Author |
Topic  |
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 13:51:55
|
Revo, ja rikam jak to vidim ja...nic vic nic min... A kdybys dal nekoho nasiral a vojebaval, tak ti ufan vezme org flag a nic vic? Mels podminku co ja vim... Chces chodit raidy s cza? Neco ve smyslu, juknu na nejakej filemecek a nejake ty rp++ budou a pak si neco lootnu? V zivote jsem nikomu nic nezavidel, o to mene ve hre... Netrpim nejakym komplexem... Vsak si hod pull a nech vyjadrit lidi, tu sanci tu mas... Muzes to brat pak jako podklad pro to aby ses vratil do rad cza... /myslim si/ |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 13:58:58
|
asi bych si mel tohle odpustit, kdyz uz nehraju, ale... 1] uvedeni na pravou miru nejakych tech souvislosti od tebe (revi) ocekavalo mnoho lidi v te ktere aktualni dobe, ted je to liche a podle jednoho slovniku americkeho dialektu bullshit = hovno prohozene stresnim ventilatorem; ;p 2] ti lide, kteri meli za meho hrani pristup na czabot byli ti, co kdyz se reklo pojd nam helfnout pls tak ni s vidinou bodoveho zisku ci lootu proste z 90-ti % sli; 3] nepochybne jsi byl od zacatku zklaman celou CzA, pac kdyz o neco slo, tak sla manzelka/televize/sport ci jen nejake jine pomyslne "honeni ptaku" do haje a na akci byl 100% focus, samozrejme lze se kdykoliv omluvit a livnout raid apod. nicmene tim muze jit v nekterych pripadech cela akce do prdele. Hmm tak to proste funguje, chces hrat v "tehdejsim" imperiu ;p tak makej, nechces tak jdi jinam, svobodna vule v tom je a pravidlo pritom taky; 4] neni pravda sleglo, krasku jsem snad zabanoval ja sam a i nekoho dalsiho, proste jestli je ti 12, ok, ale je ti 12 a k tomu si megapicanaentou, tak si di ty sve vylevy filtrovat nekam jinam, myslim ze nejake dalsi duvody tam nebyly :)) 5] co ten alex kua ;) |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 14:09:44
|
quote: Originally posted by revi Hlásit neznamená se být přijat 
Hlasit znamena mit zajem o prijeti? Nebo to je ten junk playstyle? |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 14:11:14
|
Já jsem Revi rád, žes to objasnil ze svojeho pohledu a je škoda že si to neudělal hned po té aplikačce do Sparty. Takhle to bohužel přichází trochu pozdě a nejsem si jistý jestli je tvůj návrat reálný, každopádně si můžeš střihnout aplikačku na imperko a uvidíš kolik lidí ti to bumpne a pak je to na Ufim a advisorech, jestli tě vezmou zpět do CZA a za jakých podmínek. Máš teď praxi ze Sparty jak na ty aplikačky, tak do toho. (A prosím nehledejte v tom ironii, já to vyjímečně myslím smrtelně vážně) A co Alex? Kua Alexi nedělej kravu a pojď zpět !!!! Sakra dej si už říct čeče!  |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
Inco
New Member

421 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 14:12:43
|
quote: Originally posted by Ufi
quote: Originally posted by Inco
je nejaky duvod proc na czabotu delat uzavrenou komunitu? driv byl czabot normalne pristupny dokud nebyla ta drama s timerama a vse v pohode fungovalo
Czabot presel na jinou verzi mnohem lepsiho bota. S tim prislo i nekolik změn včetně uzavřenosti.
s tim botem to beru, me spis jde o to neuzavirat czabot cz/sk lidem jen kvuli tomu ze jsou v jine org nez cza/czb. Timery a ohlasovani akce by slo urcite nejak poresit, idkyz si myslim jestli v tom obcas neni tak trochu paranoia, co se driv resilo a co tu lidi pisi.
edit: tohle je obecne, ikdyz se tu resi asi jenom Revi :) |
In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell. |
Edited by - Inco on 16/04/2008 14:19:34 |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 14:26:18
|
quote: Originally posted by Inco s tim botem to beru, me spis jde o to neuzavirat czabot cz/sk lidem jen kvuli tomu ze jsou v jine org nez cza/czb. Timery a ohlasovani akce by slo urcite nejak poresit, idkyz si myslim jestli v tom obcas neni tak trochu paranoia, co se driv resilo a co tu lidi pisi.
