Author |
Topic  |
Arra
<Mor do Kuli>

248 Posts |
Posted - 01/09/2003 : 08:38:49
|
Tak mi tendle vikend doslo placeni a rozhodl sem se prozatim v teto hre nepokracovat. Kdyby me nekdo hledal, tak sem zase v Everquestu
|
|
| |
Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts |
Posted - 01/09/2003 : 08:45:48
|
Abych nedelal dalsi zbytecnej topik tak to placnu sem. Sem na tom stejne, o vikendu sem pustil EQ a ted nemam nejmensi chut se vracet do SWG. Moooozna se jeste naloguju po nakym vetsim patchi abych se podival co vsechno jeste neopravili a uvidim .... |
Dusei Berserk [CzH][-W-], (retired) |
 |
|
Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts |
Posted - 01/09/2003 : 10:08:29
|
kurna to se najednou roztrhl pytel  |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 01/09/2003 : 11:40:39
|
Také si dávám svým způsobem delší pauzu a budu čekat co se z SWG vyvrbí. Budu ve hře jen sporadicky a asi pouze na vyhlášené akce a to pokud čas dovolí. Zdali bloknu account či nechám placený sám ještě nevím ale asi dojedu placený měsíc a bloknu pokud nedojde k nějakým výrazným změnám ve hře. |
Noe
|
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 01/09/2003 : 13:08:24
|
taky jsem premejslel mam to sice stopnuty nekdy ted to skonci ale nevim jak je to s charem jestli vydrzi nebo ne tak to radeji asi aspon na mesic zaplatim uvidime  |
 |
|
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 06/09/2003 : 17:03:50
|
uz me zase serou, nejde nalogovat uz to zkousim asi 5hodin nikde nic nepusou samozrejme. Stve me ze veci ktery meli ze zacatku bzgnuty a byli strasny opravili a ted se zase vracej... Pomalu zvazuju ze se na to taky vyprdnu uplne... achjo
edit: konecne ty paka neco hodili na net, prej maj naky problemy s pripojenim, ale nic to nemeni na tom ze me to stve   |
Dorlas EQ2 CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
Edited by - Dorlas on 06/09/2003 17:10:23 |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 06/09/2003 : 17:34:52
|
No ja byl ted hodinu ve hre ale ted to spadlo doufam ze sem vsechno delal zbytecne, serou me silene ale koncit nebudu.
All server off, moooc pekny. 13hod je pravidelnej server restart 12:30 posledni save 16:30 se poprve muzes lognout jelikoz 2hod predtim servery louduji louduji a padaji a padaji ... 17:30 opet vsechny servery off
|
Black |
Edited by - Black on 06/09/2003 17:39:01 |
 |
|
Sutech
cokoliv jineho
83 Posts |
Posted - 06/09/2003 : 17:51:31
|
A dle vyjadreni SOE este tak 5-6 hodin budou |
Gunglir - Lotro Akhabet - AoC Crom |
 |
|
Eskymak
Starting Member
73 Posts |
Posted - 06/09/2003 : 18:18:36
|
Lol to jeste nevis ze tim padanim to prekope zdroje a vrtaky co jsi dopolene osadil pojedou na prazdno ) Maruska |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 07/09/2003 : 01:42:26
|
Ja uz jsem to zabalil. SWG je nejaky divny, nedodelany a nic moc zabavny (napr. zadny loot v pve, az na nekolik nesmyslu atd. ...) ...
To i ROE je zabavnejsi a lepsi. |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 07/09/2003 : 20:05:09
|
Taky si davam pauzu minimalne na 3 mesice a vracim se z5 do AO, kde zvedli obtiznost a vydali datadisk.
Porresha |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Eskymak
Starting Member
73 Posts |
Posted - 09/09/2003 : 11:22:50
|
Nemate predstavu ke je Enor ? (jestli hraje) Tauron |
 |
|
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 10/09/2003 : 19:07:07
|
quote: Originally posted by Pedro
Taky si davam pauzu minimalne na 3 mesice a vracim se z5 do AO, kde zvedli obtiznost a vydali datadisk.
Porresha
Zradkyne vsech mori!   |
Dorlas EQ2 CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 10/09/2003 : 19:16:30
|
quote: Originally posted by Dorlas
quote: Originally posted by Pedro
Porresha
Zradkyne vsech mori!  
jj i me podvedla |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 10/09/2003 : 23:38:10
|
Omlouvam se vsem, kterym jsem zlomila srdce ale zenske uz jsou takove... mno SWG mi nema zatim uz co nabidnout a pripada mi strasne jednoduche v porovnani s AO... Takze az me opet omrzi AO a SWG dodelaji tak se mozna vratim. Skoda ze nehrajete AO, ale jak rekl Dorlas: z DAoCu do AO se spatne prechazi a naopak...
Tak zase nekdy cus...
Porresha - ministrine valky a bojovych umeni |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 14/09/2003 : 20:08:12
|
Mě se jen tak nezbavíte. Abych odstranil pochybnosti a dal SWG čas, zaplatil sem na 3 měsíce. Tak a můžu jít zabíjet američany a němce.  |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 15/09/2003 : 07:16:59
|
Vypršela mi platnost karty, tak toho rovonu využiu a přepnu se do stand by režimu. Prostě chvilku SWG nebudu platit a budu sledovat jak se bude vyvíjet. |
 |
|
juf
Moderator

