Author |
Topic  |
|
Yzzy
Starting Member
96 Posts |
Posted - 05/12/2003 : 23:09:17
|
Tak sem si precet los pro kvalifikaci na MS 2006 a mam naladu uthnout Schumacherovy ruku,kerou to tahal.Po 180 mame Holandsko.Aby se nereklo tak k tomu Rumunsko a Finsko-coz nepovazuju za nejlehci celky.Takze k smule pro Euro este smula na svetovou kvalifikaci.Reknete me esli je tohle mozny.Pritom vostatni zeme jasaj jakou maj lehkou skupinu.Heh.
|
Edited by - Yzzy on 05/12/2003 23:10:21
|
|
| |
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 06/12/2003 : 00:01:59
|
quote: Originally posted by Yzzy
Tak sem si precet los pro kvalifikaci na MS 2006 a mam naladu uthnout Schumacherovy ruku,kerou to tahal.Po 180 mame Holandsko.Aby se nereklo tak k tomu Rumunsko a Finsko-coz nepovazuju za nejlehci celky.Takze k smule pro Euro este smula na svetovou kvalifikaci.Reknete me esli je tohle mozny.Pritom vostatni zeme jasaj jakou maj lehkou skupinu.Heh.
proto se jiz tradicne na ms nedostaneme ... prohrajeme v kvalifikaci a nejpravdepodobneji s belgicanama. |
máslo |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 06/12/2003 : 00:19:36
|
A neni to jedno? I kdyz je pravda, ze tohle je proste chleb a hry....
|
|
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 06/12/2003 : 00:52:37
|
Jak rikal Bruckner ... budou tam Holandani a pak je to jedno ... A? Sou tam! Vsak je nasekame stejne tak dobre jako na Euru!  |
nAk|smOke nAkAshi crew www.nAkAshi.tk
Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
|
 |
|
Yzzy
Starting Member
96 Posts |
Posted - 06/12/2003 : 03:58:31
|
Hmm no jo,jenze to ma hacek.Do stejny reky dvakrat nevstoupis-porad holandany porazet nemuzem.Nezapominejte na to jak to bylo-myslim vitezstvi v Praze 3:1.Prece jen hrali od 17cty nebo kolikaty minuty o 10seti.A rumuni sou houzevnaty-posrali to na EURO jen kuli tomu ze maj mladej celek,coz uz na MS nebude pravda(je pravda ze jim to taky pekne posral rozhodci v zapase proti Dansku). Nejsem z toho happy |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 06/12/2003 : 04:47:29
|
Co k tomu ma rict makedonie :) , bude aspon zajimavej o boj o predposledni nebo dokonce pred predposledni :) |
TheChosen - Close your eyes , to see the light! Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself. Noone can be told what the Endor is..Endor has you
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 06/12/2003 : 08:48:06
|
Hmm no jo,jenze to ma hacek.Do stejny reky dvakrat nevstoupis-porad holandany porazet nemuzem.Nezapominejte na to jak to bylo-myslim vitezstvi v Praze 3:1.Prece jen hrali od 17cty nebo kolikaty minuty o 10seti.A rumuni sou houzevnaty-posrali to na EURO jen kuli tomu ze maj mladej celek,coz uz na MS nebude pravda(je pravda ze jim to taky pekne posral rozhodci v zapase proti Dansku). Nejsem z toho happy
taky z toho nejsem happy a Rumuni jsou podle mě černej kůň skupiny ... když jsem si přečet los vadili mi víc než Holaňďani. |
Noe
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 06/12/2003 : 13:10:23
|
Nahodou mame nejlepsi tym za psolednich par let.Takze sance tu urcite je:) |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Thor
Junior Guardsman

335 Posts |
Posted - 06/12/2003 : 13:51:03
|
Fandete hokeji vtom sme aspon dobry. |
Tank_Chief Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 06/12/2003 : 14:07:39
|
Může. A to jestli poserem MS v hokeji. Fotbal stoji za nic, děsně nudna hra.  |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Thor
Junior Guardsman

335 Posts |
Posted - 06/12/2003 : 14:49:03
|
Hokej rulzeez a na zapase se nemusi clovek bat zemu nekdo rozbije drzku. |
