Author |
Topic  |
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 18:14:38
|
Poll Question:
Na jakem serveru hodlate hrat?
|
Results: |
Laurelin (RP) |
[45%] |
19 votes |
Snowbourn (Normal) |
[55%] |
23 votes |
Poll Status:
Open »» |
Total Votes: 42 counted »» |
Last Vote:
12/05/2008 16:17:49 |
|
|
Wyndia Creel - Tarkin server
|
|
| |
Ctp.Flamingo
New Member

280 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 19:07:46
|
Je jasny ze RP !!!! Ja na 100% RP |
Morwing Silveren | Elven Lose-Master | Tinker | Sid Eb Yside | Zortag | Orc Reaver | Karn Aanug | Chief Guard Halhon | Uruk Warleader | Karn Aanug | Soldier
|
Edited by - Ctp.Flamingo on 05/04/2007 19:12:27 |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 21:01:33
|
Abych obhájil svůj názor PROČ JÁDRO BUDE HRÁT NA RP SERVERU. Nebot někteří sem názor svůj prsknou pouze přes Poll, já tak učiním i písmenem.
Už od začátku dění Bohemnia Kingdom(BoK) později Anarúth order jsme vždy usilovali o co nejpěknější přepis sebe sama do světa Tolkienu a to samé jsme očekávali od ostatních. Obávali jsme se však velkého nárustu nezletilých , věkově nižších hráčů kteří by nám mohli (neříkám že museli) atmosféru kterou chceme vybudovat kazit. Vybíráme tedy RP server ve kterém je vždy jasný počet hráčů s více jak 18 lety a tedy i hráči jenž jsou ze základu a snad i do písmene TOLKIENISTI. Pokud jste Tolkeinista a já věřím že většina zde z nás ano, tak určitě již od první jedním dechem přečtené knihy sníte o tom ve středozemi být, nenechat si to zkazit.. proto volím RP server kde mám zaručenu větší šanci lepšího prožití hry, délkové knižní atmosféry a navíc lidi které znám již trochu déle a na které se můžu spolehnout. Volím RP Server!
|
Haven and Hearth follower |
Edited by - Sidinus on 05/04/2007 21:02:27 |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 21:51:35
|
Sem pro. Jde o to uzivat si hru a RP je cesta jak tento prozitek zvysit. Nejde me o to bejt nedriv lvl xx.
|
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
 |
|
Ctp.Flamingo
New Member

