Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Cokoliv co se nevejde jinam
 HLAVATICE 2007 18. - 20. května
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 18/05/2007 :  17:10:47  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
uz zase volne misto neni pouze ze soboty dal
dceru si vezme babicka nakonec
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 20/05/2007 :  09:27:42  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Zajimalo by me, v kolik se vcera Black probral a jak vypadal
A kdo prevzal jeho stafetu vecer
Luxusni akce, prase super, tataraky dokonaly... akorat tech 900 za panaky, co jsem platil, mi lehce zhorsilo chut rumu, kterej jsem snidal :)
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 21/05/2007 :  22:11:56  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Zadny zazitky, hodnoceni, atd????

FOTKY???
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2784 Posts

Posted - 22/05/2007 :  10:08:37  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
nj mas recht, fotky sem a za Hlavatici 2006 sem je taky nevidel! Jinak vse probehlo standartne - Výlet na Hrubou Skálu, petangue a minigolf v campu Sedmihorky, 15kg tataráku atd atd atd. Vzdyt to znas

Dorlas
TESO
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 22/05/2007 :  10:48:03  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
Vylet byl fajn...nohy me boli jeste ted :)

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 22/05/2007 :  11:11:41  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Nic takovy jsem nezazil. Patek chlast, sobota bolehlav, pak vyvalenej na Hlavatici a neco jako vylet se me nedotklo.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Sir Lukas
Junior Member

544 Posts

Posted - 22/05/2007 :  13:49:53  Show Profile  Send Sir Lukas an ICQ Message Send Sir Lukas a Private Message  Reply with Quote
fotky omg

Sir Lukas CzH
tolik rostlin a tak málo času...
momentálně na poloherním odpočinku (na pařbu a flink stačí půl člověka)
Go to Top of Page

mist3rio
New Member

darth_vader

185 Posts

Posted - 22/05/2007 :  14:30:40  Show Profile Send mist3rio a Private Message  Reply with Quote
Ja jich mam jenom par - vecer jestli mi doma pujde net tak je nahodim + skvele video "Pucek ve svete PvP!"

Smoke me a kipper, I'll be back in time for breakfast.
http://www.twitter.com/p_smejkal
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 22/05/2007 :  14:34:09  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mist3rio

Ja jich mam jenom par - vecer jestli mi doma pujde net tak je nahodim + skvele video "Pucek ve svete PvP!"

Joo Termene. Videooo.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Go to Top of Page

mist3rio
New Member

darth_vader

185 Posts

Posted - 22/05/2007 :  15:23:20  Show Profile Send mist3rio a Private Message  Reply with Quote
Rikejte mi Terminator ! *usmiva se smerem na Lisku*

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 22/05/2007 :  15:50:23  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidis ja uplne zapomnel na Termose, Gershla a Dorakve.

Go to Top of Page

mist3rio
New Member

darth_vader

185 Posts

Posted - 22/05/2007 :  16:30:25  Show Profile Send mist3rio a Private Message  Reply with Quote
Eventualne "Vy jste ten Traged?!" :P

Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 22/05/2007 :  16:43:20  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:

Fakt drsný krycí jméno!

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 22/05/2007 :  18:48:28  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Chci videt Blacka
Go to Top of Page

Bumbays
New Member

207 Posts

Posted - 24/05/2007 :  19:33:55  Show Profile Send Bumbays a Private Message  Reply with Quote

http://foto.imperium.cz

...diky Tiborovi za nahrani fotek na web

Bumbays
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 24/05/2007 :  19:44:59  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bumbays

http://foto.imperium.cz

...diky Tiborovi za nahrani fotek na web

Ten web nějak blbne a ještě jsem neměl čas se k tomu pořádně dostat.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 24/05/2007 :  20:27:46  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Fotecky paradni, skoda ze Terminator nenahodil video z Puckova PvP projevu.

Edit: Btw. alespon jedina sance, kdyz jsem mel moznost videt prase.

Vzkaz pro Pucka. Taky se podivej, protoze jsi ho ani nepotkal. Ja ti porad rikam, nechlastej.

