Author |
Topic  |
|
phoenix_nsk
Starting Member
19 Posts |
Posted - 31/01/2007 : 23:11:41
|
zdravim hram na DT EU pvp , a mam problem prosiel mi takyto mail:

v mailu bolo 1500g, ale nechapem kto to je co a preco, goldy som nekupoval nikdy tak jak to moze byt mozne, nestalo sa to niekomu? podla vas co mam delat? lootnut ich? delete? return?
|
|
| |
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 00:06:47
|
No, nekdo si obednal prachy a zadal spatny nick (tvuj). To co delaj tyhle farmerske firmy je stejne nelegalni, tak proc jim ulehčovat praci, pokud teda nejsi nejak extra poctivec, ja bych dal asi loot. |
Edited by - vlkodlak on 01/02/2007 00:12:55 |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 00:33:17
|
Tezko rict. Blizz pri raziich nekouka kdo od koho a jak prachy ma. Pokud zjisti, ze ti dosli prachy od farmeru tak te klidne maznou :p Nevim, co bych udelal na tvym miste (goldy se hodi dycky), ale poradne bych si to rozmyslel :p |
Darraque [MdK] |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 01:40:56
|
Jestli chces tak to preposli na me a ja uz to s nima poresim  |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 07:16:46
|
quote: Originally posted by phoenix_nsk

v mailu bolo 1500g, ale nechapem kto to je co a preco, goldy som nekupoval nikdy tak jak to moze byt mozne, nestalo sa to niekomu? podla vas co mam delat? lootnut ich? delete? return?
Ak ti tych 1500g stoji za potencialne zabanovanie accountu tak to lootni. Na tvojom mieste by som to ale poslal naspat alebo deletol. |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 09:03:27
|
Ten průvodní dopis je divnej. Pokud ty peníze nechceš tak to nahlaš peticí enbo jak se to jmenuje :) |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 09:18:37
|
ber penize a nic neres |
 |
|
tan
Starting Member
48 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 09:21:25
|
mozem mi nejak prelozit zmysluplne ten mail, moja anglistina je priemerna nejak mi to nedava zmysel .. ako kazde slovicko poznam , vety davaju nejaky zmysel , ale v spojeni s 1500 g mi to nedava ziadny zmysel. |
Tannya |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 09:48:24
|
tyvole gecka... NEED.. ja bych to bral a neresil to :) |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 10:12:57
|
quote: Originally posted by -Mike-
tyvole gecka... NEED.. ja bych to bral a neresil to :)
Tak si je kup :D |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 10:18:00
|
ber penize a neres |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 10:34:37
|
Neber uplatky neber nebo se z toho zblázníš ;) |
 |
|
joXerus
New Member

128 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 10:54:43
|
drogy jsou spatnee AAANO
 BER TO!  |
Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 11:13:54
|
kupovani ani prodej itemu neni proti eule si ji proboha prectete nez zacnete plodit blbosti jen neni nijak podporovano ani reseny problemy ze strany blizzu banny co probihaji jsou za botting |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
razorek
New Member