280 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 22:14:16
|
quote: Originally posted by Sidinus
Abych obhájil svůj názor PROČ JÁDRO BUDE HRÁT NA RP SERVERU. Nebot někteří sem názor svůj prsknou pouze přes Poll, já tak učiním i písmenem.
Už od začátku dění Bohemnia Kingdom(BoK) později Anarúth order jsme vždy usilovali o co nejpěknější přepis sebe sama do světa Tolkienu a to samé jsme očekávali od ostatních. Obávali jsme se však velkého nárustu nezletilých , věkově nižších hráčů kteří by nám mohli (neříkám že museli) atmosféru kterou chceme vybudovat kazit. Vybíráme tedy RP server ve kterém je vždy jasný počet hráčů s více jak 18 lety a tedy i hráči jenž jsou ze základu a snad i do písmene TOLKIENISTI. Pokud jste Tolkeinista a já věřím že většina zde z nás ano, tak určitě již od první jedním dechem přečtené knihy sníte o tom ve středozemi být, nenechat si to zkazit.. proto volím RP server kde mám zaručenu větší šanci lepšího prožití hry, délkové knižní atmosféry a navíc lidi které znám již trochu déle a na které se můžu spolehnout. Volím RP Server!
Souhlas --> pokud chcete byt v Anarúth order musite hrát na RP servru
|
Morwing Silveren | Elven Lose-Master | Tinker | Sid Eb Yside | Zortag | Orc Reaver | Karn Aanug | Chief Guard Halhon | Uruk Warleader | Karn Aanug | Soldier
|
 |
|
Stewen
Starting Member
33 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 22:18:54
|
Ty knížky sem taky četl a budu hrát na normal. Rád se podívám do míst, o kterejch sem četl, ale zase na druhou stranu by mě nebavilo hrát si na postavu, kterou budu hrát a dělat z tý hry divadlo pro ostatní. Rozhodně to neni špatnej nápad pro ty, kdo u PC promarní většinu času nebo si chtěj prostě jen takhle hrát. Někdo si hraje na vojáky - airsoft a někdo třeba na Trpaslíky z Pána prstenů  Taky je mi mi 16 a nechci bejt v komunitě lidí, který sou o tolik starší. |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 22:25:36
|
quote: Originally posted by Stewen
Rozhodně to neni špatnej nápad pro ty, kdo u PC promarní většinu času nebo si chtěj prostě jen takhle hrát.
Promin ale právě lidé nad 20 let nemají zrovna času tam u toho trávit více času. Ale to je jen tak pro věcnou informaci. |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 22:28:15
|
Taky je mi mi 16 a nechci bejt v komunitě lidí, který sou o tolik starší.
Mozna je to dobre, mam sve zkusenosti... |
|
 |
|
Strider
Starting Member
5 Posts |
Posted - 05/04/2007 : 22:37:07
|
Take volim normal server. Znam RP servery, normal i zamerene ciste na PVP. Rad se bavim s lidmi nejen pres whisp, o vsem moznem i jinak. Je sice fajn si nekdy zahrat za onu postavu RP, ale ne stale. Tot jen ma volba, kazdy at si voli dle sveho uvazeni.
Jen na okraj. Nepatrim do skupiny 15+ ale uz do skupiny 25+ let. A o to hnat levely mi take nikdy neslo. Take neni ani tolik casu. A jsou i jine povinosti nez si hrat ze. Pritelkyne atd. :) |
Co te nezabije, to te posili. |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 01:19:34
|
volim pvp server!  |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 01:23:14
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
volim pvp server! 
Jen pro informaci, takove konstruktivni posty pujdou do vetraku. |
|
 |
|
Zoltanus
Starting Member
26 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 08:46:20
|
Ja nejsem z tech co musi vylevelovat za kazdou cenu. Chci si hru v klidu opravdu uzit, projit vsechny lokace, "vyblbnout" se na guild eventu ... . A kdyz je moznost hrat na RP serveru s lidmi, kteri RP hrat dokazou (viz. napr. byvali clenove BoH platoonu) jsem rozhodne pro RP server. |
Zoltanus Hrobnik-Rodian-smuggler-swg Danargus-orc-shaman-WoW Hrobnik-TR-sapper Zoltak-assassin-AoC Zoltak-pasák squigů-WHO Sergej Hrobnik -rifleman-Fallen Earth |
Edited by - Zoltanus on 06/04/2007 08:48:33 |
 |
|
Bone
Starting Member
19 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 10:04:44
|
I když pana Sidinuse neznám, musím se s ním v tomto co napsal naprosto ztotožnit, na online svět Pána prstenů jsem čekal hodně dlouho, co jsem přečetl první Tolkienovu knihu a veřte, že je to už hodně dlouho, rád se přidám ke komunitě, která zkusí hrát RP. (věřím, že spousta lidí jako já zde vyrostla na dá se říci prvně rozšířené masové fantasy hře a to papírová podoba verze Dračího doupěte, takže dokáží používat svou fantazii a pracovat s ní i v počítačovém světě). Také už nejsem nejmladší a rád hraji se zkušenějšími hráči a nesnáším, když mi někdo řekne, čau , kde vypadává ta tvoje sekera, na jaké levelu máš skill atd. brrrr |
Barabu (LOTRO, Laurelin, Burglar, mistr hobit) Barabu (UO-DP retired) Bonehunter (UO-Moria retired) Barabu (WoW-Hellscream retired) Marabu (WoW-Thunderhorn retired)
|
Edited by - Bone on 06/04/2007 10:12:42 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 10:09:13
|
quote: Originally posted by Unioner
volim pvp server! 
Jen pro informaci, takove konstruktivni posty pujdou do vetraku.
Ale PC mu to udela:-)
Jak tu mluvite o tom RP, to jsou nazory lidi, co RPovali treba uz v SWG a tak? Nebo se to teprve chystaji zkusit? |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Eki
Moderator

