Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 KONCIM s CZA!
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/04/2008 :  12:41:26  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
urcite by se jim mel sebrat :) kdyz tak bojovali aby se sebral moderator me kdyz sem nehral :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 17/04/2008 :  12:56:22  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
To Wilda: Az bude sraz, prijedes svojim autem. Automaticky se jmenuji administratorem tveho vozu a reknu me se nelibi. Zavolam na srotak at prijedou, ze tu maji nejaky kram na odtazeni.

To All: Zbytek se nevyjadril k tomu co se stalo, tudiz jim to bylo uplne jedno, tudiz moje navody byly zbytecne. Ja si to umim najit a umim si to precist v cizim jazyce. Tudiz nemusim travit sve volne chvile delanim neceho co je uplne zbytecne a nikdo to nechce. Napsal jsem poznamku, treba jako tohle http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20868.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 17/04/2008 :  12:59:12  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexxxx

To Wilda: Az bude sraz, prijedes svojim autem. Automaticky se jmenuji administratorem tveho vozu a reknu me se nelibi. Zavolam na srotak at prijedou, ze tu maji nejaky kram na odtazeni.

lol, alexi prober se :)

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 17/04/2008 :  13:06:26  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Ano Wilda? Muzes zacit neco psat.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

lonillen
Moderator

739 Posts

Posted - 17/04/2008 :  13:09:11  Show Profile  Send lonillen an ICQ Message Send lonillen a Private Message  Reply with Quote
quote:

...

alexi uz to nehul konecne!

EQ2 - Shoirahnya Mucha Fury
AO - retired
LCh - retired
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 17/04/2008 :  13:11:20  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Aaaaah Wilda ma mluvciho, a to je vsechno?

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 17/04/2008 :  13:11:49  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ano Wilda? Muzes zacit neco psat.

vis co se rika, moudrejsi ustoupi, takze ja ustupuju
fakt nemam naladu ani chut resit takovydle s odpustenim kokotiny co tu plodis, cece mel jsem te docela rad, ale tohle je vazne silny kafe na me

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 17/04/2008 :  13:13:02  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:

co to tu provadis? :) Chlape ty tu mas vysypat duvody proc jsi logl, leavnul a odlogl vse v jedne vterine...
Zatim to vypada ze se chces detinsky spickovat omg :) nu zabavu ma kazdej nejakej, radeji logni ve hre :) tot me doporuceni :)
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 17/04/2008 :  13:17:17  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi

quote:

co to tu provadis? :)

pc++ ?
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 17/04/2008 :  13:18:14  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
To Wilda: OK neresme to.
To Anpe: Tak jak jsem rekl uz vyse potrebuji zmenu.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 17/04/2008 :  13:20:45  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:
To Anpe: Tak jak jsem rekl uz vyse potrebuji zmenu.

jako z enfa doce? :) Mno ve svem volnem case jo, na raidy ne :) ju? :)
btw: nepotrebujes zmenu ale odpocinek :) ja to dycky resim tak ze nejoinuju czabota... je to lepsi nez leave org... :)
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 17/04/2008 :  13:21:20  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cau kingu.
Az te tim administratorem jmenuje "sef" tehle republiky (vlada, parlament, co ja vim), tak s tim asi Will nic nenadela.
PS: Will nejezdi autem (neni nad to znat lidi s kterymi hrajes).

quote:
To All: Zbytek se nevyjadril k tomu co se stalo, tudiz jim to bylo uplne jedno, tudiz moje navody byly zbytecne. Ja si to umim najit a umim si to precist v cizim jazyce. Tudiz nemusim travit sve volne chvile delanim neceho co je uplne zbytecne a nikdo to nechce. Napsal jsem poznamku, treba jako tohle http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20868.

A proto si stravil jeste trochu casu tim, aby z toho pro jistotu nikdo nic nemel. Co kdyby z toho nakonec nekdo neco mel a pritom se neohlasil u velicenstva, ze to vyuziva.

