Author |
Topic  |
Nick
Moderator

455 Posts |
Posted - 18/05/2007 : 17:10:47
|
uz zase volne misto neni pouze ze soboty dal dceru si vezme babicka nakonec |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 20/05/2007 : 09:27:42
|
Zajimalo by me, v kolik se vcera Black probral a jak vypadal  A kdo prevzal jeho stafetu vecer  Luxusni akce, prase super, tataraky dokonaly... akorat tech 900 za panaky, co jsem platil, mi lehce zhorsilo chut rumu, kterej jsem snidal :) |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 21/05/2007 : 22:11:56
|
Zadny zazitky, hodnoceni, atd????
FOTKY??? |
 |
|
Dorlas
Moderator

2784 Posts |
Posted - 22/05/2007 : 10:08:37
|
nj mas recht, fotky sem a za Hlavatici 2006 sem je taky nevidel! Jinak vse probehlo standartne - Výlet na Hrubou Skálu, petangue a minigolf v campu Sedmihorky, 15kg tataráku atd atd atd. Vzdyt to znas  |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 22/05/2007 : 10:48:03
|
Vylet byl fajn...nohy me boli jeste ted :) |
Darraque [MdK] |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 22/05/2007 : 11:11:41
|
Nic takovy jsem nezazil. Patek chlast, sobota bolehlav, pak vyvalenej na Hlavatici a neco jako vylet se me nedotklo.  |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Sir Lukas
Junior Member

544 Posts |
Posted - 22/05/2007 : 13:49:53
|
fotky omg |
Sir Lukas CzH tolik rostlin a tak málo času... momentálně na poloherním odpočinku (na pařbu a flink stačí půl člověka)
|
 |
|
mist3rio
New Member

185 Posts |
Posted - 22/05/2007 : 14:30:40
|
Ja jich mam jenom par - vecer jestli mi doma pujde net tak je nahodim + skvele video "Pucek ve svete PvP!" |
Smoke me a kipper, I'll be back in time for breakfast. http://www.twitter.com/p_smejkal |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 22/05/2007 : 14:34:09
|
quote: Originally posted by mist3rio
Ja jich mam jenom par - vecer jestli mi doma pujde net tak je nahodim + skvele video "Pucek ve svete PvP!"
Joo Termene. Videooo.  |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
mist3rio
New Member

185 Posts |
Posted - 22/05/2007 : 15:23:20
|
Rikejte mi Terminator ! *usmiva se smerem na Lisku* |
Smoke me a kipper, I'll be back in time for breakfast. http://www.twitter.com/p_smejkal |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 22/05/2007 : 15:50:23
|
Rikejte mi Terminator ! *usmiva se smerem na Lisku*
Vidis ja uplne zapomnel na Termose, Gershla a Dorakve.   |
|
 |
|
mist3rio
New Member

185 Posts |
|
NoX
Moderator

1051 Posts |
Posted - 22/05/2007 : 16:43:20
|
Rikejte mi Terminator ! *usmiva se smerem na Lisku*
Fakt drsný krycí jméno!  |
Lišák A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 22/05/2007 : 18:48:28
|
Chci videt Blacka  |
 |
|
Bumbays
New Member

207 Posts |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 24/05/2007 : 19:44:59
|
quote: Originally posted by Bumbays
http://foto.imperium.cz
...diky Tiborovi za nahrani fotek na web
Ten web nějak blbne a ještě jsem neměl čas se k tomu pořádně dostat. |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 24/05/2007 : 20:27:46
|
Fotecky paradni, skoda ze Terminator nenahodil video z Puckova PvP projevu. 
Edit: Btw. alespon jedina sance, kdyz jsem mel moznost videt prase.
Vzkaz pro Pucka. Taky se podivej, protoze jsi ho ani nepotkal. Ja ti porad rikam, nechlastej.  |
|
Edited by - Shemiramoth on 24/05/2007 20:28:35 |
 |
|
Sir Lukas
Junior Member

