Author |
Topic  |
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 12:08:29
|
Zdravím a pozdarvuji..
již delší dobu mám svého holy paladina. Mám jen T4 a farmení není s tímto charem nic moc extra.. i když po tom co nám přidali spell dmg tak to není tak hrozné :)
Každopádně nevím jestli rozject huntarda nebo maga či jiný char...
Každpádně bych rád zde rozjel diskuzi o tom které používáte chary na farmení.. plus pvp..
Předem díky.
|
|
| |
Nataniel
New Member

334 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 12:13:43
|
Mno nevim, mas v signature locka a ptas se na dobrej char na farmeni...sis odpovedel prakticky sam. 41 affli je na farmeni podle me dost dobra volba |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 12:20:51
|
Je to alík a leveloval jsem ho před rokem.. 60tka:) |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 12:25:51
|
Affli lock je na farmeni sila...huntera mam jen low lvl, tak nevim, jak moc dobre se s nim farmi, ale porad musis platit za sipy...s affli lockem nemusis jist, pit nic...proste jen zabijis. Mag je taky good, ale vadi mi ty prodlevy s chlastanim. |
Darraque [MdK] |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 12:37:29
|
jj to si také říkám s tím huntardem, že ty šípy a navíc kvůli tomu i málo místa v báglu kvůli jídlu pro peta, jídlo pro tebe, šípy..
Mág se mi líbí, že by se s ním mohlo i celkem solidně Aočkovat a je i celkem dobrej na pvp.. i když Lock byl na pvp také nehoráznej :) |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 12:38:07
|
quote: Originally posted by Azkaban
Je to alík a leveloval jsem ho před rokem.. 60tka:)
Tím líp, ne? 60-63 udělej normálně přes questy a mobování, 70ku domobuj a dodělej v instech abys měl dropy a pak se vrhni na questy. S gearem co máš na 70ce jdou dolů jak malina a oblítáš zonu a máš 1500g za doslova pár hodin. |
 |
|
huhla
New Member

163 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 13:12:44
|
musis rozlisovat nejefektivnejsi a nejjednodussi, nejefektivnejsi bude asi ten mag nebo lock, kteri muzou vzit naraz nekolik mobu a v pripade potreby to treba vyaoeckovat
nejjednodussi je hunter(proc asi jsou ti cinsti boti vesmes Beast master hunteri :-) ), muzes se u farmeni divat treba na televizi :-) (samozrejme kdyz se tomu venujes naplno nafarmis 2x tolik, takze ani ta efektivita neni spatna), navic kdyz toho napulujes vic nez je zdravo tak das FD a pak jen resnes peta :-), sipy nejsou zas takovy problem, ale je pravda ze toulec na sipy ti zabere jeden bagl, jidlo je idealni vysomrovat od nakeho maga, 3 stacky toho noveho chleba ze stolecku staci tobe i petovi na nekolik hodin farmy ...
abys to rozhodovani nemel tak jednoduche, uvazoval jsi i o druidovi? feral taky udela nakou tu dmg, muze se healnout a ma nektere ranky riding skillu zadarmo |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 13:17:33
|
quote: Originally posted by Rakhen
Je to alík a leveloval jsem ho před rokem.. 60tka:)
Tím líp, ne? 60-63 udělej normálně přes questy a mobování, 70ku domobuj a dodělej v instech abys měl dropy a pak se vrhni na questy. S gearem co máš na 70ce jdou dolů jak malina a oblítáš zonu a máš 1500g za doslova pár hodin.
Ja hraju hordu ted :) |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 13:19:58
|
No právě.. ten huntard mi přijde prostě nejjednoduší.. ani se nemusíš moc namáhat. Pošleš peta dáš autoshot a je to. :)
Jen dotaz.. k beast mastery kočku nebo tank peta? |
 |
|
Gurat
Starting Member
72 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 13:41:47
|
No právě.. ten huntard mi přijde prostě nejjednoduší.. ani se nemusíš moc namáhat. Pošleš peta dáš autoshot a je to. :)
Jen dotaz.. k beast mastery kočku nebo tank peta?
Na farmeni vubec nezalezi co mas za peta...ber toho ktery se ti libi.. |
WOW Moula & Sandio <MYTH> DT WHO Mooshtubba Squig Herder |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 13:42:04
|
Urcite huntera. Kamos s BM speckou drtil Blade's Edge farm spot.. Jen posilal peta okolo a jel autoshot 
Warra bych nedoporucoval |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
huhla
New Member