204 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 11:40:30
|
quote: Originally posted by Pertha
kupovani ani prodej itemu neni proti eule si ji proboha prectete nez zacnete plodit blbosti jen neni nijak podporovano ani reseny problemy ze strany blizzu banny co probihaji jsou za botting
Nedavno v nejake news psali ze smazali miliony (mozna kecam) GP a za banovali tisice uctu za prodej goldu.
edit: bude to za ty boty-farming "27/12/2006 In our continued efforts to combat cheating in World of Warcraft, more than 105,000 accounts were closed and over 12 million gold was removed from the game economies in Europe, Korea, and the US in the month of November. The closed accounts were associated with activities that violate World of Warcraft's Terms of Use, such as using third-party programs that allow cheating, and farming gold and items. These types of activities can severely impact the economy of a realm and the overall game enjoyment for all players. " |
Meder [] - Necromancer (AoC) Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2) Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO) Meder - Mage (inactive WoW) Shay [Dread Return] - Priest (WoW) Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW) |
Edited by - razorek on 01/02/2007 11:45:23 |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 11:48:04
|
kupovani ani prodej itemu neni proti eule si ji proboha prectete nez zacnete plodit blbosti jen neni nijak podporovano ani reseny problemy ze strany blizzu banny co probihaji jsou za botting
Ono to sice není proti EULA, ale proti Terms of Use to je :) Takže si to prosímtě přečti :) http://www.wow-europe.com/en/legal/termsofuse.html
quote:
C. You agree that you will not
...
v. buy or sell for "real" money or exchange gold, weapons, armor, or any other virtual items that may be used in World of Warcraft outside the World of Warcraft platform; or
...
|
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 12:09:07
|
quote: Originally posted by Gurrshael
Ono to sice není proti EULA, ale proti Terms of Use to je :) Takže si to prosímtě přečti :) http://www.wow-europe.com/en/legal/termsofuse.html
quote:
C. You agree that you will not
...
v. buy or sell for "real" money or exchange gold, weapons, armor, or any other virtual items that may be used in World of Warcraft outside the World of Warcraft platform; or
...
a kdo ti to muze dokazat, tobe prisel jen darek, goldy ve hre, kdyby mi prislo 200g od neznameho cloveka kterej by rekl ze rozdava svuj majetek protoze konci s wowem tak by to taky bylo proti eule ? tohle zkratka vubec nemuzes ovlivnit
|
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 12:12:19
|
quote: Originally posted by Mefisto a kdo ti to muze dokazat, tobe prisel jen darek, goldy ve hre, kdyby mi prislo 200g od neznameho cloveka kterej by rekl ze rozdava svuj majetek protoze konci s wowem tak by to taky bylo proti eule ? tohle zkratka vubec nemuzes ovlivnit
Kdyz zabanuji tech 105k bot uctu, delaji pro kazdy jeden nejakou dokazovaci akci? Nebo to proste zavrou, a kdyz se ti to nebude libit, zkus se soudit? -> Dokazovani je na tvoji strane, ne jejich... Neznam WoW Eulu, ale tipuji, ze vse zalezi na Bliz posouzeni. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 12:14:41
|
quote: Originally posted by razorek
Nedavno v nejake news psali ze smazali miliony (mozna kecam) GP a za banovali tisice uctu za prodej goldu.
edit: bude to za ty boty-farming "27/12/2006 In our continued efforts to combat cheating in World of Warcraft, more than 105,000 accounts were closed and over 12 million gold was removed from the game economies in Europe, Korea, and the US in the month of November. The closed accounts were associated with activities that violate World of Warcraft's Terms of Use, such as using third-party programs that allow cheating, and farming gold and items. These types of activities can severely impact the economy of a realm and the overall game enjoyment for all players. "
Ale oni píšou, že smazali 100k účtu a 12M gold bylo smazáno (logicky s těmi účty) za boty, cheaty, farmeni. Ne za to, že by si někdo koupil goldy. 1500g už navíc neznamená nijak vysokou položku, to aby se člověk bál pučit 1/4 sumy na epic flying mounta od nejakeho kamoše, nebo si poslat prachy z jednoho sveho acc na druhy.
To phoenix_nsk:LOOT |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 13:43:56
|
Pánové.. dokazování je nereálné. Každopádně člověk, který kupuje se nemusí bát žádného postihu. Prostě to nedokážeš. I když teoreticky by šlo udělat to, že by si blizzard vytahnul statistiky posílaní pošty ze zabanovaných účtů. Každopádně to neudělá a ani nevím jestli je to technicky možné, protože by to zbytečně spomalovalo server, kdyby to mělo mít další tabulku s tím kdo a kdy a proč psal, trade nebo cokoliv. Prostě je to peachovina. Navíc proč by blizz banoval malé rybky...
Mám plno kamarádů co kupuje a já sám také koupil goldy a nikdy jsem s tím neměl problém. Jen sem tam jsem měl problém s dodávkou. Sice hodně píšou instant delivery, ale třeba čekáš 3 dny :D Proto doporučuji si nejdříve mailem nebo instan chatem s nima domluvit jestli na daném serveru mají goldy ready ;)
Jinak v Lineage zamávali s botama takto. Udělali update, který poškodil loader (takové první okno které pouští Lineage). Boti přez tento loader nefungují a tak toho kdo se připojil do hry tak ho banovali :) |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 14:38:22
|
quote: Originally posted by Mefisto
a kdo ti to muze dokazat, tobe prisel jen darek, goldy ve hre, kdyby mi prislo 200g od neznameho cloveka kterej by rekl ze rozdava svuj majetek protoze konci s wowem tak by to taky bylo proti eule ? tohle zkratka vubec nemuzes ovlivnit
Peníze se dají přes logy vysledovat. Musí odněkud pocházet. Stačí se soustředit jen na větší částky a pokud najdeš někoho, kdo je rozesílá ostatním -> ban jeho + příjemců.
Nehledě na to, že v případě tohohle emailu stačí asi jen vyhledat všechny, které obsahují MMOinn.com a máš to. Dokazovat, že jsi nic nekoupil musíš ty a pochybuju, že se ti to povede. |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 14:41:02
|
No zrovna od mmoinn jsem nakupoval. A pokud me pamet neklame tak si kvuli poslani penez me vytvorili zcela novy char, kteremu poslali patrne prachy odjinud. V mailu co me prisel nebylo nic kompromitujiciho a doted me nezabanovali .. takze bych se zas tak nakupovani nebal |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 14:46:01
|
Peníze se dají přes logy vysledovat. Musí odněkud pocházet. Stačí se soustředit jen na větší částky a pokud najdeš někoho, kdo je rozesílá ostatním -> ban jeho + příjemců.
Nehledě na to, že v případě tohohle emailu stačí asi jen vyhledat všechny, které obsahují MMOinn.com a máš to. Dokazovat, že jsi nic nekoupil musíš ty a pochybuju, že se ti to povede.
ty znas nekoho koho zabanovali za to ze kupoval goldy?? ja znam desitky lidi co nakupovali a 0 zabanovanejch.... |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 14:51:31
|
quote: Originally posted by beldor5
Nehledě na to, že v případě tohohle emailu stačí asi jen vyhledat všechny, které obsahují MMOinn.com a máš to. Dokazovat, že jsi nic nekoupil musíš ty a pochybuju, že se ti to povede.
ty znas nekoho koho zabanovali za to ze kupoval goldy?? ja znam desitky lidi co nakupovali a 0 zabanovanejch....
Znám asi 2 lidi, které za to zabanovali. Těch, kterým to v pohodě prošlo znám samozřejmě daleko víc. |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 01/02/2007 : 15:07:48
|
quote: Originally posted by Reyden
... zas tak nakupovani nebal
Tenhle mail je divnej.. mě to posílali bez kecu a ted si nepamtuji firmu, ale tam mi to dal přímo v tradu. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 02/02/2007 : 12:42:29
|
ber prachy, nebo je posli blizzardum  urcite ne zpatky, smejdum farmarskym.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Regnak
New Member

