Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Lord of the Rings - guild beta
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 13/12/2006 :  08:47:12  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lilithka

Ono je treba se zamyslet, kdo ve Stredozemi ovladal magii, moc jich nebylo a Turbine asi nebudou chtit z hracu udelat Gandalfy nebo Elrondy...

Mno pokud je to takhle tak se obávám že přijdou o spoustu potencionálních hráčů. Přecijen hra je něco jiného než kniha. V knize stačí dva mágové a jeden healer protože kniha vypráví příběch pár desítek lidí maximálně kdežto hra má zaujmout několik stovek tisíc hráčů. Pokud ve světě středozemě byli mágové, healeři pak by měli být i ve hře. Třeba jako ultratěžké chary ale měli by tam být.
Tímhle přístupem mohli i zrušit i huntery a meele ... vždyť přeci nikdo nechce aby se zemí proháněli Aramirové, Legolasové atd ...

quote:

- mluveni se nad hlavou zobrazuje, staci to zapnout v Options (Chat Bubbles)
- UI jde presunout (Ctrl+\)

no super

Noe

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 13/12/2006 :  09:02:42  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
nevi nekdo jak se ve hre posila whisper? Vcera jsem zkousel kontaktovat Noe a neprisel jsem na to jak mu poslat zpravu.
A nepujde nekdo na ten novy server Bra..neco?
Jake mate zkusenosti s temi povolanimi? Ktere je tak nejpotrebnejsi v grupe? Jo a kdo je ma vlastne heal? Lore-master nebo minstreal nebo captain?
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 13/12/2006 :  09:56:00  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

nevi nekdo jak se ve hre posila whisper? Vcera jsem zkousel kontaktovat Noe a neprisel jsem na to jak mu poslat zpravu.
Jake mate zkusenosti s temi povolanimi? Ktere je tak nejpotrebnejsi v grupe? Jo a kdo je ma vlastne heal? Lore-master nebo minstreal nebo captain?

Mno včera jsem byl ve hře jen asi 1 hodinu a na jiným jménu než Noe takže to proto asi nešlo. Neplánuji to hrát solo ale až bude v betě aspon parta 3-5 lidí.

Heal jsem zjišťoval a zatím se mi zdá že ho má jen Loremaster - ale určitě to bude mít ještě nějaký povolání - jeden mágohealer by byl málo (podle mě Minstrel nebo captain jak píšeš, zkusím)

Noe

Go to Top of Page

lilithka
Starting Member

21 Posts

Posted - 13/12/2006 :  09:56:43  Show Profile Send lilithka a Private Message  Reply with Quote
whisper - /tell

Nejpotrebnejsi? Bez minstrela a guardiana se asi parta neobejde

Jinak jeste k tem magum... Ono preci jen Gandalf, Saruman, Elrond, Tom Bombadil atd. jsou trosku jine kafe nez Legolas, Faramir nebo i Aragorn :)
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 13/12/2006 :  11:02:35  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
imho rozdeleni class ,abilit, ruznorodosti atd. je ta nejdulezitejsi vec ktera u hry drzi lidi.Na tom pada uspesnost kazde MMORPG...

takze bych chtel spise slyset nejake komentare timto smerem...dekuju predem

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

lilithka
Starting Member

21 Posts

Posted - 13/12/2006 :  11:05:25  Show Profile Send lilithka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

quote:
Originally posted by Milan

Mno včera jsem byl ve hře jen asi 1 hodinu a na jiným jménu než Noe takže to proto asi nešlo. Neplánuji to hrát solo ale až bude v betě aspon parta 3-5 lidí.

Heal jsem zjišťoval a zatím se mi zdá že ho má jen Loremaster - ale určitě to bude mít ještě nějaký povolání - jeden mágohealer by byl málo (podle mě Minstrel nebo captain jak píšeš, zkusím)

jop, minstrel je main healer
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 13/12/2006 :  11:06:22  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lilithka

whisper - /tell

Nejpotrebnejsi? Bez minstrela a guardiana se asi parta neobejde

Jinak jeste k tem magum... Ono preci jen Gandalf, Saruman, Elrond, Tom Bombadil atd. jsou trosku jine kafe nez Legolas, Faramir nebo i Aragorn :)