544 Posts |
Posted - 25/05/2007 : 08:55:35
|
fotky super, ale ta jedna mi tam chybí Bumbays pošli mi jí :) |
Sir Lukas CzH tolik rostlin a tak málo času... momentálně na poloherním odpočinku (na pařbu a flink stačí půl člověka)
|
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 25/05/2007 : 10:11:40
|
Chybi fotecka z pokoje c.4 :D
Jinak super ;) az Termen zvladne stahnout 7 fotek a jedno video z fotaku, snad mu na to mesic bude stacit, tak to sem snad i nahodi 
Nechci nejak prudit, ale neuvazovalo se na pristi rok uz o nejake zmene mista? ;) |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
mist3rio
New Member

185 Posts |
Posted - 25/05/2007 : 10:55:54
|
Slibuju, ze vecer to uploadnu ;) - jenom bych chtel poprosit, je mozne ty fotky by Bumbays zabalit a dat nekam moznost k downloadu? ;) |
 |
|
Sir Lukas
Junior Member

544 Posts |
Posted - 25/05/2007 : 11:15:59
|
pro změnu místa jsem taky, tady už strašíme 4 rok |
|
Edited by - Sir Lukas on 25/05/2007 11:16:18 |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 25/05/2007 : 11:19:49
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Vzkaz pro Pucka. Taky se podivej, protoze jsi ho ani nepotkal. Ja ti porad rikam, nechlastej. 
Jestli si dobre pamatuju tak za to ze jsem nevidel prase muzes ty :) A za to ze jsem byl jak svinka muzes taky ty nebot jsi to do me lamal pod tlakem.
PS: Veskere skutecnosti a projevy na hlavatici nebyly moje ale meho druheho ja ktere dostatecne prikrml mistr Scrag :) |
WOW - Undead/Warlock [Drakthul] |
 |
|
Sir Lukas
Junior Member

544 Posts |
Posted - 25/05/2007 : 11:32:16
|
quote: Originally posted by pucek
quote: Originally posted by Shemiramoth
Vzkaz pro Pucka. Taky se podivej, protoze jsi ho ani nepotkal. Ja ti porad rikam, nechlastej. 
Jestli si dobre pamatuju tak za to ze jsem nevidel prase muzes ty :) A za to ze jsem byl jak svinka muzes taky ty nebot jsi to do me lamal pod tlakem.
PS: Veskere skutecnosti a projevy na hlavatici nebyly moje ale meho druheho ja ktere dostatecne prikrml mistr Scrag :)
já si myslím že byli tvoje, bo jseš známej notor a hospodskej povaleč  |
|
Edited by - Sir Lukas on 25/05/2007 11:32:35 |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 25/05/2007 : 13:20:27
|
quote: Originally posted by Little
Nechci nejak prudit, ale neuvazovalo se na pristi rok uz o nejake zmene mista? ;)
Nějaký výhrady? Ale myslim, že se Noe s Blackem nebudou zlobit, ujmeš-li se organizace  |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 25/05/2007 : 13:24:09
|
quote: Originally posted by Tragedy Nějaký výhrady? Ale myslim, že se Noe s Blackem nebudou zlobit, ujmeš-li se organizace 
Sam vis Tragedy, ze takhle sem to nemyslel ;)
Bylo to zorganizovano super, prasatko bylo, steaky byly, snidane byla, tataracek (sakra jedl sem ho poprve, to ste mi nemohli rict driv ze ikdyz je to syrovy maso a vejce, ze to chutna takhle? :) ), ubytovani taky. Vsechno v poho. Paradni akce jako vzdy.
Jen me proste napadlo jestli se neuvazovalo o zmene mista ;) |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 25/05/2007 : 13:29:42
|
A myslíš, že po tom co si teď napsal se bude uvažovat o změně místa? 
edit: Na příští rok hlasuju pro termín "půlka června"... byla kosa jaxviňa! |
Edited by - Tragedy on 25/05/2007 13:30:41 |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 25/05/2007 : 14:01:30
|
Vsechno bylo supr, rozhodne /bow Black/Noe. Kosa byla mimoradna o tom zadna, ale musim priznat ze pivo nebylo nic moc. Vim, ze se to nedalo ovlivnit u majitele.  |
|
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 25/05/2007 : 14:40:54
|
Jako o zmene uz uvazujeme ale neni to lehky najit neco co bude splnovat zakladni podminky:
1. ubytovani 40-50 lidi idealne presne jen pro nas, za "rozumnou" cenu 2. v tom samem objektu misto pro chlastani a dobre jidlo zase idelane sezeni venku i uvnitr s moznosti grilovani a hlavne ochotne a tolerantni obsluhy s nami dele posedet
atd ...
Pokud by nekdo o necem podobnem vedel nebo aspon mel tip tak sem s tim v puli prazdnin bude nejaka "VIP" akce tak to hned prubnem  |
Black |
 |
|
Nick
Moderator

