Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Hon na čarodějnice
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 14/05/2007 :  14:15:51  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

quote:
Originally posted by Almych
ale kdyz jsem cetl nektere posty, tak si tu editaci proste zaslouzili.
Debatovat o forech/moderatorstvi/etice s clovekem ktery ma tento nazor je naprosto zbytecne.

Typuju, ze patris do kategorie lidi, kterych kdyz se po mesici hrani nekdo z novacku zepta na vec ze zacatku hry, tak odpovi RTFM nebo 'ti lidi me uz s tema stupidnima dotazama serou' atp.
Ovsem s tim, ze ty jsi se na stejnou vec ptal pred mesicem nekoho jineho

Cest praci soudruhu cenzuristo.

Etice?
Je vidět že se oháníš věcmi kterým rozumíš a dokonale aplikuješ.
Porposil bych tě teda aby jsi mi z etiketního hlediska rozebral 3 případy.

1.Výše zmíněný od Almycha
včetně tvé reakce
2.Aby jsi se podíval na posty od pana Bladera
a rozberal jakou etiketu hájí, dodržují anebo porušují.
3.Jakou etiketu já hájím a porušuji nebo dodržuji, pokud mu ten post locknu a napíšu termín kdy ten post jde do koše.

Doufám že se naprosto doplníme ve výsledcích jaké vyplývají, inu?

Haven and Hearth follower

Edited by - Sidinus on 14/05/2007 14:19:42
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 14/05/2007 :  14:34:00  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sidinus
Etice?
Je vidět že se oháníš věcmi kterým rozumíš a dokonale aplikuješ.
Porposil bych tě teda aby jsi mi z etiketního hlediska rozebral 3 případy.

Omlouvám se, opravdu nechci rejpat, protože vím kam tím míříš, ale je přeci velký rozdil mezi etikou a etiketou :)

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/05/2007 :  14:53:16  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Etika nebo etiketa? to my zlodějové neznáme. Myslím, že mluvím za celý cech zlodějů, když se zeptám podle jakých pravidel se toto forum ubírat a jaký postoj zaujme moderátor.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 14/05/2007 :  15:01:10  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Etika nebo etiketa? to my zlodějové neznáme. Myslím, že mluvím za celý cech zlodějů, když se zeptám podle jakých pravidel se toto forum ubírat a jaký postoj zaujme moderátor.

Děje se na tomto foru něco nepatřičného ?
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/05/2007 :  15:33:34  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:

Kromě toho, že jsem v této sekci nikde nečetl pravidla a funkce moderatora byli zbaveni lidé, kteří za něco stáli, se tu vůbec nic neděje.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/05/2007 :  15:56:31  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kromě toho, že jsem v této sekci nikde nečetl pravidla ...

RTFM

http://www.imperium.cz/forum/forum.asp?FORUM_ID=193

Edited by - VT on 14/05/2007 15:57:02
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/05/2007 :  16:09:38  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Tak takhle dole jsem vživotě nebyl. Díky za odkaz :D

7. V komunitě by měl být zachován nějaký respekt. Opakovaný flame není žádoucí. Pokud někdo nerespektuje názory druhého, dostane upozornění. Pokud bude upozornění ignorovat, bude smazán. O zamčení/smazaání může rozhodnout administrátor/moderátor bez upozornění.

8. Pokud byl Vámi založený topic přesunut případně smazán, zeptejte se přímo moderátora. Nezakládejte další posty typu Proč byl tenhle post přesunut/smazát. Tyto posty budou automaticky mazány a postující dostatně upozornění. Moderování není až na vyjímky věcí k diskuzi.

Edit: To že někdo někoho přirovnává k fašistovi nebo komunistovi se dá jednoznačně brát jako nerespekt nebo urážka..

Edited by - Azkaban on 14/05/2007 16:11:00
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 14/05/2007 :  16:10:38  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Pravidla fora jsou společná pro všechny sekce.
"lidé, kteří za něco stáli". Promiň, ale toto může být relativní pojem. A jak sis všimnul, tento názor zastáváš ty a možná ještě 2 další lidé. Takže velmi výrazná menšina.