155 Posts |
Posted - 02/02/2007 : 15:10:25
|
cinany nepodporovat uz proto bych si ty goldy vzal a nevracel, jinak neznam nikoho koho by postihli za nakup g vy ano? kdyby jsi mel nahoudou opravdu tezke dilema co s tim dej FWD: Regnak a je vyreseno    |
WoW Regnak <Narayah> troll rogue - retired WoW Charity <Narayah> UD mage - retired
|
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 04/02/2007 : 13:49:55
|
prachy lootni .... a jestli ses hodne paranoidni vytvor 2 alty posli to pres ne a pak ty 2 alty radsi smaz, obavam se ze nakej frantik nad bagetou bude mit chut hledat logy nakych smazlych postav ;]]]
jiank goldy sem objednaval 2x (1x na Epika a 1x a doplneni zasob consumables na raidy, protoze pres mrte prace sem fakt nemel cas farmit) a reknu ti ze sem zadnej ban nedostal ;]]] |
WoW: Axgri |
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 04/02/2007 : 20:45:12
|
Tak co, už ti dali Ban?  |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 04/02/2007 : 20:58:54
|
Vem a neres. Nebo jak rika Sanix preposli to prez alty a pak te alty smaz = skoro nemozne neco najit v logu. |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 04/02/2007 20:59:20 |
 |
|
MUSE
Starting Member
52 Posts |
Posted - 04/02/2007 : 21:59:49
|
nevie niekto este niake stranky kde sa traduje s postavami, aj zahranicne?viem ze je to uplne odveci ale nechcem som koli tomu zakladat new topic...tak diky |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 04/02/2007 : 22:01:25
|
Alty bych neriskoval, pokud jsou na stejnem accountu. Radeji to pošli na muj alt Duveryhodnykamarad a ja ti to pak pošlu zpet.  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 04/02/2007 : 22:58:20
|
Znám asi 2 lidi, které za to zabanovali. Těch, kterým to v pohodě prošlo znám samozřejmě daleko víc.
ktery ? das mi na ne kontakt rad bych si s nima o tom promluvil |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 05/02/2007 : 20:24:26
|
Byli to tuším Chocholousek a Perthak, ti dva... znáš je? |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 05/02/2007 : 23:11:30
|
Znám asi 2 lidi, které za to zabanovali. Těch, kterým to v pohodě prošlo znám samozřejmě daleko víc.
ktery ? das mi na ne kontakt rad bych si s nima o tom promluvil
Na jednoho kontakt nemám, na druhého ano, ale na msn se objevuje velice sporadicky a jiný kontakt na něj nemám. Pokud ti to pomůže, tak: blue_wh413@hotmail.com |
 |
|
airvash
New Member

