Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Lord of the Rings - guild beta
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 18/01/2007 :  15:19:55  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Skilly jsou gut, mam huntera lvl 15.

Jsou dve zakladni kategorie a to aktivni a pasivni skilly.

Aktivni skilly: mam pro boj na blizko, na dalku, pak specky, ktery se vazou na jiny aktivni skill (treba kdyz zasahnu protivnika urcitym ranged skillem, tak muzu pouzit jeden "bonus" skill, ktery jinak neni aktivni), buffiky (ja mam na strengh a na beh), potom stopovani zvirat a tak.

Pasivni skilly: tam je treba jaky armor muzes nosit (jestli light, medium nebo heavy), jaky zbrane pouzivat (luky, dyky, mece, kladiva a ja nevim co jeste)...to jsem jeste moc nestudoval.

Traity: za splneni urcitych questu, ziskani titulu nebo za rank za vybijeni populace urcitych potvor dostanes trait a ten ti pridava vselijaky perma bonusy ke vsemu moznymu. S kazdymi par levly se ti odemkne mistecko na dalsi trait.

Jiank skilly mas jeste "kraftersky" jako je hledani sutru, dreva a tak dal.

Animace by mohli doladit, pro me nektere pohyby z dalky vypadaji trhane, ale zda se, ze jen pro me heh.

Souboje jak rikas solo jsou dost promenlive diky povolani. Me se treba ze zacatku solovalo dobre, ale tedka uz to nejak nejde.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 18/01/2007 :  15:44:06  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unioner
Animace by mohli doladit, pro me nektere pohyby z dalky vypadaji trhane, ale zda se, ze jen pro me heh.

Nemas snizeny neco jako lod animation?

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 18/01/2007 :  15:52:32  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Nemas snizeny neco jako lod animation?

Ty jo, je to mozny, ale cekam na novej komp, tak uvidime. Je to stejny jako v SWG elder jedi z dalky beha, jak kdyz tanci kozacka...

Edited by - Miky on 18/01/2007 15:53:11
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 18/01/2007 :  16:58:17  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
je tam takovej slider v adv. graphic kterej tohle nastavuje. Slouzi k tomu, jak kvalitni uvidis animaci hracu co jsou dal od tebe

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 18/01/2007 :  17:02:06  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

je tam takovej slider v adv. graphic kterej tohle nastavuje. Slouzi k tomu, jak kvalitni uvidis animaci hracu co jsou dal od tebe

Vecer na to juknu.

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 18/01/2007 :  17:02:10  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Jinak ja jsem se po dlouhem premitani rozhodl jit do Vanguarda.
- ma daleko vetsi rozmanitejsi svet
- 2x vice povolani, rozmanitejsi povolani
- lepsi grafiku
- lepsi crafting
- X krat vic veci co tam lze delat..

nerikam ze mne lotro zklamal..ale je dost chudy. Navic navigacni system stoji za prd. Dokud ta hra nebude mit neco jako thottbot.com tak to bude na h..

ale nekdy se do lotra urcite podivam uz jen kvuli fajn svetu

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 23/01/2007 :  12:19:04  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Taky mam k dispozici betaucet. Lvl 22 elf Huntard Takhisis. Zatim sem ve hre nepotkal jedinyho cecha, tak me kdyztak kontaktujte a muzem spoluzaquestit.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 23/01/2007 :  16:19:33  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

Taky mam k dispozici betaucet. Lvl 22 elf Huntard Takhisis. Zatim sem ve hre nepotkal jedinyho cecha, tak me kdyztak kontaktujte a muzem spoluzaquestit.

Ja jdu ted do prace, ale rekl jsem officerovi od nas z guildy invitne te, az te uvidi.

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 24/01/2007 :  06:43:07  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
hod odkaz na web gildy

Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 24/01/2007 :  07:51:12  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
No ja jsem teda v jedne UK guilde, ale je tam asi jen 10lidi a z toho vsichni tak o 5-7lvlu niz jak ja, takze vetsinu casu puguju, nebo soluju. Takze jim asi slusne oznamim ze pujdu do vhodnejsi guildy.

Jinak hra se mi maximalne libi a je to velmi prijemna zmena po WoWku. Urcite do ni jdu, jen jeste budu muset trosku upgradnout pc. Trosku asi posilim ramku, protoze 1024 se zda asi malo a moje ATI radeon 9500 uz taky asi nebude nejvhodnejsi ^^.

