Author |
Topic  |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 28/05/2004 : 14:24:58
|
Mam menší problém, potřebuju se dostat do win 2000, kde je hned v úvodu heslo. Napadlo mě se nějak dostat do dosu a smazat tam vše končící .pwl ale mam problem s tim, že je to na NTFS takze me to na C nepusti ani kdyz nabootuju z diskety. Nevite nekdo jak se pres to heslo dostat?
|
*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě] member of Suchdol -Triada- team
|
|
| |
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 28/05/2004 : 14:37:38
|
Tobě pomůže jen uber haxxor Musil! |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
Posted - 28/05/2004 : 14:39:27
|
quote: Originally posted by Rebel
Mam menší problém, potřebuju se dostat do win 2000, kde je hned v úvodu heslo. Napadlo mě se nějak dostat do dosu a smazat tam vše končící .pwl ale mam problem s tim, že je to na NTFS takze me to na C nepusti ani kdyz nabootuju z diskety. Nevite nekdo jak se pres to heslo dostat?
No do XPcek existuje takova disketa linuxova bootavaci kera to zmeni ale nevim esli to funguje na w2K . A pak je este takova zlvastni bezp. dira v XPckach.
Zkus mi napsat na icq az se vrati kolega hacker z obeda tak se ho zeptam esli ji tu nekde ma a esli funguje na w2k. |
TransylvanecIII. LordDeathSlayer http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
|
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 28/05/2004 : 15:08:02
|
quote: Originally posted by Transylvanec
No do XPcek existuje takova disketa linuxova bootavaci kera to zmeni ale nevim esli to funguje na w2K . A pak je este takova zlvastni bezp. dira v XPckach.
Zkus mi napsat na icq az se vrati kolega hacker z obeda tak se ho zeptam esli ji tu nekde ma a esli funguje na w2k.
Jestli je tady to icq co mas na foru spravne, tak sem ti snad i napsal :o) |
|
 |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
Posted - 28/05/2004 : 15:59:49
|
quote: Originally posted by Transylvanec
Zkus mi napsat na icq az se vrati kolega hacker z obeda tak se ho zeptam esli ji tu nekde ma a esli funguje na w2k.
Jestli je tady to icq co mas na foru spravne, tak sem ti snad i napsal :o)
neni moje je jiny. |
TransylvanecIII. LordDeathSlayer http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 28/05/2004 : 17:58:16
|
quote: Originally posted by Atreus
Tobě pomůže jen uber haxxor Musil!
... nebo muze zavolat Jeffa K.  http://www.somethingawful.com/jeffk/ |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 28/05/2004 : 19:12:38
|
no nebo to dej do druheho kompu, za predopokladu ze to nemas zakryptovane |
San-Raal ...dyslexia for cure found... |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 28/05/2004 : 23:19:41
|
transylvanec3> kolega hacker je kdo? :-D |
ego tycoon |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 29/05/2004 : 00:43:53
|
Rebel > DOS neumi NTFS, jedine za pomoci ruznejch utilit ale stejne bys .pwl nenasel, protoze .pwl se pouzivalo snad jen v 9x tusim Zkus http://neworder.box.sk a dej si tam najit windows 2000 password recovery pripadne password hack atp. Urcite tam tu disketu najdes, pripade ti to vybleje software se jmenem jako brutus nebo l0pth hack, coz jsou programy ktere spustis a oni mimo jine umi bruteforce zpusobem zjistit to heslo do systemu - coz je imho nejlepsi, protoze nikdo na nic neprijde (ale musis mit moznost se do toho systemu nalogovat aspon jako normal user - pokud tu moznost nemas, tak ti zbejva jedine ta linux boot disketa).