Jasne, ale ne kazdy ma rad melee chary a naopak preferuje pure magii ci pure heal. A to mu tahle hra neposkytne. Nehlede ze 4 rasy je take malo.
Questy: Stejne jako ve WOW. Do lvl 8-10 solo v pohode. Pak to zacina prituhovat a na lvl 9 ted koukam, ze grupa asi bude nutnosti na vetsinu Epic questu.
Go to Top of Page

lilithka
Starting Member

21 Posts

Posted - 13/12/2006 :  11:33:34  Show Profile Send lilithka a Private Message  Reply with Quote
Jasny, nerikam, ze tohle bude hra pro vsechny... A s tema epic questama mas pravdu, asi od 10. kapitoly (myslim tim questy od Aragorna) je parta nutnost.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 14/12/2006 :  10:15:56  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Vcera jsem kvuli mensi fronticce na hlavnim serveru zacal novou postavu na tom druhem. Hraje tam jeste nekdo?
Go to Top of Page

Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts

Posted - 14/12/2006 :  21:53:53  Show Profile Send Wardocan a Private Message  Reply with Quote
heleri jsou tri a to :

lore master- singl male healy
captain - group healy + buffy
minstrel - silny singl heal + group heal s buffem

Zatim se jako main healer spise jevi captain, a minstrel spis jako healer tanka
Go to Top of Page

AkY
Starting Member

8 Posts

Posted - 18/12/2006 :  21:58:00  Show Profile  Visit AkY's Homepage Send AkY a Private Message  Reply with Quote
No jde o to, že mají licenci na knihu a drží se vcelku věrně světa, který pan Tolkien do detailu popsal. Takže...mágové by tam být neměli...protože Gandalf a Saruman atd...byli něco....no něco jako polobohové.
Je jasný, že tohle bude spoustě lidí vadit, ale je to tak..takhle ten svět byl napsanej a toho se asi Turbine drží.

Mrtvej palat.
Go to Top of Page

Mocnor
Starting Member

44 Posts

Posted - 18/12/2006 :  23:05:42  Show Profile  Send Mocnor an ICQ Message Send Mocnor a Private Message  Reply with Quote
kdo hrajete betu, jakej to na vas hraje zatim dojem ?
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 19/12/2006 :  00:15:56  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mocnor

kdo hrajete betu, jakej to na vas hraje zatim dojem ?

Dojem? No rekneme, ze ted uz vim proc Saruman chtel tu Lidskou chasku spolu s hobitama totalne vyhladit. Mit atomovku tak jim v te roklince udelam malinkej atomovej hribecek. Ale na druhou stranu jako trenink na poslicka kolacu je to dobry.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 19/12/2006 :  10:06:43  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AkY
...byli něco....no něco jako polobohové.

Nebyli "neco jako" ale byli to realni bohove kteri na sebe vzali lidskou podobu.
Gandalf. Saruman, Radegast (a jeste 2 v LoTR nejmenovani) jsou Istari (kouzelnici - elfi nazev). Ve skutecnosti jsou to Maiar (nizsi bohove) ktere vyslali Valar (hlavni bohove) v lidske podobe pomoci lidem bojovat proti Sauronovi )ktery je mimochodem taky Maiar).

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 19/12/2006 :  10:16:00  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

quote:
Originally posted by AkY

Nebyli "neco jako" ale byli to realni bohove kteri na sebe vzali lidskou podobu.
Gandalf. Saruman, Radegast (a jeste 2 v LoTR nejmenovani) jsou Istari (kouzelnici - elfi nazev). Ve skutecnosti jsou to Maiar (nizsi bohove) ktere vyslali Valar (hlavni bohove) v lidske podobe pomoci lidem bojovat proti Sauronovi )ktery je mimochodem taky Maiar).

To je sice fajn, ale pokud ta hra docka datadisku, tak vsadim boty ze se tech magu v Lotro dockame.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 19/12/2006 :  18:51:34  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by AkY

Sauron je podle me Valar....je vys jak Gandalf a ostatni koudelnici...

edit: A neni tam vic stupnu jeste? Moc si ten Silmarilion uz nepamatuju, ale jak vysoko je treba Balrog? Vzpominam ze tam byl taky jmenovan...

