Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Staré časy
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 03/12/2003 :  10:13:59  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
Vymyslete někdo už stroj času aby sme se mohli vrátit na začátek, dke newbici byli newbici a ne sráči co mají postavy určené ke guardování, kde byly kvalitní O/CH bitvy, kde PK měli své vesnice :o( kde byli fér hráči...(nebo mě alespoň vraťte před privatizaci)

*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě]
member of Suchdol -Triada- team

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 03/12/2003 :  10:16:39  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Vendor

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 03/12/2003 :  10:25:00  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rebel

Vymyslete někdo už stroj času aby sme se mohli vrátit na začátek, dke newbici byli newbici a ne sráči co mají postavy určené ke guardování, kde byly kvalitní O/CH bitvy, kde PK měli své vesnice :o( kde byli fér hráči...(nebo mě alespoň vraťte před privatizaci)

Asi myslis DP. Ne, to uz se nikdy nevrati a to co jsme na DP zazili my, to uz se asi nikdy nebude opakovat. Proste v ty dobe byl boom v online hrani a lidi to nehrali proto, aby nekoho vyprudili, ale proto, aby se dobre bavili. To se stale vzrustajicim poctem lidi co maji inet nejde udrzet. Online hrani pro atmosferu a dlouhodobou zabavu v ceske online komunite je temer nemozny.

Samozrejme az na Vendor, kde sny se stanou realitou a znovu se probudi nase chlapecka srdce.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/12/2003 :  10:31:43  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
nene nejlepsi je http://www.czechro.net

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/12/2003 :  11:00:58  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Stare casy jsou nenavratne fuc, ale aspon mame na co vzpominat :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 03/12/2003 :  11:13:55  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Tenhle topic bude asi plnej nostalgie.Skoda ze sem pred tema 2 rokama byl jeste Nb necro:)

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/12/2003 :  11:17:38  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Artuhr

Tenhle topic bude asi plnej nostalgie.Skoda ze sem pred tema 2 rokama byl jeste Nb necro:)

pred 2 roky to stalo uz za prd :)) ted sem se nedavno zacet do kroniky nasi gildy , to je fakt good old time :)
http://zk.rulez.cz/oldies.htm

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 03/12/2003 :  11:18:07  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

No to máme...btw pamatuješ si jak si začal? Kam jsi první šel? :o) já teda jo, jako newbiek sem se při prvním loginu procházel po Britu a narazil na týpka(už nevim kdo to byl - nějaký reloger z templářů) :)a vzal me hned jak me videl k sobe do gildy protože sem se jmenoval Rebel a jeho gilda byla Rebel Alliance :o) (kdo v té době mohl tušit, že to byla PK guilda) :o) já ani nevěděl co to je PK .o)
A tak to začalo...

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/12/2003 :  11:25:49  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rebel

quote:
Originally posted by Tragedy

No to máme...btw pamatuješ si jak si začal? Kam jsi první šel?

To ja pamatuju, kdyz sem se lognul, jak mi to vsechno prislo obrovsky, jak sem se asi 10 x ptal na cestu na HB a rikal sem si... "Ty jo, to je dalka... pres celou zem to musi byt tak na 2 hodiny!" :) Asi po tydnu jsem zformoval grupu a vyrazili jsme do Despise :) tam sme cvhvili fajtili, nez jednoho z nas zabil Gazer. Vida, ze na to asi nemame sme bezeli zpatky k mestu a v soutesce sme potkali Doomera, kterej nas ubleskoval... byl to takovej adrak, ze kdyz Doomee s pekarenim seknul, sem musel zalozit Tragedy, pac mi to bez PK prisla desna nuda :))
a tak to zacalo...

