Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Rogue
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 20/11/2006 :  15:28:29  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

tak to bych docela rad videl spocitany
mam u warra na offhandu taky crusadera, ale pochybuju, ze mi to prida vic, nez treba +15str ... prece jen ten proc na offhandu ma sanci mensi nez 1ppm

Pro představu, za poslední naxx jsem měl 572 proců za 189 minut v boji. Což znamená průměrně 3.03 proc/minutu. Můj warrior má překvapivě jen dvě ruce, nikoli tři jak by se na základě theorycraftu (crusader = 1ppm) dalo uvažovat :D

Měřeno recapem na základě proců, nikoli procwatchem (o kterém jsem jen slyšel něco že v starších verzích uměl detekovat procy jen na whitehitech a ne na speckách, recap měří všecko).

Edited by - Rakhen on 20/11/2006 15:30:37
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 20/11/2006 :  15:30:28  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
pokud si nepouzival instantni utoky a nemas ani flurry ani windfury tak je neco spatne ;)

...ale to nic nevypovida o tom kolikrat ti procnul offhand... predpokladam, ze mas crusadera na obou

Edited by - MegaDeath on 20/11/2006 15:31:47
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 20/11/2006 :  15:32:21  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
ty nechapes tu zavislost na equipu - 1% crit z 200dps ti prida 2 DPS, zatimco 1% crit z 1000dps ti prida 10 DPS (cisla jsou jen pro predstavu)
cili NEKDY je 1% crit 2DPS nekdy treba 10DPS to je to scalovani s equipem

Tak ted nejak nevim co tim myslis. Chces tim rict ze od urcite hranice, se jiz vyplati zvysovat crit nez AP/hit protoze tim zvednes vic DPS nez kdybys zvysoval AP/hit?

Abych rekl pravdu, docela by me zajimaly trosku konkretnejsi cisla, vyvazenosti crit/hit/AP za ucelem max DPS (takova optimalizacni uloha ;) )

Imo se da rict to same o 100 AP...nekdy ti to prida 2 DPS nekdy 10 DPS v zavisloti na equipu. (taky imaginarni cisla)

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 20/11/2006 :  15:34:36  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
100AP ti prida 100/14 DPS na white dmg (+jeste koeficient za offhand a miss chance) i kdyby ses na hlavu postavil
a je to presne tak, od jisty hranice je vyhodnejsi 1% crit nez fixni hodnota AP
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 20/11/2006 :  15:37:39  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen
Pro představu, za poslední naxx jsem měl 572 proců za 189 minut v boji. Což znamená průměrně 3.03 proc/minutu. Můj warrior má překvapivě jen dvě ruce, nikoli tři jak by se na základě theorycraftu (crusader = 1ppm) dalo uvažovat :D

Měřeno recapem na základě proců, nikoli procwatchem (o kterém jsem jen slyšel něco že v starších verzích uměl detekovat procy jen na whitehitech a ne na speckách, recap měří všecko).

AFAIK PPM je pocitano white attackem bez insta specek a flurry/SnD

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 20/11/2006 :  15:38:38  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
crusader vychazi na dmg vzdycky lip nez cokoli jinyho ... agi na offhand se dava proto ze offhand ma vetsi miss a procuje mene casto nez MH ... agil je to stabilni bonus ...

pro wara ma 15 agil smysl zase jen na MH a to jen pokud se jedna o tankwara

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 20/11/2006 :  15:38:41  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

100AP ti prida 100/14 DPS na white dmg (+jeste koeficient za offhand a miss chance) i kdyby ses na hlavu postavil
a je to presne tak, od jisty hranice je vyhodnejsi 1% crit nez fixni hodnota AP

Ajajaj sypu si popel na hlavu, uplne sem zapomnel.

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 20/11/2006 :  15:39:48  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

crusader na mainhand vychazi na dmg vzdycky lip nez cokoli jinyho ... agi na offhand se dava proto ze offhand ma vetsi miss a procuje mene casto nez MH ... agil je to stabilni bonus ...

pro wara ma 15 agil smysl zase jen na MH a to jen pokud se jedna o tankwara

fixed
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 20/11/2006 :  16:43:59  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
jen pro uplnost .. do ppm nejsou zapocitany procy ze specek

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 20/11/2006 :  17:11:06  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
mam dotaz...kdyz se urychluju sndckem tak ppm u crusaderu zustava porad stejny? protoze jakoby stihnu za minutu vic utoku nez bez snd...

