Author |
Topic  |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
| |
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 02/05/2007 : 12:58:38
|
Dovedu to vystihnout jedním slovem: Záwislák |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 02/05/2007 : 19:52:43
|
Hmm spis Magor.
|
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
|
Kromus
New Member

459 Posts |
Posted - 02/05/2007 : 20:49:23
|
quote: Originally posted by Morpheus.cz
Hmm spis Magor.
Proc? Nekdo to bere jako sport... On by ti zas moh rict casual lama... |
Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired) Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired) Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating) Modgud, EVE online (retired) |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 02/05/2007 : 20:56:22
|
quote: Originally posted by Gabriel Myslím, že to bylo něco ve smyslu, že po velmi, velmi dlouhé době konečně hra, kde dosažení level capu aby se něco začalo dít není mým cílem. Protože na každém levelu je toho tuna.
No ja hraji tak, abych mel extended expu alespon na 1 cely level dopredu.
Imho kdo hraje rychleji nez mu roste extended expa, tak si hru neuziva a pouze se zene za levelem :)
|
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 02/05/2007 : 21:01:40
|
Mno my měli v gildě první 70tku na Drak´Thulu aspoň za ally a je pravda že jde hlavně o prestiž je to soutež mno... pro ten pocit bejt první.Každej jste v životě někdy soutěžil jako dítě ve sportu, na táboře nebo ve škole. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 02/05/2007 : 21:19:10
|
quote: Originally posted by VT
quote: Originally posted by Gabriel Myslím, že to bylo něco ve smyslu, že po velmi, velmi dlouhé době konečně hra, kde dosažení level capu aby se něco začalo dít není mým cílem. Protože na každém levelu je toho tuna.
No ja hraji tak, abych mel extended expu alespon na 1 cely level dopredu.
Imho kdo hraje rychleji nez mu roste extended expa, tak si hru neuziva a pouze se zene za levelem :)
No jsem na tom stejně. Imho je to ale věkem :-)) |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 02/05/2007 : 21:26:31
|
quote: Originally posted by Gabriel No jsem na tom stejně. Imho je to ale věkem :-))
S timhle si dovolim nesouhlasit a za nejakeho stareho dedka jako napr VT (odhaduji podle toho, ze uz ma juniora :) ) se rozhodne nepovazuji :) |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 02/05/2007 : 21:30:39
|
quote: Originally posted by -Mike-
quote: Originally posted by Gabriel No jsem na tom stejně. Imho je to ale věkem :-))
S timhle si dovolim nesouhlasit a za nejakeho stareho dedka jako napr VT (odhaduji podle toho, ze uz ma juniora :) ) se rozhodne nepovazuji :)
Kde jsi v tom našel zmínku o dědcích ? Já mluvím o rozumu :-) |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 02/05/2007 : 21:37:22
|
quote: Originally posted by Gabriel Kde jsi v tom našel zmínku o dědcích ? Já mluvím o rozumu :-)
Nikde, tu sem si tam pridal sam aby to bylo zajimavejsi  |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Ctp.Flamingo
New Member

280 Posts |
Posted - 04/05/2007 : 15:45:08
|
kdyby nebyli CODEMASTERS lemplove tak uz sem moch mit cca 35 , ale tohle to je fakt demence... |
Morwing Silveren | Elven Lose-Master | Tinker | Sid Eb Yside | Zortag | Orc Reaver | Karn Aanug | Chief Guard Halhon | Uruk Warleader | Karn Aanug | Soldier
|
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 13/05/2007 : 10:16:31
|
Ehm, ten člověk má akorát Kinship kde mají organizované EXP za dosažením toho aby dosáhli na všechny questy. Nevím proč se tedy úspěch někoho jiného označuje za "demenci" Magorii".
Firmu Ferrari taky neodsoudím za to že dělá nejsyntetičtější vlákna do syntetizátorů. A řeknu: To já MClaren si tu výrobu aspon užívám.To Ferrari si jí určitě neužívá.
Proč by tedy Ferrari tak vyráběli kdyby si to neužívali? :)
Spíše mi občas příjde že 80% příspěvku okolo těchto lidí co tohoto dosáhli, se skrývá "Tichá nehynoucí závist"
|
Haven and Hearth follower |
Edited by - Sidinus on 13/05/2007 10:18:14 |
 |
|
Petr Vok
Moderator

254 Posts |
Posted - 13/05/2007 : 11:53:25
|
no ja nevim ... ale je to podle me diskuze o nicem ... mit tolik casu jako onen clovicek tak sem asi taky nekde jinde ... jenze neni a tak jedu jak to jde... moc to ovsem nejde:-)
|
LOTRO ( Laurelin ) Vok - trpajzlik - minstrel
Neberte život moc vážně ... stejně jednou všichni umřem :-) |
 |
|
|
Topic  |
|