Author |
Topic  |
Kromus
New Member

459 Posts |
Posted - 11/10/2003 : 11:53:48
|
quote: Originally posted by Lahvan
EQ2 dělaj ty samý lidi. O.o. Mno jak myslíš. Vymlouvat ti to nebudu. Má to chyby, má to potenciál. Dělaj podivný úpravy, ale mě to zatím baví. Příběh? Jakej čekáš? Hledals něco? Dělals něco?
Bohuzel, snazil jsem se neco delat ale po skusenosti s questama u Jabby (odmneny jako dementni rock knife, fishing pool atd) mne totalne prestalo bavit neco v tehle "hre" delat... To nepocitam absenci veci pro ktere by melo nakej vyznam zustat ve hre dyl ("rare" veci zname napr z UO ktere vlastni jen nekolik lidi na servru), totalni nezajem "devsu" kdyz jim prijde sprava ze maji neco zbugle (tejden mi visela sprava pak jsem ji smazal), ultra rychle namaxovani postavy (za mesic se mi to zda fakt moc rychle), idiotskej styl pvp bez looteni protivnika (tvurci by si meli vzit priklad z PvP v UO), zadne dungeony s nakou odmenou na konci jen vyhloubene diry do zeme pripadne nakej vetsi dum (i kdyz dungeon v pravem slova smyslu se moc do SW nehodi) a HLAVNE po namaxovani se z hry stava FPS (pripadne dodelavat totalne bezvyznamne questy) bez jakehokoliv dalsiho smyslu ( samozrejme muzu stavet tovarny, vrtaky a rejzovat prachy - osobne mne to vubec nebavi) a to radsi nemluvim vo "Pet Wars"... Proste tahle hra, pokud se v ni neco drasticky nezmeni, mne urcite dal bavit nebude (max. kdybych byl SW hard core fan) a pochybuju ze veci jako jezditka pripadne "Space expansion" zlepsi nejak rapidne hratelnost a zabavu... |
Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired) Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired) Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating) Modgud, EVE online (retired) |
 |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 11/10/2003 : 15:06:39
|
Vsechny veci nejsou az tak spatne Kromusi jak to vidis ty. Quest v Emperor Retreat az po Veerse uz je docela pekne udelany, jsem zvedav co bude dal u dedka a plechove hlavy az to dokonci uplne. Jestli je v PvP loot nebo neni nemusi rozhodovat jestli je zabavne nebo ne, nemyslis ? Co ted nejvic v PvP svini jsou v kazdem pripade Pet wars a na muj vkus az kapku moc snizeny Dmg. Jinak musim rict ze jsem si s klukama uzil dobre bitvy .. a slo to i bez lootu.
Jinak jo, dungeony jako by neexistovaly, loot jako by neexistoval, high end hra je tady totalne v pr****. Nezbyva mi nez doufat ze Devove mrsknou zadkem a udelaji neco pro ty kdo maji postavy na max jinak se SWG prejmenuji na "dvoumesicni hra". Ja mam nastesti postavu asi tak v polovine vyvoje, tak si hru jeste z plna hrdla uzivam a tyhle problemy se me az tak nedotykaji. Co budu delat az budu mit postavu na maximu ... panbu vi ... |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 11/10/2003 : 16:16:25
|
Stejne jste se svejma namaxovanejma postavama docela demoni :-) Ja mam postavu asi tak na petine (2Mega z 10Mega expu :-) |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 11/10/2003 : 20:51:29
|
Jak tady někdo podotkl, někdo hru hraje jen proto, že SW Fan (můj případ). Ale pokud vás to nebaví, proč prostě nepřestanete rejpat a nevrátíte se k tomu, co vás baví. Já sem například se spoustou věcí spokojenej. Pravda, se spoustou taky ne, ale to už je druhá strana mince.
A pokud chcete něco, co je ULTRA RARE, co Force Sensitive Character Slot... Kdo z vás by si nechtěl zkusit Jedie? To je práce na dlouho. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
juf
Moderator

1304 Posts |
Posted - 12/10/2003 : 12:49:21
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
Jak tady někdo podotkl, někdo hru hraje jen proto, že SW Fan (můj případ). Ale pokud vás to nebaví, proč prostě nepřestanete rejpat a nevrátíte se k tomu, co vás baví. ......... ??? ........ [/b].
