Author |
Topic  |
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 10:13:59
|
Vymyslete někdo už stroj času aby sme se mohli vrátit na začátek, dke newbici byli newbici a ne sráči co mají postavy určené ke guardování, kde byly kvalitní O/CH bitvy, kde PK měli své vesnice :o( kde byli fér hráči...(nebo mě alespoň vraťte před privatizaci)
|
*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě] member of Suchdol -Triada- team
|
|
| |
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 10:16:39
|
Vendor |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 10:25:00
|
quote: Originally posted by Rebel
Vymyslete někdo už stroj času aby sme se mohli vrátit na začátek, dke newbici byli newbici a ne sráči co mají postavy určené ke guardování, kde byly kvalitní O/CH bitvy, kde PK měli své vesnice :o( kde byli fér hráči...(nebo mě alespoň vraťte před privatizaci) 
Asi myslis DP. Ne, to uz se nikdy nevrati a to co jsme na DP zazili my, to uz se asi nikdy nebude opakovat. Proste v ty dobe byl boom v online hrani a lidi to nehrali proto, aby nekoho vyprudili, ale proto, aby se dobre bavili. To se stale vzrustajicim poctem lidi co maji inet nejde udrzet. Online hrani pro atmosferu a dlouhodobou zabavu v ceske online komunite je temer nemozny.
Samozrejme az na Vendor, kde sny se stanou realitou a znovu se probudi nase chlapecka srdce.  |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 10:31:43
|
nene nejlepsi je http://www.czechro.net |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 11:00:58
|
Stare casy jsou nenavratne fuc, ale aspon mame na co vzpominat :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 11:13:55
|
Tenhle topic bude asi plnej nostalgie.Skoda ze sem pred tema 2 rokama byl jeste Nb necro:) |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 11:17:38
|
quote: Originally posted by Artuhr
Tenhle topic bude asi plnej nostalgie.Skoda ze sem pred tema 2 rokama byl jeste Nb necro:)
pred 2 roky to stalo uz za prd :)) ted sem se nedavno zacet do kroniky nasi gildy , to je fakt good old time :) http://zk.rulez.cz/oldies.htm |
|
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 11:18:07
|
quote: Originally posted by Tragedy
Stare casy jsou nenavratne fuc, ale aspon mame na co vzpominat :)
No to máme...btw pamatuješ si jak si začal? Kam jsi první šel? :o) já teda jo, jako newbiek sem se při prvním loginu procházel po Britu a narazil na týpka(už nevim kdo to byl - nějaký reloger z templářů) :)a vzal me hned jak me videl k sobe do gildy protože sem se jmenoval Rebel a jeho gilda byla Rebel Alliance :o) (kdo v té době mohl tušit, že to byla PK guilda) :o) já ani nevěděl co to je PK .o) A tak to začalo... |
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 11:25:49
|
quote: Originally posted by Rebel
quote: Originally posted by Tragedy
Stare casy jsou nenavratne fuc, ale aspon mame na co vzpominat :)
No to máme...btw pamatuješ si jak si začal? Kam jsi první šel?
To ja pamatuju, kdyz sem se lognul, jak mi to vsechno prislo obrovsky, jak sem se asi 10 x ptal na cestu na HB a rikal sem si... "Ty jo, to je dalka... pres celou zem to musi byt tak na 2 hodiny!" :) Asi po tydnu jsem zformoval grupu a vyrazili jsme do Despise :) tam sme cvhvili fajtili, nez jednoho z nas zabil Gazer. Vida, ze na to asi nemame sme bezeli zpatky k mestu a v soutesce sme potkali Doomera, kterej nas ubleskoval... byl to takovej adrak, ze kdyz Doomee s pekarenim seknul, sem musel zalozit Tragedy, pac mi to bez PK prisla desna nuda :)) a tak to zacalo... |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 11:26:03
|
quote: Originally posted by Pertha
Tenhle topic bude asi plnej nostalgie.Skoda ze sem pred tema 2 rokama byl jeste Nb necro:)
pred 2 roky to stalo uz za prd :)) ted sem se nedavno zacet do kroniky nasi gildy , to je fakt good old time :) http://zk.rulez.cz/oldies.htm
The best time...Fellowship vs Templari |
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 11:26:54
|