163 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 14:40:37
|
quote: Originally posted by Gurat
Na farmeni vubec nezalezi co mas za peta...ber toho ktery se ti libi..
presne tak, na farmu je to jedno, look> all, jen doporucuji peta ktery ma nejakou formu zrychleni = skill dive nebo dash viz http://petopia.brashendeavors.net/html/articles/stats_families.shtml |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 14:46:59
|
Když jsi BM tak něco s pokud možno vysokým damage a hlavně s dash/dive. Ono při těch boostech co dáš petovi skrze talenty je i kočka schopná leccos utankovat.
Samozřejmě jsou i jiné faktory. Prase žere všecko včetně summonutejch žrádel takže netaháš zvlášť jídlo pro sebe a pro něj, má pig charge kterej je super. Netopýr třeba není špatnej ale posloucháš furt flap flap flap flap flap a ještě to žere jen houby a ovoce což je drbačka shánět.
Já bych bral asi huntera, jako BM nepotřebuješ žádnej extra gear protože spoustu damage dělá pet tak jako tak... místo abys sháněl epicy abys vůbec něco dělal. |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 15:22:35
|
ja si spoustu zabavy uzil se svym low level hunterem a jeho ravagerem ;-) ale kdyz jsem zjistil, ze mi nebude zrat ryby tak jsem myslel ze ho rovnou dismisnu...nakonec se nic neji horky jak se uvari a normalni maso celkem zere :-)
a pripojuji se k nazorum...BM hunter je jedna z nejlepsich afk solo class |
no mmo
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 15:30:10
|
Tak to je přesně pro mě :) Zakládám si orca a hurá do toho :) |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 17:32:11
|
Mne se celkem dobre farmi s feral druidem. Je to sice nuda, ale celkem efektivni nuda.
Ilotp = neni treba restit, ani morfovat na healy atd.
Rychle behani v kocce = mas mnohem rychlejsi presuny mezi mobama, i kdybys to zabijel o neco pomaleji, tohle to vetsinou srovna
Instant flight form = tak zaprve usetris 800g nebo kolik a za druhe dalsi zrychleni presunu. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 17:42:39
|
jj proto jsem si zakladal drooda co ma herbal + mining.. akorat ho tak dotlacit z 63 na 70.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 18:37:31
|
Herba a mining jsem zkoušel párkrát, ale nemám na to oči.. spíš sem dával mining a skin, nebo herbu a skin.
Tak huntard má také rychlej přesun od 30lvl má o 30 procent rychljší chůži.. dokud ho netrefí nějakej mob :) |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 23:23:45
|
Feral druid na 60ce vzdycky dokazal zabit o lvl o dva vyssiho elita nez vsichni ostatni... Nevim jak je to ted s BC, teprve delam 70ku. Takze vzhledem k historii... |
WoW-Crista <Fluffy Bunnies> Sarkasticka sova |
 |
|
tjtm
New Member

113 Posts |
Posted - 12/12/2007 : 07:38:29
|
Druid na farmeni neni spatny. Navic na 70tce se pro nej daji sehnat docela slusny dps itemy za questy. Nejlepsi farming je stejne ah, posta, ah, posta a takhle porad dokola :). |
We are the ones we’ve been waiting for. |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 12/12/2007 : 08:59:10
|
Omluva.. hunter má rychlej přesun už od 20 lvl.. o 30 procent :)
Já za druida nechci hrát, protože by to dopadlo jako s Palatem :) Zase by mě někdo naverboval do toho, abych byl healer. Huntard umí jen jedno :)
Jen nechápu jednu věc. Kamarád mi včera říkal něco o tom, že sem tam mám tamnout nějakou bestii. Ten její skill se mi někde uloží a já to můžu hodit na svého oblíbeného peta. Kdyby jste měl někdo čas a vysvětlil mi to prosím.
|
 |
|
Curtis
Moderator

