Author |
Topic  |
|
Tralalak
Starting Member
67 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 19:19:11
|
tak mi prisel email ze muj ucet je frozen placeno z VISA partner karty se kterou sem za cca 5-6 let placeni po netu nemel nikdy zadnej problem
jak jste na tom ostatni s touhle kartou?
email od funcomu
Your Funcom Account (xyz) has been frozen because of problems with your chosen payment method, please visit the website https://register.ageofconan.com and check your payment details.
We recommend that you should - Check your card has not expired, if so please enter a new payment method under the My Subscription(S) Tab. - If you have been sent a replacement card by your bank you may also need to re-enter your details. - Check the All My Payments tab to ensure that no action is required if you pay via PayByCash. - Check that your Billing Address matches the address your credit card is registered at. - If all of these have been checked please visit the All My Payments tab and try to resubmit your payment.
Should you require further assistance please contact account@ageofconan.com
|
Invee - Fury 70L/52+AA Hajzlbaba - Coercer 70L/100AA Kikina - Ranger 70L/78+AA Ceska Legie Nunc est bibendum! |
|
| |
Scout
New Member

256 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 19:21:11
|
platim klasickou visou(mbank) a zadny problem 5eur si strhli v pohode |
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 19:26:41
|
Tralalak : no na funcom fóru je více takových lidí, ale nikdo neví čím to je. |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 20:28:35
|
Mam uplne stejnej problem. Nejhorsi na tom je ze sem zrusil visu electron a zridil si ted tu visu partner abych to mohl zaplatit a tohle mi prislo. :). Jeste proverim zitra ve sporce jestli to neni neshodou v tech adresach, nebo jestli mam opravdu povoleny platby po internetu. Jestli to tohle nevyresi tak uz nevim. Zas budu muset skemrat u kamosu at mi to plati ze svejch karet. OMG. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 20:31:38
|
Já řešil vždy takovéhle problémy přímo s bankou. Vždy se to vyřešilo. |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 21:53:22
|
mam visu partner cca 6 let platil jsem s ni pres net tak 50 ruznych transakci vsude mozne a nikdy zadny problem, aoc mam zatim pending |
lastfm |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 22:15:27
|
No ja ho mel dlouho pending, pak prisel ten email, tak sem to zkusil znovu a zase pending, sem zvedavej jestli se to zejtra pohne, jinak to musim nejak resit.
Navic jsem ted slysel ze nekteri lidi od nas co maj objednano pres xzone maj US accy. Tak ted jen doufam ze ho nemam taky, funstore mi nic ne¨napsal a i kdybych ho mel tak to nejspis nebudou resit. Boze to je problemu :). FC to nejak nezvlada se mi zda. Asi moc tlacili na pilu a na nic nemeli poradne cas. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
Tralalak
Starting Member
67 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 22:58:25
|
jak nastavim aby se do paymant history dostala nova kreditka a zmizela ta "pending visa"? zadal sem tam MC kreditku z KB, priradil ji k subscribci ale nevim jak zadat aby se z ni strhnul ten poplatek. |
Invee - Fury 70L/52+AA Hajzlbaba - Coercer 70L/100AA Kikina - Ranger 70L/78+AA Ceska Legie Nunc est bibendum! |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 01:21:33
|
neni nic jednoduzsiho nez si udelat ucet zdarma u www.mbank.cz - vedeni zdarma - kreditka zdarma (normalni Visa, platna vsude, zadne osuly typu elektron nebo partner) - prvni 4 vybery v bankomatu zdarma - prijmy/vydaje na ucet zdarma
pro fyzicke osoby.
poslete si tam mesicne 400kc na placeni onlinovky a je to :) |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Bivca
Starting Member
16 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 10:18:43
|
Rodiere, muzes mi vysvetlit v cem je Visa Partner "osul"? A v cem je Visa karta od nejaky mbank lepsi?
Vetsi kokotinu sem dlouho neslysel. Tuhle kartu pouzivam roky a platim s ni pres net neustale. Litam po celem svete a vsude tuhle kartu berou bez problemu. Mas jeste nejake jine chytre navrhy? Treba jako pro kazdou platbu si poridit jinou kartu?
Bivoj |
Yngvar - Barbarian Guardian 70 / Woodworker 60 - Ceska Legie |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 10:24:49
|
jediny co jsem za leta vypozoroval, ze jsou problemy s kartama visa (ruzny electrony samozrejme i maestro) , s Mastercard si nepamatuju, ze by mel nekdo problem, pokud nebyla chyba v nastaveni povoleni plateb zajimavy :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 10:27:35
|
quote: Originally posted by Bivca
Rodiere, muzes mi vysvetlit v cem je Visa Partner "osul"? A v cem je Visa karta od nejaky mbank lepsi?