no mmo
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 20/11/2006 :  17:34:27  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
se snd bude procovat casteji
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 21/11/2006 :  01:35:15  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
agi na offhand se dava proto ze offhand ma vetsi miss

ach jo ... furt samy bludy, kde si tohleto prosimte sebral :)

offhand ma stejnej miss jako mainhand
offhand ma 50% dmg mainhandu ( 75% s talentama )
pro dualwield je k zakladnimu missratu tj. 5% aplikovanejch este dalsich 19% NA OBE RUCE

tahle mechanika funguje uz od zacatku wowu, jedinej rozdil byl ze v nejakym patchi minulej rok umoznili roguum/warum/hunterum +hitem efektivne snizovat tech 19%( resp. 24% ) missu

byl to nejvetsi buff rogua + wara zhruba stejne jako normalizace byla nejhorsi nerf :)

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 21/11/2006 :  07:34:04  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
mam dalsi dotaz... :-) nekde jsem cet, ze pokud stojim za mobem tak mi nemuze dodgnout utok...
ale co jsem byl tedka parkrat instanci tak jsem nabyl dojmu, ze ackoliv zezadu tak mi mobove vesele dodgovali utoky jak se jim zachtelo...

vite nekdo presne jak to je?

jo a jeste by me teda zajimalo jakej zhruba uhel se pocita jako "zezadu", protoze obcas mi prijde, ze mi to zadni utoky dovoli z velmi zvlastnich pozic...(no toho jsem si uz vsiml i u druida...ale protoze jinak mam vetsinou samy nonpositional classy - castery tak by me to zajimalo)

edit: a kdyz noobzorske dotazy...tak bych mel jeste jeden... jsem combat SS rogue... celou dobu (tedka mam lvl 49) jsem pouzival na solo taktiku SS spam, evisc... vcera jsem chvili zkousel 2 point SnD a pak SS s evisem a prislo mi to vyrazne lepsi... je tomu tak? a daji se nekde tyhle veci spocitat?

no mmo

Edited by - celdric on 21/11/2006 07:36:17
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 21/11/2006 :  08:03:53  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
Pokud mas imp. SnD vyjde vzdycky lepe nez evis (ikdyz ted nevim s novym rankem z UBRS a imp. evis/DD setem, to jsem jeste nezkousel), pro jakykoliv build. Samozrejme ze v PVP nejedes moc na kontinualni dmg, ale burst dmg vetsinou, takze tam je finisher evis/ks :). Nicmene zalezi to na dost okolnostech, zalezi jaky mas hit atd.

Co sem pocital tak v PVE kdyz sem jeste jel PVP seal fate build, mi stejne vychazel lepe SnD asi o 200-300 dmg navic v prumeru. V combatu kde mas 75% dmg z offhandu je to jeste markantnejsi rozdil.

Jinak ten kalkulator co sem tu linkoval podle buildu a equipu vypise i idealni kombinace finisheru pro max DPS.

Co se dodge tyce. AFAIK blizz kdysi postoval blue post prave o tom, ze v PVP ma byt dodge zezadu povolen, v PVE odstranen. Teda jestli si to dobre pamatuju, link uz urcite nenajdu. Neni tomu tak mobove dodgujou o 106. O parry from behind nemluve (mam bezne tak 2% BS parrynutych...asi ocasem :) )

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 21/11/2006 :  08:08:53  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
Jinak dobrou statistiku poskytuje CombatStats od CT modu.
http://www.ctmod.net/downloads.ct?a=download&m=CombatStats

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 21/11/2006 :  09:16:30  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto

quote:
agi na offhand se dava proto ze offhand ma vetsi miss

ach jo ... furt samy bludy, kde si tohleto prosimte sebral :)

offhand ma stejnej miss jako mainhand
offhand ma 50% dmg mainhandu ( 75% s talentama )
pro dualwield je k zakladnimu missratu tj. 5% aplikovanejch este dalsich 19% NA OBE RUCE

tahle mechanika funguje uz od zacatku wowu, jedinej rozdil byl ze v nejakym patchi minulej rok umoznili roguum/warum/hunterum +hitem efektivne snizovat tech 19%( resp. 24% ) missu

byl to nejvetsi buff rogua + wara zhruba stejne jako normalizace byla nejhorsi nerf :)

a ses si jistej ze je to na obe ruce? pokud jo tak pak jsem blud napsal ale mam +7% na hit a mainhandem nemissuju ... asi mam stesti :)

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 21/11/2006 :  09:19:32  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
a ses si jistej ze je to na obe ruce? pokud jo tak pak jsem blud napsal ale mam +7% na hit a mainhandem nemissuju ... asi mam stesti :)

Main handem urcite missujes white hit, jedine co nemissnes je specka, na tu ti staci 5% hit.

