ja rogueum vubec nerozumim, ale protoze me to zajima tak se na neco zeptam... vzdycky jsem si myslel ze rogueove berou do MH pomalou zbran a do OH rychlou zbran... nebylo by lepsi tech +5 dmg na offhandu? pak by to prece prineslo vic dps ne?
ja rogueum vubec nerozumim, ale protoze me to zajima tak se na neco zeptam... vzdycky jsem si myslel ze rogueove berou do MH pomalou zbran a do OH rychlou zbran... nebylo by lepsi tech +5 dmg na offhandu? pak by to prece prineslo vic dps ne?
tech +5dmg ma smysl imho jen na dagger, duvod je ten, ze backstab/amsbush dmg pocita xxx% z weapon dmg range, tim, ze zvednes base weapon range o +5, tak zvednes nasobne vic dmg backstabu a ambushe, resp. tam je nejmarkantnejsi osobne beru +5dmg jako nejlepsi dagger pvp enchant na mainhand, do pve bych bral radsi asi 15agi
tech +5dmg ma smysl imho jen na dagger, duvod je ten, ze backstab/amsbush dmg pocita xxx% z weapon dmg range, tim, ze zvednes base weapon range o +5, tak zvednes nasobne vic dmg backstabu a ambushe, resp. tam je nejmarkantnejsi osobne beru +5dmg jako nejlepsi dagger pvp enchant na mainhand, do pve bych bral radsi asi 15agi
on se ptal na offhand :) ok, ve zkratce, +5 damage na offhand jsou vyhozeny penize.
Za hordu ho dostaneš od trenéra v Orgrimaru - ale sólo ho na levelu 20 budeš dělat sám hodně těžko (je označenej jako 24 elite - podle mě to chce na úspěšný splnění bez pomoci aspoň lvl 22 (=> vanish a distract))
Za hordu ho dostaneš od trenéra v Orgrimaru - ale sólo ho na levelu 20 budeš dělat sám hodně těžko (je označenej jako 24 elite - podle mě to chce na úspěšný splnění bez pomoci aspoň lvl 22 (=> vanish a distract))
Za alíky nevím
Za alíky v Stormwinddu či jak se menuje ta dědina :-) a ten zmetek je ve Westfall na JV běhá kolem věže , stačil distract a 5 bodíků v Master of Deception, na lvl 20 jak tě zmerčí vo papulu dává prdy že to 1 nerozchodí.
Za alíky nevím
Za alíky v Stormwinddu či jak se menuje ta dědina :-) a ten zmetek je ve Westfall na JV běhá kolem věže , stačil distract a 5 bodíků v Master of Deception, na lvl 20 jak tě zmerčí vo papulu dává prdy že to 1 nerozchodí.
Za hordu je potřeba vymlátit tu věž u Sludge Fen (sever Barrens) - a jak ti zadavatel questu říká - použij svoje schopnosti (na některý potvory stačí jeden ambush, na další eviscerate...). Nahoře je 24 elite - je to myslím naskriptovaný tak, že ambush mu sebere 50%, takže stačí ambush -> vanish -> ambush a je dole.
mno dal sem si ho na 21lvlu ale zas nemuzu otevrit truhlu pze nemam skill :( ani nevim kde se mam naskillovat, prej je nekde jezero kde je hodne truhel, ale nevim kde
mno dal sem si ho na 21lvlu ale zas nemuzu otevrit truhlu pze nemam skill :( ani nevim kde se mam naskillovat, prej je nekde jezero kde je hodne truhel, ale nevim kde
co si tak pamatuju tak nejakej klic od truhly sem ziskal pomoci pickpocketu z nejakyho moba pod vezi... ale co ja vim, delal sem to pred rokem a pul
Zajímavý... Roztomilý je jak to vždycky stříhne předtím než umře Viděli jste někdy video tohohle typu kde by autor prohrál?
no ono popravde kdyz to video beres jako zabavu tak by byl dost opruz kdyby tam autor umiral, kdyby to bylo pvp video ukazujici ty nejtezsi oponenty v duelech tak je jasny a predpoklada se ze autor nekolikrat umre, ale sem se to zratka nehodi
navic to jak z nej zmizelo tech 8 debuffu bylo priceless :)
"The time for desperation is upon us. Let's play."