Jestli to s tim egem nemas nejaky pretoceny, kdyz nerozeznas rozdil mezi popisem evadu a navodem na to kde se sakra ziskava ta blba flaska. Evidentne na tom s tou pameti nebude spatne jen Ufan pode poctu navstev toho postu.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 17/04/2008 :  13:28:36  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
Lacine drama. Zbytecny humbuk. Wilda je znamy fasoun, co se tyce spravy Navodu, mne taky neco uz smazal, ale co? Shit happens :).
Kazdopadne toto drama me snad vyprovokuje abych zase po case lognul :)).

Andanthe of Czech Anarchy
Go to Top of Page

lonillen
Moderator

739 Posts

Posted - 17/04/2008 :  13:32:33  Show Profile  Send lonillen an ICQ Message Send lonillen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by commanche

Lacine drama. Zbytecny humbuk. Wilda je znamy fasoun, co se tyce spravy Navodu, mne taky neco uz smazal, ale co? Shit happens :).
Kazdopadne toto drama me snad vyprovokuje abych zase po case lognul :)).

no aspon to bude mat nejaky pozitivny efekt.... teda okrem pc++

AO - retired
LCh - retired
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 17/04/2008 :  14:21:57  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Ooooooooooh anooooooooooo, muj pane ja myslel, ze se Ti neco stalo. Konecne jsi zde v plne forme.

Ja nic nenadelam, ze Wilda maze.
PS: Ty 4 drzky co s nema chlastam mi staci.

Mazani probehlo bez ohlasu tak i druhe mazani probehlo. Je zajimave, ze kdyz se neco deje, tak se ozve Mr. Toje a pak mozna jeste nekdo. Nemelo by to byt, ze diskutuje cela CZA a Mr. Toje drzi <>? Staci se lehce dotykat Paji.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 17/04/2008 :  14:39:37  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
Proc vlastne motas dohromady imperko s hrou? Ne ze by tam nebyla ta vazba velka, ale da se od toho odprostit, podivej se na petra treba... uz sem moc nechodi...
BTW: ve hre jsi pomerne normos a tady vyvadis jak malej... Co te bavi? Bavi te flamit, nebo hrat? Hraje se pro relax, pokud neporadas raid, pak te chapu i me to vytaci bezmala pokazde...
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 17/04/2008 :  15:04:24  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Mazani probehlo bez ohlasu tak i druhe mazani probehlo. Je zajimave, ze kdyz se neco deje, tak se ozve Mr. Toje a pak mozna jeste nekdo. Nemelo by to byt, ze diskutuje cela CZA a Mr. Toje drzi <>? Staci se lehce dotykat Paji.

Plac plac plac. Kdyz placas, tak se ozvu, a zbytek se treba neozve (stejne tak se neozyvaji kdyz te chyti emo, pripadne se ozvou a nic se nedozvis).
Kdyz se resi neco rozumnyho (pvp akcicka co dela Drzhr), tak ta odezvu ma a ja nemam duvod se do toho plest. Nebo Reviho aplikacka, ale tady uz je to na hrane:-)
Fakt to zkus nejdriv u sebe kingu.

quote:
Originally posted by AnpetuWi
BTW: ve hre jsi pomerne normos a tady vyvadis jak malej...

Tuhle otazku pokladam pomerne casto (sam to vis;-)) a odpoved mne taky zajima. Kdyz mi nekdo v Alexovejch emo postech tvrdi ze je v poho, tak se v tom pak neorientuju. A rekl bych ze to je problem u vice menecennych (zrovna nehrajeme), nejenom u mne.

Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 17/04/2008 :  15:07:14  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Problem je Toje, neznam ho osobne, ale kdyby jsme se znali, tak jsme urcite nejlepsi kamaradi.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 17/04/2008 :  15:20:13  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Problem je Toje, neznam ho osobne, ale kdyby jsme se znali, tak jsme urcite nejlepsi kamaradi.

koho ho?