pred 2 roky to stalo uz za prd :)) ted sem se nedavno zacet do kroniky nasi gildy , to je fakt good old time :) http://zk.rulez.cz/oldies.htm
To je 9 unor 2001 z kroniky. To ja sem zacinal nekdy v listopadu:) |
Edited by - Artuhr on 03/12/2003 11:28:20 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 12:34:25
|
To je 9 unor 2001 z kroniky. To ja sem zacinal nekdy v listopadu:)
jj :) predtim nebyla gilda stranky atd :p to byly casy s 20ti lidma online :) ja zacinal hrat tusim srpen 2000 |
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 13:54:43
|
To je 9 unor 2001 z kroniky. To ja sem zacinal nekdy v listopadu:)
jj :) predtim nebyla gilda stranky atd :p to byly casy s 20ti lidma online :) ja zacinal hrat tusim srpen 2000
Ju podepises se mi Tak to ses o pul roku starrsi |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 13:56:56
|
Nejlepsi byl cca prvni rok, mozna rok a pul. Pak to slo do haje. Nejlepsi parta byla, kdyz hralo vecer 30lidi, to byla fakt pohoda. Jakmile to bylo nad stovku, uz to zaclo byt o nicem. Pres 200 samej desetiletej fakan ala wirush. |
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 14:00:02
|
quote: Originally posted by Demostenes
Nejlepsi byl cca prvni rok, mozna rok a pul. Pak to slo do haje. Nejlepsi parta byla, kdyz hralo vecer 30lidi, to byla fakt pohoda. Jakmile to bylo nad stovku, uz to zaclo byt o nicem. Pres 200 samej desetiletej fakan ala wirush.
Hehe to by mi bylo ted asi 13 To je blbost. |
 |
|
Horin
New Member

179 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 14:38:14
|
Ja si pamatuju ze prvni vypravy sem poradal s rebelem. Ja ranger a Rebel craft. A strasne sem mu nadaval ze vubec s tim craftem neumi bojovat a furt chcipa   |
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 14:39:21
|
to Pertha:Tim denikem si ve mne vzbudil nostalgicky vzpominky az sem se malem rozbrecel Hlavne ta cast o vylodeni orku MInocu jediny co si na tom pamatuju ze sem mel lagy jak praase(modem) A mozna Dema jak tam pobiha a hudruje |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 14:58:17
|
hehe no ja si pamatuju, ze jsem poprve proste nekam vybeh totalne jsem se ztratil, a absolutne jsem netusil co a jak, a porad jsem behal pesky z minocu do britu, protoze tenkrat helproom ustil u healera v minocu no a taky si pamatuju jak me aro zabil u banky v britu :p |
|
 |
|
TUQ
Starting Member
50 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 15:04:41
|
Ja, kdyz se poprve lognul, tak jsem v minutovem sledu po sobe potkal Diablonegra (zije jeste?), Tibora(byl tehdy Councelor) ukazujiciho davu nejakou Ice hul, Alderaana, co vyrabel u banky zidlicku, Ara, kery mi dal muj prvni potion a nasledne Sinorra, rangera a GM Stribrnych Elfu, ktere jsem po nejake dobe take joinul. Chyta se nekdo ?  |
"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."
Roger Zelazny |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 15:25:46
|
aro :) to uz tenkrat nehral davno :) ale tibora s ice holi si pamatuju :) |
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 15:26:33
|
quote: Originally posted by TUQ
Ja, kdyz se poprve lognul, tak jsem v minutovem sledu po sobe potkal Diablonegra (zije jeste?), Tibora(byl tehdy Councelor) ukazujiciho davu nejakou Ice hul, Alderaana, co vyrabel u banky zidlicku, Ara, kery mi dal muj prvni potion a nasledne Sinorra, rangera a GM Stribrnych Elfu, ktere jsem po nejake dobe take joinul. Chyta se nekdo ? 
Kua s tou holi si to to pamatuji to snad neni mozny.To neco fakt posiluje dlouhodobou pamet.Nedelo se to ukazovani nahore u kovarny v britu?? |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 15:31:34
|
No, ja kratce pote, co jsem poprve lognul, potkal Max Paina a jeho skladanou LBA. Videl ale, ze jsem novy, tak me nezabil.  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 15:36:56
|
quote: Originally posted by Mistral
No, ja kratce pote, co jsem poprve lognul, potkal Max Paina a jeho skladanou LBA. Videl ale, ze jsem novy, tak me nezabil. 