Planetside 2, Diablo 3

Edited by - Kar-Chee on 19/12/2006 18:53:06
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 20/12/2006 :  07:52:22  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:

quote:
Originally posted by AkY

To je sice fajn, ale pokud ta hra docka datadisku, tak vsadim boty ze se tech magu v Lotro dockame.

rozhodne :) staci je kouknout na jedi v swg prvne jich taky nebylo moc :D

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 20/12/2006 :  09:20:09  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kar-Chee

Sauron je podle me Valar....je vys jak Gandalf a ostatni koudelnici...

edit: A neni tam vic stupnu jeste? Moc si ten Silmarilion uz nepamatuju, ale jak vysoko je treba Balrog? Vzpominam ze tam byl taky jmenovan...

To se pletes.
Sauron je Maiar - jeden z nejsilnejsich.
Morgoth (cili hlavni Enemy) byl Valar (byl porazen a vyvrzen do nicoty).

Balrogove byli kdysi take Maiar (a jako Maiar dokazali menit podobu) ale potom co se dali do sluzeb Morgotha tak stratili schopnost se zmenit na neco jineho.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 20/12/2006 :  15:06:07  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Morgoth neboli Melkor. Morgothem ho nazval Feanor kral Noldoru. Morgoth - "temny nepritel sveta" nebo jak to prelozit nejlepe fakt nevim. Melkor nejdrive znicil moon a sun neboli dve "lampy", ktere zarily na celou zem, potom ukradl Silmarily jestli me ma mrzka pamet neklame. Az pote ho Feanor pojmenoval Morgothem.

Musim rict, ze jeste neco malo si pamatuju, kdyz jsem cetl Silmarilion, ale byl to pain in ass. Strasne napsany, mraky jmen a nazvu lokaci. Hruzostrasna kniha.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 20/12/2006 15:16:48
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 21/12/2006 :  09:34:12  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth
Musim rict, ze jeste neco malo si pamatuju, kdyz jsem cetl Silmarilion, ale byl to pain in ass. Strasne napsany, mraky jmen a nazvu lokaci. Hruzostrasna kniha.

jj ta knizka je peklo, jedna z mala co sem skoncil na 20te strance

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 21/12/2006 :  10:05:56  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:
Originally posted by Shemiramoth

jj ta knizka je peklo, jedna z mala co sem skoncil na 20te strance

me silmarilion prisel nejvyspelejsi a mnohem ctivejsi nez trilogie ci hobit. clovek k tomu musi poprve pristupovat jinak nez k beletrii a docte to .. kdyz to cte pak znova tak uz si to vyslovene uziva. tolkien byl genius

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 21/12/2006 :  10:39:04  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message  Reply with Quote
Hele tak sem dnes kecal s producerem lotra a prej tam bude pvp. podobne jako ve wowu jsou ty jejich pvp mapy do kterych muzes kdyz mas lvl 60, tak tohle bude podobne. nejake pvp hry uvnitr hry. druha strana jsou monstra. za monstrum muzes hrat i pokud mas lvl < 60, normalne uvnitr dungeonu, muzes takto trenovat svou monstr postavicku. teda takto sem to pochopil nejak :) nebyl moc cas slidit po detailech.

btw na hre pracuje 140 fulltime dedikovanejch lidi. to jen pro predstavu jak slozite je podobnou hru vyrobit a jak naivni je myslet si ze to jde udelat s peti kamaradama na kolene.

DP/BG - Krtecek, The Mage [sold/lost], Grandmaster Flamer.
To ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze po me nejdou
Go to Top of Page

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 21/12/2006 :  10:40:37  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message  Reply with Quote
no a duvod proc nejde hrat za sauronovy miniony normalne je predevsim license, tolkienovi pravnici musej vse schvalit. a prave kvuli nejasnostem jak by mela fungovat hra za tu zlou stranu to proste neproslo. tezko rict jestli v nejakem addonu projde. to imho zalezi spis na uspechu hry. pravniky totiz obmekci jen tuna penez :)

DP/BG - Krtecek, The Mage [sold/lost], Grandmaster Flamer.
To ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze po me nejdou

Edited by - Krtecek on 21/12/2006 10:42:47
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 21/12/2006 :  11:56:28  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
A pokud je neobmekci tuna penez, tak nezbyva nez zkusit dve tuny, ze ano :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 21/12/2006 :  17:20:10  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krtecek

no a duvod proc nejde hrat za sauronovy miniony normalne je predevsim license, tolkienovi pravnici musej vse schvalit. a prave kvuli nejasnostem jak by mela fungovat hra za tu zlou stranu to proste neproslo. tezko rict jestli v nejakem addonu projde. to imho zalezi spis na uspechu hry. pravniky totiz obmekci jen tuna penez :)

