Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Cesi - Budoucnost ?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 27/05/2004 :  19:01:49  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Podle statistik, za 31 let, bude mit Ceska Republika jen neco kolem 5,000,000 obyvatel a za 300 let uz jen 62,000 - coz je asi jako v praveku.

Co si o tom myslite ? Ta druha hodnota "za 300 let" bude rade lidi jiste ukradena, otazkou ale je, jestli ma tedy smysl budovat nejakou budoucnost, horsi je ale as ta prvni hodnota, za 31 let - coz vetsina z nas bude jeste na zivu - bude mit republika kolem 5-6M lidi, coz bude znamenat dost velke problemy po ekonomicke strance, zejmena se snizi uroven ziti a pokud se "neco nestane" bude CR jeden z nejchudsich statu ve stredni evrope.

Co vy na to ?

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 27/05/2004 :  19:11:48  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Byla oranzova.

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 27/05/2004 :  19:14:48  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Ja si myslim, ze se malo suka a moc keca. Rodiere, ses kastrovanej?

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 27/05/2004 :  19:28:05  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Problem tehle zeme je ze tu lidi malo hulej ( a ze ty sraci nechcou povolit legalizaci)

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 27/05/2004 :  20:06:44  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Já na to, že pokud bude hodně vyžírek co se jim nechce makat a vysávaj stát podporama jako klíšťata budeme jedni nejchudších států v evropě mnohem dřív.

Noe

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 27/05/2004 :  20:15:40  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
vsak oni asiati budou vedet co s nasim prazdnym uzemim a 60k domorodcu strci do rezervace a budou nam davat za odmenu skleneny koralky ... kdyz budeme hodny.

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 27/05/2004 :  22:06:04  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Nevim jestli to nezkomolim, ale reknu tohle:

Rodiere jdi do spermobanky a nech se naklonovat, takove lidi jako ty potrebujeme, aby sme nevymreli uplne

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le

Edited by - sword on 27/05/2004 22:06:48
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 27/05/2004 :  22:22:58  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
Co mi na to? Mno, bude nas malo, hm?

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 27/05/2004 :  22:40:32  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Hm, jedinej Drizzt prekvapil odpovedi k tematu :)
Ja nevim ale mne to proste stve. Nevadilo by mne zruseni statu a usporadani do 1 velkeho - alespon bysme meli konecne jednou snad poradnou vladu, ale co mne vadi je vymreni cechu pripadne zredeni krve.
Myslim ze ceska kultura a historie, zvyky .. by nemeli nikdy bejt ukonceny tak jako treba vymreli tatari nebo hunove .. misto toho sou tam dneska naky mixy typu mongolove ;]

Noe > o tom to uz davno neni. Tohle platilo nekdy v 90tejch letech, ted uz je to o tom, ze proste v bejvalejch uhelnejch revirech propustili desitky tisic lidi a proste nemaji je kam zaradit. Samozrejme, muzes namitnout ze prace je vzdycky - ale ty bys byl ochotnej delat dvanactky, soboty, nedele za 5000kc cistyho ? ja teda ne. (pokud si narazel na mne).
Nehlede na to, ze bych o tu praci jeste musel prosit, protoze bezne lidi s aspon nejakou skolou [maturita] do takovejhle praci neberou, radeji vezmou nekoho se zakladnim vzdelanim, pac takovej clovek to ma v palici vymatlano a je mu uplne u prdele jakou pracovni smlouvu podepisuje a ze se znej v podstate stava otrok bez naroku na cokoliv kdy v pripade onemocneni jde na hodinu. Jenze to by milej Noe musel nekdy zvednout prdel z Prahy, ktera jak znamo vydelava ze vsech kraju nejmene ale nejvic se do ni pumpujou penize a zajet se podivat treba na Ostravsko a rict to tam tem lidem do oci. Lidi nejsou otroci a existuje taky pojem urcita zivotni uroven a dokud proste vlada neudela tuhle zemi danove atraktivni, tak nikdo ty lidi co jsou ted bez prace, protoze se rusili desitky podniku nezamestna.
Jsou to lehke pocty, zrusi 1 dul, to je 5-10,000 lidi bez prace, zpetne najmou tak max 10% z toho na nejaky ty rekultivace.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 27/05/2004 :  22:42:07  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sword

Rodiere jdi do spermobanky a nech se naklonovat, takove lidi jako ty potrebujeme, aby sme nevymreli uplne

Problem nejsou spermie - tech sou hektolitry ;] problem sou zensky coby mobilni inkubator ;] nechtej rodit potvory ;]
Treba na mageu kde jsem zalozil podobnej topic jedna zenska odpovedela
"co bych rodila, prisla bych o prijem, stat mi neda penize - ja nedam statu dite" ......... blbka.

Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 27/05/2004 :  23:31:04  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier
"co bych rodila, prisla bych o prijem, stat mi neda penize - ja nedam statu dite" ......... blbka.

proc blbka? lepsi nez si naflakat 5 deti a jit zadonit o davky jako jista sorta :(

San-Raal
...dyslexia for cure found...
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 28/05/2004 :  07:11:22  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Problem nejsou spermie - tech sou hektolitry ;] problem sou zensky coby mobilni inkubator ;] nechtej rodit potvory ;]

BOZE MUJ TY SI VAZNE KOKOT!!! Tobe by fakt prospelo nejaky masivni leceni v PL.

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 28/05/2004 :  07:42:06  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Noe > o tom to uz davno neni. Tohle platilo nekdy v 90tejch letech, ted uz je to o tom, ze proste v bejvalejch uhelnejch revirech propustili desitky tisic lidi a proste nemaji je kam zaradit. Samozrejme, muzes namitnout ze prace je vzdycky - ale ty bys byl ochotnej delat dvanactky, soboty, nedele za 5000kc cistyho ? ja teda ne. (pokud si narazel na mne).

Jo narážel jsem na tebe a pochybuji, že patříš mezi chudáky co makali v dolech, nic jinýho než držet krumpáč neumí a přišli o práci.
Jsi pro mě prostě líná veš a vyžírka. Člověk, který rozumí počítačům a zná angličtinu jako ty nemůže mít v ČR problém najít práci. Možná krátkodobě ano ale dlouhodobě jako ty rozhodně ne.

No moje zkušenost s lidma jako jsi ty je jediná. Jako podnikatel jsem minulý rok nahlásil na pracák, že přijmu 2 pracovníky. Nabízel jsem 9-12k čistýho cca za práci dělníka v knihárně nijak moc náročnou fyzicky ale musí se makat to jo. A z 5 lidí co přišli první den mě 4 lidi přišli vysvětlit ne proč je mám vzít ale důvody proč je nemůžu vzít a proč tuhle práci dělat nemůžou (a nebyl mezi nimi žádný vysokoškolák pro kterého by to bylo pod úroveň) a chtěli pouze razítko a zápis, že jsou pro práci u mě nevhodný aby jim mohla dále vesele běžet podpora. Všem lidem jsem do toho papíru napsal, že nemají zájem o práci (načež mě málem jeden rozbil hubu prý přijde o podporu, zbytek nadával) a zavolal jsem na pracák ať mi proboha už nikoho neposílaj a svůj požadavek stáhnul. Toho 5 člověka jsem přijmul. Shrnuto jeden z pěti měl pouze zájem pracovat.

quote:

Jenze to by milej Noe musel nekdy zvednout prdel z Prahy ...

Pocházím ze severních čech konkrétně z Děčína a v současný době žiju v Libereckým kraji jen tak na okraj.

quote:

Jsou to lehke pocty, zrusi 1 dul, to je 5-10,000 lidi bez prace, zpetne najmou tak max 10% z toho na nejaky ty rekultivace.

Jak říkám ty jsi v dole určitě nemakal a na rozdíl od nich máš evidentně vyšší vzdělání i znalosti tak se laskavě nesrovnávej s těmahle lidma, kterejm nesaháš ani po kotníky. Ty jsi pouze nemakačenko, který vyžírá stát.

edit: zmírnění výrazů v důsledku lehkého ochladnutí emocí

Noe

Edited by - Noe on 28/05/2004 10:51:33
Go to Top of Page

Jules Winfield
New Member

110 Posts

Posted - 28/05/2004 :  10:17:14  Show Profile Send Jules Winfield a Private Message  Reply with Quote
quote:

Podle statistik, za 31 let, bude mit Ceska Republika jen neco kolem 5,000,000 obyvatel a za 300 let uz jen 62,000 - coz je asi jako v praveku.

ty statistiky jsi vzal kde? me to pripada nejaky moooc divoky...

quote:

....
bude znamenat dost velke problemy po ekonomicke strance, zejmena se snizi uroven ziti a pokud se "neco nestane" bude CR jeden z nejchudsich statu ve stredni evrope.