Edited by - Shemiramoth on 24/05/2007 20:28:35
Go to Top of Page

Sir Lukas
Junior Member

544 Posts

Posted - 25/05/2007 :  08:55:35  Show Profile  Send Sir Lukas an ICQ Message Send Sir Lukas a Private Message  Reply with Quote
fotky super, ale ta jedna mi tam chybí
Bumbays pošli mi jí :)

Sir Lukas CzH
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 25/05/2007 :  10:11:40  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
Chybi fotecka z pokoje c.4 :D

Jinak super ;) az Termen zvladne stahnout 7 fotek a jedno video z fotaku, snad mu na to mesic bude stacit, tak to sem snad i nahodi

Nechci nejak prudit, ale neuvazovalo se na pristi rok uz o nejake zmene mista? ;)

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

mist3rio
New Member

darth_vader

185 Posts

Posted - 25/05/2007 :  10:55:54  Show Profile Send mist3rio a Private Message  Reply with Quote
Slibuju, ze vecer to uploadnu ;) - jenom bych chtel poprosit, je mozne ty fotky by Bumbays zabalit a dat nekam moznost k downloadu? ;)

Go to Top of Page

Sir Lukas
Junior Member

544 Posts

Posted - 25/05/2007 :  11:15:59  Show Profile  Send Sir Lukas an ICQ Message Send Sir Lukas a Private Message  Reply with Quote
pro změnu místa jsem taky, tady už strašíme 4 rok

Sir Lukas CzH

Edited by - Sir Lukas on 25/05/2007 11:16:18
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 25/05/2007 :  11:19:49  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Vzkaz pro Pucka. Taky se podivej, protoze jsi ho ani nepotkal. Ja ti porad rikam, nechlastej.

Jestli si dobre pamatuju tak za to ze jsem nevidel prase muzes ty :) A za to ze jsem byl jak svinka muzes taky ty nebot jsi to do me lamal pod tlakem.

PS: Veskere skutecnosti a projevy na hlavatici nebyly moje ale meho druheho ja ktere dostatecne prikrml mistr Scrag :)

WOW - Undead/Warlock [Drakthul]
Go to Top of Page

Sir Lukas
Junior Member

544 Posts

Posted - 25/05/2007 :  11:32:16  Show Profile  Send Sir Lukas an ICQ Message Send Sir Lukas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pucek

quote:
Originally posted by Shemiramoth

Jestli si dobre pamatuju tak za to ze jsem nevidel prase muzes ty :) A za to ze jsem byl jak svinka muzes taky ty nebot jsi to do me lamal pod tlakem.

PS: Veskere skutecnosti a projevy na hlavatici nebyly moje ale meho druheho ja ktere dostatecne prikrml mistr Scrag :)

já si myslím že byli tvoje, bo jseš známej notor a hospodskej povaleč

Sir Lukas CzH

Edited by - Sir Lukas on 25/05/2007 11:32:35
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 25/05/2007 :  13:20:27  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

Nechci nejak prudit, ale neuvazovalo se na pristi rok uz o nejake zmene mista? ;)

Nějaký výhrady? Ale myslim, že se Noe s Blackem nebudou zlobit, ujmeš-li se organizace

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 25/05/2007 :  13:24:09  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy
Nějaký výhrady? Ale myslim, že se Noe s Blackem nebudou zlobit, ujmeš-li se organizace

Sam vis Tragedy, ze takhle sem to nemyslel ;)

Bylo to zorganizovano super, prasatko bylo, steaky byly, snidane byla, tataracek (sakra jedl sem ho poprve, to ste mi nemohli rict driv ze ikdyz je to syrovy maso a vejce, ze to chutna takhle? :) ), ubytovani taky. Vsechno v poho. Paradni akce jako vzdy.

Jen me proste napadlo jestli se neuvazovalo o zmene mista ;)

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 25/05/2007 :  13:29:42  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
A myslíš, že po tom co si teď napsal se bude uvažovat o změně místa?

edit: Na příští rok hlasuju pro termín "půlka června"... byla kosa jaxviňa!