156 Posts |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 12/12/2007 : 09:41:24
|
udelej si mining/jwc oblitni zangarmarch, nad shatratem ty ogry a nagrand, ----> adamite rozbij(fel iron) modry sutry predelej na gemy, zeleny si schovej pak z nich udelej predmety z jwc a ty ti muze disnout nekdo z enchantingem... padaj z nich large/greaterplanar/arcane dusty... modry gemy cpes porad na ah... takhle to opakujes, za tejden se s tim da vydelat 1500-2000 jak nic, jen si litas a pak rozbijis, je to daleko lepsi nez mlatit nudne moby a muzes to delat s kazdym charem (staci 2-3 obletet tu trasu denne otazka +- 20-30mi)
PS: chce to epickyho litajiciho mounta s nim to de krasne  |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
Edited by - MA3X on 12/12/2007 09:43:38 |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 12/12/2007 : 09:58:29
|
Zatím jsem si vzal mining a engineering :)
Enchanting mám na mainovi a můj nej kamarád má mining a jew. Takže předělávat věci mi bude on. Toho inženýra jsem si vzal proto:
1. můžu si dělat náboje a nemusím být závislý na AHčku 2. líbí se mi ty sítě, bomby atd. 3. jsem prostě zvědavej tuto profesy jsem ještě nidky neměl :))
Jinak já jsem farmil s Holy palatem pomocí daily questu a huntením primálů. Vybíral jsem si moby s kterých padaly látky a ty přešíval a disenchoval. |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 12/12/2007 : 11:58:06
|
Já za druida nechci hrát, protože by to dopadlo jako s Palatem :) Zase by mě někdo naverboval do toho, abych byl healer. Huntard umí jen jedno :)
Zasadne nehealuju a popravde to po me nikdo ani nechce. Jsem tank a po tancich je v posledni dobe vetsi shanka nez po healerech. A az po me nekdo zacne chtit respec, tak na nej hodim bobek a respecnu maximalne na balance.  |
WoW-Crista <Fluffy Bunnies> Sarkasticka sova |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 12/12/2007 : 12:05:45
|
Tak do KZ by nebyl problém se dostat, ale němel bych šanci se dostat do velkých raidů kdybych byl dps nebo tank. Máme kvalitní tanky a dpska. Takže volba byla taková bud budu healer a dostanu se do raidů nebo budu dps a budu chodit maximálně heaorici s pugem a farmit honor v Avéčku :) |
 |
|
huhla
New Member