A teď bych rád jenom upřesnil větu výše, jelikož nechci urážet bývalé moderátory a formulaci jsem použil jen z důvodu, aby to pro tebe bylo více jasné.
Sidinus i Eki se o sekci LOTR starali a starají hezky. Jejich Informace a odpovědi jsou dobré, líbí se mi i styl psaní třeba Sidiuse. Vážím si například RP věcí, které dělají v guildovním foru.
Ale stejně pořád zastávám názor, že by se to s mazáním a hlavně editací postů někoho jiného nemělo přehánět. dám příklad z Warhammer fora, kde si to kontroluje Shemiramoth. Vládne tam vcelku tvrdší rukou, maže nic neříkající příspěvky atd. Ale lidé si neztěžují. Není důvod tedy něco měnit. navíc musím říci, že Shemi má tak nějak cit pro to, co je vhodné smazat, co nechat jako odstrašující příklad, co přejmenovat, co zamknout.
Věřím, že záměry Sidiuse, Ekiho a dalších byly velmi dobré, jen prostě se to nějak vymklo z rukou. Pokud někdo hledá čisté a balastem nezatížené informace, tak stejně otevře stránky jako Allakhazam a podobně. Myslím si, že forum je i o takovém obecném pokecu. Pokud si někdo založí topic o nějakém problému v LOTRO a následně se rozumným způsobem debata odkloní, nemyslím si, že je úplně bezvýhradně nutné hned topic smazat, zamknout, zeditovat. Ano, existuje spousta balastu, který si to zaslouží, ale část postů je, že si lidé chtějí popovídat. Mažte si klidně sprosté posty, mažte posthunty, zamykejte nesmyslné dotazy, ale vždy bych nechal na posouzení vlastní rozum, jestli se z toho snažit udělat "čisté, blýskavé forum" a nebo normální debatu mezi lidmi se stejnými zájmy.
Existují tady sekce, které se na přání zakládají a dají se brát také jako takový filtr, který určuje, kde bude forum vedené trošku odlišně, kde bude informační část a tak podobně.
Ono totiž mi přijde, že člověk může být super přispěvovatel, ale pro moderátora nemá cit, může být skvělý moderátor ale moc toho nepíše, může být dobrý v obojím nebo v ničem. Opět opakuji, že nechci snižovat kvalitu bývalých moderátorů a jejich práce jako přispěvatelů byla dobrá. Jen si myslím, že o moderování by to chtělo uvažovat trošku jinak. Nebráním se tomu je udělat znovu moderátory, pokud tak nějak vyslechnou "hlas lidu" a budou se snažit posuzovat příspěvky tak nějak s nadhledem.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 14/05/2007 :  16:11:31  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak takhle dole jsem vživotě nebyl. Díky za odkaz :D

7. V komunitě by měl být zachován nějaký respekt. Opakovaný flame není žádoucí. Pokud někdo nerespektuje názory druhého, dostane upozornění. Pokud bude upozornění ignorovat, bude smazán. O zamčení/smazaání může rozhodnout administrátor/moderátor bez upozornění.

8. Pokud byl Vámi založený topic přesunut případně smazán, zeptejte se přímo moderátora. Nezakládejte další posty typu Proč byl tenhle post přesunut/smazát. Tyto posty budou automaticky mazány a postující dostatně upozornění. Moderování není až na vyjímky věcí k diskuzi.

Edit: To že někdo někoho přirovnává k fašistovi nebo komunistovi se dá jednoznačně brát jako nerespekt nebo urážka..

To sis quotnul jako sekci, která se týká tebe? :)
Mimoto doufám, že jsi přečetl můj první post dobře. já nikoho nepřirovnávám, já jen tlumočím slova, co mi kdo napsal. A vzhledem k tomu, že to nenapsal na forum, neodporuje to nijak pravidlům. Ano, je to kličkování, ale pokud se dívám, tak sis se slovíčky začal hrát ty sám jako první. tak se nediv, že také slovíčkařím.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/05/2007 :  16:17:33  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Khostri - víc co by mě zajímalo jestli někdo s moderátorama před tím než jim byla odebrána funkce mluvil o věcích, které dělají podle "většiny" špatně. Víš jak to myslím jako s pozice šef a podřízený. Chápu, že ten komu to forum patří si tu může dávat moderátory podle libosti, ale jen by mě zajímalo mluvil jsi s nima o tom, že je tu ten a takový problém a to aby na tom zapracovali?

Já toto forum navštěvuji každý dne protože se v práci nudím a vážně si nemyslím, že by nějak něco extra smazali.. jednou jsem si všiml, že nějaké téma chybělo do kterého jsem přizpíval a ještě si vzpomýnám na incident s tím, že chtěl někdo udělat zváštní topic seznamu hráčů na každý server...
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/05/2007 :  16:20:48  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri
To sis quotnul jako sekci, která se týká tebe? :)
Mimoto doufám, že jsi přečetl můj první post dobře. já nikoho nepřirovnávám, já jen tlumočím slova, co mi kdo napsal. A vzhledem k tomu, že to nenapsal na forum, neodporuje to nijak pravidlům. Ano, je to kličkování, ale pokud se dívám, tak sis se slovíčky začal hrát ty sám jako první. tak se nediv, že také slovíčkařím.

