Mám problém zaplatil jsem EA v acount manageru ho mám ale když se chci nalogovat tak mi to vždy napíše " Unable to connect to authentication server!" . Firewall vypnut all patch staženy ale nedostanu se tam :o( Co s tím pls help
Mám problém zaplatil jsem EA v acount manageru ho mám ale když se chci nalogovat tak mi to vždy napíše " Unable to connect to authentication server!" . Firewall vypnut all patch staženy ale nedostanu se tam :o( Co s tím pls help
přímo v patch klientu stojí, že servery budou občas odstavený... oficiální čas spuštění je 19:00 našeho času s tím, že radši počítejk se zpožděním, v případě ign bety to bylo o 5 hodin...
ale připojit se zkoušejte předem, dopoledne jsem stahoval další várku patchů, a to jsem poslední dával stahovat někdy kolem půlnoci
jedinej problem dostanu se jen k vyberu serveru,zadam nova postava ale pak mne to vykopne ze mam spatnou verzi klienta [protoze zase nejede updater] kazdopadne to vypada ze s updatnutym klientem by uz mel jit login :]
jedinej problem dostanu se jen k vyberu serveru,zadam nova postava ale pak mne to vykopne ze mam spatnou verzi klienta [protoze zase nejede updater] kazdopadne to vypada ze s updatnutym klientem by uz mel jit login :]
Jsme zvedavej, jak dlouho jeste budou mit tento problem, tak uznavam, je teprve neco po pul seste, ale mohli by ten patcher pustit...kdyz si vezmu, ze tohle jsou jen early access, nechci videt,co to udela po releasu...
je mozny ze to je schvalne. ze ty spusteny servery ted testuje na posledni chvilku par vyvolenejch lidi a ze az bude vse v poradku tak teprve spustej patch servery
je mozny ze to je schvalne. ze ty spusteny servery ted testuje na posledni chvilku par vyvolenejch lidi a ze az bude vse v poradku tak teprve spustej patch servery
to je taky moznost, to my nezjistime...zkusim jeste projit ofic fora, jestli tam neco rikaji...ale i tak porad nevim na ktery server se svyma lidma jit :) bud Fury nebo Aquilonia, ze se proste cesi nedokazou domluvit...
ja uz byl ingame akorad sem odlogoval kvuli nastaveni rafiky a ted uz se nedostanu ani pres authentic. server... asi bude lepsi se nato vy... a pustit to v noci bo tak
mne nalogovat ide, ale stale sa mi nespustil ten patcher, takze ma to stale vyhadzuje, ze mma spatnu verziu clienta
Ja lognul, mel jsem uplne jine servery, nez byly zverejneny na forech, ani jeden z nich anglicky (vedle u jmena serveru byla uvedena zeme). Tak jsem dal relog uz se na authentication server zase nelognu!
ja nechapu co delate , vzdyt to jeste ani nespustili, spusteni ma probehnout az za vic jak pul hodiny a vam vadi ze to jelo chvilu predem :)
potom to tuplem nepojede :p
tak to jsu taky presvedcenej :) uz jsem zazil tolik startu mmorpg a zadnej nebyl "hladkej" ale nechapu hystericky vykriky, ze to nejede, kdyz to este ani nespustili :)
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
ty jses sadista teda, ale aspon doufam, ze ten mor je nakej progresivni a neprezijeme to dyl jak 5 minut, za 6 pobliz rodiera uz bych totiz asi zacal premyslet o sebevrazde
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
Tak teda upřímně čekal jsem že to bude trošku hard se tam dostat ale tohle je peklo To když se spouštělo wowko tak jedinej problém byl si vytvořit účet na stránkách Blizzardu. Ani v nejmenším tohle peklo. No až to výjde full pro všechny a ne jen EA bůh s námi. :o(