Pro sword roguea vychazi jednoznacne lip dual crusader. Pro dagger roguea zalezi na specu. Do PVE jsou ale tyhle enchanty srovnatelne. Mozna o neco lepe co se overall DPS tyce vychazi dual crusader. Ale zalezi taky dost na tom jak skladas equip.
Nicmene enchanty jako crusader maji nejvetsi zisk pokud se pouzivaji dual.
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
tak to bych docela rad videl spocitany mam u warra na offhandu taky crusadera, ale pochybuju, ze mi to prida vic, nez treba +15str ... prece jen ten proc na offhandu ma sanci mensi nez 1ppm
Dostal se mi do ruky tenhle kalkulator. Bohuzel je jen pro roguny a nevim zda existuje neco podobneho i pro wary. Jeste sem nemel moznost vsechno poradne otestovat, nicmene vysledky ktery z toho lezou jsou vice nez verohodny. A co se buffed/unbuffed DPS tyce muzu rict ze se stavajicim buildem a pouzivanyma buffama a equipem se to hodne blizi realu.
http://hosted.filefront.com/pfgarona EDIT: rozdil mezi dual AGI a dual crusader i na kudly vychazi o 2 DPS vic ve prospech crusaderu, nicmene v praxi se to srovnava dost spatne, zvlast takovy maly narust :). Mam jak na MH tak na OH agi, a o preenchantovani zatim nepremyslim, nicmene jakmile se dostanu k upgradeu (sakrys nemam moc bodu) budu o tom uvazovat aspon na zkousku.
ne, vidim dobre, zalezi na tom kolik mas AP, jelikoz +agi je enchant co "scaluje" zatimco crusader ti prida dycky svejch 100str cili s lepsim equipem ten +15agi na offhand vychazi lip
ne, vidim dobre, zalezi na tom kolik mas AP, jelikoz +agi je enchant co "scaluje" zatimco crusader ti prida dycky svejch 100str cili s lepsim equipem ten +15agi na offhand vychazi lip
Ted nejak nechapu co tim chtel basnik rici :) AGI: 15 AP, 0,5% crit crusader: 100 AP (ale ppm enchant)
oboje pridava fixni hodnoty, nic nescaleuje. U mne s 1000 AP vychazi lepe crusader stejne tak jako u 800 AP. Mozna sem te ale spatne pochopil.
nekde jsem cetl, ze lifesteal je lepsi jak crusader (a myslim, ze to tvrdil i kundihrabka)... ja teda tedka pro svyho altika koupil bloodrazor a vrazil na nej crusadera, ale celkem premejslim jestli to nebyla chyba...ale lifesteal je o chloupecek drazsi...
0.5% crit neni fixni narust DPS ale procentualni ;)
Zalezi z jakeho pohledu na to koukas. Ja si stale myslim ze je to fixni narust. Z 200 hitu ti critne jeden navic. Tzn o relativne fixni hodnotu vyssi DPS (kdyz nespekulujeme s armor mitigaci atd).
Tak stejne muzes rict ze AP z crusaderu je x-procentni zlepseni oproti stavajicimu DPS.
Nevim jestli sem se vyjadril dobre a abys to pochopil tak jak ja to myslim :)
0.5% crit neni fixni narust DPS ale procentualni ;)
Zalezi z jakeho pohledu na to koukas. Ja si stale myslim ze je to fixni narust. Z 200 hitu ti critne jeden navic. Tzn o relativne fixni hodnotu vyssi DPS (kdyz nespekulujeme s armor mitigaci atd).
Tak stejne muzes rict ze AP z crusaderu je x-procentni zlepseni oproti stavajicimu DPS.
Nevim jestli sem se vyjadril dobre a abys to pochopil tak jak ja to myslim :)
ty nechapes tu zavislost na equipu - 1% crit z 200dps ti prida 2 DPS, zatimco 1% crit z 1000dps ti prida 10 DPS (cisla jsou jen pro predstavu) cili NEKDY je 1% crit 2DPS nekdy treba 10DPS to je to scalovani s equipem