163 Posts |
Posted - 12/12/2007 : 12:25:19
|
Zatím jsem si vzal mining a engineering :)
Enchanting mám na mainovi a můj nej kamarád má mining a jew. Takže předělávat věci mi bude on. Toho inženýra jsem si vzal proto:
1. můžu si dělat náboje a nemusím být závislý na AHčku 2. líbí se mi ty sítě, bomby atd. 3. jsem prostě zvědavej tuto profesy jsem ještě nidky neměl :))
ehm enginering na farm alta teda moc nedoporucuju, to neni profese na ktere bys vydelal :-( k tvym bodum: 1. craftena munice se nevyplati, je nekolikanasobne!! drazsi nez munice od vendora a ted kdyz pridali strelivo za rewered z kara uz vubec nema smysl se tim zabyvat 2. ruzne bomby a podobne eng hracky jsou sice vtipne, ale na spotrebku je to dost drahe a az na vyjimky to neni moc pouzitelne, v arene to dat nemuzes, do bg je to obvykle skoda, takze akorat obcas hodis bombu v instanci kdyz se neco sesere, opravdu pouzitelnych veci je minimum(craftena helma, bomby na zamky, resovaci kabely, mount :-) ), bohuzel vetsinou jde jen o nepouzitelny crap a nebo to neni vazane na eng skill, takze ti to muze udelat nekdo cizi(ruzne scopy, tankovaci puska, nektere granaty) 3. pravda, zkusit se ma vsechno, ale spis bych sel do skinning nebo herbalism |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 12/12/2007 : 13:04:22
|
quote: Originally posted by huhla
Já to beru toho inženýra jen dočasně, abych si ho zkusil a pak si dám toho JWC nebo skining. Chtěl jsem si to prostě zkusit. K té munici nevím.. zdá se mi že je lepší než u vendora. Vím že v kaza je epiq munice za Řepku nedávno to náš hunt spamoval. Mě jde spíš o to, že do 60 lvl by mě to mohlo slušně boostnout ta munice, ale třeba se mílím. Určitě to ale nebude můj finálni skill:) |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 12/12/2007 : 15:31:17
|
Já to beru toho inženýra jen dočasně, abych si ho zkusil a pak si dám toho JWC nebo skining. Chtěl jsem si to prostě zkusit. K té munici nevím.. zdá se mi že je lepší než u vendora. Vím že v kaza je epiq munice za Řepku nedávno to náš hunt spamoval. Mě jde spíš o to, že do 60 lvl by mě to mohlo slušně boostnout ta munice, ale třeba se mílím. Určitě to ale nebude můj finálni skill:)
Neboostne, v době kdy bys ty kulk#255; moh používat si je ještě patrně nebudeš moc ukraftit (nebudeš mít thorium nebo engineering na patřičné výši) nebo prostě nebudeš schopný těžit co budeš potřebovat. Nebo je budeš schopný ukraftit, ale nevyplatí se to finančně nebo budeš mít zrovna luk a ony jdou vyrobit jen kulky (nevím zda to nezměnili)
Nebo prostě přijdeš na to že stejně půlku damage udělá pet a pár dps na náboji je jak když plivne ;) Podívej se na hunter boty. Maj zelenej gear, svoji "a cat" a grindí v pohodě. |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 12/12/2007 : 16:06:02
|
Já budu live bot :) |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 12/12/2007 : 16:39:56
|
quote: Originally posted by Rakhen
.... budeš mít zrovna luk a ony jdou vyrobit jen kulky (nevím zda to nezměnili)
v OG mezi jezirkem a kovarnou chodil kravak, co bral kulky a daval za ne sipy..
kazdopadne inzenyr je dobry leda tak na vyzkouseni toho, jak vyhodit stovky goldu do kanalu..
a pokud si delas alta na farmeni, tak uz vubec nechapu smysl inzenyra - pokud ho nebudes skillovat/pouzivat, tak vyzkousis prd, pokud budes skillovat/pouzivat, tak viz predchozi odstavec..
dokonce od poslendiho patche ti kreteni bugli (nebo zrusili) i to vysavani mote z oblacku v outlandu, takze k nejakym penezum diky inzovi prijdes leda omylem.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
kundihrabka
New Member