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 21/11/2006 :  09:32:31  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

quote:

Main handem urcite missujes white hit, jedine co nemissnes je specka, na tu ti staci 5% hit.

aha tak to bude tim :)

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 21/11/2006 :  12:06:20  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jinak dobrou statistiku poskytuje CombatStats od CT modu.
http://www.ctmod.net/downloads.ct?a=download&m=CombatStats

ja pouzivam recap...ale muzu mrknout i na tohle no...

no mmo
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 21/11/2006 :  12:30:47  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

.,. proti targetu level 60.
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 25/11/2006 :  13:09:33  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
klasika build 31/8/12 dagger, dagger

ted dotaz na skutecne eksperty , co je asi tak uzitecnejsi?
Master of Deception 5 /5
nebo
Camouflage 5/5
nebo nejaka kombinace 2+3?

neni to nic na raidy apod, proste na funny play, myslim ze treba wlock s paarnoijou mne uvidi i s Deceptionem 5/5, ne? to same hunter Flare, normalni 60ka treba war, ma vyrazne nizsi sanci mne zjistit s 5/5 nez s 0/5?
uvitam rad(u/y)
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 25/11/2006 :  18:40:37  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

klasika build 31/8/12 dagger, dagger

ted dotaz na skutecne eksperty , co je asi tak uzitecnejsi?
Master of Deception 5 /5
nebo
Camouflage 5/5
nebo nejaka kombinace 2+3?

neni to nic na raidy apod, proste na funny play, myslim ze treba wlock s paarnoijou mne uvidi i s Deceptionem 5/5, ne? to same hunter Flare, normalni 60ka treba war, ma vyrazne nizsi sanci mne zjistit s 5/5 nez s 0/5?
uvitam rad(u/y)

Určitě je "užitečnější" MoD, pokud si elfik, dej kombinaci. Rozdil mezi 0/5 a 5/5 MoD je rapidni. Někomu ale vadi, že je roguna ve stealthu pomaly jak lemra.
EDIT: Rapidni = rozdil tři levlu... pro porovnani...
EDIT2: Na funny play, ono je to vlastne otazka nazoru, ale myslim že je to tak jak sem napsal :)

Edited by - vlkodlak on 25/11/2006 18:47:33
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 25/11/2006 :  18:46:01  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
mod 5/5 je pojistka proti ostatnim roguum

do av bych jel asi neco jako 2 mod 3 camo
na duely 5 mod

Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 25/11/2006 :  19:19:21  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:

na duely 5 mod

se 3 camo ale nestihnu restealth po gouge, nebo jo? myslim ze ne, nemuzu zkusit (aktualne 55lvl)

funny play sem mel na mysli spis blbnuti v outdooru, do vydani TBC stejne nejak nemam motivaci "sbirat" soucasne epiky nebo honit honor po BeeGeeckach.

Mod 5/5 - ad pojistka proti ostatnim rougum, no pokud to maji vsichni, tak stejne NE "vyhraje", ne?:) anebo human s perceptionem..

ad duely - na ty vylozene kaslu, kdyz uz tak zabit farmiciho alika ze zaloha, cim lip ma many nebo HP pred fajtem, tim lip.

Edited by - qsubt on 25/11/2006 19:20:34
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 25/11/2006 :  21:40:52  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

na duely 5 mod

se 3 camo ale nestihnu restealth po gouge, nebo jo? myslim ze ne, nemuzu zkusit (aktualne 55lvl)

funny play sem mel na mysli spis blbnuti v outdooru, do vydani TBC stejne nejak nemam motivaci "sbirat" soucasne epiky nebo honit honor po BeeGeeckach.

