Author |
Topic  |
|
bulba
Starting Member
15 Posts |
Posted - 15/04/2007 : 06:55:30
|
neco je prohnileho v kralovstvi danskem. " the connection to the server has been lost " pote co se snazim pripojit se k serveru (pokazde).
|
|
| |
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 15/04/2007 : 08:21:30
|
Zkus vypnout nebo prenastavit firewall? |
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
 |
|
bulba
Starting Member
15 Posts |
Posted - 15/04/2007 : 21:03:02
|
quote: Originally posted by Morpheus.cz
Zkus vypnout nebo prenastavit firewall?
no chova se to strasne podivne.... dvakrat se mi podarilo do hry se dostat (da se rict ze nahodne) to jsem mel vypnuty firewall, vyradil jsem wifi a presel rovnou na kabl,ikdyz s totoznym nastavenim jak wifi a porad prez router, vypnul jsem antispywarovou ochranu. Kdyz jsem to pak opakovane zkousel s cilem odhalit vec, ktera spojeni brani nenajel jsem uz ani na tuto konfiguraci. Soubezne s ruznym zkousenim a vasimi namety to resim i s jejich servisem. Kdyz jsem obesel router a strelil vsechno naprimo tak mi to jde i s firewalem i s ochranou takze todle to neovlivnuje. Nicmene kdyz me to 2x prez router nahodne slo tak to jit musi i prez nej porad. Nemuze tam mit i vliv zaplneni serveru ? |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 15/04/2007 : 21:10:41
|
vzhledem k tomu jak to popisujes a vzhledem k tomu, ze ostatni podobny problem nemaji, tak bude chyba v tom routeru |
 |
|
bulba
Starting Member
15 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 06:21:39
|
quote: Originally posted by Almych
vzhledem k tomu jak to popisujes a vzhledem k tomu, ze ostatni podobny problem nemaji, tak bude chyba v tom routeru
to by byla pravda, kdybych mel problem i s internetem a dalsimi online hrami. S nimi ale problem neni, takze to je v aplikaci. Mozna ze ta vyzaduje neco, co zatim na routeru neni nastaveno. |
 |
|
robiwan
Moderator

1035 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 07:34:38
|
quote: Originally posted by bulba
vzhledem k tomu jak to popisujes a vzhledem k tomu, ze ostatni podobny problem nemaji, tak bude chyba v tom routeru
to by byla pravda, kdybych mel problem i s internetem a dalsimi online hrami. S nimi ale problem neni, takze to je v aplikaci. Mozna ze ta vyzaduje neco, co zatim na routeru neni nastaveno.
lotro mozno pouziva na spojenie porty v inom rozsahu ako ostatne tvoje onlineovky, a ktore tvoj router scasti alebo uplne blokuje
tu je zoznam portov, ktore skus manualne povolit na svojom routri a vo firewalle:
TCP: 80, 8081, 5015, 9000 UDP: 2900-2909, 5015, 9000-9010
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=131194 |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
Edited by - robiwan on 16/04/2007 08:46:46 |
 |
|
bulba
Starting Member
15 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 19:56:56
|
quote: Originally posted by robiwan
quote: Originally posted by bulba
to by byla pravda, kdybych mel problem i s internetem a dalsimi online hrami. S nimi ale problem neni, takze to je v aplikaci. Mozna ze ta vyzaduje neco, co zatim na routeru neni nastaveno.
lotro mozno pouziva na spojenie porty v inom rozsahu ako ostatne tvoje onlineovky, a ktore tvoj router scasti alebo uplne blokuje
tu je zoznam portov, ktore skus manualne povolit na svojom routri a vo firewalle:
TCP: 80, 8081, 5015, 9000 UDP: 2900-2909, 5015, 9000-9010
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=131194
tu je odpoved od codemasters ....
Please open the correct ports on your router and firewall.
TCP: 80, 443, 8081, 5015, 9000
UDP: 2900-2909, 5015, 9000-9010
Two files will need to be permitted for LoTRO. The two files are lotroclient.exe and launcher.exe. Both of the files need to have full permission in the firewall to access the servers.
For assistance with configuring your software firewall, please contact the manufacturer. We have listed some of the major software firewall providers below for your convenience.
Zone Alarm: http://www.zonealarm.com/ Norton/Symantec: http://www.symantec.com/index.htm McAfee: http://www.mcafee.com/ Windows Service Pack 2 Firewall: http://www.microsoft.com/windowsxp/default.mspx
You also need to ensure that the following html document content types are also allowed:
.asmx .xml .xmlns .xsd .xsl .wsdl
.wsdl is a type that some players have reported stopping the laucher.exe from getting updates on their machines.
