí a hlavně zlodějů v ČSSD je většina ekonomicky neschopů a zlodějů, lidovci mají nepřijatelné názory na společnost protože sou pomatení křesťani, komunistou může být člověk tak ve 20, ve starším je to zloděj nebo šílenec. Tak co si tady mám vybrat...? |
*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě] member of Suchdol -Triada- team
|
Edited by - Rebel on 04/06/2004 09:50:02 |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 10:14:14
|
quote: Originally posted by Rebel
V ODS je většina ekonomicky schopných lidí a hlavně zlodějů v ČSSD je většina ekonomicky neschopů a zlodějů, lidovci mají nepřijatelné názory na společnost protože sou pomatení křesťani, komunistou může být člověk tak ve 20, ve starším je to zloděj nebo šílenec. Tak co si tady mám vybrat...?
Zlodeje, kterej si nakrade a lidi to nepoznaj a nijak se to neprojevi na urovni jejich zivota, tudiz ODS. |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 10:23:26
|
V ODS je většina ekonomicky schopných lidí a hlavně zlodějů v ČSSD je většina ekonomicky neschopů a zlodějů, lidovci mají nepřijatelné názory na společnost protože sou pomatení křesťani, komunistou může být člověk tak ve 20, ve starším je to zloděj nebo šílenec. Tak co si tady mám vybrat...?
Zlodeje, kterej si nakrade a lidi to nepoznaj a nijak se to neprojevi na urovni jejich zivota, tudiz ODS.
To bych bral, ale ODS to teda určitě neni, viz super privatizace tatíčka Klause... Znam nekolik lidi, kteří celkem dost prodělali na oblíbených HARVARDSKYCH FONDECH |
|
Edited by - Rebel on 04/06/2004 10:24:41 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 10:31:35
|
tj asi tisicovku co ? nebo kolik stala kuponova knizka :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 10:52:25
|
quote: Originally posted by Pertha
tj asi tisicovku co ? nebo kolik stala kuponova knizka :)
ne moju rodinu z Chanova to stalo 100 tisic ty dylino. |
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 11:04:03
|
ODS  |
AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza] WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division] DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians] VG: Jingej Psionicist GW: Jingej 80 Thief ESO: Jingej V16 Dragonknight |
 |
|
Nathalie
New Member

108 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 11:10:42
|
asi tak nejak.. |
Nathalie iz back bitch, roll out the red carpet |
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 11:51:27
|
trefne receno :) |
San-Raal ...dyslexia for cure found... |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 13:07:38
|
quote: Originally posted by San-Raal
trefne receno :)
kdo není úplný idiot ví, že na kuponové provatizaci se daly prodělat statisíce...myslíš že by ho ti jednotlivci naháněli kvůli 1000? Znám osobně lidi co v tom mají přes 100 klacků... |
|
Edited by - Rebel on 04/06/2004 13:10:23 |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 13:11:44
|
Ransdorf je ohromne inteligentni clovek ktery...ma to v hlavne srovnany, akorat je komunista no.
at delam co delam, to "komunista" a "srovnany v hlave" mi nejak nejde dohromady  
Rebel: rad se necham poucit jak se dalo na kuponovy privatizaci prodelat. |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 13:15:02
|
quote: Originally posted by Tartaros
Ransdorf je ohromne inteligentni clovek ktery...ma to v hlavne srovnany, akorat je komunista no.
Rebel: rad se necham poucit jak se dalo na kuponovy privatizaci prodelat.
zkus si sehnat kontakt na lidi co prodělali na harvardských fondech...doporučuju hledat převážne v žalobách na Koženého. btw Randsdorf je jediný dobrý komunista...škoda že je u komančů |
|
Edited by - Rebel on 04/06/2004 13:16:51 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 13:31:52
|
ovsem to byli lidi co uz sami obchazeli zakon :) a skupovali pravo na kuponky na jiny lidi, coz znamena , chteli vydelat na duverivosti jinych lidi, tak mezi nima a kozenym nevidim rozdil , akorat druhy jmenovany byl chytrejsi :)
ale ty vypadas, ze o tom vis vic |
|
 |
|
Cert2
New Member

195 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 13:53:42
|
quote: Originally posted by Tartaros
Ja zas pochybuju, ze ma vsechno v hlave vporadku clovek, co dela novej UO emulator.   |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 13:53:44
|
ovsem to byli lidi co uz sami obchazeli zakon :) a skupovali pravo na kuponky na jiny lidi, coz znamena , chteli vydelat na duverivosti jinych lidi, tak mezi nima a kozenym nevidim rozdil , akorat druhy jmenovany byl chytrejsi :)
ale ty vypadas, ze o tom vis vic
To vis, typicky postoj nasincu. Vydelavam - nech me byt. Ja si vydelal penize. Ze na hrane zakona? Nevadi, dokazal jsem to, ja jsem riskoval a vydelal. Prodelam - nekdo mi MUSI uhradit skodu. Ja prisel o sve penize, oni me okradli. Ty sfine na me zbohatli a ja nic nevydelal. Nekdo by mi to mel zaplatit. |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 13:54:06
|
quote: Originally posted by Rebel To bych bral, ale ODS to teda určitě neni, viz super privatizace tatíčka Klause... Znam nekolik lidi, kteří celkem dost prodělali na oblíbených HARVARDSKYCH FONDECH
lol a co to ma spolecnyho s ods? co se tyce fondu, tak v ty dobe bylo mraky clanku v novinach ze stavej na lidsky duverivosti jako pozdejs kampelicky, ale vidina desetinasobku je asi tak mocny pozlatko ze i kdyz lidem reknes ze to je blbost tak neuverej a pak se divej .. co na to rict. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 14:08:03
|
Rebel: tak tak...
