NS+heal slo na jeden klik??? kua ze bych byl az takova lama?
mno.. slo, ale je to na dobre slovo.. obcas to zafunguje a jindy ne, takze pak musis zmacknout 2x..
Makro fungovalo, problem byl podle mych zkusenosti v tom, jestli ses pri tom castu hybal nebo ne. Kdyz jsem shifnul, dal cast macro a pritom bezel napr od targetu, tak to zpravidla hodilo jen NS a na druhy click az heal. Kdyz po shiftu zustal clovek stat a zmackl macro, tak to hodilo korektne NS+heal.
nic si z toho nedelej, dokonce i prandur asi rok pouzival PoM+Pyro na dva kliky... (a pulka BD s nim)
Mno ja si pamatuju ze sem to makro skousel hodnekrat,ale prakticky vzdy jsem to musel zmacknout 2x.. mozna mam pomalej comp,no...divny ,ale treba macro na trinket+kouzlo funguje v pohode
Nevite prosim nekdo o nejakem addonu, ktery mi bude zobrazovat duration HoTek (potazmo DoTek), ale tak, abych je videl i na nezatargetene postave? Zkousel jsem Nature enemy cast bar. Ten mi sice ukazuje moje hotky i dotky, ale taky vsech lidi v parte. Dale jsem zkousel Dotimer, ale ten zase nejak nespolupracuje v raidu. Pokud tedy vite o nejakem addonu, ktery by fakcil jak sem popsal vyse, nebo pokud existuje v uvedenych addonech nejake nastaveni (zkousel jsem ruzne varianty, ale rozumneho vysledku jsem se nedobral), podelte se prosim o sve know-how.
Nevie mi niekto vysvetlit preco sa mi raz za cas (1-2x per week) resetnu nastavanie vsetkych addonov? Dost to nastve nastavovat vsetko odznova, len samotne bary v Bartendri podla mojich predstav nahodit mi trva cca 15min. Mam take chvilky napatia ked logujem do hry, ze ci si zas dam addon brigadu
Nevie mi niekto vysvetlit preco sa mi raz za cas (1-2x per week) resetnu nastavanie vsetkych addonov? Dost to nastve nastavovat vsetko odznova, len samotne bary v Bartendri podla mojich predstav nahodit mi trva cca 15min. Mam take chvilky napatia ked logujem do hry, ze ci si zas dam addon brigadu
ace2 addony pokud menis default maji problem pri aktualizaci se default nekdy meni a tim padem o nastaveni prijdes, pokud si vytvoris vlastni nastaveni tak o nej neprichazis
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
Nevíte jak se jmenuje add-on (nebo to je makro?), kterým dám vědět, že doplňuji manu a ta hláška se ukáže přímo na obrazovce (nahoře) a zazní nějaký zvuk? (něco na způsob když v CTraidAssistu něco napíše raid leader).
A pak ještě sháním add-on, který vyhodnotí /roll a vítěze nějakým způsobem nahlásí (zvýrazní atp.)
Používám addon na ůpravu ikon na ploše,jak se dá upravit bar co mě ukazuje dobu sesílání,třeba kouzla,potřeboval bych si ho posunout jinam kousek nahoru.
Používám addon na ůpravu ikon na ploše,jak se dá upravit bar co mě ukazuje dobu sesílání,třeba kouzla,potřeboval bych si ho posunout jinam kousek nahoru.
Mě přijde, že v tomhle UI hrozně plýtvá místem. Hezké je, že má celou vrchní část čistou na rozhled, ale dole jsou nevyužité plochy, které naopak zas obraz zakrývají. Quest tracker tam také nikde nevídím - ten zakreje taky část obrazu.
Už vím jak na to,řeknu ve hře Arnalixovi ať napíše Zelenáčovi,že by potřeboval triviální radu jak se upravuje casting bar,Zelenáč to napíše Arnalixovi a ve hře to pak Arnalix řekne mě,už to chápete?
Už vím jak na to,řeknu ve hře Arnalixovi ať napíše Zelenáčovi,že by potřeboval triviální radu jak se upravuje casting bar,Zelenáč to napíše Arnalixovi a ve hře to pak Arnalix řekne mě,už to chápete?