1304 Posts |
Posted - 15/09/2003 : 10:29:26
|
quote: Originally posted by Tibor
Vypršela mi platnost karty, tak toho rovonu využiu a přepnu se do stand by režimu. Prostě chvilku SWG nebudu platit a budu sledovat jak se bude vyvíjet.
Predal si nekomu sve povinnosti a prava? Ohledne guildovniho domu a guildy samotne? Zacina to totiz vypadat tak ze MdK behem nekolika malo tydnu (spis dnu) prestane existovat ... |
DarkFall - Mr Juf |
Edited by - juf on 15/09/2003 10:29:57 |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 15/09/2003 : 10:46:05
|
quote: Originally posted by juf
Predal si nekomu sve povinnosti a prava? Ohledne guildovniho domu a guildy samotne? Zacina to totiz vypadat tak ze MdK behem nekolika malo tydnu (spis dnu) prestane existovat ...
Admin práva na barák mají dorlas a lahvan. Pokud má někdo na účtu volnejch 7 LOT, tak mu převedu guildhouse, pokud nemá tak by to nemělo vadit. Plánuju se za nějakej čas zase vrátit. Ve hře by to chtělo aby všichni členové guildy hlasovali pro nového GM, ten pak bude moct rozdělovat pravomoci v rámci guildy. Tomu taky předám "učetnictví" v excelu pokud do té doby nebudu mít přípravenou web s financema |
 |
|
juf
Moderator

1304 Posts |
Posted - 15/09/2003 : 11:40:27
|
OKI to sem chtel slyset ... ohledne toho baraku ... nez se tedy prihlasis naposledy chtelo by ho to asi prestehovat ... mnozi se hlasy rikajici ze misto neni vybrano dobre ... a ja osobne sem tam byl taky jen dvakrat bo je to desne z ruky ... protoze ani admin prava na barak ho nedovoli prestehovat ... |
DarkFall - Mr Juf |
Edited by - juf on 15/09/2003 11:41:56 |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 15/09/2003 : 11:46:26
|
OKI to sem chtel slyset ... ohledne toho baraku ... nez se tedy prihlasis naposledy chtelo by ho to asi prestehovat ... mnozi se hlasy rikajici ze misto neni vybrano dobre ... a ja osobne sem tam byl taky jen dvakrat bo je to desne z ruky ... protoze ani admin prava na barak ho nedovoli prestehovat ...
Nejdřív by to chtělo najít lepší místo. Požadavek tenkrát byl, severně co Bestine co nejbíž městu. Nic lepšího jsem nenašel. |
 |
|
juf
Moderator