Co vy na to ?

no klesani populace je celoevropsky problem, nejen nas... u nas je tento problem z velke casti zpusoben silenou politikou vlady (nejen te soucasne) vuci mladym rodinam a taky odlisnym zivotnim stylem - lidi vic studujou, podnikaj atd. Predevcirem jsem cetl nekde na internetovem zpravodajstvi o navrhu (tusim us-deu) zvysit dobu pro vyplaceni materskych davek z pul roku na tri roky, ale jsem zvedavej, kde na to vezmou penize...

# jw [off]
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 28/05/2004 :  10:41:45  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
tak nas ovladnou negri a sikmovoky no , who cares

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 28/05/2004 :  10:52:28  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
tak tak, nebo budem proste soucast jedinyho celku v evrope s hranici mezi sr a ukrajinou a bude se tu mluvit nemecky .. 300 let je dlouha doba. co se tyce deti v kratke dobe tak se to dle meho nazoru urcite radikalne nezlepsi.

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 28/05/2004 :  11:16:23  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
To je ale smutny pribeh ... (c) A.J.R

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 28/05/2004 :  12:10:50  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
V rámci podpory rozmnožování obyvatel navrhuju vždy od 19:00 do 06:00 vypínat elektřinu, lidi nebudou mít po tmě co dělat a bude nás jak králíků

*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě]
member of Suchdol -Triada- team
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 28/05/2004 :  12:17:21  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Myslím, že je třeba zakázat potraty a zlegalizovat znásilnění.

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 28/05/2004 :  12:39:51  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
Noe: Respect.

Koukam, novy Rodieruv topic, rikam si (uz podle nazvu), co si zas vymyslel za hovadinu a vidim, ze jsem se vubec, ale vubec nezklamal :))

Dávejte na sebe pozor, holoto!
Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 28/05/2004 :  14:42:44  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Řekl bych, že v porovnání s Rodierem maj Češi celkem pěknou budoucnost -)

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Sutech
cokoliv jineho

83 Posts

Posted - 28/05/2004 :  14:55:41  Show Profile  Send Sutech an ICQ Message Send Sutech a Private Message  Reply with Quote
Misto zvaneni na foru byste meli skocit na svoje lepsi polovicky,abyste zajistili,ze Rodier v CR nezustane sam a nebude se tu bat.

Gunglir - Lotro
Akhabet - AoC Crom
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 28/05/2004 :  15:34:27  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Rodiere já si začínám myslet,že jsi mobilní inkubátor stupidity.

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 28/05/2004 :  15:49:12  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xavier
Rodiere já si začínám myslet,že jsi mobilní inkubátor stupidity.

Aby nebyl brzo imobilni. Vzdycky jsem rad hovadum trhal nozicky.

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 28/05/2004 :  17:41:28  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Rodier je nejakej genetickej omyl.

Xavier: to si zjistil az ted? :)
Go to Top of Page

Horin
New Member

179 Posts

Posted - 28/05/2004 :  20:02:47  Show Profile  Send Horin an ICQ Message Send Horin a Private Message  Reply with Quote
Ty krávo ale perete to do nej huste ja jen nechapu ze to porad nechape

Go to Top of Page

Nathalie
New Member

108 Posts

Posted - 28/05/2004 :  20:09:15  Show Profile  Send Nathalie an ICQ Message Send Nathalie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Horin

jj, ja bejt na jeho miste tak uz na todle forum nikdy nevkrocim...a on znova a znova..taky sme meli ve tride jednoho takovyho vytrvalce

Nathalie iz back bitch, roll out the red carpet
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 28/05/2004 :  21:14:58  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nathalie

quote:

jj, ja bejt na jeho miste tak uz na todle forum nikdy nevkrocim...a on znova a znova..taky sme meli ve tride jednoho takovyho vytrvalce

Nejmenoval se Jirka?