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 17/04/2008 :  15:21:54  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Z pocatku jsem nechapal proc se tady nic neresi, ale ono to nejde. Imperko je od zacatku do konce full flame. A potom kdyz logne original Paja a zacne se vitat no to ti proste neda ho nepozdravit . Skoda, ze Toje ma srach lognout. To bych se asi vratil hnedka. Myslim ,ze by to byla hodne velka F.U.N. Denne by jsme si psali. Paja, Toje a ja. Zbytek by samozrejme za Creds mohl cist taky. Otcovske rady, ktere bych dostaval by byly tak hodnotne, ze do pul roku by jsme odovali vsechno jen s doktorama.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 17/04/2008 :  15:23:46  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
Kluci je to škoda se takhle dohadovat. To že někdo udělá návod kerej stojí za starou bačkoru neznamená, že se mu musim vysmát a promluvit mu do duše aby se na to rači vysral.
Já si u lidí cenim to že se snaží ostatním pomoct (což se myslim Alex snažil) a pokud to dělají způsobem kerej je k prdu tak myslim, že je lepší řešení s nima pohovořit a pokusit se jejich úsilí namířený špatným směrem přetavit v něco užitečnýho.
Ale holt se to stalo tak jak se to stalo, s tim se nic nedá dělat, pečte už na to a spíš se pojďme pobavit jestli by nemohla bejt třeba v návodech nějaká sekce, návody under construction, kde by měli lidi možnost tvořit za asistence ostatních... Můžete se smát, že dobrej písač návodů to nepotřebuje, ale každej máme jiný metody práce a jestli to tak Alexovi vyhovuje, tak proč se nesnažit mu vyjít vstříc. A navíc by tak vznikl prostor pro připomínky ostatních tak, aby výsledek nebyl bezcenný odpad, nýbrž skvost!!!

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 17/04/2008 :  15:26:20  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:

prijed na pifko do phy at si to konecne vyrikate :)
ale chci u toho byt taky :)
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 17/04/2008 :  15:27:31  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000
koho ho?

Mne voe ne.

quote:

Aha, takze kdyz nebudu prezi... ah, to je jinej pripad, tak kdyz nebudu clenem imperium.cz, tak se vratis do Cza, budes psat zbytecne navody pro nikoho, nebudes chytat emo, nebudes mazat posty, a nebudes placat nesmysly?
Nemas jeste nejakej RL problem co by si na mne hodil? Ze treba nadavas tridnimu uciteli, protoze ti to obcas tikne a vzpomenes si na mne?
Zatim je toho malo abych o tom mohl uvazovat.

PS Chipaku mozna by si se mohl ALexe zeptat jestli vuci mne nema nejakou averzi, myslim, ze ted to bude k tematu;-)

Edit: Hele, nejak moc se zacinas zminovat o Pajovi. Pajo neser se mi do nej. Alexuv favorit sem ja, najdi si svyho.

Edited by - tojejedno on 17/04/2008 15:29:26
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 17/04/2008 :  15:30:45  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Philty

Kluci je to škoda se takhle dohadovat. To že někdo udělá návod kerej stojí za starou bačkoru neznamená, že se mu musim vysmát a promluvit mu do duše aby se na to rači vysral.

Phile to si myslis, ze tenhle emo post souvisi s dva mesice starou aferkou s navodem?;-)

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 17/04/2008 :  15:35:32  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Z pocatku jsem nechapal proc se tady nic neresi, ale ono to nejde. Imperko je od zacatku do konce full flame. A potom kdyz logne original Paja a zacne se vitat no to ti proste neda ho nepozdravit . Skoda, ze Toje ma srach lognout. To bych se asi vratil hnedka. Myslim ,ze by to byla hodne velka F.U.N. Denne by jsme si psali. Paja, Toje a ja. Zbytek by samozrejme za Creds mohl cist taky. Otcovske rady, ktere bych dostaval by byly tak hodnotne, ze do pul roku by jsme odovali vsechno jen s doktorama.