Ja akorat vim ze sem myslim od Celeborna dostal par gp:)Nebo jen matne vzpominam na moje bezucine klickovani pred DD:) |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 15:44:08
|
nene nejlepsi je http://www.czechro.net
Juu wona je to manga?    |
Edited by - Mr.Selfdestruct on 03/12/2003 15:44:29 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 15:56:21
|
quote: Originally posted by Mr.Selfdestruct
Juu wona je to manga?   
jojo :)) i kdyz ne tak pekna jak v lineage2 :) |
|
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 15:57:25
|
hehe no ja si pamatuju, ze jsem poprve proste nekam vybeh totalne jsem se ztratil, a absolutne jsem netusil co a jak, a porad jsem behal pesky z minocu do britu, protoze tenkrat helproom ustil u healera v minocu no a taky si pamatuju jak me aro zabil u banky v britu :p
Jo, tenkrat jsem byl total noob, hral jsem asi hodinu a brotherhood me zguardoval pred bankou (ani jsem nevedel co je to sedak). A perthovi poradili, aby me lootnul, aby mi nezmizeli veci. A zguardli ho taky ;))
|
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 16:02:57
|
hehe no ja si pamatuju, ze jsem poprve proste nekam vybeh totalne jsem se ztratil, a absolutne jsem netusil co a jak, a porad jsem behal pesky z minocu do britu, protoze tenkrat helproom ustil u healera v minocu no a taky si pamatuju jak me aro zabil u banky v britu :p
Jo, tenkrat jsem byl total noob, hral jsem asi hodinu a brotherhood me zguardoval pred bankou (ani jsem nevedel co je to sedak). A perthovi poradili, aby me lootnul, aby mi nezmizeli veci. A zguardli ho taky ;))
Pokora z tvych ust;)) Jj pamatuju se ze Pk byly milosrdny teda kdyz sem jim zazpival nebo tak:) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 16:08:38
|
to nebyl BrotherHood, byl to aro, tedy Dark Heroes , myslim prvni gilda na DP |
|
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 16:25:16
|
Nejlepsi byl cca prvni rok, mozna rok a pul. Pak to slo do haje. Nejlepsi parta byla, kdyz hralo vecer 30lidi, to byla fakt pohoda. Jakmile to bylo nad stovku, uz to zaclo byt o nicem. Pres 200 samej desetiletej fakan ala wirush.
Neco ti asi stoupa do hlavy ja na DP hral od zacatku a to me bylo 14 BTW aspon mam nejakou hrdost a nesnizil sem se k tomu abych prodal acc viz. TY jsi u me troska a tvuj server podle toho taky vypada |
Inteligent na vyzsi urovni! |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 16:44:59
|
quote:
jojo :)) i kdyz ne tak pekna jak v lineage2 :)
Tak sem se zaregistrowal . Problem u me bude s cpu (400mhz)no uwidime... Odkaz na stazeni clienta nejak nefachci...
|
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 17:02:29
|
Rebele : je fajn vzpomínat, ale mohu tě ujistit, že už v době kdy vznikali CH/O jsem dostával spousty ICQ jak je vše špatně a jak jde DP do prdele, ale je pravda že při pročítání kroniky jsem celkem zjihnul :). |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 17:13:20
|
quote: Originally posted by WirusH
Neco ti asi stoupa do hlavy ja na DP hral od zacatku a to me bylo 14 BTW aspon mam nejakou hrdost a nesnizil sem se k tomu abych prodal acc viz. TY jsi u me troska a tvuj server podle toho taky vypada
Ty uz mas obcanku? No nekecej, tak to uz jsi velky kluk. Jeste by to chtelo splachnout to co mas v hlave, nikdo tady neni zvedavej na tvuj mentalni prujem  |
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 17:14:19
|
Neco ti asi stoupa do hlavy ja na DP hral od zacatku a to me bylo 14 BTW aspon mam nejakou hrdost a nesnizil sem se k tomu abych prodal acc viz. TY jsi u me troska a tvuj server podle toho taky vypada
Ty uz mas obcanku? No nekecej, tak to uz jsi velky kluk. Jeste by to chtelo splachnout to co mas v hlave, nikdo tady neni zvedavej na tvuj mentalni prujem 
Nebo projevy zastydle puberty  |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 17:17:42
|
quote: Originally posted by Danda I
Rebele : je fajn vzpomínat, ale mohu tě ujistit, že už v době kdy vznikali CH/O jsem dostával spousty ICQ jak je vše špatně a jak jde DP do prdele, ale je pravda že při pročítání kroniky jsem celkem zjihnul :).