..... For je v tom, ze jsem se prez router (aniz bych neco menil) pripojil. Sice jen 2x a navic prez lan z routeru, a da se rict ze nahodne s vyplym firewalem, ale pripojil. Z toho by melo plynout ze router nic neblokuje protoze je nastaven stejne pro wifi jak lan linky. Navic v jeho nastavenich se porty muzou pridat a zakazat, jinymi slovy zbytek propousti. Taktez kdyz se dokazu primo prikonektit z modemu prez lan linku s nastavenim poskytovatele znamena to ze firewall je taky ok nastavena. Takze nevim kde by mohl tkvet problem. Jediny rozdil v pripojeni naprimo a prez router tak vidim v tom, ze mam jine ipcko, protoze na ipcko od poskytovatele je nastaveny router a me je tak dhcp-kem pridelene, jinak se prece jen jedna o jiny druh prenosu. |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 07:58:00
|
tak to vypada, ze mas blbe nastaven NAT, zkus se pripojit, kdyz ti za routerem nebezi nic jineho |
 |
|
bulba
Starting Member
15 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 16:08:22
|
tak to vypada, ze mas blbe nastaven NAT, zkus se pripojit, kdyz ti za routerem nebezi nic jineho
nechapu, muzes to vice rozvest, popr. jak to zaridit. Diky, |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 17:33:32
|
vypni za routerem vsechno krome compu s LOTRO a zkus to pustit, podle me ti bloudi packety na lokalni siti |
 |
|
bulba
Starting Member
15 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 20:02:47
|
vypni za routerem vsechno krome compu s LOTRO a zkus to pustit, podle me ti bloudi packety na lokalni siti
komp za routerem je jen jeden, nic jineho na siti neni. PC ma statickou ip ponovu, mi pak rekni kde ty pakety teda bloudi :) |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 20:05:19
|
kdyz tam jen jeden comp, tak proc tam mas router? popravde takhle na slepo se dost blbe radi |
 |
|
bulba
Starting Member
15 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 20:15:16
|
kdyz tam jen jeden comp, tak proc tam mas router? popravde takhle na slepo se dost blbe radi
autorizuj me na icq a muzem pokecat proc to tak mam je jednoduche. Protoze byvaly pokoj kde sem mel stacionarku pro pc jsem musel prekopat na detsky pokojik, kde ted spi maly. Jelikoz mam ponovu notebook, je pro me nejvyhodnejsi se conectit prez wifinu na router z kterehokoliv mista v byte. Hodi se to i do budoucna kdy budu prckovi porizovat pc-cko a pripojit se muze tak taktez. A navic ti odpada i kabelaz plus mam na routeru tiskarnu kterou tak budou moci vsichni vyuzivat. |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 20:19:27
|
kdyz tak zitra, doma mi ICQ pada, mam nejak nakopnuty Wokna a nechce se mi to preinstalovavat |
 |
|
bulba
Starting Member
15 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 20:35:52
|
kdyz tak zitra, doma mi ICQ pada, mam nejak nakopnuty Wokna a nechce se mi to preinstalovavat
zacina to byt jeste zajimavejsi, prave jsem chtel aktivovat full game klic a ejhle .... klci to nebere, ze je spatny :) Zacina me to docela bavit. |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 20:48:44
|
full key ti pujde aktivovat az 24.4., az skonci early access |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 20:52:32
|
Uuu po dvou dnech v praci prijdu vecer domu, chci si to pustit a servery jsou dole...  |
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
 |
|
Eki
Moderator

123 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 22:42:25
|
quote: Originally posted by Morpheus.cz
Uuu po dvou dnech v praci prijdu vecer domu, chci si to pustit a servery jsou dole... 
To je skoda, ja si rikal kam si se podel  |
EQ2 LOTRO SWG |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 22:50:15
|
Satine říká že je tam vážný problém který stále nejde vyřešit... |
Haven and Hearth follower |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 22:53:07
|
Mno prave meni hardware, prej by to melo pomoci. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
bulba
Starting Member
15 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 17:59:22
|
takze dalsi vychytavka. Prisel jsem dneska domu, spustil hru a ejhle z niceho nic se nakonektil i prez wifinu. Tzn. firewall i wifina jsou ok nastavene. Problem nastal kdyz jsem se po uvodni misi mel presunout do hry. To uz se nic nenaloudovalo. By me teda zajimalo co mam teda spatne nastavene, kdyz to nekdy funguje a jindy ne. Jsem hledal nake to nastaveni NAT na routeru ale nic takoveho nebo tomu blizkeho jsem tam nenasel. |
 |
|
|
Topic  |
|