Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Problem na eu wow
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Hrasek32
Starting Member

20 Posts

Posted - 10/02/2008 :  15:54:55  Show Profile  Send Hrasek32 an ICQ Message Send Hrasek32 a Private Message  Reply with Quote
Takze zdravim vsechny - zakoupil sem si maga 70ku ( vse probehlo v poradku a vse mam..) jednou nebo dvakrat sem se koukal na wow-europe.com na "manage acc" a koukal jak se to predplaci , a najednou ejhle od vcerejska mi nejde predplatit pres kreditku , vzdy to napise :...........Greetings! The ability to add a payment has been turned off on this account. This could be due to a payment issue that is being investigated or to a permanent closure of this account (check your account status). If you believe that this could be related to a payment issue, could you please contact our Billing Support team via www.wow-europe.com/en/support/with the following information:
How many account are you paying for with this card?
Have you tried to enter your payment method with just one card?
Is your bank based in a country other than the one in which you are residing?...............

Vubec netusim cim to je , protoze predtim to normalne makalo :( nemuzete mi prosim nekdo poradit ? zitra bych si to chtel predplatit ale proste to nejde :(
PS neni problem v tom ze je acc frozen ? :O
Prosim poradte mi sem v koncich-dekuju

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 10/02/2008 :  16:08:35  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
Mas na karte penize ? Neni uz Expired ?

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Hrasek32
Starting Member

20 Posts

Posted - 10/02/2008 :  16:11:37  Show Profile  Send Hrasek32 an ICQ Message Send Hrasek32 a Private Message  Reply with Quote
no ja chci platit pres kreditku , ( mamy ) takze tam naky prachy ma ale je ten pruser ze se vubec nedostanu na ten vyber kreditek a tak ! kdyz na to kliknu abych si to udelal tak to napise to greting atd atd...
Go to Top of Page

Hrasek32
Starting Member

20 Posts

Posted - 10/02/2008 :  17:44:31  Show Profile  Send Hrasek32 an ICQ Message Send Hrasek32 a Private Message  Reply with Quote
Opravdu nikdo netusite ? prosim
Go to Top of Page

SeTTi
Starting Member

4 Posts

Posted - 10/02/2008 :  18:21:46  Show Profile  Send SeTTi an ICQ Message Send SeTTi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hrasek32

Opravdu nikdo netusite ? prosim

Kdyz si to koupil,byla tam nejaka kreditka uz nastavena?
Go to Top of Page

Hrasek32
Starting Member

20 Posts

Posted - 10/02/2008 :  18:25:55  Show Profile  Send Hrasek32 an ICQ Message Send Hrasek32 a Private Message  Reply with Quote
Vetsinou platil kartou ale kreditkou platil taky (asi 2x nebo 3x)
Go to Top of Page

SeTTi
Starting Member

4 Posts

Posted - 10/02/2008 :  18:38:24  Show Profile  Send SeTTi an ICQ Message Send SeTTi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jestli platil kreditkou a zapomněl ji odstranit, tak to asi nahlásil Blizzardu. Stačí odepsat na tu adresu, co máš v prvním postu a odpovědět na ty 3 otázky. Něco si vymysli, třeba, že to byla kamarádova kreditka, že o tom nic nevíš, nebo tak něco. Když ti uvěří,tak to hned vyřeší a když neuvěří dostaneš ban na 3 dny z podezření z obchodovaní s accountem a výstrahu. A pak už to taky pujde. Akorád někdy 3 dny u Blizzardu trvaji trošku dýl, tak jim možná budeš muset psát potom znovu.
Go to Top of Page

Hrasek32
Starting Member

20 Posts

Posted - 10/02/2008 :  18:43:33  Show Profile  Send Hrasek32 an ICQ Message Send Hrasek32 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SeTTi

quote:

Jestli platil kreditkou a zapomněl ji odstranit, tak to asi nahlásil Blizzardu. Stačí odepsat na tu adresu, co máš v prvním postu a odpovědět na ty 3 otázky. Něco si vymysli, třeba, že to byla kamarádova kreditka, že o tom nic nevíš, nebo tak něco. Když ti uvěří,tak to hned vyřeší a když neuvěří dostaneš ban na 3 dny z podezření z obchodovaní s accountem a výstrahu. A pak už to taky pujde. Akorád někdy 3 dny u Blizzardu trvaji trošku dýl, tak jim možná budeš muset psát potom znovu.

Tyjo to se mi ale nezda - do patku to normalne slo ... a zadna kreditka zadana nebyla ted je tam "Subscription:No subscription currently active"
Jestli to nepujde ani zitra hold jim tam napisu , ale je horsi ze neumim vubec anglicky ( posr.ta nemcina :( )
Go to Top of Page

Hrasek32
Starting Member

20 Posts

Posted - 10/02/2008 :  19:19:24  Show Profile  Send Hrasek32 an ICQ Message Send Hrasek32 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Tyjo to se mi ale nezda - do patku to normalne slo ... a zadna kreditka zadana nebyla ted je tam "Subscription:No subscription currently active"
Jestli to nepujde ani zitra hold jim tam napisu , ale je horsi ze neumim vubec anglicky ( posr.ta nemcina :( )

Takze sem se ho ptal a nic takovyho nedelal a problem stale zustava :( neni to treba tim ze je vikend a nedelaji ? :D ne jen takovej blbej dotaz uz mi nic nenapada jak to viresit pockam do zitra a jinak hold najdu prekladatele a neco jim napisu :(
Go to Top of Page

SeTTi
Starting Member

4 Posts

Posted - 10/02/2008 :  19:26:14  Show Profile  Send SeTTi an ICQ Message Send SeTTi a Private Message  Reply with Quote
Zkus teda počkat do zítřka a když to nepůjde, bude nejlepší jim napsat. Ale oni tyhle věci nezablokují jen tak bez důvodu.