Tartaros: di si delat na emulatoru a nevopruzuj :P |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 04/06/2004 : 19:15:09
|
Kuponovka byla blbost, ano. Rozhodne se dalo vydelavat na prodeji statnich podilu mnohem lepe a na delsi dobu, ale stalo se. Ale to, co se delo kolem, podvody, tunely atd., ale je jiste chybou zakonu, ale hlavne blbosti lidi. Zkusenost do zivota, treba se jednou Cesi taky nauci investovat do podilovych fondu, akcii atd., ale bude to dlouha cesta.   |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 05/06/2004 : 16:56:58
|
quote: Originally posted by Cert2 Ja zas pochybuju, ze ma vsechno v hlave vporadku clovek, co dela novej UO emulator.  
protoze tomu h***o rozumis 
Octo: napodobne  |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 00:09:35
|
quote: Originally posted by Rebel Tak co si tady mám vybrat...?
To nejmensi ZLO... |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 01:12:34
|
quote: Originally posted by Cert2
ne moju rodinu z Chanova to stalo 100 tisic ty dylino.
Kmeny se nepocitaji  |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 01:18:46
|
quote: Originally posted by Noe
quote: Originally posted by hoghar
Nikoho, natruc.
přesně díky tomuhle stupidnímu přístupu máme takovou vládu jakou máme
To si fakt neuvědomuješ, že někoho zvolit musíme a tenhle přístup nahrává právě těm lidem, kvůli kterým jakoby z protestu k volbám nejdeš. Nebo nemáš dostatek vlastního rozumu aby jsi si dokázal vybrat a svou neschopnost zastíráš právě takovýmahle řečma?
Já půjdu volit ODS a to protože mě její dlouhodobé názory jsou nejblíže ze stran, který mají úspěch na to ve volbách uspět. Sympatická mi je např. strana zelených ale tu volit nepůjdu, protože si uvědomuji, že v této době zatím tato strana nemá natolik silnou pozici aby mohla uspět a já bych svým hlasem jen rozdrobil potřebný počet hlasů nutných ke změně současný politiky. Ale věřím že časem za několik let se tato strana nebo podobná strana vyprofiluje a získá rozumně silnou pozici na to aby stálo zato jí volit.
Tak pod tento post se podepisu.
Kecy typu co zde vyplodil Occtopus ci Hoghar si nechte k pivu do ctvrty cenovy, protoze tam budete hrdinove. |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 01:25:58
|
quote: Originally posted by Tartaros Ja budu volit zeleny, ne proto ze bych nejak zvlast znal ty lidi, nebo podrobne znal jejich program, ale prave proto ze by mohli prinest nejakou zmenu. Ne ani tak v evropsky politice, tam (iirc) zeleny zastoupeni maj, ale v politice nasi.
Ty je neznas a ani jejich program, ale budes je volit jenom proto, ze si myslis, ze Ti (nam) prinesou nejake zmeny ??? Pokud je to opravdu tak jak pises tak lidem jako ty by meli vzit hlasovaci pravo.
Strany co nemaji silne politicke zazemi jsou jen poziraci hlasu silnejsim jako je ODS. Pruser je, ze kazdej by chtel byt predseda a proto asi tolik politickych stran. Je mi opravdu nabliti kdyz vidim 20 kandidatskych stran a sotva 4 strany se dostanou pres 10%. Nedivim se, ze pak vlada vypada tak jak je. |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 01:34:03
|
quote: Originally posted by Nathalie
Tj, kdyz slysim TV Nova tak si predstavim typickou degeneraci lidi diky TV >;]
Nekdo degeneruje na forech a u her a nekdo u Tv Nova  |
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 02:51:38
|
jezis, spam takovejch kydu |
AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza] WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division] DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians] VG: Jingej Psionicist GW: Jingej 80 Thief ESO: Jingej V16 Dragonknight |
Edited by - Drizzt on 14/06/2004 02:51:55 |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 03:18:44
|
quote: Originally posted by Drizzt
jezis, spam takovejch kydu
Bez na pisek.... |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 08:17:05
|
quote: Originally posted by Ardeth
http://zpravy.idnes.cz/eunie.asp?y=eunie/eurovolby.htm
Ta ruda cara je opravdu alarmujici. Jestli to tak pujde dal, tak se bojim uz ted dalsich voleb.