126 Posts |
Posted - 13/12/2007 : 09:22:19
|
Rogue si udelej na farmeni. V pohode staci naleechovat honor na veci za s1 arenu, coz je dostacujici. Grindit s tim jde taky a jako combat muzes klidne brat naraz vic mobu. Navic muzes chodit vykradat truhlicky do instu, kdy neni problem hlidace te truhly jako combat sundat a v nekterych instech se to da provozovat v pohode i na heroic. |
To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit. |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 13/12/2007 : 09:25:31
|
Vyskilování mi nedělá po finanční stránce potíže na to ještě mám na mainovy přes 4k. Mining stejně chci nechat a pak přidat bud skin nebo jwc.
Včera jsem si na patnáctem lvl udělal nové náboje, brejle a veverku a jsem spokojenej. Vím, že je to naozaj peachovina ale nějak mě to netíží. |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 14/12/2007 : 16:34:55
|
tohle je hloupost jestli to mas na farmeni ;[
1. nabije si levne koupis i bez AH od vendora, navic si vyrobou sezeres drahocenou rudu kterou budes sbirat a nebudes ji moct prodat 2. pekny ale nevyuzitelny 3. pockej az zjistits kolik te skilleni bude stat prachu na 60-70 lvl je to sileny...
quote: Originally posted by Azkaban Já to beru toho inženýra jen dočasně, abych si ho zkusil a pak si dám toho JWC nebo skining. Chtěl jsem si to prostě zkusit. K té munici nevím.. zdá se mi že je lepší než u vendora. Vím že v kaza je epiq munice za Řepku nedávno to náš hunt spamoval. Mě jde spíš o to, že do 60 lvl by mě to mohlo slušně boostnout ta munice, ale třeba se mílím. Určitě to ale nebude můj finálni skill:)
Munice za repku je u Thrallmaru a Sipy u Cenarionu... obooji Modra (rare) a kvalitni... U levelovani te to nemuis trapit... |
WoW: Axgri |
Edited by - Sanix on 14/12/2007 17:42:09 |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 14/12/2007 : 19:49:11
|
ja bych jel hned od zacatku JWC/Mining.
Pak "rychle" vydelas na epic flying mounta kdyz budes treba jen grindovat ty daily questy + zbirat hodne rud denne a pak to nicit pres prospecting a hazet to na AH. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 14/12/2007 : 20:54:33
|
Vyskilování mi nedělá po finanční stránce potíže na to ještě mám na mainovy přes 4k. Mining stejně chci nechat a pak přidat bud skin nebo jwc.
Včera jsem si na patnáctem lvl udělal nové náboje, brejle a veverku a jsem spokojenej. Vím, že je to naozaj peachovina ale nějak mě to netíží.
Ta veverka tě boostne až tak do 45tyho levelu ... co nedá tvůj pet to veverka dorazí. |
 |
|
Brum
New Member

247 Posts |
Posted - 15/12/2007 : 21:24:43
|
Tak ja jsem zkusil feral druida a shadow priesta na farmovani. S Karazhan equipme musim rict ze bych bral bez velkeho premysleni feral druida.
Je speclej full feral a nemam zadnej cooldwon, proste robot. Je to muj main cili mam u nej tank gear, pvp gear, cat gear. takze to stridam podle toho co zrovna farmuju. Kdyz delam daily a potrebuju ryche tagovat moby tak dam pvp nebo tank gear obehnu kolecko nasbiram 5-7 mobu a swipuju a swipuju. Nerikam ze druid je nejlepsi, nemuzu srovnavat treba s hunterem, ale tahle variabilita ho alespon pro me cini dost pohodlnym charem na jakekoliv farmovani. Nemit prostoje je to mi vyhovuje. Navic leceni heroic jako feral speclej druid je neco co nesmis vynechat! Proste neni duvod se specnout jinak , krome 25 man.
Nicmene pokud chces ciste vydelavat penize tak ja osobne muzu doporucit jenom a pouze 2x gathering profesi. Skinning a Mining ze zacatku. Na vyssim levelu vyhod skinning a vem bud neco k miningu nebo herbalism. |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 15/12/2007 : 21:55:20
|
quote: Originally posted by Brum
Proste neni duvod se specnout jinak , krome 25 man.
Hodne stesti v arenach jako feral. |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 16/12/2007 : 11:33:47
|
tak přehozeno na jwc.. nebaví mě furt něco vyrábět.. ztráta času :) |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 16/12/2007 : 14:02:09
|
tak přehozeno na jwc.. nebaví mě furt něco vyrábět.. ztráta času :)
To nevim, jestli byla nejlepsi volba, pri JC totiz neco vyrabis porad. |
 |
|
tjtm
New Member