Go to Top of Page

Starker
Starting Member

69 Posts

Posted - 25/01/2007 :  02:01:04  Show Profile  Visit Starker's Homepage Send Starker a Private Message  Reply with Quote
jee a todle bude zdarma? teda podle grafiky by to melo byt :D

WoW sux, Failhammer sux, Aiongrind online sux, darkfallnotrial sux

Champions online - pure fun
Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 25/01/2007 :  09:23:15  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Starker

Těžko říct, tipl bych že ne
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 25/01/2007 :  10:45:18  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Omg dmnce... Nepamatuju si ze za dva roky co sem hral wow by mi nekdy zaplatili za to ze to hraju. Kdyz za tohle by nic nechteli tak za wow grafiku by ti meli platit majland. Btw grafika je az nekolikatej faktor proc tu hru hrat, ale chapu ze 14ti lety deti si prave na grafice zakladaji.

Edited by - Mandorallen on 25/01/2007 10:46:02
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 25/01/2007 :  10:59:51  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Omg dmnce... Nepamatuju si ze za dva roky co sem hral wow by mi nekdy zaplatili za to ze to hraju. Kdyz za tohle by nic nechteli tak za wow grafiku by ti meli platit majland. Btw grafika je az nekolikatej faktor proc tu hru hrat, ale chapu ze 14ti lety deti si prave na grafice zakladaji.

Napis aspon dve veci kvuli ktere by to mel clovek hrat? A vynechej lineci LOTR.
Jsem na ten seznam opravdu zvedavej.
Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 25/01/2007 :  12:08:31  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
Datum vydání je oznámenej na 24.4.2007.
Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 25/01/2007 :  12:11:01  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

quote:

quote:

Napis aspon dve veci kvuli ktere by to mel clovek hrat? A vynechej lineci LOTR.
Jsem na ten seznam opravdu zvedavej.

Zkusím dva důvody vymyslet

1. Přestože neplánuju přestat hrát wowko, je už po těch dvou letech ohrané a chci k němu nějakou alternativu .... myslím že to bude Lotro.

2. Láká mě to.
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 25/01/2007 :  12:25:56  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
1. Je to aspon pro me mnohem zabavnejsi nez stupidni wowko, ktery bylo cely dva roky jen a puze o grindu a farmeni honoru a trapnejch high end instanci porat dokola.
2. Questy jsou mnohem zabavnejsi a dokonce me bavi cist pribeh i u stupidnich questu. U wow me to bavilo cist maximalne 2 hodiny.
3. Boj mi prijde zabavnejsi a instance promakanejsi. Na nejaky srovnavani je jeste brzo protoze jsem pouze na lvlu 23 a instanci moc nevidel, ale verim ze pokud jich tam bude minimalne stejne jako ve wow tak pve pro me jasne vede lotro. I stupidni instance vypada nadherne. Wow bylo jen o stupidnich cislech a addonech.
4. Tematika pana prstenu. Sice si rikal at ji opomenu, ale to proste nemuzes opomijet... rofl
5. Podle me lepsi crafting system, zatim doted se mi aspon tak jevi.

Myslim ze bych jeste na dost dalsich duvodu prisel. Takze o proti stupidnimu wowu u me lorto jasne vede. Blizz jen kurvi a porat experimentuje s balancovanim class a tim z nekterejch class dela temer nehratelne postavy a tohle uz mu dal hltat nebudu. Tahle hra me nadchla, nevim jestli te to presvedci, ale popravde je mi to u zadnice. Ty si hrej co chces a klidne si cekej az tohle bude zadarmo, ale ja si to urcite koupim a tbc ktery mi prislo vesele postavim zabaleny na skrin a budu cekat az bude wow zadarmo, protoze i tech usoplenejch 400kc mesicne mi za takovej shit prijde dost.

Edit:> zapomnel jsem na mnohem lepsi skiny itemu, ktery vypadaji mnohem lepe a ano, i tu grafiku.