No, to byla narážka spíš na chování Atronach.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 14/05/2007 :  16:23:37  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Boze uz to nereste

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/05/2007 :  16:25:25  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Vyřešil bych to jako chlap s chlapem.. u piva :D
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 14/05/2007 :  16:25:39  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:

Khostri - víc co by mě zajímalo jestli někdo s moderátorama před tím než jim byla odebrána funkce mluvil o věcích, které dělají podle "většiny" špatně. Víš jak to myslím jako s pozice šef a podřízený. Chápu, že ten komu to forum patří si tu může dávat moderátory podle libosti, ale jen by mě zajímalo mluvil jsi s nima o tom, že je tu ten a takový problém a to aby na tom zapracovali?

Já toto forum navštěvuji každý dne protože se v práci nudím a vážně si nemyslím, že by nějak něco extra smazali.. jednou jsem si všiml, že nějaké téma chybělo do kterého jsem přizpíval a ještě si vzpomýnám na incident s tím, že chtěl někdo udělat zváštní topic seznamu hráčů na každý server...

Ne nemluvil. byla to okamžitá reakce, když jsem dostal už několikáté ICQ. Nemluvil jsem ani s Gabrielem, jestli to chce moderovat. bral jsem to sice jako dočasné řešení, Gabeho bych rád nechal trvale, rozhodnutí o tom, jestli se sidius, Eki a Miky chtějí moderování dál věnovat nechám na nich.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 14/05/2007 :  16:52:57  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Pořád jsem nedostal odpověď na otázku, jestli se v LOTRO sekci děje něco nepatřičného.

Jako že jestli je tu nějaký zaspamovaný topic urážkama, nesmyslama, off topikama a já nevím jaké ještě noční můry tu byly jmenovány.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 14/05/2007 :  17:00:15  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pořád jsem nedostal odpověď na otázku, jestli se v LOTRO sekci děje něco nepatřičného.

Jako že jestli je tu nějaký zaspamovaný topic urážkama, nesmyslama, off topikama a já nevím jaké ještě noční můry tu byly jmenovány.

Hmmm, tot otazka moderatora za vsechny prachy. Misto aby moderoval, ceka az nekdo nekoho naprasi. To uz tu nemusi byt zadny moderator.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 14/05/2007 :  17:07:09  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hmmm, tot otazka moderatora za vsechny prachy. Misto aby moderoval, ceka az nekdo nekoho naprasi. To uz tu nemusi byt zadny moderator.

A děje teda nebo ne ? Herdek dočkám se odpovědi na otázku ?
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/05/2007 :  17:11:55  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Rád bych tě upozornil na to, že na tvou otázku bylo již odpovězeno o několik postů nahoře tak se prosím nadechni - vydechni a směle do čtení. Pokud má odpověď na tvou otázku nebyla podle toho jak jsi si přál tak se velice omlouvám, ale nemohu jinak sloužit ;)

Edit: můj post je pátý od zhora ;) kdyby jsi to nemohl najít.

Edited by - Azkaban on 14/05/2007 17:13:15
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 14/05/2007 :  17:16:57  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Ano přesně tak, já bych byl rád, aby si toho všimli i ostatní. Hon na čarodějnice, který tu někteří předvedli byl naprosto zbytečný a úděsně dětinský.

Tak až přijde další nelotrovské téma, dám tomu nějaký nový zábavný název a můžete to zase pořádně rozjet.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/05/2007 :  17:27:02  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
...

Zajímé postřech.

Můj postřeh je takový, že místo toho aby jsi vymejšlel zajímavý název jsi se mohl k tomuto honu na čarodejnice přidat a říct svůj názor na práci tvých exkolegů. Dále jsi také mohl tento topic přejmenovat na: O práci adminů nebo něco podobného, aby se mohli k tomuto tématu vyjádřit více uživatelů tohoto fora. Protože jak tu již zaznělo toto forum je děláno pro lidi a ne fašistické moderátory.

V tomto foru se střetli 2 tábory jedni měli názor takový, že moderátoři nejednali dobře a druzí kteří je obhajovali. Celkem bych řekl, že se ta diskuze vedla v dobrém tonu a až na občasné hrubší souvětí sme si každej řekli co sme chtěli. Moderátoři dostali tu šanci chopit se znova své práce s tím, že se můžou zamyslet na svým stylem moderování a myslím, že jsou obě strany spokojené.

