Author |
Topic  |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 05/05/2008 : 21:08:16
|
Mam aktivni account, muzu se prihlasit na register.funcom.com, ale do hry ne. Tvari se to, jako kdybych zadaval spatne heslo. Pritom je to heslo dobre, nechaval jsem si ho poslat i po emailu. Account by mel byt zaplacen do 27.5.2008. Je mozne, ze se mi ucet uzamkl, kdyz jsem parkrat zadal spatne heslo? Na pujcovnu jsem se prihlasil (to heslo si jeste pamatuju :)).
|
Andanthe of Czech Anarchy |
|
| |
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 05/05/2008 : 21:16:15
|
mno, kdyz uz jsme u tech problemu. toje, dunbe: jak jste vyresili ty disconnecty kazdych par minut? :] |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 05/05/2008 : 22:31:46
|
No Andy, je dost dobre mozne, ze mas do hry jine heslo nez pri prihlasovani na account page. Loni to tak ma take... takze jestli jsi si nekdy menil heslo, zkus i to stare. |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 05/05/2008 : 22:41:14
|
quote: Originally posted by bitch
No Andy, je dost dobre mozne, ze mas do hry jine heslo nez pri prihlasovani na account page. Loni to tak ma take... takze jestli jsi si nekdy menil heslo, zkus i to stare.
jj, tiez mam na acc ine heslo nez na login do hry. Ak nevies heslo tak sa obrat na fc support.
EDIT: Vitaj naspat ;) |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
Edited by - BoSS_631 on 05/05/2008 22:41:46 |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 05/05/2008 : 23:39:12
|
wb :) |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 05/05/2008 : 23:52:13
|
Tak jsem se nakonec do hry dostal a opravdu je to heslo jine. Netusi nekdo, jak se da prenastavit? :) |
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 06/05/2008 : 00:59:00
|
quote: Originally posted by commanche
Tak jsem se nakonec do hry dostal a opravdu je to heslo jine. Netusi nekdo, jak se da prenastavit? :)
mali teraz opravovat account servery, mozno pri zmene hesla to uz bude fungovat |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 06/05/2008 : 07:37:49
|
Kdyz na uctu zmenis heslo, tak se zmeni jenom ve hre ne na uctu. |
Alexxxxela lvl, Alexxxeladoc lvl, Alexxxelasha lvl |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 06/05/2008 : 09:43:06
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
mno, kdyz uz jsme u tech problemu. toje, dunbe: jak jste vyresili ty disconnecty kazdych par minut? :]
Zmenou providera:-)
Kazdopadne v settings je nastaveni jak dlouho to ma cekat nez to disconnectne, tam jsem nastavil delsi interval a to "pomohlo". |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
REndlik
Moderator

488 Posts |
Posted - 06/05/2008 : 10:20:43
|
quote: Originally posted by tojejedno
mno, kdyz uz jsme u tech problemu. toje, dunbe: jak jste vyresili ty disconnecty kazdych par minut? :]
Kazdopadne v settings je nastaveni jak dlouho to ma cekat nez to disconnectne, tam jsem nastavil delsi interval a to "pomohlo".
jojo zmena providera resi hodne... taky sem vyresil ty disconnecty tim ze sem ho zmenil... takze jestli nekdo uvazuje k prechodu treba na Velbnet, tak nedoporucuju ;p |
REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox
|
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 06/05/2008 : 15:36:40
|
OT: kdy bude clan beast tyden ? za kolik ted chodi burden ? farmi nekdo axp ? |
 |
|
REndlik
Moderator

488 Posts |
Posted - 06/05/2008 : 16:31:40
|
quote: Originally posted by KodoBeast
OT: kdy bude clan beast tyden ? za kolik ted chodi burden ? farmi nekdo axp ?
Clan tejden je ted, beast se chodi tak nak pochybne, celej knet je down - uz asi tejden... ;)
Edit : tak uz se Knet rozbehl (asi pred 30ti minutama) ;) |
REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox
|
Edited by - REndlik on 06/05/2008 16:51:32 |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 07/05/2008 : 11:48:09
|
quote: Originally posted by tojejedno
Kazdopadne v settings je nastaveni jak dlouho to ma cekat nez to disconnectne, tam jsem nastavil delsi interval a to "pomohlo".
damn upc! :P snad pomuze to nastaveni. |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
|
Topic  |
|