Wuuduu, ak sa rank 31 charakter pocita za tier 4 charakter tak jeden. Frajerke prakticky stale ked nie som v skole alebo nerobim do prace/skoly daco a ona tiez nie je v praci..aj teraz tu je somnou, skola..mno bohuzial musim dost..zapoctovky mam v jednom kuse..praca..pomerne malo, skola musi mat teraz prednost, RL kamosom po veceroch..prakticky kazdy vecer i ked vcera som vynechal kedze sme si boli sadnut s priatelkou sami. I ked neviem co to ma s tym spolocne.. tu ide skor o to ze sice nehram casto ale v tier 1-3 sa bavim..
Hmm, tady spis jde o to, ze by bylo konecne dobry mit hru, ktera na to jde jinak. Teprve az takova hra bude, dostane se ji dobrej marketing a lidi na ni naplivou, pak muzem prohlasit, ze je to picovina, a dal se venovat WoW clonum.
Hmm, tady spis jde o to, ze by bylo konecne dobry mit hru, ktera na to jde jinak. Teprve az takova hra bude, dostane se ji dobrej marketing a lidi na ni naplivou, pak muzem prohlasit, ze je to picovina, a dal se venovat WoW clonum.
stejne by me zajimalo kde kdo prisel na wow clony kdyz stejnej playstyle mely mmorpg hry davno pred wowkem a samozrejme i ty po nem, tak proste funguji mmorpg, kdyz chce nekdo jinej playstyle mel by si najit jinej zanr
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
stejne by me zajimalo kde kdo prisel na wow clony kdyz stejnej playstyle mely mmorpg hry davno pred wowkem a samozrejme i ty po nem, tak proste funguji mmorpg, kdyz chce nekdo jinej playstyle mel by si najit jinej zanr
To mas jednoduchy - vetsina zdejsich spammeru jsou dneska cucaci pro ktery je WOW prvni onlineovka.
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
quote: stejne by me zajimalo kde kdo prisel na wow clony kdyz stejnej playstyle mely mmorpg hry davno pred wowkem a samozrejme i ty po nem, tak proste funguji mmorpg, kdyz chce nekdo jinej playstyle mel by si najit jinej zanr
Jo ten termín mě taky docela pobavil, řekl bych že první wow klon jsem hrál tak před deseti lety :-)
quote: stejne by me zajimalo kde kdo prisel na wow clony kdyz stejnej playstyle mely mmorpg hry davno pred wowkem a samozrejme i ty po nem, tak proste funguji mmorpg, kdyz chce nekdo jinej playstyle mel by si najit jinej zanr
Jo ten termín mě taky docela pobavil, řekl bych že první wow klon jsem hrál tak před deseti lety :-)
Ale porad se to toci kolem jedne veci, kterou mam pocit, ze jsem vysvetlil dostatecne.
absolutne sem te nepochopil :) ty asi myslis system jako ma Call of Duty 4(5) ... jako ze na zacatku mas stejny pocet a silu abilit jako nekdo kdo hraje roky jen on si muze vybrat jine rozmanitejsi ability nez ty?
tak to je, pre 11 milionov ludi. Preto sa WOW spomina ako vzor WOW clonov
Ale s tym asi nic nespravime, vsakze... normalne sa hanbim, ze som WOW nikdy nehral.
mno muzes to zkusit...:-) ale myslim, ze v dnesni dobe jsou stare zlate casy davno pryc... a zazitek jako jsme kdysi meli my uz tam nenajdes...
ale najde :) konkretne jemu se tam bude moc libit :) zalozi postavu a vsude prazdno ... udela 60 levelu ... a vsude pradno ... udela dalsich 10 ... a vsude prazdno :) ... no a pak pak se teprve neco zacne dit :) zacne potkavat hrace oznacene lebkou kteri cekaji az nekdo vyleze z mesta aby z nej nadelali sekanou ... 100x dokud to nevypne :)
Hlavne tam je tradicne hodne sfanatizovanych lidi, kteri domitaj sebemensi kritiku nacokoliv. Jejich first game a nejvetsi modla, clovek tam nemuze nic rict. Nedej boze neco zkritizovat, ihned prijde nasup LOL, ROFL, OMG, LAMO atd... Proste debata na urovni.