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 29/05/2004 : 01:44:41
|
quote: Originally posted by Rodier
Rebel > DOS neumi NTFS, jedine za pomoci ruznejch utilit ale stejne bys .pwl nenasel, protoze .pwl se pouzivalo snad jen v 9x tusim Zkus http://neworder.box.sk a dej si tam najit windows 2000 password recovery pripadne password hack atp. Urcite tam tu disketu najdes, pripade ti to vybleje software se jmenem jako brutus nebo l0pth hack, coz jsou programy ktere spustis a oni mimo jine umi bruteforce zpusobem zjistit to heslo do systemu - coz je imho nejlepsi, protoze nikdo na nic neprijde (ale musis mit moznost se do toho systemu nalogovat aspon jako normal user - pokud tu moznost nemas, tak ti zbejva jedine ta linux boot disketa).
Mozna se tam naloguju aspon jako guest...chci se dostat na admina. Omrknu ty stranky... diks |
|
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 29/05/2004 : 09:14:14
|
http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/bootdisk.html
nebo prepis login.scr treba souborem cmd.exe, odhlas se a pockej az naskoci "setric" ... v prikazovym radku napis explorer a budes zalogovanej jako SYSTEM (tohle funguje mozna jen pod wxp)
pak je jeste jedna celkem nova bezpecnostni dira, ale to si ted z hlavy nepamatuju a nemuzu to najit .. a to bys ji stejne neumel vyuzit ... |
ego tycoon |
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 29/05/2004 : 10:49:37
|
by me zajimalo jak to guest udela kdyz nema pravo v ty slozce cokoliv menit, nebo je na to dalsi dira ? |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 29/05/2004 : 13:50:56
|
quote: Originally posted by Mickk
by me zajimalo jak to guest udela kdyz nema pravo v ty slozce cokoliv menit, nebo je na to dalsi dira ?
mně slo hlavne o to se nejak nasosat do systemu :o) pak uz tam staci nahrat treba program na sledovani toho co pise klavesnice a nemusim to heslo ani obchazet :o) |
|
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 29/05/2004 : 13:59:49
|
quote: Originally posted by ToHor nebo prepis login.scr treba souborem cmd.exe, odhlas se a pockej az naskoci "setric" ... v prikazovym radku napis explorer a budes zalogovanej jako SYSTEM (tohle funguje mozna jen pod wxp)
To vas te na te skole uci pekne veci :)
|
San-Raal ...dyslexia for cure found... |
 |
|
Xamien
Starting Member
13 Posts |
Posted - 29/05/2004 : 15:45:21
|
Jedině kladivem |
Nikdy jsem nic zlého neudělal, jsem naprosto nevinná oběť blbosti okolního světa..
Xamien® |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 30/05/2004 : 11:59:01
|
Já bych to prostě vohekoval čeče vole červy vole ataky vole a jedem jedem metryks vole! |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
TUQ
Starting Member
50 Posts |
Posted - 30/05/2004 : 12:13:34
|
Já bych to prostě vohekoval čeče vole červy vole ataky vole a jedem jedem metryks vole!
Ty pijes uz i pred polednem ?   |
"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."
Roger Zelazny |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 30/05/2004 : 14:47:17
|
Já bych to prostě vohekoval čeče vole červy vole ataky vole a jedem jedem metryks vole!
jasně Neo  |
|
 |
|
Plague
Starting Member
52 Posts |
Posted - 10/06/2004 : 23:37:43
|
NTFS v DOSu jde, jen si stáhnout správnou pomůcku "ntfsdos" |
Plague[Braterstvo], Istar Luin Lenost je matka pokroku. Václav Musil |
 |
|
Mossad
Starting Member
22 Posts |
Posted - 11/06/2004 : 08:31:34
|
u win2k by melo (pokud nemaji SP) jit obejit prihlasovaci dialog vlozenim bootovaciho CD... |
Killer 86%, Explorer 66%, Socializer 40%, Achiever 6% - Test Your BQ
Dp - Ironfist'z [Brotherhood] / Sold
Let the flamewar begin! |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 11/06/2004 : 08:35:52
|
kdyz me das mail muzu ti poslat naky spolehlivy programy no dekodovani a hledani hesel i kdyz ses quest |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
|
Topic  |
|