Já si myslím, že ale Czabot není uzavřený pro lidi co nejsou v CzA, CzB. Jen tam nemá přístup každej kdy dejchá. A taky tam lidi z jiných org jsou. Ale je to především orgchat, ne nějaký československý ooc, slouží pro potřeby CzA.
|
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
Danberg
Starting Member
98 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 14:28:06
|
No nacasoval sis to skvele. Mohl jsme se apson potkat ingame. Pred 2 tydny to fakt nevypadalo, ze mas s cza nejaky problem. Taky by mne zajimaly duvody "irenko proc? ptam se proc?" |
Umerju, Natsuyo, Danberging
|
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 14:28:26
|
Jestli Alexxxi odcházíš protože do tebe někteří na raidu šijou a spíš hází klacky pod nohy než aby táhli za jeden provaz + protože někteří dávno nehrající zasahují do návodů a mažou co je kde napadne tak je to škoda... neblbni a rozmysli to 
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76 |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 14:29:00
|
btw. Deko pořiď si jinej slovník americkýho dialektu. Bullshit=kravina=kravský hovno
|
|
Edited by - Philty on 16/04/2008 14:30:08 |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 14:29:18
|
quote: Originally posted by revi
zajímavý čtení, asi hodím pool zpět do cza.
PS. věnujte se Alexovi až Vám neuteče
co to ma jako byt? konec drama?? ja koncim az v pul ctvrte!
Inkvizice zacala tak se koukej obhajit! |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 14:38:40
|
quote: Originally posted by Chcipak
Jestli Alexxxi odcházíš protože do tebe někteří na raidu šijou a spíš hází klacky pod nohy než aby táhli za jeden provaz + protože někteří dávno nehrající zasahují do návodů a mažou co je kde napadne tak je to škoda... neblbni a rozmysli to 
Tak tohle pls objasni... neco mi uteklo? |
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 14:56:46
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
Tak tohle pls objasni... neco mi uteklo?
Nic ti neuteklo, asi... ;) Nemyslel sem nějakej konkrétní raid, měl sem na mysli Alexxxovo začátky jako RL, to co sem občas četl na czaraidu se mi nelíbilo, to je ale jen muj názor a dojem... |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76 |
 |
|
Inco
New Member

421 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 14:57:45
|
quote: Originally posted by Philty
quote: Originally posted by Inco s tim botem to beru, me spis jde o to neuzavirat czabot cz/sk lidem jen kvuli tomu ze jsou v jine org nez cza/czb. Timery a ohlasovani akce by slo urcite nejak poresit, idkyz si myslim jestli v tom obcas neni tak trochu paranoia, co se driv resilo a co tu lidi pisi.
Já si myslím, že ale Czabot není uzavřený pro lidi co nejsou v CzA, CzB. Jen tam nemá přístup každej kdy dejchá. A taky tam lidi z jiných org jsou. Ale je to především orgchat, ne nějaký československý ooc, slouží pro potřeby CzA.
nekoho z jine org jsem tam uz dlouho nevidel, osobne vidim spis lepsi moznost orgchat + cz/sk ooc. |
In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell. |
Edited by - Inco on 16/04/2008 14:58:45 |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 15:02:12
|
btw. Deko pořiď si jinej slovník americkýho dialektu. Bullshit=kravina=kravský hovno
on problem bude v tom, ze tech dialektu (rozumej "nareci" ;p) tam asi je vic jak jeden ;) |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 15:05:26
|
jo a k nasranymu mpecku revo...
MPecko nebude nasrany... bude to delat jako driv, kdyz pujde o team tak s tebou neteamnu ani nahodou... kdyz pujde o raid, tak si te klido dam do teamu bude-li to z hlediska dd vyvazenosti teamu nejlepsim resenim, tak jako kdysi... tak na me pls nehazej ze nasrany MPecko ju? |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 15:08:16
|
MPecko nebude nasrany... bude to delat jako driv, kdyz pujde o team tak s tebou neteamnu ani nahodou... kdyz pujde o raid, tak si te klido dam do teamu bude-li to z hlediska dd vyvazenosti teamu nejlepsim resenim, tak jako kdysi... tak na me pls nehazej ze nasrany MPecko ju?
a myslel urcite tebe ?  |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 15:09:29
|
quote: Originally posted by Chcipak Nic ti neuteklo, asi... ;) Nemyslel sem nějakej konkrétní raid, měl sem na mysli Alexxxovo začátky jako RL, to co sem občas četl na czaraidu se mi nelíbilo, to je ale jen muj názor a dojem...
