Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Rogue
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 01/12/2006 :  22:09:04  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

quote:
Originally posted by vlkodlak

quote:

talent Fleet Footed
question: ta zvysena speed, je to poznat i ve stealthu? je mne jasne ze ne +8% ve stealthu, ale treba aspon +1%?

Normal speed 100%, stealth redukuje o 30% = 70%, +8% je 78%. To by bylo asi pekne na hovno kdyby to bylo ve stealthu meně.

no ja sem mel za to, ze je to jenom na normal pohyb tj 100 na 108 - proto ta zminka u toho ze se to neskackuje a ench na speed apd,
tak bude to 108 && 78?

No asi jo, to že se to nestackuje je asi proto, aby se člověk nemohl hybat 116%/86% s enchantem i talenty.
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 01/12/2006 :  23:29:12  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

talent Fleet Footed
question: ta zvysena speed, je to poznat i ve stealthu? je mne jasne ze ne +8% ve stealthu, ale treba aspon +1%?

Normal speed 100%, stealth redukuje o 30% = 70%, +8% je 78%. To by bylo asi pekne na hovno kdyby to bylo ve stealthu meně.

no ja sem mel za to, ze je to jenom na normal pohyb tj 100 na 108 - proto ta zminka u toho ze se to neskackuje a ench na speed apd,
tak bude to 108 && 78?

No asi jo, to že se to nestackuje je asi proto, aby se člověk nemohl hybat 116%/86% s enchantem i talenty.

asi? nemas to odzkousene v bete? a co to udela s camouflage 5/5? coz je dalsich +15, to pak budu ve stinu chodit 78+15=93%?
pripadne odpoved dopln/te o poznamku jesli si to MYSLIS nebo to VIS:)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 02/12/2006 :  00:04:42  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
asi? nemas to odzkousene v bete? a co to udela s camouflage 5/5? coz je dalsich +15, to pak budu ve stinu chodit 78+15=93%?

camo se s tim stackuje, takze s tim budes ve stealthu behat rychleji - uz ted to facha se speed enchantem
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 02/12/2006 :  00:17:59  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

talent Fleet Footed

tak bude to 108 && 78?

Ne, nemam to odzkoušene v betě, ale vychazim z toho co znam, jelikož to ma fungovat stejně jako speed enchant, ma to byt, jak pišu. Navic MegaDeath už to potvrdil, takže neni co řešit
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 02/12/2006 :  00:37:16  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
spis sem zvedavej jak gameplay ovlivni ta nova crusader aura (nebo jak se to menuje) u paladina, co pridava 20% mount speed
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 03/12/2006 :  13:08:52  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
byl by nekdo ochotny a popsal by mne ve zkratce nove roguovske rougovske ability? na test realm se mne nejak nepodarilo dostat a nechci pak vyhazovat 50g rebuild paye kvuli kazde blbine..

nejsou mne zcela jasne nasledujici:

quick recovery - your finish moves cost 80% less energy when they fail to hit - kdo? koho? THEY FAIL TO HIT, kdyz mne enemy missne, nebo ....

find weaknces - finish move inc dmg all ofensive abit by 10% for 10sec - zvysuje to dmg pro zlute hity? /sinister, evis, backst/, nema vliv na bile hity? nebo je to naopak?

mutilate - je to nejak takto?
z1= dmg zbran1 + koef za AP
z2= (dmg zbran2 + koef za AP) deleno 2

mutilate= (101+z1)+(101+z2)
if poison = 1.5 x (mutilate)
nebo je tych +50% jenom na tych 101?

dal predpokladam ze kdyz je to pocitane kazde zvlast, muze critnout mainhand nebo offhand = je jedno ktere a vysledek je 3 combobody, stejne tak muze byt napr i miss ofhandu?

Master of Subtlety - utok ze stinu a 6s po ma +%dmg - zase, asi podobny princip, nicmene konkr treba, Garrote bude 1.1xGarrote anebo jenom 1.1 ta cast Garrote bez AP?, bily hit bude 1.1xwhite hit?

Cheat Death - 30% sance ze se vyhnu dmg ktera by "jineho" zabila, je to tak? plati i na kouzla a hunterovy sipy? kdyz "ANY" tak snad jo(?)

Envelopig shadows - frost nova, blast wave, blabla, tento talent mne da sanci na to zustat bez DMG z toho kouzla, nebo bez efektu na mne (zbrazeni, daze) nebo zustat ve stinu? nebo vsechno tri dohromady?

shadowstep +20% ambsh, backstab garrote - stackuje se to s tim Master Of Subtlety? = 1.2x1.2xgarrote, nebo (1.2+1.2)*garrote? nebo nestacuje vubec?

