Author |
Topic  |
robiwan
Moderator

1035 Posts |
Posted - 12/04/2007 : 22:22:09
|
odkaz: http://www.lotro-europe.com/news.php?id=3195&articletype=News
Apr 12th 2007, 14:05 GMT Two extra servers for Early Access customers!
Following the feedback expressed by our community, we have decided to bring online two extra servers for our Early Access customers. This means that there will now be a total of eight servers to choose from come Saturday 14th April with more on standby if required.
I'm delighted to announce that in addition to the six servers already announced, we will also be providing the following servers for you starting Saturday 14th April:
English Language-preferred/International Server
Evernight – Normal Server Meaning - A dark, shadow-filled region in the Great Sea that appears in one of Bilbo's songs called "Song of Eärendil".
German Language-preferred Server
Maiar - Normal server Meaning – The Maiar were powerful spirits that helped the Valar shape Arda. Each Maia was associated with the People of a particular Vala and legend has it there were many of them, though not all of them were named.
See you in Middle-earth very soon! |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
 |
|
Eki
Moderator

123 Posts |
Posted - 12/04/2007 : 23:44:32
|
Takze je jiste ze Order pujde na RP server |
EQ2 LOTRO SWG |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 12:16:03
|
Stále probíhá nábor do Anarůth Orderu, pokud se chete zapsat, napište do topicu Anarúth Order Status |
Haven and Hearth follower |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 14/04/2007 : 01:17:00
|
quote: Originally posted by Sidinus
Stále probíhá nábor do Anarůth Orderu, pokud se chete zapsat, napište do topicu Anarúth Order Status
Koukam ze 3 sticky o vasi guilde jsou malo mozna by si mel tuhle reklamu hodit na vsechny posty  |
Edited by - Arnie on 14/04/2007 01:17:38 |
 |
|
Rimsy
Starting Member
83 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 14:17:32
|
Když mě připadáte příliš úzkoprsí ... přihlášky, výběrové řízení, řád, hodnocení, hlášení ..... já radši free a zábavu  |
Rimsy: virtuální světy. |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 16/04/2007 : 18:05:47
|
quote: Originally posted by Rimsy
Když mě připadáte příliš úzkoprsí ... přihlášky, výběrové řízení, řád, hodnocení, hlášení ..... já radši free a zábavu 
Komu se to nelibi, at mi klobouk polibi.  |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 08:00:02
|
Když mě připadáte příliš úzkoprsí ... přihlášky, výběrové řízení, řád, hodnocení, hlášení ..... já radši free a zábavu 
ja v to nevidim problem, hlavni je chovat se a vyjadrovat slusne, nekazit ostatnim hru a klidne muzes byt takovy tichy clen radu |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 10:12:36
|
Spíš jde o to jak dlouho tě Free bude bavit, pokud budeš každý den poslouchat to stejné, dělat to stejné lolovat to stejné. Myslím že v tom případě ani nebudeš na 10% ve hře o středozemi ale , prostě na komunikačním programu.
Opravdu se potvrdilo to o čem jsme spekulovali tedy to že na serveru Laurelin je opravdu starší populace. Což se týká jak jsem slyšel i naší guildy.Což už podstatně odpovídá tomu kde jsme , co děláme a budeme dělat. |
Edited by - Sidinus on 17/04/2007 10:14:19 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 11:20:02
|
quote: Originally posted by Sidinus Opravdu se potvrdilo to o čem jsme spekulovali tedy to že na serveru Laurelin je opravdu starší populace. Což se týká jak jsem slyšel i naší guildy.Což už podstatně odpovídá tomu kde jsme , co děláme a budeme dělat.
Zacinal jsem v patek na Laurelinu, ale odradil mne vecny ooc spam nazi_rp hracu, co porad kriceli, ze nekoho napraskaj apod. Bylo mi z toho spatne :)
Takze ted hraji v klidu svoje vlastni "rp" na Evernightu; ja sam se chovam vuci svetu rp a je mi sumak, ze zbytek populace ne.
-- Jinak by mne zajimalo jak se meri stari populace :). Pac ja dokazal zmerit jen populaci celkovou. Merim ji vetsinou v primetajmu. V nedeli bylo na Evernightu asi 650 hracu. |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 17/04/2007 : 12:42:31
|
quote: Originally posted by VT
quote: Originally posted by Sidinus Opravdu se potvrdilo to o čem jsme spekulovali tedy to že na serveru Laurelin je opravdu starší populace. Což se týká jak jsem slyšel i naší guildy.Což už podstatně odpovídá tomu kde jsme , co děláme a budeme dělat.