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 28/05/2004 :  21:15:18  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nathalie

my tomu rikali "snazivci" ..

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 29/05/2004 :  01:00:44  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe
Jo narážel jsem na tebe a pochybuji, že patříš mezi chudáky co makali v dolech, nic jinýho než držet krumpáč neumí a přišli o práci.
Jsi pro mě prostě líná veš a vyžírka. Člověk, který rozumí počítačům a zná angličtinu jako ty nemůže mít v ČR problém najít práci. Možná krátkodobě ano ale dlouhodobě jako ty rozhodně ne.

No moje zkušenost s lidma jako jsi ty je jediná. Jako podnikatel jsem minulý rok nahlásil na pracák, že přijmu 2 pracovníky. Nabízel jsem 9-12k čistýho cca za práci dělníka v knihárně nijak moc náročnou fyzicky ale musí se makat to jo. A z 5 lidí co přišli první den mě 4 lidi přišli vysvětlit ne proč je mám vzít ale důvody proč je nemůžu vzít a proč tuhle práci dělat nemůžou (a nebyl mezi nimi žádný vysokoškolák pro kterého by to bylo pod úroveň) a chtěli pouze razítko a zápis, že jsou pro práci u mě nevhodný aby jim mohla dále vesele běžet podpora. Všem lidem jsem do toho papíru napsal, že nemají zájem o práci (načež mě málem jeden rozbil hubu prý přijde o podporu, zbytek nadával) a zavolal jsem na pracák ať mi proboha už nikoho neposílaj a svůj požadavek stáhnul. Toho 5 člověka jsem přijmul. Shrnuto jeden z pěti měl pouze zájem pracovat.

quote:

Jenze to by milej Noe musel nekdy zvednout prdel z Prahy ...

Pocházím ze severních čech konkrétně z Děčína a v současný době žiju v Libereckým kraji jen tak na okraj.

[quote]

Jak říkám ty jsi v dole určitě nemakal a na rozdíl od nich máš evidentně vyšší vzdělání i znalosti tak se laskavě nesrovnávej s těmahle lidma, kterejm nesaháš ani po kotníky. Ty jsi pouze nemakačenko, který vyžírá stát.

edit: zmírnění výrazů v důsledku lehkého ochladnutí emocí

Noe, jak rikam - jsi vedle jak ta jedle. To ze jsi z Liberce nic nemeni, prave naopak - Liberec je nejbohatsi a nejvetsi [poctem obyvatel] kraj tady na severu a mate nejmensi nezamestnanost, u vas, stejne jako v Praze nepracuji vazne nemakacenka jako lidi co jsi napsal jo a rekni mi, jakym pravem mne nazyvas nemakacenkem ? Vzdyt o mne vis velke hovno.
Za dobu co jsem na urade prace, jsem byl vyslan na 3 mista, na 1 miste mne rekli ze chteji zenskou do uctarny [byl jsem tam poslan s tim, ze shani skladnika k PC a skladovymu softu] na dalsich 2 mistech uz nekoho meli. Imho je taky problem v UP, mneprijde ze ty zensky tam absolutne ignoruji pozadavky podnikatelu, popripade tam posilaji uplne nekoho jineho nez by meli - tata mel nejakou dobu agenturu na au-pair a taky na hledani zamestnani lidem tady [to byla taky jedina doba, kdy jsem pracoval, pro kabelovku.. nekolik mesicu, narazovka] - no a z toho jednani jaky jsem videl kdyz se snazil tata nekoho sehnat pres UP, fakt hruza..
Tudiz jedina moznost shanet si praci sam -> coz delam, nejenom z duvodu ze UP ode mne pozaduje v urcitem cyklu potvrzeni o tom ze si hledam praci, ale taky proto, ze mne vazne docela nudi sedet doma za tu almuznu co dostavam (a taky kvuli lidem jako ses ty).