Protoze tohle forum je tu prave od toho, z plna hrdla rici co si myslim ... Ja jeste stale hraju ale taky se ptam proc vlastne? Zatim jsem na to vzdy nasel uspokojivou odpoved .... >>> kvuli super lidickam, se kterymi me hrat bavi at uz je to cokoliv. Ale jak sem se vratil po 14 dnech zjistil sem, ze tech lidicek rapidne ubyva. Kromus ma bohuzel pravdu .. tahle hra ma naprosto nevidane mnozstvi bugu ... a pomalost reseni problemu je do nebe volajici a hlavne kvuli tomu vetsina lidi konci ... jedna zaplata zaplatuje predesle a porad dokola ... Jenze to se na tomhle foru probira dnes a denne ... |
DarkFall - Mr Juf |
Edited by - juf on 12/10/2003 12:50:33 |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 12/10/2003 : 17:42:40
|
quote: Originally posted by juf
Protoze tohle forum je tu prave od toho, z plna hrdla rici co si myslim ... Ja jeste stale hraju ale taky se ptam proc vlastne? Zatim jsem na to vzdy nasel uspokojivou odpoved .... >>> kvuli super lidickam, se kterymi me hrat bavi at uz je to cokoliv. Ale jak sem se vratil po 14 dnech zjistil sem, ze tech lidicek rapidne ubyva. Kromus ma bohuzel pravdu .. tahle hra ma naprosto nevidane mnozstvi bugu ... a pomalost reseni problemu je do nebe volajici a hlavne kvuli tomu vetsina lidi konci ... jedna zaplata zaplatuje predesle a porad dokola ... Jenze to se na tomhle foru probira dnes a denne ...
AMEN |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 12/10/2003 : 18:38:50
|
Lide kteri skoncili si vubec nevazi te vysady platit $15 SOE kazdy mesic  |
 |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 13/10/2003 : 08:13:43
|
V soucasne dobe jediny duvod pro mne abych skoncil s touto hrou bude, az se lognu a nenajdu vubec nikoho ke komu bych se pridal do group nebo si aspon s nekym popovidal o pocasi nebo proste o kravinach.
Jinak ... bezet to bezi, ma to opravdu hezke prostredi a herni system, stale se na tom pracuje a vylepsuje (zadna neutesna stagnace jako napriklad u drive nadejne gamesky Priston Tale, i kdyz toho teda tady vetsinou vic poferou nez opravi) a tech nekolik bugu ktere nepotesi se da s prehledem tolerovat.
A je to Star Wars ... mam je rad, libi se mi ten svet a to je dalsi sakra duvod proc jim strkat me tezce vydelane penizky ...
|
 |
|
juf
Moderator

1304 Posts |
Posted - 13/10/2003 : 12:07:45
|
quote: Originally posted by frogger ... a tech nekolik bugu ktere nepotesi se da s prehledem tolerovat...
Terebas stale nefunkcni chat? Nebou spousta nefunkcnich vyrobku? Vzdyt si uctujou 15$ zadny bug by se jim nemel za tu cenu tolerovat! |
DarkFall - Mr Juf |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 13/10/2003 : 12:45:17
|
Ja jsem vetsinou k bugum docela tolerantni. Proste se stane (byt me nektere dokazi vytocit k nepricetnosti). Ale myslim si, ze seriozni by bylo, kdyby od tech 15USD odecitali dobu, kdy je server dole. Bo to me toci asi nejvic. Muj IP to tak dela. A nevidim duvod, aby to tak nedelalo i SOE. |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 13/10/2003 : 19:08:36
|
Chtit po SOE aby byli vstricnejsi k hracum je to same jako chtit po jeptisce pracovni uvazek v bordelu. Ten chat me ale asi stve ze vseho nejvic, naprosto nedokazu porozumet tomu jak muzou v tak celkem jednoduche procedure udelat takove kiksy.