Edited by - Mandorallen on 25/01/2007 12:28:45
Go to Top of Page

Starker
Starting Member

69 Posts

Posted - 25/01/2007 :  12:34:26  Show Profile  Visit Starker's Homepage Send Starker a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. Je to aspon pro me mnohem zabavnejsi nez stupidni wowko, ktery bylo cely dva roky jen a puze o grindu a farmeni honoru a trapnejch high end instanci porat dokola.
2. Questy jsou mnohem zabavnejsi a dokonce me bavi cist pribeh i u stupidnich questu. U wow me to bavilo cist maximalne 2 hodiny.
3. Boj mi prijde zabavnejsi a instance promakanejsi. Na nejaky srovnavani je jeste brzo protoze jsem pouze na lvlu 23 a instanci moc nevidel, ale verim ze pokud jich tam bude minimalne stejne jako ve wow tak pve pro me jasne vede lotro. I stupidni instance vypada nadherne. Wow bylo jen o stupidnich cislech a addonech.
4. Tematika pana prstenu. Sice si rikal at ji opomenu, ale to proste nemuzes opomijet... rofl

Myslim ze bych jeste na dost dalsich duvodu prisel. Takze o proti stupidnimu wowu u me lorto jasne vede. Blizz jen kurvi a porat experimentuje s balancovanim class a tim z nekterejch class dela temer nehratelne postavy a tohle uz mu dal hltat nebudu. Tahle hra me nadchla, nevim jestli te to presvedci, ale popravde je mi to u zadnice. Ty si hrej co chces a klidne si cekej az tohle bude zadarmo, ale ja si to urcite koupim a tbc ktery mi prislo vesele postavim zabaleny na skrin a budu cekat az bude wow zadarmo, protoze i tech usoplenejch 400kc mesicne mi za takovej shit prijde dost.

Edit:> zapomnel jsem na mnohem lepsi skiny itemu, ktery vypadaji mnohem lepe a ano, i tu grafiku.

ty si ftipalek, po tomdle vylevu premejslim kdo je tady 14lety decko

WoW sux, Failhammer sux, Aiongrind online sux, darkfallnotrial sux

Champions online - pure fun
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 25/01/2007 :  13:10:59  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Starkers bullshits
/Care
Edit:> chapu ze mi to chces vratit z5, ale zkus neco lepsiho. Zkus mi rict proc si to myslis. Ja hral wow 2 roky a videl uplne vsechno co slo. Opravdu me to nenadchlo natolik abych to dal hral a ver ze posledni pul rok byl jen z donuceni, protoze nevychazela zrovna zadna slusna mmorpg. Wow byl, je a bude pouze o grindu, farmingu honoru a jedne instance porad dokola, nez vyjde dalsi datac a hura vsechno odznovu. Muj nazor, necpu ti ho, ale rozhodne neodsuzuju hru kvuli grafice... Jak sem rekl Dite.
PS: co je prosimte UN rogue? Unskilled? United Nations?

Edited by - Mandorallen on 25/01/2007 13:25:00
Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 25/01/2007 :  17:12:58  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Starkers bullshits
/Care
Edit:> chapu ze mi to chces vratit z5, ale zkus neco lepsiho. Zkus mi rict proc si to myslis. Ja hral wow 2 roky a videl uplne vsechno co slo. Opravdu me to nenadchlo natolik abych to dal hral a ver ze posledni pul rok byl jen z donuceni, protoze nevychazela zrovna zadna slusna mmorpg. Wow byl, je a bude pouze o grindu, farmingu honoru a jedne instance porad dokola, nez vyjde dalsi datac a hura vsechno odznovu. Muj nazor, necpu ti ho, ale rozhodne neodsuzuju hru kvuli grafice... Jak sem rekl Dite.
PS: co je prosimte UN rogue? Unskilled? United Nations?

patrně myslel undead

V podstatě s tebou souhlasím v názoru na wowko .... první půlrok nirvána, další půlrok pohoda ale další už jen nutnost a stereotyp. Víš ale o hře kde je to jinak, která ti dá zajímavou a neopakující se náplň na 2-3 roky?
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 25/01/2007 :  17:52:32  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
SOK !! NAPROSTO REVOLUCNI SYSTEM PLACENI LOTRA
Vice na www.gamepark.cz behem dneska ;-)