Tank_Chief Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
|
 |
|
Yzzy
Starting Member
96 Posts |
Posted - 06/12/2003 : 15:43:13
|
Dejte pokoj s hokejem-fotbal je zivotne dulezitej Tech rumunu se zacinam cim dal tim vic bat.Moje girlfriend je rumunka este ktomu Takze to bude husty-sem se posmival jejimu tatkovi,jak vypadli na Euro-musime to snima vyhrat jinak mam hell |
Edited by - Yzzy on 06/12/2003 15:47:34 |
 |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
Posted - 06/12/2003 : 17:04:37
|
Dejte pokoj s hokejem-fotbal je zivotne dulezitej Tech rumunu se zacinam cim dal tim vic bat.Moje girlfriend je rumunka este ktomu Takze to bude husty-sem se posmival jejimu tatkovi,jak vypadli na Euro-musime to snima vyhrat jinak mam hell
No ja sem taky puvodem Rumun, takze doufam ze aspon moji krajani potrepej Holandany abysme se dostaly po 16 letech na MS, ale nehledel bych tak do dali prednami je EURO. |
TransylvanecIII. LordDeathSlayer http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
|
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 06/12/2003 : 17:47:24
|
.-) tak vam treba. aspon vypadnete  cim skor tym lepsie |
"Relationships come and go. Epics are soulbound" |
 |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
|
Yzzy
Starting Member
96 Posts |
Posted - 07/12/2003 : 01:04:23
|
Hmm ne ze bych byl nepritelem slovaku,ale nemas na slovensku nakej web,kde se muzes uplatnit cim skor tim lepsie Transylvanec-umis rumunsky? |
Edited by - Yzzy on 07/12/2003 01:27:31 |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 07/12/2003 : 03:31:21
|
quote: Originally posted by -Mike-
Může. A to jestli poserem MS v hokeji. Fotbal stoji za nic, děsně nudna hra. 
My poserem?? Copak ty jsi ceskym representantem? Jestli nekdo neco posere, tak je to banda nejakych preplacenych sportovcu, kteri se zabyvaji super komercnim sportem. A at to dopadne jakkoliv, tak chleba levnejsi nebude. Mozna se tupej dav na chvili vybouri a prestane premyslet o tom, jak to tady nase vlada rozkrada. A to je asi cely ucel...
|
|
 |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
Posted - 07/12/2003 : 11:08:36
|
quote: Originally posted by Demostenes
quote: Originally posted by -Mike-
Může. A to jestli poserem MS v hokeji. Fotbal stoji za nic, děsně nudna hra. 
My poserem?? Copak ty jsi ceskym representantem? Jestli nekdo neco posere, tak je to banda nejakych preplacenych sportovcu, kteri se zabyvaji super komercnim sportem. A at to dopadne jakkoliv, tak chleba levnejsi nebude. Mozna se tupej dav na chvili vybouri a prestane premyslet o tom, jak to tady nase vlada rozkrada. A to je asi cely ucel...
LOL ty si jak muj otec.
Lepsi nez nejaky tanecky. |
TransylvanecIII. LordDeathSlayer http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
|
 |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 07/12/2003 : 12:58:31
|
quote: Originally posted by Demostenes My poserem?? Copak ty jsi ceskym representantem? Jestli nekdo neco posere, tak je to banda nejakych preplacenych sportovcu, kteri se zabyvaji super komercnim sportem. A at to dopadne jakkoliv, tak chleba levnejsi nebude. Mozna se tupej dav na chvili vybouri a prestane premyslet o tom, jak to tady nase vlada rozkrada. A to je asi cely ucel...
No a pak ze tenhle clovek neni komunista, kazdopadne i kdyby nahodou nebyl tak ma komunisticke nazory, ktere se hodej tak akorat do te hospody 4 cenove skupiny. |
Black |
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 07/12/2003 : 14:49:48
|
quote: Originally posted by Black No a pak ze tenhle clovek neni komunista, kazdopadne i kdyby nahodou nebyl tak ma komunisticke nazory, ktere se hodej tak akorat do te hospody 4 cenove skupiny.