|
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 13/10/2003 : 19:23:20
|
quote: Originally posted by Aramir
Lide kteri skoncili si vubec nevazi te vysady platit $15 SOE kazdy mesic 
KURVY sou to a jeste jim platit, oni meli platit nam ze jsme vubec ztraceli cas u toho |
 |
|
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 14/10/2003 : 12:58:26
|
Zdar neposlusne hlasim ze se swg koncim a vracim se do camelotu. Vsem vam preju maximum zabavy co se ze SOE da vymlatit  |
Dorlas EQ2 CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 14/10/2003 : 15:03:14
|
Mizej mi věci, po jídle se mi snižujou statisktiky, ale stejně věřim, že se to jednou spraví. Jak někdo řek, naděje umírá poslední. A navíc jsem kvůli snížení ceny zaplatil za celý rok, takže končit po půlce prvního placenýho měsíce by byla skutečná blbost. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 14/10/2003 : 15:26:11
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
Mizej mi věci, po jídle se mi snižujou statisktiky, ale stejně věřim, že se to jednou spraví. Jak někdo řek, naděje umírá poslední. A navíc jsem kvůli snížení ceny zaplatil za celý rok, takže končit po půlce prvního placenýho měsíce by byla skutečná blbost.
 |
 |
|
Binabik
Starting Member
13 Posts |
Posted - 14/10/2003 : 17:47:44
|
Ja jsem taky SW hardcore fan...navic moje postava je uplnej newbie a jeste dlouho bude. Ale i kdybych byl na MAX, tak stejne zustanu.
1. je to SW 2. a jak uz nekdo (myslim, ze frogger) rekl, zatim tam stale jsou lidi, kvuli kterym stoji za to zustat.
Ale samozrejme to je jenom muj nazor.
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 14/10/2003 : 18:57:33
|
... já furt jen updatuju ((: |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Don Gizmo
New Member

219 Posts |
Posted - 14/10/2003 : 23:54:48
|
quote: Originally posted by Binabik
Ja jsem taky SW hardcore fan...navic moje postava je uplnej newbie a jeste dlouho bude. Ale i kdybych byl na MAX, tak stejne zustanu.
1. je to SW 2. a jak uz nekdo (myslim, ze frogger) rekl, zatim tam stale jsou lidi, kvuli kterym stoji za to zustat.
Ale samozrejme to je jenom muj nazor.
Silena skoda ze SWG nema pod kridly nekdo jinej nez soe. Jinak z Cthulhu tento mesic konci: Slunicko, Skurutor (uz maji stoply accy, sem tam lognou, ale jen zridkadky) se mnou a s avilou to jeste neni jisty, ale taky nejak nadsenej nejsem, kdyby vsechno co ma pracovalo tak jak ma tak jsem happy, jenze realita je uplne jina.... |
Retired MMORPG player. Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)
|
 |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 15/10/2003 : 07:59:53
|
Jelikoz Dorlas je jediny znamy Slicer, bylo by fajn kdyby si to nekdo vzal na starost, z tech co zustavaji (ja uz beru Bio Engineera ...).
Nat: Sakra, to me mrzi 
Sice to ted vypada ze budou problemy diky odchodu hodne lidi, zase na druhou stranu sloucenim Cthulthu a MdK jsme vyrazne posilili, tak jen doufam ze se stavy zase vyrovnaji.
... docela me mrzi, ze ma Khaot problemy se spojenim a nemuze byt online s nami ... ale vsechno spatne snad jednou prejde ...
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 15/10/2003 : 08:30:42
|
.. dokaď poběží khostriho acc, tak updatovat nepřestanu, nebojte se (: |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 15/10/2003 : 08:38:34
|
No ja sem preci slicer  |
 |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 15/10/2003 : 08:49:28
|
quote: Originally posted by Genagen
No ja sem preci slicer 
Budu si te muset lepe zapamatovat 
P.S: Mam pro tebe pracicku, potrebuji slicnout moji novou T21 ... ale musis si dat zalezet, velmi tezko a velmi draze jsem ji sehnal.