1304 Posts |
Posted - 15/09/2003 : 12:49:05
|
Jasne to znam ... je jasne ze s hledanim mista bude problem .. bude to ale chtet abychom se nejak sesli ve hre a bylo nas co nejvice a ten barak proste zkouseli nekam placnout ... tezko asi nejdeme misto jen tak rekni kdy budes mit cas a neco spunktujeme .... |
DarkFall - Mr Juf |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 15/09/2003 : 12:54:45
|
Postavit guildovni barak je slozitejsi nez obycejny barak? Ma to nejake vetsi pozadavky na prostor? Asi blby dotaz, ale me pripadne, ze okolo Bestine je mista dost (vzdy za kopcem...nebo smerem k Anchoru). Ale muzem mit smulu a zrovna se na danem prostoru rozroste tezebni kolonie, ktera za 3 dny zmizi. |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 15/09/2003 : 12:59:20
|
Barák potřebuje docela dost místa. Nesmí být blíž jak 1km od města. Další věc je, že jsem chtěl mít okolo guild baráku flek pro přípapadné město. IMHO jakmile vydají hráčská města tam bude po problému. Prostě z baráků v okolí guildy uděláme město, plácneme nějak banku a shuttle a bude. |
 |
|
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 15/09/2003 : 13:48:11
|
me osobne se barak libi kde je a presne jak rika Tibor az rozjedou mesta bude to o necem jinem... Vyhoda toho mista kde je to ted je hafo mobu, slusne zasoby mineralu, zeleza atd a vcelku malo vrtaku, takze se to dycky nekam nacpe  |
|
 |
|
Patas
Senior Counsellor

304 Posts |
Posted - 15/09/2003 : 14:32:44
|
Me to misto taky vyhovuje, moje farmy a vrtaky jsou vetsinou okolo a proste to udoli se mi libi, z hlediska "kseftu" je to uz dost daleko ale jestli pojedou shuttleporty tak to bude super. Kdyz nekdo najde slusnej flek mezi bestine a anchorheadem muzem se prestehovat. |
Patas member of CzH, CzA, BoH & MdK |
 |
|
juf
Moderator

1304 Posts |
Posted - 15/09/2003 : 14:55:21
|
quote: Originally posted by Patas
Me to misto taky vyhovuje, moje farmy a vrtaky jsou vetsinou okolo a proste to udoli se mi libi, z hlediska "kseftu" je to uz dost daleko ale jestli pojedou shuttleporty tak to bude super. Kdyz nekdo najde slusnej flek mezi bestine a anchorheadem muzem se prestehovat.
Dobra dobra ... uz mlcim ... nechejme ho tedy tam kde je .. ja se vzdycky jak blbec ozvu (vcera zrovna par lidi drzkovalo ze je daleko a kdesi cosi .. a ze tam vlastne radeji vubec nechodi a tak dale) a pak zustanu sam ... Souhlasim s tim ze pokud by nekdy zacali fungovat mesta a shutleporty bylo by to super ... ono co si budeme vykladat uplne by stacilo pokud by zacli fachat nejake vehikles .. Jenze bude jeste nekdo hrat nez to SOE udela? Ja myslim ze z nas uz nikdo bo to co zatim predvadeji je skutecne jen pro nadsence SWG. Ja osobne uz tuhle hru asi dlouho trpet nebudu ... Ale nechci zase dokola omlacovat jiz vymlacenou slamu ze SOE sou proste lameri a lukas jim tu licenci nemel davat .
Shrnu to nechame zatim barak tam kde je bo to VSEM vyhovuje. A me je to jedno byl sem tam dvakrat a veci nemam tolik abych je musel cpat nekde po barakach ... pri nejhorsi WP mam v datapadu.  |
DarkFall - Mr Juf |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 15/09/2003 : 15:07:59
|
A je to daleko, a je tam plno pitomych mobu a po ceste idiotske squily (ci jak se ty sfine jmenuji). Kdyby mi tam Sagger nepostavil tovarnu, tak tam ani nepachnu.
Edit: mam problem, po restartu se nemuzu nalogovat. Pise mi to network timeout - server is not responding. (A to podle webu jsou vsechny servery up), vsude se prihlasim, ale pres ten launchpad ee. Netusite nekdo, co je spatne? |
Edited by - Khaot on 15/09/2003 15:10:21 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 15/09/2003 : 17:04:39
|
quote: Originally posted by Khaot Edit: mam problem
Server loaduje - stav serveru nejlépe poznáš když si zvolíš volbu vytvořit novou postavu to se ti zobrazí stav všech serverů. Počkáš až naskočí online Eclipse a pak se backem vrátíš z toho menu na výběr postav. |
Noe
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 15/09/2003 : 19:14:54
|
quote: Originally posted by Noe
quote: Originally posted by Khaot Edit: mam problem
Server loaduje - stav serveru nejlépe poznáš když si zvolíš volbu vytvořit novou postavu to se ti zobrazí stav všech serverů. Počkáš až naskočí online Eclipse a pak se backem vrátíš z toho menu na výběr postav.
Ale ja se tam nedostanu...me toto psalo hned v launchpadu (jak se to potvrzuje Sign in). To neni problem se serverem eclipse...ale s login serverem. Kazdopadne doma mi to uz zase funguje, tak nevim, necham se prekvapit zitra. |
 |
|
Patas
Senior Counsellor