Arenove PvP neni PvP. Nedavno me ve hre vyzval na duel nejakej tipek, po souboji se zacal rozplivat jaka ta hra ma skvelou PvP slozku.
Zvasty o licenci jsou samozrejme milosrdnejsi nez na rovinu priznat, ze jsou proste lini udelat druhou stranu ci dat si praci s balancovanim PvP.
Spis by me zajimalo kde jsou nejake dungy. Jsem uz lvl 14 a zatim jsem narazil jen na jednen trapnej instantovej quest. Sel jsem porad rovne rovne a nakonci jsem kuchnul bose u taboraku. Ehm mozna prijdou, ale zacina me opoustet to prvotni nadseni.
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 04/01/2007 :  11:37:10  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
ma nejaky prakticky zmysel pri vybere rasy ktoru z tych asi 5-6 moznosti si vyberiem ? alebo to je iba o tom ze napr. elf z lokacie XY ma dlhsie usiska ako elf z lokacie ZX ??
su jednotlive rasy uz vopred predurcene na klasicke rozdelenie povolani (okrem tych ktore nemozu mat) ako trpaslik - tank, hobitt - zlodej, elf - hunter ... ? teda maju uz do zaciatku nejake *body* navyse alebo specialne *skilly* ci vyssie *staty* ? alebo bude s hobitta rovnaky guardian ako z trpaslika ?

teda najst nake info zo samotnej hry a ako funguje je fakt tazke a to ma vraj na jar uz bezat :-( iba same zvasty sme v top 10 a oslavne ody jak to niekto hral par hodin

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 04/01/2007 :  12:01:05  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Lokace podle me nema vubec zadny vliv na staty. Je to jen vzhledova odlisnost. Napriklad u jedne lokace nejsou povolene modre oci a blond vlasy a u jine ano.
A co jsem zatim videl, tak se me nezda ze by rasy meli na zacatku hry svoje skilly. Ale v prubehu hrani je samozrejme moznost ziskat rasove "talenty". Ale jejich vyznam je asi takovy jako ve WoW. Spise kosmeticky
Hra se do jara stihne, je skoro hotova, bez velkych bugu.Budou se pridavat jeste nejake lokace, ale ty uz jsou doufam hotove jen se jeste nestihli pridat.
Jinak info neni kvuli NDA.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 09/01/2007 :  21:24:25  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
no a vi se neco o tech monstrech ovladanejch hraci?

edit vice co je zvlastni? NDA je porad up ale pritom ja sem se ted lognul na fora codemasters a mam pristup do lotro beta forums kde je hafo info.. to je normalni?

neregistroval jsem na ten ucet zatim nic ohledne lotra

edit:
neco o monster play
http://www.lotro-europe.com/articles.php?id=1382&pagename=articles&type=Dev%20Diaries

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 09/01/2007 22:04:51
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/01/2007 :  22:08:02  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Kdo nema stress test ucet muze si ho koupit na Fileplanetu.
Jinak moje prvni zazitky - je to hodne moc super. Grafika je podobna Guild Wars ale vsecko high details :) hejbe se to perfektne.
Uvodni instancovany quest je docela ala GW a hodi se tam.

Celkove mne to prijde jako "to nejlepsi z wowka, troska z gw a hodne dobrejch veci navrch".
Skvele animace, boje, zajimavej system "traits".. PvP v arenach i s ranky ala gw/wow bg..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 13/01/2007 :  23:16:56  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Kdo nema stress test ucet muze si ho koupit na Fileplanetu.
Jinak moje prvni zazitky - je to hodne moc super. Grafika je podobna Guild Wars ale vsecko high details :) hejbe se to perfektne.
Uvodni instancovany quest je docela ala GW a hodi se tam.