To ze je to model chleb a hry je celkem jasne, to ze jsou hraci preplaceni snad taky. Prinos celeho profi sportu a showbusinesu pro spolecnost jako celek je v lepsim pripade diskutabilni. Btw na forme vlady to zavisle neni, komuniste tohle praktikovali taky. |
San-Raal ...dyslexia for cure found... |
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 07/12/2003 : 15:21:04
|
Kazdopadne zas pudu do SK a projedu aspon 5000 uz by z nich taky mohlo konecne neco kapnout btw sazi tady jeste nkdo aktivne? |
Inteligent na vyzsi urovni! |
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 07/12/2003 : 15:21:48
|
no to by me zajimalo cim bys to nahradil (: a nebo to vypustit uplne ? to bys potom celej den makal a chrapal to uz tu bylo a lidem se to moc nelibilo nehlede na zivotnost, delat jenom pro to abych delal a v konecnym dusledku si to nemohl uzit |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
Zoldnier
Starting Member
96 Posts |
Posted - 07/12/2003 : 15:54:46
|
Jo sa stazuj este Kukni na nas "kvalitny" Slovensky futbal heh Vy ste este super borci oproti nam.Ked raz za cas kuknem v telke tu nasu ligu je mi do placu. Este fandim Petrzalke   . No v hokeji dufam, ze bude finale slovensko-cesko. To by bolo cool! |
raz dlazdic, navzdy dlazdic. |
 |
|
Adam
New Member

202 Posts |
Posted - 07/12/2003 : 15:55:29
|
quote: Originally posted by San-Raal
quote: Originally posted by Black No a pak ze tenhle clovek neni komunista, kazdopadne i kdyby nahodou nebyl tak ma komunisticke nazory, ktere se hodej tak akorat do te hospody 4 cenove skupiny.
To ze je to model chleb a hry je celkem jasne, to ze jsou hraci preplaceni snad taky. Prinos celeho profi sportu a showbusinesu pro spolecnost jako celek je v lepsim pripade diskutabilni. Btw na forme vlady to zavisle neni, komuniste tohle praktikovali taky.
Komunistické názory: Vše s čím nesouhlasím, je špatné a mělo by se zakázat nebo minimálně potlačit. Já prostě nechápu potřebu lidí vyjadřovat se k něčemu, co je nezajímá a nebaví, jen proto aby ostatním dokázali jaký jsou kreténi. |
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 07/12/2003 : 16:54:34
|
quote: Originally posted by Adam Komunistické názory: Vše s čím nesouhlasím, je špatné a mělo by se zakázat nebo minimálně potlačit.
Komunismus je ekonomicky model, ty jsi chtel rict "cenzura" a ta funguje i v tzv. demokracii - treba ted v americe na tema valka v iraku a podobna temata.
quote:
Já prostě nechápu potřebu lidí vyjadřovat se k něčemu, co je nezajímá a nebaví, jen proto aby ostatním dokázali jaký jsou kreténi.
Pokud budu mluvit za sebe, tak pokud si uvedomi ze jsou i lepsi veci, tim lepe. Cim mene pasivnich cinnosti, tim lepe pro spolecnost jako takovou, lidi budou min netecny k tomu co se okolo nich deje. |
 |
|
Adam
New Member

202 Posts |
Posted - 07/12/2003 : 17:06:21
|
No co jsem chtěl říct, vím nejlíp já sám.  Chtěl jsem jen vysvětlit, co Black myslel komunistickými názory. Na politickou debatu na to co je (byl) komunismus nemám náladu. Jestli máš takové spasitelské choutky, tak ti věnuji lístek na fotbal a můžeš to lidem vysvětlovat přímo na stadióně  |
 |
|
Yzzy
Starting Member
96 Posts |
Posted - 07/12/2003 : 17:32:30
|
To Transylvanec: Salut! Nadia ma numesc si sunt prietena lui Yzzy. De cat timp esti in Cehia si ce faci acolo? Bineinteles ca romanii vor castiga! |
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 07/12/2003 : 17:49:38
|
quote: Originally posted by Adam Jestli máš takové spasitelské choutky, tak ti věnuji lístek na fotbal a můžeš to lidem vysvětlovat přímo na stadióně 
Ja jsem seda eminence a radsi pusobim neprimo :) Cumet na 95% poradu je ztrata casu, takze to neni jen o fotbalu - to byla puvodni pointa, akorat mi ta tv vypadla btw na fotbalu jsem byl od doby co se slavka prestehovala na strahov tak 5x. Stadiony jako viktorka nebo starej stadion ve vrsovicich mely super atmosferu, ty nove podle novych standardu jsou na me sterilni a bez naboje :( |
 |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
Posted - 07/12/2003 : 19:29:36
|
quote: Originally posted by San-Raal
btw na fotbalu jsem byl od doby co se slavka prestehovala na strahov tak 5x. Stadiony jako viktorka nebo starej stadion ve vrsovicich mely super atmosferu, ty nove podle novych standardu jsou na me sterilni a bez naboje :(
Haha slavista se nedivim ze te sere fotbal kdyz to kopou jak to kopou. |
|
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 00:01:41
|
quote: Originally posted by Black
No a pak ze tenhle clovek neni komunista, kazdopadne i kdyby nahodou nebyl tak ma komunisticke nazory, ktere se hodej tak akorat do te hospody 4 cenove skupiny.