Tragedy

Edited by - Tragedy on 25/05/2007 13:30:41
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 25/05/2007 :  14:01:30  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Vsechno bylo supr, rozhodne /bow Black/Noe. Kosa byla mimoradna o tom zadna, ale musim priznat ze pivo nebylo nic moc. Vim, ze se to nedalo ovlivnit u majitele.

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 25/05/2007 :  14:40:54  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Jako o zmene uz uvazujeme ale neni to lehky najit neco co bude splnovat zakladni podminky:

1. ubytovani 40-50 lidi idealne presne jen pro nas, za "rozumnou" cenu
2. v tom samem objektu misto pro chlastani a dobre jidlo zase idelane sezeni venku i uvnitr s moznosti grilovani a hlavne ochotne a tolerantni obsluhy s nami dele posedet

atd ...

Pokud by nekdo o necem podobnem vedel nebo aspon mel tip tak sem s tim v puli prazdnin bude nejaka "VIP" akce tak to hned prubnem

Black
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 25/05/2007 :  16:02:47  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Myslim ze by bylo dobre aby nekteri zavzpominali na minule srazy
spani nekolik km vedro v hospe k nedejchani, nebo dokonce hospu bez spani nebo taky ze vam v 11 reknou ze uz se nevari apod
Ono panove nez sem dal dohromady Hlavatici tak jsem se tomu venoval docela dost dni shanenim a zjistovanim-a muzu vam rict ze sehnat neco co by splnovalo vsechny kriteria je totalne nadlidsky vykon a vicemene zazrak kdyz se to povede a to musim rict ze k moji maly radosti jsme musel na Hlavatici nekolikrat ZADARMO jet spravovat strechu
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 25/05/2007 :  19:42:53  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nick
...jsme musel na Hlavatici nekolikrat ZADARMO jet spravovat strechu

... tak to snad zase ne ? My tam preci taky nejezdime zadarmo.

Jinak samozrejme nebudeme upirat Nickovi zasluhy za objeveni a organizovani prvni Hlavatice. Naopak dalsi a hlavne tu posledni zarizoval vetsinou pouze Noe. Ja se na te posledni oraganizacne uz skoro nepodilel, preci jen je to uz rutina

Black
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 25/05/2007 :  20:55:31  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Musim te Blacku zklamat -tak to zase jo
Jinak nepsal jsme to kvuli svym zasluham na to kaslu -ale aby si lidi uvedomili ze zorganizovat neco jinyho nemusi byt tak lehky
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 25/05/2007 :  21:38:02  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
sraz byl super, ikdyž jsem letos pobyl jen jeden den

Noemu a Blackovi velké díky :)

jinak Hlavatice má tolik výhod, že najít něco lepšího bude nadlidský úkol, jak už vlastně napsal Nick
Go to Top of Page

Bumbays
New Member

207 Posts

Posted - 26/05/2007 :  00:48:02  Show Profile Send Bumbays a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

Chybi fotecka z pokoje c.4 :D

...radsi jsem ji tam nedaval

Bumbays
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 26/05/2007 :  08:12:55  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
jj, vďaka za zorganizovanie, bolo super. Nabudúce ale poprosím vybaviť o 10 stupňov teplejšie počasie.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 26/05/2007 :  08:50:07  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by erdisk

jj, vďaka za zorganizovanie, bolo super. Nabudúce ale poprosím vybaviť o 10 stupňov teplejšie počasie.

A co takhle se podivat na Slovensko ?

Black
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 26/05/2007 :  10:52:31  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Pokud jsem to dobře pochopil tak nejezdíme zadarmo, ale cena je, řekněme, přátelská - díky Nickovým aktivitám na střeše.

Změna místa by byla sice zajímavým osvěžením, ale souhlasím že potenciál průseru daleko přesahuje možný přínos z toho že by to bylo někde jinde..