Myslim ze se nemusis niceho bat a rict to v pravou chvili :) tak priste :) i kdyz stale newim oc jde, mozna jen o toho lotva...ale to uz je davno pase a od te doby lexa dokazal ze raid dokaze vest... i kdyz svym zpusobem a ze si rvu pri tom vlasky nekdy kdyz vidim... no ja jsem vzdy lexovi napsal kdyz jsme videl neco spatne...
A vubec... lexo neni enf! Chceme zpet toho vypasenyho hocha co krici lootujte ty mrtvolky! :) |
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 15:10:24
|
MPecko nebude nasrany... bude to delat jako driv, kdyz pujde o team tak s tebou neteamnu ani nahodou... kdyz pujde o raid, tak si te klido dam do teamu bude-li to z hlediska dd vyvazenosti teamu nejlepsim resenim, tak jako kdysi... tak na me pls nehazej ze nasrany MPecko ju?
tak sory cíťo, že neteamuješ se mnou jen proto tože jsem to já, mě je celkem jedno s kým teamuju pokud to není ebay. |
AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939 WAR - Etharion - Order - Bohemia |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 15:10:29
|
quote: Originally posted by KodoBeast
a myslel urcite tebe ? 
Mno taky pravda :) ajtakrajta, to je ta pauzicka mezi porady, nemam do ceho pichnout, tak si chci povidat ... :) |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 15:11:47
|
quote: Originally posted by revi
tak sory cíťo, že neteamuješ se mnou jen proto tože jsem to já, mě je celkem jedno s kým teamuju pokud to není ebay.
revo omg... hele vzdycky jsem ti v tellu rekl co si myslim, tak nedelej ze nevis ktera bije... |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 15:12:40
|
A vubec... lexo neni enf! Chceme zpet toho vypasenyho hocha co krici lootujte ty mrtvolky! :)
sak radsi at lvli docku na ai bez enfa aspon nekdo sem tam umre... i kdyz ted uz asi ne |
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 15:19:15
|
quote: Originally posted by Chcipak Nic ti neuteklo, asi... ;) Nemyslel sem nějakej konkrétní raid, měl sem na mysli Alexxxovo začátky jako RL, to co sem občas četl na czaraidu se mi nelíbilo, to je ale jen muj názor a dojem...
Myslim ze se nemusis niceho bat a rict to v pravou chvili :) tak priste :) i kdyz stale newim oc jde, mozna jen o toho lotva...ale to uz je davno pase a od te doby lexa dokazal ze raid dokaze vest... i kdyz svym zpusobem a ze si rvu pri tom vlasky nekdy kdyz vidim... no ja jsem vzdy lexovi napsal kdyz jsme videl neco spatne...
A vubec... lexo neni enf! Chceme zpet toho vypasenyho hocha co krici lootujte ty mrtvolky! :)
No od jistý doby se a czaraidu radši moc nevyjadřuju(i když vlastně ty "důvody" už nehrajou ) + a to hlavně, nestíhám tu svojí postavičku ukočírovat a ještě se s někým dohadovat (sem absolvent kurzu jak se naučit psát rychle dvouma prstama )
Edit: Hokéééj , Energiééé!  |
Edited by - Chcipak on 16/04/2008 15:20:11 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 15:58:15
|
quote: Originally posted by Chcipak No od jistý doby se a czaraidu radši moc nevyjadřuju(i když vlastně ty "důvody" už nehrajou ) ... Edit: Hokéééj , Energiééé! 
No ale na tohle si odvaznej dost. CO kdyby byl nahodou nekdo kdo ma pristup do czaraid databaze slavista;-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Ufi
Moderator

1358 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 16:11:48
|
quote: Originally posted by Inco
nekoho z jine org jsem tam uz dlouho nevidel, osobne vidim spis lepsi moznost orgchat + cz/sk ooc.