455 Posts |
Posted - 25/05/2007 : 16:02:47
|
Myslim ze by bylo dobre aby nekteri zavzpominali na minule srazy spani nekolik km vedro v hospe k nedejchani, nebo dokonce hospu bez spani nebo taky ze vam v 11 reknou ze uz se nevari apod Ono panove nez sem dal dohromady Hlavatici tak jsem se tomu venoval docela dost dni shanenim a zjistovanim-a muzu vam rict ze sehnat neco co by splnovalo vsechny kriteria je totalne nadlidsky vykon a vicemene zazrak kdyz se to povede a to musim rict ze k moji maly radosti jsme musel na Hlavatici nekolikrat ZADARMO jet spravovat strechu |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 25/05/2007 : 19:42:53
|
quote: Originally posted by Nick ...jsme musel na Hlavatici nekolikrat ZADARMO jet spravovat strechu
... tak to snad zase ne ? My tam preci taky nejezdime zadarmo.
Jinak samozrejme nebudeme upirat Nickovi zasluhy za objeveni a organizovani prvni Hlavatice. Naopak dalsi a hlavne tu posledni zarizoval vetsinou pouze Noe. Ja se na te posledni oraganizacne uz skoro nepodilel, preci jen je to uz rutina  |
Black |
 |
|
Nick
Moderator

455 Posts |
Posted - 25/05/2007 : 20:55:31
|
Musim te Blacku zklamat -tak to zase jo Jinak nepsal jsme to kvuli svym zasluham na to kaslu -ale aby si lidi uvedomili ze zorganizovat neco jinyho nemusi byt tak lehky |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 25/05/2007 : 21:38:02
|
sraz byl super, ikdyž jsem letos pobyl jen jeden den
Noemu a Blackovi velké díky :)
jinak Hlavatice má tolik výhod, že najít něco lepšího bude nadlidský úkol, jak už vlastně napsal Nick |
 |
|
Bumbays
New Member

207 Posts |
Posted - 26/05/2007 : 00:48:02
|
quote: Originally posted by Little
Chybi fotecka z pokoje c.4 :D
...radsi jsem ji tam nedaval 
|
Bumbays |
 |
|
erdisk
Moderator