304 Posts |
Posted - 16/09/2003 : 08:16:53
|
Pockej Jufe, ono prestehovat ten dum mezi Bestine a Anchor by bylo paradni, ale zvladnem to technicky? je tam misto? pokud se toho nekdo ujme rad pomuzu. |
Patas member of CzH, CzA, BoH & MdK |
 |
|
juf
Moderator

1304 Posts |
Posted - 16/09/2003 : 09:38:12
|
Pockej Jufe, ono prestehovat ten dum mezi Bestine a Anchor by bylo paradni, ale zvladnem to technicky? je tam misto? pokud se toho nekdo ujme rad pomuzu.
Vsechno se da zvladnout technicky ... jde o to kolik nas na to bude a jake budou v tu chvili moznosti .... Jestli je tam misto? Nevim jak jinak to zjistit nez jit s deedem a zkouset to ... Mel sem opouze obavu z toho ze pokud se rozhodneme prestehovat jej pozdeji bude Tibor hure a hure dostizitelny ... |
DarkFall - Mr Juf |
Edited by - juf on 16/09/2003 09:38:38 |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 16/09/2003 : 09:40:30
|
Klidně ten barák na někoho převedu, to není problém. Stačí aby ten někdo měl 7 volných LOT |
 |
|
juf
Moderator

1304 Posts |
Posted - 16/09/2003 : 09:59:36
|
quote: Originally posted by Tibor
Klidně ten barák na někoho převedu, to není problém. Stačí aby ten někdo měl 7 volných LOT
No a to prave asi problem bude Tibore ... tady kazdej myslim bojuje o kazdy bod ono mit 7 vrtaku a nemit 7 vrtaku je 14 vrtaku rozdil a to je kurefsky hodne  |
DarkFall - Mr Juf |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 16/09/2003 : 10:24:02
|
Ja misto asi mit budu. 3 mista na 3 vrtaky/farmy mi staci (predpokladam, ze guildovni barak muze majitel prohlasit za svou rezidenci). Moc me nebavi obyhat vrtaky a stejne se da vsechno koupit (temer vsechno :D)
To jen tak, kdyby se nikdo jiny nenasel a tlacil nas cas atd atd. |
 |
|
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 17/09/2003 : 01:16:10
|
teoreticky bych to taky mohl vzit na sebe... Mam sice jen 16lotu ale holt bych si jeden vrtak odpustil no  |
|
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 17/09/2003 : 05:11:09
|
Chtel jsem navrhnout vzit ho na sebe pac nemam zadnej vrtak nic jenze pri mem stesti by jeste ten barak zmizel tak eadeji nic   |
 |
|
juf
Moderator

