No takže chceš říct, že snake trap například je lepší jak lítání od levelu 68? :)
Rozdíl mezi 68 a 70 je 10 hodin /played, ušetřené peníze jsou 10 hodin daily questů (ani ne). Rozhodně mi přijde užitečnější mít skill který můžeš použít v aréně, battlegroundu nebo instanci než ušetřit 3 vteřiny nasedání na mounta.
Ušetříš 1000g za 225 riding. Tohle je na druidech nejvíc humorné...
Všichni vyčítaj, že paladin a warlock maj epického koně zadarmo. Skutečnost je taková, že paladinský kůn ty vyjde dráž jak obyč a warloččí je o něco levnější. To, že druid má 225 lítací formu zadarmo nikdo neřekne ani půl slova.
Sice pozdě ale přesto zareaguji. Na levelu 68 classy dostanou: warrior commanding shout shaman fire elementála mage invisibility warlock ritual of souls priest prayer of mending rogue anesthetic poison hunter snake trapu paladin... huh nevím?
A druid ušetří goldy za norm flight riding. Btw paladinskej mount když jsem ho dělal vyšel levněji než kupovat normální riding skill...
kde je ten patch 3.0 ulozen? tudle sem spustil backgrounddownloader a checkoval kolik uz ma stazeno ale ja ten fajl nikde nemohl najit..ted uz to hlasi no patch to download..
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
kde je ten patch 3.0 ulozen? tudle sem spustil backgrounddownloader a checkoval kolik uz ma stazeno ale ja ten fajl nikde nemohl najit..ted uz to hlasi no patch to download..
Ty uz zase hrajes WoW? Nerikal jsi nahodou, jaka je to sracka? :-)
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
Jake glyphy byste doporucili pro feral druida na tankovani? Bohuzel, ted nefunguje konfigurator na wowhead, tak ani nemuzu postnout, to co jsem si navrhnul. Diky
Jaky 10man dungeon je nejjednodussi? Je cas naplanovat progress!
Vcera jsem obliknul prvni cata epickou vec (musel jsem se pochlubit no ;p ) .... sice me stala 2,2kg (boty), ale je tam!!
Pekne tezky boty 2,2kg :o)) Mno asi Baradin Hold nebo jak se to jmenuje to je snadny.
Tam ho nevezmou pres GS!:-) Ale jinak jo. BH je izy. Ale dalo se to s pugem nedat:(
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
Jaky 10man dungeon je nejjednodussi? Je cas naplanovat progress!
Vcera jsem obliknul prvni cata epickou vec (musel jsem se pochlubit no ;p ) .... sice me stala 2,2kg (boty), ale je tam!!
Gratulace, hlavně k tomu, že jsi to stihl ještě v době, kdy ti to udělá radost, to je fajn. Za chvíli totiž zjistíš, že na epickách je epická jen ta fialová. Bohužel. S novým patchem do "pokakali" totálně myslím.
Protože opravdu hned první den novejch instancí a my máme AH plnou 353 boe epiců kolem 2000 a to půjde ještě hodně dolů tuším.
Vzhledem k tomu, že je to v době, kdy goldy nemají skoro hodnotu ...
Tak jsme vcera uspesne pokorili 10man BH! I me samotneho to prekvapilo. Na prvni pokus to klaplo. Je pravda, ze tam byli nejaci ostrileni borci, ale na druhou stranu jsem tam byl ja noob tank!
Jako tresinka na dortiku, kterou jsme dostali jeste pred dortikem byl vystup 15ti leteho green hera, kteremu kdyz jsem sem rekl, ze s nami jit nemuze, chytl amok a vyp**oval cely raid (pak /guild leave). Takze i flame bylo ...
Jo jinak drop pekny junk ... jen nejake PVP sra*ky.
Tak jsme vcera uspesne pokorili 10man BH! I me samotneho to prekvapilo. Na prvni pokus to klaplo. Je pravda, ze tam byli nejaci ostrileni borci, ale na druhou stranu jsem tam byl ja noob tank!
Jako tresinka na dortiku, kterou jsme dostali jeste pred dortikem byl vystup 15ti leteho green hera, kteremu kdyz jsem sem rekl, ze s nami jit nemuze, chytl amok a vyp**oval cely raid (pak /guild leave). Takze i flame bylo ...
Jo jinak drop pekny junk ... jen nejake PVP sra*ky.
Jaky je druhy nejlehci raid? ;)
no vzhledem k tomu ze tam jako tank jen stojis cumis a cekas jak to dopadne je jedno jakej jsi noob :) .. no ledazebyste to delali postaru jako tanci dva ... to pak musis asi 6x zmacknout taunt .. to uz vyzaduje skill :)
ps: tanky nechci nijak urazit .. sam jsem tank takze vim jak je to narocny :)
Zase jeden z mych zvidavych dotazu. Jde nekde zapnout logovani kanalu do souboru? Protoze treba vcerejsi perlicky, ktere se udali na GC po 4. wipu na BH10 je skoda nechavat si jen pro sebe .... ;)
během dnešního rozhovoru s GM jsem se dozvěděl, že údajně jak při převodu postavy na jiný realm, tak při faction change mohu mít plnej inventář a banku třeba BOE epiců či čehokoli jinýho a že se mi to převede. Můžete mi to někdo potvrdit z vlstní zkušenosti? A pokud to opravdu jde, proč je pak limit 50k goldů?