Já byl prakticky vždy jen PK...až na časy kdy sem byl uplně začaátku u Templářů. Každopádně na dp bylo dosaženo všeho důležitého co jde...viz Templarske mesto, takze tady neni minimalne motivace. Začali sme s Horinem. Horin to zabalil a prodal...já skončil několikrát na půl roku ap. Ale občas neškodí proběhnout se a vidět jak všichni všechno mají, nikde se nebojuje jen na hb kde sou kameny...GM to dost podělali s runama a doted se to nespravilo. Ty pseudoruny co sou ted...pcheeee fuj tajksl. No nic bylo to na začátku fain. |
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 17:23:43
|
Ja hraju od unora 2001. Prvni dojem byl, ze takhle slozitou vec nebudu schopen nikdy pochopit. 640*480 ve fullscreen jsem mel prvnich asi 14 dni, assist jsem se dozvedel co je asi 2 mesice po zacatku hrani. Pouzivat jsem ho zacal asi po pul roce poradne. Udelal jsem bez nej tinkering a 30% BS. Provni clovek, se kterym jsem se dal do reci byl Bojovnik Rambo, protoze jsem ho znal z BN Diabla 1 jako Goodmana. Pak jsem potkal ten samy den Soviho z CoNTu, tak jsem se s nima pridal na vypravu a uz jsem se vezl.  |
 |
|
Horin
New Member

179 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 17:51:48
|
quote: Originally posted by Sir.Thomik
Ja hraju od unora 2001.
Si macka Ja sem si to prave spocital a zacal sem hrat na podzim 2000. Jenze sem tehdy hral na modemu a mel sem limit 30 hodin na mesic. Proto sem se skoro neprojevoval. Dovede si to nekdo z vas predstavit? hrat UO hodinu denne.
A to sem prvnich 14 dni vydelaval tim, ze sem sekal drevo vyrabel luky a prodaval vendorum ( sem byl prece ranger ) Pak me Moucha poradil at tamuju kone v kapce .... ( a uz to jelo :p ) |
|
Edited by - Horin on 03/12/2003 17:52:41 |
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 17:59:41
|
Ty uz mas obcanku? No nekecej, tak to uz jsi velky kluk. Jeste by to chtelo splachnout to co mas v hlave, nikdo tady neni zvedavej na tvuj mentalni prujem 
Ale porad to nic nemeni na tom ze tvuj server je pekna sracka. btw:uz ses naucil PvP? |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 18:12:08
|
quote: Originally posted by Horin
quote: Originally posted by Sir.Thomik
Ja hraju od unora 2001.
Si macka Ja sem si to prave spocital a zacal sem hrat na podzim 2000. Jenze sem tehdy hral na modemu a mel sem limit 30 hodin na mesic. Proto sem se skoro neprojevoval. Dovede si to nekdo z vas predstavit? hrat UO hodinu denne.
A to sem prvnich 14 dni vydelaval tim, ze sem sekal drevo vyrabel luky a prodaval vendorum ( sem byl prece ranger ) Pak me Moucha poradil at tamuju kone v kapce .... ( a uz to jelo :p )
Ale dokaze ale ja mel limit hodinu a pul denne:) |
 |
|
TUQ
Starting Member
50 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 20:45:06
|
Aro se tenkrat uz lognul jen sem tam...a pak DH presli na DP (ale mezitim byla epizoda Revelwood a podobne). A s tou holi, ja to videl u banky, mozna s ni prochazel cekym britem :). |
"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."