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 03/12/2003 :  11:26:03  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

pred 2 roky to stalo uz za prd :)) ted sem se nedavno zacet do kroniky nasi gildy , to je fakt good old time :)

The best time...Fellowship vs Templari

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 03/12/2003 :  11:26:54  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To je 9 unor 2001 z kroniky. To ja sem zacinal nekdy v listopadu:)

Edited by - Artuhr on 03/12/2003 11:28:20
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/12/2003 :  12:34:25  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

jj :) predtim nebyla gilda stranky atd :p to byly casy s 20ti lidma online :) ja zacinal hrat tusim srpen 2000

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 03/12/2003 :  13:54:43  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jj :) predtim nebyla gilda stranky atd :p to byly casy s 20ti lidma online :) ja zacinal hrat tusim srpen 2000

Ju podepises se miTak to ses o pul roku starrsi

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 03/12/2003 :  13:56:56  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
Nejlepsi byl cca prvni rok, mozna rok a pul. Pak to slo do haje. Nejlepsi parta byla, kdyz hralo vecer 30lidi, to byla fakt pohoda. Jakmile to bylo nad stovku, uz to zaclo byt o nicem. Pres 200 samej desetiletej fakan ala wirush.

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 03/12/2003 :  14:00:02  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demostenes

Nejlepsi byl cca prvni rok, mozna rok a pul. Pak to slo do haje. Nejlepsi parta byla, kdyz hralo vecer 30lidi, to byla fakt pohoda. Jakmile to bylo nad stovku, uz to zaclo byt o nicem. Pres 200 samej desetiletej fakan ala wirush.

Hehe to by mi bylo ted asi 13To je blbost.

Go to Top of Page

Horin
New Member

179 Posts

Posted - 03/12/2003 :  14:38:14  Show Profile  Send Horin an ICQ Message Send Horin a Private Message  Reply with Quote
Ja si pamatuju ze prvni vypravy sem poradal s rebelem. Ja ranger a Rebel craft. A strasne sem mu nadaval ze vubec s tim craftem neumi bojovat a furt chcipa

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 03/12/2003 :  14:39:21  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
to Pertha:Tim denikem si ve mne vzbudil nostalgicky vzpominky az sem se malem rozbrecelHlavne ta cast o vylodeni orku MInocu jediny co si na tom pamatuju ze sem mel lagy jak praase(modem)A mozna Dema jak tam pobiha a hudruje

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/12/2003 :  14:58:17  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
hehe no ja si pamatuju, ze jsem poprve proste nekam vybeh totalne jsem se ztratil, a absolutne jsem netusil co a jak, a porad jsem behal pesky z minocu do britu, protoze tenkrat helproom ustil u healera v minocu
no a taky si pamatuju jak me aro zabil u banky v britu :p

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

TUQ
Starting Member

50 Posts

Posted - 03/12/2003 :  15:04:41  Show Profile  Send TUQ an ICQ Message Send TUQ a Private Message  Reply with Quote
Ja, kdyz se poprve lognul, tak jsem v minutovem sledu po sobe potkal Diablonegra (zije jeste?), Tibora(byl tehdy Councelor) ukazujiciho davu nejakou Ice hul, Alderaana, co vyrabel u banky zidlicku, Ara, kery mi dal muj prvni potion a nasledne Sinorra, rangera a GM Stribrnych Elfu, ktere jsem po nejake dobe take joinul. Chyta se nekdo ?

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."

Roger Zelazny
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/12/2003 :  15:25:46  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
aro :) to uz tenkrat nehral davno :) ale tibora s ice holi si pamatuju :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 03/12/2003 :  15:26:33  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TUQ

Ja, kdyz se poprve lognul, tak jsem v minutovem sledu po sobe potkal Diablonegra (zije jeste?), Tibora(byl tehdy Councelor) ukazujiciho davu nejakou Ice hul, Alderaana, co vyrabel u banky zidlicku, Ara, kery mi dal muj prvni potion a nasledne Sinorra, rangera a GM Stribrnych Elfu, ktere jsem po nejake dobe take joinul. Chyta se nekdo ?

Kua s tou holi si to to pamatuji to snad neni mozny.To neco fakt posiluje dlouhodobou pamet.Nedelo se to ukazovani nahore u kovarny v britu??

Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 03/12/2003 :  15:31:34  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
No, ja kratce pote, co jsem poprve lognul, potkal Max Paina a jeho skladanou LBA. Videl ale, ze jsem novy, tak me nezabil.

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 03/12/2003 :  15:36:56  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mistral

No, ja kratce pote, co jsem poprve lognul, potkal Max Paina a jeho skladanou LBA. Videl ale, ze jsem novy, tak me nezabil.

