Author |
Topic  |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 10/02/2008 : 16:42:08
|
Mam maly dotazek....dodelal jsem vcera maga s alchemkou a nemuzu se nejak rozhodnout pro specializaci. Jestli to chapu dobre, jedine + vsech tech specu je v tom, ze pri tvorbe vyrobku z teto kategorie mam nejake zanedbatelne procento, ze se vytvori veci vic. Do teto doby jsem veci z alchemky moc eprodaval a ceny nemam v malicku , tak jsem se chtel zeptat na doporuceni :
- Jsem na DT - Sbirani kytek me docela bavi - Chci na tom hlavne vydelavat
---- Ktery spec je tedy podle vas nejlepsi ?
|
Darraque [MdK] |
|
| |
Miso
Starting Member
38 Posts |
Posted - 10/02/2008 : 17:01:42
|
Master transmutter - proccuje to velmi malo, ked si to vyberies tak dostanes quest na 5x primal might a potom trva strasne dlho nez vobec tych 5 kusov dostanes naspat, takze to velmi neodporucam, mas 24 hodin CD na transmutovanie a napoje a elixiry mozes robit nonstop
Elixir master - najpouzivanejsi, elixirov je najviac druhov, proccuje to elixiry i flasky a ak raidujes, tak ich urcite pouzivas vo velkom
Potion master - proccuje to health a mana potiony, myslim ze sa to skor hodi pre liecitela ktory spotrebuje kopu mana potov
Takze moja rasa znie elixir, asi je z toho i najvacsi profit
|
Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo |
Edited by - Miso on 10/02/2008 17:02:11 |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 10/02/2008 : 17:38:58
|
quote: Originally posted by Miso
Master transmutter - proccuje to velmi malo, ked si to vyberies tak dostanes quest na 5x primal might a potom trva strasne dlho nez vobec tych 5 kusov dostanes naspat, takze to velmi neodporucam, mas 24 hodin CD na transmutovanie a napoje a elixiry mozes robit nonstop
Elixir master - najpouzivanejsi, elixirov je najviac druhov, proccuje to elixiry i flasky a ak raidujes, tak ich urcite pouzivas vo velkom
Potion master - proccuje to health a mana potiony, myslim ze sa to skor hodi pre liecitela ktory spotrebuje kopu mana potov
Takze moja rasa znie elixir, asi je z toho i najvacsi profit
Tak nejak jsem si to myslel. Diky za potvrzeni :p Jdu si udelat Q na elixiry :)
Prosim Lock, nebo Delete |
Darraque [MdK] |
 |
|
Lapcis
Junior Member

728 Posts |
Posted - 11/02/2008 : 08:42:45
|
Cus hombre:)
Záleží na tom jestli si herba necháš:)))Já si ho vyměnil za encha takže transmute byla jasná volba.Procuje to stejně na piču jak všechny ostatní specky Ale zase na druhou stranu pokud se poštěstí ,tak máš 240g za den zadarmo.Navíc to není moc časově náročný oproti sbírání kytek.Za 2 hodinky máš nabranej matroš na týden dopředu,takže ak jen každý den logneš a mutuješ za 70g cca. K poměru času a výdělku je myslím transmute nejlepší. |
Mlácení do popelnice, uvnitř které je zavřená opice se žaludečními problémy - to je grind? :)
|
Edited by - Lapcis on 11/02/2008 08:45:26 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/02/2008 : 09:01:01
|
potiony procujji i ironshield potiony a na tom se da dobre vydelavat :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 11/02/2008 : 09:12:53
|
Cus Lape :p No ja mutuju Might kazdej den, ale ted jak mam elixiry a vidim jak "casto" to procuje si rikam, jestli to ma cenu, specovat transmute, kdyz to porcne jednou za mesic :) Zatim jedu elixiry. Spoustu jich vyuziju (s lockem, magem, paladinem, warrem...atd :)) a neco prodam. 2Pertha : Vyzkousim, diky za tip
Mimochodem, docetl jsme se na wowwiki (a vyzkousel v praxi), ze kdyz clovek specne jednu vec (treba Potiony - ten Quest je easy a levnej). pak odspecne (150g), tak muze specnou jinou vetev zadara a bez questu....coz by nemuselo byt spatny pro transmutera - 150g je cena 2 mightu, takze na tom jeste porad vydela :) |
Darraque [MdK] |
 |
|
SAS1939
New Member

222 Posts |
Posted - 11/02/2008 : 14:53:45
|
Záleží jestli hraješ léčitele a chodíš často raidy-potion master. Jestli hraješ třeba huntera a raidy nic moc-elixir master,nehledě na to,že elixiry se dají prodat za víc peněz v dnešní době.Mana poty docela klesly a nabídka je velká:o) Nejlepší je cooking+fishing-ač se to nezdá dá se na tom slušně nahrabat jelikož to prodáš téměř vždy. |
https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8 |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 11/02/2008 : 15:29:09
|
quote: Originally posted by SAS1939
Záleží jestli hraješ léčitele a chodíš často raidy-potion master. Jestli hraješ třeba huntera a raidy nic moc-elixir master,nehledě na to,že elixiry se dají prodat za víc peněz v dnešní době.Mana poty docela klesly a nabídka je velká:o) Nejlepší je cooking+fishing-ač se to nezdá dá se na tom slušně nahrabat jelikož to prodáš téměř vždy.
Hraju vsechno mozny a raidy nic moc :p Kazdopadne mi jde hlavne o penezity vysledek (epix fly mount need :)) |
Darraque [MdK] |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 11/02/2008 : 20:10:12
|
Jsem spec potion... a moc to cenu nema, ted sezenez mana poty na AH za 4g za stack.. nevyplati se to delat.. sem tam udelam nejaky Fel... potion.. ale ten proc je hodne bidnej a je to celkem neprodejny :(.. jinak na vydelek je super elixir spec.. 100g bez niceho neni problem, staci jen koupit matros na agi potky, hned je udelat a obratem hodit na AH.. prace na 20min :) |
 |
|
|
Topic  |
|