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 15/10/2003 : 08:52:29
|
quote: Originally posted by frogger ... docela me mrzi, ze ma Khaot problemy se spojenim a nemuze byt online s nami ... ale vsechno spatne snad jednou prejde ...
No, uz zase jsem online...jenom minuly tyden jsem mel dulezitou udalost RL  |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 15/10/2003 : 08:55:59
|
quote: Originally posted by Don Gizmo ...Jinak z Cthulhu tento mesic konci: Slunicko, Skurutor (uz maji stoply accy, sem tam lognou, ale jen zridkadky...
Pokud by to bylo aspon trochu mozne, rad bych si vzal od Skurutora to endorske maso....12K je pekne mnozstvi (teda, jestli ho jeste ma). |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 15/10/2003 : 10:14:32
|
quote: Jinak z Cthulhu tento mesic konci: Slunicko, Skurutor (uz maji stoply accy, sem tam lognou, ale jen zridkadky) se mnou a s avilou to jeste neni jisty, ale taky nejak nadsenej nejsem, kdyby vsechno co ma pracovalo tak jak ma tak jsem happy, jenze realita je uplne jina....
Kdyby všechno pracovalo tak jak má, tak je nás minimálně 2x tolik. SKurutor a Slunicko by neměli stoplý accounty a ty bys nezvažoval odchod(jako já). Hra má veliký potenciál do budoucna, moc sem na ní těšil, ale fušerská práce a nepředstavitelná pomalost týmu ji bohužel sráží hluboko dolů na bod, kdy už přestávám být ochoten chyby tolerovat. Na těhle forech sem hodně za SWG loboval, přesvědčoval lidi ať tomu dají šanci, ale někdy to prostě přeteče.  |
 |
|
Golgoleth
New Member

177 Posts |
Posted - 15/10/2003 : 12:34:33
|
No ja vydrzim do pristiho "velkyho" patche.. mimo jine slibuji opravu jednotlivych profesi a na zaklade toho se uvidi... |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 15/10/2003 : 12:40:16
|
quote: Originally posted by Golgoleth
No ja vydrzim do pristiho "velkyho" patche.. mimo jine slibuji opravu jednotlivych profesi a na zaklade toho se uvidi...
Mám zaplaceno do 14 prosince, takže se do tý doby budu objevovat, jenom už ne tolik co do teď. Však víš, ten potenciál, ach ten potenciál... |
 |
|
Green Templar
Starting Member
8 Posts |
Posted - 04/11/2003 : 21:24:45
|
quote: Originally posted by Golgoleth
No ja vydrzim do pristiho "velkyho" patche.. mimo jine slibuji opravu jednotlivych profesi a na zaklade toho se uvidi...
Mám zaplaceno do 14 prosince, takže se do tý doby budu objevovat, jenom už ne tolik co do teď. Však víš, ten potenciál, ach ten potenciál...
Aaaa to me mrzi ze vas tolik odchazi... za necely pulrok sem chtel zacit hrat ale to co tu ctu me docela dorazuje :/ Anglicky se teprv ucim takze sme zpolehal na Ceske hrace ale asi brzo nebude na koho... trenovni postavy je prome hodne dulezite, takze mit char na max za 2 mesice se mi vubec neliby :/ 15 dolaru je pro moje kapesny taky celkem zatez... :) Takze doufam ze se to do toho pulroku zlepsi (Piste prosim co se zlepsilo atd.) Protoze sem SW fanda a nehrat takovou hru by byla skoda... |
Ranger |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 04/11/2003 : 21:31:52
|
Nejen anglicky.... |
 |
|
Griswold
Starting Member

87 Posts |
Posted - 05/11/2003 : 11:45:17
|
Neboj, jeste dost nas tady zustava.... a kdyz ne dost tak aspon ja  |
Thumach For The Horde |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 05/11/2003 : 12:47:57
|
Dokud oci udrzi pohled na monitoru Dokud ruce udrzi mys Dokud prsty budou schopny behat po klavesnici Dokud muj ucet ponecha zustatek na dalsi platbu Tak vydrzim 
Nebo alespon dokud me to bude bavit   |
 |
|
Pulec
Starting Member
90 Posts |
Posted - 05/11/2003 : 13:01:51
|
I ja sem pripraven vytrvat do konce tehle hry |
Pulec |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 05/11/2003 : 13:41:32
|
Pokud s tím něco honem neudělají (především srovnat PvP - peti, BH) a nedodají i funkční highlevel content, pak mi tahle hra skutečně nemá co nabídnout. Hraju povolání, který sem chtěl a nehodlám ho měnit. Navíc do 14 prosince je času dost a dost. |
 |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 05/11/2003 : 15:05:54
|
Dokud nas smrt nerozdeli ...