Ja akorat vim ze sem myslim od Celeborna dostal par gp:)Nebo jen matne vzpominam na moje bezucine klickovani pred DD:)

Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 03/12/2003 :  15:44:08  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
quote:

nene nejlepsi je http://www.czechro.net

Juu wona je to manga?

Edited by - Mr.Selfdestruct on 03/12/2003 15:44:29
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/12/2003 :  15:56:21  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr.Selfdestruct

Juu wona je to manga?

jojo :)) i kdyz ne tak pekna jak v lineage2 :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 03/12/2003 :  15:57:25  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:

hehe no ja si pamatuju, ze jsem poprve proste nekam vybeh totalne jsem se ztratil, a absolutne jsem netusil co a jak, a porad jsem behal pesky z minocu do britu, protoze tenkrat helproom ustil u healera v minocu

Jo, tenkrat jsem byl total noob, hral jsem asi hodinu a brotherhood me zguardoval pred bankou (ani jsem nevedel co je to sedak). A perthovi poradili, aby me lootnul, aby mi nezmizeli veci. A zguardli ho taky ;))

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 03/12/2003 :  16:02:57  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jo, tenkrat jsem byl total noob, hral jsem asi hodinu a brotherhood me zguardoval pred bankou (ani jsem nevedel co je to sedak). A perthovi poradili, aby me lootnul, aby mi nezmizeli veci. A zguardli ho taky ;))

Pokora z tvych ust;)) Jj pamatuju se ze Pk byly milosrdny teda kdyz sem jim zazpival nebo tak:)

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/12/2003 :  16:08:38  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

to nebyl BrotherHood, byl to aro, tedy Dark Heroes , myslim prvni gilda na DP

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

WirusH
New Member

232 Posts

Posted - 03/12/2003 :  16:25:16  Show Profile  Send WirusH an ICQ Message Send WirusH a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neco ti asi stoupa do hlavy ja na DP hral od zacatku a to me bylo 14
BTW aspon mam nejakou hrdost a nesnizil sem se k tomu abych prodal acc viz. TY jsi u me troska a tvuj server podle toho taky vypada

Inteligent na vyzsi urovni!
Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 03/12/2003 :  16:44:59  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote

quote:

jojo :)) i kdyz ne tak pekna jak v lineage2 :)

Tak sem se zaregistrowal . Problem u me bude s cpu (400mhz)no uwidime...
Odkaz na stazeni clienta nejak nefachci...
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 03/12/2003 :  17:02:29  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
Rebele : je fajn vzpomínat, ale mohu tě ujistit, že už v době kdy vznikali CH/O jsem dostával spousty ICQ jak je vše špatně a jak jde DP do prdele, ale je pravda že při pročítání kroniky jsem celkem zjihnul :).
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 03/12/2003 :  17:13:20  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WirusH

BTW aspon mam nejakou hrdost a nesnizil sem se k tomu abych prodal acc viz. TY jsi u me troska a tvuj server podle toho taky vypada

Ty uz mas obcanku? No nekecej, tak to uz jsi velky kluk. Jeste by to chtelo splachnout to co mas v hlave, nikdo tady neni zvedavej na tvuj mentalni prujem

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 03/12/2003 :  17:14:19  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ty uz mas obcanku? No nekecej, tak to uz jsi velky kluk. Jeste by to chtelo splachnout to co mas v hlave, nikdo tady neni zvedavej na tvuj mentalni prujem

Nebo projevy zastydle puberty

Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 03/12/2003 :  17:17:42  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Danda I

Rebele : je fajn vzpomínat, ale mohu tě ujistit, že už v době kdy vznikali CH/O jsem dostával spousty ICQ jak je vše špatně a jak jde DP do prdele, ale je pravda že při pročítání kroniky jsem celkem zjihnul :).

Já byl prakticky vždy jen PK...až na časy kdy sem byl uplně začaátku u Templářů.
Každopádně na dp bylo dosaženo všeho důležitého co jde...viz Templarske mesto, takze tady neni minimalne motivace.
Začali sme s Horinem. Horin to zabalil a prodal...já skončil několikrát na půl roku ap. Ale občas neškodí proběhnout se a vidět jak všichni všechno mají, nikde se nebojuje jen na hb kde sou kameny...GM to dost podělali s runama a doted se to nespravilo. Ty pseudoruny co sou ted...pcheeee fuj tajksl. No nic bylo to na začátku fain.

