Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 PADANI WOW
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

lavaza
Starting Member

25 Posts

Posted - 07/01/2008 :  12:53:18  Show Profile  Send lavaza an ICQ Message Send lavaza a Private Message  Reply with Quote
Cau wowkari rad bych se na vas obratil s tim pada me wowko treba jednou za dve hodky mi spadne a za tu postavu se nejde prihlasit ale kdyz dam jinou tak to de a do 3min se muzu zase nalogovat za puvodni nevite co to spusobuje jestly addon nebo co?? Dik za rady

""Hardrock Hallelujah""

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 07/01/2008 :  14:36:35  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Podle mě Je problém v mašině. Já něco podbného měl a stále mám na pracovním notebooku. Mám Dell Latitude D620 s tím, že jsem tam nic moc nedohrával akorát nějaké codeky. Kdysi jsem na tom hrál obstojen Lotro a neměl jsem moc problém jen sem musel sníži detaily. Každopádně stává se mi že po nějaké době a to zcela náhodně mi hra vyhodí error a spadne celá hra. Za postavu se nelognu a to nastává hlavně v hlavních městech. Sem tam mám problémy s texturama. Pokud máš něco podobného co já tak bych doporučil následující kroky:

1. stáhni s aktualizaci ovladačů pro grafickou kartu - to v případě že je to grafického rázu.

2. zazálohuj si adresáře Interface a WTF a potom je smaž a hraj bez addonu. Tím zjistíš jestli to není addonem.

Edited by - Azkaban on 09/01/2008 12:33:06
Go to Top of Page

Strela
Starting Member

78 Posts

Posted - 07/01/2008 :  14:36:56  Show Profile  Send Strela an ICQ Message Send Strela a Private Message  Reply with Quote
maju problem, riesia to niekde na fore je o tom pisane sa mi zda resp ak je toto tvoj problem, po disconecte sa neda niekedy nalogovat robilo to aj mne treba pockat chvilu a potom sa nalogovat o5 da

quote:
Originally posted by lavaza

Cau wowkari rad bych se na vas obratil s tim pada me wowko treba jednou za dve hodky mi spadne a za tu postavu se nejde prihlasit ale kdyz dam jinou tak to de a do 3min se muzu zase nalogovat za puvodni nevite co to spusobuje jestly addon nebo co?? Dik za rady

Edited by - Strela on 07/01/2008 14:38:06
Go to Top of Page

Bonefury
Starting Member

34 Posts

Posted - 07/01/2008 :  16:19:25  Show Profile Send Bonefury a Private Message  Reply with Quote
TAk mám uplně stejnej problém a dělá mě to poslední 3 dny a za boha nemuzu prijit na to cim to je.Addony me to nedelja,mam porad ty stejny a i po uplnym vypnuti a odmazani WDB a WTF se delo porad to samy.Tak snad je to chyba nekde dal a ne ume.

Bonefury - Rogue - Sporeggar
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 07/01/2008 :  16:32:47  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bonefury

TAk mám uplně stejnej problém a dělá mě to poslední 3 dny a za boha nemuzu prijit na to cim to je.Addony me to nedelja,mam porad ty stejny a i po uplnym vypnuti a odmazani WDB a WTF se delo porad to samy.Tak snad je to chyba nekde dal a ne ume.

Závada není na vašem přijímači...nesnažte se srovnat obraz...vysílání teď řídíme my...
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 08/01/2008 :  16:27:00  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jedná se o problém se síťovou kartou.Na ofiko forech je to popsane delalo mi to taky.Takze 1.moznost je vymena sitove karty na forech jsou tri druhy se kterymi je problem.Staci si to najit.

Za druhe pokud mas lepsi procesor rekneme min. 2500+ poradim ti jak nastavit sit kartu aby to nedelalo a pakety pujdou pres procak lidove receno.

Postupuj presne takto-TENTO POCITAC-ZMENIT NASTAVENI-PRIPOJENI K SITI A INTERNETU-SITOVA PRIPOJENI-PRAVE TLACITKO NA MYSI A VLASTNOSTI-TLACITKO KONFIGUROVAT-ZALOZKA UPRESNIT a pak zmenis hodnoty takto :
1.FLOW C... (ENABLED)
2.CHECKSUM..(DISABLE)
3.IEEE802...(DISABLE)
4.JUMBO FR..(1500 standart ..)
5.LOW POW...(ENABLE)
6.NETWORK AD.(NENI K DISPOZICI)
7.OPTIMIZE...(THROUGHPUT)
8.SRGMENTATION..(DISABLE)
9.SPEED DUP....(FULL AUTONEG....)
10. VLAN Id.. (1)
11.VLAN Sup...(DISABLE)
12.WAKE On....(ENABLE)

PAK dole OK a prestane ti to delat !