Mod 5/5 - ad pojistka proti ostatnim rougum, no pokud to maji vsichni, tak stejne NE "vyhraje", ne?:) anebo human s perceptionem..

ad duely - na ty vylozene kaslu, kdyz uz tak zabit farmiciho alika ze zaloha, cim lip ma many nebo HP pred fajtem, tim lip.

no ona ta redukce stealh cooldownu je ted takova dost useless ...

mel sem rapid concealment v dobe kdy te to po killu okamzite hodilo z combatu ( aka ambush backstab kill restealth ), ted s tim incombat bugem ( now working as intended ) ti stejne nez se dostanes z combatu ten cd dojede :)

camo si zadnej serious pvper na ukor modu nevezme protoze nejvetsi nepritel rogua je jinej rogue, rogue je zkratka nejzranitelnejsi stunlockem:)

u 31/8/12 tim prijde prakticky jen o ambush gouge, coz je dost unreliable combo

ten ne bonus uz tolik neudela .. zvlast kdyz existujou veci jako enchant na cloak, heightened senses nebo darkmantle boty

Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 25/11/2006 :  22:26:19  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:

no ona ta redukce stealh cooldownu je ted takova dost useless ...

mel sem rapid concealment v dobe kdy te to po killu okamzite hodilo z combatu ( aka ambush backstab kill restealth ), ted s tim incombat bugem ( now working as intended ) ti stejne nez se dostanes z combatu ten cd dojede :)

camo si zadnej serious pvper na ukor modu nevezme protoze nejvetsi nepritel rogua je jinej rogue, rogue je zkratka nejzranitelnejsi stunlockem:)

u 31/8/12 tim prijde prakticky jen o ambush gouge, coz je dost unreliable combo

ten ne bonus uz tolik neudela .. zvlast kdyz existujou veci jako enchant na cloak, heightened senses nebo darkmantle boty

dik za reakci, kdyz sem zkoukl all about stealth na foru
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=12911430&sid=1
tak mam stejnak pocit ze mne kazdy vidi na kilometr jako ted, 55lvl vs 60lvl:/

Edited by - qsubt on 25/11/2006 22:29:43
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 30/11/2006 :  17:48:08  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
dalsi lame dotazy

1.) jak se pocita s tema %crit z talentu?

priklad:
zaklad crit 20%
improved ambush 3/3 = +45%

vysledek je pak za
A) 65 jako 20+45
B) 29 jako 20x1.45
//BS predpokladam funguje na stejnem principu

2.) Multilate - ta poznamka k poisoned targets, spada do toho predpokladam i kripl poison?

Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 30/11/2006 :  18:27:59  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:

dalsi lame dotazy

priklad:
zaklad crit 20%

vysledek je pak za
A) 65 jako 20+45
B) 29 jako 20x1.45

2.) Multilate - ta poznamka k poisoned targets, spada do toho predpokladam i kripl poison?

Crit chance se sčita (takže 65) a poisoned znamena že to muže byt jakykoliv jed, včetně crippling.
Go to Top of Page

Stanish
Starting Member

33 Posts

Posted - 30/11/2006 :  20:27:12  Show Profile  Send Stanish an ICQ Message Send Stanish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlkodlak

quote:

dalsi lame dotazy

priklad:
zaklad crit 20%

vysledek je pak za
A) 65 jako 20+45
B) 29 jako 20x1.45

Crit chance se sčita (takže 65) a poisoned znamena že to muže byt jakykoliv jed, včetně crippling.

Dneska jsem to multilate zkousel na testserveru, pocita se jako ten poison i ten sting od huntera nebo to bere jenom poisony od rogun?
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 30/11/2006 :  21:51:38  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stanish

quote:

quote:

dalsi lame dotazy

priklad:
zaklad crit 20%

vysledek je pak za
A) 65 jako 20+45
B) 29 jako 20x1.45

Dneska jsem to multilate zkousel na testserveru, pocita se jako ten poison i ten sting od huntera nebo to bere jenom poisony od rogun?

Podle me je uplne jedno jaky to je poison, třeba od creepa, nic o tom, že se jedna o roguovsky poison, nepisou.
Go to Top of Page

l0bos
New Member

133 Posts

Posted - 01/12/2006 :  09:28:24  Show Profile  Send l0bos an ICQ Message Send l0bos a Private Message  Reply with Quote
Muzete nekdo potvrdit zmeny v talentech? Zaslechl jsem nasledujici:

-imp. backstab je nyni v assasination tree misto imp. SnD

-imp. sap je nyni t2 subtlety 2/2 dava 100% sanci na stealth

-wound poison je nyni 10% redux za kazdou layer

-Blind ma 3min CD (neresetuje se Prep), s elusiveness tedy 1.5 min CD!