Vážně klobouk dolů, řešíte tu náramně duležité věci... Takové diskuze jsou i ve WoW sekci?
Tak co kdybys nebyl linej a podival se do ni ?
Línej v žádném případě nejsem a nevidím jediný důvod proč tam chodit. Prostě tu sleduju, že "většina" lidí, co nyní hraje WAR (nebo hrála) jsou lidé, kteří se předtím věnovali dlouhé době WoWku. A tedy jsem se zeptal, jestli podobné ptákoviny řešili i ve WoW sekci.
Já tam nemám co hledat, u mně WoW nepřekonalo v žádném případě DAoC, sice to nedokázalo ani WAR, ale zkouším se ještě udržet firmy, které jsem dlouhé roky posílal peníze... tedy stále posílam
Také jsme tam řešili kraviny. Navíc zezačátku mi přišlo že i dost lidí bylo neochotných a neradi pomáhali. Ted je ta sekce téměř mrtvá a proto píšem napříč celým forem.
Speh: Ano takových lidí tam bylo, je a bude :o) Někteří jsme ale normální a hru nehrajeme z nějakého fanatismu, ale prostě proto že nás to baví.
O tom zadna. Ja jsem to hral taky dlouho a hodne a nikdy jsem netvrdil, ze je to spatna hra. Ale bohuzel prezentace nekterych lidi na foru je naprosto, ani nevim jak to rict, hledam to spravne slovo.
Hlavne tam je tradicne hodne sfanatizovanych lidi, kteri domitaj sebemensi kritiku nacokoliv. Jejich first game a nejvetsi modla, clovek tam nemuze nic rict. Nedej boze neco zkritizovat, ihned prijde nasup LOL, ROFL, OMG, LAMO atd... Proste debata na urovni.
no ... tak stejna situace je i na WAR foru :) staci se tam nekdy podivat :) wuuduu napsal; nelibi se mi tohle a hned to bylo lol rofl ty si debil a tak :) mmyslim ze tyhle lidi si nemaji co vycitat :)
Tak jsem si po třech týdnech neaktivity zase pustil WAR že si zahraju i za Destro stranu ať poznám obě stránky hry. Jediný hratelný EN server je ale Eltharion (open) a Karak 8 peaks (core) jinak je to totální katastrofa a servery jsou prázdný a všude status zalidněnosti low/low kolem 14.00 h.
Na Eltharionu mi jeli scenárka a potkaval jsem lidi i v 1.30 ráno dost dobrý.
Na serveru kde mam 5 Order charu Karak Azgal je situace hrozná ať už v T1 nebo T4. Situace se zalidněním na EU serverech je šílená a když si vzpomenu na to, jak krásný to bylo kolem konce zaří začátkem října, tak lidi tu hru opouštěj jak krysy potápějící se loď.
Tak koukám že datadisk WoWka a LOTRa se na tom teda pěkně podepsali.
WAR mi teď na některejch serverech připomíná Tabula Rasu tzn. MMO přečd ukončením provozu...
EDIT: nakonec jsem si založil Dark elfa na Karak 8 peaks.
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
Azgal je tento tyzden fakt ubohy... co je horsie, hraci, co to vobec nevedia hrat sa uz dotiahli do T3, takze vacsina pickupov do scenarie, kde sa snazim popri praci vylevelovat do T4, dopadne, ako dopadne... destro nas rozbija na sracky... uz tyzden order nedobil poriadne ani jeden Keep - nema kto.
Ked v regione hladam ludi na nejaky WB (Gunbad, Keepy), ozvu sa mi zvycajne stale ti isty... traja/styria.