no ja to rikam tak, az komanci púredbehnou i ODS ja prebehnu hranice  |
|
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 09:37:10
|
Mno chce to pockat tak deset let az jim vychcipa ta volicska zakladna mezi starejma a bude to v klidku.Rozhodne bych nepanikaril.Oni maji vyhodu tech sklanih fandu ktery chodej vzdycky a furt.Takze bych podekoval spis tem idiotum kteri volit nebyli, ale pak budou mit nejvetsi keci.Protoze diky nim maj tolik procent. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 09:52:44
|
Mno chce to pockat tak deset let az jim vychcipa ta volicska zakladna mezi starejma a bude to v klidku.Rozhodne bych nepanikaril.Oni maji vyhodu tech sklanih fandu ktery chodej vzdycky a furt.Takze bych podekoval spis tem idiotum kteri volit nebyli, ale pak budou mit nejvetsi keci.Protoze diky nim maj tolik procent.
no ono je to asi slozitejsi , je jasny , ze neschopnost socialni demokracie jim nahrava taky dost priznivcu, a hodne je taky takovych tech mladych nespokojencu, co stale proti necemu protestuji a tak voli radikaly, a jedini radikalove ktery mohli zvolit byli komunisti ale ty mantaky co nevolej a jen si stezujou na forech / v hospode taky nechapu |
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 10:47:38
|
No situace kolem KSCM podle meho je takova: - Maji stalou zakladnu volicu, ktera chodi volit ke kazdym volbam (verni fanousci by se jim dalo rikat), takze diky male ucasti na volbach (ktera u nas nikdy nebyla valna) maji hodne velka procenta. - KSCM nikdy nebyla u vlady a zadna jina strana s ni do vlady nastesti asi nepujde, takze jedine ze by meli 50% hlasu, coz je myslim nerealne. Tudiz muzou vykrikovat ty svoje hesla, ze stat se bude mit dobre atd., protoze pravdepodobne nikdy nedostanou moznost neco zkurvit. - KSCM je tvorena vnitrostranickymi organizacemi (napriklad okresni atd.), kteri jsou povetsinou "kovani" komousi, kteri by se nestitili pokud by se dostali k moci "kroutit krkama". To co vidime v televizi je jen slabej odvar. Mam takovej dojem, ze treba Randsdorf by sel prvni brucet, za sve pokrokove nazory uvnitr strany.  - Pokud by se KSCM dostala k moci, pro me existuji jen 2 moznosti... zacit sabotovat zrizeni, nebo emigrovat.  |
Edited by - Sir.Thomik on 14/06/2004 10:47:57 |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 10:52:07
|
- KSCM nikdy nebyla u vlady a zadna jina strana s ni do vlady nastesti asi nepujde, takze jedine ze by meli 50% hlasu, coz je myslim nerealne.
Myslím, že socdemové nejsou daleko od menšinové vlády podporované komunistama. Odtamtud už je to jenom krůček komunistů do vlády. Pro většinu křesel v parlamentu kupodivu není potřeba mít víc jak 50% hlasů ve volbách. Křesla se rozdělují mezi strany, které se dostanou přes hranici 5%. Neznám přesný mechanizmus, ale předpokládám, že potřebují 50% hlasů ze stran které se dostanou přes těch 5 procent. Heh to je teda věta  |
 |
|
Baghera
Starting Member
31 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 10:58:04
|
Kdo voli komunisty, ten to nema v hlave v poradku. Co se tyce Ransdorfa - je chytrej, ale zaroven komunista -> je to chytej kom. hajzl a o to je nebezpecnejsi. 
|
*may there always be a road!* |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 11:26:32
|
quote: Originally posted by Tibor
- KSCM nikdy nebyla u vlady a zadna jina strana s ni do vlady nastesti asi nepujde, takze jedine ze by meli 50% hlasu, coz je myslim nerealne.
Myslím, že socdemové nejsou daleko od menšinové vlády podporované komunistama. Odtamtud už je to jenom krůček komunistů do vlády. Pro většinu křesel v parlamentu kupodivu není potřeba mít víc jak 50% hlasů ve volbách. Křesla se rozdělují mezi strany, které se dostanou přes hranici 5%. Neznám přesný mechanizmus, ale předpokládám, že potřebují 50% hlasů ze stran které se dostanou přes těch 5 procent. Heh to je teda věta 
Jo jasne, kresla se rozdeluji mezi ty strany ktere maji pres 5% pomernych rozdelenim, tzn. ze pokud ma nekdo treba 30%, muze dostat treba 35% kresel. |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 11:27:23
|
quote: Originally posted by Baghera
Kdo voli komunisty, ten to nema v hlave v poradku. Co se tyce Ransdorfa - je chytrej, ale zaroven komunista -> je to chytej kom. hajzl a o to je nebezpecnejsi. 