342 Posts |
Posted - 26/05/2007 : 08:12:55
|
jj, vďaka za zorganizovanie, bolo super. Nabudúce ale poprosím vybaviť o 10 stupňov teplejšie počasie. 
|
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 26/05/2007 : 08:50:07
|
quote: Originally posted by erdisk
jj, vďaka za zorganizovanie, bolo super. Nabudúce ale poprosím vybaviť o 10 stupňov teplejšie počasie. 
A co takhle se podivat na Slovensko ?  |
Black |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 26/05/2007 : 10:52:31
|
Pokud jsem to dobře pochopil tak nejezdíme zadarmo, ale cena je, řekněme, přátelská - díky Nickovým aktivitám na střeše.
Změna místa by byla sice zajímavým osvěžením, ale souhlasím že potenciál průseru daleko přesahuje možný přínos z toho že by to bylo někde jinde..
Fakt je že sehnat ubytování, stravu, venkovní posezení a zajímavé okolí za rozumnou cenu pro akce tohohle typu může být fakt problém - a to jsem neabsolvoval žádné z "nepovedených" srazů předtím, jakkoli historky z nich stály za to 
Řeknu to jinak - pár podobných akcí jsem se i organizačně zůčastnil, a obecně se dá říct že:
- dá se sehnat ubytování podobného typu, včetně toho mít "barák sami pro sebe", ale na 99% tam pak nebude nikdo vařit ani čepovat pivo (což bych osobně viděl jako velký problém!) - musely by se dovézt vlastní sudy, a jídlo by bylo přinejlepším formou "závodky" bez výběru. - kapacita nebo standard budou menší - tj buďto 20 lidí, nebo 50 ale na pokojích po patnácti... Nic proti ale představa jak mne v noci přelejzá třeba Demawend pod vlivem mě extra neláká :D - grilovat bysme si museli sami, nebo žrát chleba s paštikou...
Myslím že důvody ke změně nejsou, ale kdybyste po tom extra toužili, tak můžu dát kontakty; nicméně zájemce o změnu by se musel ujmout organizace a zajistit žrádlo.
Začínáte být moc rozmazlený, Hlavatice je zlatá 
Například: http://www.pilnuvstatek.cz/
- max 30 lidí - podstatně horší jídlo v hospodě cca 200 metrů daleko - grilování jedině svépomocí - cena podobná za horší standard...
nebo: http://www.chatadoubravka.cz/
- strava formou "školní jídelny" - pivo tak lahvový.. - žádné grilování
A podobně.
|
Edited by - Marigold on 26/05/2007 11:00:08 |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 26/05/2007 : 11:18:30
|
Terminatore, my chceme puckovo instruktazni video OMFG ! :) |
Darraque [MdK] |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 26/05/2007 : 11:28:53
|
quote: Originally posted by Marigold
Pokud jsem to dobře pochopil tak nejezdíme zadarmo, ale cena je, řekněme, přátelská - díky Nickovým aktivitám na střeše.
Nijak neubírám Nickovi zásluhu za objevení Hlavatice ale přátelská cena je odvislá od rozumné dohody s provozovatelem a tím, že se objednala celá Hlavatice a nemá nic společného s Nickovou aktivitou na střeše - aspoň poslední tři roky po mě nikdo nechtěl zajistit levnější opravu střechy . Nick opravoval střechu majiteli budovy a né provozovateli který si ceny jako nájemce určuje (celkem rozdíl).
Oraganizačně je to celkem easy a v pohodě krom toho, že pár z Vás musíme s Blakem nahánět kvůli včasné úhradě - není to žádná hrůza takže to s přehnanými díky organizátorům zbytečně nepřehánějte 
Hlavatice je po jedné stránce dokonalá a pro nás vhodná - avšak uvědomte si, že nám vždy vyšlo počasí. Děsím se toho, že by chcalo celý víkend a my museli trávit celou dobu v tom sále - pak by mohl být dojem z Hlavatice zcela jiný agrilování by bylo takřka nemožné.
Jsem pro to najít klidně jinou lokalitu vhodnou i na situaci kdy bude počasí nahovno a přesto tam bude mít sraz super atmosféru. Narozdíl od některých z Vás si myslím, že hledání by nemělo být moc složité. Osobně bych se zaměřil na horské boudy a pensionky s kapacitou 40-50 míst. V létě bývají relativně volné a zajistit dobrý jídlo/pití/grilování/obsluhu do pozdních nočních hodin v současné době tvrdé konkurence bych viděl jako reálné. |
Noe
|
Edited by - Noe on 26/05/2007 11:32:36 |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 26/05/2007 : 13:10:02
|
ZK měli sraz tady: http://hotelvalnovka.cz/ Kousek od Benešova = ideální dostupnost pro všechny.
Obecně spokojenost. Spousta místa venku i vevnitř. Grilování. Poměrně ochotní majitelé. Nicméně údajne po prázdninách končí, takže může být vše jinak.
Ale Hlavatice je prostě lépe zajetá a osvědčená. |
 |
|
Nick
Moderator

455 Posts |
Posted - 26/05/2007 : 13:33:21
|
Mary -to byla jen takova vlozka co po tobe vsechno majitel muze chtit hlavne kdyz ty chces polovicni cenu (to jeste netusili kolik jsme toho schopny prochlastat) Neboj Noe ze bych se nechal zneuzivat tak dlouho taky me dosla trpelivost i kdyz ti musim rict ze jsem tam byl i kdyz jsi ten sraz organizoval ty Jedno reseni problemu uz bylo mel jsem delat volne zastreseni stolu venku ale fakt uz jsme nemel nervy to ani pocitat Pokud udela kdokoliv jiny sraz budu jen rad -at si to vyzkousi jen jsem pripomenul ze ne vse byva tak ruzove |
 |
|
Nick
Moderator