Toď vše k dětinskému honu na čarodejnice ;)
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 14/05/2007 :  17:43:17  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:
...
Toď vše k dětinskému honu na čarodejnice ;)

Hmm, a co když těma čarodejnicema nemyslel exmoderátory, nýbrž přispěvatele páchájící ty nepříčetnosti, které se musí okamžitě těžce zmoderovány?

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 14/05/2007 :  17:49:24  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
No mozna to ted resite zbytecne, chtelo by to pockat na novou verzi fora a pokud tam bude mozne presouvani postu, tak by se pak spousta flamu/diskuzi o nicem/atp.. mohla presouvat treba do ted nevyuzivane sekce Pokec a mazat by se nemuselo nic. Myslim ze takhle by byly spokojeny obe skupiny :)

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 14/05/2007 :  17:53:40  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
jako osoba navstevujici delsi dobu toto forum...a rado si ctouci i tuto sekci...tak mi prislo ze novi moderatori byli az prilis horlivi a trochu ucty k prispevatelum by jim prospelo...

nekteri z vas maji takove zvlastni cenzorske manyry...a ano ma je i shemiramoth...ono to vcelku az tak nevadi...diskusnich for/informaci po internetu je tolik, ze je uplne jedno jestli jedno z diskusnich for zanikne(a forum bez prispevku je mrtve forum)...
coz si ale myslim, ze neni tak uplne v puvodnich umyslech zakladatelu

no mmo
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 14/05/2007 :  18:02:34  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Kdyby nekteri prispevatele meli uctu ke ctenarum, tak by vubec neprispivali a nemuselo se nic mazat.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 14/05/2007 :  18:44:34  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdyby nekteri prispevatele meli uctu ke ctenarum, tak by vubec neprispivali a nemuselo se nic mazat.

jooo to mas jako s novinama v CSSR koncem 80 let - prispevatele (novinari) uz meli tak dokonaly "smysl pro slusnost" (cti autocenzuru) ze placenj cenzor uz ani nemusel nic delat

(musim rict ze tva predstava "dokonaleho" fora kde prispivaji jen slusni a RP uvedomeli hraci ve mne budi nalehave nutkani podivat se podruhe na svou veceri...)

Mozna ze to nekomu prijde divne - ale fora jsou zalozena na tom, ze do nich lide pisou sve nazory - a jini lide s nimi vedou dialog. Nejsou zalozena na tom, ze nekdo smaze to co se mu nelibi.

Na imperiu byla vzdy znacna mira offtopicu - a presto bych rekl ze jde o nejnavstevovanejsi MMORPG fora n CZ/SK...
Pokud ma nekdo nalehavou touhu masirovat si ego a diktovat lidem o cem a jak se chteji bavit tak bych by povdecen aby tak konal jinde.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 14/05/2007 :  18:49:40  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
dám příklad z Warhammer fora, kde si to kontroluje Shemiramoth. Vládne tam vcelku tvrdší rukou, maže nic neříkající příspěvky atd. Ale lidé si neztěžují. Není důvod tedy něco měnit. navíc musím říci, že Shemi má tak nějak cit pro to, co je vhodné smazat, co nechat jako odstrašující příklad, co přejmenovat, co zamknout.

No já mám Shemiho rád :-), asi proto že je to taky brňák, a i přesto forum warhammeru téměř nečtu. Protože je vše narváno v jednom imbasupertopiku na všechno tak nemám náladu se tím louskat abych našel třeba info o rasách nebo o povoláních nebo nějaká ingame videa.

