Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 dotaz ohledne spusteni wow pres sdileny internet
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

nitro34czech
Starting Member

16 Posts

Posted - 29/12/2006 :  20:31:00  Show Profile Send nitro34czech a Private Message  Reply with Quote
ok, takze prvne nastíním situaci. Mám pc a notebook. Pc je připojeno k internetu a s notebookem je spojeno přímo kabelem. Internet je v síti nasdílený a věci jako web, pošta atd. jdou do ntb přes program freeproxy, který je spuštěný na desktopu. Wow mi ale spustit nejde, mohl by mi někdo poradit, jak spustit wow když má ntb pouze přes lokální síť nasdílený internet ? Předem díky za odpověď nebo link na návod.

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 29/12/2006 :  21:06:51  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21167

WoW: Axgri
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 29/12/2006 :  21:09:58  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Je to zvláštní, že? Dva různí lidi s úplně stejným dotazem! To se ale v pátek dějou věci

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 29/12/2006 :  21:13:57  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Firian

Je to zvláštní, že? Dva různí lidi s úplně stejným dotazem! To se ale v pátek dějou věci

schíza...

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

nitro34czech
Starting Member

16 Posts

Posted - 30/12/2006 :  08:41:40  Show Profile Send nitro34czech a Private Message  Reply with Quote
ok, sry za ty dva posty, ale nemohl jsem si vzpomenout na svuj nick. Kazdopadne nejde o povoleni portu, pokud jsem to spravne pochopil, tak ve freeproxy musim nastavit pro mnou zvoleni port funkci tunel a premotit tim tam dva protokoly tcp aby se mohli spojit. Kazdopadne o sítích toho kromě pár lanek moc nevim, takže pokud máte někdo jinej způsob jak wow za téhle situace zprovoznit, tak každej návod uvítám.
dikec
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 30/12/2006 :  09:44:18  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nitro34czech

ok, sry za ty dva posty, ale nemohl jsem si vzpomenout na svuj nick. Kazdopadne nejde o povoleni portu, pokud jsem to spravne pochopil, tak ve freeproxy musim nastavit pro mnou zvoleni port funkci tunel a premotit tim tam dva protokoly tcp aby se mohli spojit. Kazdopadne o sítích toho kromě pár lanek moc nevim, takže pokud máte někdo jinej způsob jak wow za téhle situace zprovoznit, tak každej návod uvítám.
dikec

hledej v tom programu freeproxy (kterej bohuzel neznam) neco jako IP Forwarding.... (presmerovani) a zapni to...

ja mam kvuli wowu taky XP a kdyz sdilim net holce na druhej komp, tak pouzivam klasicky WinXP sdileni + Kerio Personal Firewall musi mit zapnuty presmerovani (forwarding) mezi tema dvema sitema aby to pustil...

WoW: Axgri
Go to Top of Page

nitro34czech
Starting Member

16 Posts

Posted - 30/12/2006 :  11:33:13  Show Profile Send nitro34czech a Private Message  Reply with Quote
ok dikec, kamoš mi pro použití v síti nahrál free proxy, tak ja to radis zprovozim, přes sdíleni XP, teď jsem na to koukal a vypadá to celkem schůdně. Jinak na jakym PvP servru by se teď eventuelně dalo začit aby tam bylo ještě dost lidi na lower levels ? dikec moc a zdarec
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 30/12/2006 :  13:25:40  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jojo, ja mam tak isto len klasicky win XP zdielanie internetu a nikdy som s tym nemal problemy a to uz pouzivam nejaku dobu ...
Go to Top of Page

Nevyspalec
Starting Member

89 Posts

Posted - 30/12/2006 :  19:45:46  Show Profile  Send Nevyspalec an ICQ Message Send Nevyspalec a Private Message  Reply with Quote
porid si normalni net

Shaman bez partaje
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 30/12/2006 :  21:22:02  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nevyspalec

porid si normalni net

nebo spis router.

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 03/01/2007 :  12:36:38  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nitro34czech

ok, sry za ty dva posty, ale nemohl jsem si vzpomenout na svuj nick.

Tak to se ti ani ňák nedivím
Já když sdílím net, tak taky jedu přes Win XP a no problemo, ono ten jejich průvodce normálně funguje.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Laso
Starting Member

7 Posts

Posted - 05/01/2007 :  00:32:59  Show Profile Send Laso a Private Message  Reply with Quote
něco podobnýho teď řeším taky, tak aspoň nemusím zakládat nové téma
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000