123 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 12:33:33
|
quote: Originally posted by tojejedno
volim pvp server! 
Jak tu mluvite o tom RP, to jsou nazory lidi, co RPovali treba uz v SWG a tak? Nebo se to teprve chystaji zkusit?
Ano, par z nas praktikovali RP jiz v swg . Jinak pro informaci, RP se odehrava pouze pres normalni ¨bublinovy¨ chat, pres group nebo guild chat se muze hovorit naprosto normalne, takze bych v tom nevidel takovy problem, preci jen se stejne budeme vice bavit pres tyto chaty  |
EQ2 LOTRO SWG |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 13:11:38
|
Je již rozhodnuto že Anarúth Order --> půjde na RP server.Je však tedy pouze na vás, jaký styl hraní a jakou kategorii lidí preferujete. |
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 14:00:43
|
quote: Originally posted by Eki
volim pvp server! 
Jak tu mluvite o tom RP, to jsou nazory lidi, co RPovali treba uz v SWG a tak? Nebo se to teprve chystaji zkusit?
Ano, par z nas praktikovali RP jiz v swg . Jinak pro informaci, RP se odehrava pouze pres normalni ¨bublinovy¨ chat, pres group nebo guild chat se muze hovorit naprosto normalne, takze bych v tom nevidel takovy problem, preci jen se stejne budeme vice bavit pres tyto chaty 
co to je potom za RP ked medzi sebou budete kecat *normalne* to je skor hra na RP ako hranie RP.
Aj ked splnam vsetky Sidiusove predpoklady na hraca 1st class - teda na RP server, Ja volim radsej NORMAL SERVER, pretoze ked hrat RP tak naozajstne a na to bohuzial nie som anglicky vybaveni, a za dalsie si chcem po praci pri hre oddychnut, normalne pokecat a normalne sa aj dorozumiet s ostatnymi hracmi, co nevylucuje ze si v ramci guildy nemozme obcas RP pokecat.
|
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
Edited by - Duncan on 06/04/2007 14:20:40 |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 06/04/2007 : 15:30:09
|
quote: Originally posted by Duncan
volim pvp server! 
Ano, par z nas praktikovali RP jiz v swg . Jinak pro informaci, RP se odehrava pouze pres normalni ¨bublinovy¨ chat, pres group nebo guild chat se muze hovorit naprosto normalne, takze bych v tom nevidel takovy problem, preci jen se stejne budeme vice bavit pres tyto chaty 
co to je potom za RP ked medzi sebou budete kecat *normalne* to je skor hra na RP ako hranie RP.
Aj ked splnam vsetky Sidiusove predpoklady na hraca 1st class - teda na RP server, Ja volim radsej NORMAL SERVER, pretoze ked hrat RP tak naozajstne a na to bohuzial nie som anglicky vybaveni, a za dalsie si chcem po praci pri hre oddychnut, normalne pokecat a normalne sa aj dorozumiet s ostatnymi hracmi, co nevylucuje ze si v ramci guildy nemozme obcas RP pokecat.
Po škole/práci se chodím vykecávat s lidmy které znám již několik let a fakt si s nima dobře popovídám nad pivem. Daleko víc než s imaginárníma postavičkama přes chat. TO je reakce na normálné pokecání na nic jiného. Ani to neí útok jako že mé řešení pokecání s okolím je lepší, naopak..každý je strůcem svého komunikačního naplnění.
|
Edited by - Sidinus on 06/04/2007 15:36:48 |
 |
|
Lucky_Lee
New Member