Umis rikat neco jineho, nez ze lidi ktere nemas rad jsou komunisti??? Asi sis nekde precetl, ze je to nadavka vid? Nebo do tebe doma hustili, ze cokoliv je spatne je komunisticke? Nejhorsi jsou lidi, co nemaji zadny nazor a jenom tupe papouskujou neco, co nekde slyseli. Protoze kdyby si mel aspon trochu sajn co to vlastne pouzivas za vyrazy, tak bys je v teto souvislosti nikdy nepouzil. |
|
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 00:04:53
|
quote: Originally posted by Demostenes
quote: Originally posted by Black
No a pak ze tenhle clovek neni komunista, kazdopadne i kdyby nahodou nebyl tak ma komunisticke nazory, ktere se hodej tak akorat do te hospody 4 cenove skupiny.
Umis rikat neco jineho, nez ze lidi ktere nemas rad jsou komunisti??? Asi sis nekde precetl, ze je to nadavka vid? Nebo do tebe doma hustili, ze cokoliv je spatne je komunisticke? Nejhorsi jsou lidi, co nemaji zadny nazor a jenom tupe papouskujou neco, co nekde slyseli. Protoze kdyby si mel aspon trochu sajn co to vlastne pouzivas za vyrazy, tak bys je v teto souvislosti nikdy nepouzil.
no nevim ten tvuj popis nejlip sedi na tebe |
máslo |
 |
|
Yzzy
Starting Member
96 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 04:03:19
|
To Transylvanec:Hele tak mluvis rumunsky nebo ne? Jinak stezovat si na Slavii-to chapu,ale vemte si,ze ja sem originalne z Jablonce.To co tam se deje,to se da srovnat asi jen s Drnovicema |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 04:22:35
|
Hmm ne ze bych byl nepritelem slovaku,ale nemas na slovensku nakej web,kde se muzes uplatnit cim skor tim lepsie Transylvanec-umis rumunsky?
A co takhle skusit nakej rumunskej? |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 08:20:36
|
Normálně se na fotbal nedivám, ale letmo jsem viděl nějaké zábery s rozhodčím Colinou, jak v černém obleku v záři reflektorů a blesků fotoaparátů sestupuje po schodech... teda osobně jsem tu dřívější událost s ním nějak neprožíval, ale imho to, co tam kráčelo, bylo ztělesnění satana (: |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 09:16:57
|
demo uz se di s tim tvym psanim do topicu, kde nemas co rict vysrat a ukajej se na svych forech, tady jsou i lidi co se chtej bavit o tematu a ne cist tvy debilni poznamky |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 08/12/2003 : 09:26:05
|
Vy se tu este furt drzite tematu?  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 13/12/2003 : 09:12:56
|
ad topic: myslim, ze je uplne jedno koho mame ve skupine pro kvalifikaci MS ci na Euro. Pokud jsme dobri jak si v kazdych novinach tvrdime, pak nejaci Nizozemci ci Rumuni postoupi az z postu za nami. V opacnem pripade se rozloucime s turnajem, proklejeme mozna nejakeho nespravedliveho rozhodciho a pockame na dalsi turnaj. Kazdopadne sportu zdar....
|
 |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
Posted - 13/12/2003 : 10:32:13
|
quote: Originally posted by Ardeth
ad topic: myslim, ze je uplne jedno koho mame ve skupine pro kvalifikaci MS ci na Euro. Pokud jsme dobri jak si v kazdych novinach tvrdime, pak nejaci Nizozemci ci Rumuni postoupi az z postu za nami. V opacnem pripade se rozloucime s turnajem, proklejeme mozna nejakeho nespravedliveho rozhodciho a pockame na dalsi turnaj. Kazdopadne sportu zdar....
