Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Cudny mail v mailboxe vo wowu+goldy
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

phoenix_nsk
Starting Member

19 Posts

Posted - 31/01/2007 :  23:11:41  Show Profile Send phoenix_nsk a Private Message  Reply with Quote
zdravim hram na DT EU pvp , a mam problem prosiel mi takyto mail:

v mailu bolo 1500g, ale nechapem kto to je co a preco, goldy som nekupoval nikdy tak jak to moze byt mozne, nestalo sa to niekomu? podla vas co mam delat? lootnut ich? delete? return?

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 01/02/2007 :  00:06:47  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
No, nekdo si obednal prachy a zadal spatny nick (tvuj).
To co delaj tyhle farmerske firmy je stejne nelegalni, tak proc jim ulehčovat praci, pokud teda nejsi nejak extra poctivec, ja bych dal asi loot.

Edited by - vlkodlak on 01/02/2007 00:12:55
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 01/02/2007 :  00:33:17  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
Tezko rict. Blizz pri raziich nekouka kdo od koho a jak prachy ma. Pokud zjisti, ze ti dosli prachy od farmeru tak te klidne maznou :p Nevim, co bych udelal na tvym miste (goldy se hodi dycky), ale poradne bych si to rozmyslel :p

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 01/02/2007 :  01:40:56  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Jestli chces tak to preposli na me a ja uz to s nima poresim

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 01/02/2007 :  07:16:46  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by phoenix_nsk

v mailu bolo 1500g, ale nechapem kto to je co a preco, goldy som nekupoval nikdy tak jak to moze byt mozne, nestalo sa to niekomu? podla vas co mam delat? lootnut ich? delete? return?

Ak ti tych 1500g stoji za potencialne zabanovanie accountu tak to lootni. Na tvojom mieste by som to ale poslal naspat alebo deletol.

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 01/02/2007 :  09:03:27  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Ten průvodní dopis je divnej. Pokud ty peníze nechceš tak to nahlaš peticí enbo jak se to jmenuje :)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 01/02/2007 :  09:18:37  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ber penize a nic neres
Go to Top of Page

tan
Starting Member

48 Posts

Posted - 01/02/2007 :  09:21:25  Show Profile Send tan a Private Message  Reply with Quote
mozem mi nejak prelozit zmysluplne ten mail, moja anglistina je priemerna nejak mi to nedava zmysel .. ako kazde slovicko poznam , vety davaju nejaky zmysel , ale v spojeni s 1500 g mi to nedava ziadny zmysel.

Tannya
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 01/02/2007 :  09:48:24  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
tyvole gecka... NEED.. ja bych to bral a neresil to :)

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 01/02/2007 :  10:12:57  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

tyvole gecka... NEED.. ja bych to bral a neresil to :)

Tak si je kup :D
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 01/02/2007 :  10:18:00  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
ber penize a neres

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 01/02/2007 :  10:34:37  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Neber uplatky neber nebo se z toho zblázníš ;)
Go to Top of Page

joXerus
New Member

128 Posts

Posted - 01/02/2007 :  10:54:43  Show Profile  Send joXerus an ICQ Message Send joXerus a Private Message  Reply with Quote
drogy jsou spatnee
AAANO

BER TO!

Deathmolda - full affli lock <SAC> Chromaggus realm
Joxadin - tankadin <SAC> Chromaggus realm
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 01/02/2007 :  11:13:54  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
kupovani ani prodej itemu neni proti eule si ji proboha prectete nez zacnete plodit blbosti
jen neni nijak podporovano ani reseny problemy ze strany blizzu
banny co probihaji jsou za botting

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 01/02/2007 :  11:40:30  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

kupovani ani prodej itemu neni proti eule si ji proboha prectete nez zacnete plodit blbosti

Nedavno v nejake news psali ze smazali miliony (mozna kecam) GP a za banovali tisice uctu za prodej goldu.