126 Posts |
Posted - 07/04/2007 : 09:50:19
|
Rozhodně to neni špatnej nápad pro ty, kdo u PC promarní většinu času nebo si chtěj prostě jen takhle hrát.
Promin ale právě lidé nad 20 let nemají zrovna času tam u toho trávit více času. Ale to je jen tak pro věcnou informaci.
Najde se i výjimka. 
Já volím normál server protože RP mě nikdy moc nebavil ani mě nikdy moc nešel. Navíc na normál server jde moje oblíbená skupinka lidí z PS (tedy pokud si to nerozmyslí). |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 07/04/2007 : 10:22:35
|
No vidíš. Je to přesně na tom jaký styl hry a jaká společnost vám více vyhovuje(nebo na kterou jste si už v minulém mmorpg/reálu navykli) |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 07/04/2007 : 13:43:02
|
Netrpím rozdvojením osobnosti, takže volba normal serveru byla jasná volba. Navíc se bojím toho, že na RP serveru bude málo lidí. |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 07/04/2007 : 15:34:52
|
quote: Originally posted by Azkaban
Netrpím rozdvojením osobnosti, takže volba normal serveru byla jasná volba. Navíc se bojím toho, že na RP serveru bude málo lidí.
To jsem nevěděl že všichni co hrají na RP serveru jsou rozdvojené osobnosti..Asi by o tom někdo měl napsat protože jestli je to pravda je to opravdu šoking  |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 07/04/2007 : 17:36:42
|
quote: Originally posted by Azkaban
Netrpím rozdvojením osobnosti, takže volba normal serveru byla jasná volba. Navíc se bojím toho, že na RP serveru bude málo lidí.
To jsem nevěděl že všichni co hrají na RP serveru jsou rozdvojené osobnosti..Asi by o tom někdo měl napsat protože jestli je to pravda je to opravdu šoking 
Můžeš se toho zhostit :)) Udělej ten průzkum.
Každopádně nemyslel jsem to tak, že každý kdo hraje RP trpí rozdvojením osobnosti, ale má k tomu hodně blízko :D
|
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 07/04/2007 : 17:59:36
|
Je pravda že hraní role nebo petvařování jak ve hrách tak v životě může někomu připadat jako výskyt schizmatu nebo přímé schizofrenie ale je to opravdu omyl.
Schizofrenie/tedy rozpolcení osobnosti/tí) je nedobrovolné vnuknutí představy že máme více osobností, tyto osobnosti na sebe navzájem navazují a projevují se náhodně. Vzniají poruchami nervního systému nebo psychického šoku která následuje tedy tím že mé JÁ přestane sobě samo věřit, anebo je to až přílišné sloučení s nereálným/reálným objektem/osobou--->což je jediný bod ve kterém by to snad mohlo být jenže zatím jsem snad neviděl žádný takový zapsaný případ. Proto mě tak vyděsil a vyšokoval(až jsem se málem rozpoltil) z tvého příspěvku o rozpolcené osobnosti. Jinak vůči tomu nic nemám! |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 08/04/2007 : 03:00:13
|
To je koho chorobopis? :D Né jako zas tak moc po tom nepátrej.. můj přízpvek neměl zas takovou hodnotu toho aby na to někdo reagoval... prostě nebudu hrat na RP serveru protože nemám sílu si hrát na Gandalfa a jemu podobným... budu hrát za sebe za Toma. |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 08/04/2007 : 09:29:38
|
¨Chorobopis? TO je normální neutrální příspěvek, kdyby to byl chorobopis tak ty určuji konkrétně. Btw. Tvůj názor ti neberu ani ho nechci "reklamovat" pouze jsem popsal rozpolcení osobnosti. |
 |
|
darlock
New Member

129 Posts |
Posted - 09/04/2007 : 01:07:55
|
hmm to je mi debata , kazdy si ma vybrat podla svojho gusta. |
Anarchy Online Trader Darlockus PlanetSide My Character LOTRO : Tallrian- elf -hunter |
 |
|
Ctp.Flamingo
New Member

280 Posts |
Posted - 09/04/2007 : 10:05:56
|
quote: Originally posted by darlock
hmm to je mi debata , kazdy si ma vybrat podla svojho gusta.
tady jde o to na jaky server pujde Anarúth Order !! |
|
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 09/04/2007 : 10:46:00
|
quote: Originally posted by Ctp.Flamingo
tady jde o to na jaky server pujde Anarúth Order !!
asi si si zmylil topic, precitaj si otazku v uvodnom poste znova. |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 09/04/2007 : 13:48:56
|
No taky jsem myslel, ze ta otazka je obecna pro hrace LOTRO a ne pro cleny nejaky guildy. |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 09/04/2007 : 16:09:11
|
tady jde o to na jaky server pujde Anarúth Order !!
Nechci nějak připomínat ale to už bylo jasno i před půl rokem že na RP servery |
 |
|
Petr Vok
Moderator