Moc rejzovyho vina? Nejak nechapu souvislosti co tam delam ja!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 17/04/2008 :  15:35:54  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Phile jsi jediny kdo me chapes. Zamackavam slzu. A susim kapesnik. Metoda postupne tvorby navodu nejde. To uz jsem zkousel. Do navodu jsem napsal, ze si sbiram material a neproslo to. Takze tudy cesta nevede, pro mozne dalsi pisatele navodu.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 17/04/2008 :  15:44:55  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Myslim ze neni dobre davat me a Tojeho do jedne mistnosti. Co kdyby moje psycho vylevy presly i na fyzicke ? BTW ja jsem rekl at nekam utikas? NE! Ja te chci mit po boku ty muj Tojacku. Jsi muj favorit jeste mi rekni rok vyroby. Paja je v CZA Haremu dvojka. Njn nevenuje se mi tak jako ty. Jen me zabanuje a pak uz nelogne. Nuda chlap. Potrebuju tvrdaky, ty nejvetsi.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 17/04/2008 :  15:48:46  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
To uz jsem zkousel. Do navodu jsem napsal, ze si sbiram material a neproslo to.

Protoze napsat navod na chozeni bista neslo. Normalni diskuze na tohle tema. Dobrej pokus o pretoceni skutecnosti. Jeste ze se ve flame nemaze.

Jinak jak to vidis tedka? Da se napsat smysluplnej navod na bista, kdyz uz si ho parkrat vedl?

Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 17/04/2008 :  15:56:47  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:
Originally posted by Philty

Phile to si myslis, ze tenhle emo post souvisi s dva mesice starou aferkou s navodem?;-)

Toje nemyslím si že to je příčina. Ale jistá souvislost tam je.

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Edited by - Philty on 17/04/2008 15:57:39
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 17/04/2008 :  16:00:01  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Odpovim Ti otazkou, myslis, ze jde napsat navod na Zody?

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 17/04/2008 :  16:10:58  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odpovim Ti otazkou, myslis, ze jde napsat navod na Zody?

...
"Jinak jak to vidis tedka? Da se napsat smysluplnej navod na bista, kdyz uz si ho parkrat vedl?"
Nevim jestli uz si na tom tak spatne, ze nectes ani posty jinych lidi. Ale tady ta otazka se snazi zjistit, jaky je tvuj nazor na smysluplnej navod po tom co s tim mas zkusenosti.
Prekvapive, byt by to asi melo potesit me ego, to neni o tom, co si ja myslim o navodech na zody.

Edited by - tojejedno on 17/04/2008 16:12:34
Go to Top of Page

ACSforever
New Member

194 Posts

Posted - 17/04/2008 :  16:26:34  Show Profile Send ACSforever a Private Message  Reply with Quote
ty kravo tady to zije na tomhle foru

A.C.A.B.
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 17/04/2008 :  16:27:49  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Myslim ze neni dobre davat me a Tojeho do jedne mistnosti. Co kdyby moje psycho vylevy presly i na fyzicke ? BTW ja jsem rekl at nekam utikas? NE! Ja te chci mit po boku ty muj Tojacku. Jsi muj favorit jeste mi rekni rok vyroby. Paja je v CZA Haremu dvojka. Njn nevenuje se mi tak jako ty. Jen me zabanuje a pak uz nelogne. Nuda chlap. Potrebuju tvrdaky, ty nejvetsi.

LOL, temahle dvema jsi mne uprimne rozesmal :)))

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 17/04/2008 :  16:28:35  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Porad si myslim, ze jde napsat navod na Beasta. A nebyt jiste osoby, tak by jsi se ho dockal i ve finalni podobe.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 17/04/2008 :  16:28:48  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ACSforever

a ty si kdo ???
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 17/04/2008 :  16:29:52  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
btw az budete teda secko oddovat jen s doctorama tak zaplatim a vratim se !
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 17/04/2008 :  16:45:39  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Porad si myslim, ze jde napsat navod na Beasta. A nebyt jiste osoby, tak by jsi se ho dockal i ve finalni podobe.

A ja to vedel, je za tim Will!! Konecne je to na svetle

quote:
Originally posted by KodoBeast

quote:

a ty si kdo ???