edit: bude to za ty boty-farming
"27/12/2006
In our continued efforts to combat cheating in World of Warcraft, more than 105,000 accounts were closed and over 12 million gold was removed from the game economies in Europe, Korea, and the US in the month of November. The closed accounts were associated with activities that violate World of Warcraft's Terms of Use, such as using third-party programs that allow cheating, and farming gold and items. These types of activities can severely impact the economy of a realm and the overall game enjoyment for all players.
"

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)

Edited by - razorek on 01/02/2007 11:45:23
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 01/02/2007 :  11:48:04  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ono to sice není proti EULA, ale proti Terms of Use to je :)
Takže si to prosímtě přečti :)
http://www.wow-europe.com/en/legal/termsofuse.html

quote:

C. You agree that you will not

...

v. buy or sell for "real" money or exchange gold, weapons, armor, or any other virtual items that may be used in World of Warcraft outside the World of Warcraft platform; or

...

Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 01/02/2007 :  12:09:07  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael

quote:

Ono to sice není proti EULA, ale proti Terms of Use to je :)
Takže si to prosímtě přečti :)
http://www.wow-europe.com/en/legal/termsofuse.html

quote:

C. You agree that you will not

...

v. buy or sell for "real" money or exchange gold, weapons, armor, or any other virtual items that may be used in World of Warcraft outside the World of Warcraft platform; or

...

a kdo ti to muze dokazat, tobe prisel jen darek, goldy ve hre, kdyby mi prislo 200g od neznameho cloveka kterej by rekl ze rozdava svuj majetek protoze konci s wowem tak by to taky bylo proti eule ? tohle zkratka vubec nemuzes ovlivnit

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 01/02/2007 :  12:12:19  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto
a kdo ti to muze dokazat, tobe prisel jen darek, goldy ve hre, kdyby mi prislo 200g od neznameho cloveka kterej by rekl ze rozdava svuj majetek protoze konci s wowem tak by to taky bylo proti eule ? tohle zkratka vubec nemuzes ovlivnit

Kdyz zabanuji tech 105k bot uctu, delaji pro kazdy jeden nejakou dokazovaci akci?
Nebo to proste zavrou, a kdyz se ti to nebude libit, zkus se soudit?
-> Dokazovani je na tvoji strane, ne jejich...
Neznam WoW Eulu, ale tipuji, ze vse zalezi na Bliz posouzeni.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 01/02/2007 :  12:14:41  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by razorek

quote:

Nedavno v nejake news psali ze smazali miliony (mozna kecam) GP a za banovali tisice uctu za prodej goldu.

edit: bude to za ty boty-farming
"27/12/2006
In our continued efforts to combat cheating in World of Warcraft, more than 105,000 accounts were closed and over 12 million gold was removed from the game economies in Europe, Korea, and the US in the month of November. The closed accounts were associated with activities that violate World of Warcraft's Terms of Use, such as using third-party programs that allow cheating, and farming gold and items. These types of activities can severely impact the economy of a realm and the overall game enjoyment for all players.
"

Ale oni píšou, že smazali 100k účtu a 12M gold bylo smazáno (logicky s těmi účty) za boty, cheaty, farmeni. Ne za to, že by si někdo koupil goldy. 1500g už navíc neznamená nijak vysokou položku, to aby se člověk bál pučit 1/4 sumy na epic flying mounta od nejakeho kamoše, nebo si poslat prachy z jednoho sveho acc na druhy.

To phoenix_nsk:LOOT
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 01/02/2007 :  13:43:56  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Pánové.. dokazování je nereálné. Každopádně člověk, který kupuje se nemusí bát žádného postihu. Prostě to nedokážeš. I když teoreticky by šlo udělat to, že by si blizzard vytahnul statistiky posílaní pošty ze zabanovaných účtů. Každopádně to neudělá a ani nevím jestli je to technicky možné, protože by to zbytečně spomalovalo server, kdyby to mělo mít další tabulku s tím kdo a kdy a proč psal, trade nebo cokoliv. Prostě je to peachovina. Navíc proč by blizz banoval malé rybky...