1304 Posts |
Posted - 17/09/2003 : 07:51:59
|
Protoze tenhle topic se taky jmenuje "Prozatim koncim" napisu to sem i kdyz diskuse zde je stocena uplne nekam jinam. Vcera se naplno projevil muj (uz par dni se tahnouci problem (mysi zapesti)) proste neudrzim v ruce mys ... neni to zadna sranda musim si dat par dni mozna tydnu od SWG pokoj. Jeste ze sem mladou naucil zachazet s vrtakama, snad bude tak hodna a kazdej den to obehne. Pokud butete chtet buffnout ... to by snad taky nemel byt problem .... ale ja hrat nemuzu ... |
DarkFall - Mr Juf |
 |
|
Don Gizmo
New Member

219 Posts |
Posted - 17/09/2003 : 12:38:02
|
teoreticky bych to taky mohl vzit na sebe... Mam sice jen 16lotu ale holt bych si jeden vrtak odpustil no 
Jakto ze mas 16 lotu??? To je tim ze ses smuggler nebo to je nejakej bug? |
Retired MMORPG player. Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)
|
 |
|
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 17/09/2003 : 18:11:48
|
pouzivam 2 acc  |
|
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 17/09/2003 : 18:28:03
|
pouzivam 2 acc 
Ti spadla cihla na hlavu ne :) |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Don Gizmo
New Member

219 Posts |
Posted - 17/09/2003 : 19:21:47
|
Pockej Jufe, ono prestehovat ten dum mezi Bestine a Anchor by bylo paradni, ale zvladnem to technicky? je tam misto? pokud se toho nekdo ujme rad pomuzu.
Mista je tam opravdu poskromnu, na tu nasi PA jsem ho shanel asi 3 hodiny a kazdym dnem ho ubyva.
|
Retired MMORPG player. Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)
|
 |
|
juf
Moderator

1304 Posts |
Posted - 18/09/2003 : 08:20:33
|
quote: Originally posted by Don Gizmo ..... a kazdym dnem ho ubyva.
No s tim ze by ho pribyvalo se pocitat moc neda |
DarkFall - Mr Juf |
 |
|
Don Gizmo
New Member

219 Posts |
Posted - 18/09/2003 : 11:05:33
|
quote: Originally posted by Don Gizmo ..... a kazdym dnem ho ubyva.
No s tim ze by ho pribyvalo se pocitat moc neda
No to zas tak uplne pravda taky neni, bo kdyz je resource shift, tak se vyprazdni nektery dolama/elektrarnama zaplneny oblasti.. |
|
 |
|
Kromus
New Member

459 Posts |
Posted - 10/10/2003 : 17:28:02
|
Tak tenhle shit mne totalne prestal bavit po mesici. Lituju ze jsem namisto toho nezustal u AC2 (update na "heroes system" se zda bejt zajimavy) protoze tohle je ta nejzabugovanejsi, nejnudnesji nejshitoznejsi(co se tyce pribehu, technicke podpory - neustaly loading serveru Eclipse) hra co sem kdy hral a se "slzou v oku" vzpominam jak jsem se kralovsky bavil na DP 2.5 roku... V tehle hre jsem byl na max za mesic (bavil jsem se tak 3 tejdny) a dal nebylo co delat, acc mam aktivni do 28.10. a hrozne lituju ze jsem si nevsim ze mam nastavenej autosubscription (hodilo mi to jeden mesic navic, a to nepocitam ze jsem vyhodil 3K za krabici.). Proste takovej SHIT uz nikdy vice a nemuzu se dockat FF XI a EQ2... |
Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired) Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired) Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating) Modgud, EVE online (retired) |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 10/10/2003 : 19:04:24
|
EQ2 dělaj ty samý lidi. O.o. Mno jak myslíš. Vymlouvat ti to nebudu. Má to chyby, má to potenciál. Dělaj podivný úpravy, ale mě to zatím baví. Příběh? Jakej čekáš? Hledals něco? Dělals něco? |
 |
|
Nick
Moderator