113 Posts |
Posted - 16/12/2007 : 17:34:07
|
quote: Originally posted by Gurrshael
Hodne stesti v arenach jako feral.
Feral je v arenach ok, pokud ti staci rating okolo 1600 :).
tak přehozeno na jwc.. nebaví mě furt něco vyrábět.. ztráta času :)
To nevim, jestli byla nejlepsi volba, pri JC totiz neco vyrabis porad.
Vidis vse moc pesimisticky. Z JC bude mit na rozdil od engineeringu aspon nejaky goldy...
PS: nejaky = hodne :) |
We are the ones we’ve been waiting for. |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 17/12/2007 : 17:07:51
|
Chlapi jedna lamská otázka.. právě jsem viděl jedno PíVíPí video a tam měl BM huntard kočičáka která měl ten rychlí přesun jako mají prasata nebo wariori.
Je to nějaký pet skill který si časem vezmu u pet tranera nebo je to něké to dědění po praseti. Jednou mi někdo říkal, že se snad kočka dá do stáje vezme se prase a ten prasečí skill ti nějak zůstane :) Mohl by mi to někdo osvětlit prosím?
Předem děkuji.
Edit: http://petopia.brashendeavors.net/html/articles/skills_main.shtml tak jsem asi našel co jsem hledal :) |
Edited by - Azkaban on 17/12/2007 17:12:20 |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 17/12/2007 : 19:03:41
|
quote: Originally posted by tjtm
Hodne stesti v arenach jako feral.
Feral je v arenach ok, pokud ti staci rating okolo 1600 :).
To mi přijde že jsi ještě docela optimista. Kolik feralů na DT má 1600?
Chlapi jedna lamská otázka.. právě jsem viděl jedno PíVíPí video a tam měl BM huntard kočičáka která měl ten rychlí přesun jako mají prasata nebo wariori.
Kočku pig charge zaručeně nenaučíš. Funguje to tak že peta můžeš učit jen ability co umíš (nebo co umí trenér (?)), tzn. když tvůj pet neumí něco co chceš aby uměl a umět to může tak musíš zjistit peta co to umí, stávajícího dát do banky, tamnout toho co to umí, od toho se to naučit, propustit (nebo schovat), z banky vytáhnout původního a toho to naučit. |
 |
|
pspzm
New Member

158 Posts |
Posted - 18/12/2007 : 10:19:21
|
best farmbot je jakakoliv class s 375herb a 375 mining a epix moutem |
4/4 Succesfull sells 4/5 Succesfull buys 1/1 Succesfull trades
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 18/12/2007 : 10:33:48
|
quote: Originally posted by pspzm
best farmbot je jakakoliv class s 375herb a 375 mining a epix moutem
Druid s epickou vránou, pochopitelně :D |
 |
|
huhla
New Member

163 Posts |
Posted - 18/12/2007 : 10:42:47
|
v podstate na petopii je vsechno co o petech potrebujes vedet, pokud bych to jen mel shrnout tak kazdy pet patri do urcite zakladni skupiny (kocky, vlci, prasata, atd...) kazda skupina se muze naucit jen nektere ze specialnich skillu (bite, claw, dive, dash, charge ...), tyhle skilly maji navic ruzne ranky (bite1, bite2,...) tak a ted priklad: na lvl 10 si tamnes kocku a ta ma dejme tomu jen bite 1, mozna sis toho vsimnul, mozna ne, ale jak ta kocka pouziva ten svuj bite 1, tak ses ho jako hunter naucil(obvykle staci zapnout skill na automatiku a jit 5 minut zabijet nake moby) a muzes to ted naucit vsechny pety, kteri jsou s danym skillem "kompatibilni" jak postupne levelujes, chces naucit svojeho peta vyssi ranky skillu, pripadne nejaky novy skill(treba dash - rychlejsi behani), takze na petopii zjisti ze dash 1 umi treba lvl 20 mobove-kocky v barensu, a jako bonus umi bite 3, takze svojeho peta schovas do chlivku, pujdes tamnout tu novou kocku, pak s ni chvilku zabijej nake moby a pritom ji nech pouzivat ty jeji skilly, az se od ni naucis dash 1 i bite 3, tak ji vykopnes a vratis se do chlivku pro sveho oblibeneho peta, ktereho tyhle nove skilly naucis
ps: cisla v prikaldu jsou jen ilustracni pps: skill charge se mohou naucit jen prasata :-( |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 18/12/2007 : 11:47:59
|
Takhel to je :) Parádně vysvětlené. Kuju moc. |
 |
|
Tuberkul.es
New Member