A myslím si, že to je nejen můj pohled na věc. Takže super moderované fórum tvrdou rukou, které čte málo lidí. To je cíl ?
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 14/05/2007 :  19:14:48  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Krucinal, cele to vzniklo hlavne kvuli topicu pana Bladera. Ten clovek nemel ani tolik slusnosti, ze si precte manual. Polozil zcela zbytecny dotaz, ktery mu byl zodpovezen. On presto pokracoval v kladeni nesmyslnych dotazu a proto Sidinus ten topic zamknul, pricemz na to dopredu upozornil. Ja nejsem pro bezhlave mazani topicu, ale pro mazani tech zbytecnych s nulovou informacni hodnotou. Khostrimu napsalo par lidi, ze se tu deje neco spateneho a on aniz by poradne zjistil situaci rovnou zmenil moderatora na cloveka, o kterem si dle jeho poslednich prispevku myslim, ze je mu uplne fuk co se tu deje.
Ano jsem neprijemny na lidi, kteri me okradaji o muj cas tim, ze se ptaji na veci, ktere by si meli a mohou zjitit sami. Takove lidi zacnu ignorovat, coz vedu k dojmu, ze jsem arogatni svine, ktera se s nikym nebavi. To mi rekla jedna nepoucitelna kolegyne v praci a o tu praci mym pricinenim bleskove prisla.
Kdo se chova slusne ke me, docka se stejneho chovani od mne. Kdo tak necini se zlou se potaze.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 14/05/2007 :  19:21:42  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Je to jinak Gabe. Warhammer online topic, byl uz vytvoreny, aniz bych do nej nejak zasahoval (presunul se z Pripravovanych her do vlastniho fora). Drtiva vetsina prispevku byla informativni charakteru, takze se topic sam nasmeroval do pozice "Warhammer News". To ze je takovy big, se nedalo nijak ovlivnit. Kdyz budu mit moznost presouvat posty, tak tomu ty dve az tri hodiny klidne venuju a velice rad ti vytvorim samostatne casti s videi atp a tim padem zvysim prehlednost. Co vic bych mohl delat?

Ja se jenom snazim predejit posthuntu a offtopicu. Nic vic. Ano smazani guild beta topicu byl asi extrem, to priznavam, ale stejne jako te nebavi procitat imbasupertopik, urcite by te nebavilo procitat topic s nazvem Warhammer videa, ve kterym by mezi linky bylo plno flamu, + jednicek a offtopicu.

Navic nevim, kde jsi prisel na to, ze to nikdo necte. :-)

Edit: Jeste dodatek. Puvodni Warhammer online topic jsem promazaval o vsechny veci, ktere se netykaly Warhammeru. Kdybych to neudelal, tak je z toho topic, ktery je jeste o 10 stran vetsi. Udelal jsem proste co slo, aby to bylo mensi, nez bylo puvodne. Nic vic nejsem schopen.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 14/05/2007 19:26:30
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 14/05/2007 :  19:33:09  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
4Almych: ses vedle. Rekl bych, ze posledni kapka bylo Sidinovo (omlouvam se pokud to sklonuji spatne) "je tato guilda stale aktivni" kde sem mu odepsal znacne rypavou odpovedi a celej ten topic nakonec vyustil ve zmenu moderatoru.

4Shemi: ad WH forum, urcite to cte dost lidi :) ale je fakt ze by to chtelo trosku roztridit a zprehlednit. Treba nejakej sticky topic na videa a screeny + nejakej topic, kde by bylo nejaky ucelenejsi info o rasach a povolanich by taky bodnul, takhle v tom general topicu neco najit je peklo.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 14/05/2007 :  19:33:44  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Je to jinak Gabe. Warhammer online topic, byl uz vytvoreny, aniz bych do nej nejak zasahoval (presunul se z Pripravovanych her do vlastniho fora). Drtiva vetsina prispevku byla informativni charakteru, takze se topic sam nasmeroval do pozice "Warhammer News". To ze je takovy big, se nedalo nijak ovlivnit. Kdyz budu mit moznost presouvat posty, tak tomu ty dve az tri hodiny klidne venuju a velice rad ti vytvorim samostatne casti s videi atp a tim padem zvysim prehlednost. Co vic bych mohl delat?

Ja se jenom snazim predejit posthuntu a offtopicu. Nic vic. Ano smazani guild beta topicu byl asi extrem, to priznavam, ale stejne jako te nebavi procitat imbasupertopik, urcite by te nebavilo procitat topic s nazvem Warhammer videa, ve kterym by mezi linky bylo plno flamu, + jednicek a offtopicu.

Navic nevim, kde jsi prisel na to, ze to nikdo necte. :-)

Edit: Jeste dodatek. Puvodni Warhammer online topic jsem promazaval o vsechny veci, ktere se netykaly Warhammeru. Kdybych to neudelal, tak je z toho topic, ktery je jeste o 10 stran vetsi. Udelal jsem proste co slo, aby to bylo mensi, nez bylo puvodne. Nic vic nejsem schopen.

Shemi, já jsem nenapsal, že to nikdo nečte, dokonce jsem ani nepsal, že to čte málo lidí, byla to řečnická otázka a nenápadným podtextem.

Znovu - já nemám nic proti mazání zjevných offtopiců nebo různých forem provokací, jen na tomhle fóru jsem smazal poslední tři topiky od jednoho nejmenovaného nicku a pár topiců promazal, ale znáš to - všeho s mírou :-)
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 14/05/2007 :  19:40:18  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
To Mike: Ja to vim, ale nemuzu presunout prispevky do jineho topicu. Jako klidne to vytvorte/vytvorim, a pak to hodim sticky, ale ty uz postnute veci, budou muset zustat v tom "generalu".

