Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Shaman - PvE - nové talenty.
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 29/12/2006 :  14:21:56  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

quote:
Originally posted by Eagle

protze war se neumi lecit?

pro tebe a tobe podobne mam spatnou zpravu...hybridi nemeli byt nikdy JEN HEALBOTI... to jste si spletli povolani na ktery plivete...to se jmenuje "priest"...
pokud si dobre pamatuju tak od hybridu se ocekavalo vyplnovani roli pri formovani grp...(a to dokonce i od shamana)...
takze je jenom dobre, ze druidi/palati budou konecne moc delat to k cemu byli od zacatku urceni...

ty si to mozna pletes ... ale druid kterej tankuje lip jak war dela dmg lip jak war a leci lip jak war je co? co tim vyplni?

nevim kdo tady na koho plive ale pokud chcete byt fer a chcete darky pro vsechny tak druid nemuze nikdy delat ani polovinu dmg co war ... coz samozrejme neni pravda ze protoze vy ste rekli NE

vy chcete bejt druidi hybridi kteri se nejen vsem vyrovnaji ale chcete byt lepsi a to nejen v jednom oboru ale ve vsech a to nejlip soucasne ... coz pro porovnani protwar / druid uz jste ... ale brecte dal

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 29/12/2006 :  14:26:30  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
pokud si dobre pamatuju tak od hybridu se ocekavalo vyplnovani roli pri formovani grp...(a to dokonce i od shamana)...
takze je jenom dobre, ze druidi/palati budou konecne moc delat to k cemu byli od zacatku urceni...

A paladin byl urcenej od zacatku k tomuhle - http://warcraftmovies.com/stream.php?id=32822
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 29/12/2006 :  14:38:03  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

quote:

A paladin byl urcenej od zacatku k tomuhle - http://warcraftmovies.com/stream.php?id=32822

no ten muj k tomu urcenej bude :)

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/12/2006 :  15:24:03  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

protze war se neumi lecit?

pro tebe a tobe podobne mam spatnou zpravu...hybridi nemeli byt nikdy JEN HEALBOTI... to jste si spletli povolani na ktery plivete...to se jmenuje "priest"...

jaksi ten problem je ze jsou ve vsech svych rolich ted lepsi nez pure class
no bohuzel hybridi si porad jeste pripadaj slabi, tak myslim si jeste neco vybrecej

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/12/2006 :  15:27:38  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

mno tak to sorry moje chyba ,uz druida nemam tak jsem si nevsim ze v patchi pridali modifikaci ap.Predtim byl imho k hovnu ted uz asi opravdu pouzitelny bude...

hehe a vida takze ten teoretik ses tu ty ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 29/12/2006 :  15:46:45  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

mno tak to sorry moje chyba ,uz druida nemam tak jsem si nevsim ze v patchi pridali modifikaci ap.Predtim byl imho k hovnu ted uz asi opravdu pouzitelny bude...

mno ty ses hlavne debil... staci si precist stare prispevky v druid foru a hned budou mit vsichni jasno.

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/12/2006 :  16:17:34  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

mno ty ses hlavne debil... staci si precist stare prispevky v druid foru a hned budou mit vsichni jasno.

a vida takze kdyz se provalilo ze na argumentaci nemas tak zkousis urazky ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 29/12/2006 :  16:23:53  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

proc bych mel argumentovat na tebe? dyt jsi jako obvykle nic kludnyho nenapsal ,jen tu otravujes.navic vim ze na tebe opravdu neplati nic.hadat se muzu s karkulou/rahmanem.ti aspon nejaky argumenty maj..

btw:tahle diskuze je stejne o nicem,uvidime jak to nakonec v TBC bude.ja sazim 100g na to ze u nas budou tankovat wari

.....
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 29/12/2006 :  16:27:17  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

proc bych mel argumentovat na tebe? dyt jsi jako obvykle nic kludnyho nenapsal ,jen tu otravujes.navic vim ze na tebe opravdu neplati nic.hadat se muzu s karkulou/rahmanem.ti aspon nejaky argumenty maj..

btw:tahle diskuze je stejne o nicem,uvidime jak to nakonec v TBC bude.ja sazim 100g na to ze u nas budou tankovat wari

jednou na test urcite budou ... ale druid s 15k ar a s 15k hp bude preferovanej pred warem co ma 10k ar a 10k hp ... i kdyz ma stit