107 Posts |
Posted - 06/02/2007 : 01:25:07
|
quote: Originally posted by Azkaban
Jinak v Lineage zamávali s botama takto. Udělali update, který poškodil loader (takové první okno které pouští Lineage). Boti přez tento loader nefungují a tak toho kdo se připojil do hry tak ho banovali :)
to jsi vzal kde? |
Airvash - CzA !!!Rovnost, volnost, bratrstvi, rebelie!!! SWG: Eclipse (retired)
Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired) Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 06/02/2007 : 13:36:48
|
quote: Originally posted by airvash
quote: Originally posted by Azkaban
Jinak v Lineage zamávali s botama takto. Udělali update, který poškodil loader (takové první okno které pouští Lineage). Boti přez tento loader nefungují a tak toho kdo se připojil do hry tak ho banovali :)
to jsi vzal kde?
Když jsem tam hrál tak se tam o tom dost mluvilo. |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 10/02/2007 : 00:08:45
|
quote: Originally posted by phoenix_nsk

Kdysi jsem nekde cetl jak zamaskovat vyuzivani ruznych bugu. A u bugu ktery umoznuje generovat penize bylo napsano, ze to musite poslat jeste mnoha nahodne vybranym lidem, aby pokud budou banovat, tak aby se zdvihla dostatecne velka vlna odporu. Zpusobi se tim sice castecna inflace, ale porad vydelate... |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 10/02/2007 : 13:15:45
|
Ber to. Jinak k tomu dokazovani, oni ti nic dokazovat nemusej vlastnej tvuj acc a ty platis jenom za servery jakoby, takze kdyz se rozhodnou a smazou te, muzes zkusit soud:]]]]Bliz resi boty a farmeri ne nejaky mrzaky co jsi koupej money. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Hampl
Starting Member
12 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 11:03:19
|
dyžtak mi to pošly ty prachy ja je prozkoumam a a pak zas vratim  |
PALADIN *Blood *Elf* M Y T H* |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 11:30:42
|
quote: Originally posted by Speh
Ber to. Jinak k tomu dokazovani, oni ti nic dokazovat nemusej vlastnej tvuj acc a ty platis jenom za servery jakoby, takze kdyz se rozhodnou a smazou te, muzes zkusit soud:]]]]Bliz resi boty a farmeri ne nejaky mrzaky co jsi koupej money.
Řežu se smíchy při představě "můžeš zkusit soud". |
 |
|
|
Topic  |
|