Zacinal jsem v patek na Laurelinu, ale odradil mne vecny ooc spam nazi_rp hracu, co porad kriceli, ze nekoho napraskaj apod. Bylo mi z toho spatne :)
Takze ted hraji v klidu svoje vlastni "rp" na Evernightu; ja sam se chovam vuci svetu rp a je mi sumak, ze zbytek populace ne.
-- Jinak by mne zajimalo jak se meri stari populace :). Pac ja dokazal zmerit jen populaci celkovou. Merim ji vetsinou v primetajmu. V nedeli bylo na Evernightu asi 650 hracu.
Nad OOC se musíš povznést, ve světe je zbytek normálních hráčů..stačí pořádně pořádně zahrábnout u nějakého questu.
Daleko víc mne OOC dostala ns snowburnu, a byl jsem ještě rád za jak říkáš "nazi_RP" (toto přízvysko jsi jim dal protože chtěli někoho práskat?).
Nemyslel jsem stáří populace vůči hře, ale vůči reálnému věku. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 15:17:30
|
quote: Originally posted by Sidinus Nemyslel jsem stáří populace vůči hře, ale vůči reálnému věku.
Vim jak jsi to myslel, a prave proto nechapu jak jsi dokazal zmerit stari hracu na Laurelinu :)
Urcitou predstavu o stari hracu na Evernightu si muzes udelat tady: http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=174412
|
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 15:21:48
|
quote: Originally posted by Sidinus Nemyslel jsem stáří populace vůči hře, ale vůči reálnému věku.
Vim jak jsi to myslel, a prave proto nechapu jak jsi dokazal zmerit stari hracu na Laurelinu :)
Urcitou predstavu o stari hracu na Evernightu si muzes udelat tady: http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=174412
Propočítal jsem si věkový průměr všech hráčů které jsem měl kdy v laurelinu v rgupě, ptal jsem se na jejich věk, pak jsem kontroval accounty na forum v europe lotro |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 15:25:21
|
quote: Originally posted by Sidinus Propočítal jsem si věkový průměr všech hráčů které jsem měl kdy v laurelinu v rgupě, ptal jsem se na jejich věk, pak jsem kontroval accounty na forum v europe lotro
To je super, ale nemel by jsi to s tim /ooc v grupe na RP serveru tolik prehanet. Lidi to nemaji radi a budou si te pamatovat :)
Nicmene to stale nevysvetluje vuci cemu jsou hraci/populace na Laurienu starsi. Vuci non rp serverum? To by jsi, ale musel svoji studii provest i tam, ze :)
|
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 15:29:37
|
quote: Originally posted by Sidinus Propočítal jsem si věkový průměr všech hráčů které jsem měl kdy v laurelinu v rgupě, ptal jsem se na jejich věk, pak jsem kontroval accounty na forum v europe lotro
To je super, ale nemel by jsi to s tim /ooc v grupe na RP serveru tolik prehanet. Lidi to nemaji radi a budou si te pamatovat :)
Nicmene to stale nevysvetluje vuci cemu jsou hraci/populace na Laurienu starsi. Vuci non rp serverum? To by jsi, ale musel svoji studii provest i tam, ze :)
Tam to za mě provádí lidé z forum pokud jsi sis je pročetl. o ooc v group chatu se používá lomená nebo normální závorka pokud ti jde o tu kontrolu nad tím aby mě lidi měli rádi, pokud jsem to tak z tvého příspěvku postřehl. věková hranice na RP serverech obecně je vždy starší než na non-RP serverech. Nejde přímo ot o jestli je RP nebo není RP ale kvůli fámám o postihu na RP serverech kvůli některým věcem (PVP,názvy) |
Edited by - Sidinus on 18/04/2007 15:31:37 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 15:39:05
|
quote: Originally posted by Sidinus Věková hranice na RP serverech obecně je vždy starší než na non-RP serverech. Nejde přímo ot o jestli je RP nebo není RP ale kvůli fámám o postihu na RP serverech kvůli některým věcem (PVP,názvy)
To je pouze predpoklad, ktery vubec nemusi odpovidat realite. Viz. tvuj vek versus muj (jsem temer dvakrat starsi nez ty :))
Ale rekl bych, ze to tady nevyresime ).
|
Edited by - VT on 18/04/2007 15:40:51 |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 18/04/2007 : 15:43:01
|
To ano, jenže nejde ani tak o ten věk jako spíš o morální a etiketní vyspělost onoho jedince,avšak jsou to jen opravdu vymikající se příklady. Proto většinou platí čím starší, tím lepší kvalita.
Aby byli naše testy aspon trochu přesnější museli bychom udělat dotazník na minimálně Třetinu populace serverů. |
 |
|
Topic  |
|