-CoS 1min CD

-Evasion nerf na 20% against proti ranged

a trochu z jinyho soudku: soullink nerf na 20% dmg redu

Drak'Thul <Cursed Corpses>
Go to Top of Page

Vali.
New Member

108 Posts

Posted - 01/12/2006 :  10:21:02  Show Profile Send Vali. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by l0bos

-CoS 1min CD

http://www.wowhead.com/?talent-bc=0
Go to Top of Page

l0bos
New Member

133 Posts

Posted - 01/12/2006 :  10:48:35  Show Profile  Send l0bos an ICQ Message Send l0bos a Private Message  Reply with Quote
Nejak nechapu tvoji odpoved, nicmene talent calc. z 20.11 zrejme nebude to prave orechove :P
Jinak ty zmeny jsou pravdive, gief 30/0/31 :)

http://img244.imageshack.us/img244/1817/blindyr7.jpg

Edited by - l0bos on 01/12/2006 10:59:11
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 01/12/2006 :  12:35:20  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vali.

Ty z toho máš nějakou provizi nebo co? Že furt všude cpeš odkazy na talent calculator na wowhead...
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 01/12/2006 :  12:42:33  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

-CoS 1min CD

v podstate pravda ale par uprav

prep neresetuje cos
evasion je 25% a ne 20
wound poison funguje tak jak si rekl + kazda aplikace = cca 50 dmg

a imp sap se prohodil s elusiveness

Edited by - Mefisto on 01/12/2006 12:43:35
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 01/12/2006 :  12:47:36  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
Sice to nejsou změny u rogua, ale docela se jich to dotýká: nerf CoW (redukce attack power místo přímý flat redukce damage), soul link na 20% (a zvýšení damage z 3% na 5%).

Taky jsem zahlídnul něco o nerfu thistle tea (40 energy na levelu 70)
Go to Top of Page

l0bos
New Member

133 Posts

Posted - 01/12/2006 :  13:20:23  Show Profile  Send l0bos an ICQ Message Send l0bos a Private Message  Reply with Quote
S tim thistle tea je to pravda, Renataki trinket zustava stejne.(zatim)

new talent tree
http://www.worldofming.com/wp-content/uploads/2006/12/changes2.jpg

Edited by - l0bos on 01/12/2006 13:22:27
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 01/12/2006 :  13:21:43  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

S tim thistle tea je to pravda, Renataki trinket zustava stejne.(zatim)

Bah, no doufam ze to v releasu bude jinak.

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 01/12/2006 :  13:48:55  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
CD CoS je prej jenom minuta (misto 2)

no mmo
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 01/12/2006 :  13:52:21  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

CD CoS je prej jenom minuta (misto 2)

Jo, to je taky pravda...teď nevím, jestli to zaznělo, ale Preparation už neresetuje veškerý "rogue ability", ale pár (hodně;)) vybranejch (není mezi nimi myslím Blind a právě CoS)
Go to Top of Page

Vali.
New Member

108 Posts

Posted - 01/12/2006 :  14:14:29  Show Profile Send Vali. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pan.filuta

quote:

Ty z toho máš nějakou provizi nebo co? Že furt všude cpeš odkazy na talent calculator na wowhead...

Kua...vsude na wowhead a tady sem nick zmenil...musim to inzerovat trosku min muhehe...
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 01/12/2006 :  14:55:19  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
- Improved Backstab moved to tier 2 Assassination.
- Improved Slice and Dice moved to tier 2 Combat.
- Surprise Attacks changed to "Your finishing moves can no longer be dodged, and the damage dealt by your Backstab, Gouge, Shiv, and Sinister Strike abilities is increased by 8%".
- Improved Sap and Elusiveness have swapped tiers.
- Improved Sap now 2 ranks, 50%/100%.
- Preparation changed to "When activated, this ability instantly refreshes the cooldown on your Evasion, Sprint, Vanish, Cold Blood, Adrenaline Rush, and Premeditation abilities." Goodbye double Cloak of Shadows/Blind in arenas.
- Cloak of Shadows is now 1 minute cooldown instead of 2.
- Evasion ranged attack avoidance reduced from 50% to 25%.
- Blind changed to 3 minute cooldown from 5 minutes(is this new? never noticed it before).
- New rank of Wound Poison changed, now deals instant damage and reduces healing effects by 10%. Stacks 5 times.
- Wound Poison(all ranks) has been changed. Now has a 30% chance to instantly deal damage(increases with poison rank), and reduce healing effects used on target by 10% for 15 seconds. Stacks up to 5 times.
- Thistle Tea and Crimson Steer (TBC quest reward) changed to restore 40 energy instead of 100. (The higher level you are the lower it regens. At 62 its 56, at 63 its 54...)
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 01/12/2006 :  15:13:24  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
Tak nejen že znehodnotí weapon skill, ale ještě i SA bude totálně k kničemu. Tak teď bude dávat větší PvE dmg i Shaman než combat rogue Ať jdou doháje..