Vetsi kokotinu sem dlouho neslysel. Tuhle kartu pouzivam roky a platim s ni pres net neustale. Litam po celem svete a vsude tuhle kartu berou bez problemu. Mas jeste nejake jine chytre navrhy? Treba jako pro kazdou platbu si poridit jinou kartu?
Bivoj
V čem? v tom že funguje placení pro AoC  |
 |
|
Bivca
Starting Member
16 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 10:55:27
|
A ty mas snad vyzkouseny, jestli s tou kartou muzes platit i jinde? Muzes ji pouzivat v zahranici? Kde vsude si ji vyzkousel? Myslis si, ze kdyz ti tvoje karta funguje v 99 pripadech ze 100, ze ten jeden pripad je duvodem k zakladani nove karty? Nebo ze je pravdepodobnejsi, ze je to nejaky problem na strane funcomu a stalo by za to vyresit to tam?
quote: Originally posted by spajdr
Bivoj
V čem? v tom že funguje placení pro AoC 
|
 |
|
Bivca
Starting Member
16 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 11:02:32
|
Ta prave ted mi prisel mail s potvrzenim platby a pristupem ke stazeni EU klienta.
Takze tim se ukazalo, ze problem byl opravdu na strane funcomu a Rodier a jeho kamaradi opet potvrdili, ze se vkladaji do kazde diskuze s radami aniz by o danem problemu vedeli alespon minimum. U Rodiera to neprekvapi - jeho erudovane komentare zname jiz od dob L2.
Takze diky za rady.
Bivoj |
 |
|
tempest
New Member

230 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 12:27:11
|
Ta prave ted mi prisel mail s potvrzenim platby a pristupem ke stazeni EU klienta.
Takze tim se ukazalo, ze problem byl opravdu na strane funcomu a Rodier a jeho kamaradi opet potvrdili, ze se vkladaji do kazde diskuze s radami aniz by o danem problemu vedeli alespon minimum. U Rodiera to neprekvapi - jeho erudovane komentare zname jiz od dob L2.
Takze diky za rady.
Bivoj
nechces plysovyho slona? |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 15:25:30
|
quote: Originally posted by Pertha
jediny co jsem za leta vypozoroval, ze jsou problemy s kartama visa (ruzny electrony samozrejme i maestro) , s Mastercard si nepamatuju, ze by mel nekdo problem, pokud nebyla chyba v nastaveni povoleni plateb zajimavy :)
Mno sem rad ze ste to vyresili,ale pod tohle se kdykoliv podepisu... MC>all alespon pokud se tyka funkcnosti plateb na internetu.. |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 22:37:30
|
VISA partner jako vzdy zadny problem, par hodin pending a pak probehla platba uspesne, EU ucet, stazeno za 1 den rychlosti 190 kb/s, uspesne nainstalovano |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 13/05/2008 22:37:45 |
 |
|
Tralalak
Starting Member
67 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 01:01:46
|
platba uz taky po 3 dnech probehla :))) jinak jeste dnes rano nebyl od funcomu na muj ucet dan vubec zadny pozadavek na strhnuti penez = problem u funcome ne u karty
rodier - visa classic partner = normalni embosovana visa, pridomek partner je od sporky, to samy ma u matercard partner, takze zadny "osul" priste by to chtelo neco vedet nez zacit hned psat, ale to je u tebe normalni a berem to tak :)))
jinak dik vsem za rady |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 19:52:25
|
Takze diky za rady.
Bivoj
mas pravdu. o problemu s placenim her vim minimum, nebot pouzivam kvalitni kreditni kartu.
Visa > Visa Partner > Visa Electron.
Tak to proste je = pocitej stim ze muzes narazit na problemy.
A jinak souhlas ze MC > Vista. Bohuzel mbank MC nedava..
navic nechapu, proc se certis. napsal si sem aby ti lidi poradili..tak sem ti poradil. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Tralalak
Starting Member
67 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 20:31:52
|
OMFG tak jeste jednou pro RODIERa
zadna visa partner neexistuje !!! je to pouze oznaceni sluzby ceske sporitelny !!! visa partner = normalni embosovana visa cc !!! tve predchozi tvrzeni je zcelsa zcestne a dokazuje neznalost veci o ktere tu plkas ale to je pro tebe typicke uz od dob dktechu ze!!!