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik
Twink 19+,29+39+49+59+69+

World of WarCraft, WoW, WoWko. Fenomén jenž ovládl herní branži. S nedávným příchodem datadisku Burning Crusade se počet platících hráčů přehoupl přes 10 miliónů. Jde pořád jen o hru nebo je v tom něco víc?
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 09/01/2008 :  07:27:20  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Mne to robilo po upgrade pamate, viditelne sa rozdielne moduly neznasali.

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

lavaza
Starting Member

25 Posts

Posted - 09/01/2008 :  10:19:04  Show Profile  Send lavaza an ICQ Message Send lavaza a Private Message  Reply with Quote
No a jetse ja pouzivam routr a pred preinstalaci celyho win my to nedelalo co sem preinstaloval win tak to zacalo....a na routru sem mel nastavenou IP atd ale ted uz nevim jak sem to tam mel nemohlo by to byt taky tim ze v PC vlasne nemam nastavenou ip pres kterej funguje routr nebo tak neco...a jeste kdyz to takle prenastavim nebude to mit vliv na jiny hry nebo co too vlasne ovlivnuje...??

quote:
Originally posted by Milacekimperia

quote:

Jedná se o problém se síťovou kartou.Na ofiko forech je to popsane delalo mi to taky.Takze 1.moznost je vymena sitove karty na forech jsou tri druhy se kterymi je problem.Staci si to najit.

Za druhe pokud mas lepsi procesor rekneme min. 2500+ poradim ti jak nastavit sit kartu aby to nedelalo a pakety pujdou pres procak lidove receno.

Postupuj presne takto-TENTO POCITAC-ZMENIT NASTAVENI-PRIPOJENI K SITI A INTERNETU-SITOVA PRIPOJENI-PRAVE TLACITKO NA MYSI A VLASTNOSTI-TLACITKO KONFIGUROVAT-ZALOZKA UPRESNIT a pak zmenis hodnoty takto :
1.FLOW C... (ENABLED)
2.CHECKSUM..(DISABLE)
3.IEEE802...(DISABLE)
5.LOW POW...(ENABLE)
10. VLAN Id.. (1)
11.VLAN Sup...(DISABLE)
12.WAKE On....(ENABLE)

""Hardrock Hallelujah""
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 09/01/2008 :  10:36:45  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
nevim presne o cem ted mluvis, ale nastav si tam at si ten PC bere IP automaticky z toho serveru DHCP, pokud to ta teda nemas nastaveny, jinak nevim..

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 09/01/2008 :  13:29:28  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:

No a jetse ja pouzivam routr a pred preinstalaci celyho win my to nedelalo co sem preinstaloval win tak to zacalo....a na routru sem mel nastavenou IP atd ale ted uz nevim jak sem to tam mel nemohlo by to byt taky tim ze v PC vlasne nemam nastavenou ip pres kterej funguje routr nebo tak neco...a jeste kdyz to takle prenastavim nebude to mit vliv na jiny hry nebo co too vlasne ovlivnuje...??

quote:

quote:

1.FLOW C... (ENABLED)
2.CHECKSUM..(DISABLE)
3.IEEE802...(DISABLE)
5.LOW POW...(ENABLE)
10. VLAN Id.. (1)
11.VLAN Sup...(DISABLE)
12.WAKE On....(ENABLE)

NE NEBUDE ostatni ti pojede normalne jen pakety bude laicky řečeno zpracovávat procesor.Zmenis v nastaveni jen tri hodnoty na tvoje IP atd. to nema vliv.Tohle je ofiku doporuceni od Blizardu.Maji proste problem s tremi sit. kartami a tohle je reseni.Pokud to nepomuze podivej se na ofiko fora je to tam dobre popsane a i ktere karty to delaji takze pak uz jen moznost koupit jinou,ale na co tohle pomuze na 100%.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