***************************** omlouvam se za blbe dotazy, ale neni mne to uplne jasne, no. Pokud nekdo bude znat odpoved jenom na cast, budu vdecny i za to:)

Edited by - qsubt on 03/12/2006 13:18:56
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 03/12/2006 :  13:18:41  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
l2read zomg

co asi bude quick recovery? kdyz si to clovek prelozi co to tak bude znamenat? cili to facha kdyz missnes svuj finisher...

find weakness.... ano, tvoje ability budou mit zvednutou dmg jelikoz si nasel slabinu svyho soupere

cheat death - ve 30 procentech pripadu se vyhnes executu ;)

enveloping shadows - co to tak bude... ze by ses jako vyhnul vsem kouzlum a zustal porad ve stealthu? ano ano...

shadowstep stackuje se vsema ostatnima talentama, jinak by nemel zadnej smysl
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 03/12/2006 :  20:36:59  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

l2read zomg

co asi bude quick recovery? kdyz si to clovek prelozi co to tak bude znamenat? cili to facha kdyz missnes svuj finisher...

find weakness.... ano, tvoje ability budou mit zvednutou dmg jelikoz si nasel slabinu svyho soupere

cheat death - ve 30 procentech pripadu se vyhnes executu ;)

enveloping shadows - co to tak bude... ze by ses jako vyhnul vsem kouzlum a zustal porad ve stealthu? ano ano...

shadowstep stackuje se vsema ostatnima talentama, jinak by nemel zadnej smysl

dekuji dobra vilo, ja se radsi 2x zeptam.., nemam cas na to abych zabijel chodici stromy a z toho si platil re-talentovani a paypal nemam, takze nez si to rozhazu chcu presne vedet co co znamena:)
premyslel nekdo o buildu pro 60. level?
ja totiz nejak moc nevim, zkusit v public testu sem moznost nemel, tak nemuzu soudit,

pokud vemu mutiple tak na ostatni 2 vetve zbude 10 bodu, tzn vubec nedosahnu na imr ambush:( nedokazu ted posoudit jak velky je rozdil mezi v dmg mezi backstabem a mutiplou, kdybych sel pro mutiple, backstab bych vubec nejel, mutiple sou min 2 body, tj = critly backstab, navic budu o 8% rychlejsi, ale nebudu met ambush:(

druha moznost shadowstep se mne libi i vic, pro shadowstep sem mel pointu ze nepotrebuju moc MoD ptz bych se snazil co nejvic uzivat Shadowstep-ambush nebo Shadowstep-Garrote. Camouflage pomuze byt driv zpet ve stinu na re-shadowstep, imp sap je ted 2/2 lepsi nez bylo driv 3/3 <3, jenze to ma zas hacek ze nemam zadnou pomalou zbran s velkou dmg na spam hema a bez lethality...:/

treti moznost, zustat u vigoru, diky presunu backstabu do prvni vetve, "usetrim" tri body v combat vetvi kere pak dam do subtlety, 5 bodu do tier3, =max ambush a treba 2 do initiative nebo ty 2 rozhodit do MoD a Camoufl.

edit: samozrejme jedna se mne o pvp - outdoor, bg, arenas

Edited by - qsubt on 03/12/2006 20:39:54
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 03/12/2006 :  20:42:37  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
jak by si stal treba seal fate adrenaline rush sword build? nezkousel nekdo v bete?
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 03/12/2006 :  20:43:07  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
Raději bych si počkal, jak ty talenty nakonec budou vůbec vypadat, teď nemá cenu spekulovat...
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 03/12/2006 :  21:17:06  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:

jak by si stal treba seal fate adrenaline rush sword build? nezkousel nekdo v bete?

nj ale ja sem schvalne zminoval pro 60LVL, inu dobra rada nad zlato:)
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 03/12/2006 :  22:00:28  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:

zatim absolutne na <>... dokud si neposkladas aspon t4 tak mas nehorazne gimplej crit, cca 20%

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 03/12/2006 :  23:32:37  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
www.worldofming.com

pekne pocteni z pohledu roguny

edit: kurva jo blbej link, a nebo ling?