No, ono to je i kapanek jinak. Shodně mluvící komunita na AO, v našem případě CZ/SK hráči co hráli v jiných organizacích už AO buď nehrají, nebo přešli do CzA, nebo na CzAbota až na pár vyjímek ani nechtějí a nechodí. Kdysi bylo opravdu dost hráčů non CzA a czabot sloužil jako takové schromaždiště. Časem - odlivem a přílivem hráčů se czabot vykrystalizoval do čistě CzA/B/Wtp podoby. Prakticky ale stále platí, že kdo má zájem být na czabotu, tak se tam dostane. To, že se někteří mezi sebou nesnesou, provokují, špičkují, jsou nasraní, nesnáší se a ignorují nevyřeší žadnej preza ani bot. |
Iron Ufan Hammer |
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 16:51:24
|
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by Chcipak No od jistý doby se a czaraidu radši moc nevyjadřuju(i když vlastně ty "důvody" už nehrajou ) ... Edit: Hokéééj , Energiééé! 
No ale na tohle si odvaznej dost. CO kdyby byl nahodou nekdo kdo ma pristup do czaraid databaze slavista;-)
No já předpokládám že většina sou tu Slávisti... nebo hokej nesledujou  |
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 16:58:52
|
Jdu do Sparty! CzA smeruje do pekel! |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 16:59:51
|
No ale na tohle si odvaznej dost. CO kdyby byl nahodou nekdo kdo ma pristup do czaraid databaze slavista;-)
No já předpokládám že většina sou tu Slávisti... nebo hokej nesledujou 
nebo taky nekdo fandi motoru... takze ted slavii   |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 20:39:16
|
Já jsem Revi rád, žes to objasnil ze svojeho pohledu a je škoda že si to neudělal hned po té aplikačce do Sparty. Takhle to bohužel přichází trochu pozdě a nejsem si jistý jestli je tvůj návrat reálný, každopádně si můžeš střihnout aplikačku na imperko a uvidíš kolik lidí ti to bumpne a pak je to na Ufim a advisorech, jestli tě vezmou zpět do CZA a za jakých podmínek. Máš teď praxi ze Sparty jak na ty aplikačky, tak do toho. (A prosím nehledejte v tom ironii, já to vyjímečně myslím smrtelně vážně) A co Alex? Kua Alexi nedělej kravu a pojď zpět !!!! Sakra dej si už říct čeče! 
No, aferu jsem prilis nesledoval, takze nemuzu rict, zda byl Revi vyhozen opravnene nebo ne. Ale po jeho vyjadrenich v tomto threadu mam stale silnejsi pocit, ze zpatky bych ho v CzA uz asi nechtel :). |
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 08:52:15
|
jestli chcipaku narazis na to, ze jsem mu smazal prispevek o evadech, tak se spis zamysli... a mazani co je kde napadne... 2x se zamysli... jestli mas problem se spravovanim navodu, tak rekni ufanovi at zaridi at me toho moderatora sebere |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 09:51:25
|
quote: Originally posted by Wilda jestli chcipaku narazis na to, ze jsem mu smazal prispevek o evadech, tak se spis zamysli... a mazani co je kde napadne... 2x se zamysli... jestli mas problem se spravovanim navodu, tak rekni ufanovi at zaridi at me toho moderatora sebere
Tywe Wille že to říkáš zrovna ty, takovej cíťa, tobě smazat někdo návod, byť blbej, tak vystoupíš z cza, přestaneš hrát AO a emigruješ do Ameriky... 
Ale vážně, jde o to mazat s citem, nic víc. |
|
 |
|
lonillen
Moderator

739 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 10:02:19
|
Tywe Wille že to říkáš zrovna ty, takovej cíťa, tobě smazat někdo návod, byť blbej, tak vystoupíš z cza, přestaneš hrát AO a emigruješ do Ameriky... 
Ale vážně, jde o to mazat s citem, nic víc.
tak ten navod o evadoch bol hooooodne dooooooost ulet... |
EQ2 - Shoirahnya Mucha Fury AO - retired LCh - retired
|
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 10:05:34
|
quote: Originally posted by lonillen
tak ten navod o evadoch bol hooooodne dooooooost ulet...
