quote:Otázka zní, v které hře ten obsah snadný není.
tak já hraji teď chvílema zase to RTS Forged Alliance a tam ej to logicky jiný, tam je vymyšlenej důmyslnej herní systém a obtížnost je dána ostatními hráči v MP. Pokud chceš být opravdu dobrej,je to náročný hodně, pokud chceš bojovat s AI nebo s nooby, je to spíše nenáročné. Oproti Starcrapu a podobným hrám je tam ta difference možné kvality hry mnohem větší. Jinak zpět k otázce...ano samozřejmě naprostá většna he nejsou hry a jsou to je taková "nic" na systému wowka ..tedy ve stylu nechme je, ať si to pomačkaj.
quote:Ano kdyby byl DW jen na HC tak máš plno lidí co brečí, že si tu hru nemůžou užít celou a spíš by hráči ubejvali
. No dost lidí ta hra bavila i když ji tzv nestihali a zdaleka neviděli celej obsah. Je pravda, že zisky by byly asi menší, ale zase spousta z těch, co už wow nehrajou, by ho hrála a kdo ví, možná kdyby Blizzardi vydrželi ... ale těžko říct, takhle je ta cesta snažší a nejspíš bude i efektivnější asi i vzhledem k jejich plánům do budoucna.
quote:Naopak neubejvaj a tím sítem pugů a guild s normal progresem můžou naopak HC guildy profitovat, protože mají kde brát rekruty.
To docela nesouhlasím, LFR ani normal takhle nefungují. A co se toho HC raidování týče, imo je evidentní snaha udělat v tom stejnou situaci jako v hc dungách...tedy aby všechno bylo vlastně HC a brutal a děsně vodržžku aby si každý bambula mohl říkat, že je hcrejdr, že má hcačívy a hcmounty a že je prostě celej děsně hc a tudíž coby za to nezaplatil, když za ty svý prachy může bejt takovej geroj, to se mu v reálu nikdy přeci nemůže povést.
quote:Což také není zdravé. Když nám sem tam odcházeli lidé do BD za lepším. Ty je naučíš jak hrát. Ukážeš jim kde je na klávesnici awsd a oni takhle :o)
No tak hlavně BD už taky znamená čím dál tím méně...z jednoduchýho důvodu a to toho, že ubejvá lidí, který by je byli ochotni uznávat/obdivovat a tuším upadaj i oni sami :)
mozna by breceli ale stejne platili a spousta by jich mela motivaci mackat ty tlacitka lip tak jako do naxxramassu, nebo k cthunovi se zdaleka nepodival kazdej do vydani datadisku a presto si nemyslim, ze by tehdy wowko nejak rapidne ztracelo hrace
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
Nemyslel jsem LFR aby se z něho brali lidi. To ne :o) To je spíš takové spestření a sranda věc, kterou někdo přidal aby i ty nejhorší hráči co ovládají jen šipky a 2 spelly mohly do raidu.
Myslel jsem neobtížný obsah. Protože tím si ho může užít víc lidí a sem tam někdo pozná, že chce víc a tak se hlásí do progresů. Bez toho by ani neměl páru o tom co raid je.
BD jsem sledoval po očku, když jsem hrával ještě 60-70 WoW a co se pak s nima stalo vůbec netuším. Vím že ještě pořád hrají, ale jak? Po pravdě tím jak vše zpřístupnili masám už to není tak epické jako když jsem kdysi viděl jejich wara se štítem z BT. No pořád jsou do 100 místa na světě :o)
quote:Naopak neubejvaj a tím sítem pugů a guild s normal progresem můžou naopak HC guildy profitovat, protože mají kde brát rekruty.
Když i Blizzard tvrdí že jim odchází lidi...? U nás na realmu jsme poslední gilda co dělá 25ky. Všechny ostatní se už rozpadly protože jim odcházeli lidi, a bylo čím dál nemožnější je nahrazovat. My se parkrát z té "agonie" dostali, ale už to taky není nadlouho. A pokud Blizzard nezačně servery mergovat tak je velká pravděpodobnost že se rozpadneme taky.
quote:No tak hlavně BD už taky znamená čím dál tím méně...z jednoduchýho důvodu a to toho, že ubejvá lidí, který by je byli ochotni uznávat/obdivovat a tuším upadaj i oni sami :)
Předpokládám že BD jsou na tom stejně jako kdokoli jiný. Tuhle ti odejde jeden, tamhle druhý... a v recruitmentu máš akorát šipkotoče, bezmozky a slackery. V téhle situaci vybavovat alty aby když přijdeš ke spine tak jsi zrovna mohl složit optimální dps skládající se z mágů a rogun...
quote:Když i Blizzard tvrdí že jim odchází lidi...?
Posledně jsem neoficiálním blizím webu (mmo-champion) viděl nějakou radostnou odu na to, že úbytek byl stabilizován ve smyslu, že už lidi neubejvaj víc nez přibejvaj ..... já si myslim, ze je to dost způsobeny těmi análními pasy, asi bude dost lidí, co to podepsali a tak jsou ve hře nebo minimálně platěj, krom sebe znám dva další takový.
No ale na druhou stranu, když se kouknu na ostatní hry, wowko není zas tak špatný ...brrr..
Já se Vám divím. Člověk Vám servíruje nejlepší hru na zlatém podnose a jen ohrnujete nos.
tj je hodne smutny, ze wow je stale zrejme jedna z tech nejlepsich moznosti a za ty roky se toho na trhu moc nezmenilo, nikdo nevyuzil toho proc odchazi z wow hraci
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]