254 Posts |
Posted - 09/04/2007 : 18:40:13
|
No pokud jde Anarúth Order na RP server tak jdu taky ... nepatrim mezi lidi co musi mit max.lvl. do tydne a chci si hru uzit. jen mi neni jasny proc mi jeste neprislo potvrzeni z xzone o platbe prevodem kdyz jsem jim to poslal uz 29.3. ... mel jsem od nich mit preorder key a nic
   |
LOTRO ( Laurelin ) Vok - trpajzlik - minstrel
Neberte život moc vážně ... stejně jednou všichni umřem :-) |
 |
|
Eki
Moderator

123 Posts |
Posted - 09/04/2007 : 19:25:47
|
No, pomalu to zacina vypadat ze order pujde na normal, a my kovani tolkienisti si zalozime alty na RP, to je taky jedna moznost  |
EQ2 LOTRO SWG |
 |
|
Ctp.Flamingo
New Member

280 Posts |
Posted - 09/04/2007 : 21:04:06
|
No, pomalu to zacina vypadat ze order pujde na normal, a my kovani tolkienisti si zalozime alty na RP, to je taky jedna moznost 
NAKAKAT !! :) kdyz polovina lidi co hlasoujou sou verejnost ne ? :) |
|
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 09/04/2007 : 21:08:54
|
NAKAKAT !! :) kdyz polovina lidi co hlasoujou sou verejnost ne ? :)
Nejsou...je to jen members only hlasovani. |
|
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 09/04/2007 : 22:05:05
|
To Miky: To dost tezko, protoze ja jsem mohl hlasovat a member nejsem. (pochybuju ze mi to umoznuje moderator title) |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 09/04/2007 : 22:10:22
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
To Miky: To dost tezko, protoze ja jsem mohl hlasovat a member nejsem. (pochybuju ze mi to umoznuje moderator title)
Member only znamena jen pro zaregistrovane uzivatele zde na foru imperium.cz |
|
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 09/04/2007 : 22:26:10
|
Aha mno tim padem to mohl byt kdokoliv, takze tento pruzkum bych vami, nebral prilis vazne. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 09/04/2007 : 22:36:01
|
Aha mno tim padem to mohl byt kdokoliv, takze tento pruzkum bych vami, nebral prilis vazne.
Ano, kdokoli z te cilove komunity, kterou chci tim pollem oslovit a ne kazdy kdo si vleze na imperium "jen se podivat". |
|
 |
|
grim-cz
Starting Member
14 Posts |
Posted - 10/04/2007 : 10:46:22
|
Ahoj lidi, asi budu za blbce, ale i kdyz neco malo infa o RP mam, tak si proste nedokazu predstavit, o co de? Nebo jakej je rozdil mezi normalnim serverem. Muze mi to nejakej dobrovolnik vysvetlit prosim? :)
Je mi jasny, ze RP znamena proste svoji postavicku zit, ne je nom hrat, ale tak nak proste nevim, co se pod tim skryva :D
Pokud jsou me informace dobre, tak je to zhruba o tom, ze se po nalogovani do hry sejdete napr. v hospode, a pak si pres chat povidate nejaky historky, co jste dneska ve hre prozili, nebo tak?
Ja si chci proste jenom zahrat s fajn lidma v guilde, zajit si do instance, na guild event, atd. atd. Takze bych asi volil Normal server.
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 10/04/2007 : 12:07:04
|
quote: Originally posted by Miky
Aha mno tim padem to mohl byt kdokoliv, takze tento pruzkum bych vami, nebral prilis vazne.
Ano, kdokoli z te cilove komunity, kterou chci tim pollem oslovit a ne kazdy kdo si vleze na imperium "jen se podivat".
vlezl jsem se jen tak podivat a zahlasovat si ... neplanuju lotro hrat a presto hlasovat muzu ... vazne bych ten vysledek nebral moc vazne :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Yurekk
Junior Member