Fakt je že sehnat ubytování, stravu, venkovní posezení a zajímavé okolí za rozumnou cenu pro akce tohohle typu může být fakt problém - a to jsem neabsolvoval žádné z "nepovedených" srazů předtím, jakkoli historky z nich stály za to

Řeknu to jinak - pár podobných akcí jsem se i organizačně zůčastnil, a obecně se dá říct že:

- dá se sehnat ubytování podobného typu, včetně toho mít "barák sami pro sebe", ale na 99% tam pak nebude nikdo vařit ani čepovat pivo (což bych osobně viděl jako velký problém!) - musely by se dovézt vlastní sudy, a jídlo by bylo přinejlepším formou "závodky" bez výběru.
- kapacita nebo standard budou menší - tj buďto 20 lidí, nebo 50 ale na pokojích po patnácti... Nic proti ale představa jak mne v noci přelejzá třeba Demawend pod vlivem mě extra neláká :D
- grilovat bysme si museli sami, nebo žrát chleba s paštikou...

Myslím že důvody ke změně nejsou, ale kdybyste po tom extra toužili, tak můžu dát kontakty; nicméně zájemce o změnu by se musel ujmout organizace a zajistit žrádlo.

Začínáte být moc rozmazlený, Hlavatice je zlatá

Například:
http://www.pilnuvstatek.cz/

- max 30 lidí
- podstatně horší jídlo v hospodě cca 200 metrů daleko
- grilování jedině svépomocí
- cena podobná za horší standard...

nebo:
http://www.chatadoubravka.cz/

- strava formou "školní jídelny"
- pivo tak lahvový..
- žádné grilování

A podobně.

Edited by - Marigold on 26/05/2007 11:00:08
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 26/05/2007 :  11:18:30  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
Terminatore, my chceme puckovo instruktazni video OMFG ! :)

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 26/05/2007 :  11:28:53  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Pokud jsem to dobře pochopil tak nejezdíme zadarmo, ale cena je, řekněme, přátelská - díky Nickovým aktivitám na střeše.

Nijak neubírám Nickovi zásluhu za objevení Hlavatice ale přátelská cena je odvislá od rozumné dohody s provozovatelem a tím, že se objednala celá Hlavatice a nemá nic společného s Nickovou aktivitou na střeše - aspoň poslední tři roky po mě nikdo nechtěl zajistit levnější opravu střechy . Nick opravoval střechu majiteli budovy a né provozovateli který si ceny jako nájemce určuje (celkem rozdíl).

Oraganizačně je to celkem easy a v pohodě krom toho, že pár z Vás musíme s Blakem nahánět kvůli včasné úhradě - není to žádná hrůza takže to s přehnanými díky organizátorům zbytečně nepřehánějte

Hlavatice je po jedné stránce dokonalá a pro nás vhodná - avšak uvědomte si, že nám vždy vyšlo počasí. Děsím se toho, že by chcalo celý víkend a my museli trávit celou dobu v tom sále - pak by mohl být dojem z Hlavatice zcela jiný agrilování by bylo takřka nemožné.

Jsem pro to najít klidně jinou lokalitu vhodnou i na situaci kdy bude počasí nahovno a přesto tam bude mít sraz super atmosféru.
Narozdíl od některých z Vás si myslím, že hledání by nemělo být moc složité. Osobně bych se zaměřil na horské boudy a pensionky s kapacitou 40-50 míst. V létě bývají relativně volné a zajistit dobrý jídlo/pití/grilování/obsluhu do pozdních nočních hodin v současné době tvrdé konkurence bych viděl jako reálné.

Noe

Edited by - Noe on 26/05/2007 11:32:36
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 26/05/2007 :  13:10:02  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
ZK měli sraz tady: http://hotelvalnovka.cz/
Kousek od Benešova = ideální dostupnost pro všechny.

Obecně spokojenost. Spousta místa venku i vevnitř. Grilování. Poměrně ochotní majitelé. Nicméně údajne po prázdninách končí, takže může být vše jinak.

Ale Hlavatice je prostě lépe zajetá a osvědčená.