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 03/12/2003 :  17:23:43  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Ja hraju od unora 2001.
Prvni dojem byl, ze takhle slozitou vec nebudu schopen nikdy pochopit. 640*480 ve fullscreen jsem mel prvnich asi 14 dni, assist jsem se dozvedel co je asi 2 mesice po zacatku hrani. Pouzivat jsem ho zacal asi po pul roce poradne. Udelal jsem bez nej tinkering a 30% BS. Provni clovek, se kterym jsem se dal do reci byl Bojovnik Rambo, protoze jsem ho znal z BN Diabla 1 jako Goodmana. Pak jsem potkal ten samy den Soviho z CoNTu, tak jsem se s nima pridal na vypravu a uz jsem se vezl.

Go to Top of Page

Horin
New Member

179 Posts

Posted - 03/12/2003 :  17:51:48  Show Profile  Send Horin an ICQ Message Send Horin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

Ja hraju od unora 2001.

Si macka Ja sem si to prave spocital a zacal sem hrat na podzim 2000. Jenze sem tehdy hral na modemu a mel sem limit 30 hodin na mesic. Proto sem se skoro neprojevoval. Dovede si to nekdo z vas predstavit? hrat UO hodinu denne.

A to sem prvnich 14 dni vydelaval tim, ze sem sekal drevo vyrabel luky a prodaval vendorum ( sem byl prece ranger ) Pak me Moucha poradil at tamuju kone v kapce .... ( a uz to jelo :p )

Edited by - Horin on 03/12/2003 17:52:41
Go to Top of Page

WirusH
New Member

232 Posts

Posted - 03/12/2003 :  17:59:41  Show Profile  Send WirusH an ICQ Message Send WirusH a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ale porad to nic nemeni na tom ze tvuj server je pekna sracka.
btw:uz ses naucil PvP?

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 03/12/2003 :  18:12:08  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Horin

quote:
Originally posted by Sir.Thomik

Ja hraju od unora 2001.

Si macka Ja sem si to prave spocital a zacal sem hrat na podzim 2000. Jenze sem tehdy hral na modemu a mel sem limit 30 hodin na mesic. Proto sem se skoro neprojevoval. Dovede si to nekdo z vas predstavit? hrat UO hodinu denne.

A to sem prvnich 14 dni vydelaval tim, ze sem sekal drevo vyrabel luky a prodaval vendorum ( sem byl prece ranger ) Pak me Moucha poradil at tamuju kone v kapce .... ( a uz to jelo :p )

Ale dokaze ale ja mel limit hodinu a pul denne:)

Go to Top of Page

TUQ
Starting Member

50 Posts

Posted - 03/12/2003 :  20:45:06  Show Profile  Send TUQ an ICQ Message Send TUQ a Private Message  Reply with Quote
Aro se tenkrat uz lognul jen sem tam...a pak DH presli na DP (ale mezitim byla epizoda Revelwood a podobne). A s tou holi, ja to videl u banky, mozna s ni prochazel cekym britem :).

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."

Roger Zelazny
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 03/12/2003 :  21:01:46  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Ja zacinal asi tyden - 14 dni po zkonecni DP betatestu, hral sem asi tyden a pak sem to zabalil pac me to nebavilo :)) Pak sem se po pul roku nejak nudil a rek ze to zase zkusim a uz to jelo .. :)
Prvni povolani ktere sem mel byl ranger a desne se my libil protoze sem kosil na hb kostri jak nic :)

Pak se mi zacal libit paladin a zalozil sem Colldora :) Porad sem hodil s Darudem, Imhotepem, Gil-Galadem a Gizmem na zelenyho draka ktery byl v kapce pac me uber loot ( asi 3k gp )

Proste parada, kdyz sem se poprve lognul zacal sme killit ptacke kousek od brit banky ... proste sem chtel zkusit jak to vypada zabit orla :)