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 25/01/2007 :  17:55:24  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Rikat ze WoW je stupidni a tenhle jeho klon tu vychvalovat je podle me trosku ujete.
1) Bohuzel jen tvuj subjektivni nazor.Me se zda ze to je stejnej grind jako ve wow. Takze s tim s tebou nesouhlasim.
2) To ze te to bavi cist je mozna tou licenci, ale jinak je to uplne stejne jako ve WoW. Nektere jsou zajimave jine nudne.Za ty 3 tydny co jsem to jen tak rekreacne hral, jsem nenarazil ani na jednu inovaci oproti WoW.
3) Nechapu co ti na tom boji prijde zabavnější. Je to uplně stejné mačkání čudlíků jako ve WoW. Pokud tvrdíš, že instance jsou zlepší tak ti budu věřit. Ja totiž za dobu mého hraní narazil jen na úvodní quest(ta byla super) a pak na dost ubohé instant tasky(dost trapné).
4) Někdo ujíždí po světě Lotr jinej zase po warcraft světě. Nehledě na to že s filmem to ma společné jen rasy.
5) Je to možné. Craftu jsem se nevěnoval, připadal mě jako stejněj shit co je ve WoW.
Přesvědčovat mě nemusíš. Viděl jsem, zahrál jsem a nepřesvědčilo mě to.A nejsem sám viz posty od ostatních zde. Ale počkám na release, třeba to co mě teď chybí ještě přidají.
P.S. A hale ty cucáku, ja platil MMO hry když ti ještě tekl sunar po bradě. Tak zmlkni.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/01/2007 :  17:55:44  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
NAPROSTO REVOLUCNI SYSTEM PLACENI LOTRA

A nebo uz ted na mmorpg.com. Nic revolucniho to neni, ale rozhodne je to zajimave na western ackovou mmorpg.

This exciting Founder's Program rewards all players who pre-order The Lord of the Rings Online with special $9.99 monthly subscription pricing, early access to the game (beta version), character roll-over and unique in-game bonus items. Players can become a Founder by pre-ordering the title at www.lotro.com/preorder or at retail stores nationwide beginning February 1, 2007. This limited-time offer is exclusively available to pre-order customers.

"The Lord of the Rings Online immerses you in one of the greatest literary works of all time," said Jeffrey Anderson, president and CEO of Turbine. "The Founder's Program pricing plan rewards fans for their loyalty with a special opportunity to join Middle-earth from the beginning."

The Lord of the Rings Online Founder's Program* offers players two different membership options:

Only $9.99 per month subscription price!

OR

Just $199 for a Lifetime Membership!

In addition to these special pricing options, The Lord of the Rings Online Founders receive:

Open Beta: Guaranteed access provides Founders the first opportunity to create a character and enter Middle-earth currently planned for March 30, 2007

Character Roll-Over: Moves the character that you created during the Open Beta into the live service --along with the stats, levels, items, and experience that character earned prior to launch!

Bonus Items: Two special in-game items that are only available to those who pre-order:

Edited by - VT on 25/01/2007 17:57:34
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 26/01/2007 :  07:59:34  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:
P.S. A hale ty cucáku, ja platil MMO hry když ti ještě tekl sunar po bradě. Tak zmlkni.

Heh, tak tim bych si zas tak moc jistej nebyl :) ale jo, dream on. Wow nebyla moje prvni mmorpg a ne, opravdu ani druha, ani treti. Taky jsem jich uz par prosel a ano, kupodivu jsem za ne taky platil.

K tvemu nazoru na lotro, mas tak trosku pravdu, jenomze s cim tak moc revolucnim prisel wow? Jakej klon wowka? Tak proc nezacneme wowku rikat klon daocu a dalsich mmorpgs? Vzdy to bude kopirovat predesle mmorpg a veme si z nich to nejlepsi a doda svoje napady. Ano, na prvnich deseti levelech opravdu moc rozdilu nepoznas. Prvnich deset levelu byva vetsinou podobnejch skoro ve vsech hrach.

Instance me bavi, jsou takovy akcnejsi a ne jen o hloupejch cislech, jsem zvedavej na naky high end instance. A wow je opravdu po dvou letech kravina. Jediny co se tam da delat je altit. Jinak je to sprostej farming. Posledni mesice jsem prisel z prace dve hodky grindil buffy ve winteru pak 2 hodky mrkve ve felwoodu jen abych mohl jit na raid. 6 hodin v instanci, wipy na zbytecnejch chybach raidu, nepripravenosti ostatnich, pripadne stupidnich blizz bugu, evadu bossu, ressistu mind sooth, breaku MC, unbalancingu a critu hned po nem = instakill MT a zabava veskera zadna. Jedina zabava byl first kill, kterej je jen jednou a ne kazdej den 4x ze?

Me proste lotro zacalo bavit, libi se mi ze u nej nemusis sedet uplne porat. Neni to tak navykove jako wow, kde jsem porat jen expil at sem co nejdriv na lvlu 60, protoze do lvlu 60 to zas takova zabava neni. V lotru si na lvlu 23 pripadam jak nejvetsi hero co po svete chodi a proto to nikam netlacim a hraju 4fun.