Tragedy
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 26/05/2007 :  13:33:21  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Mary -to byla jen takova vlozka co po tobe vsechno majitel muze chtit hlavne kdyz ty chces polovicni cenu (to jeste netusili kolik jsme toho schopny prochlastat)
Neboj Noe ze bych se nechal zneuzivat tak dlouho taky me dosla trpelivost i kdyz ti musim rict ze jsem tam byl i kdyz jsi ten sraz organizoval ty
Jedno reseni problemu uz bylo mel jsem delat volne zastreseni stolu venku ale fakt uz jsme nemel nervy to ani pocitat
Pokud udela kdokoliv jiny sraz budu jen rad -at si to vyzkousi jen jsem pripomenul ze ne vse byva tak ruzove
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 26/05/2007 :  13:39:14  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Samozrejme jak pise Noe tak dalsi ceny uz s tim nemeli nic spolecneho
ale nez nas poznali tak delali vikendy svatby a to byl pro ne jisty a perfektni prijem-pri prvni akci museli jednu svatbu odmitnout takze kdyby jim tam prijeal parta studentiku co pijou jednu kolu cely vecer asi by se jim to nelibilo
Ale kdyz videli Pulce byla sleva zajistena na leta dopredu
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 26/05/2007 :  18:14:33  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
haha nicku PULEC!!! Kde je tomu konec?
A docela me mrzi, ze jsem opet nevidel nekolik lidi ze stary bandy jeste z dob Drachenu. No jo, uz je to vsechno uplne jinak.

Ad horsky chaty - proc se vlastne prestaly delat zimni srazy? Takovy Srni bylo docela fajn (ovsem minus jidlo a nad ranem chlastani pouze z vlastnich zasob).
Go to Top of Page

mist3rio
New Member

darth_vader

185 Posts

Posted - 28/05/2007 :  08:12:32  Show Profile Send mist3rio a Private Message  Reply with Quote
V tuhle chvilku se to uploaduje ! :p

EDIT : http://files.filefront.com/Hlavaticerar/;7626542;/fileinfo.html
Fotek je opravdu jen par, pak jsou dve video s Puckem o jeho PvP skillu ve WoW :)

Edited by - mist3rio on 28/05/2007 08:19:44
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 28/05/2007 :  09:04:25  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
Ted to taham ...... Jestli budu odrovnan na dalsich par dni nikam nejdu, nic neplanuju a budu spitovat svedomi proc a co jsem to za notorika :) Veskere mozne schody smou postavou jsou pouze fikce a video je zkreslene a zmanipulovane :)....

WOW - Undead/Warlock [Drakthul]
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 28/05/2007 :  11:20:19  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
A to uz ma (rogue) tak 10% HP, coz je tak dva az tri litry....

Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 28/05/2007 :  11:39:07  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
pucek byl skvělej, škoda že jsem u toho nebyl naživo .)
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 28/05/2007 :  11:50:05  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nick

Mary -to byla jen takova vlozka ...

Jinak já jsem samozřejmě s měkkým
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 28/05/2007 :  12:01:30  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
ad změna lokace srazu
Osobně bych byl pro, nicméně sám se ve svém okolí ani nepouštím do výzvědných akcí se snahou najít odpovídající místo s camp bonusem do expy, bo už jen při představě lákání již navyklého osazenstva na určitý standard k výpravě za poznáním do dalekých moravských končin zavání sraním si na vlastní hlavu s hrozbou následného virtuálního resskillu v okamžiku, kdyby něco nebylo dle něčích představ.

Nevím no, mně se třeba na Šárce líbilo i bez komfortu hospody u postele - prostě se někam šlo za lepším cílem (pivo je imho lepší cíl než nějaká turistická atrakce), provětraly se půlky, umyly se nohy v potoce ... a ta volnost v kempu ... na hlavatici mám klaustrofobii :)

Letos jsem se nezúčastnil bo RL (a chybělo mi to).

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 28/05/2007 :  12:39:51  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
quote:

Fotek je opravdu jen par, pak jsou dve video s Puckem o jeho PvP skillu ve WoW :)

MAZEC ! :))) Kez bych se alespon nekdy castecne priblizil Puckove stylu a finesam :D

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 29/05/2007 :  11:31:53  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sorrow

quote:

MAZEC ! :))) Kez bych se alespon nekdy castecne priblizil Puckove stylu a finesam :D

to je bez sance vyrovnat se Puckovi
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,26 seconds. on eygor Snitz Forums 2000