Proste paradani casy ... btw, svul prvni shadow brneni ( tehdy u Warraxe stalo asi 11k a silver kataku asi 5k ) sem ztratil za 10 min, pac pk clera Antariana sem nevychital :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 03/12/2003 21:04:31
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 03/12/2003 :  21:24:46  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Ja zacinal asi tyden - 14 dni po zkonecni DP betatestu, hral sem asi tyden a pak sem to zabalil pac me to nebavilo :)) Pak sem se po pul roku nejak nudil a rek ze to zase zkusim a uz to jelo .. :)
Prvni povolani ktere sem mel byl ranger a desne se my libil protoze sem kosil na hb kostri jak nic :)

Pak se mi zacal libit paladin a zalozil sem Colldora :) Porad sem hodil s Darudem, Imhotepem, Gil-Galadem a Gizmem na zelenyho draka ktery byl v kapce pac me uber loot ( asi 3k gp )

Proste parada, kdyz sem se poprve lognul zacal sme killit ptacke kousek od brit banky ... proste sem chtel zkusit jak to vypada zabit orla :)

Proste paradani casy ... btw, svul prvni shadow brneni ( tehdy u Warraxe stalo asi 11k a silver kataku asi 5k ) sem ztratil za 10 min, pac pk clera Antariana sem nevychital :)

Warrax :o) nj první kraft který měl namaxované všechny skilly které craft může trénit :o))
Btw já sem začínal na podzim 2000 a ted po 3/4 roku zase hraju...je to tu pruda ale de to :o)

Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 03/12/2003 :  22:24:17  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
Jak to tak pocitam zacinal sem v roce 99 tehda na jedinem CZ free shardu (Kelevaru) online bejvalo 1-15(tech 15 maaalo kdy) lidi ale byl to narez fnuk...

so...
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 03/12/2003 :  23:06:45  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:

Warrax :o) nj první kraft který měl namaxované všechny skilly které craft může trénit :o))

tak to te opravim, protoze to neni pravda

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 04/12/2003 :  00:17:51  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jeste mi rekni, ze moje mama neumi varit a budes uplne dokonalej ;)

Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 04/12/2003 :  02:34:53  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
Na ja si pamatuji akurat, ze muj 1 kun byl darowanej a dal mi ho nakej cler - Jim Max ( nebo tak nejak ) se kterym sem neco trenil ( wrest tusim :) a rikal, ze je u kamose na pewny :) Pak se jeste relogl za pala kterej se menowal Colldor ( na 99%) a dal mi taky +3 cutlass ( coz byla taky prwni +wec co sem mel )

Edited by - Mr.Selfdestruct on 04/12/2003 02:59:59
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 04/12/2003 :  13:37:17  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swordicek

quote:

tak to te opravim, protoze to neni pravda

Presne tak. Warrax mel pouze blacksmithy a tinkering a az pozdeji zacal delat carpentry a tailoring, ale to uz davno mel skilly nejakej craft od Templu a myslim ze i Muhaluh.

Go to Top of Page

WirusH
New Member

232 Posts

Posted - 04/12/2003 :  14:26:39  Show Profile  Send WirusH an ICQ Message Send WirusH a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jeste mi rekni, ze moje mama neumi varit a budes uplne dokonalej ;)

To nemuzu posoudit posuzuju jen veci ,ktery sem na vlastni oci videl...

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 04/12/2003 :  16:32:27  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr.Selfdestruct

Na ja si pamatuji akurat, ze muj 1 kun byl darowanej a dal mi ho nakej cler - Jim Max ( nebo tak nejak ) se kterym sem neco trenil ( wrest tusim :) a rikal, ze je u kamose na pewny :) Pak se jeste relogl za pala kterej se menowal Colldor ( na 99%) a dal mi taky +3 cutlass ( coz byla taky prwni +wec co sem mel )

Jooo to se pamatuju

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 04/12/2003 :  16:50:32  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Presne tak. Warrax mel pouze blacksmithy a tinkering a az pozdeji zacal delat carpentry a tailoring, ale to uz davno mel skilly nejakej craft od Templu a myslim ze i Muhaluh.

Ale já myslel úplně všechny skilly....tím myslím hiding, evaluation atp...proste vše co jde...

Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 04/12/2003 :  18:56:05  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message  Reply with Quote
quote:
a nesnizil sem se k tomu abych prodal acc viz.

Ani kdyby na tom accountu byl newbie GM mortar?

Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 04/12/2003 :  19:12:00  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ani kdyby na tom accountu byl newbie GM mortar?

proc ne? za blbost se plati.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000