Ale jo v pohodě, já to neobhajuju. Jen řikám s citem, nic víc.  |
|
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 10:17:52
|
quote: Originally posted by Wilda
jestli chcipaku narazis na to, ze jsem mu smazal prispevek o evadech, tak se spis zamysli... a mazani co je kde napadne... 2x se zamysli... jestli mas problem se spravovanim navodu, tak rekni ufanovi at zaridi at me toho moderatora sebere
Máš pocit že sem mluvil o tobě? ;) Konkrétně ten návod na evady byl podle mě o ničem, ale jak píše Phil s citem pls... Uplně upřímně, někdy mi to mazání ze strany nehrající hráčů připadá jen jako pokus o zviditelnění na imperku. O moderátora nestojím, i když možná není špatnej nápad vzít moderátora těm co už delší dobu nehrajou. |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 10:27:44
|
quote: Originally posted by Chcipak Máš pocit že sem mluvil o tobě? ;) Konkrétně ten návod na evady byl podle mě o ničem, ale jak píše Phil s citem pls... Uplně upřímně, někdy mi to mazání ze strany nehrající hráčů připadá jen jako pokus o zviditelnění na imperku. O moderátora nestojím, i když možná není špatnej nápad vzít moderátora těm co už delší dobu nehrajou.
No Chcipo, vzhledem k tomu, ze Will jedinej, jako nehrajici hrac tu neco smazal, tak mluvis o nem. A nebo si jen tak placal. |
|
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 10:35:40
|
Ok vidím tu víc nehrajících moderátorů,ale kdo co a přesně kdy smazal si fakt nepamatuju, jestli je tedy Will jedinej nehrající moderátor kterej něco maže + přidal bych k tomu ještě mění návody (tak teď na mysli Willa nemám ;) ) tak bump pro odebrání moderátora Willovi.
Edit: Toje zdá se mi to nebo máš averzi k Alexxovi? Jestli jo tak proč? Ingame si ho potkat nemohl, tak nevím z čeho to pramení... |
Edited by - Chcipak on 17/04/2008 10:42:54 |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 10:42:58
|
Ono je jako vidět kterej moderátor co smazal? Kde? |
|
 |
|
lonillen
Moderator

739 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 10:48:12
|
Ok vidím tu víc nehrajících moderátorů,ale kdo co a přesně kdy smazal si fakt nepamatuju, jestli je tedy Will jedinej nehrající moderátor kterej něco maže + přidal bych k tomu ještě mění návody (tak teď na mysli Willa nemám ;) ) tak bump pro odebrání moderátora Willovi.
skutocne nevidim dovod odoberat moderatora willovi a nechat ho napr. mne... ked uz, tak odobrat moderatora vsetkym co uz nehraju.
Ono je jako vidět kterej moderátor co smazal? Kde?
nie je to nikde vidiet |
|
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 10:52:13
|
Ono je jako vidět kterej moderátor co smazal? Kde?
nie je to nikde vidiet
Tak pak nerozumim tomu co psal Toje o tom jak Will byl jedinej nehrající moderátor kdo něco mazal. Jak to sakra Toje může vědět?
Edit: A jak to má vědět Chcípa? |
|
Edited by - Philty on 17/04/2008 10:52:57 |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 10:53:14
|
tak ten navod o evadoch bol hooooodne dooooooost ulet...
Skoda, takovyhle navody by se nemely mazat, ale presouvat do "Neco pro zasmani" :) |
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
lonillen
Moderator

739 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 10:55:53
|
quote: Originally posted by commanche
Skoda, takovyhle navody by se nemely mazat, ale presouvat do "Neco pro zasmani" :)
no ten bol akurat tak do "Neco na zaplakani"... |
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 11:24:15
|
tezko rict, jestli tam jen nesbiral material, ale k tomu se da pouzit treba notepad ne ;p |
 |
|
lonillen
Moderator

739 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 11:32:59
|
quote: Originally posted by Deka
tezko rict, jestli tam jen nesbiral material, ale k tomu se da pouzit treba notepad ne ;p
...alebo topic vo flame   |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 11:40:58
|
quote: Originally posted by Chcipak Edit: Toje zdá se mi to nebo máš averzi k Alexxovi? Jestli jo tak proč? Ingame si ho potkat nemohl, tak nevím z čeho to pramení...