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Edited by - Seth on 04/12/2006 08:37:07
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 03/12/2006 :  23:50:44  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

www.worldofming.com

Oprava linku

Je ovšem třeba upozornit že autor toho blogu by potřeboval lehce ufouknout ego, a že sežral všechnu moudrost světa Zase je to díky tomu občas sranda, a i tak to je zajímavý.
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 04/12/2006 :  04:55:44  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
lethality pro nondagger buildy je asi ten nejvic overrated talent kterej znam ... a zvlast v BC

jediny co povazuju v ass za musthave je relentless strikes

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 04/12/2006 :  08:40:02  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Je ovšem třeba upozornit že autor toho blogu by potřeboval lehce ufouknout ego, a že sežral všechnu moudrost světa Zase je to díky tomu občas sranda, a i tak to je zajímavý.

no ja to ctu kvuli tomu, ze se zabyva vsim moznym, zkousi ruzne kombinace atd... moc takovejch lidi prave neni, zvlast tech co o tom pisou
A vzdy je lepsi vedet vic nez pak vyhazovat tuny G za respec, kterej je uplne napicku

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 04/12/2006 :  11:39:17  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:
nj ale ja sem schvalne zminoval pro 60LVL, inu dobra rada nad zlato:)

Vzhledem k tomu, ze vychazim z talentu, ktere jsou na test serveru, kde je imp.backstab jeste v combatu, tak si necham to co mam tedkom 16/12/23 coz je v podstate preparation dagger build, ale misto cold blood to ma imp.sprint.
Na tbc pak na lvlovani respec na multilate build.

To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/12/2006 :  13:55:26  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Marigold

no ja to ctu kvuli tomu, ze se zabyva vsim moznym, zkousi ruzne kombinace atd... moc takovejch lidi prave neni, zvlast tech co o tom pisou
A vzdy je lepsi vedet vic nez pak vyhazovat tuny G za respec, kterej je uplne napicku

skoda ze se podobne nezabyva i pve :) protoze vsude akorat vidim jak nenavidi pve

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 05/12/2006 :  13:07:07  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
Q: humanoid ve vztahu Murder je i alik?
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 05/12/2006 :  13:25:19  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Q: humanoid ve vztahu Murder je i alik?

j

Go to Top of Page

Daran
Starting Member

64 Posts

Posted - 05/12/2006 :  16:11:54  Show Profile Send Daran a Private Message  Reply with Quote
quote:

byl by nekdo ochotny a popsal by mne ve zkratce nove roguovske rougovske ability? na test realm se mne nejak nepodarilo dostat a nechci pak vyhazovat 50g rebuild paye kvuli kazde blbine..

nejsou mne zcela jasne nasledujici:

quick recovery - your finish moves cost 80% less energy when they fail to hit - kdo? koho? THEY FAIL TO HIT, kdyz mne enemy missne, nebo ....

find weaknces - finish move inc dmg all ofensive abit by 10% for 10sec - zvysuje to dmg pro zlute hity? /sinister, evis, backst/, nema vliv na bile hity? nebo je to naopak?

mutilate - je to nejak takto?
z1= dmg zbran1 + koef za AP
z2= (dmg zbran2 + koef za AP) deleno 2

mutilate= (101+z1)+(101+z2)
if poison = 1.5 x (mutilate)
nebo je tych +50% jenom na tych 101?

dal predpokladam ze kdyz je to pocitane kazde zvlast, muze critnout mainhand nebo offhand = je jedno ktere a vysledek je 3 combobody, stejne tak muze byt napr i miss ofhandu?

Master of Subtlety - utok ze stinu a 6s po ma +%dmg - zase, asi podobny princip, nicmene konkr treba, Garrote bude 1.1xGarrote anebo jenom 1.1 ta cast Garrote bez AP?, bily hit bude 1.1xwhite hit?

Cheat Death - 30% sance ze se vyhnu dmg ktera by "jineho" zabila, je to tak? plati i na kouzla a hunterovy sipy? kdyz "ANY" tak snad jo(?)

Envelopig shadows - frost nova, blast wave, blabla, tento talent mne da sanci na to zustat bez DMG z toho kouzla, nebo bez efektu na mne (zbrazeni, daze) nebo zustat ve stinu? nebo vsechno tri dohromady?

shadowstep +20% ambsh, backstab garrote - stackuje se to s tim Master Of Subtlety? = 1.2x1.2xgarrote, nebo (1.2+1.2)*garrote? nebo nestacuje vubec?

