Tak hlavatice zaplacená, grilování za 10k objednané (uzené kýty + steaky + pár klobásek a nějaké to kuře). Co se vybere navíc na grill tak za to doobjednám maso nebo se to pak hodí do placu na pár lahvinek. Jameson 4x, Tequila, červený víno - objednaný Pivo - bude kompletní sortiment Bernard piva (10,11,12,13 tmavý + řezaný). Bohužel nešlo objednat jiný pivo - mají smlouvu s Bernardem - ale šéf slibuje, že pivko je prý velmi dobrý a oblíbený - tak to snad přežijete.
Tak hlavatice zaplacená, grilování za 10k objednané (uzené kýty + steaky + pár klobásek a nějaké to kuře). Co se vybere navíc na grill tak za to doobjednám maso nebo se to pak hodí do placu na pár lahvinek. Jameson 4x, Tequila, červený víno - objednaný Pivo - bude kompletní sortiment Bernard piva (10,11,12,13 tmavý + řezaný). Bohužel nešlo objednat jiný pivo - mají smlouvu s Bernardem - ale šéf slibuje, že pivko je prý velmi dobrý a oblíbený - tak to snad přežijete.
joo kure, good.
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
Rád bych vyrazil v pátek z Prahy okolo páté. Najde se někdo kdo má podobný plán a volné místo v autě? Pokud ne, tak pojedu svým autem. Chtěl by někdo další svézt?
Rád bych vyrazil v pátek z Prahy okolo páté. Najde se někdo kdo má podobný plán a volné místo v autě? Pokud ne, tak pojedu svým autem. Chtěl by někdo další svézt?
Porad zvazuju jestli jet nebo ne. Vzhledem ke spacaku to zavisi predevsim na pocasi. Tak nevim.
Tak jak, Tibore/Tragedy/kdokoliv, mate jeste volne misto sobota >> nedele, nebo dokonce patek >> sobota ? Co jsem se ted ptal, tak Karel IV uz je beznadejne pln :(
Tak jak, Tibore/Tragedy/kdokoliv, mate jeste volne misto sobota >> nedele, nebo dokonce patek >> sobota ? Co jsem se ted ptal, tak Karel IV uz je beznadejne pln :(
Taky 8 fleku jsme v Karlovi jsme zabrali my ze.
- volal mě odpoledne vedoucí Hlavatice: Steaky, kuře atd... už se válej v marinádě (v plánu na zítřejší večer) Místo uzených kejt bude pečené selátko (plánováno na sobotu).
Jinak se vybralo o 2800 Kč více než za kolik jsem objednal grilování - takže tuto částku vzhledem k nejistému počasí spíše houfně prožerem v tatarácích a prolijeme hrdlem jestli souhlasíte.
PS: Lidi co jedou poprvé mě můžou zítra ciknout na 608 322 775 kdyby někde zabloudili.:)
Je to Noe tvuj sraz tak ty si rozhodni Starsi ucastnici srazu ti jiste potvrdi jak mizerne udelany prase muzes dostat Proto kdyz jsem organizoval Hlavatici tak jsem po dohode s profikama (a nebyl to jen majitel penzionu ) zvolil ty kyty jako mnohem kvalitnejsi reseni Jelikoz jak pises se zmenil majitel tak nemas kvalitu peceni vyzkousenou-takze povazuju tvuj krok spis krokem zpet-i kdyz doufam ze se mylim
Pocasi bude supr!!! Don't worry. Uz je to temer jisty.
Edit: Jesteze veprovy nejim.
Je to Noe tvuj sraz tak ty si rozhodni Starsi ucastnici srazu ti jiste potvrdi jak mizerne udelany prase muzes dostat Proto kdyz jsem organizoval Hlavatici tak jsem po dohode s profikama (a nebyl to jen majitel penzionu ) zvolil ty kyty jako mnohem kvalitnejsi reseni Jelikoz jak pises se zmenil majitel tak nemas kvalitu peceni vyzkousenou-takze povazuju tvuj krok spis krokem zpet-i kdyz doufam ze se mylim
--- EDITOVÁNO ---
Pokud bude sele stát za hovno tak ho klidně zaplatím ze svýho a prachy lidem vrátím.
PS: jak píše Black, bohužel se to tak vyvrbilo já si to nevymyslel, byl problém s kýtama a já dostal nabídku místo toho vzít naložené sele od údajně velmi dobrého řezníka. Tak jsem to halt risknul.
Kdyz nejde o zivot, jde o hovno. Tak co. Takhle si to kazit.
Tak uvidime kdyz to bude stat za hovno vezmem si nejaky klacky a udelame raid na reznika --- EDITOVÁNO ---
Pokud bude sele stát za hovno tak ho klidně zaplatím ze svýho a prachy lidem vrátím.
PS: jak píše Black, bohužel se to tak vyvrbilo já si to nevymyslel, byl problém s kýtama a já dostal nabídku místo toho vzít naložené sele od údajně velmi dobrého řezníka. Tak jsem to halt risknul.
Koukám, že je Vás nějak víc co budete jen z pátka na sobotu :( ... Po dohodě s vedoucím Hlavatice to tedy přehodíme a sele uděláme zítra pokud proti tomu nikdo nic nenamítáte.
Nechám ho začít grilovat kolem 14-15 hodiny tak aby bylo hotové mezi 7-10 večer. Tak koukejte včas přijet ať na Vás něco zbyde
Tak a mate to vy vsichni co vyrazite uz po obede. Bez tak ste tam chteli jet driv abyste nam to sezrali
BTW Noe, prase neres, kdyz se to nebude dat jist tak si dame dalsi pivo :). Jen doufam ze tam porad tak suprove varej ikdyz se zmenil majitel (a mozna i zamestnanci).
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
No rozhodne se nemusite bat ze to prase bude krvvavi rychlosul od nejlepsiho reznika udelala svoje muheheh spolu s ultra hnusnym bernardem to vytvari klasickej duo uzas No kazdopadne beru tu postel od Isaca ze so na ne a tesim se na kurata
Tyy vole zeno. octoPussy normalne sedni na autobus do lbc stoji 70kc pak zavolej na 776839031 ja te naberu a hodim te tam ,Je tam novej majitel tak ho musime zapsat