503 Posts |
Posted - 10/04/2007 : 12:19:57
|
quote: Originally posted by grim-cz
...................................
RP je sice krásná věc,ale někdy může být trochu otravná,protože kde mám začít hulákat že už tři dny farmím nějaký bastardy a stamina ring už padl všem jenom mě ne a že se na to můžu vy.rat atd.,než na guild chatu Já zakonzervuju swg zaplatím nájem v domečku a přijdu se na Lotro podívat,co se týče serveru půjdu tam kam většina a pokud to bude RP server tak budu hrát nějakou němou plechovku. |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 10/04/2007 : 13:07:42
|
quote: Originally posted by Eagle
vlezl jsem se jen tak podivat a zahlasovat si ... neplanuju lotro hrat a presto hlasovat muzu ... vazne bych ten vysledek nebral moc vazne :)
Precti si znova co jsem psal.  |
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 10/04/2007 : 13:21:54
|
quote: Originally posted by Eagle
vlezl jsem se jen tak podivat a zahlasovat si ... neplanuju lotro hrat a presto hlasovat muzu ... vazne bych ten vysledek nebral moc vazne
a proc si teda hlasoval? |
Krabice je zaklad. |
 |
|
virdzek
Starting Member
22 Posts |
Posted - 10/04/2007 : 18:35:05
|
Deti deti  |
Miro - mage (Elementalist/Warlock/<>) -Rift |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 10/04/2007 : 19:51:08
|
Zpet k puvodnimu tematu panove. |
|
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 10/04/2007 : 20:37:34
|
No, pomalu to zacina vypadat ze order pujde na normal, a my kovani tolkienisti si zalozime alty na RP, to je taky jedna moznost 
Tady není místo pro kompromisy. At bychom byli v Orderu na RP jen mi dva(což stěží) budu radši než abych poté s orderem potkával lidi se jmény anthrax-cz,Gandalf3- to opravdu radši zalomím RP server, než abych musel jít na normal servery.
Tedy abych to upřesnil Anarúth Order byl již založen (BoK) před dávnými časy a v těch časech se dohodl přímý kontakt s ingame RP (vyjímaje soukromé chaty,ventrila). Nejsou nároky, tedy pro mírně časově vytížené lidi co hrají spíše po veřerech nebo víkendoví warrioři kterým tim pádem RP nepříjde ani moc dlouhodobá klišé záležitost a hlavně pro jádro Orderu, složené z Tolkienistů.
Pro některé co obvykle vždy hráli pro doměny a honem za levelem to může být zajímavé poznání a nový náhled na celkově Multiplayerové hry. Myslím že se to rozškatulkuje tak že všichni budou nakonec spokojeni. A na Normal Serveru chci rozjet pak své podAlty.Nic víc! |
Edited by - Sidinus on 10/04/2007 20:44:00 |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 10/04/2007 : 20:55:37
|
chces mi rict, ze si na kinship chatu nebudu moci klabosit o cem chci? |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 10/04/2007 : 22:54:16
|
quote: Originally posted by Almych
chces mi rict, ze si na kinship chatu nebudu moci klabosit o cem chci?
No mě to přijde na RP server správné. Samo někdy člověk potřebuje říci něco mimo postavu, ale nemělo by to být pravidlem. Já to vnímám tak nějak, jako když se sejdou lidi v bytě a hrají DaD nebo Dračí doupě. prostě hrají za postavu, mluví za ní atd. Nevidím v tom jediný problém. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Eki
Moderator

123 Posts |
Posted - 11/04/2007 : 09:49:57
|
quote: Originally posted by Almych
chces mi rict, ze si na kinship chatu nebudu moci klabosit o cem chci?
Jiste ze na kinship chatu si muzes klabosit o cem chces a jak chces  |
EQ2 LOTRO SWG |
 |
|
Lucky_Lee
New Member

126 Posts |
Posted - 12/04/2007 : 09:46:52
|
Jelikož bude Anarúth nejspíš na RP serveru tak bych byl pro založit cech na normálu. Po domluvě s kamarády bude založen cech s názvem MYTH. Pokud by se chtěl někdo přidat tak se prosím koukněte na: http://www.myth.sk/forum/forum.asp?FORUM_ID=38 Možná bude potřeba registrace. |
 |
|
Topic  |
|