Vzpominam si jak jsem zacinal na EQ ... bylo to uz nejaky rok co tahle gameska byla v provozu a presto vim ze me moc nenadchla. Pak jsem toho na nejaky cas nechal (UO) a kdyz jsem se zhruba po roce a neco vratil tak jsem nasel skoro uplne jinou hru. Nekolik datadisku pridalo kvalitni high end hru, bugy vicemene vymizely, pribylo mnoho pekny featur ... kazda hra ma svuj vyvoj a zvlaste u tech online to plati nekolikanasobne.
Bude se historie opakovat ? Ja verim ze ano ...
|
 |
|
Binabik
Starting Member
13 Posts |
Posted - 05/11/2003 : 16:48:53
|
Taky si pridam trosku do mlyna...i ja zustavam:-)) |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 05/11/2003 : 19:01:29
|
Frogu, ja také doufám, že za nějaký čas se budu divit cože to je za hru to SWG. Zatím to bohužel je tak jak to je. Takže se budu objevovat do patche jenom sporadicky, pak se to snad změní. Tou dobou snad už doděláte své postavy, bude aktivní master doc se zájmem o PvP a budeme moct začít pilovat nějaké to group pvp. |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 06/11/2003 : 07:20:28
|
Frogu, ja také doufám, že za nějaký čas se budu divit cože to je za hru to SWG. Zatím to bohužel je tak jak to je. Takže se budu objevovat do patche jenom sporadicky, pak se to snad změní. Tou dobou snad už doděláte své postavy, bude aktivní master doc se zájmem o PvP a budeme moct začít pilovat nějaké to group pvp.
Master doctor jsou vyhozene body. |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 06/11/2003 : 10:30:34
|
Proč by to byli vyhozené body? Má vymaxovanou experimentaci, buffy na dvě hodiny, nic jinýho mimo mastera to nemá a ty dva body nic nezachrání. |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 06/11/2003 : 10:50:37
|
Proč by to byli vyhozené body? Má vymaxovanou experimentaci, buffy na dvě hodiny, nic jinýho mimo mastera to nemá a ty dva body nic nezachrání.
Experimentaci nepotrebuje (to mu udela jiny doktor), delka buffu a zalezi na packu a co se tyce ucinnosti (jak moc to zvysi), tak je to tezce o haluzi a staci jenom med use na enchace pack. Cela vetva doc craftu se da s klidem ozelit. |
 |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 06/11/2003 : 16:27:35
|
Az se v nasi guilde objevi zase nejaci aktivni smuggleri, tak ja toho sveho slicera shodim a pujdu do kombinace kterou jsem planoval predtim - Master PM + Master Doc
|
 |
|
Don Gizmo
New Member

219 Posts |
Posted - 21/01/2004 : 11:13:43
|
Jak asi vetsina z vas vi, tak jsem se pred zimnimi pradninami rozdloucil a zacal se venovat skole, protoze mi decentne teklo do bot. Sliboval jsem ze se temer urcite vratim, situace se ale zmenila a ja se na 90% nevratim. Duvodu je hned nekolik: Nechci se zase na konci semestru probudit a zistit ze jsem v pekne kasi. Naskytla se mi moznost pracovat na prestiznim projektu, ktery budu moct pouzit jako svoji bakalarku a jehoz vyvoj je hrazen granty. Mam rozpracovanych nekolik komercnich projektu. Nasel jsem si pritelkyni (lepe receno ona nasla me). Vzhledem k vyse uvedenym skutecnostem nebudu mit tolik casu, kolik hrac mmorpg potrebuje a zaroven moc dobre vim ze mam problemy se u hrani kontrolovat (mam temer dokonalou schopnost oddalovat ostani veci na ukor herniho casu).