Ty mas nejakej sklon z niceho vymyslet neco. Ad to mazani: Navody cistil Will a dycky k tomu neco napsal, Alex si ten zbytek smazal sam. V zasmani mu to smazal Peta, ale ten hraje. Ad averze k Alexovi. Asi to pochazi ze stejne dedukce, jakoze tu nekdo neco maze a neni to Will (tudiz v uvahu pada jen Paja, kterej na foru tak tri mesice nebyl (a pritahlo ho az dramo;-)), nebo Loni, kterej v zivote nic nemazal - neni nad to znat lidi s kterymi hrajes). Protoze v tomhle postu zadny "hura, konecne" apod. z moji strany nevidim, tak fakt nevim, jak te to mohlo zrovna o diskuzi mazani navodu napadnout. Zase si placnul?;-) Tahle otazka kdyz uz tak patrila do postu o bistovi, kazdopadne nazorovy rozdily jsou uplne normalni vec, viz nekde osvetlujici post od Philtyho. |
|
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 11:48:08
|
quote: Originally posted by Chcipak Edit: Toje zdá se mi to nebo máš averzi k Alexxovi? Jestli jo tak proč? Ingame si ho potkat nemohl, tak nevím z čeho to pramení...
Ty mas nejakej sklon z niceho vymyslet neco. Ad to mazani: Navody cistil Will a dycky k tomu neco napsal, Alex si ten zbytek smazal sam. V zasmani mu to smazal Peta, ale ten hraje. Ad averze k Alexovi. Asi to pochazi ze stejne dedukce, jakoze tu nekdo neco maze a neni to Will (tudiz v uvahu pada jen Paja, kterej na foru tak tri mesice nebyl (a pritahlo ho az dramo;-)), nebo Loni, kterej v zivote nic nemazal - neni nad to znat lidi s kterymi hrajes). Protoze v tomhle postu zadny "hura, konecne" apod. z moji strany nevidim, tak fakt nevim, jak te to mohlo zrovna o diskuzi mazani navodu napadnout. Zase si placnul?;-) Tahle otazka kdyz uz tak patrila do postu o bistovi, kazdopadne nazorovy rozdily jsou uplne normalni vec, viz nekde osvetlujici post od Philtyho.
Myslím že to s tím "plácáním" přeháníš , jen sem tu nadhodil že je tu možná nějaká souvislost mezi mazáním+raidama (viz. výše) a Lexovo odchodem...
edit:odpověď sem dostal a protože nejsem kovanej flamer tak pro mě flame off... |
Edited by - Chcipak on 17/04/2008 11:49:36 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 12:00:31
|
quote: Originally posted by Chcipak Myslím že to s tím "plácáním" přeháníš , jen sem tu nadhodil že je tu možná nějaká souvislost mezi mazáním+raidama (viz. výše) a Lexovo odchodem...
edit:odpověď sem dostal a protože nejsem kovanej flamer tak pro mě flame off...
Dvakrat si bez trochy zamysleni a nejakejch fakt nekoho z neceho osocil. A pak ze neflamujes jo? Tak placas no;-) |
|
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 12:11:41
|
quote: Originally posted by petrpets neni klub jako klub... Alex konci kdezto tys byl vyhozen....
To je dost mozny, ale spolecneho z mojeho pohledu maji vic nez dost;-)
Hmmmm Toje je porad stejny EGOISTICKY IGNORANT s vedomostma. Cert byl <>, ze te neodnesl. Ale jinak proti tobe nemam nic .
EDIT: Tak snad pristi rok to vyjde  |
Alexxxxela lvl, Alexxxeladoc lvl, Alexxxelasha lvl |
Edited by - alexxxx on 17/04/2008 12:18:23 |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 12:21:37
|
quote: Originally posted by Wilda jestli chcipaku narazis na to, ze jsem mu smazal prispevek o evadech, tak se spis zamysli... a mazani co je kde napadne... 2x se zamysli... jestli mas problem se spravovanim navodu, tak rekni ufanovi at zaridi at me toho moderatora sebere
no phile takhle dramaticky bych to nepojal, ale ty to vis lip koukam ze bych se zachoval jako alex a vsecky navody co jsem udelal smazl?:)
ad chipak: neni nad to kdyz si prectes kdo ma kde moderatora.... a jedinej jsem v tech navodech delal poradek, ale jak pise loni, mozna je na case aby jste si to delali sami a v tom pripade domluvim s Ufanem odebrani mi moderatora sam. |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
Edited by - Wilda on 17/04/2008 12:27:41 |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 12:37:13
|
alex smazal svoje navody? hmm to je hodne dustojny pocin... |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 12:37:16
|
no nevidim duvod brat moderatora lidem, kteri uz nehraji pokud se o sekci staraji, delaji v ni poradek.... za to by sme jim meli byt spis vdecni, ze to chtej jeste delat i kdyz uz z ao odesli
|
 |
|
Topic  |
|
|
|