To Gabe: Njn, miru, tak toho znam a obcas neznam.

Edit: Zitra si odchytnu na ICQ Khostriho a zjistim, jestli to bude mozne na novym foru. Pak bych to udelal dodatecne.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 14/05/2007 19:42:03
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/05/2007 :  19:50:36  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Krucinal, cele to vzniklo hlavne kvuli topicu pana Bladera. Ten clovek nemel ani tolik slusnosti, ze si precte manual. Polozil zcela zbytecny dotaz, ktery mu byl zodpovezen.

Zadny uceny z nebe nespadl. Vis kulovy jak je Blader starej. Muze mu bejt klidne 10 let.

Mam vetsi problem s vasima RTFM postama nez s jeho (jednoduchym) dotazem ke hre (skillbar - prvni page tohoto threadu).

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 14/05/2007 :  21:38:41  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Debata nevznikla kvuli postu Bladera. Jednim s vetsich veci byly posty typu Je tato guilda stale aktivni, dalsi veci bylo editovani postu, kdy si Sidinus dopisoval s VT pres jeho jeden post tak, ze si vzajeme editovali telo postu a psali si "SMSky" - do toho jsem zasahl neviditelnym editem a ty jejich SMSky jim smazal.
Blader se ptal na vec z manualu, ale jak je videt s obsahu topicu, naseldne to nejak vyresil, takze na druhou stranu to nemuselo byt vubec tim, ze nevedel jak, ale ze to opravdu neslo. Napriklad.

Presouvani postu na novem foru: Nevim, nejsem si jistej, zkusim. NEvim, jestli jsou odpovedi na nejaky post jako samostatne polozky v databazi, u kterych se da prehodit link, k cemu se vztahujji, nebo jestli je to jako tady, kdy položkou je pouze první post a ostatní jsou odpověďmi na něj a nejdou přesunout mimo vlákno.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 14/05/2007 :  21:43:49  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
... Takove lidi zacnu ignorovat, coz vedu k dojmu, ze jsem arogatni svine, ktera se s nikym nebavi. To mi rekla jedna nepoucitelna kolegyne v praci a o tu praci mym pricinenim bleskove prisla.
Kdo se chova slusne ke me, docka se stejneho chovani od mne. Kdo tak necini se zlou se potaze.

No vidis, to je zrovna krasny priklad povahy. Diky, ze ses nam sveril. Predpokladam, ze se citis hrozne spravedlive a spravne. Neuvazujes asi o tom, ze by byla chyba jinde, nez v te kolegyni. podobne, jako se citis v pravu zde a ani te nenapadne, ze nekdo muze mit jiny nazor a mozna dokonce i spravnejsi. Samozrejme bez znalosti situace je to vareni z vody, ale pokud jsi to sem psal, abys utvrdil svuj obrazek pana spravedliveho, tak mam pocit, ze tento post byl trosku kontraproduktivni.
Nevim potom, jestli ma cenu o necem diskutovat.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 14/05/2007 :  22:20:42  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
... Takove lidi zacnu ignorovat, coz vedu k dojmu, ze jsem arogatni svine, ktera se s nikym nebavi. To mi rekla jedna nepoucitelna kolegyne v praci a o tu praci mym pricinenim bleskove prisla.

No vidis, to je zrovna krasny priklad povahy. Diky, ze ses nam sveril. Predpokladam, ze se citis hrozne spravedlive a spravne. Neuvazujes asi o tom, ze by byla chyba jinde, nez v te kolegyni. podobne, jako se citis v pravu zde a ani te nenapadne, ze nekdo muze mit jiny nazor a mozna dokonce i spravnejsi. Samozrejme bez znalosti situace je to vareni z vody, ale pokud jsi to sem psal, abys utvrdil svuj obrazek pana spravedliveho, tak mam pocit, ze tento post byl trosku kontraproduktivni.
Nevim potom, jestli ma cenu o necem diskutovat.

No já to raději už ani nekomentoval.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 14/05/2007 :  22:38:39  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Snad jen - to je hnus velebnosti...

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 14/05/2007 :  23:42:15  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:

..... Takove lidi zacnu ignorovat, coz vedu k dojmu, ze jsem arogatni svine, ktera se s nikym nebavi. To mi rekla jedna nepoucitelna kolegyne v praci a o tu praci mym pricinenim bleskove prisla.
Kdo se chova slusne ke me, docka se stejneho chovani od mne. Kdo tak necini se zlou se potaze...