Ja si to myslim taky a jsem rad, ze si zvolili Grebenicka "debilka" do cela, tim ukazali, ze je "normalni" lidi volit opravdu nemaj. EDIT: Myslim si, ze je lepsi, kdyz se KSCM nezrusila po listopadu 89´, takhle aspon je celkem jasno, kdo je kdo. Ta predstava, ze by ti kovani komunusti zalozili nejakou stranu s jinym nazvem, spousta blbecku by se asi dala nachytat. |
Edited by - Sir.Thomik on 14/06/2004 11:29:27 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 12:27:30
|
Myslim si, ze je lepsi, kdyz se KSCM nezrusila po listopadu 89´, takhle aspon je celkem jasno, kdo je kdo. Ta predstava, ze by ti kovani komunusti zalozili nejakou stranu s jinym nazvem, spousta blbecku by se asi dala nachytat.
ja myslim, ze by tech blbecku o moc vic nebylo :) |
|
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 13:24:29
|
Mno co se tyce ransdorfa tak ten by sel rozhodne nejspis sedet, protoze co vim a co jsem si tak precet tak mi pripadne ze zodna ransdorf o tom vi celkem nejvic obvzlaste o eu.A i kdyz to nerikam rad jelikoz komunisty opravdu rad nemam tak jsem celkem rad ze zodna ransdorf jse tam dostal.Mno zadna ze stran do toho z komunistama nepude, protoze by spachala politickou sebevrazdu.Nejhorsi ale je ze komanci maj dost kresel aby mohli blokovat celkem dost dulezitych vladnich opatreni.ODS si rekne ze kdyz to navrhli CSSD tak to rozhodne neodhlasujou i kdyz je to pro zemi dobre a komanci jse prikloni k nim protoze maj svuj pohled na vec. Nejak takhle si myslim ze to dost casto vypada.Ze to neshvali jenom z trucu.I kdyz ono moc dobrejch veci z CSSD za par poslednich let nevzeslo. |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 13:31:45
|
quote: Originally posted by Ardeth Strany co nemaji silne politicke zazemi jsou jen poziraci hlasu silnejsim jako je ODS. Pruser je, ze kazdej by chtel byt predseda a proto asi tolik politickych stran. Je mi opravdu nabliti kdyz vidim 20 kandidatskych stran a sotva 4 strany se dostanou pres 10%. Nedivim se, ze pak vlada vypada tak jak je.
ja nevolim 20 stran ktery se nedostanou do parlamentu, volim jednu stranu ktera ma k tomu dost blizko. A ze ubira hlasy strane jako ODS mne trapi ze vseho nejmin (naopak z toho mam radost) |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 14:06:37
|
Jinak ja volil tedkon SN-ED a celkem se koukam vyplatilo. Neznama strana a dostala se celkem nahoru. Od pristich voleb do posl. snemovny si slibuju spolupraci ODS s prave takovymi malymi stranami. KDU-CSL se doufam do pristi vlady nedostane, uz jsou v podstate u vlady 15 let a jejich nazory nesdilim. |
Edited by - Sir.Thomik on 14/06/2004 14:07:07 |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 14:19:56
|
Mno ja jednoznacne doufam ze jse dostane k vlade ODS a udela neco z podnikanim to je neskutecna tragedie dneska podnikat fakt zatrest. |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 14/06/2004 : 14:55:35
|
Jinak ja volil tedkon SN-ED a celkem se koukam vyplatilo. Neznama strana a dostala se celkem nahoru. Od pristich voleb do posl. snemovny si slibuju spolupraci ODS s prave takovymi malymi stranami. KDU-CSL se doufam do pristi vlady nedostane, uz jsou v podstate u vlady 15 let a jejich nazory nesdilim.
Ja doufam, ze ODS nepujde do koalice s nikym nikdy a vydrzi ji jeji samostatnost, ktery se drzej tak jako v pripade volby prezidenta. Strana co potrebuje podporu jinych stran je naprosto k nicemu. Vzdy mezi nimi bude stret nazoru. Jestli se KDU dostane ci nedostane je vcelku naprosto fuk, protoze jsou mensi zlo jak Komuniste. Jak tady nekdo rekl, ze za 10 let uz to budou jini komunusti tak slapl do hovna. Budou to furt stejni komunisti, protoze komunista si sve male komunisty vychovava ! |
 |
|
Topic  |
|