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 20:40:21
|
quote: Originally posted by Tralalak
tve predchozi tvrzeni je zcelsa zcestne a dokazuje neznalost veci o ktere tu plkas ale to je pro tebe typicke uz od dob dktechu ze!!!
to si dovolim nesouhlasit, rodier vi vsechno o vsem, mnohdy i vice |
lastfm |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 16/05/2008 : 23:07:03
|
quote: Originally posted by Tralalak
zadna visa partner neexistuje !!! je to pouze oznaceni sluzby ceske sporitelny !!! visa partner = normalni embosovana visa cc !!! tve predchozi tvrzeni je zcelsa zcestne a dokazuje neznalost veci o ktere tu plkas ale to je pro tebe typicke uz od dob dktechu ze!!!
cim vice vykricniku, tim vice adidas? neveril jsem ze se socky a freerajdri z dktechu nekdy prokopou k placeni onlinovek. bohuzel se tak stalo. Respektive veril jsem, ze lidi jako ty, kterejm v dobach dktechu mohlo bejt maximalne 12, jednou dostanou rozum. Skoro se mi ani nechce verit ze ti je tech 18+.. spis bych te tipoval tak na 15 a ta Visa Partner je nekoho z tvejch rodicu.
btw - kdyby ses poradne informoval, tak vis ze ta "sluzba CS" pod nazvem Visa Partner, je prave oklestena Visa. Samozrejme "na karticce" vidis nazev Visa, ale realne je ta sluzba oklestena zasahem CS. Precti si prislusne dokumenty a zkus je porovnat..
a ohledne dktechu - nejak nerozumim te "neznalosti veci od dob dktechu". Vzhledem k tomu ze jsem provozoval L2 server jako jeden z prvnich tady v evrope.. myslim ze to svedci o presnem opaku. Nehlede na to, ze patril i k nejvetsim v evrope. hrali na nem rusaci, polaci, italove.. Pokud bych byl neznali, skoncil by jako spousta dalsich - po mesici od spusteni. |
|
Edited by - Rodier on 16/05/2008 23:13:04 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 16/05/2008 : 23:14:03
|
jo a jeste jednou si rejpnu.
"normalni visa" NENI embosovana (alespon si zjisti co ty vyrazy znamenaj). a normalni visa ani neni "cc" neboli credit card, nybrz debetni kartou.. ale to uz bych chtel tady po retardovi moc.
|
|
Edited by - Rodier on 17/05/2008 03:18:23 |
 |
|
Tralalak
Starting Member
67 Posts |
Posted - 17/05/2008 : 04:53:53
|
lol
no nic, vidim ze jsi stale stejne strevo, tak jen pro upresneni
l2 jsem hral uz od korejsky bety a mam/mel regulerni acount mnohem driv nez si vubec o nejakym dktechu zacal vubec uvazovat. na dktechu jsem hral asi tyden na popud znamych kteri tam kdysi hrali/nehrali (tezko rict kdyz byl ten "svetovej super server" vic down nez up ze). navic tve chovani a vystupovani nebylo a neni zrovna "slusne" a tak ti dali, pokud vim, prezdivku zmrdier coz asi sedi dokonale.
co se tyce veku tak mas hodne spatny odhad, ale nechme to tak sekl ses jen o generaci :)))
karta samozrejme neni oklestena, pokud tvrdis opak udej relevantni argument, tve slovo/vyrok nema zadnou vahu. co se tyce cc aka credit card neboli uverove karty tak je zajimavy ze mam povoleny precerpani uctu o 200k. debetni karta te nenecha zaplatit vic nez mas na ucte, takze skutecne debetni kartu nemam. a samozrejme s ni muzes zaplatit i pres "imprint" = je embosovana.
priste nez zase zacnes o necem plkat tak si dej par facek a zavri browser, at to po tobe nemusi nikdo cist. dekuji.
timto zase minimalne na rok mazu imperium z bookmarku takze se tu mejte a priste snad bez rozumbrady rodiera :))) |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 17/05/2008 : 13:53:44
|
me leda hovno kokutek :)
ohledne L2 bety - to se mas cim chlubit. tejrat google aby vydalo KSSN (rodny cislo) nakyho korejce s cilem se nezakonne obohatit.
tesim se na to, az jednou nakej bezdomovec pujde do bazaru prodat kradeny kabely a nahlasi tam tvoje rodny cislo. jak se budes smat a vytahovat. |
|
Edited by - Rodier on 17/05/2008 14:05:05 |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 17/05/2008 : 16:17:36
|
no ja mam dve karty, obe embossovane
visa partner - kreditni karta, platim vsechno a vsude bezproblemu mastercard partner - debetni karta, platim vsechno a vsude bezproblemu
to partner je oznaceni ceska sporitelny a absolutne nema vliv na vlastnoti tech karet
tak se rodiere predved, jsem zvedav co mi na to napises |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 17/05/2008 : 16:32:38
|
quote: Originally posted by Almych to partner je oznaceni ceska sporitelny a absolutne nema vliv na vlastnoti tech karet
tak se rodiere predved, jsem zvedav co mi na to napises
presne jde o: Program Partner - možnost výhodného čerpání slev u partnerských společností
Koukam ze rodier zase, opet a tudiz opakovane ukazal jakej je blb. Ted tenhle topic zacne ignorovat. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
|
Topic  |
|