107 Posts |
Posted - 18/12/2007 : 14:01:29
|
v podstate na petopii je vsechno co o petech potrebujes vedet, pokud bych to jen mel shrnout tak kazdy pet patri do urcite zakladni skupiny (kocky, vlci, prasata, atd...) kazda skupina se muze naucit jen nektere ze specialnich skillu (bite, claw, dive, dash, charge ...), tyhle skilly maji navic ruzne ranky (bite1, bite2,...) tak a ted priklad: na lvl 10 si tamnes kocku a ta ma dejme tomu jen bite 1, mozna sis toho vsimnul, mozna ne, ale jak ta kocka pouziva ten svuj bite 1, tak ses ho jako hunter naucil(obvykle staci zapnout skill na automatiku a jit 5 minut zabijet nake moby) a muzes to ted naucit vsechny pety, kteri jsou s danym skillem "kompatibilni" jak postupne levelujes, chces naucit svojeho peta vyssi ranky skillu, pripadne nejaky novy skill(treba dash - rychlejsi behani), takze na petopii zjisti ze dash 1 umi treba lvl 20 mobove-kocky v barensu, a jako bonus umi bite 3, takze svojeho peta schovas do chlivku, pujdes tamnout tu novou kocku, pak s ni chvilku zabijej nake moby a pritom ji nech pouzivat ty jeji skilly, az se od ni naucis dash 1 i bite 3, tak ji vykopnes a vratis se do chlivku pro sveho oblibeneho peta, ktereho tyhle nove skilly naucis
ps: cisla v prikaldu jsou jen ilustracni pps: skill charge se mohou naucit jen prasata :-(
hehe kocka v chlivku :) to mas z toho prasaka :)) mel bys zas vytahnout synacka :))) btw. ja mel za to ze je lepsi ty skilly manualne mackat, tzn v podstate si vynutit jejich pouzivani, pokud teda clovek tomu petovi natrening abilit neda ten zakladni growl co umi. jo a jeste jak je to s cowerem, snizuje threat peta nebo huntera, v popisku to je you, takze huntarda, ale nezda se mi to. (a nechce se mi chytat kocku s cower a zkouset to s ktm :)) |
rogue shaman |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 18/12/2007 : 14:33:06
|
quote: Originally posted by Tuberkul.es btw. ja mel za to ze je lepsi ty skilly manualne mackat, tzn v podstate si vynutit jejich pouzivani, pokud teda clovek tomu petovi natrening abilit neda ten zakladni growl co umi.
K čemu mačkat? Rclickem jde zapnout/vypnout automatické použivání, líp to mačkat určitě nebudeš ;)
quote: jo a jeste jak je to s cowerem, snizuje threat peta nebo huntera, v popisku to je you, takze huntarda, ale nezda se mi to. (a nechce se mi chytat kocku s cower a zkouset to s ktm :))
Cower snižuje threat peta. Tedy pro solo vyhozenej skill, a do 5man a raidu je to jak když plivne (-360 threat/5s) |
 |
|
Threepio
nic

126 Posts |
Posted - 18/12/2007 : 14:41:07
|
quote: Originally posted by Rakhen To mi přijde že jsi ještě docela optimista. Kolik feralů na DT má 1600?
Ja :) Nebejt toho ze sme to minulej tejden pohnojili, moh sem mit pres 1700 :( |
Tak trosku...klokan |
 |
|
Topic  |
|