Jsem v databazi ve vsech vetsich firmach tady do 50km okoli a nic. Maximalne jsem dostal par dopisu ve stylu "az bude dalsi vyberove rizeni, dame vam vedet".
Jednu dobu jsem i uvazoval o praci v Praze , jenze potom co jsem zjistil jake jsou ceny jizdneho a ceny ubytovani [normalniho, alespon pod najem se slusnejma lidma, ne na ubytovnu pro ukrajince, to se hodi leda tak pro brigadniky nebo pro ty ukrajince ktery uz nevedi co je to dustojnej zivot..] v praze jsem zjistil, ze to nema smysl a omezil to na tech 30km radius.

Jak sam rikas, s moji znalosti IT a anglictiny bych nemel mit problem najit praci - bohuzel, tady ano. Nedavno MUS, a.s. propustila komplet jedno oddeleni IT - cca 100 lidi co delaji do IT podstatne vic nez ja (maji praxi, par certifikatu si taky diky MUSce zdarma nahnali, jsou to lidi co delaji do Sap, Oracle, programovani java, net, vc++] jsou razem bez prace. Ostatne mrkni na jobs.cz kolik lidi denne shani praci tady v tyhle casti severnich cech to co rikas je proste kokotina.

Pokud se chces vazne bavit na tema nezamestnanost tak si o tom zkus neco hloubeji zjistit. Taky nechapu ze v Praze nekdo nemuze sehnat praci, ale jak rikam - tady proste prace neni .. (a myslim ze neni vychodisko stehovat se do Prahy, ona ta Praha taky neni nafukovaci a uz takhle dost lidi z venkova tu Prahu rujnuje..)

Ale samozrejme, nerikam ze tech 22% nezamestnanejch co tu je, ze vsichni chteji makat, kdyz jdu jednou za cas na UP tak to tam krasne vidim, hala plna cigosu ktery se kolem nastenek s vyvesenejma nabidkama ani nezastavi.. pritom leckdo z nich by tam praci nasel [vetsinou jde o delniky, stavebniky, prumysl..]

Nebudu te presvedcovat ze si vedome chci poskozovat svuj zivot tim, ze mne bavi sedet na prdeli za 2800kc mesicne podpory , kdyz bych mohl nekde delat slusnou praci za 7-8k cisteho, ale zkus nad tim vazne zapremyslet proc bych zrovna ja, nemel chtit pracovat (za slusnou mzdu, coz je u mne alespon tech 7-8K cistyho. (Prumerna mzda tady je 11K hrubeho).

Muzem na to tema zalozit topic........ co by te ale asi melo vic srat, nez ze z dani platis stovky cigosu a jinejch vyvrhelu co fakt makat nechteji, je napriklad to, ze z dani zaplatis zpatecni letenky jistych obyvatel z vyletu v Anglii, ze ze svejch dani zaplatis "neproziravost" starosty v Rokytnici kterej v 90tejch letech kamsi projebal 400Mio a stat se tu prdel rozhodl nyni oddluzit, nebo by te mozna mohlo srat tech X miliard co ceskej stat narval do arbitrazi typu TV NOVA nebo Human Diag.

Edited by - Rodier on 29/05/2004 01:09:32
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 29/05/2004 :  01:12:19  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

NJ.. porad tak nejak doufam ze tohle vsecko je jenom hrozna nocni mura a ze se jednou probudim :) zkratka neverim, ze az na par cestnych vyjimek se ceska herni scena zklada ze samejch dementu, ignorantu, patolizalu, podrztasek a gum

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 29/05/2004 :  07:36:54  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

NJ.. porad tak nejak doufam ze tohle vsecko je jenom hrozna nocni mura a ze se jednou probudim :) zkratka neverim, ze az na par cestnych vyjimek se ceska herni scena zklada ze samejch dementu, ignorantu, patolizalu, podrztasek a gum

Hehehehehehehehehehehehe.
Rodier je king.

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 29/05/2004 :  08:33:42  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Za dobu co jsem na urade prace...

Sorry ale já si prostě myslím, že mladý člověk co je dlouhodobě bez práce (měsíce až roky), je zdravej (myšleno vidí, slyší, může chodit a není třeba na umělé ledvině), nemá závazky atd... je prostě nemakačenko, kor když je jazykově vzdělaný a má určité znalosti ať je odkudkoli.

Někdy je třeba využít i v životě hesla Když nejde mohamed k hoře ... prostě jít za prací tam kde je, což u mladýho kluka kterýmu stačí na bydlení privát o jednom pokoji a na výkend jezdit domů není vůbec žádný problém.