World of WarCraft, WoW, WoWko. Fenomén jenž ovládl herní branži. S nedávným příchodem datadisku Burning Crusade se počet platících hráčů přehoupl přes 10 miliónů. Jde pořád jen o hru nebo je v tom něco víc?
Go to Top of Page

Infe
Starting Member

35 Posts

Posted - 17/01/2008 :  17:36:45  Show Profile Send Infe a Private Message  Reply with Quote
Tohle trochu nechapu. Mam tentyz problem, ale jen s mym altem. Mam dve 70ky se kteryma hraju rok bez problemu, pak jsem zacal delat dalsi char a ten proste jednou za cas, cca 30 min - 2 hodiny dostane DC a nejde se za nej nalogovat, resp. po nalogovani dostane ihned dalsi DC. Kdyz lognu nakou z tech 70tek, pockam az se me ukaze, ze ten muj alt sel offline a prelognu zpet, tak to zas nakou chvili jde. Prijde me celkem divne, ze by to delala sitovka, kdyz mi to dela jen jeden char. Nicmene az se dostanu domu, tak ten postup vyzkousim...

Kill 'em all
Go to Top of Page

Infe
Starting Member

35 Posts

Posted - 21/01/2008 :  12:22:42  Show Profile Send Infe a Private Message  Reply with Quote
No a je to jak jsem rikal. Po provedeni zmineneho postupu to kupodivu cca 6 hodin slo okej, tak uz sem si rikal, ze mam vyhrano, ale pak se to vratilo na klasiku a intervaly vypadavani opet cca 30 min - 2 hodiny.

Kill 'em all
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 21/01/2008 :  16:50:10  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Infe

No a je to jak jsem rikal. Po provedeni zmineneho postupu to kupodivu cca 6 hodin slo okej, tak uz sem si rikal, ze mam vyhrano, ale pak se to vratilo na klasiku a intervaly vypadavani opet cca 30 min - 2 hodiny.

Podivej se na ofiku na fora ktere karty to delaji a kup si jinou a bude po problemu.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Go to Top of Page

nairam
Starting Member

10 Posts

Posted - 22/01/2008 :  07:33:21  Show Profile Send nairam a Private Message  Reply with Quote
nahodou link na t ofic fora? nemuzu to najit, mam podobny problem a rad by to vyresil nakupem nove LAN karty
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 24/01/2008 :  15:45:44  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Tak dnes mi to zacalo delat taky, naloguju se za jakýkoliv charakter a po pár minutách disconnect. Ale hraji každý den, že by to zacalo blbnout až dnes? Nebo mají dneska jiný problém?
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 24/01/2008 :  15:51:53  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
Mě to začalo blbnout od uterka... domnivajic se, že se jedna o chybu v mem PC, vše sem přeinstaloval (vč.OS). Přesto občas mívám problém, že mě to pár vteřin od lognutí disconnectne. Nechapu, kde je chyba. Připojení mám od O2, modem svůj, vše se stejným nastavením fungovalo přes rok, nevim v čem je problem teď.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 24/01/2008 :  15:53:45  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Problem je v trasovani CZ >>> Blizz . V utery jsem dostal 47. disconnectu, tak jsem to uz neunesl a zvednul telefon (o2 adsl, svuj modem). Uz by to ale mohli fixnout, posral jsem si 5v5 a propasnul 2 raidy.

REVOLUTION

Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 24/01/2008 :  16:05:24  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tenebrae

Tak dnes mi to zacalo delat taky, naloguju se za jakýkoliv charakter a po pár minutách disconnect. Ale hraji každý den, že by to zacalo blbnout až dnes? Nebo mají dneska jiný problém?

Nevím co mají za problém ,ale Drak Thul začal šíleně lagovat.Trasoval jsem to podle IP serveru ,ale krok 11-13 není dostupný takže amíci mají zakázaný ping jak jinak.Pokud ti to dělá nastav kartu jak jsem napsal a pokud to nepomůže kup jinou bohužel jiné řešení asi nebude.Někde na ofiku AJ foru jsem to tenkrát našel mrknu na to večer když tak linknu.Mají s tím problém i amíci jak jsem zjistil.No WoW slaví 10 000 mil uživatelů a bohužel se taky podle toho chovají.Musí posílit mašiny a linky jinak to bude jen horší.A to počkej až vyjde datáč a přibude další mil. lidí.
Doporučuji TICKET GM a pořád otravovat !!!Včera jsem zrovna jeden napsal údajně to řeší.Chce aby je s tím otravovalo co nejvíce lidí.
Jinak dělá to zatím skoro na všech UE serverech můj kluk hraje na jiném než já a také mu to dělá.