Možná si sedím na vedení, ale vůbec jsem tuhle myšlenku nepochopil
Teraz už áno.
Riziká: 1. Povieš Arnalixovi aby napísal Zelenáčovi a on mu nenapíše. 2. Povieš Arnalixovi aby napísal Zelenáčovi, ten mu napíše a požiada ho aby mu to napísal naspat a Zelenáč mu to nenapíše. 3. Povieš Arnalixovi aby napísal Zelenáčovi, ten mu napíše a požiada ho aby mu to napísal naspat a Zelenáč mu to napíše ale Arnalix túto veĺmi cenenú a hodnotnú informáciu pozdrží a nechá si ju pre seba (poprípade ju bude za mierny finančný poplatok predávať na servri (čo zaiste naserie Zelenáča)).
Ahoj mel bych jeden dotaz nemuzete mi nekdo poradit kde sezenu nejaky cesky navod jak pridavat textury do discord art neumim skoro vubec anglicky a jsem z teho trosku v pr..... dekuji
U hodně lidi na videii jsem viděl addon, který zobrazí co target dostal za buff a zobrazuje to jako text ve prostřed obrazovky. Nevíte co to je? SCT to neumí :( nebo nevim kde nastavit.
U hodně lidi na videii jsem viděl addon, který zobrazí co target dostal za buff a zobrazuje to jako text ve prostřed obrazovky. Nevíte co to je? SCT to neumí :( nebo nevim kde nastavit.
Zaludny technicky dotaz na ktery nejspis opet nikdo nebude znat odpoved, ale alespon to zkusim ;-)
Kdyz si zapnu v default GUI background pod party framy, existuje nejaka moznost jak disablovat otevirani okna s nastavovanim pruhlednosti pri kliku pravym mysitkem? Desne mne to pri healovani irituje ovsem bez backgroundu v nekterych lokacich prd vidim ;-)
Nemate nekdo nahradu za sraidframes? Po patch 2.1 mi prestal uplne fungovat a na cursegaming jsem zatim nenasel ze by byl aktualizovan. Uplne nejradsi bych chtel to same :)) Dikes
Potřeboval bych pomoct identifikovat ACE2 addon, který jsem viděl na jednom videu. ;-)
Tento addon slouží ke sledování CD na abilitách. Pokud na nějaké abilitě dojede CD, tak ta abilita (její ikonka) problikne na obrazovce mimo action bary (jakoby se dynamicky zvětší a potom zase zmizí). Nevíte náhodou někdo co je to za addon? Díky.
Potřeboval bych pomoct identifikovat ACE2 addon, který jsem viděl na jednom videu. ;-)
Tento addon slouží ke sledování CD na abilitách. Pokud na nějaké abilitě dojede CD, tak ta abilita (její ikonka) problikne na obrazovce mimo action bary (jakoby se dynamicky zvětší a potom zase zmizí). Nevíte náhodou někdo co je to za addon? Díky.
Nevim jestli presne myslim tim problikne, ale OmniCC (myslim ze tak nejak) to dela. Problem s tim byl v arenach, kdy to umelo pekne lagnout hru (treba kdyz casterovi dobehl timer po pummelu ci countespellu). Edit: Jo, omniCC neni ACE
ja to mam, v praci, zitra muzu napsat jak se to menuje, ale stahnul sem to pres wowaceupdater - ma to ve jmenu cool... jsou tam asi 3 addony, tak to zkus a mozna se trefis
Cau lidi, nevite o nejakym addonu ktery odstranuje buffy? Jedna se mi predevsim o BoS.. ty nasi hovada porad delaj rebuff, a v boji je to celkem neprijemny ...
Hledam nahradu za bartender ktera by umela prepinat bary podle vzdalenosti targetu, pokud je to mozny, kdysi jedny takovy byly, ale ty uz ted nikdo neupdatuje a na nic podobnyho sem zatim nenarazil.
Hosi, kedysi davno existoval addon pre hunterov ... volal sa SmartPet a dokazal kontrolovat pouzivanie petovych abilit tak, aby robili co najvacsi dps a zaroven aby bola vzdy energy na taunt. Neviete ci nieco podobne existuje ?
nevite o necem zajimavem pro rogue? nejlepe cele ui..kompilace
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.