Celkove mne to prijde jako "to nejlepsi z wowka, troska z gw a hodne dobrejch veci navrch".
Skvele animace, boje, zajimavej system "traits".. PvP v arenach i s ranky ala gw/wow bg..

ještě něco napiš .... sice jsem viděl sreenshoty ale nějak si to živě nedovedu představit .... nebo postni screeny ..nikde jsem například neviděl jak vypadá interface hráče ...
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 14/01/2007 :  00:20:49  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ona je NDA ... ale jo nekam je hodim
v podstate je to 99% kopie wowka.. akoratze "bubliny" jsou delany inteligentne - proste text ve vzduchu..bez pozadi.. a moc hezkej text, takovej hodne fantasy ze se do toho hodi.. krasne citelnej.

http://screeny.ratafak.net/LoTRO-rodier
tam to bude za par minutek

jo co mne dost prekvapilo byli plaste.. sice jsou takove nic moc graficky (no ja videl zatim jen par n00bskejch) ALE uplne pekne se hejbou ve vetru.. opravdu jak latka..

Edited by - Rodier on 14/01/2007 00:29:08
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 14/01/2007 :  18:54:19  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak takovouhle hru hledám už pár let, líbí se mi system v GW ale zase žadné PvE nemá, takže pokud to LOTRO dokáže zkombinovat tyhle hry tak haleluja bratři vítejte v ráji.

Nikde sem nenašel klasickou předobjednávku na hru koukal sem na Sendit a další e-shopy a nikde žadnej termín kdy to vyjde. Spring 07 co píšou je dost rozsáhle časové období :)

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 14/01/2007 :  21:09:51  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
no PvP tam bude prave jako v GW jen v arenach a monster play..
jinak na fore pisou, ze ted nekdy uz vyhlasi datum vydani....
jinak prave zatim zadne info

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 14/01/2007 :  22:10:23  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Ty screeny si dělal na jaké grafice a nastavení ve hře? přijde mi to jako na low nastavení všeho, teda ja si taky nebudu moc se svoji šunkou dovolit nějaký graficky orgie pokud teda neudělam upgrade.

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 14/01/2007 :  22:37:04  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
tak to te nepotesim.. hraju to 1280x1024 vsecko na max :-D nastaveni ultra high..

jako ten lotro se mi hodne libi bojem + animace ty sou fakt nejlepsi co sem kdy videl.. ale je proste fakt ze graficky je to takove moc "jemne"..vanguard je lepsi no...
jen mne sere to sekani a bugy ve vanguardu..

mam N6800Ultra 256MB DDR3 500/1100mhz v 3dmark05 mam 5500bodu tahle hra je vymazlena a neni moc narocna..ale proste ty monstra a celkove textury nejsou hi-res no..ale nejsou ani low-res jako wow.. je to spis tak neco mezi

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 14/01/2007 :  22:38:09  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

Ty screeny si dělal na jaké grafice a nastavení ve hře? přijde mi to jako na low nastavení všeho, teda ja si taky nebudu moc se svoji šunkou dovolit nějaký graficky orgie pokud teda neudělam upgrade.

tady sou jeste screeny od kamose kterej byl v lese zacinal jako human.. tamto vypada mnohem lepe nez na tom snehu

http://screeny.ratafak.net/?d=LoTRO-Ichtylka&s=&r=

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 14/01/2007 :  22:53:01  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak to te nepotesim.. hraju to 1280x1024 vsecko na max :-D nastaveni ultra high..

jako ten lotro se mi hodne libi bojem + animace ty sou fakt nejlepsi co sem kdy videl.. ale je proste fakt ze graficky je to takove moc "jemne"..vanguard je lepsi no...
jen mne sere to sekani a bugy ve vanguardu..

mam N6800Ultra 256MB DDR3 500/1100mhz v 3dmark05 mam 5500bodu tahle hra je vymazlena a neni moc narocna..ale proste ty monstra a celkove textury nejsou hi-res no..ale nejsou ani low-res jako wow.. je to spis tak neco mezi

Ok sem chtěl vědět, já jen že teď sem si pouštěl to nové video na gametrailers "Duilond" a je to perfektní grafika ale když sem se podíval na ty tvoje screeny tak mi to tak nepřišlo ty screeny od kámoše už sou v pohodě.

Stejňak nejlepší bude až to uvidím jak to běží na vlastní oči, jinak DDO sem hrál takže jestli to je stejnej engine tak to nemuže bejt horší.

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 15/01/2007 :  03:16:12  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jo, taky sem videl ty super screny.. ono je to tak, ze ofic screeny jsou vzdycky nacancane.. navic na tom snehu to vypada ty stromy docela osklive.