VIZ : INFO OFIKO :I když se celá řada herních společností snaží jak jen to jde, receptu společnosti Blizzard na takto úspěšnou MMORPG stále nikdo nerozumí. Co si budeme nalhávat, World of Warcraft nedisponuje na dnešní dobu nijak přepychově detailní grafikou, což ale naopak znamená, že k jeho hraní není vyžadován supermoderní stroj. A kdo by se tedy domníval, že je hra již ve své druhé fázi života, tedy že má období nejvyšší popularity za sebou, ohromně by se mýlil. Jak totiž zveřejnila teprve pár hodin stará tisková zpráva, World of Warcraft prolomil magickou hranici 10ti miliónů platících předplatitelů - to je už pěkná peněžní částka, která se měsíc co měsíc sype do kapsy Blizzardu.

Co se konkrétních počtů online hráčů týče, Evropa tvoří jen malý zlomek - kolem 2 miliónu předplatitelů, přičemž Severní Amerika do celkového počtu přispívá zhruba stejnou částkou. Jak se dalo čekat, největší podíl má na rekordu Blizzardu Asie, kde si měsíc co měsíc hru předplácí celkem pět a půl miliónu hráčů. Zajímavé bude sledovat následný vývoj této MMORPG a já osobně jsem jen zvědavá, zda budou počty ještě stoupat.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Edited by - Milacekimperia on 24/01/2008 16:43:59
Go to Top of Page

Infe
Starting Member

35 Posts

Posted - 24/01/2008 :  17:46:03  Show Profile Send Infe a Private Message  Reply with Quote
Drak'thul laguje protoze je z nej migrace. Stejne tak laguje nas server na ktery je ta migrace z DT. Uz me s tim pekne serou bo minuly tyden k nam byla migrace zas z jinych servru a jestli to takhle pujde dal, tak uz si asi WOW normalne nezahraju. Aspon ze chat funguje i behem lagu a muzem aspon nadavat na Blizz...

Ticket sem psal, ale pochybuju, ze s timhle blizz neco udela, sere se jim to pri kazdej migraci uz pekne dlouho a neudelali nic, takze pochybuju, ze se neco zmeni. A cim vice maji platicich uzivatelu, tim min jim trha zily, kdyz par lidi kuvli lagum prestane hrat...

Kill 'em all
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 24/01/2008 :  17:53:24  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Tak já v tom nastavení mám tyto položky:

Odstranění kontrolního součtu při odesílání
Odstranění kontrolního součtu při příjmu
Podpora standardu 802.1p
Řízení toku
Síťová adresa
Typ média

To je všechno, můžeš mi napsat které jsou to body v tvém popisu?
Díky
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 24/01/2008 :  18:12:41  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

Problem je v trasovani CZ >>> Blizz . V utery jsem dostal 47. disconnectu, tak jsem to uz neunesl a zvednul telefon (o2 adsl, svuj modem). Uz by to ale mohli fixnout, posral jsem si 5v5 a propasnul 2 raidy.

Mam stejny problem, v utery nehratelno, vcera to jakstak slo.. a dnes opet nehratelno..
Chvilku latence do 50ms... a pak to vylitne na 3k
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 24/01/2008 :  22:25:38  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by berousek

quote:

Mam stejny problem, v utery nehratelno, vcera to jakstak slo.. a dnes opet nehratelno..

Takze poslední aktuální info je ze ve Francii doslo k problemu se servery a prehodili ostatni na provizorni lajnu.Mam to ale z druhe ruky takze neni to na 100%.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 25/01/2008 :  02:43:30  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Takze poslední aktuální info je ze ve Francii doslo k problemu se servery a prehodili ostatni na provizorni lajnu.Mam to ale z druhe ruky takze neni to na 100%.