Roger Zelazny |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 21:01:46
|
Ja zacinal asi tyden - 14 dni po zkonecni DP betatestu, hral sem asi tyden a pak sem to zabalil pac me to nebavilo :)) Pak sem se po pul roku nejak nudil a rek ze to zase zkusim a uz to jelo .. :) Prvni povolani ktere sem mel byl ranger a desne se my libil protoze sem kosil na hb kostri jak nic :)
Pak se mi zacal libit paladin a zalozil sem Colldora :) Porad sem hodil s Darudem, Imhotepem, Gil-Galadem a Gizmem na zelenyho draka ktery byl v kapce pac me uber loot ( asi 3k gp )
Proste parada, kdyz sem se poprve lognul zacal sme killit ptacke kousek od brit banky ... proste sem chtel zkusit jak to vypada zabit orla :)
Proste paradani casy ... btw, svul prvni shadow brneni ( tehdy u Warraxe stalo asi 11k a silver kataku asi 5k ) sem ztratil za 10 min, pac pk clera Antariana sem nevychital :) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 03/12/2003 21:04:31 |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 21:24:46
|
quote: Originally posted by Colldor
Ja zacinal asi tyden - 14 dni po zkonecni DP betatestu, hral sem asi tyden a pak sem to zabalil pac me to nebavilo :)) Pak sem se po pul roku nejak nudil a rek ze to zase zkusim a uz to jelo .. :) Prvni povolani ktere sem mel byl ranger a desne se my libil protoze sem kosil na hb kostri jak nic :)
Pak se mi zacal libit paladin a zalozil sem Colldora :) Porad sem hodil s Darudem, Imhotepem, Gil-Galadem a Gizmem na zelenyho draka ktery byl v kapce pac me uber loot ( asi 3k gp )
Proste parada, kdyz sem se poprve lognul zacal sme killit ptacke kousek od brit banky ... proste sem chtel zkusit jak to vypada zabit orla :)
Proste paradani casy ... btw, svul prvni shadow brneni ( tehdy u Warraxe stalo asi 11k a silver kataku asi 5k ) sem ztratil za 10 min, pac pk clera Antariana sem nevychital :)
Warrax :o) nj první kraft který měl namaxované všechny skilly které craft může trénit :o)) Btw já sem začínal na podzim 2000 a ted po 3/4 roku zase hraju...je to tu pruda ale de to :o) |
|
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 22:24:17
|
Jak to tak pocitam zacinal sem v roce 99 tehda na jedinem CZ free shardu (Kelevaru) online bejvalo 1-15(tech 15 maaalo kdy) lidi ale byl to narez fnuk... |
so... |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 03/12/2003 : 23:06:45
|
quote:
Warrax :o) nj první kraft který měl namaxované všechny skilly které craft může trénit :o))
tak to te opravim, protoze to neni pravda  |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 04/12/2003 : 00:17:51
|
Ale porad to nic nemeni na tom ze tvuj server je pekna sracka. btw:uz ses naucil PvP?
Jeste mi rekni, ze moje mama neumi varit a budes uplne dokonalej ;)
|
|
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 04/12/2003 : 02:34:53
|
Na ja si pamatuji akurat, ze muj 1 kun byl darowanej a dal mi ho nakej cler - Jim Max ( nebo tak nejak ) se kterym sem neco trenil ( wrest tusim :) a rikal, ze je u kamose na pewny :) Pak se jeste relogl za pala kterej se menowal Colldor  ( na 99%) a dal mi taky +3 cutlass ( coz byla taky prwni +wec co sem mel ) |
Edited by - Mr.Selfdestruct on 04/12/2003 02:59:59 |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 04/12/2003 : 13:37:17
|
quote: Originally posted by swordicek
quote:
Warrax :o) nj první kraft který měl namaxované všechny skilly které craft může trénit :o))
tak to te opravim, protoze to neni pravda 
Presne tak. Warrax mel pouze blacksmithy a tinkering a az pozdeji zacal delat carpentry a tailoring, ale to uz davno mel skilly nejakej craft od Templu a myslim ze i Muhaluh. |
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 04/12/2003 : 14:26:39
|
Ale porad to nic nemeni na tom ze tvuj server je pekna sracka. btw:uz ses naucil PvP?
Jeste mi rekni, ze moje mama neumi varit a budes uplne dokonalej ;)
To nemuzu posoudit posuzuju jen veci ,ktery sem na vlastni oci videl... |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 04/12/2003 : 16:32:27
|
quote: Originally posted by Mr.Selfdestruct
Na ja si pamatuji akurat, ze muj 1 kun byl darowanej a dal mi ho nakej cler - Jim Max ( nebo tak nejak ) se kterym sem neco trenil ( wrest tusim :) a rikal, ze je u kamose na pewny :) Pak se jeste relogl za pala kterej se menowal Colldor  ( na 99%) a dal mi taky +3 cutlass ( coz byla taky prwni +wec co sem mel )
Jooo to se pamatuju  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 04/12/2003 : 16:50:32
|
quote: Presne tak. Warrax mel pouze blacksmithy a tinkering a az pozdeji zacal delat carpentry a tailoring, ale to uz davno mel skilly nejakej craft od Templu a myslim ze i Muhaluh.
Ale já myslel úplně všechny skilly....tím myslím hiding, evaluation atp...proste vše co jde... |
|
 |
|
GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts |
Posted - 04/12/2003 : 18:56:05
|
quote: Originally posted by WirusH a nesnizil sem se k tomu abych prodal acc viz.
Ani kdyby na tom accountu byl newbie GM mortar?  |
Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 04/12/2003 : 19:12:00
|
quote:
Ani kdyby na tom accountu byl newbie GM mortar? 
proc ne? za blbost se plati. |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
Topic  |
|