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 26/01/2007 :  09:49:35  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
Proc si proboha hral tu kravinu dva roky???

4rodier: na gameparku sou jenom prvni dojmy o placeni nic nevidim (pokud je to v tom clanku tak se sorry).

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 26/01/2007 :  10:12:09  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Protoze zrovna nevychazelo zadny jiny mmorpg. Dost taky kvuli komunite lidi a nerikam cely dva roky. Ze zacatku to zabava byla. Po case ale uz mel clovek the best gear a vylepsovat uz temer nebylo co a pvp ve wow neni. Teda aspon ne balancovany, nebo nejak zabavny, navic ted pred tbc nebylo pvp vubec zadne. Nepocitam farmeni honoru, ktere s pvp nemelo opravdu vubec nic spolecneho. Nedelam si iluze ze lotro bude hra na dyl...

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 26/01/2007 :  10:19:31  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nesouhlasim s pasazi o hudbe - mne se lotr hudba libi a s questama jsem nemel zadne problemy. Jinak je clanek zpracovan pekne.

edit: pro evropu jsou platby a bonusy trochu jine:
http://www.lotro-europe.com/news.php?id=2583&articletype=News

Edited by - VT on 26/01/2007 16:14:27
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 26/01/2007 :  23:55:22  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
co je to *Stickers: Six The Lord of the Rings Online stickers along with a special window sticker* ??

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 27/01/2007 :  09:10:05  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
sakra teda sam tomu neverim ale rodier napsal poprve celkem slusnej clanek kde pise fakta a ne blaboly z vlastni hlavy skoda opet te dezinformace na zaver s placenim

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 27/01/2007 :  13:57:11  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Také se přidám - ten článek je fakt docela solidní.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 27/01/2007 :  14:27:28  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
No ty kraviny o wowku si mohl odpustit. A o Lotro skoro nic nevim, tak doufam ze se tomu clanku da verit :)

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 27/01/2007 :  18:19:16  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Web guildy je http://www.middle-earth.ic.cz. Pokud se ukaze zajem a vyjde to, presidlime na .cz domenu.

Sorry Rodiere, byl sem skoro tyden mimo.

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 27/01/2007 :  19:12:50  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
s bohemia kingdom pod jmenem bych chodit nemoh

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 27/01/2007 :  19:36:56  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

Nikdo te nenuti. Nebo zkus vymyslet lepsi nazev pro ceskou guildu.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 27/01/2007 :  19:44:54  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kdyz uz tak rovnou bohmen und mohren

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 27/01/2007 :  19:55:20  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

quote:

kdyz uz tak rovnou bohmen und mohren

haha, ale je pravda, ze nemcu je tam jak sracek...

Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 28/01/2007 :  22:32:51  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
Koukam moc zivo tady neni :D
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 29/01/2007 :  08:13:22  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:
haha, ale je pravda, ze nemcu je tam jak sracek...

To teda jo, jen my jich v nasi international guilde mame okolo 6ti :).

Jinak bych se i pridal, ale bohemia kingdom opravdu nee. Jaky mate prumerne levely? Ja jsem ted 29, tak jestli by melo vubvec cenu se pridavat, abych pak nebyl uplne sam na nizkym lvlu.

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 29/01/2007 :  09:27:10  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
lvl 33, 32 vetsina je lvl 22+.

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 29/01/2007 :  09:29:05  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Pokud se vám nelibi Bohemia Kingdom, zkuste neco vymyslet. Zmenam se nebranime, zatim nam to takhle vyhovuje. Pokud nekdo prijde s necim lepsim budeme jen radi.

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 29/01/2007 :  10:35:01  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

sakra teda sam tomu neverim ale rodier napsal poprve celkem slusnej clanek kde pise fakta a ne blaboly z vlastni hlavy skoda opet te dezinformace na zaver s placenim

jj je zde videt jak rodier meni nazoryp odle toho jak se asi vyspi nebo co zrovna fetuje...

aneb rodier prohlasi:
"Tak nejak mne prijde ze potom extra boomu kdy vznikala mmorpg za mmorpg je nejake sucho.. nic se nevydava.. neni se na co tesit. Max par kravin typu auto assault atp..
D&DO - nemastne
LotrO - nemastne neslane"

no coment :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 29/01/2007 :  11:06:50  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

quote:

sakra teda sam tomu neverim ale rodier..

jj je zde videt jak rodier ...

aneb rodier prohlasi..