No ja bych hrozne rad videl tym sve nove vlasti na MS nikdy sem ho nevidel do CR jsme prisli az po roce 91 a naposled bylo CR na MS v 90 v italii :{. EURO uz me neba.
PS esli umim rumunsky se zeptej tohora ten me slysel nadavat. |
|
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 13/12/2003 : 10:56:42
|
vypadal pri tom jak hrabe drakula :-)) |
ego tycoon |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 13/12/2003 : 10:58:15
|
quote: Originally posted by Transylvanec
No ja bych hrozne rad videl tym sve nove vlasti na MS nikdy sem ho nevidel do CR jsme prisli az po roce 91 a naposled bylo CR na MS v 90 v italii :{. EURO uz me neba.
PS esli umim rumunsky se zeptej tohora ten me slysel nadavat.
Njn. Aspon ze byla ta Italie...Ale ono to vyjde  |
 |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
Posted - 13/12/2003 : 11:00:21
|
PS esli umim rumunsky se zeptej tohora ten me slysel nadavat.
Njn. Aspon ze byla ta Italie...Ale ono to vyjde 
Zatim hledme k EURO v Portugalsku MS az pote. |
|
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 13/12/2003 : 11:09:36
|
Ja jim verim. Mame Barose a ten to v utoku bude resit  |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 13/12/2003 : 12:35:24
|
cutalisti fuuuj! (c) by Mikk  |
 |
|
Yzzy
Starting Member
96 Posts |
Posted - 13/12/2003 : 22:52:24
|
To Transylvanec:No tak vodpovez moji mlady To tam mas uz tejden-nema si skym povidat,tak ti psala |
Edited by - Yzzy on 13/12/2003 22:53:27 |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 13/12/2003 : 23:08:01
|
von je z chudy vesnice, kde je nenaucili rumunsky cist a psat ... takze umi jen mluvit ... |
ego tycoon |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 14/12/2003 : 13:41:39
|
quote: Originally posted by ToHor
von je z chudy vesnice, kde je nenaucili rumunsky cist a psat ... takze umi jen mluvit ...
... a strasit lidi kdyz [ omylem ] zlomej zidle :/ |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 14/12/2003 13:42:13 |
 |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
Posted - 14/12/2003 : 17:32:29
|
To Transylvanec:No tak vodpovez moji mlady To tam mas uz tejden-nema si skym povidat,tak ti psala
blbost nic mi neprislo leda by mi to prislo na nejakej komp v praci ve ctvrtek kdy sem sedel na 3 PC a na kazdym sem chvili pouzival icq a nejak sem to nezaregistroval .
at napise znova treba se vrati k rodne hroude a dojde ji ze nej chlapy sou z Transylvanie. |
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 14/12/2003 : 18:02:56
|
To Transylvanec:No tak vodpovez moji mlady To tam mas uz tejden-nema si skym povidat,tak ti psala
blbost nic mi neprislo leda by mi to prislo na nejakej komp v praci ve ctvrtek kdy sem sedel na 3 PC a na kazdym sem chvili pouzival icq a nejak sem to nezaregistroval .
at napise znova treba se vrati k rodne hroude a dojde ji ze nej chlapy sou z Transylvanie.
ona ty to ale napsala tady na foru par postu nahore ;) protoze si desne linej transylvanec postnu to sem:
Posted - 07/12/2003 : 17:32:30 To Transylvanec: Salut! Nadia ma numesc si sunt prietena lui Yzzy. De cat timp esti in Cehia si ce faci acolo? Bineinteles ca romanii vor castiga!
|
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 14/12/2003 18:04:04 |
 |
|
Yzzy
Starting Member
96 Posts |
Posted - 15/12/2003 : 06:10:00
|
Jezisi kriste-stebou se covece domluvit-ses jak rumun. |
 |
|
|