Myslím že tato almychova věta byla nejspíš špatně pochopena, ale nepopírám a zmateně, pobuřujíce do textu zabořena tak že vyčnívá vykládám si jí takto : Almych nepoukazuzje na své chování ale na chvoání oné kolegyně která mu z nedaného důvodu řekla že je Arogantní prase . Neboli nejspíš mu nějak vynadala a on pak kolegyni napomohl k odchodu.

Jistě uznáte že soudit podle této věty duši a osobnost člověka je takové-dosti útočné ,avšak možná i oprváněné jak už myslím někdo tady psal .. Stejně jako u jiných věcí u tohoto nevíme detaily. Které nám můžou leč malé opravdu obrátit názor minimálně o 90 stupnů.

Tedy nikoliv jako popis svého charakteru.
Pravdou ale je že tento úryvek byl zadán do textu v podstatě bez příčšiny a bez ukázky "čeho je to ukázkou" Což může působit zmateně.

A tedy->

K tomuto tématu se z mé strany nebudu nikterak #1090;#1092;#1074;8#1076;#1091; vyjadřovat , nebot to co jsem se chtěl dozvědět jsem se dozvěděl a jakékoliv další řešení vzhledem k velmi neštastné úrovni některých nařčení/výroků budu nadále pokud bude vůbec potřeba probírat pouze s Khostrim.

Haven and Hearth follower

Edited by - Sidinus on 14/05/2007 23:43:57
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 15/05/2007 :  06:29:49  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

2 Atronach: Víš děkuj bohu za ten dar, že z jedné věty dovedeš poznat celého člověka. Já s Almychem hraju v guildě a vždy rád poradil a rozhodně ne stylem, který zde říkáš viz. RTFM.

Atronach podle tvých postů se mi tu rýsuje někdo kdo má za heslo Kdo nejde se mnou jde proti mě.. tak a kdo je větší komunista?

Nejlepsi zpusob jak odlakat pozornost od vaseho problemu s cenzurou na forech, je zautocit na jineho cloveka nejakym zpusobem na hony vzdalenym puvodnimu tematu.

Peknej pokus ale na me to nezkousej.

Bavime se od zacatku o cenzure fora o tom, ze mazani prispevku a hlavne jejich editace je prasarna nejvetsiho kalibru. Cenzuru uz jsme tady meli a dlouho a praktikovali ji komuniste. Tam se uspesne radi lide kteri se chovaji stejne - SAMI, nepotrebuji poznat celeho cloveka, staci jak se sam prezentuje zde na forech.

Hezky den.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Edited by - Atronach on 15/05/2007 07:01:53
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 15/05/2007 :  07:00:43  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

Krucinal, cele to vzniklo hlavne kvuli topicu pana Bladera.

Lez.
Cele to zacalo umyslnym mazanim topiku ktere mohly znevyhodnit necleny Anaruth order. Ve kterych se psalo o hracich na jinem serveru.
Pokracovalo to editaci postu snad v polovine prispevku ktere vam nevoneli.

quote:
Promin ale ja si na forech hodlam dopisovat s ostatnima lidma o nejake konkretni hre. Ne o tom koho jsi vyhodil z prace nebo kolik jsi smazal nebo zeditoval prispevku.

To ze se moderatorem stal nekdo starsi (v ramci fora mysleno) a zkusenejsi kdo ma k uzivatelum UCTU a vi co znamena slovo DISKUZE, jsem uvital s velkou radosti. Uz se nemusim diky bohu bat, ze napsany dotaz druhy den na forech nenajdu.

Predstava ze mi nekdo ve Vanguard sekci smaze prispevek protoze napisu kuprikladu ze Necro je overpowered me desi hruzou.

Do fora o warhammeru jsem se podival a ikdyz me to zajima, uz to neudelam a radeji budu info hledat jinde.

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 15/05/2007 :  07:25:58  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

Do fora o warhammeru jsem se podival a ikdyz me to zajima, uz to neudelam a radeji budu info hledat jinde.

to by byla skoda, myslim, ze se shemiramothem se da rozumne mluvit a k nejakemu kompromisu se casem dojde :-) navic co cekas od fora hry, ktera je rok vzdalena...