Edited by - Eagle on 29/12/2006 16:28:06
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 29/12/2006 :  17:23:48  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
jednou na test urcite budou ... ale druid s 15k ar a s 15k hp bude preferovanej pred warem co ma 10k ar a 10k hp ... i kdyz ma stit

vis to jiste? ja slysel ze bonus na hp beerovi byl ted dost nerfnutej a druidi uz maj o dost mene hp... btw:pochybuju ze druid bude mit 15k ar a war 10k(zeptej se kolik maji ted) to jsi vytahl odkud??

jak rikam nikdo nezname finalni podobu(nejspis druida jeste nerfnou) a ja verim ze war bude stale MT ve vetsine 70+lvl instanci.udela mozna min agra nez druid ,ale zase mnohem vice vydrzi...

.....
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 29/12/2006 :  18:50:36  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

vis to jiste? ja slysel ze bonus na hp beerovi byl ted dost nerfnutej a druidi uz maj o dost mene hp... btw:pochybuju ze druid bude mit 15k ar a war 10k(zeptej se kolik maji ted) to jsi vytahl odkud??

jak rikam nikdo nezname finalni podobu(nejspis druida jeste nerfnou) a ja verim ze war bude stale MT ve vetsine 70+lvl instanci.udela mozna min agra nez druid ,ale zase mnohem vice vydrzi...

war mozna vic vydrzi ale pokud neudrzi potvoru tak tam bude na ... no nevemou ho tam no ted bud mit drud +450%ar ... to je ar *5.5 ... nemyslim ze bude mit pod 15k v bete mel pres 20k ar :) war jsem ja a pres 10k armor nedostanu stejne tak nedostanu hp pres 10k

Edited by - Eagle on 29/12/2006 18:51:52
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 30/12/2006 :  10:15:37  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
von ma nejakej war v naxu problem s agrem??ja myslel ze tam jde hlavne o to aby hned neumrel...

.....
Go to Top of Page

Sakki
Starting Member

48 Posts

Posted - 30/12/2006 :  11:22:44  Show Profile Send Sakki a Private Message  Reply with Quote
quote:

von ma nejakej war v naxu problem s agrem??ja myslel ze tam jde hlavne o to aby hned neumrel...

warr nema problem s aggrem, dmg dealeri maji... a to u Grobbuluse, Glutha, Thaddiuse, Heigana, Anuba, 4H + warloci jeste u vsech ostatnich bossu

Sakki - Black Division - DrakThul

"People say we usually raid 24 hours a day with no food or sleep, then when one dies, we replace them with young people that can live for a while. Also, true!"

Edited by - Sakki on 30/12/2006 11:23:46
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 30/12/2006 :  13:50:38  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
heeh samozrejme ze budou tankovat wari v tbc.Jsou jenom chorobomyslny vyplody nekterejch lidi ze ne.Ano soucasny nastaveni a to jak to vypada v bete vypada jako kdyby se vyplatili vic druidi, ale snad si nikdo nemysli ze to tak nechaj.Nikdo nezna finalni podobu na lvl 70+gear a plno bosu co budou delat.Takze bych to vubec neresil.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 31/12/2006 :  10:46:18  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Speh

heeh samozrejme ze budou tankovat wari v tbc.Jsou jenom chorobomyslny vyplody nekterejch lidi ze ne.Ano soucasny nastaveni a to jak to vypada v bete vypada jako kdyby se vyplatili vic druidi, ale snad si nikdo nemysli ze to tak nechaj.Nikdo nezna finalni podobu na lvl 70+gear a plno bosu co budou delat.Takze bych to vubec neresil.

Díkybohu za tvou hlubokou znalost problému. Závídím ti takovou moudrost.

/sarcasm off

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 31/12/2006 10:47:25
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 01/01/2007 :  10:06:32  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:
Originally posted by Speh

Díkybohu za tvou hlubokou znalost problému. Závídím ti takovou moudrost.

/sarcasm off

za vic to nestalo.Pripomenu po pul roce hrani tbc tvoji znalost.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.

Edited by - Speh on 01/01/2007 10:09:57
Go to Top of Page

Daran
Starting Member

64 Posts

Posted - 05/01/2007 :  00:26:48  Show Profile Send Daran a Private Message  Reply with Quote
more drama!

+1
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000