A neříkej mi, že tohle nejde ... sám jsem kdysi kvůli práci opustil Děčín a odešel do Náchoda (200km) za prací a to jsem už nebyl svobodnej ale měl jsem sebou těhotnou manželku. A jen díky tomu, že nesedím v životě na prdeli a nečekám, že se postarají o mně ale starám se sám o sebe jsem tam kde sem.

Pokud nemáš práci ... jdi dělat třeba do Škody Mladá Boleslav ... sháněj lidi po všech čertech a dovážej je třeba až z Liberce autobusama. Lidi tam berou fakt slušný prachy 15-25k čistýho a kolem Mladý Boleslavy seženeš podnájem za rozumný peníze uplně v pohodě.
Ale maká se tam a co vím tak tvrdě na 3 směny. Práce tam je 100% kor te´d jak budou otvírat novou halu.

btw: když jsme u práce ... nedávno tady myslím Pertha (nejsem si jist) založil topic o tom, že nabízí práci za překlady ... neviděl jsem, že by jsi se například o tohle vážněji zajímal a přitom tvá angličtina je řekl bych velice kvalitní a na tohle by měla stačit kor když šlo o překlady věcí z PC oboru. A to by jsi u týhle práce nemusel ani zvednout prdel ze židle.

Prostě nehraj si tady na ukřivděnýho nezaměstanýho, kdo chce makat práci v ČR sežene.

edit: koukal jsem na ten Perthy topic a co jsi tam psal kurva Rodiere, nechce se ti ze sebe sama blejt když si deš na pracák pro další dávku příspěvků?

Noe

Edited by - Noe on 29/05/2004 08:43:22
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 29/05/2004 :  13:42:09  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
..jenze to by nemel cas byt celej den u pc her a trousit moudrosti na forech. Rodiere ja jsem z Usti n/L coz patri mezi nejvice nezamestnanosti zasazene lokality vubec, praci uz mam ted druhou ale necekam kam me vysle urad prace, shanim si ji sam. V tom je asi ten rozdil a duvod proc zadnou nesezenes.

Add topic - populace se snizuje to je pravda, za 31 let ale na 5M 100% neklesne. Navic uz ted ve spolupraci s ministrestvem zahranici se davaji dlouhodoba viza a moznosti pozadat o obcanstvi vysokoskolakum z pobaltskych zemi kteri tu i pracuji a zakladaji rodiny. Stat si je vedomej toho ze pomer produktivniho veku a neproduktivniho se stale snizuje v neprospech tech co pracuji, bohuzel tohle neni problem jen CR ale i jinych statu. Napadaji me protesty proti duchodove reforme Francie nebo Nemecka. Jedine reseni je ty lidi k do evropy dostat jinak kdyz si evropa svoji populaci nezajisti sama.

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 29/05/2004 :  21:59:24  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
Zajimavy kolik ten clovek venuje tomuhle foru

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 29/05/2004 :  23:34:43  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
se ceska herni scena zklada ze samejch dementu, ignorantu, patolizalu, podrztasek a gum

prave ses paradne popsal
Go to Top of Page

mates-swg
Starting Member

74 Posts

Posted - 30/05/2004 :  02:47:01  Show Profile Send mates-swg a Private Message  Reply with Quote
Pro Rodiera
Makal jsem v Ostrave v barech a pod... mnel jsem se super utracel zil jak prase v zite ale to byla jina doba . Zpatky deset let .
Pred ctyrmi roky slo vse do pr... tak jsem se musel poohlidnout jinam
.Tak mi ruplo v palici vzal jsem pet svestek a jel naostro do Prahy jen tak. Tam jsem se toulal pres par dnu a nasel si praci a svoje bydleni na ktere sem v poho mnel a jeste mi zbylo na krasnej zivot.
Vse jsem proste hodil za hlavu a jel jsem .
Tim ti chci rict ze pokud chces tak si tu praci najdes a je ji vsude dost ale cesi posledni dobou jsou vychcani ale hnusne vychcani sory ze to tak rikam ale je to pravda . Pokud se ho to netyka tak jde to mimo mne toto je klasika a neochota ceskych lidi. A co sy mysli o nas cizinci jen to ze uz nejsme to co sme byli kdysi , tim si nas min vazi.
Myslim tim ze misto toho abys byl rekordmanem v psani topicu tak uber a bez pracovat
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 30/05/2004 :  04:18:35  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
UP sou uplne na ...
Slusnej job se da sehnat jen pres znamy, nebo clovek musi mit fakt kliku.