***************************** omlouvam se za blbe dotazy, ale neni mne to uplne jasne, no. Pokud nekdo bude znat odpoved jenom na cast, budu vdecny i za to:)

Tak po přečtení tohoto příspěvku se nelze divit že WoW hrajou taky naprostý kreteni kteří tomu vůbec nerozumí! Člověče jak ty jsi mohl dojít do lvl60? To je opravdu neuvěřitelné, co otázka nebo komentář - to perla.
Sorry za upřímnost, ale dohle se prostě nedalo. Jestli je CZ komunita na DT složena převážně z hráčů tvého "kalibru" tak to tam musí stát ale strašně moc za hovno.
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 05/12/2006 :  16:34:04  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Daran
Tak po přečtení tohoto příspěvku se nelze divit že WoW hrajou taky naprostý kreteni kteří tomu vůbec nerozumí! Člověče jak ty jsi mohl dojít do lvl60? To je opravdu neuvěřitelné, co otázka nebo komentář - to perla.
Sorry za upřímnost, ale dohle se prostě nedalo. Jestli je CZ komunita na DT složena převážně z hráčů tvého "kalibru" tak to tam musí stát ale strašně moc za hovno.

hlavne ze ty ses tak genialni
kazdej neni tak super nadupanej a hned vsechno vi a vsechno zna... nebyli mu jasny nejaky veci ktery si nemuze sam osahat, ptze se na ptr nedostal, tak se zepta...
nj, nekdo ma odvahu rict, ze neco nevi a zeptat se, nekdo zase dela chytryho, ze vsechno zna od narozeni
ale kazdej sme nejakej, ale jsem rad, ze takovej "kalibr" jako ses ty na DT neni
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 05/12/2006 :  18:40:43  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss
hlavne ze ty ses tak genialni
kazdej neni tak super nadupanej a hned vsechno vi a vsechno zna... nebyli mu jasny nejaky veci ktery si nemuze sam osahat, ptze se na ptr nedostal, tak se zepta...
nj, nekdo ma odvahu rict, ze neco nevi a zeptat se, nekdo zase dela chytryho, ze vsechno zna od narozeni
ale kazdej sme nejakej, ale jsem rad, ze takovej "kalibr" jako ses ty na DT neni

mno zase treba ja rogua nikdy nehral a vsechny ty veci co tam napsal mne byly hned jasny.imho by se spise mel naucit anglicky

ale jinak np znam lidi co wow chapou jeste mnohem min

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 05/12/2006 :  18:48:47  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Boze, a ja jsem Darane rad ze jsem nepotkal nikdy tebe, ubozaku

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Shigi
New Member

165 Posts

Posted - 05/12/2006 :  23:57:19  Show Profile Send Shigi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ty arogantní frajírku

WoW/Drak´thul/Shigolas,Srugrug -offline
WAR/Eltharion/Shigi -offline
AION/Gorgos/Shigi -offline
RIFT/Imperium/Shigi -OFFline
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 06/12/2006 :  07:31:28  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

mno zase treba ja rogua nikdy nehral a vsechny ty veci co tam napsal mne byly hned jasny.imho by se spise mel naucit anglicky

ale jinak np znam lidi co wow chapou jeste mnohem min

1-2 veci jsou tam opravdu hodne dobre otazky...zbytek je vicemene o te anglictine...ale to teda darana opravdu neomlouva...

nevim jestli nekdo odpovidal na to multilate...ale cetl jsem na offic thread, kde psal manik, ze critnout muzou obe zbrane, sance na aspon 1 crit je vlastne soucet (tzn. kazda zbran muze critnout zvlast) ale muzou critnout i obe, pokud critne 1 nebo 2 tak vzdy je vysledkem 3 CP...(pokud mas ten talent na CP z critu)

no mmo
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 06/12/2006 :  07:38:59  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric
pokud critne 1 nebo 2 tak vzdy je vysledkem 3 CP...(pokud mas ten talent na CP z critu)

Coz pokud mas Mutilate, mas Seal Fate urcite taky :) (nebo ze by byl nekdo takovy masochista? :))) )

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 06/12/2006 :  08:17:00  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Co podle tebe dělal tento talent?
Anger management: Increases the time required for your Rage to decay while out of combat by 30%.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 06/12/2006 :  08:22:19  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

Anger management: Increases the time required for your Rage to decay while out of combat by 30%.

hehe dobrej chytak
takovej chytrak jako Daran to urcite bude vedet. on vi vse!