Problem jsou docela monstra.. prijdou mi lehce low-poly a low-res :( stejne jako plaste a obleceni NPC vubec.. nechapu proc to nedotahli do hi-res vsechno

Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 15/01/2007 :  12:42:36  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
Mě se barvy na těch screenech zdají takový "vyblitý" hlavně zelená ... je to jen zdání nebo to tak je i ve hře?
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 15/01/2007 :  22:28:33  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
hh jo to rikal kamos taky.. no to je asi o tom jak si nastavis gammu ;]

Go to Top of Page

lukass
Starting Member

13 Posts

Posted - 17/01/2007 :  00:31:25  Show Profile  Send lukass an ICQ Message Send lukass a Private Message  Reply with Quote
Nemate nekdo navic ucet do bety? Rad bych to skusil. Mel sem slibeno, ale majitel se do toho nak zazral a nechce pustit mrcha. Klidne to nak ocenim

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 17/01/2007 :  10:47:43  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Problém je, že se ten betakey naváže na stávající účet u Codemasters. Pokud teda někdo nepočítal rovnou s tím, že ho předá dál a nezaložil nový Codemasters účet.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

lukass
Starting Member

13 Posts

Posted - 17/01/2007 :  15:21:03  Show Profile  Send lukass an ICQ Message Send lukass a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Problém je, že se ten betakey naváže na stávající účet u Codemasters. Pokud teda někdo nepočítal rovnou s tím, že ho předá dál a nezaložil nový Codemasters účet.

NJ ale na Cod. ucet nemusis psat naky real info, nebo si jich muzes zalozit treba deset a klic navazat na jekejkoli, nebo treba uz nekdo vi ze tohle parit nebude. atd. :)
Kazdopadne o weeku by mel fileplanet zas neco uvolnit, tak se snad dockam.

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 18/01/2007 :  07:57:07  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Panove parim, parim. Vcera sme s guildou dosli do Roklinky, reknu vam uplnej herni orgasmus, to jsem od spusteni SWG nezazil.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 18/01/2007 :  09:12:32  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Jak je na tom LOTRO z velikostí světa ? k něčemu to pls přirovnejte .

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 18/01/2007 :  12:50:09  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yurekk

Jak je na tom LOTRO z velikostí světa ? k něčemu to pls přirovnejte .

Je minimalne stejny rozlehly jako SWG.

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 18/01/2007 :  13:25:39  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
no to zas ne. To je mírně řečeno nadnesené. Nechme stranou jak moc byl v SWG svět odídlen, ale čistě rozlohou není stejné ani náhodou.
porovnání těžko říci. Svět je rozdělen na zony ala wow a v každé zoně jsou určité části s jiným jménem, ale wow (kousky krajiny).
Začal jsem jako high elf tuším. ta zona, kde se člověk pohybuje (měl jsem level 8 a podle toho kolik jsme toho měl projdeného tak do levelu 15 se to dalo projít. Ta zona byla o něco větší Barrens. Nevím, kolik těch zon je celkem. Ale součet planet v SWG to teda není :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 18/01/2007 :  14:02:14  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

no to zas ne. To je mírně řečeno nadnesené. Nechme stranou jak moc byl v SWG svět odídlen, ale čistě rozlohou není stejné ani náhodou.
porovnání těžko říci. Svět je rozdělen na zony ala wow a v každé zoně jsou určité části s jiným jménem, ale wow (kousky krajiny).
Začal jsem jako high elf tuším. ta zona, kde se člověk pohybuje (měl jsem level 8 a podle toho kolik jsme toho měl projdeného tak do levelu 15 se to dalo projít. Ta zona byla o něco větší Barrens. Nevím, kolik těch zon je celkem. Ale součet planet v SWG to teda není :)

jo, ale do roklinky jsi nedosel, ale my jo...takze vime, jak je to velky.

Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 18/01/2007 :  14:16:17  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unioner

quote:

jo, ale do roklinky jsi nedosel, ale my jo...takze vime, jak je to velky.

Povídej jaký to je .... herní orgasmus ...joj já se těším jak jsou dlouhý soboje s mobem (solo), jaká je animace pohybů, jakej je počet spellů nebo skillů atd .... piš piš
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 18/01/2007 :  14:41:40  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arnold
Povídej jaký to je .... herní orgasmus ...joj já se těším jak jsou dlouhý soboje s mobem (solo), jaká je animace pohybů, jakej je počet spellů nebo skillů atd .... piš piš

NDA - Non-Disclosure Agreement

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000