no mmo
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 15/05/2007 :  08:42:36  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Absolutne jste nepochopili, co jsme tou vetou chtel vyjadrit. Bylo to o tom, ze ta zenska nemela snahu pochopit cokoli, co jsem se ji s kolegou snazil vyzvetlit. Kdyz jsem ji po 101 vysvetloval to same a jeji odpoved znela "Ja se to ucit nebudu, stejne to nepochopim", tak jsem ji rekl at uz mi nevola, ze ja ji delat poskoka nebudu. Nacez zacala trousit po baraku nepekne pomluvy, tak jsem dal rec s reditelem a pani chytra lelela jak tryskac.
A vubec, tohle uz je diskuze o nicem. Delejte si o me nazor jaky chcete, je mi to total ukradeny. Ti co me znaji z SWG a nebo ted z LOTRO, tak verim tomu, ze me berou jako uplne normalniho cloveka.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 15/05/2007 :  09:00:00  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric
navic co cekas od fora hry, ktera je rok vzdalena...

Ze by diskuzi? Postrehy hracu bety, odkazy na info ktere nekdo nekde nasel atd atd. Je toho dost a klidne by tohle mohlo byt v XX topicich byt by tam byl jeden nebo dva prispevky.

Jenomze ...

Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 15/05/2007 :  09:13:53  Show Profile Send Bajaja a Private Message  Reply with Quote
Na to, jak zkušení diskutéři zabředávají do nesmyslných pokusů o vyřešení nespravedlnosti na netu je celkem bezútěšný pohled. Opakuje se to na všech fórech bez výjimky - samozřejmě nejen na Imperiu. Pochopte, že dokonalé vysvětlení postojů a pohnutek pro jednání pomocí internetové diskuze prostě nefunguje. Ono to často nefunguje ani z očí v oči.

V zápalu diskuze často opomínáte tu nejzákladnější volbu, kterou máte : nečinnost. Tím myslím odolat svrbění prstů a nepsat tzv."pádné odpovědi" aneb volně přeloženo "jediné, co dělám já je správné".

Jinými slovy - opět dohody nedosáhnete. Vy "uražení" se ještě více urazíte a vy "spravedliví" budete dál říkat, jaký "jsou lidi svině".

Nikoho necituji, ani nemám na mysli nikoho konkrétního.
Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 15/05/2007 :  09:27:45  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
mlatite tu prazdnu slamu (:

I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time.
(Omnius Evermind)
---------------------------
Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 15/05/2007 :  09:37:14  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Nic, ja se celkem bavim, kdyz to tu ctu.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 15/05/2007 :  09:43:10  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Spojuje nás jedna věc a to láska k Online hrám. Vím, že někdy se prostě musíme pohádat a tím jaksi pročistit vzduch. Pojdme se spíš pobavit o tom jakou máte představu o práci moderátora.

Já bych práci moderátora viděl v tom, že bude moderovat (nečekaně) a to tak, že bude svými posty usměrňovat diskuzy. Popřípadě i editovat něčí názvy topicu když to bude v rozporu s dobrými mravy nebo obecnými pravidli tohoto portálu.

Co se editace postů týká - ano ale jen jako komentáře s jasně odlišným písmem (třeba v barvě krve)

Na závěr. Pojďme svou energii využít tak, že toto forum naládujeme informacemi pro generace ať po nás něco zbude:D
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 15/05/2007 :  10:15:17  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Co se editace postů týká - ano ale jen jako komentáře s jasně odlišným písmem (třeba v barvě krve)

NO WAY!

Proboha kde se ve vas ta chut neustale neco nekomu prznit bere?!

-Existuje REPLY kde muze kdokoliv tj. i moderator vyjadrit sve pripominky k pisateli nebo konkretnimu postu.

-Existuje ban, ktery muze dostat nekdo kdo se zavazne provini (treba linky na kradeny software, na expoity k hram atp).

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 15/05/2007 :  10:21:51  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
...na expoity k hram atp).

Nešla by ta diskuze vést bez emocí?
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 15/05/2007 :  10:35:30  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
...na expoity k hram atp).

Nešla by ta diskuze vést bez emocí?

Emoce neemoce... ja taky nechapu proc by mel nekdo "vyvoleny" namisto odpovedi provadet editaci. Prijde mi to jako prasarna a po pravde receno marne uvazuju nad forama kde bych tohle zazil.

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 15/05/2007 :  10:45:32  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus
...

Jasně.. můžeme mít rozdílné názory, ale v klidu si je říct :)

Jo ptal jsi se v jakém foru jsem to viděl. www.warforum.cz největší české forum.

Edit: To ovšem neznamená že by to nějak mělo vliv na toto forum. Prostě to je jen nápad a je ná nás všech jak se to přijme nebo smete ze stolu :)

Edited by - Azkaban on 15/05/2007 10:48:47
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,3 seconds. on eygor Snitz Forums 2000