Edited by - SeTTi on 10/02/2008 19:31:04
Go to Top of Page

Hrasek32
Starting Member

20 Posts

Posted - 10/02/2008 :  19:50:25  Show Profile  Send Hrasek32 an ICQ Message Send Hrasek32 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zkus teda počkat do zítřka a když to nepůjde, bude nejlepší jim napsat. Ale oni tyhle věci nezablokují jen tak bez důvodu.

oki tak ja pockam , este se dozvim nakou spinu a ten acc bloknou ne ? a budu v hajzlu ( to snad ne :X )
Dyztak se ozvu kdyby to slo ....
Go to Top of Page

Hrasek32
Starting Member

20 Posts

Posted - 10/02/2008 :  21:06:34  Show Profile  Send Hrasek32 an ICQ Message Send Hrasek32 a Private Message  Reply with Quote
takze mam nova infa , kamosovi to taky delalo , je to prej udajne tim ze acc nejde nijak zaplatit (support)
Takze jim asi nejspise napisu , co rikate napr :
Dobry den blizzarde,
wow jsem uz dlouho nehral a nyni bych se k nemu chtel vratit,ale pri pokusu mesicniho predplaceni jsem zjistil ze to proste nejde , tak se na Vas obracim s zadosti o pomoc .
Dekuji J. H .

1. mam tam psat i nazev acc a heslo ?
2. mam takovy problem , ten kluk od kteryho sem si koupil wow si uz nepomatuje starej email a tudiz ho nemuzu zmenit . Neda se to nejak udelat i bez toho abych ho znal (ten strary..)

Prosim jestli s tim mate nekdo zkusenost pomozte budu strasne moc rad :( diky hrasek32
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 10/02/2008 :  23:07:38  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:

takze mam nova infa , kamosovi to taky delalo , je to prej udajne tim ze acc nejde nijak zaplatit (support)
Takze jim asi nejspise napisu , co rikate napr :
Dobry den blizzarde,
wow jsem uz dlouho nehral a nyni bych se k nemu chtel vratit,ale pri pokusu mesicniho predplaceni jsem zjistil ze to proste nejde , tak se na Vas obracim s zadosti o pomoc .
Dekuji J. H .

2. mam takovy problem , ten kluk od kteryho sem si koupil wow si uz nepomatuje starej email a tudiz ho nemuzu zmenit . Neda se to nejak udelat i bez toho abych ho znal (ten strary..)

Prosim jestli s tim mate nekdo zkusenost pomozte budu strasne moc rad :( diky hrasek32

Tough luck. Stalo sa to aj kolegovi a na odblokovanie accountu od neho chceli obcianku majitela uctu a fotku krabice.
Samozrejme, ze prefotenu obcianku nema.

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Hrasek32
Starting Member

20 Posts

Posted - 11/02/2008 :  13:58:37  Show Profile  Send Hrasek32 an ICQ Message Send Hrasek32 a Private Message  Reply with Quote
Prosim mate nekdo zkusenost jakym zpusobem napsat tu otazku prosim,ale hlavne kam ? technical suport ? :(
Jo a jinak diky vsem kteri ste mi pomohli , snad to nak udelam a nebo mi snad vrati penize mno :(

Edited by - Hrasek32 on 11/02/2008 13:59:50
Go to Top of Page

SeTTi
Starting Member

4 Posts

Posted - 12/02/2008 :  08:16:38  Show Profile  Send SeTTi an ICQ Message Send SeTTi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prosim mate nekdo zkusenost jakym zpusobem napsat tu otazku prosim,ale hlavne kam ? technical suport ? :(
Jo a jinak diky vsem kteri ste mi pomohli , snad to nak udelam a nebo mi snad vrati penize mno :(

http://www.wow-europe.com/support/webform/billingDefault.html?lan=en
Go to Top of Page

Blaster
Starting Member

Blaster-buldok

97 Posts

Posted - 12/02/2008 :  09:08:14  Show Profile  Send Blaster an ICQ Message Send Blaster a Private Message  Reply with Quote
quote:

paneboze, hlavne tam nepis heslo. Tys wow nikdy nehral a necetl ti tipy, kdyz se ti nacita logon postavicky? Blizzard employee NEVER ask you for your password!
A never znamena NEVER :D
Go to Top of Page

Ulti
Starting Member

34 Posts

Posted - 12/02/2008 :  10:13:02  Show Profile  Send Ulti an ICQ Message Send Ulti a Private Message  Reply with Quote
Ahoj,

Mal som ten isty problem, Stalo sa to vtedy ked som platil viac acc a na jednom acc bolo uvedene ze krajina pri registracii bola ceska republika. Moja kreditka ale bola vedena v rakuskej banke. Musis iba napisat blizzu cez ten support formular co sa deje popripade kolko acc platis a mne osobne to bez problemov vyriesili. problem bol ze imm to trvalo asi dva tyzdne kym na email zareagovali. Tak gl.
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 12/02/2008 :  12:29:31  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
dalsi rada: kup si kupon

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 12/02/2008 :  13:53:58  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MA3X

coz se, vzhledem k cene toho kuponu, urcite vyplati.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 12/02/2008 :  14:29:16  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:
Originally posted by MA3X

coz se, vzhledem k cene toho kuponu, urcite vyplati.

jestli ma velkou touhu hrat urcite na penize nehledi

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

Ulti
Starting Member

34 Posts

Posted - 13/02/2008 :  09:35:04  Show Profile  Send Ulti an ICQ Message Send Ulti a Private Message  Reply with Quote
Kupon v jeho pripade nepomoze, takisto ho to nepusti na stranku na ktorej by mohol kupon pridat.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000