Mám plno kamarádů co kupuje a já sám také koupil goldy a nikdy jsem s tím neměl problém. Jen sem tam jsem měl problém s dodávkou. Sice hodně píšou instant delivery, ale třeba čekáš 3 dny :D Proto doporučuji si nejdříve mailem nebo instan chatem s nima domluvit jestli na daném serveru mají goldy ready ;)

Jinak v Lineage zamávali s botama takto. Udělali update, který poškodil loader (takové první okno které pouští Lineage). Boti přez tento loader nefungují a tak toho kdo se připojil do hry tak ho banovali :)
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 01/02/2007 :  14:38:22  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Peníze se dají přes logy vysledovat. Musí odněkud pocházet. Stačí se soustředit jen na větší částky a pokud najdeš někoho, kdo je rozesílá ostatním -> ban jeho + příjemců.

Nehledě na to, že v případě tohohle emailu stačí asi jen vyhledat všechny, které obsahují MMOinn.com a máš to. Dokazovat, že jsi nic nekoupil musíš ty a pochybuju, že se ti to povede.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 01/02/2007 :  14:41:02  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
No zrovna od mmoinn jsem nakupoval. A pokud me pamet neklame tak si kvuli poslani penez me vytvorili zcela novy char, kteremu poslali patrne prachy odjinud. V mailu co me prisel nebylo nic kompromitujiciho a doted me nezabanovali .. takze bych se zas tak nakupovani nebal

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 01/02/2007 :  14:46:01  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Peníze se dají přes logy vysledovat. Musí odněkud pocházet. Stačí se soustředit jen na větší částky a pokud najdeš někoho, kdo je rozesílá ostatním -> ban jeho + příjemců.

Nehledě na to, že v případě tohohle emailu stačí asi jen vyhledat všechny, které obsahují MMOinn.com a máš to. Dokazovat, že jsi nic nekoupil musíš ty a pochybuju, že se ti to povede.

ty znas nekoho koho zabanovali za to ze kupoval goldy?? ja znam desitky lidi co nakupovali a 0 zabanovanejch....

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 01/02/2007 :  14:51:31  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:

quote:

ty znas nekoho koho zabanovali za to ze kupoval goldy?? ja znam desitky lidi co nakupovali a 0 zabanovanejch....

Znám asi 2 lidi, které za to zabanovali. Těch, kterým to v pohodě prošlo znám samozřejmě daleko víc.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 01/02/2007 :  15:07:48  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

... zas tak nakupovani nebal

Tenhle mail je divnej.. mě to posílali bez kecu a ted si nepamtuji firmu, ale tam mi to dal přímo v tradu.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/02/2007 :  12:42:29  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
ber prachy, nebo je posli blizzardum
urcite ne zpatky, smejdum farmarskym..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Regnak
New Member

155 Posts

Posted - 02/02/2007 :  15:10:25  Show Profile  Send Regnak an ICQ Message Send Regnak a Private Message  Reply with Quote
cinany nepodporovat uz proto bych si ty goldy vzal a nevracel, jinak neznam nikoho koho by postihli za nakup g vy ano? kdyby jsi mel nahoudou opravdu tezke dilema co s tim dej FWD: Regnak a je vyreseno

WoW Regnak <Narayah> troll rogue - retired
WoW Charity <Narayah> UD mage - retired
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 04/02/2007 :  13:49:55  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
prachy lootni .... a jestli ses hodne paranoidni vytvor 2 alty posli to pres ne a pak ty 2 alty radsi smaz, obavam se ze nakej frantik nad bagetou bude mit chut hledat logy nakych smazlych postav ;]]]

jiank goldy sem objednaval 2x (1x na Epika a 1x a doplneni zasob consumables na raidy, protoze pres mrte prace sem fakt nemel cas farmit) a reknu ti ze sem zadnej ban nedostal ;]]]

WoW: Axgri
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 04/02/2007 :  20:45:12  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Tak co, už ti dali Ban?

