Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Staré časy
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 04/12/2003 :  19:14:29  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swordicek
proc ne? za blbost se plati.

Cool pristup. Jeste si namakruj crafta a muzes byt GM

Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 04/12/2003 :  19:15:59  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cool pristup. Jeste si namakruj crafta a muzes byt GM

No to nejde, jeste bych vas naucil hrat a premyslet a nebyla by to uz takova crafti demence

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 04/12/2003 :  19:18:10  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swordicek
No to nejde, jeste bych vas naucil hrat a premyslet a nebyla by to uz takova crafti demence

To muzes zacit hned.

Navrhuji jako prvni lekci: "Kterak behat se sekackem a nepotopit pritom celou vypravu"

Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 04/12/2003 :  19:38:23  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:

Navrhuji jako prvni lekci: "Kterak behat se sekackem a nepotopit pritom celou vypravu"

No to bylo prece jasne, sam sem ti rikal, ze to tak dopadne a ty si to porad nechtel pochopit .Holt se musis jeste hodne ucit

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Jeffy
Starting Member

80 Posts

Posted - 05/12/2003 :  17:01:28  Show Profile  Send Jeffy an ICQ Message Send Jeffy a Private Message  Reply with Quote
Pokud si dobre pamatuju, tak jsem zacinal na zacatku dubna 2001. O nejakych te par dni pozdeji (hral jsem za crafta) jsem si koupil u vendora hnedeho kone za 5k. Jeste mi na to asi 2k pujcoval nejaky jiny craft, jehoz jmeno si uz nepamatuju :). Kone jsem pojmenoval Drtic a umrel mi asi pred 3ma mesici, kdyz mi ho zabila Kouzelna Vdova. Zajimalo jakej C*RAK za ni hral... ani by me neslozil, kdybych nevazil 250 a nedosla mi stamina.

Jeffy, PK (mage) - retired
Death, Seekers (paladin) - retired
DzeF, Mage (Shadow Moon)
Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 08/12/2003 :  14:14:49  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jeffy

Pokud si dobre pamatuju, tak jsem zacinal na zacatku dubna 2001. O nejakych te par dni pozdeji (hral jsem za crafta) jsem si koupil u vendora hnedeho kone za 5k. Jeste mi na to asi 2k pujcoval nejaky jiny craft, jehoz jmeno si uz nepamatuju :). Kone jsem pojmenoval Drtic a umrel mi asi pred 3ma mesici, kdyz mi ho zabila Kouzelna Vdova. Zajimalo jakej C*RAK za ni hral... ani by me neslozil, kdybych nevazil 250 a nedosla mi stamina.

A nezemrel na stari?
Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 08/12/2003 :  14:22:08  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
No to pucawani accountu ( hlawne co se rudech postaw tyce )je fakt wopruz. Clowek nidky newi skym ma tu cest. Rekl bych, ze je jen malo lidi co maj wlastni pk postawy a maj k nim woprawdowej wztah. A ne lidi typu: koupim/ukradnu acc. -> udelam snej pk -> delam picowiny.
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 08/12/2003 :  21:45:19  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr.Selfdestruct

No to pucawani accountu ( hlawne co se rudech postaw tyce )je fakt wopruz. Clowek nidky newi skym ma tu cest. Rekl bych, ze je jen malo lidi co maj wlastni pk postawy a maj k nim woprawdowej wztah. A ne lidi typu: koupim/ukradnu acc. -> udelam snej pk -> delam picowiny.

Ehm, já hrál odjakživa za Rebela a nikomu bych ho neprodal. Ted obcas sice lognu modráka, ale sem strašná lama takže se o tom radši ani nebudu zmiňovat :o)

*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě]
member of Suchdol -Triada- team
Go to Top of Page

Jeffy
Starting Member

80 Posts

Posted - 10/12/2003 :  13:39:00  Show Profile  Send Jeffy an ICQ Message Send Jeffy a Private Message  Reply with Quote
Jeffyho, pokud vim, nelogl od jeho zalozeni nikdo jiny nez ja. Dlouho jsem vahal, nez jsem z nej udelal PK. Nekdy mam sice chut mit ho jako modraka, ale jinak je to daleko vetsi zabava. Vzdycky jsem se snazil neprasit, protoze vim, ze pokud to nekdy ta postava odnese, budu ji hrat ja.

4 Mr.Selfdestruct: Na stari neumrel... to bych ho pred tim rychle shrinknul ;).

Jeffy, PK (mage) - retired
Death, Seekers (paladin) - retired
DzeF, Mage (Shadow Moon)
Go to Top of Page

Argon
New Member

137 Posts

Posted - 11/12/2003 :  21:52:33  Show Profile  Send Argon an ICQ Message Send Argon a Private Message  Reply with Quote
Kdy bude item wipe? Dit to prece neni o majetku a rare vecech (tolik) ale o zabave.... Driv pry bylo hodne kvestu a zabavy, ted neni nic a gm je pritom vic, proc?
Go to Top of Page

Samotar
Starting Member

27 Posts

Posted - 11/12/2003 :  22:28:04  Show Profile  Send Samotar an ICQ Message Send Samotar a Private Message  Reply with Quote
Po item wipe by uz to asi DPcko nerozchodilo... Spousta lidi uz tu hraje jen ze setrvacnosti a jede PvP ze zdroju, ktere si v drivejsku naschromazdili.

Samotar (CoNT)
Go to Top of Page

Argon
New Member

137 Posts

Posted - 11/12/2003 :  23:06:18  Show Profile  Send Argon an ICQ Message Send Argon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Samotar

Po item wipe by uz to asi DPcko nerozchodilo... Spousta lidi uz tu hraje jen ze setrvacnosti a jede PvP ze zdroju, ktere si v drivejsku naschromazdili.

Njn to jo no ale uz by to chtelo v cr poradnej shard, zatim je nejlepsi dp..., nema vubec chodit na shard kde jsou takovy nesmysly jako ze si nemuzes postavit dum kde chces atd... je to o zabave a ne o nejakych vymyslech jak je co lepsi atd..., fakt nejlepsi je na endoru jak se neco "naucis" a pak musis zaplatit tisice gp aby se ti zvysil level...
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 12/12/2003 :  00:10:36  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Argon

Njn to jo no ale uz by to chtelo v cr poradnej shard, zatim je nejlepsi dp..., nema vubec chodit na shard kde jsou takovy nesmysly jako ze si nemuzes postavit dum kde chces atd... je to o zabave a ne o nejakych vymyslech jak je co lepsi atd..., fakt nejlepsi je na endoru jak se neco "naucis" a pak musis zaplatit tisice gp aby se ti zvysil level...

Dobre vyplachlej mozek

Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 12/12/2003 :  00:41:49  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Argon: Jiný kraj (server), jiný mrav. Já si zase myslim, že DP stojí za bačkoru

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 12/12/2003 :  11:22:56  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tohle je třeba můj případ...

Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 12/12/2003 :  11:29:59  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Argon

quote:

A co se na tom nezdá logické...je to ideální odliv peněz z ekonomiky. To, že nejdou stavět baráky je taky výborná věc...protože z nájmů jdou zase peníze pryč z ekonomiky a hlavně nejsou rozházené nahodile po krajině a nezaplácá se to jen barákama jako dřív na osi.
DP má problém v nulovém odlivu peněz...a žádné item wipe být nemůže protože by to dp položilo. Hraju ze zásob za PK a nechce se mi shromažďovat majetek na to abych si mohl zahrát...

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000