455 Posts |
Posted - 26/05/2007 : 13:39:14
|
Samozrejme jak pise Noe tak dalsi ceny uz s tim nemeli nic spolecneho ale nez nas poznali tak delali vikendy svatby a to byl pro ne jisty a perfektni prijem-pri prvni akci museli jednu svatbu odmitnout takze kdyby jim tam prijeal parta studentiku co pijou jednu kolu cely vecer asi by se jim to nelibilo Ale kdyz videli Pulce byla sleva zajistena na leta dopredu |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 26/05/2007 : 18:14:33
|
haha nicku PULEC!!! Kde je tomu konec? A docela me mrzi, ze jsem opet nevidel nekolik lidi ze stary bandy jeste z dob Drachenu. No jo, uz je to vsechno uplne jinak.
Ad horsky chaty - proc se vlastne prestaly delat zimni srazy? Takovy Srni bylo docela fajn (ovsem minus jidlo a nad ranem chlastani pouze z vlastnich zasob). |
 |
|
mist3rio
New Member

185 Posts |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 28/05/2007 : 09:04:25
|
Ted to taham ...... Jestli budu odrovnan na dalsich par dni nikam nejdu, nic neplanuju a budu spitovat svedomi proc a co jsem to za notorika :) Veskere mozne schody smou postavou jsou pouze fikce a video je zkreslene a zmanipulovane :).... |
WOW - Undead/Warlock [Drakthul] |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 28/05/2007 : 11:20:19
|
A to uz ma (rogue) tak 10% HP, coz je tak dva az tri litry....  |
|
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 28/05/2007 : 11:39:07
|
pucek byl skvělej, škoda že jsem u toho nebyl naživo .) |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 28/05/2007 : 11:50:05
|
quote: Originally posted by Nick
Mary -to byla jen takova vlozka ...
Jinak já jsem samozřejmě s měkkým  |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 28/05/2007 : 12:01:30
|
ad změna lokace srazu Osobně bych byl pro, nicméně sám se ve svém okolí ani nepouštím do výzvědných akcí se snahou najít odpovídající místo s camp bonusem do expy, bo už jen při představě lákání již navyklého osazenstva na určitý standard k výpravě za poznáním do dalekých moravských končin zavání sraním si na vlastní hlavu s hrozbou následného virtuálního resskillu v okamžiku, kdyby něco nebylo dle něčích představ.
Nevím no, mně se třeba na Šárce líbilo i bez komfortu hospody u postele - prostě se někam šlo za lepším cílem (pivo je imho lepší cíl než nějaká turistická atrakce), provětraly se půlky, umyly se nohy v potoce ... a ta volnost v kempu ... na hlavatici mám klaustrofobii :)
Letos jsem se nezúčastnil bo RL (a chybělo mi to). |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 28/05/2007 : 12:39:51
|
V tuhle chvilku se to uploaduje ! :p
EDIT : http://files.filefront.com/Hlavaticerar/;7626542;/fileinfo.html Fotek je opravdu jen par, pak jsou dve video s Puckem o jeho PvP skillu ve WoW :)
MAZEC ! :))) Kez bych se alespon nekdy castecne priblizil Puckove stylu a finesam :D |
Darraque [MdK] |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 29/05/2007 : 11:31:53
|
quote: Originally posted by Sorrow
V tuhle chvilku se to uploaduje ! :p
EDIT : http://files.filefront.com/Hlavaticerar/;7626542;/fileinfo.html Fotek je opravdu jen par, pak jsou dve video s Puckem o jeho PvP skillu ve WoW :)
MAZEC ! :))) Kez bych se alespon nekdy castecne priblizil Puckove stylu a finesam :D
to je bez sance vyrovnat se Puckovi |
 |
|
Topic  |
|