Jak mala Perthova prihravka staci k tomu, aby se Havran, ktery si takovou prilezitost nemuze nechat ujit, zase jednou pustil do hvezdy fora Rodiera a z topicu se stala klasicka virtualni fackovacka #149 ..

https://www.facebook.com/esqgame

Edited by - M.C warior on 29/01/2007 11:07:46
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 29/01/2007 :  16:48:33  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

quote:

quote:

aneb rodier prohlasi..

Jak mala Perthova prihravka staci k tomu, aby se Havran, ktery si takovou prilezitost nemuze nechat ujit, zase jednou pustil do hvezdy fora Rodiera a z topicu se stala klasicka virtualni fackovacka #149 ..

Ted si nejsem jistej, ale tusim ze nejvetsi Rodieruv fackovac je Pacient. No mozna ze ten nick si nepamutuji spravne. Ale ma v avatarovi lamu z UO.
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 29/01/2007 :  17:11:22  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

aneb rodier prohlasi..

muhehe to jinak ani nejde, dal sem si tu praci abych si nasel aspon jeden prispevek o tom jak neco fakuje a pak to zase prohlasuje za bozskou hru

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 29/01/2007 :  17:19:42  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

aneb rodier prohlasi..

muhehe to jinak ani nejde, dal sem si tu praci abych si nasel aspon jeden prispevek o tom jak neco fakuje a pak to zase prohlasuje za bozskou hru

A neni to přirozený chod věcí? Třeba zrovna u toho LOTRO. Prvních 14 dní úplně nadšený a pak najednou pokles zájmu, dostavila se znuděnost, zklamání no a po pár dnech jsem si dal pauzu, že se vrátím a už jsem se měsíc nelognul.
Go to Top of Page

tvscan
Starting Member

4 Posts

Posted - 29/01/2007 :  20:34:58  Show Profile Send tvscan a Private Message  Reply with Quote
panove neumite mi nekdo poradit ... mam nainstalovanou betu, spustim to, zadam heslo, lognu se na server, probehne uvodni obrazovka, pak logo Codemasters a .... a pak to vytuhne :( Nestolo se vam to taky? Neznate reseni? Diky predem...
Go to Top of Page

tvscan
Starting Member

4 Posts

Posted - 29/01/2007 :  21:44:55  Show Profile Send tvscan a Private Message  Reply with Quote
uz to jede :) muzu nekoho z vas kontaktovat ve hre?
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 30/01/2007 :  01:30:43  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aneb rodier prohlasi..

A neni to přirozený chod věcí? Třeba zrovna u toho LOTRO. Prvních 14 dní úplně nadšený a pak najednou pokles zájmu, dostavila se znuděnost, zklamání no a po pár dnech jsem si dal pauzu, že se vrátím a už jsem se měsíc nelognul.

ne neni to prirozeny chod veci kdyz nekdo prohlasi o hre ze je to kokotina 3 roky pred vydanim s tim ze jediny co o te hre vi je ze videl screeny, to neni prorozenej chod tj tupost

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 30/01/2007 :  03:00:27  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
co to meles za kraviny? Nikdy jsem nic takoveho o zadne hre nerekl.
A u 99% her jsem nikdy svuj nazor nijak vyrazne nezmenil.
Vyjimkou - tim 1% je snad RF Online.
btw - napiste nekdo adminum at zalozi lotr sekci :)

co se tyce toho lotro - nemastne & neslane. To plati stale. Proc? Je tam proste malej pocet povolani a prijde mi ze je to jen o tom questit a nic vic.. oproti vanguard skutecne n&n... ale oproti wowku je to mnohem vic fun. Nesmis vytrhavat veci z kontextu.

Edited by - Rodier on 30/01/2007 03:06:39
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 30/01/2007 :  03:02:30  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jaka dezinformace? Clanek jsem psal pred tydnem, v momente kdy se objevilo info o preorderu tak jsem ho tam dal.. potom uz jsem nemohl nic editovat.. a az dalsi den se objevilo info ze EU preorder to bude mit jinak :-( .. ze zadnych 10$/mes.
Respektive EU to maji tak, ze kdyz si zaplatis 6 mesicu, mas potom 10$/mes. Amici to maji tak, ze staci preorder hry a mas 10$/mes.

Nebo co si mel na mysli?

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000