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 30/05/2004 :  04:53:16  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
ja sem sehnal praci pres net (jobs.cz nebo tak neco) a nestezuju si (programovani, pracuju doma, teoreticky 40 ale prakticky daleko min hodin tejdne...15k cistyho). Takze bych to nevidel tak ze se da dobra prace sehnat jen pres znamy...

Rodiere, ja sem mel pocit ze si tu neco mektal o tom ze uz praci mas... ale mozna ze si jenom byl "zahadnej" :))
lemro.
Mimochodem kdo te zivi, ze si muzes za podporu dovolit net a onlinovky?

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove

Edited by - Tartaros on 30/05/2004 05:53:19
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 30/05/2004 :  09:15:09  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
Thore to zalezi na tom co si predstavujes pod pojmem dobra prace
ja zatim vse co jsem kdy delal sehnal jinak nez pres znamy ,a nepripadam si ze bych mel spatnou praci

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 30/05/2004 :  12:17:32  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jednu dobu jsem i uvazoval o praci v Praze , jenze potom co jsem zjistil jake jsou ceny jizdneho a ceny ubytovani [normalniho, alespon pod najem se slusnejma lidma, ne na ubytovnu pro ukrajince,

V Praze je imho prumerny plat 25k - 40k? Nesleduji to, nevim.

Nicmene kolegyne dojizdi z Usti nL., kolega ze slovenska ma v Praze pronajaty byt.

Nemis premyslet v dimenzich, ze v Praze zaberes 11k. Ne, bude to vic a na dopravu, ubytovani a prislusny zisk oproti tvemu kraji (kde jak rikas prace neni a kdyz je tak za 11k hrubeho) by to stacit melo.

Edited by - VT on 30/05/2004 12:17:58
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 30/05/2004 :  12:30:14  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
25-40? Tyjo kdes to vzal?
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 30/05/2004 :  12:33:04  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

Kde, kde? beru :)

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 30/05/2004 :  12:39:15  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

Asi vyrocni prehled o platech zamestnancu Ceskeho Telecomu vcetne kopacu.

Edited by - Sir.Thomik on 30/05/2004 15:12:25
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 30/05/2004 :  12:41:25  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 30/05/2004 :  16:08:22  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Jednu dobu jsem i uvazoval o praci v Praze , jenze potom co jsem zjistil jake jsou ceny jizdneho a ceny ubytovani [normalniho, alespon pod najem se slusnejma lidma, ne na ubytovnu pro ukrajince,

V Praze je imho prumerny plat 25k - 40k? Nesleduji to, nevim.

Nicmene kolegyne dojizdi z Usti nL., kolega ze slovenska ma v Praze pronajaty byt.

Nemis premyslet v dimenzich, ze v Praze zaberes 11k. Ne, bude to vic a na dopravu, ubytovani a prislusny zisk oproti tvemu kraji (kde jak rikas prace neni a kdyz je tak za 11k hrubeho) by to stacit melo.

Hmmm ... sice jsi napsal ze to nesledujes, ale to je i jako odhad celkem hardkor ;)

Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 30/05/2004 :  16:11:19  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
omg colle co ten obrazek dole?

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 30/05/2004 :  16:12:18  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt

omg colle co ten obrazek dole?

dobrej ne xD

uz jsme ho smazal, nelibi se my format a jak vypada ... no nic :P

Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 30/05/2004 :  16:23:34  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
nj,moc peknej dmg

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 30/05/2004 :  18:37:13  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt

nj,moc peknej dmg

1337 dmg ! best xD

Go to Top of Page

kouba
New Member

136 Posts

Posted - 30/05/2004 :  19:26:38  Show Profile  Send kouba an ICQ Message Send kouba a Private Message  Reply with Quote
Muzete mi rict o cem penize sou
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,39 seconds. on eygor Snitz Forums 2000