Chtel bych se tedy rozloucit a podekovat vsem za skvele chvile stravene ve hre, hlavne tem, co se mnou pravidelne krouzili kolem anchorheadu a tem, kteri me ze zacatku podporovali. Urcite casu straveneho ve hre nelituju, mohlo ho byl ale o neco min...
Jinak se taky omlouvam, protoze jsem s sebou stahnul i Herr Lahvana, kterej si asi konecne dodela bakalarskou praci.
Nejblizsi termin, kdy se do hrani zase ponorim jsou tyto pradniny, na ktery planuju nejakou peknou brigadicku a k tomu MMORPG. Na otazku zda to bude swg nedovedu odpovedet, protoze je to preci jen daleko a vznikaji tu 2 nadejne projekty: www.codemasters.com/dragonempires/ www.darkfalldogma.com (muj horkej favorit, pokud to stihnou do leta, tak temer jistota). Forum budu sledovat porad, tak se nebojte sem psat vyvoj jak herni tak komunitni :) a az bude sraz urcite dejte vedet, dojdu.
May the Horse be with you! (A horse's penis is on average 4-5 times longer and thicker than the average white man's penis. I'm well above the average, horse.)
|
Retired MMORPG player. Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)
|
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 21/01/2004 : 14:40:42
|
Jak Gizmo výše nakousnul, hodlám se věnovat bakalářce a tudíž se budu objevovat jenom skutečně minimálně pokud vůbec. Není to ani tak tím, že bych nechtěl hrát, ale že když nedodělám bakalářku a státnice, tak skončím ve škole a doma. Takže hodlám dostudovat a poté jako hodný pacifistický civilkář přijdu zase vraždit rebely.  |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 21/01/2004 : 14:49:02
|
Jak Gizmo výše nakousnul, hodlám se věnovat bakalářce a tudíž se budu objevovat jenom skutečně minimálně pokud vůbec. Není to ani tak tím, že bych nechtěl hrát, ale že když nedodělám bakalářku a státnice, tak skončím ve škole a doma. Takže hodlám dostudovat a poté jako hodný pacifistický civilkář přijdu zase vraždit rebely. 
Civilka uz snad neni ne ? edit: tedy brzy nebude |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
Edited by - Sagger on 21/01/2004 14:49:17 |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 21/01/2004 : 15:39:27
|
Offtopic jak prase: Jak je to s civilkou...pokud vim nabor vojaku je naposledy v dubnu..plati to i pro civilku. Tzn. od dubna uz nikoho nemuzou dostat? :) |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 21/01/2004 : 15:57:28
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Offtopic jak prase: Jak je to s civilkou...pokud vim nabor vojaku je naposledy v dubnu..plati to i pro civilku. Tzn. od dubna uz nikoho nemuzou dostat? :)
Nevim ale pripadne mi nelogicke, aby po zruseni ZVS zustala NVS. |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 21/01/2004 : 16:29:37
|
Mě prej můžou, protože sem hlášenej na civilku už delší čas. |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 21/01/2004 : 16:35:08
|
No to mi pripada jako nesmysl... jak bylo napsano vyse. Kdyz bude zrusena "zakladni vojenska sluzba", jak pak muze existovat "nahradni vojenska sluzba"? :) I kdyz v nasem state je mozny vsechno... kazdopadne ti dam radu... rekni ze na civilku nechces, ze teda beres tu vojnu :)) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
|
frogger
New Member

122 Posts |
Posted - 21/01/2004 : 17:22:58
|
RL ma v kazdem pripade prednost ... hodne stesti Lahvo a Gizmo, at vam to vyjde ...
|
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 21/01/2004 : 17:43:11
|
Mě prej můžou, protože sem hlášenej na civilku už delší čas.
Ja na vojne teda byl, ale zajima me kvuli kamosovi, protoze ten je na tom presne jak ty. Takze taky vi kulovy :). Tragedy bude mit pravdu |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Topic  |
|