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 04/02/2007 :  20:58:54  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Vem a neres. Nebo jak rika Sanix preposli to prez alty a pak te alty smaz = skoro nemozne neco najit v logu.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 04/02/2007 20:59:20
Go to Top of Page

MUSE
Starting Member

52 Posts

Posted - 04/02/2007 :  21:59:49  Show Profile  Send MUSE an ICQ Message Send MUSE a Private Message  Reply with Quote
nevie niekto este niake stranky kde sa traduje s postavami, aj zahranicne?viem ze je to uplne odveci ale nechcem som koli tomu zakladat new topic...tak diky
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 04/02/2007 :  22:01:25  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
Alty bych neriskoval, pokud jsou na stejnem accountu. Radeji to pošli na muj alt Duveryhodnykamarad a ja ti to pak pošlu zpet.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/02/2007 :  22:58:20  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znám asi 2 lidi, které za to zabanovali. Těch, kterým to v pohodě prošlo znám samozřejmě daleko víc.

ktery ? das mi na ne kontakt rad bych si s nima o tom promluvil

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 05/02/2007 :  20:24:26  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Byli to tuším Chocholousek a Perthak, ti dva... znáš je?

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 05/02/2007 :  23:11:30  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ktery ? das mi na ne kontakt rad bych si s nima o tom promluvil

Na jednoho kontakt nemám, na druhého ano, ale na msn se objevuje velice sporadicky a jiný kontakt na něj nemám. Pokud ti to pomůže, tak: blue_wh413@hotmail.com
Go to Top of Page

airvash
New Member

107 Posts

Posted - 06/02/2007 :  01:25:07  Show Profile  Send airvash an ICQ Message Send airvash a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Jinak v Lineage zamávali s botama takto. Udělali update, který poškodil loader (takové první okno které pouští Lineage). Boti přez tento loader nefungují a tak toho kdo se připojil do hry tak ho banovali :)

to jsi vzal kde?

Airvash - CzA !!!Rovnost, volnost, bratrstvi, rebelie!!! SWG: Eclipse (retired)
Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired)

Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 06/02/2007 :  13:36:48  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by airvash

quote:
Originally posted by Azkaban

to jsi vzal kde?

Když jsem tam hrál tak se tam o tom dost mluvilo.
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 10/02/2007 :  00:08:45  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by phoenix_nsk

Kdysi jsem nekde cetl jak zamaskovat vyuzivani ruznych bugu. A u bugu ktery umoznuje generovat penize bylo napsano, ze to musite poslat jeste mnoha nahodne vybranym lidem, aby pokud budou banovat, tak aby se zdvihla dostatecne velka vlna odporu. Zpusobi se tim sice castecna inflace, ale porad vydelate...

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 10/02/2007 :  13:15:45  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Ber to.
Jinak k tomu dokazovani, oni ti nic dokazovat nemusej vlastnej tvuj acc a ty platis jenom za servery jakoby, takze kdyz se rozhodnou a smazou te, muzes zkusit soud:]]]]Bliz resi boty a farmeri ne nejaky mrzaky co jsi koupej money.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Hampl
Starting Member

12 Posts

Posted - 16/02/2007 :  11:03:19  Show Profile  Send Hampl an ICQ Message Send Hampl a Private Message  Reply with Quote
dyžtak mi to pošly ty prachy
ja je prozkoumam a a pak zas vratim

PALADIN *Blood *Elf* M Y T H*
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 16/02/2007 :  11:30:42  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Speh

Ber to.
Jinak k tomu dokazovani, oni ti nic dokazovat nemusej vlastnej tvuj acc a ty platis jenom za servery jakoby, takze kdyz se rozhodnou a smazou te, muzes zkusit soud:]]]]Bliz resi boty a farmeri ne nejaky mrzaky co jsi koupej money.

Řežu se smíchy při představě "můžeš zkusit soud".
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,18 seconds. on eygor Snitz Forums 2000