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page

Bubak
Starting Member

76 Posts

Posted - 01/12/2006 :  16:07:07  Show Profile  Send Bubak an ICQ Message Send Bubak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NoX

Tak nejen že znehodnotí weapon skill, ale ještě i SA bude totálně k kničemu. Tak teď bude dávat větší PvE dmg i Shaman než combat rogue Ať jdou doháje..

SA bylo k nicemu od zacatku, takze nevim naco si stezujes :)
Taky si uvedom, ze sice nerfnou WE, ale dostanes pala blessingy, takze dps bude vicemene stejny imo. Toho weapon skillu je skoda no, mohli spis pridat skill na ruzny itemy, cimz by podporili itemizaci a zaroven by nerfli silenosti typu edgemasters a aclg.

Edit: A to SA neni zas tak uplne hrozny, porad tam mas tech +8% bonus na dmg (vim je to slaby), takze to neni uplne extra tragickej talent. Je skoda ze ostatni vetve maj ty 41 talenty trochu lepsi no :(

"My only dream is to destroy the nightmares of others."

Edited by - Bubak on 01/12/2006 16:09:09
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 01/12/2006 :  16:10:39  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Kua...vsude na wowhead a tady sem nick zmenil...musim to inzerovat trosku min muhehe...

já to nemyslel tak, že wowhead je špatnej, ale ty ten odkaz používáš jako odpověď na naprosto nesouvisející dotazy

</offtopic>
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 01/12/2006 :  16:20:28  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bubak
SA bylo k nicemu od zacatku, takze nevim naco si stezujes :)
Taky si uvedom, ze sice nerfnou WE, ale dostanes pala blessingy, takze dps bude vicemene stejny imo. Toho weapon skillu je skoda no, mohli spis pridat skill na ruzny itemy, cimz by podporili itemizaci a zaroven by nerfli silenosti typu edgemasters a aclg.

Edit: A to SA neni zas tak uplne hrozny, porad tam mas tech +8% bonus na dmg (vim je to slaby), takze to neni uplne extra tragickej talent. Je skoda ze ostatni vetve maj ty 41 talenty trochu lepsi no :(

8% jen na SSko, který je v celkový dmg celkem minoritní položka. Souhlasim, že předtím to taky žádný zázrak nebyl, ale furt to byl tak nějak smysluplně investovanej talent. Teď je to pro swordy/mace totalní waste. V porovnání s Mutilate je to úplný výsměch. Díky bohu alespoň za Combat Potency. Doufám že alespoň ještě něco udělají s těma weapon speckama jak slibujou..

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 01/12/2006 :  18:31:45  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NoX

no to shaman daval i doted

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 01/12/2006 :  21:04:13  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
talent Fleet Footed
question: ta zvysena speed, je to poznat i ve stealthu? je mne jasne ze ne +8% ve stealthu, ale treba aspon +1%?
---
diky presunu BS do ass, se ted da vcelku lehce ziskat Riposte za 11bodiku..
myslite ze by to mohlo fachat jako 60lvl build, poslednich 6 bodu dle uvazeni, bud do subtlety na MoD pripadne Initiaive nebo Camouflage, nebo vylepsit combat 2/2 Sprintem ci Endurance..

http://www.wowhead.com/?talent-bc=fhecox0oZG0xzZAM0c
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 01/12/2006 :  21:30:29  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:

talent Fleet Footed
question: ta zvysena speed, je to poznat i ve stealthu? je mne jasne ze ne +8% ve stealthu, ale treba aspon +1%?

Normal speed 100%, stealth redukuje o 30% = 70%, +8% je 78%. To by bylo asi pekne na hovno kdyby to bylo ve stealthu meně.
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 01/12/2006 :  21:38:26  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

talent Fleet Footed

Normal speed 100%, stealth redukuje o 30% = 70%, +8% je 78%. To by bylo asi pekne na hovno kdyby to bylo ve stealthu meně.

no ja sem mel za to, ze je to jenom na normal pohyb tj 100 na 108 - proto ta zminka u toho ze se to neskackuje a ench na speed apd,
tak bude to 108 && 78?
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,31 seconds. on eygor Snitz Forums 2000