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 06/12/2006 :  08:29:20  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

hehe dobrej chytak

nenapovidat!

no mmo
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 06/12/2006 :  08:35:54  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

tak zrovna v tomhle nemel jasno ani blizzard
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/12/2006 :  08:40:38  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

quote:

hehe dobrej chytak

nenapovidat!

ale me by to taky zajimalo, tak mi to nekdo prosim zodpovezte v cinstine, at tomu daran nerozumi..
pozn. ale musi to byt tradicni cinstina

i kdyz, pokud vi skutecne vse, tak umi cinsky a asi tomu bude rozumet..
musime to nejak zjistit.. DARANE, UMIS CINSKY ?

jeste me napadla latina, ale to bude umet temer urcite..
mozna by sel sanskrt..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 06/12/2006 :  08:41:51  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ono to dela to co tam je napsany, jen zapomneli zminit, ze to facha i v combatu
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/12/2006 :  08:55:36  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

ono to dela to co tam je napsany, jen zapomneli zminit, ze to facha i v combatu

sakra, rikal jsem, ne cesky

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 06/12/2006 :  12:23:46  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Darane & spol, beru tvou/vasi kritiku, v podstate mas/mate pravdu.

A) nejsem profi hrac, hraju po vecerech kdyz je cas, tudiz fakt nevim, jakou sanci na dodge ma warrior kdyz ma X AGI a o kolik % vic dmg rogunovi prida 100AP navic.. proste hraju pro zabavu, nepotrebuju epic sety abych hral wow. Jo a rogua sem na 60 skutecne nedostal, koupil sem ho na 55. 1->60 jsem hral wlocka a huntera 30->60.

B) z anglictinou skutecne problemy mam, ale neni to jenom o ANG, proste je to hra, a nekdy hra obsahuje veci nelogicke, napr. undeadi jako horda sou prezentovani jako undeadi, presto jdou sheepovat a nefunguje na ne argent down trinket protoze sou to humanoidi.

A doted nevim jak funguje MUTILATE, jesli 50% bonus za poison zveda mutilate kompletne cely vcetne dmg wpn nebo jenom ten konstantni bonus co mutilate pridava.

C) obecne (neplti jenom ve wowu) kdyz nevim tak se zeptam. A kdyz budu met pocit ze mne tu nikdo neradi, logicky se dal ptat nebudu.

D) have a nice day
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 06/12/2006 :  13:30:10  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
forsaken != undead ;)

Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 06/12/2006 :  13:31:42  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:
A doted nevim jak funguje MUTILATE, jesli 50% bonus za poison zveda mutilate kompletne cely vcetne dmg wpn nebo jenom ten konstantni bonus co mutilate pridava.

Celou damage to zveda. Ne jen ten pridavek.

To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit.
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 06/12/2006 :  13:43:21  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

B) z anglictinou skutecne problemy mam, ale neni to jenom o ANG, proste je to hra, a nekdy hra obsahuje veci nelogicke, napr. undeadi jako horda sou prezentovani jako undeadi, presto jdou sheepovat a nefunguje na ne argent down trinket protoze sou to humanoidi.

far far away kdysi davno meli Horde ud (forsaken) tag undead, ale jelikoz alici maji paladiny a ti maji nejaky skilli primo proti UD, tak byli krapet owerpowered (exorcism, turn undead a dalsi), proto dostali tak humanoid, aby bylo vse v "rovnovaze"
to ze maji tag humanoid je teda ciste pro ucely pvp
(opravit jestli melu nesmysli )
Go to Top of Page

Stanish
Starting Member

33 Posts

Posted - 06/12/2006 :  15:47:27  Show Profile  Send Stanish an ICQ Message Send Stanish a Private Message  Reply with Quote
tak me napadlo k tomu mutilate, vyplati se to na PvE? vlastne nekteri bossove jsou imunni na poisony, jako priklad uvedu twiny, tam bude snad takova roguna stat za hovno, nebo se mylim =)
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 06/12/2006 :  17:49:37  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss
far far away kdysi davno meli Horde ud (forsaken) tag undead, ale jelikoz alici maji paladiny a ti maji nejaky skilli primo proti UD, tak byli krapet owerpowered (exorcism, turn undead a dalsi), proto dostali tak humanoid, aby bylo vse v "rovnovaze"
to ze maji tag humanoid je teda ciste pro ucely pvp
(opravit jestli melu nesmysli )

Taky (hlavně?) priest kouzlo Shackle Undead. Myšlenka byla dobrá, ale zřejmě to bylo až příliš do očí bijící, i na Blizzard