455 Posts |
Posted - 10/10/2003 : 19:40:40
|
Zacinam Lahvane zasnout i nad tebou . Kazdy kdo o teho hre prohlasi ze je spatna je pomalu vyvrhel a prebehlik ktery jen preskakuje ze hry do hry. Je zajimave ze tuto hru prestali hrat skoro vsichno kdo zacinali. Jinak zkus se zamyslet nad tim co jsi placnul EQ 1 taky delali ti sami lide ale absolutne se to hratelnosti neda srovnavat. |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 10/10/2003 : 20:33:13
|
Mno jestli do toho muzu vstoupit... Eq jsem zkousel tyden, a muzu rict, kdybych mel account s datadiskama (takze by to graficky vypadalo lip), tak to hraju doted. Je to rozsahly jak vsechny soucasny onlinovky dohromady, hratelnost dost dobra. Ve spouste smeru se cely slavny SWG muze zahrabat. |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 10/10/2003 : 20:49:47
|
No Lahvan nic spatneho nenapsal v podstate ve vsem souhlasim i ja, a Octope tys SWG hral ze to tak dobre vis ?
Vzpomente si jak vypadala UO, AO po 4mes od vydani (ostatni zamerne nepisi, ale neverim ze to bylo jine) |
Black |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 10/10/2003 : 21:09:24
|
quote: Originally posted by Nick
Zacinam Lahvane zasnout i nad tebou . Kazdy kdo o teho hre prohlasi ze je spatna je pomalu vyvrhel a prebehlik ktery jen preskakuje ze hry do hry. Je zajimave ze tuto hru prestali hrat skoro vsichno kdo zacinali. Jinak zkus se zamyslet nad tim co jsi placnul EQ 1 taky delali ti sami lide ale absolutne se to hratelnosti neda srovnavat.
No, 90% lidi, co z SWG odeslo byli PvP hraci DAoC nebo hraci AO. A DAoC je v soucasne dobe komplexnejsi hra, nez SWG. Celkem ty lidi chapu. U AO asi taky. Me vsak hra i pres plno nedostatku vyhovuje (ale vcera me fakt vytocili, jen co je pravda). |
 |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 10/10/2003 : 22:02:32
|
quote: Originally posted by Lahvan
Má to chyby, má to potenciál. Dělaj podivný úpravy, ale mě to zatím baví.
Takhle nejak to vidim i ja ... pres vsechny nedostatky a nedodelky se kterymi se ve hre potkavam se presto pravidelne rad loguji do hry. Ale kazdemu co jeho jest, koho to nebavi at si nalezne svou nirvanu jinde ...
Octopuss: Hral jsem v EQ temer necely rok, dotahnul jsem postavu i s epicem na level 56, ledacos o te hre vim. Ano, EQ je vicemene bezbugove, s vyvazenym systemem, ale nevratil bych se tam. Oproti SWG je tam nuda ... po levelu 50 hlavni napln hry spociva v levelovani, kde se proste postavis nekam do plani kde te nic moc nemuze zabit a tahas se skupinou jednu potvoru za druhou kterou pak zabijite ... masakr bez spetky zabavnosti. Pokud si rad povidas s ostatnimi, tak to muze byt pravda to prave orechove pro tebe ... jako chat nefunguje EQ spatne. Je pravda ze na levelu 65 si muzes najit farming high end game grupu ... jak to hraje ted Placacka. To nemusi byt spatne, ale dostat se tam je opravdu na dlouho a do te doby bych ja osobne 10 umrel na nudu pri levelovani. |
 |
|
Topic  |
|