Ja nevim cece ale pokud by byly problemy se servery nelagovalo by to vsem? Mne a spouste jinych lidi to jede naprosto bez problemu, bez lagu a s normalnim pingem. V utery normal, vcera normal, dneska normal.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 25/01/2008 :  10:02:40  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Melo by to minimalne lagovat vsem, kteri maj o2 ADSL. Vsichni z CR se tam pojej pres ten Teliacarrier nebo jak to je a ten jim laguje a bohuzel diky tomu mame timeouty..

REVOLUTION

Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 25/01/2008 :  10:33:44  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
Asi to tak nebude, bo co nam vcera predvadel Dreanor se hnedtak nevidi..
30-60k ms uplne normalni latence.. a litalo to takle vsem, a nezalezelo odkud kdo je
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 25/01/2008 :  11:27:13  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

quote:

quote:

quote:

Ja nevim cece ale pokud by byly problemy se servery nelagovalo by to vsem? Mne a spouste jinych lidi to jede naprosto bez problemu, bez lagu a s normalnim pingem. V utery normal, vcera normal, dneska normal.

Komentovat ti to snad nemusim doufam.
A to je dopoledne.Server Drak Thul.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 25/01/2008 :  13:06:05  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
jezis di s tim do haje

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Quart
Starting Member

28 Posts

Posted - 25/01/2008 :  16:25:54  Show Profile  Send Quart an ICQ Message Send Quart a Private Message  Reply with Quote
http://customerinfo.telia.net/index.html
Staci?

[ Quart | Troll Warrior | Drak'thul ]
[ Orel | Ptaci Hnizdo | Enemy Territory ]
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 25/01/2008 :  17:51:16  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

jezis di s tim do haje

Jezis ma jit do haje ? Za to skoncis v pekle

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 25/01/2008 :  18:16:32  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
Drak'thul-nehratelný okamžitý disconnect,Kazzak jede jak máslo,takže kdo za to může

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 25/01/2008 :  19:22:23  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Děda Mládek?

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 25/01/2008 :  19:30:16  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SAS1939

Drak'thul-nehratelný okamžitý disconnect,Kazzak jede jak máslo,takže kdo za to může

Ale Kazzak je přeci určen především GAY komunitě takže není tak plný jak se dalo čekat

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 25/01/2008 :  22:49:48  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ale Kazzak je přeci určen především GAY komunitě takže není tak plný jak se dalo čekat

To si zjistil z pohledu gaye nebo že hraješ na Kazzaku taky?
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 26/01/2008 :  00:01:48  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
Tady jsou servery ktery maj problemy podle bllizu :P
Agamaggan
Aggramar
Al'Akir
Arathor
Argent Dawn
Aszune
Azjol-Nerub
Bladefist
Bloodhoof
Bloodscalp
Burning Blade
Burning Legion
Crushridge
Daggerspine
Deathwing
Doomhammer
Draenor
Dragonblight
Dragonmaw
Dunemaul
Emerald Dream
Sunstrider
Twilight's Hammer
Warsong
Zenedar

Edited by - berousek on 26/01/2008 00:04:01
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 26/01/2008 :  00:45:39  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Snad nejsem slepej, ale proc mezi nima nevidim Drak'Thul ?

REVOLUTION

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 26/01/2008 :  01:05:39  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Se podivej poradne - je mezi Dragonmaw a Dunemaul.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 26/01/2008 :  09:50:45  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlkodlak

quote:

quote:

To si zjistil z pohledu gaye nebo že hraješ na Kazzaku taky?

To jsem zjistil s pohledu pouhého heterosexuála (11 let ženatý),ale ty máš něco proti nim ?Tak bys jim to měl napsat mě tedy nějak nevadí aspoň mají svůj server a neprudí jinde to je celkem fer ne ?

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 26/01/2008 :  09:51:43  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:

Jooo tak nevim kde se stala chyba ????

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 26/01/2008 :  12:39:38  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:

neni. (I don't care, +1)

REVOLUTION

Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 29/01/2008 :  17:35:42  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
Vyřešil už někdo uspěšně ty disconnecty, nebo to stale pada?
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 29/01/2008 :  20:23:27  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlkodlak

Vyřešil už někdo uspěšně ty disconnecty, nebo to stale pada?

Je to znatelně lepší včera za celej den pouze jeden BIG LAG v dungu v asi 01:30 hod. jinak ping mam 60-80 bez lagů zatím.Realm DT.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Edited by - Milacekimperia on 29/01/2008 20:24:15
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000