Alespoň si to teď nahradili tím že "náhodou" do hry přidají abilitu která zruší Divine Shield současně s tím kdy Horda dostane paladina.
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 06/12/2006 :  18:39:00  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stanish

tak me napadlo k tomu mutilate, vyplati se to na PvE? vlastne nekteri bossove jsou imunni na poisony, jako priklad uvedu twiny, tam bude snad takova roguna stat za hovno, nebo se mylim =)

pokud namaxujes poison talenty, tak treba na PW by to melo vyjit zhruba stejne jako combat daggery (aspon na papire, uvidime jak to bude nazivo)

Trance addicted <3
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/12/2006 :  20:10:49  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto

forsaken != undead ;)

imho forsaken =/= scourge
ale porad to je undead

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 06/12/2006 :  20:34:21  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

forsaken != undead ;)

ale porad to je undead

mno to co si myslis ty je ty hre vcelku u prdele :))

meli undeady udelat stejne jako rasu ktera je proti vsem :p

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/12/2006 :  22:10:30  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

forsaken != undead ;)

ale porad to je undead

mno to co si myslis ty je ty hre vcelku u prdele :))

meli undeady udelat stejne jako rasu ktera je proti vsem :p

mno evidentne to te hre jedno neni.. viz posty dalsich lidi na toto tema.. takze si to precti znovu, zarad do sirsich souvislosti a pochopis..

coz ale nemeni nic na tom, ze to wowlore posledni dobou dost zdupali..
s cimz souvisi to, ze ano, mela byt treti strana a melo platit vsichni proti vsem.. (tedy strany proti sobe, ne jednotlivi hraci/guildy)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 06/12/2006 :  22:13:26  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
kdyby to byl undead tak nejde sheepnout, fearnout, uspat, charmnout

undead = humanoid = forsaken
undead != scourge

murder na undeady funguje .. mozna souvislosti nechapes ty ( sice nechapu o jaky souvislosti tady mluvis ale za pripadnou chybu se predem omlouvam .. nehodlam ten balast znova cist :))

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/12/2006 :  22:21:28  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

undead != scourge

murder na undeady funguje .. mozna souvislosti nechapes ty ( sice nechapu o jaky souvislosti tady mluvis ale za pripadnou chybu se predem omlouvam .. nehodlam ten balast znova cist :))

zapomen na to.. resp. nauc se cist, nauc se anglicky, nauc se wowlore, nauc se chapat potrebu uprav kvuli hratelnosti..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 07/12/2006 :  00:01:20  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
ja se tu bavim o hre

wowlore znam, mam precteny vsechny knizky, hral sem vsechny hry a anglicky kupodivu umim

tohle je wow forum tudiz predpokladam ze se bavime o hre a ne o wowlore ktery je v tyhle situaci vazne o nicem

v mejch postech se dycky snazim podavam 100% jasny informace o mechanice hry
jestli my chces tvrdit, ze v mechanice hry to funguje jinak nez sem napsal tak prosim

Edited by - Mefisto on 07/12/2006 00:05:30
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 07/12/2006 :  00:17:36  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

forsaken != undead ;)

Jo, protoze forsaken < undead ;-)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 07/12/2006 :  00:20:41  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja se tu bavim o hre

wowlore znam, mam precteny vsechny knizky, hral sem vsechny hry a anglicky kupodivu umim

tohle je wow forum tudiz predpokladam ze se bavime o hre a ne o wowlore ktery je v tyhle situaci vazne o nicem

v mejch postech se dycky snazim podavam 100% jasny informace o mechanice hry
jestli my chces tvrdit, ze v mechanice hry to funguje jinak nez sem napsal tak prosim

u tebe evidentne snaha nestaci..
nebot:
quote:

undead != scourge

scourge = undead
forsaken = undead, ale pro herni mechaniku je povazovan za humanoid

a pokud nechapes, ze hra a realie jejiho sveta spolu naprosto souviseji a jsou dulezite, tak k tomu uz nelze nic dodat..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 07/12/2006 :  00:32:00  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
az budem na rp foru nebo na foru o wow lore tak nemam problem s tebou souhlasit, ale tohle je zkratka a jednoduse soucast herni mechaniky, a ja to tak beru

pro me to se hrou nesouvisi, to je jako kdybys chtel do wow realie zasazovat normalizaci instantnich utoku nebo rogues vubec, on cistej rogue hero ve warcraftech jak v lore tak v knihach nikde nebyl, stealth meli jen nightelfove a to jen v noci. divas se na tu hru jinak ale v tyhle souvislosti na tomhle foru zkratka nemas pravdu:)

+1

Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,48 seconds. on eygor Snitz Forums 2000