To je jeden z wow komunity, chudaka zabanovali, tak si vytvoril tento nick

Go to Top of Page

Criters
Starting Member

17 Posts

Posted - 17/04/2008 :  18:03:28  Show Profile Send Criters a Private Message  Reply with Quote
lol toje masakr jak male děti!!

Criters
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 17/04/2008 :  18:09:23  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Metoda postupne tvorby navodu nejde. To uz jsem zkousel. Do navodu jsem napsal, ze si sbiram material a neproslo to.

localhost?

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 17/04/2008 :  18:11:11  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KodoBeast

quote:

a ty si kdo ???

matrix!

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 17/04/2008 :  19:36:15  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Sem si vdycky myslel ze vy "starici" berete takovyhle problemy s klidem a jen tak vas tyhle pi*oviny nerozhodi, pritom nekteri se tu doslova dohaduji jak mala decka...

Kdyby tyhle kecy byli jen sranda nebo proste jen ten hloupy PC++, tak by to clovek presel, ale tohle je des.

Posledni dobou ztracim zajem vubec Imperko cist, protoze misto aby se tu lidi bavili, po skole po praci u AO, neco se dozvedeli, odpocinuli si, si tu mnozi resi svoje osobni spory, dalsi pridavaji polena do ohne nebo to zkratka prokladaji PC++.

Nesnazim se tu flame zakazat a rict jak je spatny a bezucelny, mluvim o tom, jak se tu dohadujete a ukazajete nasi mladsi generaci (je mi teprve 21), ze byt starsi nemusi nutne znamenat brat veci s nadhledem, resit je v klidu a bez zbytecnych vystrelku. Presne to tu vidim.

Nesnazim se tu nikoho poucovat, prisel jsem z prace abych se dozvedel co je noveho a po precteni "tohodle" sem to naudrzel a muselo to ven.

Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 17/04/2008 :  21:24:59  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
Mrdat jezky, veverky, bobry a jinou havet do ucha!

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

Mangia
Starting Member

79 Posts

Posted - 17/04/2008 :  22:13:08  Show Profile Send Mangia a Private Message  Reply with Quote
Drzime ti palce Alexi! :)

Edited by - Mangia on 18/04/2008 00:25:04
Go to Top of Page

lonillen
Moderator

739 Posts

Posted - 18/04/2008 :  00:44:49  Show Profile  Send lonillen an ICQ Message Send lonillen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bitch

Mrdat jezky, veverky, bobry a jinou havet do ucha!

no to by som nechcel vidiet tie nasledky

AO - retired
LCh - retired
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 18/04/2008 :  07:48:32  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mangia

Hele ty WoWiku Sem slysel zes rozdaval equip!? Ze sem nic nedostal!
damn!

btw taky drzim palce alexxovi! (vypada ze se bude rozdavat equip brzy)

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 18/04/2008 :  08:26:30  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Jezka nebrat! Ale takova veverka s trojma nebo bobrik s pesinkou. Btw prosim vsechny o pomoc. Nemuzu precist inicialy z privesku viz. obrazek nize.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 18/04/2008 :  09:07:25  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:

nejak to nemuzu precist ale tancuje hezky

a mela by si davat pozor aby nepotkala tyhle tri chlapiky

Edited by - KodoBeast on 18/04/2008 09:18:39
Go to Top of Page

Mangia
Starting Member

79 Posts

Posted - 18/04/2008 :  09:53:48  Show Profile Send Mangia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

quote:
Originally posted by Mangia

Hele ty WoWiku Sem slysel zes rozdaval equip!? Ze sem nic nedostal!
damn!

btw taky drzim palce alexxovi! (vypada ze se bude rozdavat equip brzy)

Asi si nebyl online nebo tak nejak :D
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 18/04/2008 :  13:41:26  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Nacasovani je dulezita vec.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 25/04/2008 :  13:35:27  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Aby nedochazelo k dohadum, tak oznamuji, oficialne, ze jsem ted u orgy zvane "Spirit".

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000