Azgal je tento tyzden fakt ubohy... co je horsie, hraci, co to vobec nevedia hrat sa uz dotiahli do T3, takze vacsina pickupov do scenarie, kde sa snazim popri praci vylevelovat do T4, dopadne, ako dopadne... destro nas rozbija na sracky... uz tyzden order nedobil poriadne ani jeden Keep - nema kto.
Ked v regione hladam ludi na nejaky WB (Gunbad, Keepy), ozvu sa mi zvycajne stale ti isty... traja/styria.
m zajmavy z poslednich tak 30 scenarek sme prohrali max 5, sezen si guildu nebo par schopnejch lidi a dont cry : -)
m zajmavy z poslednich tak 30 scenarek sme prohrali max 5, sezen si guildu nebo par schopnejch lidi a dont cry : -)
Co se týče prohraných/vyhraných scenárek tak to myslim že zaleží opravdu na malé podrobnosti - jeden tank navíc ,jeden healer mín.. tamtoho dmg je víc ,tamtoho zas malo - opravdu nevim, hrál jsem scenarka (orientačně) která skončily 500ku23 nebo 500ku498 (a to že opravdu) a tak podobně .. Myslim, že i malá maličkost muže rozhodnout. Jenže zatim sc používáš na lvl/farmu... Na lvlu 40 budeš mít guildu a bude se hrát RvR a budeš chytat skill
Hloupému člověku nejvíce prospívá, když mlčí. Kdyby to však věděl, nebyl by už hloupý.
Sho: no tak pro me je rvr to posledni ve who co je o skillu , mass zerk o skillu nikdy nebude ; -)
me scenarka kdyz mam partu prekvapive bavej, zadnej powerleveling z toho nedelam, kdyz parta neni tak holt scenarka vubec nehraju protoze to je fakt pak o nervy
tak, tak... co je vlastne na RvR vo WAR o skille... skuste mi to niekto opisat, kde sa ten uberskiller prejavi a ako. Aky skill musi mat hrac, aby hral dobre WAR?
Doteraz som si myslel, ze je to o tom (v pripade, ze vsetci vedia, kde je ich miesto a co maju robit) ze, ako bolo napisane: niekto ma o tanka viac a niekto o healera menej + niekto musi ist spat a niekto na WC = vysledok.
A v pripade, ze budu vsetci vyrovnani, bude to o lagovani, vyhra ten, komu to bude lagovat menej... pure masszerg.
ano, aj ja chcem vediet, aky skill potrebujem na to, aby som s mojou sorckou dal lvl 40 IB s porovnatelnym equipom ...
No a co kdyz ho treba dat ani nemas ? Treba to ani o 1v1 byt nema A prijde mi, ze tu moc o equip az na staminu nejde... pokud teda nemluvime pak o equipu za vysokej RR.
tak v mass orvr skill jednotlivca nikdy nemoze byt nejak viditelny, max tak party alebo wb leadra ktory robi akoze nejaku "taktiku", lenze to uz je potom vlastne skill taktizovat, nie hrat excelentne svoju postavu... imo vo who nie su viditelni extra dobri hraci (aj ked si myslim ze nejak vycnievat nad ostatnymi ktori dobre ovladaju svoju classu sa neda), len extra zli :) aka uber overextendet melee 3 agra od healerov, light armor postava nechajuca sa mlatit bez pohybu, healer co ani nesleduje mapku a sueprovych hracov ale len pt listu a hadze tam heali jak jebli atd...
ano, aj ja chcem vediet, aky skill potrebujem na to, aby som s mojou sorckou dal lvl 40 IB s porovnatelnym equipom ...
No a co kdyz ho treba dat ani nemas ? Treba to ani o 1v1 byt nema A prijde mi, ze tu moc o equip az na staminu nejde... pokud teda nemluvime pak o equipu za vysokej RR.
To, ze 1v1 je tu vcelku nerealizovatelne mi uz doslo, IB nedam, ani keby stal na mieste a nic nerobil, mna by zabili backslashe a on by mal stale plny hp bar :)
Pozor na to, patch 1.1 muze zvysit zajem o oRvR pouze docasne (dokud nebudou mit rewardy).
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%